BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vluchtelingen en een roes met gevolgen deel 1

dagje belgische kust eindigt in geile groepseksHierbij een verhaal dat zich enkele jaren geleden, deels waar en deels erbij gefantaseerd heeft afgespeeld.
Alle soortgelijke gebeurtenissen zijn toevallig en de namen in het verhaal zijn fictief.
Dit is het eerste deel van wat een langer verhaal.
De inleiding is misschien aan de lange kant ten opzichte van de eigenlijke seksuele gebeurtenissen, op deze manier kan je kennis maken met de personages en wordt de spanning stilaan opgebouwd naar een climax.

Het was een mooie warme avond eind juli waarop we besloten hadden een dagje Belgische kust te doen. We hadden een dagje vrij genomen zodat we door de week zouden kunnen van wat meer rust genieten dan in het weekend. We houden beide niet echt zo van hele harde drukte. Nagenietend van de warme dag die we op het strand hadden doorgebracht zaten we op een terrasje onze laatste drankjes na een heerlijk etentje te drinken.
Natalie was in een diepe slaap gevallen op strand na een verfrissende duik, helaas voor haar was ze vergeten opnieuw zonnecrème te smeren en hierdoor was haar nog blanke huid aardig rood geworden. Natuurlijk op de gekende plaatsen zoals naast de bandjes van de bikini top en aan de randjes van het bikinibroekje.
Ik had Natalie nog aangemaand om topless te zonnen, omdat ik een volledig gebruind lichaam aantrekkelijker vind dan witte borsten. Natuurlijk had mijn ‘preutse’ vrouwtje eens vies gekeken toen ik dit voorstelde.

Natalie is zoals vele dames niet geheel gelukkig met haar lichaam, zo vindt ze haar borsten te veel hangen, haar buik te dik…
Nu, eerlijk gezegd. Natalie is een mooie, blonde jonge vrouw van 30 jaar en ook al vindt ze zelf dat haar borsten hangen, ik vind van niet. Ze heeft een grote volle boezem en natuurlijk doet de zwaartekracht hier zijn werk. Haar kontje is mooi stevig en bol. Over haar buik gaan meningen verschillen. Natalie is niet graatmager, niet vel over been, dus ja ze heeft een klein buikje. Iets meer dan het slanke schoonheidsideaal dus. Al bij al is Natalie gewoon een normale knappe jonge vrouw met een grote volle boezen en een mooi gevuld achterwerk.
Wat me nog steeds meer dan haar lichaam aantrekt bij haar is haar mooie gezicht, haar blonde lange lokken, haar schattige neusje, haar blauwe ogen en vooral haar zwoele dikke lippen. Ook al voldoet mijn beschrijving van haar zich zo goed als een perfecte vrouw, zelf vindt ze dit dus niet en hierdoor is ze ook tamelijk verlegen, onzeker en dit vertaalt zich een beetje naar preutsheid.

Na onze laatste drankjes van de avond werd het stilaan tijd om de auto op te zoeken en aan onze trip van een tweetal uur huiswaarts te beginnen. Natalie had zich een beetje miskeken op het aantal wijntjes dat ze gedronken had want de wandeling tot aan de auto moest ik haar enkele keren ondersteunen zodat ze niet zou struikelen op haar zomersandaaltjes met hoge sleehak. Deze hakken maakte haar jonge benen supersexy en hierdoor werden haar bolle billen nog extra geaccentueerd in haar witte spannende korte zomerkleedje. We waren nog maar net het centrum van de kustgemeente uitgereden toen Natalie begon te zeuren dat haar bh-bandjes en slip schuurden op de plaatsen waar ze verbrand was. Ik stelde haar voor haar ondergoed onder haar dunne zomerkleedje uit te doen, we zouden snel op de snelweg zijn en de enkele wagens die daar op een doordeweekse dag nog reden op dit uur zouden toch niks kunnen zien want het was pikdonker. Normaal zou Natalie hier nooit aan toegeven in het openbaar, maar aangezien ze er toch echt veel ongemak aan ondervond zat ze na wat gewriemel met slechts het dunne zomerjurkje naast me. Enkele tientallen km verder huiswaarts deden de vermoeidheid en de laatste wijntjes het werk bij Natalie en terwijl ik rustig verder huiswaarts aan het rijden was lag Natalie zoals vaak naast mij te slapen. Door de frisse lucht die uit de ventilators geblazen kwam zag ik dat Natalie haar tepeltjes mooi door de dunne witte jurk priemden en elke keer we een verlichtingspaal passeerden kreeg ik een flits van dit opwindende beeld te zien. Toen we ongeveer halfweg waren schrok Natalie wakker en vroeg me om bij het volgende benzinestation even halt te houden voor een plasje. Op de signalisatie stond 40km voor het volgende benzinestation, of 5km voor een rustplaats. Natalie zei me neem die rustplaats maar ik moet vrij dringend. Zo nam ik de eerste afslag en reed zo een rustplaats op.

Het viel me direct op hoe rustig het was, helemaal vanachter stonden 3 vrachtwagens en vlak bij de toiletten vertrok net de enige auto die er verder was. Ik parkeerde zo dicht mogelijk bij de toiletten omdat dit de enige plaats was waar verlichting brandde. We stapten beiden uit en terwijl Natalie achter de hoek van de toiletten, die zich 20 meter verder in het midden van een graspleintje bevonden verdween was ik wat op mijn gsm aan het kijken terwijl ik de benen strekte. Na enkele minuten hoorde ik Natalie een luide gil maken, en terwijl ik vlug haar richting uitstapte zag ik haar snel mijn tempo uitkomen. Ik vroeg haar waarom ze zo gilde en ze moest er zelf om lachen maar toen ze de toiletten buiten kwam stonden er plots 3 mannen buiten de toiletten zei ze. Ik vroeg haar natuurlijk of die mannen dan iets misdaan hadden, waarom ze zei, nee ik schrok gewoon heel erg en stond even aan de grond genageld van angst zei ze. Ze fluisterde me ook toe dat die mannen haar heel erg bekeken en ongegeneerd naar haar borsten staarden, waarop ik haar zei dat dat normaal is voor een gezonde man als er een jonge knappe vrouw met een diep decolleté, zonder BH en stijve tepels in een sexy korte jurkje vlak voor hen staat. Ik zei dat zijn vast die truckers van die geparkeerde vrachtwagens ginder, die hebben al weken geen vrouw meer gezien. Natalie besefte nu dat ze A. inderdaad weer erg schuchter en overdreven gereageerd had, maar B ook dat ze er eigenlijk zo zonder slip en BH loos in dit jurkje als een gewillige slet erbij gelopen had. Ik stak mijn armen uit en nam beide harde tepels door het jurkje door tussen mijn vingers en trok er stevig aan en rolde ze even tussen mijn vingers. Van dit moment moest ik gebruik maken want normaal heeft Natalie niet echt vaak hele harde stijve tepels, het zal waarschijnlijk gekomen hebben omdat de stof van de jurk nu heel de tijd tegen haar gevoelige puntjes aan het schuren was.

Nog voor Natalie kon protesteren omdat ik haar zo aanraakte in buitenlucht trok in snel mijn handen terug omdat ik achter Natalie een man zag aangewandeld komen. Natalie draaide zich om toen ze me wat verdwaasd achter haar zag kijken. Dat is er eentje van die drie zei ze toen de man dichterbij kwam.
Ik kon de man nu goed zien, het was een vrij jonge, smalle maar vooral lange getinte man met verzorgde baardje in een verzorgde lichtgrijze joggingbroek en zwarte shirt. Ik dacht nog in mezelf, die man is vrij verzorgd, dun en vooral jong voor een trucker. Ik kon zijn nationaliteit niet echt gokken maar als ik ergens moet gokken zou ik richting Syrië of Libanon denken. De man stapte met zelfverzekerde stappen op ons af en toen hij op een metertje van ons afstond sprak hij ons vriendelijk toe in het Engels. Hij verontschuldigde zich eerst dat hij Natalie had doen schrikken en vroeg toen of wij toevallig een aansteker hadden die hij kon gebruiken. Terwijl hij dit vroeg keek hij mij geen seconde aan, de enige richting dat ik zijn ogen zag kijken was op de stijve tepels die nu nog harder vooruit priemden. Ik vroeg Natalie of zij een aansteker bij had en ze zei dat ze er waarschijnlijk wel een in haar handtas in de auto had. Natalie opende het portier van de auto en stond voorover gebukt met haar handtas op de passagierszetel in haar handtas te rommelen opzoek naar een aansteker. De man stond nu achter mijn gebukte vrouwtje recht naar haar bolle billen die nu bijna bloot waren door de gebukte toestand te kijken en heel toevallig ging de man net op zijn hurken zitten om zogezegd zijn veters te binden, zijn blik wijkt geen seconde van de kont van mijn vrouwtje af. Of hij haar naakte billen of poesje heeft kunnen zien zo weet ik niet, maar veel zal het alleszins niet gescheeld hebben. Als Natalie terug rechtkwam met de aansteker in haar handen zag ze de lange man vlak achter haar staan en keek zo recht in zijn donkere ogen terwijl ze de aansteker vooruitstak. De man ging in zijn zak en haalde er een dikke joint uit die hij aanstak terwijl hij Natalie bedankte voor het vuurtje.
Na enkele teugen stak hij de joint mijn richting uit, waarop ik vriendelijk bedankte maar wees richting Natalie omdat zei wel soms op een rustig avondje thuis een jointje durft te gebruiken. De man gaf de joint door aan Natalie en zo namen ze elk om beurt enkele teugen.
Natalie vroeg mij of ik nog water had in de auto want ze had een droge mond gekregen. Helaas had ik alles opgedronken.

Toen de joint na enkele keren passeren bij beide zo goed als opgerookt was kwamen er twee andere mannen aangewandeld en vroegen al van ver of het gelukt was om een aansteker te vinden. 1 van de twee nieuwe mannen zag er ongeveer hetzelfde uit als de man die het vuurtje kwam vragen enkel wat minder lang, de tweede was een pak donkerder van kleur ook groot maar ook heel gespierd en een pak ouder dan de andere twee mannen. De mannen spraken onderling wat in een vreemde taal, maar ik kon eruit opmaken dat de donkerdere brede man ergens helemaal niet gelukkig over was. De twee jongere mannen waren vriendelijk hoewel ze Natalie uitkleden met hun ogen, de brede donkere man gaf ons geen woord of blik waardig, enkel Natalie haar lijf kreeg aandacht van zijn ogen. Nadat de mannen even onderling hadden liggen brabbelen, vroeg de man die we het langste al kenden of we nog zin hadden in enkele jointjes met hen te roken. Ik keek richting Natalie van, moet jij weten, ik rook geen joints. Natalie bedankte de mannen vriendelijk maar zei dat ze wel moe was en vooral haar mond te droog aan het worden was. Waarom de donkerste oudere man voor de eerste keer iets zei, in gebrekkige Engels antwoorde hij bitsig dat hij ook nog wel wat drinken had voor haar, gevolgd door wat woorden in de vreemde taal. Natalie keek me aan en haar blik sprak boekdelen, ze wist dat ik het eigenlijk niet leuk vond, maar als ze de kans kreeg om jointjes te roken was de drang steeds te sterk. Oké zei Natalie, ik rook nog wel eentje mee dan als jullie iets te drinken hebben.

De drie mannen gebaarde ons om hen te volgen. Ik dacht die nemen ons vast mee richting hun truck om daar wat te drinken te nemen, de man die de aansteker gevraagd had ging voorop gevolgd door Natalie en de twee andere mannen en dan ik, halverwege de weg richting de vrachtwagens ging de man echter een paadje in dat ons via een zandweggetje leidde door de hoge bomen naast de parking. Door het donkere bosje wandelend hoorde ik plots Natalie weer een gil geven. Waarna de eerste man zich omdraait en met een zaklamp scheen richting Natalie, die nu in de armen van de brede donkere man hing. De man had zijn armen onder haar oksels door rond haar geslagen en had zijn handen zo op haar borsten rusten. Blijkbaar was Natalie op haar hoge sleehakken gestruikeld tussen de donkere bomen en wortels en had de man haar gelukkig nog net kunnen opvangen. Alle toevallen begonnen zich stilaan op te stapelen in mijn hoofd, de blikken die steeds op haar borsten gericht waren, de man die toevallig zijn veters moest strikken toen Natalie zich bukte, nu de val waar hij toevallig zijn handen op haar beide borsten had.
De man trok Natalie verder recht en nam ruim de tijd om haar terug los te laten eens ze haar evenwicht terug had. Toen hij na wat een eeuwigheid leek te duren zijn grote zwarte handen wegtrok was ook nog een extra knoopje van haar jurkje gesprongen door de struikelpartij waardoor haar tepels net niet zichtbaar werden. Het bos dat we zo door moesten was zeker niet zo groot want na een 50tigtal meter kwamen we op een hele grote open plek.

Hier verlichte de maan alles terug goed en ik zal er 3 tentjes, 3 relaxcampingstoetjes, enkele zeilen tussen de bomen, de restanten van een kampvuurtje en een picknicktafel die volgens mij van de parkeerplaats kwam. De donkerste wees Natalie op zo een campingstoel en mij op die ernaast, zelf ging hij een half metertje voor Natalie zitten in de derde campingstoel. De twee andere zetten zich op de picknicktafel en begonnen met elk een joint te rollen.
Als ik opzij keek naar Natalie die loom onderuitgezakt in de stoel zat met haar benen een beetje uit mekaar keek ik recht langs de zijkant op haar borst, ik kon zelf de onderkant zien door het spleetje nu de extra knoopjes weg waren. De grote man begon voor de eerste keer te praten en hij vertelde dat dit hun verblijfplaats was voorlopig. Dat ze hopen met een vrachtwagen meegesmokkeld kunnen worden richting UK. Dat het hun uitkwam omdat ze proper water en douche en toiletten hadden bij de parking en het nu in de zomer toch nog mooi weer was. Zelf was zijn naam Khalid zei hij en hij was 45 jaar en kwam uit Sudan, de lange slanke jongeman was Hassan, 22 jaar en net zoals zijn 2 jaar oudere broer Abdel gevlucht uit Libanon. Hij wist te vertellen dat ze hier nu twee weken zaten en mekaar hier leren kennen hebben. Toen Hassan en Abdel klaar waren met hun joint rollen staken ze deze aan en gaven ze door aan Natalie en Khalid. Toen Khalid enkele trekken genomen had stond hij op en dook in een van de tentjes om terug tevoorschijn te komen met enkele flessen in zijn hand.

Toen hij terug wou gaan zitten voor Natalie schoof hij zijn stoel nog iets dichter en trapte zo zacht op Natalie haar voet die schrikachtig haar benen wat opende om Khalid zo plaats te geven. Khalid laat zich zakken in zijn stoel en trekt een fles open wat iets wijnachtig lijkt te zijn en geeft deze door aan Natalie, helpt goed tegen de droge mond zei hij. Na enkele rondjes zo de flessen en jointjes door te geven begon ik erg licht in mijn hoofd te worden, ik had nochtans enkel van een flesje water gedronken wat Khalid me gegeven had. Ik zag alles nog gebeuren en hoorde ook alles, enkel alsof ik in een soort van roes was.
Ik zag Natalie nu nog verder onderuitgezakt in de stoel zitten met haar kleedje zo opgeschoven dat het niet anders kon dan dat Khalid en de jongens achter hem op de picknicktafel recht tegen haar kutje aankeken. Khalid stond weer op voor een nieuwe fles te pakken en de twee jongens waren weer joints aan het klaarmaken. Toek Khalid terugkwam zitten struikelde hij zogezegd en een guts water uit mijn nieuwe flesje kwam vakkundig gemikt op de boezem van mijn Natalie terecht waarbij het flapje over haar linkerborst omplooide zodat deze nu volledig naakt was voor de mannen. Haar witte jurkje werd natuurlijk helemaal doorzichtig en plakte tegen haar buik en andere borst, ik zag hoe haar tepels nu nog stijver en harder dan ooit leken. Khalid ploft terug neer in zijn stoel met zijn knieën tussen de knieën van Natalie recht voor hem.
Natalie leek na de joints en de wijn zichzelf er helemaal niet meer van bewust want de borst bleef nu gewoon onbedekt en ze merkte ook niet dat Khalid nu haar benen steeds wijder duwde met zijn knieën. Het laatste voor ik een zwart gat in mijn geheugen heb is dat ik de twee jonge mannen gehurkt naast Khalid zie zitten met hun ogen nu alle drie schaamteloos op het kale kutje van Natalie gericht.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10159 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie