BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cabrio en picknick

Ik kende Caroline al jaren. Een gescheiden milf die haar kids ééns in de twee weken een weekend had. Ze was stewardess bij onze nationale luchtvaartmaatschappij. We zagen elkaar regelmatig in de hall van ons appartementencomplex en soms de supermarkt om de hoek. Af en toe dronken we samen een wijntje op een terrasje in de buurt. Toen ik mijn Mazda MX5 kocht zei ze dat ze graag mee zou gaan en dat ze dan de picknick zou verzorgen. Caro, zoals ze graag genoemd werd is een bijna één meter tachtig lange, slanke vrouw met blonde krullen en een mooi kontje en heerlijke borsten waarmee ze graag koketteert. Eigenlijk niets laten zien en je toch het gevoel geven dat ze telkens dicht bij zijn.

Op die zaterdagmiddag hadden we afgesproken, Caro zou de picknick verzorgen, met wijn en snacks. “Mag ik je stoute aardbeitjes voeren?” vroeg ze in de appjes waarmee we de afspraak maakten. Toen ik open deed keek ik naar de prachtige blondine in een lichtblauw zomers jurkje gecomplementeerd met zwarte lange laarzen. Ze had haar haren in twee vlechten samen gebonden en kreeg de bekende drie kussen en… als bonus een kus op mijn lippen. We reden eerste een stuk door het Gooi en daarna richting Ugchelen door de oudste bossen van de Veluwe.

Ik zette de Mazda stil op een voor mij bekend, afgelegen, stukje bos en zoals gewoonlijk begon het onschuldig genoeg. Een picknick, met snacks, heerlijke wraps afgesloten met aardbeien en een fles wijn. Ik had regelmatig prachtig uitzicht op haar perfecte benen die in haar jurkje verdwenen. Ze vertelde over haar kids en haar werk. Hoe ze genoot van de vrijheid van haar leven maar ook het gemis van een schouder, lippen en ja… seks. Toen ze dat bekende keek ze mij aan. “Wil jij die functie op je nemen?” grijnsde ze. “Schouder en lippen een directe JA.” Ze keek beteuterd. “Ik droom over vrijen en seks met jou.” Bekende ik en zette mijn glas wijn weg. Ik leunde naar voren om een aardbei te pakken. Terwijl ik het vruchtje pakte, zette ik mijn hand op Caro’s knie en draaide mij naar haar toe. Onze lippen waren slechts centimeters van elkaar. Ik kon haar ruiken en voelde haar borsten tegen mijn torso. We keken elkaar in de ogen, een soort stilte voor de storm.

Grijnzend leunde ze naar voren en nam er een hap uit, dit was net genoeg om mijn grip op de aardbei te verliezen. Het restje tuimelde langs haar kin in haar decolleté. Ik had geen verdere uitnodiging nodig en dook met mijn mond achter het vruchtje aan. Ik zoende haar hals en ging verder omlaag. Het was niet verwonderlijk dat dit werd tegengehouden door de blouse die haar borsten bedekte. Ik voelde Caro’s hand zachtjes op mijn hoofd. Ze duwde me omlaag. “Pak het vruchtje dan…” klonk haar stem zacht. Terwijl ik de aardbei met mijn lippen vond dook mijn tong in de vallei tussen haar vlezige borsten. Caro slaakte een diepe zucht en wiegde naar achteren terwijl ze mijn hoofd tegen haar borsten klemde.

Ik proefde haar huid en het aardbeitje. Mijn handen gleden traag over haar bovenbeen naar haar flank en streelde haar rechter borst door de dunne stof van haar blouse. Zachtjes knijpen zorgde ervoor dat het over de bovenkant van haar BH uitpuilde. Ze ademde nu langzaam en diep terwijl onze spanning opliep. Haar harde tepel duwde door het kant van haar BH. Ik ging op zoek naar de knoopjes van haar jurkje. “Toemaar… geef ze de vrijheid.” Kreunde ze. Haar hand woelde door mijn haar. Op de een of andere manier had haar andere hand de achterkant van mijn shirt gevonden en masseerde mijn schouders terwijl haar jurkje openviel.

Zonder mijn mond op te tillen van haar prachtige borsten duwde ik de panden van haar jurkje open en streelde haar zachte, gladde buik terwijl ik mijn hand omhoog bracht om haar met kant beklede borsten te verkennen. Caro voelde mijn volgende stap aan en boog haar rug terwijl ik mijn hand achter haar rug liet glijden en in een snelle manoeuvre haar BH losmaakte. We zoenden terwijl ik het overtollige kledingstuk voorzichtig opzij veegde, pauzeerde ik en bekeek Caro en haar prachtige borsten, met de parmantige tepels die nu zichtbaar waren. Ik plaatste mijn mond op haar ene tepel en zoog, eerst zachtjes, daarna harder, en trok haar harde tepeltjes één voor één diep in mijn mond om ze daar te masseren met mijn tong.

Mijn hand gleed van haar borsten via haar flank over de samengebundelde stof van haar openhangende zomerjurkje. Onder aan haar flank voelde ik het elastiek van een slipje. Ik kwam bij de zoom van haar jurkje en streelde elk contour van haar lichaam door de dunne stof. Mijn hand ging over haar stevige bovenbeen tot vlak bij haar knie. Ik lag naast Caro en zoog aan haar borsten terwijl mijn hand langs de buitenkant van haar rechter been streelde.

Ze kreunde zachtjes, van mijn strelende hand of mijn lippen op haar tepeltjes? Haar hand gaf uiting aan haar toenemende opwinding, ze streelde mijn hoofdhuid krachtiger en liet haar hand naar mijn schouder zakken. Toen naar voren en ze probeerde haar hand in mijn polo te wurmen. “Uit dat ding…” kreunde ze zacht. Ik verbrak het contact met haar borsten en benen en ging op mijn knieën zitten en keek haar aan. Haar jurkje hing open, haar borsten waren getooid met twee keiharde tepeltjes die glommen van mijn speeksel. Caro bloosde en terwijl ik mijn polo optilde streelde ze mijn bovenbeen dicht bij mijn vrijwel stijve geslacht. Ze plaagde mij door mijn pik niet aan te raken maar er telkens heel dicht bij te strelen. Caro spreidde haar dijen. Ik wist wat ze wilde en liet mijn hand in haar dij volgen en ging langzaam omhoog haar vrouwelijkheid. Ik liet mijn hoofd richting haar gaan om haar mond met de mijne te bedekken, terwijl ik met mijn hand haar heuveltje streelde schoven onze tongen diep in elkaars mond. Onderwijl streelde ik met mijn volle hand haar kutje door de gladde stof van haar slipje. Terwijl ze kreunde en haar ene hand mijn buik streelde voelde ik de contouren van haar kut. Haar schaamlippen waren gezwollen en drukten tegen de dunne, natte, stof smekend om aandacht.

Ik liet mijn middelvinger langs het elastiek, in haar slipje, glijden en duwde een vinger tussen haar lipjes. Caro kreunde luider en spreidde haar benen verder. Binnen enkele ogenblikken streelde ik haar schaamheuvel. Terwijl ik nog meer vingers in de zijkant van haar nu doorweekte kruisje liet glijden, duwde ik haar schaamlippen uit elkaar met mijn ring- en wijsvinger en drukte mijn middelvinger zo ver mogelijk in haar. Caro begon haar heupen te draaien zodat haar vagina omhoog kwam om mijn strelende vingers dieper te ontvangen. Ze kreunde en haar hand op mijn buik zakte willoos omlaag naar haar bovenbeen. Ik had nu drie vingers in haar schede geschoven. Ze bewogen in en uit en telkens als de diep in haar staken krulde ik mijn vingers en voelde haar schede samentrekken.

Ze dwong zichzelf overeind te komen in een halfzittende positie, pakte de gesp van mijn riem vast, maakte hem los en ging aan de slag met de knopen van mijn Levis 501. Al die tijd worstelden onze tongen woedend terwijl ik doorging met het bewerken van haar soppende kutje. Terwijl mijn spijkerbroek openviel, voelde ik een spanning verdwijnen terwijl mijn keiharde pik naar voren sprong, onbelemmerd door het strakke denim. In een flits ging Caro’s hand in mijn boxer en streelde mijn schacht. Het was nu mijn beurt om te kreunen, terwijl ik mijn stijgende passie voelde.

Caro greep de tailleband van mijn boxershort en liet ze over mijn harde lid zakken. Ze plaatste haar handen zachtjes op mijn nu blote billen en duwde me tussen haar dijen. Ik trok het kruis van haar broekje opzij, ruimte makend voor… We keken elkaar aan, diep ademend en elkaar in de ogen kijkend, terwijl ik voorzichtig mijn heupen manoeuvreerde om mijn harde pik tegen de ingang van haar schede te plaatsen. Haar handen lagen op mijn kont. Toen zette Caro haar nagels in het zachte gevoelige vlees van mijn billen en dwong mij zo mijn lichaam naar het hare te laten gaan. Mijn pik steeds dieper in haar persend.

Ik voelde hoe de natheid en strakke kut mijn pik toelieten. Ik voelde de vormen van haar vagina mijn schacht vastgrijpen terwijl ik in haar duwde. Ik slaakte een lage kreun toen de laatste centimeter van mijn geslacht in haar verdween en mijn ballen tegen haar aan kwamen te liggen. Caro had haar hoofd naar achteren geworpen en door de manier waarop ze met haar ogen stijf dicht op haar onderlip beet, wist ik dat ze tegen de golven van haar orgasme vocht. Haar handen verslapte de greep op mijn kont en ik begon zachtjes mijn geslacht heen en weer te schuiven, eerst kleine stukjes en telkens verder er uit en weer helemaal er in. Voorovergebogen knabbelde ik zachtjes aan haar hals terwijl ik langzaam mijn geslacht geheel naar buiten trok, voordat ik hem met meer kracht in haar stootte. Caro slaakte een dringende gekreun die mij alleen maar aanmoedigde. Ik begon dieper en harder in haar kutje te stoten, haar gekreun werd luider en ik voelde de spanning in mijn lijf oplopen. Ik richtte mezelf op, sloot mijn ogen en klemde mijn billen tegen elkaar bij elke stoot die ik in Caro ramde voor alles wat ik waard was. Ze liet een langdurige kreun van extase horen, wat er op zijn beurt toe leidde dat het stijgende gevoel in mijn lendenen aan mijn controle ontsnapte. Haar schede trok samen en na een laatste, stevig stoot greep ik haar dijen vast en barste mijn orgasme los en voelde ik krachtige stralen sperma uit mijn pik schieten en diep in haar komen. Caro’s stevige greep hield me vast in haar, terwijl haar vagina spieren mijn pik molken om de elke laatste druppel zaad eruit te zuigen.

Na wat een eeuwigheid leek, viel ik half bovenop haar en half naast haar neer. We lagen te hijgen, omhelsden en kusten elkaar teder. Instinctief streelde mijn hand haar buik en streek langs de zachte haartjes richting haar schaambeen. Met een kus op mijn voorhoofd erkende ze de vreugde die we zojuist ervaren hadden en ik zojuist mijn zaad in haar had gestort en maakte ik duidelijk dat ik van plan was het nog een keer te doen.

Glimlachend streelde Caro mijn gezicht, “Ik hou zo van picknicken”, fluisterde ze. Ik kuste haar wetende dat er een volgende ronde zou komen. Die kwam er… totdat de regen losbarstte. We pakten snel in en reden naar een hotel iets verder op. Het werd een geil vervolg op een heerlijke avond. De volgende dag nam zij een taxi naar huis om gelul en geroddel van de andere bewoners te voorkomen. Ze vloog die week voor de nationale trots en hadden we nauwelijks contact. Toen ze thuiskwam waren haar kids er dus weer geen mogelijkheid voor een vervolg. We appten en zonden elkaar geile berichtjes en beloofden elkaar snel weer te zien.

Maar het beeld van de half uitgeklede vrouw, in een opengevallen jurkje en haar orgasme glimlach zie in telkens als ik aan haar denk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9361 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Cabrio en picknick”

Plaats een reactie