BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Afterparty na Loveland!

Geilen in een tentjeSitha haalt diep adem terwijl ze langzaam maar zeker wakker wordt uit een diepe slaap. De roes van de beats, de alcohol en het pilletje probeert ze van zich af te schudden. Het was een gaaf festival geweest. Heerlijk weer, gooie bands en knallende optredens. Ze hadden hun tentje op een paar honderd meter van de festivalcamping aan een vaart gezet. Daar hadden ze wat meer rust en privacy! Dat laatste was belangrijk. Sinds haar relatie over was hopte ze van weekend naar weekend. “Ze leefde eindelijk.” Dacht ze. Dit weekend was zonnig geweest. In een kortbroekje en een soort van korsetje had ze uren aan één gedanst gesjanst en gesloerd. Ze had, hoe heetie ook al weer? mee gesleurd om samen de nacht door te brengen. Tussen het festivalterrein had hij haar tegen een boom gezet en gevingerd. Verderop had zij hem gepijpt tot hij zijn zaad in de rondte kwakte. In haar tentje was ze gaan liggen en had hij haar geneukt, genaaid en uitgewoond. Haar hand ging omlaag baan haar kruis. Check, het voelde rauw.

Toen ze omrolde voelde ze de harige arm van de man die haar de hele nacht warm hield. “Kamperen, noemt hij dat.” Dacht ze bij zich zelf. Ze vroeg zich af hoe laat het was en waarom nu al het ochtendlicht door het groene canvas naar binnenkwam. Ze bekeek hem. Mooie vriendelijke kop met een dun baardje, sterke armen en mooie lippen. Check, ze had een aantrekkelijke one-night stand geregeld. Hun geur hing in de tent, de geur van zweet en seks. Het werd er allengs warmen, ze rolde weer iets weg. Zijn lul prikt haar net boven haar kont tegen haar rug. Ze had alleen nog een stringetje aan. De rest lag voor de tent op een hoop. Nu begreep ze waarom ze zo van kamperen hield. De zon op je bol en je nergens zorgen over hoeven te maken. De vrijheid. Op handen en voeten kroop ze de tent uit. Niemand te zien of te horen. Okay, wat verkeerslawaai van de laatste vertrekkende festivalgangers en de herrie van het afbreken van podia en dergelijke. Er was geen toilet maar wel een boom waar ze half hangend haar behoefte kon doen. Ze trok haar stringetje uit en deed haar ding. Na het plassen wandelde ze naar de vaart en via een soort van trapje ging en spoelde haar kruis schoon. Zijn opgedroogde zaad en haar vocht spoelde ze weg. Ze liep wat heen en weer, pakte een handdoek en droogde zich af en trok haar stringetje weer aan.

Ze draaide zich om en zag dat ook hij uit de tent gekomen was. Hij leek wel wakker en zijn blik ontmoette de hare, hij glimlachte. Ze waren vlak bij elkaar, hij boog zich voor over en ze zoenden. “Goedemorgen…” zei hij nadat ze de kus verbrak. Hij kust haar opnieuw, reikt naar haar borsten, ze kreunde goedkeurend en hij neemt haar ene borst in zijn hand en knijpt zachtjes in haar andere tepel. Hij verbreekt de kus als Sitha zijn lul in haar de hand neemt. Traag beweegt ze de huid over zijn geslacht heen en weer. Dan weet ze het weer… Haar eerste liefje heette net als deze hunk.

Sitha kreunt: “Peter.” Zijn ogen rollen naar de hare terwijl hij doorgaat met spelen met haar gevoelige tieten. “Kom hier.” Klinkt haar stem streng. Ze trekt een slaapzak uit de tent en gaat liggen. Hij neemt plaats tussen haar gespreide benen en bewonder haar. Dan gaat zijn mond naar haar borsten hij likt en kust haar daar. Ze beeft terwijl zijn baard langs haar huid strijkt en ze voelt zich geil. Ze knijpt in zijn gretige hardheid terwijl het op één lijn ligt met haar uitnodigende vrouwelijkheid. “Je bent zo mooi,” zegt hij, en ze lacht, terwijl ze eraan twijfelt na een dag en nacht in het bos. “Heb je goed geslapen?”
“Zo goed,” zegt ze, terwijl ze over zijn lul wrijft. “Mm, ik ook,” antwoordt hij, terwijl hij haar tieten streelt.

Ze kust hem en trekt het kruis van haar slipje opzij. Ze spreidt haar benen verder en wil hem in haar hebben, in plaats daarvan gaat hij met hongerig enthousiasme met zijn mond op haar schaamheuvel af. Hij likt, sabbelt en plaagt haar met zijn tong. Haar poes is nog gevoelig van de heerlijke neukpartij van een paar uur eerder. Haar clit zwelt en klopt door de stimulatie, ze voelt dat haar kut weer zeiknat wordt. Ze schudt en schreeuwt het uit op een hoogtepunt waardoor ze nog meer naar zijn pik verlangt. Ze duwt hem met een stevige hand op zijn schouder op zijn rug en kust hem terwijl hij op zijn buik ligt. De smaak van haar kut, zurig zilt na een dag dansen en een avond heerlijk neuken is strek en opwindend Zijn pik klopt in haar hand terwijl ze er bovenop rolt.

Ze kijken elkaar hebberig aan terwijl zijn pik een stukje in haar dringt. Haar blik is onscherp, haar lijf regelt alles vanaf nu. Hij is in control! Ze sluit haar ogen en voelt hem nog dieper in haar glijden. “Kohlere wat ben je dik en hard…” kreunt ze. Zijn handen staan naast haar schouders, zijn bekken begint traag heen en weer te schuiven. In haar voelt ze de kracht van zijn pik. Haar heupen draaien en komen naar voren om zijn pik nog dieper in haar te kunnen opnemen. Ze kust en likt zijn gezicht ze proef haar sap op zijn lippen en wangen. Peter bijt zachtjes, maar soms ook wat feller op haar tepels. Dan rol ze om en trekt hem mee. “Ik wil jou NEUKEN.” Kreunt ze. Ze kruipt boven op hem en vangt zijn geslacht in haar. Dan gaat ze weer te keer. Telkens vrijwel geheel van hem af om hem dan weer hard in haar te laten doordringen. Zijn harde lul vult haar. Ze rolt met haar heupen, gaat rechtop zitten en begint te stuiteren. Zijn handen verplaatsen zich naar haar heupen en stimuleren haar bewegingen. Zijn blik die over haar heen glijdt, zorgt ervoor dat ze zich sexy en mooi voelt ondanks het warrige haar, en ze hoopt dat hij hetzelfde verlangen in haar ogen kan zien. Zonder het ritme van zijn opwaartse stoten te beïnvloeden, richt Peter zichzelf op zodat hij zijn lippen weer op haar tepels kan zetten.

Ja…” kreunt Sitha, haar plezier neemt toe door hun ruigheid. Ze streelt zijn gezicht, haar ogen nog steeds op de zijne gericht. Ze rolt op zijn schoot, zijn pik klopt in haar en glijdt door haar overvloedige vocht. “Godver… Jaaa… Jaa! ja!” Hij zuigt aan haar borst terwijl hij in haar pompt, en gromt steeds luider en stoot steeds dwingender. Zijn tanden graven zich in haar zachte borsten, ze geniet, haar blonde haar naar achteren zwaaiend, haar borsten stuiteren vrij. Ze glimlacht, spreidt haar vingers door zijn borsthaar en kronkelt over zijn lul. “Ik kom zo…” kreunt hij en duwt haar weg.

Ze glijdt van hem af en hij trek haar naar zich toe. Op handen en knieën wacht ze af. Ze wil als een loops hondje achterlangs genaaid worden. Hij grijpt haar heupen wast en duwt zijn harde pik pardoes, in één stoot tot zijn buik ik haar.

Haar lichaam spant zich. Ze zet haar neer en leunt voorover en tilt een van haar benen op om haar te draaien en haar op z’n hondjes te neuken. “Kom in mij, Peter,” smeekt ze, terwijl ze zich tegen zijn stoten opvangt. Hij kreunt zijn ballen raken haar clitje. Omdat hij de kracht mist om haar te ontkennen, voelt hij de klemming in haar kutje door hun contact. Hij stoot harder, en ze zo strak, de druk groeit en wordt intenser naarmate ze een nieuwe climax nadert.

Ze kreunt hard als ze klaarkomt, terwijl de volle blaas van de nacht vrijkomt in haar extase terwijl Peter zijn zaad in haar perst. Ze schreeuwt van plezier in de verkreukelde slaapzak en probeert niet te luisteren naar het ruisen van haar spuitende orgasme, maar ze kan het scherp horen boven al het zware ademen uit. Na een kort herstel zoenen ze elkaar. Hij glimlacht om eventuele ongemak bij haar te verdrijven.

“En het beste van kamperen is dat we gewoon in het kanaal kunnen springen om schoon te worden.” grijnst hij. Sitha bloost, maar lacht nog steeds om hun daad. Ze pakt zijn hand om op te staan, en kust zacht zijn wang. “Dat orgasme was… zo heavy. Maar daarna…” Klinkt haar stem zacht. Hij kust haar om haar excuses weg te drukken. “Je bent geweldig!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8775 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie