BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verassing….maar deze keer anders 2

Na onze heerlijke trio met Marnix was het even rustig. We waren druk met kerst en oud en nieuw, en hadden zoveel heerlijke en heftige seks, dat we even niet meer dachten aan onze heerlijke neuksessie met Marnix. Tot afgelopen weekend.
Ik was vrijdag wat eerder vrij en besloot na mn werk even het dorp in te lopen, om wat lekkers in huis te halen voor het weekend. Toen ik langs de kapper liep bedacht ik dat ik ook nog wel ff snel binnen kon lopen om mn baard bij te laten werken, en mn hoofd weer lekker glad te laten scheren. Na een uurtje stond ik weer buiten, koppie lekker glad, baard mooi bijgewerkt en met heerlijke aftershave rook ik weer lekker. Ik besloot een wijntje en wat lekkere borrelhapjes te halen, en net toen ik naar de auto wou lopen zag ik in de verte een heerlijk lekker ding lopen. Hoge laarzen met hoge hakken, een kort strak rokje en stoere strakke leren jack. Een mooi koppie met lang blond haar maakte het plaatje compleet. Ik zag meteen dat het Marlies was. Ze had mij nog niet in de gaten, maar kwam wel recht op me afgelopen.

Zelfverzekerd keek ze recht vooruit, en bij elke vrouwelijke elegante stap deinden haar stevige borsten in haar strakke jasje, die ze spannend ver had opengeritst. Wat een geil ding zeg dacht ik. Toen ze dichterbij kwam kreeg ze mij ook in de gaten. Haar toch al vriendelijke gezicht werd nog blijer leek wel en ze begroette me alsof we elkaar al jaren kenden, en de allerbeste vrienden zijn. Drie stevige zoenen op mn wang, gevolgd door een stevige knuffel. Ze drukte zich daarbij stevig tegen me aan. Ik voelde haar stevige borsten tegen me aan drukken. Meteen begon er iets te groeien in mn broek. Ze begon meteen over de vorige keer dat we uit eten waren geweest, hoe gezellig dat was geweest, en dat ze dat wel vaker wilden doen met ons. Ook vroeg ze zich af wat er die avond met Marnix en ons gebeurd was. Ik vroeg haar of Marnix niks verteld had. Dat had hij wel gedaan, maar ze was verrast door hoe Marnix thuis was gekomen. Hij had kort verteld hoe het was geweest, en had haar daarna keihard genomen op de keukentafel, blijkbaar was hij nog zo geil geweest dat zij er ook nog van kon genieten. “Heerlijk toch” zei ik, en ze beaamde dat, maar vroeg meteen of we vaker zoiets wilden doen met hem. Ik zei dat we dat wel wilden, maar dat we er ook over gesproken hadden om haar te vragen mee te doen, alleen zij met mij en mn vrouw. En dat we ook wel een keer sex wilden met zn 4en.

Dat had ze blijkbaar niet verwacht want ze bloosde meteen enorm, en kwam bijna niet meer uit haar woorden. “Ik, ja nou, met jullie, ik heb nog nooit iets gedaan met een vrouw, wat zou Marnix daarvan vinden”, stamelde ze. Ik stelde haar gerust, zij had het ten slotte ook goed gevonden dat Marnix seks had gehad met ons. En dat we niks zouden doen met haar wat ze niet wilde. Dat stelde haar iets gerust en ze zei dat het haar wel leuk leek, maar dat ze het rustig aan wou doen, en dan misschien eerst gewoon bij ons langs wou komen om wat te kletsen en te drinken.
Ik rook lekker naar de aftershave van de kapper en dat rook Marlies ook. Hmmmm” zei ze, “jij ruikt lekker, voor een speciale gelegenheid?” vroeg ze. Ik vertelde wat ik zojuist gedaan had en dat we thuis lekker gingen borrelen vanavond. Blijkbaar was ze stiekem toch wel erg benieuwd om iets nieuws te ontdekken, want ze vroeg meteen, “vind je het goed als ik dan ook kom vanavond?” Ik zei, “wat mij betreft vind ik dat prima, maar wil wel ff met mn vrouw overleggen”. “Goed”, zei ze “dan overleg ik meteen ff met Marnix”
Al snel hebben we allebei gebeld en geregeld dat Marlies die avond een wijntje kwam drinken. Bij het idee alleen al begon mn pik te groeien…
We spraken of dat ze om 21.00 bij ons is, en ze benadrukt nog een keer dat ze het spannend vond, en rustig aan wil doen. Ik stel haar gerust en gaf haar een dikke knuffel. Die beantwoord ze met 2 zoenen op mn wang en de laatste recht op mn mond. Hmmmm dacht ik, die wil stiekem eigenlijk toch meer maar vind het toch ook wel heel spannend.

We liepen samen naar de parkeerplaats, en na een laatste kus stapten we in en reden allebei weg. Thuis aangekomen was mn vrouw ook al licht gespannen voor de avond merkte ik. “Hoe zal ik me kleden, sexy of niet, straks schrikken we haar af, ik ben best geil eigenlijk, wat had Marlies aan in het dorp, hebben we genoeg wijn?” En zo ratelde ze nog wel ff door. Ik stelde haar gerust. “Ik vind het ook spannend, Marlies ook, dus we doen rustig aan, drinken een wijntje en zien wel wat er gebeurd.” Ik vertelde wat Marlies aan had en mn vrouw zei dat ze zoiets ook bedacht had voor vanavond, alleen geen leren jasje maar gewoon een leuk truitje. Ik zei haar dat als ze halverwege de avond toch iets spannenders wou aandoen dat natuurlijk altijd nog kon, ik zou Marlies dan wel ff aan de praat houden.
Snel gingen we eten, douchen en omkleden. Ik was zo klaar, mn vrouw had iets meer tijd met aankleden en opmaken. Ze was weer een plaatje toen ze beneden kwam. En zacht wollig hoogsluitend truitje, straks zwart rokje wat mooi strak om haar billen sloot, pantys met een mooi motief en mooie hoge laarzen met een mooi hakje. Hmmmm wat een lekker ding is ze toch.

Voor we het door hadden was het al bijna 21.00 en zaten we gezellig bij de haard te wachten tot Marlies kwam. Klokslag 21.00 ging de bel en mn vrouw deed open. Ik hoor ze in de gang elkaar begroeten en toen was het ff stil. Ik hoorde niks, geen jas die uitging, geen stemmen, niks. Ik besloot stiekem te gaan kijken en keek om de hoek de gang in en wat ik daar zag……mn pik was meteen knalhard. Marlies had mn vrouw tegen de muur gedrukt en ze stonden elkaar heftig te tongzoenen. Lang en heftig duurde deze zoen. Ik bleef stilletjes kijken tot ze in de gaten hadden dat ik daar stond. Marlies had dat waarschijnlijk niet verwacht, en kreeg meteen een enorm rood hoofd en begon weer te stamelen, net zoals ze die middag ook al gedaan tegen mij in het dorp. Ik stelde haar weer gerust en zei, “geeft niks hoor, blijkbaar had je er zin in anders had je zelf niet het initiatief genomen.” “Maar”, zei ze meteen, “ik wil het rustig aan doen hoor.” “Jaja,” zeiden mn vrouw en ik tegelijk en alle 3 schoten we in de lach. Het ijs was gebroken.

We liepen de kamer binnen en gingen lekker bij de haard op de bank zitten. Ik schonk voor de dames een wijntje in en nam zelf een biertje.
Marlies had hetzelfde aan als vanmiddag. Haar leren jasje had ze uitgedaan en daaronder had ze een zwart doorschijnende blouse met kante mouwtjes. Onder haar blouse had ze een mooie zwarte kanten bh waar haar stevige borsten maar net in pasten. Ik dacht zelfs een rondje van haar tepelhof te kunnen zien maar door het gedimde licht was dat lastig te zien. Terwijl ik nog wat lekkere hapjes klaarmaakte in de keuken, hoorde ik de vrouwen gezellig kletsen. Hoe hun week was geweest, dat ze het zo gezellig hadden gehad tijdens het etentje, dat ze dat vaker wilden doen en dat ze het zo grappig vonden dat het zo klikte. Toen vertelde Marlies mn vrouw hoe opgewonden Marnix thuis was gekomen na de trio met ons. Ze bedankte ons zelf voor wat we gedaan hadden, want tenslotte had zij daarna ook ongelofelijk genoten met Marnix.

Mn vrouw vond dat te veel eer zei ze, we hebben gewoon lekker seks gehad met zn 3en. Maar Marlies bleef er maar over door gaan, en ons bedanken dat mn vrouw er verlegen van werd. Helemaal toen Marlies vroeg naar waar dat alles zich afgespeeld had. “Nou hier, in de kamer” stammelde mn vrouw. “Dus hier stond jij wet je benen wijd in je blote kont en blote borsten en vastgebonden aan je armen?” Haar ogen zochten het plafond af naar waar de touwen dan aan vastgebonden zouden zijn, en al snel zag ze het. “Slim weggewerkt hoor,” zei ze. “Als je niet weet waar jullie ze voor gebruiken, zou je gewoon denken dat het zo hoort. En zouden jullie mij daar ook een keer vast willen binden? Of wil je dat we jou daar weer vastbinden” vraagt ze aan mn vrouw. Die zit nu met een rooie kop op de bank, een beetje overrompeld door Marlies, die er blijkbaar niet omheen draait. “Uhm nou ja, jij, of ik, ik vind het allebei prima,” zegt mn vrouw.
“En als jullie met zn 2en zijn,” vraagt Marlies, “wie staat daar dan het vaakst, jij of je man?”
“Nou ja, uhh eigenlijk ik.” “Oh dus jij word graag vastgebonden en zacht gepijnigd?” “Uhh ja, eigenlijk wel” stamelt mn vrouw. Ik zie aan haar dat het haar erg opwind al die vragen, maar ook dat ze het superspannend vind omdat ze een beetje overrompeld word door Marlies haar vragen.
“En wat draag je dan zoal, vast niet dit wat je nu aan hebt, dat is veel te braaf,” zegt Marlies. “Nee meestal draag ik spannends en veel bloter dan dit” zegt mn vrouw.

“Oh leuk, wil je me eens laten zien wat je zoal hebt,” vraagt Marlies? Even kijkt mn vrouw naar mij. Ik knik dat ik dat prima vind en ze zegt, “ja prima, dan doe ik meteen iets anders aan, voel me een beetje braaf bij jou,” zegt ze tegen Marlies. “Mag ik dan iets uitzoeken” vraagt Marlies. Opnieuw krijgt mn vrouw een rood hoofd maar ze zegt toch vlot, “ja, oke dan.”
Ze lopen samen naar boven en hoor wat gerommel en geklets boven. Zo te horen hebben ze het naar hun zien, er wordt gelachen, kasten gaan open en weer dicht, de badkamerdeur gaat open, en even later hoor ik hakken op de trap van de vrouwen die naar beneden komen. Voor dat de deur open gaat hoor ik mn vrouw zeggen, ogen dicht!
Ze klinkt gebiedend, dan weet ik genoeg. Zij is vanavond de dominante, ik moet luisteren naar haar. Mn pik begint meteen weer te kloppen, ik vind dat geen straf om onderdanig te zijn.

De deur gaat open en hoor de vrouwen binnen komen. Ik krijg gelijk een blinddoek om en hoor 1 van hun een stoel pakken en mag daarop gaan zitten. Mn handen worden op mn rug vastgebonden, en mn blouse word losgeknoopt. Meteen voel ik 2 warme tongen die mn tepels beginnen te likken, en dat gaat als snel over in bijten. Mn vrouw heeft waarschijnlijk Marlies het een en ander verteld, want zij weet als geen ander dat ik daar mega geil van word. Mn pik knapt zowat uit mn broek, en dat zullen ze wel gezien hebben, want al snel wordt mn broek uitgedaan, maar mn slip laten ze nog aan. Ik voel 2 handen die mn pik en ballen betasten, terwijl 2 ander handen mn tepels onder handen nemen. Het feit dat ik niet weet wie wat doet maakt me supergeil. Het strelen van mn pik gaat over in stevig knijpen, wat mn pik keihard maakt. Hij knapt nu echt bijna uit mn slip maar ze laten hem een. Ze trekken hem zelfs wat op zodat alles er goed in blijft zitten. Dan houd het strelen en kneden ineens op en hoor ik wat geluiden die lijken op een natte tongzoen. Lang duurt het niet want dan voel ik ineens iets tegen mn lippen. Eerst dacht ik dat het een mond was maar al snel kom ik erachter dat het een borst is. Een lekker stevige harde tepel begin ik heerlijk te likken, en aan het hijgen van de vrouw hoor ik dat het mijn vrouw niet is. Dus moet het Marlies zijn, dat maakt me nog geiler.

Ik begin me nu toch af te vragen wat er boven allemaal gebeurd is, want ik kan me haast niet voorstellen dat ze zich zojuist heeft uitgekleed.
Ik blijf heerlijk aan haar tepel likken, en aan haar hijgen te horen word dat we op prijs gesteld.
Dan verdwijnt de tepel en voel ik een paar lekkere lippen op mn mond, ook die van Marlies denk ik. Ik begin een heerlijke tongzoen en ondertussen voel ik weer een paar handen op mn nog steeds keiharde pik. Nog steeds laten ze mn slip aan. Wat zouden ze toch van plan zijn denk ik, maar kan niks verzinnen. Het zoenen stopt en dan voel ik weer die lekkere tepel. Deze keer drukt ze haar borst flink in mn gezicht zodat ik weinig lucht krijg. Dat vond Marlies ook wel lekker want ze kreunde er flink bij. Ondertussen zijn er nog steeds een paar handen die mn pik aan het masseren waren, nog steeds in mn slip. Ineens stopte alles en werden mn handen losgemaakt . Ik hoorde Marlies zeggen dat ik moest gaan staan en mn benen moest spreiden. Ik werd nu met mn handen aan de haken in het plafond vastgemaakt en al snel voelde ik 4 handen die mn lijf begonnen te betasten. Mn borst, buik, rug, billen, benen, gezicht, pik, ballen, armen, geen plekje werd overgeslagen. Toen verdwenen de handen en werd ik zachtjes geslagen met een zweepje. He dacht ik, dat is een ander dan onze eigen, maar ff later dacht ik, nee toch niet. He nu weer wel, oh ik snapte hem al, ze hadden er allebei 1, waarschijnlijk had Marlies er ook 1 meegenomen. Al snel voelde ik ze allebei tegelijk.

Onze zweep, 1 met veel sliertjes voelde ik op mn kont, de andere, ik denk zo een met een klein leer lapje aan het eind nam mn pik en ballen onder handen. Eerst zachtjes maar al snel hoorde ik ze met elkaar fluisteren en ging het steeds harder. Ik genoot met volle teugen, maar mn slip werd nu toch echt te krap, mn pik wou er toch echt uit nu. Op het moment dat mn eikel boven mn slip uitschoot volgde er gelijk en ferme tik op. Ik moest op mn tanden bijten, die was raak. Marlies slaakte een kreetje, ik kon niet helemaal ontdekken of ze dacht dat ze te hard had geslagen of dat het van genot was. Nu mn pik ontsnapt was werd men slip uitgetrokken en meteen werd er flink aan mn pik getrokken. Een stevige hand pakte hem vast en trok er hard aan. De hand van mn vrouw, die deed dat vaker. Maar deze keer hield ze hem langer vast, ze trok er hard aan waardoor mn ballen ook flink naar voren kwamen. Dat hield ze zo ff vast en toen kreeg ik een flinke klap van de zweep op mn ballen. Weer hoorde ik een kreetje van Marlies en een lachje van mn vrouw. Gelukkig sloeg ze me niet nog een keer zo hard, want doordat ik zo opgegeild was, stond mn pik en ballen helemaal strak en kwamen de klappen flink hard aan.

Het ging over in korte zachte tikjes met Marlies haar zweep. Niet meer op mn pik of ballen, ze was nu gefocust op het stukje tussen mn ballen en kontgaatje. Ook zo’n gevoelig plekje bij mij. De touwen aan mn armen werden iets los gelaten en werd iets voorover geduwd. Een warme glibberige vinger zocht mn kontgaatje en begon die lekker te verwennen. Al snel ging de vinger naar binnen, en even later volgde er nog 1. Toen trokken de vingers zich terug en voelde ik een buttplug tegen mn kontgaatje. Rustig drukte ze hem naar binnen en weer hoorde ik een kreetje. Zou het Marlies zijn die met zojuist vingerde dacht ik? Ik was het helemaal kwijt wie nou waar was. Het tikken met de zweep stopte even, maar al snel werd het weer hervat alleen leek het of het nu van achteren gebeurde. Ineens voelde ik een paar warme lippen, die mijn van geil druppende eikel omsloten en die me heerlijk begon te pijpen.

Eerst rustig en niet zo diep maar al snel heftiger en dieper. Helemaal verdween mn harde pik in dat lekkere mondje, ik hoorde haar zelf kokhalzen. Ik was nu toch wel erg benieuwd wie dat deed, en alsof ze het wisten werd mn blinddoek afgedaan. Ik moest even aan het licht wennen maar keek snel naar beneden wie me zo heerlijk aan het pijpen was. Het was Marlies, de geile donder. Ze zat op haar knieën, in een latex body met open cups en kruis van mn vrouw. Haar hoge laarzen had ze aangehouden. Ik keek achter me een daar zag ik mn vrouw met een grote glimlach staan. Ook zij het een geil latex setje aan. Een strak latex broekje zonder kruis en een latex topje, ook met open cups. Ook zij had haar laarzen aangehouden. Wat een geile meiden toch. Vooral Marlies. Smiddags was ze nog terughoudend en wilde ze rustig aan doen, maar nu zit ze voor me op haar knieën me heerlijk te pijpen. Ik merk dat alles wat er gebeurd me vreselijk opgewonden heeft gemaakt, en het duurt dan ook niet lang of ik spuit een grote lading warm zaad diep in Marlies haar keel. Ze moet een paar keer slikken om alles binnen te houden, en likt dan mn nog steeds harde pik helemaal schoon.

Ondertussen heeft mn vrouw mn armen losgemaakt en moet ik op het matras gaan liggen wat ze in de kamer neer heeft gelegd. Voor ik goed en wel lig zakt mn vrouw met haar druppende kutje over mn harde paal heen en begint me heerlijk te neuken. Marlies gaat met haar natte kutje op mn gezicht zitten zodat ik haar heerlijk kan beffen. Ik lik haar harde clitje, verwen haar opgezwollen kutlipjes en als snel verdwijnt mn tong in haar natte kutje. Ze begint als snel harder en harder te kreunen, en komt al snel voor de eerste keer klaar. Ze kreunt nog ff na en ruilt dan van positie met mn vrouw. Als ze haar kutje boven mn gezicht hangt druipt het kutsap over mn wangen, zo nat is ze. Ook zij heeft maar weinig nodig om voor het eerst klaar te komen. Steeds heftiger begint ze te kreunen en als ze klaar komt spuit haar kutsap over mn gezicht en borst. Ik voel Marlies haar kutje samentrekken, en voor de 2e keer komt ze klaar. “Wat geil zeg als je spuitend klaarkomt,” zegt Marlies, “zou ik dat ook kunnen denk je.” Mn vrouw zegt, “ik weet niet, misschien als hij jou vingert op het juiste plekje dat dat ook wel bij jou lukt.”

Meteen kijken 4 ogen mij bevelend aan en Marlies duwt me van het matras, en gaat op haar rug liggen met haar benen zover mogelijk gespreid. Mn vrouw begint Marlies haar borsten te strelen en likt aan haar tepels. Die zijn al vanaf dat ik ze kon zien keihard, en staan recht vooruit op haar stevige borsten, die geil door haar latex body steken. Ik neem plaats tussen haar benen en begin haar rustig te vingeren. Al snel heb ik het juiste plekje gevonden, en voel steeds meer en meer dat het niet lang duurt of ze komt voor de 3e keer klaar. Maar deze keer stel ik het uit, ik wil haar heel lang vingeren, steeds bijna tot een hoogtepunt, zodat als ze steeds geiler en geiler word en dan misschien wel spuitend klaar komt. Ik voel binnen in haar kutje al dat ze helemaal opgezwollen begint te raken, iets wat bij mn vrouw ook vaak gebeurd als ze gaat spuiten. Ik verhoog mn tempo en gebaar naar mn vrouw dat Marlies bijna gaat komen en ze stopt met spelen met haar borsten. Marlies geeft zich nu helemaal over aan me en ik voel haar kutje samentrekken. Nog 1 keer verhoog ik het tempo en dat is het moment dat Marlies met een luide kreet klaarkomt. Stralen kutsap golven uit haar kutje, steeds meer en weer. Als het afneem begin ik haar weer stevig te vingeren en na een paar seconden komt ze weer, nu spuit het eruit. Marlies krijst het uit, zo geil vind ze het. Nog 1x vinger ik haar en weer spuit ze haar kutsap naar buiten. Hijgend en kreunend blijft ze liggen, af en toe schokt ze wat. Na een minuut doet ze haar ogen weer open. Ze kijkt om zich heen en ziet ons rustig naast haar zitten. Ze begint te huilen en zegt, “wat was dat bijzonder, zo lekker en apart, dat heb ik nog nooit meegemaakt.” Lachend zeggen we, “eens moet de eerste keer zijn” waarop zij meteen zegt, “ja, maar hopelijk niet de laatste keer. Dit wil ik echt vaker, kun je het Marnix ook leren,” vraagt ze aan me, dan kan hij me ook laten spuiten. We lachen en zeggen dat dat allemaal wel goed komt.

We laten het matras en de rest liggen en gaan heerlijk op de bank zitten. We drinken nog een wijntje en een biertje en dan vraagt Marlies: “Mag ik ff douchen voor ik weer naar huis ga?”
“Ja natuurlijk” zeg ik, ”maar zullen we dat gezellig samen doen?” “Oh ja dat lijkt me heerlijk” zegt ze en met zn 3en lopen we naar boven en stappen onder de ruime inloopdouche. Met zn 3en is het wel ietsjes krap maar dat geeft niks. We zepen elkaar lekker in en bij elkaar wassen we de lekkere plekjes extra goed. Nadat we ons hebben afgedroogd trekken we onze kleren weer aan. Op onze slaapkamer ligt alle lingerie van mn vrouw uitgestald op bed. “Zo, jullie hebben alles goed bekeken zie ik” en de vrouwen schieten in de lach. “Ja” zegt Marlies, “en ik voelde me zo op mn gemak en was zo opgewonden dat ik helemaal niet rustig aan wilde doen en daarom hebben we een plannetje bedacht om jou te verrassen.” “Nou zulke plannetjes mogen jullie vaker maken hoor,” zei ik, “ik vond het heerlijk.” De vrouwen schoten weer in de lach en beloofden dat dat vaker ging gebeuren.
We Liepen naar beneden en dronken nog wat. Ondertussen was het al behoorlijk laat geworden en Marlies besloot naar huis te gaan. We gaven elkaar nog een lange tongzoen en toen vertrok ze. In de gang kregen we nog een snelle kus en zei ze, “tot snel, ik wil dit elke week wel.” We lachten en zeiden, “we houden contact.”

Nog geen 10 min nadat Marlies vertrokken was had ik al een appje van Marnix: Volgende week etentje bij ons. Met zn 4en? Ik liet het mn vrouw lezen en ze lachte. “Jaja een etentje, jij weet wel wat daar gaat gebeuren natuurlijk.”” Tuurlijk” zei ik, “dat lijkt me wel wat.”
Ik stuurde dus terug: Gezellig, we hebben er nu al zin in!

Wordt vervolgd…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6212 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie