BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hoofdprijs 11

“Oké Margriet, let op. Ik zal je het hele verhaal in een notendop vertellen”, zei ik toen we op de bank zaten met een glas rode wijn.
“Nadat ik Yogi van het asiel had meegenomen, stond op een dag je oma voor de deur. Om te weten hoe het met hem ging. Ze miste denk ik de seks met hem. Nog voordat ik met haar naar bed ging, zaten we allebei met Yogi’s pik te spelen, echt bizar. Zij bekende me dat ze al jaren seks met honden had, eigenlijk al sinds ze zo oud was als jij nu bent.”
“Sinds haar 16e?”, vroeg Margriet ongelovig.
“Ja, ze voelde zich enorm tot honden aangetrokken. Jouw moeder heeft haar een keer betrapt in het asiel, toen ze zich door een reu liet dekken. Het gevolg was dat Ylonka’s interesse ook gewekt werd. Ze raakte net als haar moeder verslaafd aan hondenseks.”
“En ik ben de derde generatie die voor de bijl gaat”, zuchtte Margriet, ongelovig in de lucht starend.
“Daar lijkt het wel op.”
“Doen mama en oma het ook met elkaar?”, wilde ze weten.
“Ik denk het wel, ze schamen zich nergens voor als het om dierenseks gaat, ze lepelen het geil van Yogi mond op mond aan elkaar over.”
Margriet staarde me aan met waterige ogen: “Dat hebben ze dan goed geheim gehouden.” “Jij had niks door?”
“Nee.. en wanneer ging mijn moeder met jullie meedoen?”
“Meteen de eerste keer dat we kennis maakten. Terwijl Jeanette en ik toekeken vanaf de bank, ging je moeder met Yogi spelen.. nou ja spelen, ze zat hem gewoon te tongen en af te trekken. Daarna liet ze zich neuken door hem, waarna je oma hetzelfde deed. Affijn, inmiddels heb ik me ook door hem laten pakken, en jij nu ook.”
Margriets blik veranderde langzaam van verbazing in opwinding: “Maar dan kan ik straks gewoon met jullie meedoen, toch?”
Ik moest lachen om deze logica en knikte: “Ja liefje, je hoort er helemaal bij wat mij betreft. We moeten alleen nog een geschikt moment vinden om het hun te vertellen.”
“O ik bel ze gewoon op!”, lachte Margriet, “hallo mam.. mag ik meedoen als jij en oma met Yogi en Sjors neuken? ..haha.”
“Iets subtieler graag”, zei ik en krabde me op het achterhoofd, “wat als ze het niet zien zitten? Je bent nog zo jong.”
“Oma was 16 toen ze het voor het eerst met een hond deed.. en mijn moeder? Ook zoiets toch?”
“Ja, ik denk dat zij ook ongeveer zo oud was”, gaf ik toe.
“Nou dan.. ze kunnen mij niks verbieden!”, Margriet zakte giechelend achterover, “o wat geil allemaal..”

Ze had na de sessie met Yogi Jeanette’s badjas aangetrokken, maar sloeg hem open om met haar kutje te kunnen spelen. Blijkbaar had ze nog wat over.
“Er komt nog steeds zaad uit mijn poesje”, constateerde ze, en likte een kleverige natte vinger vol hondengeil af.
Ik voelde aan mijn pik die zijn kopje vanuit mijn badjas naar voren stak. Margriet was al honderd keer klaar gekomen, maar ik zat nog met een volle zak. Geboeid keek ze toe hoe ik me aftrok.
“Kan mijn moeder lekker neuken?”, wilde ze weten, ondertussen een vinger in haar kutje stoppend.
“Gaat je niks aan”, lachte ik, “ja.. en ze schreeuwt alles bij elkaar, het is wilde. ”
“Dacht ik al”, giechelde Margriet, “en oma..?”
“Dat is een verhaal apart. Je oma doet dingen waar ik nooit op zou komen. Voet- en handmassage.. mijn oksels likken.. anale seks.. mijn kont likken, ze heeft geen – hoe heet het – “
“Geen taboes?”
“Precies, geen taboes”, zei ik. “Ze heeft zelfs heel kinky over mij heen staan pissen. En het idee dat jij mij zou kunnen verleiden windt haar ook op, kun je nagaan.”
Margriet moest het allemaal verwerken. Gedachteloos vingerde ze verder, sloeg de badjas verder open en onthulde haar prachtige borsten.
“Plasseks? Wie z’n idee was dat?” vroeg ze.
“Mijn idee”, zei ik, “je oma heeft een erg natte kut, ze komt spuitend klaar, ik ben er gek op. Toen zei ik in een opwelling dat ze over me heen moest piesen.”
Sprakeloos keek Margriet voor zich uit, waarbij haar vingers in hoog tempo over haar klit vlogen. Ik was ook bloedgeil, mijn pik stond op springen. Ze keek me wezenloos, bijna wanhopig aan. Ik wist dat zij ieder moment klaar zou komen.
Haar gezicht vertrok van inspanning en vervoering: “O Sjors.. ik ga .. KOMEN.. NUUU!!..”
Uitgestrekt als een plank onderging ze een diep en hevig orgasme. Haar wijsvinger draaide overuren op het klitje. Toen bokte ze wild op en neer, zakte als een plumpudding achterover en viel in slaap. Ik baalde, had haar nog willen neuken, nu zat ik met een stijve te twijfelen wat ik zou doen. Ik haalde een deken en legde die over de slapende tiener heen, ze zou zeker een half uur onder zeil blijven.

Met mijn stijve paal liep ik wat door de kamer heen en weer, rukkend en op zoek naar een goed doel. Yogi had zijn zaad bij Margriet verspilt. Die lag te slapen in zijn mand. Toen Snapper op me af kwam lopen kreeg ik een idee..
“Dag lieve Snapper, ben jij ook nog wakker”, fluisterde ik tegen het teefje, haar ondertussen op alle lekkere plekjes strelend.
Ze was mijn hand gewend en luisterde zelfs naar mijn commando’s. Toen ik voor haar zat met een stijve lul uit mijn badjas stekend, likte ze er zelfs aan. Maar ik kreeg haar niet zover dat ze me uitgebreid mijn pik en ballen zou likken met die lange tong van d’r. Ik zou iets anders moeten proberen. Mijn ene hand streelde haar oren, de andere had haar kontje te pakken, ze liet het zonder protest toe. Onder de staart voelden mijn vingers de vage indruk van haar vagina, verstopt onder de vacht. Het kostte geen moeite om met een vingertop de ingang van haar tunneltje te vinden. Nu moest ik hopen dat ze niet zou weglopen. Heel voorzichtig draaide ik rondjes op haar openingetje en meer en meer voelde ik haar kutlippen opzwellen. Ik moest me echt bedwingen om haar niet te bespringen. Ondertussen probeerde ik te bedenken hoe Jeanette zoiets zou doen, met geduld dus.
“Vind je dit lekker lieve Snapper?”, vroeg ik haar.
Ze keek me aan met een rustige blik in de ogen, knipperde met de oogleden (wat ik als instemming opvatte) en liep niet weg toen ik een vingertop in haar hondenkutje stak.
“Goed zo liefje, ik zal heel voorzichtig met je zijn”, fleemde ik.
In hondentaal kwam het woordje lief niet voor, het was nemen en genomen worden. Maar ik probeerde het op mijn manier. Mijn pik wipte nog altijd onstuimig op en neer, de nattigheid die ik inmiddels in haar tunneltje voelde gaf me de hoop dat dit ging lukken. Steeds makkelijker draaide mijn vinger rondjes in haar vochtige doosje, en ook een tweede vinger kon erbij. Snapper liet niet merken wat ze er van vond, ze stond daar maar. Twee vingers schoof ik in en uit het kutje, smeerde met haar tevengeil de schaamlipjes in en doopte ze dan weer in haar strooppotje. Zouden teefjes net zo smaken als reuen?, vroeg ik me af. Ik propte een vinger heel diep in haar kutje – die trouwens een eindje open hing en als een echte kut voelde – en stak ‘m daarna in mijn mond. Zoet.. dit vrouwtje smaakte gewoon lekker! Ik was nu niet meer te houden, ik moest en zou mijn pik in dat nauwe holletje steken.
“Blijf staan Snapper.. niet bewegen”, fluisterde ik, en kroop achter de hond.
Toen ik de staart opzij deed lag het daar voor me: een prachtig hondenkutje met schaamlippen die geil naar buiten stulpten, als een botoxmond. Het leek wel of ze ze had opgeblazen, ze was bereid om gedekt te worden. In een paar tellen zat ik klaar op mijn hurken, haar aan de staart op haar plek houdend. Mijn eikel stak paars af tegen de lichtbruine lippen. Ik duwde naar voren en merkte dat haar nattigheid mijn geslachtsdeel verwelkomde, ik gleed zo een paar centimeter in haar. Snapper gaf geen krimp. Ik pakte haar bij de smalle heupen, wat toch heel wat anders is dan de heupen van een vrouw. Nu kon ik op mijn gemak mijn pik stukje bij beetje in het hondenkutje duwen. Het gevoel verschilde niet veel van het kutje van Margriet, maar de aanblik was veel perverser, ik was daar best gevoelig voor. Kijkend naar de dikke kutlippen, die als een donut rond mijn pik gleden, stootte ik dieper in Snappers hete neukgleuf. Als ze Yogi kon verdragen, dan moest ze met mij ook geen moeite hebben. Verbeten neukte ik er op los, de smering van haar tevengleuf deed mijn pik glimmen. Ik begon me in te beelden dat ik een ook geile reu was, een soortgenoot van Yogi en dat ik heel bijzondere nakomelingetjes ging maken. Al die tijd liet Snapper mij begaan, op geen enkele manier liet ze merken dat ze het lekker of vreselijk vond. Een heerlijke kriebel steeg op vanuit mijn kloten, ik wist dat ik zo dadelijk haar kutje zou volspuiten. De kriebel werd sterker, mijn ballen tintelden, ik kon Snapper over de hele lengte van mijn paal neuken en deed het steeds sneller. Als een gek stootte ik in en uit, er was geen houden aan en met een diepe grom, een dierlijke grom eigenlijk, schoot ik mijn sperma in heftige golven haar wachtkamertje in.
Uitgeput en met lichte schaamte gleed ik uit haar, een stroom wit zaad meetrekkend. Snapper liep een paar passen, draaide zich toen naar achteren en probeerde met haar tong haar kutje te bereiken, tevergeefs. Zou ze zichzelf nog willen beffen na zo’n beurt? Het lekkende sperma maakte een spoor op de vloer. Ze snuffelde eraan en begon het op te likken. Ik keek toe of ze alles zou opruimen, dat deed ze. Daarna kwam ze kwispelend naar me toe en likte me middenin het gezicht. Allebei vatten we het sportief op, ze leek me traumavrij.

Toen ik langs het bankstel liep, was Margriet nog in dromenland. Haar lieve gezichtje stak onschuldig boven de deken uit, haar ademhaling was rustig en tevreden. We hadden nog drie dagen voor haar moeder en oma terug zouden komen van vakantie. En we waren nog niet klaar met elkaar. Ik zuchtte diep en wandelde naar de douche.

In de dagen die volgden gingen we verder waar we gebleven waren. Margriet kwam na het werk bij mij vol verhalen over de dieren in het asiel. Ze keek er met een andere blik naar. Er was geen hond die aan Yogi’s hyperseksuele gedrag kon tippen, zo was haar conclusie. Tot etenstijd ratelde ze maar door, ondertussen met Yogi en Snapper knuffelend. Hij duwde zijn snuit stevig in haar kruis en likte haar jeans nat. Toen we gingen eten stuurde ik de honden naar de keuken waar ze hun brokken aten.
“Poeh, wat was ik gisteren moe”, zei Margriet, “ik heb jou een beetje verwaarloosd geloof ik.”
“Valt mee hoor”, zei ik, Snapper heeft je vervangen.”
“Wat bedoel je?”, vroeg ze met grote ogen, “heb je Snapper geneukt?”
Ik knikte ‘ja’ en ging gewoon door met eten.
“Vertel! Hoe was dat?”, riep ze.
“Lekker hoor.. ze heeft een heerlijk kutje”, lachte ik.
“Lekkerder dan de mijne?”, wilde ze weten.
“Dan zou ik die van jou eerst nog eens moeten bekijken”, antwoordde ik. “Misschien vanavond?”
Ze giechelde, het was duidelijk dat ze dezelfde drive had als haar moeder en oma. Alleen smeet ze met haar krachten om na een uur in slaap te vallen. Dat kon beter.

Na het eten trok ik Margriet naast me op de bank en zette de tv aan. Op Netflix zochten we een romantische film die ons leuk leek en de volgende twee uur zaten we rustig tegen elkaar hangend te kijken. Yogi en Snapper waren al die tijd buiten in de tuin aan het ravotten. Af en toe keek Margriet door het raam naar de honden en dan weer verwachtingsvol naar mij. Ze zocht toch nog een soort van toestemming voor haar nieuwsgierigheid naar dierenseks. Op die momenten kneedde ik de tepels op haar tieten onder haar T-shirt om haar af te leiden en zij hield de erectie vast die zich in mijn broek aftekende. We hielden ons behoorlijk in zeg maar. De film kabbelde verder tot het verplichte happy end.
Eindelijk konden we stoom afblazen. Ongeduldig drukte ik mijn neus in haar hals en snoof haar zoete geur. Tienermeisjes ruiken anders dan hun moeders en oma’s. Mijn mond zocht haar jonge lippen en we tongden tot het speeksel eraf droop. Onder het zoenen trokken we elkaars kleren uit en niet veel later lag Margriet aan mijn pik te zuigen en ik likte haar kutje. Standje 69 is altijd een van mijn favoriete posities geweest, je kunt op een relaxte manier goeie vrienden worden met elkaars intiemste delen. Het meidengeil uit haar spleet lekte zoet en traag over mijn tong. Mijn neus snuffelde tussen haar billen en daarna likte ik met mijn tong haar sterretje. Ze kreunde heel zachtjes, als een spinnende poes. Wat een maagdelijk, vrolijk gaatje was het, ik kon me niet voorstellen dat ze er ooit iets in zou steken.
“Margriet?”, begon ik van tussen haar billen, “als jij en je moeder masturberen met een dildo, steek je ‘m dan alleen in je kutje of ook in je achterkamertje?”
“Hmm.. mama heeft dildo’s voor alle gaten, die steekt zo een grote rubberpik in haar kont. Ik heb dat nog nooit gedaan.”
“En als ik zoals nu je sterretje lik?”, vroeg ik.
“Oh dat is heeel lekker..”, kreunde ze, terwijl ik mijn tong er snel overheen liep gaan.
Dwingend likte ik haar krans, probeerde ‘m te openen met mijn tongpunt. Haar kutje vergat ik niet, daar had ik mijn vingers voor. Margriets deed haar best mijn stijve pik in haar zuigende mond te houden maar haar eigen genot nam het over. Haar ademhaling werd onrustig, ging steeds sneller tot het in zacht gejammer overging. Mijn lippen en tong sopten haar aarsje dat zich als een gerimpeld mondje naar buiten stulpte. Haar onderlijf schokte en toen kwam ze met een diepe zucht klaar.
“OOOOOOHHH..!”, deed ze, ongeveer zoals het publiek bij een vuurwerkshow.
Traag liep het geil uit haar vulva mijn mond binnen, ik slurpte het tevreden op.

Buiten stonden Snapper en Yogi voor het raam te kijken. We moesten lachen om de twee koppen achter het glas.
“Ik kom eraan!”, riep Margriet en in haar blootje rende ze naar de deur om ze binnen te laten.
Meteen drukte Yogi zijn snuit tussen haar benen. Het was duidelijk dat hij het vrouwtje wilde.
“Hij heeft Snapper gedist”, zei Margriet.
“Wat?”
“Gedumpt.. hij wil haar niet meer, het is uit tussen die twee.”
“Hij wil jou, kijk maar naar die rode antenne.”
Ze had al lang gezien dat zijn pik weer geil uit zijn buik hing. Haar knuffels gingen van zijn oren en nek over de rug naar de buik, waar haar vingers rond zijn geslachtsdeel gleden. Met korte rukjes trok Margriet zijn spuit uit het holletje, tot zijn volledige pik in haar handen lag. Ze keek mij smekend aan.
“Ik wil zo graag zijn pik weer in me voelen..”, kreunde ze.
Ik pakte een kussen van de bank die ik op de grond legde.
“Ga daar met je rug op liggen”, zei ik, “ik wil zien of hij je ook zo kan nemen.”
Ik had Yogi alleen nog maar op zijn hondjes zien neuken, anoniem van achteren. Kon hij het ook als hij het vrouwtje aankeek? Margriet lag klaar, haar benen gespreid, Wat een lekker ding was ze, met haar buikje strak gespannen, haar borsten die wat opzij hingen en haar kutje met het streepje schaamhaar dat als een mossel iets open hing en zijn roze binnenste liet zien. Ik had haar dolgraag willen likken, maar de opdringerige reu was me voor. Hij wist precies waar hij moest zijn. Sokjes waren nog niet nodig, hij zette zijn voorpoten aan weerszijden van het wachtende teefje, zijn snikkel bungelde dik en druipend boven haar doosje. Alles leek goed in stelling gebracht voor het echte werk. Ik pakte Yogi’s pik en veegde de natte punt door Margriets kutlippen. Ze kreunde, schokte van vervoering. Hijgend stond het harige monster over haar heen. Hij zou geen medelijden met haar hebben. Haar kutje jeukte van ongeduld.
“Kom Sjors, steek hem in me.. ik wil het”, hijgde ze.
Ik duwde de harde hondenlul in haar opening, nu moest ze zelf naar voren schuiven om hem verder in zich te krijgen. Yogi’s bulbus was uit de schacht gekomen, ik greep er omheen. Het voelde als een stuk gereedschap in mijn hand. Margriet werkte met haar billen en heupen tot de volle twintig centimeter in haar kutje verdwenen waren. Nu was Yogi aan de beurt. Maar hij stond aan de grond genageld, alsof hij dit standje niet begreep. Waar was het kontje waar hij zich omheen kon vouwen en waar was de taille om zijn voorpoten omheen te slaan? Toen hij niet in beweging kwam, schoof ik zijn pik heen en weer. Margriet vond het allang best geloof ik, ze sloeg haar armen om zijn nek en gaf hem kusjes op zijn snuit. Het harige dier liet zich als een echte minnaar ompakken. Nu zag ik ook dat hij haar recht in het gezicht likte, als compensatie voor zijn bevroren houding. Margriet beantwoordde zijn liefkozingen met nog meer zoenen, op snuit en – onvermijdelijk – met haar lippen op zijn tong. Aan de ruwheid van die tong kon je wennen, dat wist ik wel, maar om werkelijk met hem te tongzoenen.. daar was meer moed voor nodig. Misschien had mijn opmerking indruk gemaakt, over hoe haar moeder met Yogi had zitten tongen, misschien wilde ze haar moeder evenaren. Feit blijft dat Margriet met Yogi speeksel uitwisselde, net zoals Ylonka dat ook had gedaan. Ik vond het een bizar gezicht, en het wond me op. De smakkende geluiden die ze maakten deden me denken aan Japanse porno, waar zoiets in alle smakelijke details getoond wordt.
Ik bleef ondertussen de hondenpik op en neer te halen in Margriets warme neuktunneltje. Maar tot een woeste dekking kwam het niet op deze manier. Blijkbaar hebben honden niet zoveel fantasie. Yogi bleef als een zoutzak op zijn plek staan. Toch kwam Margriet met een licht gilletje klaar. Ze greep zich vast aan zijn nekvel, sloeg haar benen om zijn harige lijf en piepte zachtjes “Jaah.. jaah.. jaaaah..” Daarna ontspande haar lichaam, ze veegde de hondenkwijl van haar gezicht en werkte zich van het kussen af.
Hijgend stond de reu met zijn enorme pik te wachten op het vervolg. Zijn voorzaad spoot in korte erupties uit het puntje en maakte een plasje op de vloer. Margriet was nog niet klaar met hem, ze lag al op haar rug onder de druipende pik en deed haar mond open. Hondengeil spoot in een dun staaltje over haar lippen. Haar tong likte in de lucht om nog meer op te vangen. Ik hield zijn spuiter nog altijd vast met een hand. Margriet legde haar lippen rond het puntje en een stroompje vocht liep haar mond binnen. Sabbelend genoot ze van de smaak, steeds meer pik verdween in haar mond en op het laatst lag ze de rode paal met diepe halen te pijpen. Het hoorde allemaal bij haar ontdekkingsreis in dierenland, iets waar ze niet genoeg van kon krijgen.
“Mjam..”, kreunde ze, “heb jij geen zin?”
Eigenlijk had ik wel zin om me te laten neuken. Uit de kast haalde ik de sokjes en een flesje olie waarmee ik mijn aars insmeerde. Ik deed Yogi de sokjes om en ging op de knieën zitten. Nu was het Margriet die mij hielp om zijn pik op de goede plek te krijgen. Met het commando ‘op’ sprong Yogi op mijn rug en direct was hij in zijn element. Zijn voorpoten sloegen om me heen. Driftig stotend zocht hij de opening, zijn pik spatte geil in het rond en drukte op alle verkeerde plekken. Margriet hielp me door zijn snikkel te grijpen en voor mijn ster te houden. Toen zat ‘ie goed.
“OEI..!”, jammerde ik, het eerste stukje was altijd spannend.
Maar wat was het daarna lekker.. Mijn eigen pik, die een beetje afgeleid was tijdens de dekking van Margriet, richtte zich hard en trillend op. Ik voelde haar vingertjes er omheen glijden, zo werd ik afgetrokken en geneukt.
“O god.. wat een gevoel.. UHHHhh..”, gromde ik, zo geil was het.
“Pijp me!..”, smeekte ik, en die lieve tienermeid dook meteen onder me om zich over mijn zwaaiende leuter te ontfermen.
Ik begon steeds luider te jammeren. Op de een of andere manier schuurde Yogi’s hondenpik langs mijn prostaat en zette alles in vuur en vlam. Ik had de neiging met zijn stoten mee te bewegen, maar wilde Margriets zuigende lippen rond mijn kloppende pik niet missen. Ik voelde dat er een keihard orgasme aan zat te komen. Margriet voelde het ook, ze likte mijn ballen en zoog ze in haar mond, terwijl vlak boven haar Yogi”s pik diep in mijn anus stootte. Ik hield het niet meer..
“Ah.. godomme.. ja JA JAAAHH..!”, kermde ik toen het eerste zaad zijn weg naar buiten zocht.
Margriet had mijn pik weer in haar mond gepropt en driftig zuigend ontving ze de ene na de andere straal sperma in haar keelgat. Mijn ballen trokken samen om mijn hele zaadvoorraad de wereld in te helpen. Dikke klodders hoopten zich op rond haar tong waarna ze de witte pap naar buiten duwde, om het daar rond mijn glimmende pik te verspreiden en weer op te likken. Yogi was van schrik opgehouden met stoten, hij hing hijgend te wachten op nieuwe orders. Weer schreeuwde ik, Margriets tanden schraapten langs mijn pik die heel gevoelig was. Ze liet hem schieten, sabbelde zachtjes verder op mijn kloten en dwarrelde toen met haar tong over m’n perineum. Ze zat nu vlakbij de hondenpik die in mijn gat zat. Voorzichtig likte ze aan Yogi’s ballen; zijn knoestige rode lul zat verankerd in mijn darmen, die kon ze niet zien. Aangespoord door haar tongetje op dat gevoelige plekje begon Yogi weer te bewegen met de heupen. Al gauw had hij het oude tempo opgepikt, met een razende vaart ging hij in me tekeer. Nu ik was klaargekomen, kon ik me helemaal op de indringer in mijn aarsgat richten. Het kostte hem geen moeite mij te palen, ik was helemaal ontspannen. Toch kwam aan het eind de knoop erbij. Terwijl hij me wild neukte, kondigde hij luid piepend zijn orgasme aan. Ineens – ‘floep’ – schoot de verdikking erbij.
“OW..!”, kreunde ik, toch verrast.
“Daar ging zijn knoop!”, riep Margriet ergens onder mij.
“Oef, vertel mij wat.. hij splijt me open”, klaagde ik, maar eigenlijk was het een zalig gevoel.
Ik werd nu helemaal opgevuld en voelde hoe hij zijn sperma in mijn bruine holletje schoot. Sprits.. sprits.. golf na golf ejaculeerde in het baasje, ik genoot er stilletjes van. We zaten nog een poos aan elkaar vast, zoals gewoonlijk. Margriet bleef al die tijd op haar plek, ze wilde tot het einde blijven kijken.
“Is dit een happy end?”, vroeg ze giechelend.
“Ik denk het, we zijn allemaal klaargekomen”, zei ik.
Mijn knieën deden zeer, het is een behoorlijk gewicht op je rug, zo’n grote hond..

Heel langzaam kwam Yogi los uit mijn ster, Margriet lag commentaar te leveren.
“Ja, hij komt.. nee, nog niet.. ja toch, ja .. NU..” Met een zuigend geluid gleed de hondenpik uit me. Margriet was niet voorbereid op de stroom aan nattigheid die er achteraan kwam. Mijn waarschuwing kwam te laat.
“NEEE..!”, gilde ze, ze kreeg de volle laag in haar gezicht.
Ik moest lachen, ik had het eerder meegemaakt. Ze zou het overleven en daarna nooit meer doen, of juist wel. Yogi liep weg, Margriet was te laat om zijn snikkel te pakken voor een laatste kus. Zijn sperma droop nog altijd uit mijn anus. Ze drukte er haar vinger op.
“Zo, een kurk op de fles, dan lekt hij niet meer!”, lachte ze.
Ik wankelde en viel op mijn rug, blij dat ik kon liggen. Yogi kwam er weer aan, zijn neus zocht de plek waar zijn zaadjes gebleven waren. Ik trok mijn benen op en liet hem aan mijn gat snuffelen. Hij likte zijn eigen restjes op!
“O wat een geil hondje!”, lachte Margriet, die nog een poging deed hem te zuigen aan het roze puntje dat nog uit zijn buik stak.

Voldaan lagen we even later tegen elkaar. Ik keek Margriet aan en zag overal het opgedroogde zaad zitten.
“Jij moet je haar straks wassen”, zei ik, “ik zie overal klodders sperma.”
“En jij moet je sterretje wassen”, zei ze met een ondeugend gezicht, terwijl haar vingers tussen mijn billen gleden en aan mijn gat kietelden.
Verdomme, ik voelde mijn pik weer vollopen. Margriet had nog een hand vrij en trok me af. Ik voelde haar gleufje, waar het nat was. We keken elkaar aan en even later lagen we weer te neuken, zij op haar rug en ik er bovenop.
“Dit vind Yogi dus geen fijn standje”, hijgde ik.
“Hij weet niet wat hij mist”, hijgde de mooie tiener onder me.
Ze trok me naar zich toe voor een natte tongzoen.
“Tongen kan hij wel..”, grapte ik terwijl ik bleef stoten in haar warme gleuf..
“Wauw ja.. wat een tong heeft dat beest.. huhh.. hij vult je hele mond..”
Daarna spraken we niet meer, we neukten er op los. Zij lag kreunend en draaiend onder me, haar borsten trillend, haar adem puffend. Moeiteloos ving ze mijn stoten op. Bijna tegelijk kwamen we klaar. Met een laatste grom knalde ik mijn tweede lading zaad in haar knijpende doosje. Nog een hele poos lagen we in elkaars armen tot het tijd werd om onder de douche te gaan.

wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8338 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De hoofdprijs 11”

Plaats een reactie