BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plattelandsjongeren (1)

Sanne en Ankie betrappen hun broerCHILL KEET

Saai… echt, het is hier echt zó ontzettend saai!
Ik heb het over ons dorpje ‘in the middle of nowhere’, er is echt helemaal niks te doen en ja hoor, daar woon ik dus. Het spannendste wat er gebeurt is dat de postbode vier keer per week de brievenbus leegmaakt, waar ook nog eens steeds minder in zit. Daarom hebben mijn vrienden en ik besloten er iets aan te gaan doen, om een keet voor onszelf te gaan organiseren, zodat we daar bij elkaar kunnen komen en wat lol kunnen maken.

Ik en mijn tweelingzusjes

Oké, even voorstellen. Ik ben Jules, ik ben net zeventien jaar geworden en best wel sportief. Ik doe veel aan voetbal en af en toe fitness ik ook wat. Ik ben ruim een meter tachtig lang, heb een slank lijf, heel erg blauwe ogen en blond krullend haar. Ik heb superlieve ouders en twee zusjes van zestien, een tweeling, Sanne en Ankie van zestien jaar, ik kan ze uit elkaar houden maar verder lukt bijna niemand dat, zelfs niet als ze verschillend gekleed zijn, echte lookalike twinnies. Ze zijn net als ik slank maar dan wel met kleine tietjes, hebben nog meer dan ik felblauwe ogen en ja hoor, ook blonde krullen.

We zijn binnen het jaar na elkaar geboren, onze ouders wilden er blijkbaar vlot mee klaar zijn, met kids krijgen. Moet ook wel, want ze hebben het druk, we hebben een boerderij met nogal wat koeien, weiden, akkerland, en er is altijd wel wat te doen. Behalve dat ik veel mijn ouders help op de boerderij zit ik op het vmbo, vierde klas. In het begin vond ik het er moeilijk maar nu doe ik alles met ‘twee vingers in mijn neus’, nog een paar weken, eindexamens en dan door naar een ict opleiding. Sorry pap en mam, maar ik wil not at all boer worden, veel werken en amper iets verdienen, echt niet.

Mijn vrienden Anton en Frank kwamen met het idee iets aan de saaiheid te gaan doen door ergens een ontmoetingskeet neer te zetten . Ik ben daar helemaal enthousiast over geworden omdat ik toevallig laatst een boek van een Belg las over jonge gasten die ook zo’n trefpunt hadden en veel lol hadden, nog het meest de meiden die daar van alles met ze wilden doen. Mijn ouders hebben een paar kilometer verderop een stukje bos met daarbij wat weilanden. Ze gebruiken het niet echt, meestal verhuren ze het aan andere mensen die er dan paarden laten lopen, momenteel is het niet in gebruik. In dat bosje is een open plek met een mini-meertje en daar zouden we graag onze keet willen neerzetten. Pa en ma vinden het na veel gedoe goed, maar willen niet dat andere mensen last van ons krijgen en dat we ons netjes gedragen, het mag geen ‘zuipkeet’ worden, dus alcohol is verboden. En dat hebben we beloofd. Wat ze niet weten is dat Frank heel cheap relaxpilletjes aan kan komen, waarmee we het toch een beetje chilled kunnen maken…

De keet

In een dorp wonen heeft ook voordelen want via-via komen we al heel gauw een oude stacaravan op het spoor, een best wel groot ding van twaalf bij bijna vier meter, die we voor niks kunnen krijgen als we hem zelf wegslepen. Met de tractor en de grote oplegger van mijn pa halen we hem op en met nogal wat gedoe krijgen we hem na een dag prutsen op de plek en klaar om in gebruik genomen te worden. We breken alle wandjes eruit, timmeren alles daarna mooi af, het keukentje hebben we laten we staan. Om het af te maken organiseren we wat bussen verf her en der uit de voorraadkasten van onze ouders en na een paar dagen kunnen we een bonte kleurige ruimte betrekken met aan een kant dus dat keukentje en verder helemaal open. Stroom halen we van de drinkautomaat voor de beesten in het weiland, dus we hebben ook licht en in de winter kunnen we de boel warm stoken met elektrische kacheltjes. Langs de kanten hebben we matrassen met kleden gelegd, bij het kleine keukentje voor het gemak nog een bank, en als we een beetje inschikken kunnen er nu makkelijk tussen de vijftien en twintig gasten in. We overleggen over de naam en zijn het al snel eens dat dat ‘De CHILL-keet’ moet zijn. Frank is gek op grafity en spuit de naam in mooie letters zowel buiten als binnen boven de deur.

Inmiddels hebben nog twee andere vrienden zich aangesloten, Thom en Arie, de vaste crew bestaat nu uit vijf man. Maar ja, onze zusjes hebben natuurlijk ‘onraad’ geroken, ook zij vervelen zich en willen erbij. Mijn ouders willen persé dat ik dat goed vind, dus doen we dat, gelukkig vind ik ze allebei heel lief en heb ik er echt helemaal geen moeite mee. Maar daarom hebben we ook de zusjes van mijn vrienden erbij gelaten, en zo komt het dat we nu met vijf jongens en zes meisjes zijn, rond de zestien en zeventien jaar. De eerste dagen is het allemaal zo nieuw dat we alleen maar tevreden op de matrassen bij elkaar zitten en lekker kletsen. Maar al gauw springen er allerlei vonkjes over tussen de jongens en de meisjes, zelf voel ik me al heel lang aangetrokken tot Marieke, het zestienjarige zusje van Thom en dikke vriendin van mijn zusjes Sanne en Ankie. Zij ziet me geloof ik ook wel zitten, ik voelde dat thuis al wel eens en nu ze kruipt steeds naast me, lacht om alles wat ik zeg.

We zijn nu een paar weken verder, het is inmiddels begin juni en iedereen die examens moest doen had het de afgelopen dagen druk. Gelukkig is nu iedereen geslaagd of over naar volgend jaar, zo relaxed, we hebben allemaal een gevoel van vrijheid. Het is al heel warm, ruim 25 graden, onze keet lijkt wel een broeikas, maar toch willen we lekker binnen zitten. De meiden hebben allemaal pants of rokjes en shirtjes of blotebuik-topjes aan, de jongens dragen korte broeken en hebben verder een bloot bovenlijf. Super om zo lekker bij elkaar te zitten, maar het is wel duidelijk dat er door al dat bloot van alles broeit en gonst, als hormonen insecten waren zat de lucht er nu mee vol.

Niet zuipen maar slikken

Op een gegeven moment wenkt Frank me naar zich toe, ik loop even met hem naar het keukentje. ‘Hey Jules, ik heb heel veel pilletjes kunnen kopen, maar ik kon ze alleen maar krijgen met een ietsiepietsie ghb erin, je wordt er gezellig en een klein beetje geil van, zal ik die uitdelen?’ Ja hoor, Frank weer, wat een feestbeest is hij toch, altijd ervoor in om iets nieuws te proberen. ‘Nou Frank, je maakt het wel weer spannend. Laten we het gewoon doen maar iedereen wel vragen de mondjes dicht te houden, dit mag echt niet bij onze ouders terechtkomen. Oké?’

We high fiven en zo doen we het. We vragen even stilte en vertellen dat het na al dat harde werken voor de examens nu vakantietijd is, dat dit de mooiste tijd van onze jeugd is en dat we nu wel echt ervan moeten genieten. Iedereen juicht en joelt. ‘Oké lui’ zegt Frank dan ‘we hebben pilletjes waar we chilled en vrolijk van worden, wil iedereen die? Maar dan wel mondje dicht, overal en zeker thuis!’ Als bij een eed steekt iedereen twee vingers plechtig omhoog, misschien waren de meisjes zelfs nog wel het eerst.

Frank pakt zijn zakje met ‘snoepjes’ en geeft er iedereen een. ‘Als jullie er een willen kan je ze voortaan zelf pakken, ik doe ze hier in de la, maar neem er nooit meer dan twee want het moet niet uit de hand lopen’ zegt hij. Ik loop daarna nog even met Frank naar buiten en vraag hem waarom hij niks over de ghb heeft verteld. ‘Die gasten weten niet wat hen straks overkomt joh’. ‘Oh kom op, Jules, jij weer, niet zo schijterig joh, er zit maar een beetje in en we zijn pubers, weet je nog, iedereen is nu al constant zo geil als boter, het verschil merken ze toch niet.’

Nou ja, we zien wel, ik ga weer naar binnen en naast Marieke zitten. Na een kwartiertje merk ik iets, een beetje tintelend gevoel en inderdaad, ik was al best wel geil maar voel het nu nog meer opkomen. Aan Marieke merk ik hetzelfde, ze kruipt steeds dichter tegen me aan. Lekker meisje is ze, niet zo groot, slank, kleine tietjes die nog in de groei zijn, lange donkerbruine haren, bruine ogen, lief gezichtje. Ze kijkt me een beetje zwoel aan en dan kan ik het niet laten, ik geef haar onverwacht een kusje op haar mond. Marieke opent meteen haar mond en daardoor zijn we even later echt aan het tongen, zó, geil! Als we even later een beetje buiten adem ermee stoppen kijken we elkaar een beetje verlegen aan, dit ging wel heel onverwacht. Ondertussen is om ons heen iedereen een beetje aan het experimenteren geslagen, zelfs mijn zusjes doen eraan mee, ze hebben zich aan weerszijden tegen Thom aan genesteld. Tjonge, en dat terwijl ze voor mij eigenlijk nog alleen nog maar heel onschuldige meisjes zijn.

Naakt zwemmen

Door de warmte en alle hormonen wordt het langzamerhand wel erg warm in de keet en daarom roept Frank ineens ‘Kom op lui, afkoelen, zwemmen!’ Iedereen springt op en als we buiten zijn rennen we naar het meertje. Niemand heeft zwemkleding bij zich dus er ontstaat wat twijfel hoe we dit aanpakken. Maar Frank doet alsof het de gewoonste zaak van de wereld is om zich helemaal uit te kleden, trekt zijn shorts en boxer uit en duikt helemaal bloot het water in. Oké, goed voorbeeld doet volgen dus ik trek ook snel alles uit en ren Frank achterna het water in.

Het meertje is niet zo heel diep, bijna overal kan je staan en ik loop zo ver door tot mijn pik onder water is. En dan blijft de rest ook niet achter, vanuit het water bekijk ik met toenemende geilheid hoe na een tijdje dubben ook de meiden zich uitkleden en met de armen voor hun wiebelende tietjes onze kant op komen rennen. Ohw, daar wil ik er wel een paar van vasthouden, zelfs die van mijn zusjes, wat zijn dat ook beautys aan het worden! In de gauwigheid kon ik goed bekijken is dat alle meisjes hun kutjes scheren, ik voel hoe mijn pik reageert, ondanks het koude water.

Even later ligt iedereen in het water en wordt er volop gezwommen en op los gespetterd. Als we zo een tijdje bezig zijn geweest en een beetje om elkaar een hebben gedraaid zonder elkaar aan te raken gaan we met zijn allen een spel doen. Thom heeft een bal meegenomen, we zoeken allemaal het ondiepere deel op, maken twee teams en gaan een soort waterhandbal spelen. In het begin speelt iedereen behoorlijk fanatiek, maar als we merken dat het ook kansen geeft elkaar aan te raken nemen de ‘ongelukjes’ snel toe en valt er nogal eens een jongen tegen een meisje aan. Het is opvallend hoe afwachtend de meisjes daarin zijn maar ik zie toch echt wel dat ze dit heel leuk vinden.

Als we voldoende zijn afgekoeld gaat de een na de ander het water uit. We halen de kleden uit de keet, leggen die naast elkaar op het gras langs het meertje en gaan daar dan lekker liggen drogen en chillen, de jongens en meisjes keurig bij elkaar. Het is te merken dat we allemaal wat verlegen zijn met deze situatie en nog niet goed weten wat we er mee aan moeten. Zelf heb ik echt wel eens een meisje gezoend en hebben we wat aan elkaar zitten voelen, maar dat is toch wat anders dan allemaal bloot zijn en elkaar zo zien. En dan hebben meisjes het maar makkelijk, die kunnen hooguit stijve tepeltjes krijgen. Maar wij jongen vallen meteen door de mand, ik zie hoe de pikken van mij en mijn vrienden voortdurend ‘rijzen en dalen’, van koud klein naar half stijf naar helemaal stijf en nauwelijks weer terug. Op een gegeven moment durven we geen meisje meer aan te kijken omdat onze ‘antennes’ dan meteen hun werk doen, en zij maar giechelen…

Aan het einde van de middag fietsen we met zijn allen naar huis, heerlijk ontspannen en tegelijk heel gespannen over hoe dit verder gaat, want er hangt van alles in de lucht. Marieke komt op zijn laatst naast me fietsen en vraagt me of ik vanavond weer naar de keet ga. Ik knik ja en Marieke vraagt me dan of ik haar kan ophalen en brengen, want haar broer Thom gaat naar zijn sportavond. Van de anderen heb ik geen idee of ze nog komen, was zelf eigenlijk ook niet van plan nog te gaan maar echt, met Marieke ga ik vanavond heel graag terug. Ik antwoord haar dus dat ik haar na het eten ophaal en door de spanning die dit oproept weten we eigenlijk allebei niet meer iets te zeggen en fietsen we zwijgend het laatste stukje. Voor het eten help ik eerst nog mijn vader met de koeien melken, en als mijn ouders onder het eten vragen hoe het bevalt in de keet zijn we alle drie enthousiast. Maar als ze zeggen dat ze gauw eens komen kijken roepen mijn zusjes om het hardst dat ze dat uit hun hoofd moeten laten. Zo, die zusjes… Maar ik ben het met ze eens, dit is van ons en dat moet zo blijven. Papa en mama kijken elkaar aan en glimlachen dan naar ons, gevaar bezworen?

Marieke

Na het eten haal ik Marieke op, ze heeft geen licht op haar fiets en springt daarom bij mij achterop. Als we bij de keet aankomen is er tot onze verrassing nog niemand, we nemen allebei een pilletje van Frank en gaan dan buiten bij het meertje op de kleden liggen chillen, wachten of er nog meer lui komen. Het lukt ons weer een gesprekje te voeren maar het is duidelijk dat er veel spanning is tussen ons. En vreemd, er verschijnt verder niemand, we wachten een tijdje en omdat het nog steeds warm is gaan we samen zwemmen.

Een beetje verlegen voor elkaar kleden we ons uit en plonsen dan wat bibberend het toch al wel koele water in. We zwemmen en spetteren wat maar gaan er dan toch gauw weer uit en een beetje rillerig, nog steeds bloot, naast elkaar liggen drogen. We liggen een beetje stijfjes naast elkaar, durven niet naar elkaars lijf te kijken. Het duurt niet lang of Marieke zegt dan ‘Jules, ik heb het koud’. Zonder iets te zeggen sla ik mijn linkerarm om haar heen en trek haar tegen me aan. Marieke maakt er dankbaar gebruik van en kroelt zich met haar koude lijf tegen me aan.

Een beetje aarzelend nog streel ik haar lichaam, ik weet niet wat ze daarvan vindt. Maar aan Mariekes reactie te merken vindt ze het heerlijk en ik word dan iets brutaler, ik leun op mijn linker elle boog om haar wat beter te kunnen bekijken en raak echt betoverd van dit mooie meisje. Haar tietjes zijn zo lief bol en tegelijk zo puntig, als ik er een voorzichtig aanraak gaat haar kleine bruine tepel direct recht overeind staan en ik zie hoe Marieke een beetje huivert. Zachtjes streel ik haar hele lichaam, kneed een beetje haar andere tietje, en aan Mariekes reactie zie ik dat dit haar echt opwindt.

Dan, heel zachtjes, vraagt ze me ‘Jules…?’ ‘ja?’ ‘…..heb jij het al wel eens gedaan?’ Zo, dit meisje durft ten minste, ik denk het allemaal maar zij vraagt het. ‘Nee, nog nooit. Jij?’ ‘Ik ook niet’ zegt Marieke. Even stilte, en dan: ‘….zou jij het met mij willen doen? Ik vind jou lief en wil het graag voor het eerst doen met een jongen die ik echt zie zitten.’ Ohw, mijn hart stroomt vol liefde voor dit meisje dat ik al zo lang ken en eigenlijk pas nu echt zie als een jonge vrouw. En wat een moed om dit zo aan mij te vragen. Ik buig me over haar heen, kijk haar aan en zeg dan ‘heel graag Marieke, met jou doe ik het ook heel graag voor het eerst.’

Meteen is het hek van de dam, ik ga helemaal op Marieke liggen, ze opent wat haar benen zodat ik er tussen kan liggen, en begin dan haar lieve gezichtje overal te kussen, haar ogen, haar wipneusje, haar lippen, haar hals, het kuiltje daaronder, en dan terug naar haar lippen, we beginnen een lange tongzoen. Heerlijk om met haar tong een klein gevechtje te voeren, we verkennen elkaars mond, krullen onze tongen om elkaar, het windt ons allebei ontzettend op. Als we de kus verbreken kijk ik Marieke in haar ogen, geef er nog een keer kusjes op, en als ze ze dan weer open heeft vraag ik haar: ‘wil je het nu hier doen? Ik wil heel graag, maar ik heb geen condoom, nog nooit echt aan gedacht.’

Marieke: een condoom hoeft niet hoor want ik ben al een paar maanden aan de pil. Een echte meid is op haar toekomst voorbereid,’ giechelt ze een beetje. Ik kus haar lippen opnieuw en glijd dan zachtjes over haar slanke lichaam naar beneden. Mijn eerste halte zijn haar tietjes, die ik allebei voorzichtig kneed en daarna lang verwen door de tepeltjes te kussen en er wat op te zuigen. Onder mij reageert Marieke door een beetje te kronkelen en haar benen iets verder te openen.

Dat zie ik als een uitnodiging om verder naar beneden te gaan, ik steek onderweg een paar keer mijn tong in haar diepe naveltje, kus haar strakke buik all over en kom dan eindelijk aan bij haar gladgeschoren kutje. Ik heb van echte kutjes helemaal geen verstand van maar heb natuurlijk op internet al wel vaak porno gekeken. Ik weet dus hoe een kutje eruitziet en ook dat er bovenaan een knopje zit dan een meisje goed kan opwinden. Wat ik niet wist is dat het zo lekker ruikt, een beetje zoutig maar ook naar de zon en het water van het meer en naar…ja, wat eigenlijk niet, een kruidig geurtje, en daar mag ik mijn neus in begraven, ik snuif haar lucht diep in.

Met mijn tong open ik haar kutlipjes, ga met mijn tongpuntje verder omhoog, vind dan al gauw haar klitje, het is duidelijk voelbaar en bewerk dat met mijn tong. Marieke is al heel erg opgewonden want in no time steigert ze onder me en drukt ze haar bekken wat omhoog zodat ik nog beter bij haar kutje kan. Ik laat mijn tong weer afdwalen, tussen de schaamlipjes door naar beneden, en dan weer naar boven, en zo maar door. Marieke laat dit niet heel lang duren, ze pakt mijn hoofd vast, trekt me naar boven en fluistert ‘kom op Jules.’ ‘Uw wens is mijn bevel mevrouw’ grijns ik tegen haar en plaats dan mijn inmiddels ultrastijve pik tussen haar schaamlipjes.

Allebei ontmaagd

Ik heb het nog nooit gedaan en kom alleen al van de gedachte dat het nu gaat gebeuren bijna klaar, ik moet me echt even beheersen. Zachtjes duw ik mijn pik tegen haar ingangetje en tot mijn verbazing opent zich dat direct zodat ik er een stukje inglijd. Maar dan wordt het al snel heel nauw en moet ik echt een beetje doorduwen. Langzaam laat ik mijn staaf steeds verder in Mariekes heerlijke neukbuisje glijden en ik vraag haar hoe het voor haar is. ‘Spannend Jules, het doet wel een beetje pijn maar ga maar verder hoor, ik wil je diep in me voelen.’ ‘En je vliesje, heb je dat nog?’ vraag ik, omdat ik tot nu toe niet echt een barrière voel. ‘Ik denk dat dat al weg is, ik een paar keer met mama’s plezierstaaf gespeeld’ zegt Marieke, en ze bloost er zelfs van. ‘Hey Marieke, helemaal oké toch? Ik trek me ook regelmatig af hoor.’ Als reactie aait Marieke me over mijn rug en billen.

En dan schuif ik me zo diep mogelijk in Marieke, wel rustig want ik wil haar geen pijn doen, voel hoe haar kutwandjes diep in haar voor mijn pik wijken en mij ontvangen. Wat voelt dat heerlijk zeg, dit had ik me niet voorgesteld, die warmte en dat nauwe en het intieme met een meisje, ik voel me totaal in de wolken. Zachtjes begin ik te bewegen en dan, tot mijn verbazing, komt Marieke al snel zó ontzettend klaar, heel haar lijf trilt en schokt en ik voel hoe haar kutje nog strakker om mijn pik heen klemt en me zelfs een beetje aan het aftrekken is, het lijkt op melken. Het lukt me gelukkig nog een tijdje op en neer te schuiven in dit lieve meisje, voel hoe ik steeds iets dieper kom en hoe ze daarvoor ruimte maakt. En al gauw komt Marieke weer klaar en dit keer lijkt er geen einde aan te komen, ze kermt zachtjes en dan ineens gaan haar ogen open, kijkt ze me met een beetje troebele ogen aan, trekt mijn hoofd naar zich toe, begint een heftige tongzoen.

Ondertussen beweeg ik slowly in haar door en van mij mag dit zo wel uren doorgaan. Maar daar denkt mijn zaad anders over, dat wil eitjes zoeken en al snel voel ik hoe mijn ballen al hun troepen verzamelen en die in Mariekes kutje parachuteren. Ik voel dat ik wel vier of vijf keer flink wat zaad in haar spuit, Marieke voelt het ook en slaat dan ook nog eens haar benen om mijn rug, zodat het nog dieper in haar komt. Gelukkig is ze aan de pil…
Hijgend en bezweet komen we uiteindelijk tot rust en ik laat me op haar zakken, maak zoveel mogelijk contact met haar lijf zodat haar tietjes en tepeltjes lekker stijf tegen me aan prikken en begraaf dan mijn gezicht in haar lange mooie donkere haren, ze ruikt heerlijk, naar meisje en shampoo en wat al nog meer, mmm.

Chantage door mijn zusjes

Als we zo een paar minuutjes liggen hoor ik ineens een geluid vanuit de keet, ik kijk op en zie dat tot mijn schrik mijn zusjes Sanne en Ankie deze kant op komen lopen. ‘Zó broertje, dat zag er mooi uit, alles staat op film’ giechelt Sanne en ze ploft naast ons neer op het kleed. Ook Ankie komt erbij zitten en zit Marieke en mij ongegeneerd te bekijken. ‘je snapt wel dat papa en mama dit niet bedoelden he? Je hebt er nu meer een sekskeet van gemaakt en dat willen ze vast niet’ zegt Ankie een beetje gemeen. ‘Maar wij houden onze mond wel hoor, maar dan moet je wel wat voor ons doen. Wij zijn allebei nog maagd en we willen graag dat jij daar ook bij ons wat aan doet.’

Huh? Wat is dat toch met die meiden, zo recht op hun doel af. Onder mij voel ik hoe Marieke zachtjes ligt te lachen, haar buikje trilt met kleine schokjes tegen de mijne. Het valt me op hoe rustig ze deze actie van mijn zusjes opneemt.‘ Nou meiden, rustig aan eens even, ga nou eerst maar weg, dan kunnen Marieke en ik ons opfrissen, we komen eraan.’ Ankie en Sanne gehoorzamen, gaan al giechelend naar binnen, wij knuffelen nog even en nemen dan een verfrissende plons. Ook in het meertje knuffelen we nog een tijdje, sexy zoals dat voelt met onze naakte natte lijven tegen elkaar. Als we dan weer uit het water komen en ons willen afdrogen en aankleden, blijkt dat onze handdoeken en kleren verdwenen zijn. Mijn sneaky kutzusjes in de weer.

Bloot en nat lopen Marieke en ik naar de CHILL-keet, allebei bibberend want het is inmiddels al best wel koel. Gelukkig is het lekker warm als we de keet binnengaan, maar daar wacht ons ook wel een heel bijzondere verrassing…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 22115 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “Plattelandsjongeren (1)”

  1. Zoals steeds met jouw verhalen, leuk en pakkend geschreven. Er staat echter wel een hele kromme zin in de tekst: ‘Frank heel cheap relaxpilletjes aan kan komen’.

    Verder ben ik benieuwd naar een eventueel vervolg.

Plaats een reactie