BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Skivakantie 2

Na mijn sauna en massage ga ik ook naar de bar. Jan en Rob zitten er samen met Rob’s vrouw en nog 3 koppels gezellig aan de bar te praten. Hoe was de wellness ? vraagt Jan. Zalig, zeg ik, waarbij Rob me aankijkt met een glimlach op zijn gezicht. Ik neem een glas wijn en meng me mee in het gesprek aan de bar. Ik heb het wel moeilijk om me te concentreren, want ik moet steeds denken aan wat er ervoor gebeurde, deze gedachte maakt me weer geil. Niet veel later gaan we met z’n allen aan tafel. We genieten samen van de heerlijke maaltijd, en er word goed wat afgelachen. Na het eten gaan we terug naar de bar, het is er super leuk, en iedereen is in de goede vibe. Niet veel later begeef ik me met enkele andere vrouwen op de dansvloer. We amuseren ons, en ook sommige mannen komen erbij. Op een bepaald moment danst Rob achter me, hij neemt me vast met zijn handen in mijn zij, en zegt, ik zag je wel kijken daarnet in de sauna.

Mede door de drank durfde hij er makkelijker over te beginnen. Alsof jij niet keek naar mij, antwoorde ik. Ja, dat is waar, zegt hij, maar je daagde me wel een beetje uit toch. Erg vond je het toch niet, zeg ik. Je hebt een prachtig lichaam en heerlijk stevige borsten, vind ik. Die wil ik ook wel is van naderbij verkennen, net als die masseur daarnet. Bam, ik sta aan de grond genageld, hoe weet hij dat ? Ik weet even niet wat zeggen, en hoop maar dat hij dit niet aan Jan gaat vertellen. Hij ziet mijn reactie, maak je geen zorgen, you’re secret is safe with me. Ik kon er niet aan doen, de deur stond op een kier, toen ik van de sauna kwam, en ik hoorde jullie bezig. Ik kon het niet laten om even te kijken. Ik zag hoe je hem heerlijk pijpte, hoe je tong rond zijn eikel ging en je zijn schacht likte, om dan zijn pik naar binnen te zuigen. Kwam het door mij te zien in de sauna dat je zo geil was of ben je altijd zo ?

Hij drukt zijn lichaam tegen mijn kont aan. Ik kan duidelijk voelen dat hij geil is, want ik voel zijn harde bobbel tegen mijn kont drukken. Nou, jij bent nu in ieder geval wel bloedgeil door mij, lach ik even. En druk mijn kont even wat harder tegen zijn kruis. Zo’n pijpbeurt wil ik ook wel is krijgen, zegt hij. Zijn hand ligt nu op mijn buik, en ik voel zijn duim de onderkant van mijn borst strelen. Rob’s vrouw was eerder gaan slapen, anders had hij dit nooit gedurfd. Wanneer ik zo tegen Rob aan dans, moet ik hem wel gelijk geven. Het kwam door hem dat ik zo geil was tijdens die massage, en nu heb ik weer ongelooflijk veel zin. Jan staat daar druk te praten aan de bar, en is al aan ‘t drinken van vlak na ’t skiën, daar moet ik deze avond ook niet veel meer van verwachten, denk ik. Ik draai me om, en dans nog even met Rob. Ik kijk hem recht in zijn ogen. Ik open subtiel een extra knoopje van mijn bloesje. Al dansend streel ik uitdagend met mijn vinger in mijn décolleté. Ik blijf hem hierbij geil aankijken. Ik stap op hem af, fluister in zijn oor. Kom binnen 5 minuten naar de massageruimte, en ik vertrek. Ik zeg Jan dat ik ga slapen, prima, ik blijf nog wat, ik zie je later, zegt hij. Prima, tot later, en ik zoen hem even op de wang.

Ik neem de trap naar beneden. In de massageruimte, doe ik al mijn kleren uit, en doe een badjas aan. Ik hoor Rob van de trap komen, en zet me achter de deur. Hij komt binnen, kijkt even rond, maar ziet me niet. Dan duw ik met mijn voet de deur dicht. Nu ziet hij me staan, tegen de muur leunend met de badjas open, sta ik mijn kutje te strelen. De badjas bedekt net mijn borsten. Geil kijk ik hem aan. Hij komt direct op me af, neemt mijn hoofd vast, en zoent me. Onze lippen vinden elkaar, en al snel voel ik zijn natte tong langs de mijne gaan. Zeer intens zoenen we elkaar, en het speeksel loopt uit onze monden. Zijn handen verkennen mijn lichaam, en al snel ligt de badjas op de grond en ben ik helemaal naakt. Wat ben jij toch een lekker wijf, zegt hij. Al jaren fantaseer ik hierover.

Ondertussen maak ik zijn broek los, en voel zijn keiharde grote lul in mijn hand. Hier is de schuldige die me al heel de avond geil maakt, zeg ik. Ik zak nu door mijn knieën, en geef een zoentje op zijn eikel. Ik lik eraan met mijn tong. Ik laat mijn tong rondjes draaien rond zijn eikel, lik langs zijn paal tot bij zijn ballen en weer naar zijn eikel. Zo ga ik nog even door en dan neem ik het topje van zijn eikel in mijn mond, en zuig zijn paal zo diep mogelijk naar binnen. Ik laat hem weer wat uit mijn mond glijden, en weer zuig ik hem naar binnen. Zonder zijn pik met mijn handen aan te raken zuig ik eraan, en laat hem in en uit mijn mond glijden. Ik varieer door hem af en toe uit mijn mond te laten glippen en hem te likken, dan begin ik hem weer in en uit mijn mond te laten glijden. Ik pijp vol overgave. Hij beweegt nu zijn onderlichaam, en neukt mijn mond. Af en toe kijk ik hem geil in de ogen, terwijl zijn paal in en uit mijn mond beweegt. Ik zie hoe hij geniet, en hoe hij zichzelf steeds minder onder controle heeft.

Op een moment wil hij me doen stoppen. Ik ga komen, stop. Maar ik sla mijn handen om zijn lichaam en trek hem tegen me aan, en blijf aan zijn paal zuigen. Nu nog intenser dan ervoor. Ik voel hem schokken in mijn mond, dan hoor ik hem, hoewel hij probeert om niet te veel lawaai te maken, kreunen en zuchten, en een straal sperma vliegt mijn mond in. Ik probeer het zoveel mogelijk op te vangen, maar voor ik het besef komt de tweede straal er al aan. Ik laat zijn pik nu uit mijn mond glippen, en het zaad dat ik niet kon doorslikken loopt mee uit mijn mond. Een derde straal schiet in mijn gezicht. Met mijn tong lik ik mijn lippen schoon, en kijk hem geil aan. Ooh heerlijk was dit zegt hij. Ik ga weer recht staan, met zaad in mijn gezicht kijk ik hem aan. Ik breng mijn lippen naar de zijne, en we beginnen passioneel te zoenen. Uiteraard proeft hij zichzelf, maar het maakt hem extra opgewonden, en hij krijgt er niet genoeg van. Tegen mijn onderbuik voel ik zijn pik terug harder worden. Zijn ene hand kneedt mijn borst, terwijl zijn andere hand mijn poep kneedt. Ik voel zijn vinger door mijn bilspleet gaan. Die vingers komen steeds dichter bij mijn schaamlippen, en als snel voelt hij dat ik daar onderaan helemaal nat ben.

Al zoenend trekt hij me mee naar de massagetafel. Hij zet me op de rand van de tafel en komt tussen mijn benen voor me staan. We zoenen passioneel verder. Ik voel hoe zijn nu weer keiharde paal tegen mijn schaamlippen drukt. Wanneer hij even doorduwt gaat hij vanzelf bij me naar binnen. Het zalige gevoel van mijn kutje dat opgevuld wordt. Langzaam drukt hij door, tot hij er helemaal in zit. Zo blijft hij even staan, wat voelt dit heerlijk. Hij laat me zo even wennen want hij is groter dan die van de masseur van eerder op de dag, en zeker groter dan die van Jan. Dan begint hij te bewegen, hij trekt hem weer terug, tot bijna helemaal uit mijn kutje, enkel het topje van de eikel zit er nog in, om hem dan weer langzaam helemaal in me te duwen. Dit herhaalt hij enkele keren rustig, ooh wat voelt dit lekker. Langzaam verhoogt hij het tempo, telkens bijna helemaal eruit en dan weer helemaal erin. Tot hij me ritmisch helemaal gek neukt. Ik laat me achterover vallen, en lig nu met mijn rug op de tafel, terwijl hij voor me staat en zijn heerlijke paal in en uit mijn kut pompt.

Oooh dit is de max. Hij neemt mijn benen en legt die op mijn schouders, en neukt me ondertussen gewoon voort. Terwijl hij zo in en uit me stoot, begin ik mijn clitje te strelen. Steeds harder gaan mijn vingers erover, en ik voel een intens orgasme naderen. De tranen staan in mijn ogen, en ik voel me helemaal weg van de wereld. Ik kan het niet meer tegenhouden. Ik zou eigenlijk stil en discreet moeten zijn, maar dat kan gewoon even niet. Ik schreeuw het uit en kom zalig klaar. Oooh wat is dit heerlijk. Even stopt Rob en haalt zijn keiharde lul nu uit mijn kletsnatte kut. Hij doet me van de tafel komen, laat me voor hem voor de tafel staan, en drukt me voorover. Hij duwt nu zijn heerlijke paal langs achter in mijn natte poes. Oooh ja, mmm, kan ik enkel kreunen. Ik voel hem weer met lange halen in en uit me stoten, en weet niet meer waar ik het heb. Doordat hij eerder klaarkwam, lijkt het alsof hij kan blijven doorgaan, ooh, wat is dit zalig. Ik voel zijn handen over mijn kont, en terwijl hij me verder ritmisch blijft neuken, voel ik een vinger mijn kont penetreren. Ooohh mm jaaah, ik ga weer komen, mijn lichaam trilt volledig alvorens het bijna spastisch begint te schokken.

Ooh mm fuck, wat is dit, zo intens kwam ik volgens mij nooit klaar. Net op dat moment hoor ik hem schreeuwen van genot en voel ik zijn warme zaad in me. Uitgeput lig ik op tafel, en ik voel dat hij voorover over mijn rug ligt. Wat een heerlijk sletje ben jij, zegt hij. Dat bracht jij in me los, zeg ik. Even later fatsoeneer ik me, en ga naar onze kamer. Jan is er nog niet, dus leg ik me in bed, en val in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10190 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Skivakantie 2”

Plaats een reactie