BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weekendje Biesbosch ( 1 )

Weer een heerlijke dag gewerkt, na thuiskomst even de brievenbus leeg maken. Rekeningen, rekeningen en een brief van vis vereniging de kleine voorn. Waarschijnlijk verkeerd bezorgd dacht ik aangezien mijn opa lid is en we in de zelfde straat wonen. Na het openen toch wel verrast, een uitnodiging of ik mee wil op vis weekend naar de Biesbosch ? Ik heb niets met vissen dus belde mijn opa die voorzitter is, hallo met Barend…hoi opa zei ik aan de andere kant, opa mag ik vragen waarom ik een uitnodiging heb gehad voor het vis weekend ? Ja zeker zei opa.. aangezien je regelmatig foto’s maakt voor je hobby leek ons dat wel leuk dan kan je e.v.t wat foto’s maken voor onze website. Ik besloot om ja te zeggen…fijn zei opa, ik vroeg wie er nog meer mee gingen opa antwoorden Arie en Evert gaan mee ik zelf zei de gek, jij om foto’s te maken en dan nog 2 nieuwe leden Anton,en Wim met zijn kleindochter Sally.

Ik was verbaasd en vroeg waarom Sally ? nou vertelde opa dankzij Sally is haar opa Wim lid geworden van onze vereniging maar dat is een lang verhaal zei opa. Op vrijdag 4 november vetrokken we richting de Biesbosch we zouden ons om 19.00 verzamelen bij het lokaal van de vis club, iedereen was op tijd en rond 19.15 vertrokken we naar de Biesbosch om daar zo tegen 20.30 aan te komen. We hadden 2 huisjes gehuurd om te overnachten, bij de verdeling hadden we afgesproken dat de leden van de vis club in huisje 1 gingen en Sally en ik in huisje 2 aangezien we elkaar toch goed kende van vroeger. Na onze tassen uitgepakt te hebben besloten we die avond niets meer te doen aangezien de volgende dag best druk zou worden. Sally en ik besloten in ons huisje nog even wat te drinken en wat te praten, ik vroeg waarom ze ook een uitnodiging had gehad.. ze moest lachen en zei, weet je nog dat ik naar het clubhuis moest komen om te vragen of opa lid mocht worden van de vis club, uiteraard wist ik dat nog.. nou zei Sally om lid te worden daar moest ik wat voor doen ik ben die avond door Barend, Arie en Evert geneukt waar door opa uiteindelijk lid mocht worden.

Na die neukpartij zei Barend dat ze binnenkort naar de Biesbosch gingen en hij vroeg of ik ook mee ging dus ik denk dat ze dit weekend nog iets van plan zijn, nou wie weet zei ik als het echt zo zou zijn hoop ik dat ik mee mag doen dacht ik bij me zelf ik heb Sally altijd al een keer willen neuken en vooral tussen haar grote tieten. We dronken onze glazen leeg en besloten maar te gaan slapen aangezien het morgen weer een drukke dag zou worden waar misschien weer heel veel stond te gebeuren. Sally en ik besloten ieder naar ons eigen bed te gaan welterusten zei ze en tot morgen.. jij ook meid slaap lekker, ik verheugde mij al op de volgende dag.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13075 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Weekendje Biesbosch ( 1 )”

Plaats een reactie