BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vluchtelingen en een roes met gevolgen deel 2

In voorgaande deel kon je lezen hoe ik en mijn vriendin Natalie samen met vluchtelingen op de parking meegingen tot bij hun verblijfsplaats.

Khalid en zijn vriendenMijn hoofd was in de war, droomde ik, was ik gedrogeerd, was ik stervende, duizend vragen schoten door mijn hoofd bij het gevoel ik had.
Ik voelde me niet slecht, maar ik miste stukken, het leek alsof de film soms op fast forward gestaan had zonder ik het besefte, terwijl sommige stukken slow motion leken.
In elk geval hoewel ervoor de mannen nog met drie naast mekaar onder Natalie haar kleedje aan het gapen waren, stonden nu plots Hassan en Abdel naast Natalie met beiden een borst in hun handen. Nathalie lag nu volledig onderuitgezakt in haar relax zeteltje, haar benen wijd gespreid en rustend op de leuningen van Khalid zijn stoel die nu recht tussen haar gespreide benen zat te kijken. Hoe of wanneer had ik gemist door de zwarte gaten, maar het kleedje wat Natalie daarnet nog droeg is nu verdwenen. De getinte handen betasten uitgebreid en vrij zachtaardig de grote zachte borsten van Natalie. Haar ogen waren open, haar mond lichtjes geopend alsof ze in een soort van trance zat. Als de mannen eens wat ruwer haar borsten kneden of haar tepel vastgrepen zag je haar gezicht wel vertrekken en soms kon je een kreuntje of een zuchtje horen. Khalid mompelde weer iets tegen de mannen, het leek me duidelijk dat hij wel diegene was die het voor het zeggen had hier. De mannen namen nu elk een tepel vast en begonnen deze uit te rekken, eerst nog zacht en plagend maar steeds verder werden haar tepeltjes getrokken en gedraaid. Hassan was de eerste die zich bukte en haar tepel tussen zijn lippen liet verdwijnen, snel volgde zijn 2 jaar oudere broer Abdel zijn voorbeeld. Ik keek toe op alles wat gebeurde, ik zou normaal een woede moeten gevoeld hebben, maar ik voelde eigenlijk niks, alles wat er zich voor mij afspeelde leek alsof ik in een film zat. Hoewel ik me zeer goed realiseerde wat er aan het gebeuren was.

De volgende keer ik ontwaak uit mijn roes hebben Hassan en Abdel blijkbaar Natalie haar tepeltjes zo hard gezogen en getrokken dat de in normale omstandigheden kleine tepeltjes nu 2cm ver uit haar tepelhof stijf en hard omhoog priemen. Als ik goed kijk zie ik rond de tepels een dun koordje gewikkeld zitten om ze in deze toestand te houden. Ik zie hoe in de broek van Khalid ondertussen een grote bult te zien is waar hij nu en dan eens even over wrijft. Dan komen de twee broers terug in beeld en beginnen met beide handen Natalie weer te bepotelen. Alle plaatsen komen aan bod, borsten, buik, tepels. Hassan beweegt nu zijn hoofd richting Natalie haar hoofd en probeerde haar te zoenen. Toen Abdel merkte dat Natalie niet echt meewerkte greep hij plots vol haar kale kutje vast en kneep met de andere hand hard in een tepel. Hierop hoorde ik Natalie natuurlijk versuft een kreetje maken en dit was ook de kans voor Hassan om zijn tong in haar mond te duwen. Het leek hem deze keer wel te lukken en ik zag hoe Natalie nu wel meewerkte en de twee in een eindeloze passionele tongzoen verdwaald geraakte. Abdel was ondertussen druk bezig met haar kutje te bewerken, ik zag hoe hij haar schaamlippen ver uit mekaar trok haar clitoris streelde, dan weer heel haar kale kut vol vastgreep. Na enkele minuten wisselden de twee broers van positie en nu was het Hassans beurt om het blanke lichaam van mijn mooie vrouwtje te ontdekken en betasten.

Toen Abdel zich voorover boog om Natalie te kussen was er van weerstand geen sprake meer, ze werkte zichtbaar mee. Daar waar Abdel haar kutje wel bespeelde had hij haar nooit gepenetreerd, die eer leek weggelegd voor haar ontdekker. Ik zag hoe de jonge Hassan met een hand haar lippen ver uit mekaar spreidde en met de andere hand nogal ruw een vinger naar binnen duwde. Ik kon Natalie horen mompelen terwijl haar tong aan het worstelen was met die van Abdel. Ondertussen was Abdel haar borsten ook weer aan het bespelen. Hassan zijn vinger had nu plaats gemaakt voor twee vingers die vlug in en uit haar nauwe kutje aan het pompen waren. Ik kon zien hoe zijn vingers glinsterden van het vocht en hoorde de soppende geluiden van een nat kutje.

Ik merkte hoe Natalie haar lichaam begon op en neer te komen en kronkelen, ik hoorde haar kreunen in Abdel zijn mond. Ik wist goed genoeg dat Natalie van tongzoenen en van haar tepels bespelen erg geil kon worden en dit liet zich nu ook goed merken. Ook Hassan merkte dit en net op het moment dat hij voelde hoe haar kutje zich verkrampte rond zijn twee vingers pompte hij er een derde bij in om deze dan aan een hoog tempo in en uit haar te rammen terwijl hij met zijn andere hand haar clit bespeelde. Abdel stopte zijn kus en greep haar beide borsten vast en kneedde deze stevig terwijl zijn jonge broertje flink zijn best moest doen om zijn vingers in het klaarkomende en spartelende kutje van Natalie te houden.
Aan haar orgasme leek geen einde te komen, het was luid, intens en hevig. De mannen namen beide enkele stappen achteruit en Nathalie was nog stilletjes aan het na kreunen van een van de meest intense orgasmes die ik haar ook had zien hebben. Ze lag nu helemaal onderuitgezakt in haar stoel, haar tepels priemden 2cm uitstekend omhoog en haar kutje zag er nat en gebruikt uit. Af en toe schokte haar ganse lichaam nog even na. Khalid had heel de tijd vanop korte toestand toegekeken en klapte in zijn handen als goedkeurind gebaar richting de twee broers.

Ik voelde me hierna elke moment terug helderder worden zo leek het wel. Khalid stond nu recht uit zijn stoel en mompelde weer iets onverstaanbaars richting de broers.
Khalid richtte zich nu tot Natalie en vroeg haar of ze genoten had? Natalie antwoorde zacht dat ze erg lekker was klaargekomen, maar dat ze zich een beetje wazig voelt en dat haar tepels pijn deden. Khalid kwam uit zijn stoel en trok Natalie rechtop dicht tegen zich aan.
Nog wat wankel stond ze daar voor de grote man helemaal naakt, enkel nog haar sleehakken aan. Khalid trok haar tegen zich aan en nu pas viel het verschil in lengte op. Natalie was met haar 1m65 zeker niet de grootste maar Khalid kwam er toch met kop en schouders nog bovenuit. Hij duwde een flesje tegen Natalie haar lippen en zei haar dit te drinken om uit de roes te komen. Natalie deed enkele slokken en keek mijn richting uit. Ik wist niet goed hoe ik moest reageren en gaf haar maar een glimlach en een knipoog.

Khalid bukte zich wat en trok Natalie dicht tegen zich aan en terwijl hij in iedere hand een bil aan het kneden was begon hij Natalie te zoenen, Weer beantwoorde Natalie direct deze zoen. Na enkele minuten zo gezoend te hebben en haar billen stevig gekneed te hebben draaide hij Natalie nu om en vroeg haar om met haar kontje wat tegen zijn geslacht te schuren. Als ze het goed zou doen zou hij haar tepels genezen lachte hij arrogant weg.
Daar stond mijn kleine meisje dan, met haar spierwitte bolle kont tegen een grote sterke afrikaan zijn geslacht te schuren terwijl hij haar beide borsten weer stevig aan het bepotelen was. Haar tepels werden nu bevrijdt van de elastiekjes. Ik hoorde Natalie een verlossende zucht maken. Khalid zijn grote vingers grepen haar tepels vast en kneedde haar witte borsten met zijn krachtige handen. Nadien greep hij haar nog steeds natte kut vast met een hand bewerkte enkele minuten haar lippen en clit en stak zonder aarzeling twee vingers in haar kutje, In gebrekkig Engels mompelde hij dat ze nat genoeg zou zijn maar dat ze wel erg nauw is. Natalie begon steeds minder wazig uit haar ogen te kijken en leek zich stilaan te beseffen in welke situatie ze nu terecht gekomen was.

Volgend moment komen de broers Hassan en Abdel beiden weer aan en terwijl ze allebei plots volledig naakt zijn plots, nemen ze elk aan een kant plaats van Natalie. Khalid ging weer in zijn stoeltje zitten toekijken hoe beide broers een hand van Natalie vastnamen en die naar hun kruis begeleide. Ik begon steeds terug helderder en helderder te worden en besefte dat het nog een lange nacht zou worden waarbij de 3 donkere mannen Natalie gingen blijven versuffen en haar in haar roes volledig platneuken als hun persoonlijke seks slavin. Hoewel ik boos begin te worden, ben ik wond het me ook enorm op om haar zo gebruikt te zien worden. Ik bekeek Hassan zijn pik en het viel op dat hij een vrij lange rechte lul had met besneden eikel. Zijn broer Abdel had een iets kortere maar veel dikkere met een hele dikke besneden eikel. Hassan zijn lul was zeker 3-4cm langer dan mijn 16cm in erectie maar had ongeveer dezelfde dikte, die van Abdel daarentegen was qua lengte ongeveer hetzelfde als mijn lul, maar deze was veel dikker, de eikel was zeker dubbel zo dik als mijn eikel. Nu was ik nog geen bang voor Natalie haar kutje want zeker als ze goed nat was kon ze wel wat hebben, in een geile bui was ik er ooit in geslaagd bijna mijn volledige 5 vingers in kwijt te kunnen.

Met in beide handen een lul beval Khalid Natalie om deze jongens een pleziertje terug te doen nadat zij haar zo lekker hadden doen klaarkomen. Ik zag haar kleine witte handjes op en neer gaan over beide jonge mannen hun paal, waarbij ze die van Abdel niet kon omsluiten en die van Hassan zou ze in de lengte met twee handen nog niet volledig bedekt hebben. Plots keek Natalie mijn kant uit en ik zag in haar ogen dat ze zich zeer goed begon te beseffen wat er gebeurde, ook Hassan en zijn broer zagen dit en zetten direct een jointje tegen haar lippen waar ze Natalie weer enkele diepe teugen van lieten nemen. Dan werd ze weer beurtelings gekust door 1 van de mannen terwijl de niet kussende man op haar borsten sabbelde en met haar tepels speelde. De mannen hadden haar lichaam op die korte tijd al goed leren kennen en ze hadden al snel door dat haar tepels en tongzoenen haar zwakke plek waren.
Na enkele minuten trekken, kussen en tepelprullen stond Khalid nog eens recht uit zijn zetel, duwde brutaal met zijn voeten Natalie haar benen uit mekaar en ging met zijn hand tussen haar benen, stak enkele vingers tussen haar lippen en trok ze er terug uit.

Khalid liep mijn richting uit en sprak me toe, hij zei kijk eens hoe geil jouw sletje wordt het geil loopt langs haar benen naar beneden. Inderdaad, als ik naar haar benen keek zag ik dat het geil gewoon zo uit haar kutje kwam gelopen. Khalid zei de mannen om naast elkaar op de grond te gaan liggen en commandeerde Natalie om ze zo beide eens lekker klaar te zuigen.
Natalie kwam uit haar roes en antwoorde Khalid dat ze dit niet wou, als ze beide heren zou klaar trekken had ze haar werk wel gedaan vond ze en wou ze naar huis toe gaan. Hierop greep Khalid brutaal een van haar tepels en trok er hard aan terwijl hij er genadeloos in neep. Natalie begreep snel dat een nee door hem niet zou getolereerd worden. Hij zette de fles aan haar mond en weer moest ze enkele slokken nemen om wat gewilliger te worden.
Gehoorzaam ging Natalie op haar knieën en ik zag hoe ze haar hand rond Hassans jongste en langste paal sloot en met haar lippen zachtjes over zijn eikel ging.

Hassan sloot zijn ogen en genoot duidelijk van dat kleine blonde sletje haar lippen. Na enkele minuten vond Abdel het wel welletjes en trok haar richting zijn pik. Natalie had hier moeite om haar lippen rond de dikke eikel te krijgen maar ik zag haar ook hier weer trekken en zuigen. Toen het terug aan Hassan was vond hij dat ze niet diep genoeg ging want hij legde nu zijn hand op haar hoofd en bepaalde zo het tempo en hij duwde haar hoofd dieper en dieper over zijn paal tot ze kokhalzende geluiden begon te maken. Ook bij Abdel ging het nu wat ruwer en bij hem kon ze na een tijdje zijn pik tot aan de ballen in haar keeltje houden. De jonge mannen stonden recht en dwongen Natalie op haar knieën hun beurtelings verder te pijpen zonder haar handen te gebruiken.

Hassan was op een moment haar mond diep aan het neuken en brulde haar toe ik ga komen. Khalid riep onmiddellijk dat Natalie elke druppel moest opvangen en bewaren in haar mond. Ik zag hoe Hassan haar hoofd diep over zijn paal duwde en begon zijn ballen te zien samentrekken. Toen hij zijn pik uit haar volgeschoten mond terugtrok gaf Khalid een leeg flesje aan Natalie en zei haar om alles hierin uit te spuwen wat ze ook deed. Nadien moest ze ook Abdel op dezelfde manier verder klaar zuigen en ook hij spoot haar mondje vol, enkel kreeg ze niet en Abdel zijn dikke pik en het vele sperma dat hij had geloosd in haar mond waardoor er een deel langs haar mondhoeken zo over haar borsten liep. Ook nu gaf Khalid het flesje waar ze weer een zaadlozing in spuwde. Toen Khalid zag dat ze wat gemorst had werd hij boos en sloeg hard op haar gevoelige borst en trok nog een stevig aan haar tepels.

Oké zei Natalie, we staan nu even, we mogen nu vertrekken naar huis toe. Khalid trok haar hoofd aan haar lange blonde haren achteruit spuwde in haar open mond en brulde haar toe dat hij wel zou beslissen wanneer de schuld vereffend was en dat zolang dat hij dat niet vond zei hun zou gehoorzamen. Hij trok haar recht aan de haren begon heel ruw haar borsten te kneden en stak zonder waarschuwing weer 3 vingers in haar kutje. Dan draaide hij Natalie om en begon haar witte kont een stevig pak kletsen te geven. Ik zag hoe de tranen op haar wangen liepen toen ik wou rechtstaan en ingrijpen. Dit was buiten Hassan en Abdel gerekend want voor ik 2 stappen kon doen hadden ze mij al in bedwang en maakten ze me duidelijk dat tenzij ik braaf zou toekijken niet heel zou thuiskomen.
Khalid stopte met Natalie haar rood geslagen kont te martelen en zei op een rustige en duidelijke manier, luister goed ik zeg dit 1 keer. Als jullie beide braaf meewerken zullen we jullie zacht behandelen en zal dit sletje nog veel genot hebben, hoe harder een van jullie gaat tegenwerken hoe harder wij haar gaan ruw te pakken nemen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14844 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie