BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 23

Eenmaal binnen liep Angelien mee met de meiden naar hun slaapkamers om zich daar even op te frissen. Ze wasten hun nog steeds licht gloeiende kutjes en werden meteen weer geil van de aanraking. Angelien pakte uit de kast waar zij haar kleding had bewaard een toilettas, gevuld met dildos, vibrators en anaal pluggen. Zelf pakte ze een fors formaat butplug, likte hem nat en liet hem soepel in haar kontje glijden. Cecile en Willemijn keken even verbaast, maar wisten toen niet hoe snel ze een graai moesten doen in de toilettas en beiden hielden ze even later triomfantelijk een klein formaat but plug omhoog. “Als jij dat draagt, doen wij dat ook mam” zei Cecile lachend en sloeg daarbij een arm om haar zus. Zoals hun moeder hun had voorgedaan likten ze de plug goed nat en wilden hem in doen. Dat ging niet zo soepel als bij hun moeder die lachend toekeek en een fles glijmiddel aanreikte. “Hier, gebruik dit maar, Dat maakt het een stuk makkelijker.” Beide maakten ze hun sterretje goed nat met het glijmiddel en nu gleden de pluggen makkelijk naar binnen. “Hmmmm, wat een heerlijk gevoel, die ga ik voor thuis ook kopen” zei Willemijn en liep een rondje door de kamer. “Elke stap voel je nu vanbinnen, zo blijf ik constant geil denk ik” en alle 3 lachten ze hard. Ze verlieten nu de kamer om naar boven te gaan maar Cecile bleef even staan bij de afgesloten deur en voelde aan de klink. “Mam, vertel, wat zit er achter deze deur?” vroeg ze aan haar moeder. “Ik gok dat jullie dat nog wel gaan zien dit weekend, ik mag er niks over zeggen en kan de deur ook niet openen. Maar ik zal Manuel vragen of ik er iets over mag zeggen of dat jullie er misschien in mogen kijken” beide meiden keken bij die laatste woorden enthousiast. “Maar ik beloof niks, ik ga er tenslotte niet over.”

Ze liepen nu door naar boven en Angelien pakte uit haar slaapkamer een dun doorzichtig bloesje en deed die aan. Toen pas leken de meiden zich te beseffen dat ze nog steeds geheel naakt waren. Even keken ze elkaar aan en alsof ze het afgesproken hadden zeiden ze tegelijk: Ik blijf naakt” en Cecile vulde aan: “Ik vind het wel spannend zo rond te lopen“. Angelien glimlachte en keek naar haar beide dochters. Ze zagen er prachtig uit, jong, hun borsten nog helemaal strak met een paar mooie harde tepels, door de koelte in het huisje of hun opwinding, dat wist ze niet. Het uiteinde van de but plug die ze droegen was net te zien tussen de spleet van hun strakke billen. Hun benen lang en glad, geen straf om naar te kijken zeg maar. Angelien wist zeker dat de mannen het wel konden waarderen als ze naakt rond bleven lopen, maar waarschijnlijk zal dat wel wat met hun doen en daar zullen de meiden vast gaan meemaken. Misschien straks buiten weer of in de kelder, waar Angelien stiekem op hoopte.

Maar eerst was het tijd voor een lunch, met z’n 3en maakten ze een heerlijke lunch met van alles wat ze in de keuken konden vinden. Toen alles op 3 grote dienbladen was gezet namen ze er allemaal 1 mee naar buiten waar de mannen in de jacuzzi aan het genieten waren van het mooie weer en een lekker muziekje. Bij het zien van de dames en de lunch sprongen ze snel uit de jacuzzi en lieten zich afdrogen door de meiden die eten op tafels tussen de loungebanken hadden gezet. Angelien was als eerste klaar met Manuel maar de meiden namen ruim de tijd om hun mannen af te drogen en extra veel tijd werd besteed aan hun pik die al die aandacht wel kon waarderen en al snel weer knoerthard was. Alsof ze het afgesproken hadden namen ze tegelijk die harde pik in hun mond en zogen er even lekker aan.
“Hmmm, ik hoop dat ik die lekkere pik nog vaker mag proeven dit weekend, maar nu eerst lekker eten” zei Willemein met een lach en pakte Orlando bij zijn hand en trok hem mee naar de loungebanken. Cecile deed hetzelfde bij Angelo en even later lagen ze met z’n 6en te genieten vaan een fantastische lunch. Ondertussen werd er door de meiden ook de nodige aandacht aan de mannen besteed, regelmatig lag er in met een harde pik in haar mond of werden de mannen verwend met een massage of gestreeld op allerlei plaatsen. Toen het eten op was besloot Manuel dat hij en Angelien alles gingen opruimen en lieten ze de 4 anderen achter op de loungebanken, waar van eten allang geen sprake meer was. Cecile had Angelo op zijn rug op de bank gelegd en een fles massage olie gepakt en zichzelf daar helemaal mee ingesmeerd. Met haar glimmende en gladde lijf gaf ze hem een body to body massage, waarbij ze vooral met haar borsten veel aandacht besteedde een zijn gezicht, borst en nog steeds knalharde pik.
Willemein had Orlando eveneens op zijn rug laten plaatsnemen en was in standje 69 boven op hem gaan liggen en had zijn pik weer aardig diep in haar keel laten glijden terwijl hij haar kutje aan het verwennen was met zijn geoefende tong. Beide meiden kreunden luid, lieten zich helemaal gaan en kregen niks mee van Manuel en Angelien die de lunch opruimden en daarna de jacuzzi in stapten. Ze beken het zo eens een tijdje en genoten van wat ze zagen.

Cecile had ondertussen de gladde en glibberige pik van Angelo in haar natte kut laten glijden en liet zich heerlijk neuken in een zwoel en rustig tempo. Willemein was al een keer spuitend klaar gekomen over het gezicht van Orlando en had ook zin om gevuld te worden door zijn stijve pik en liet zich van hem afglijden en ging op haar knieën op de loungebank zitten. “Neem me lekker van achteren” zei ze, iets waar Orlando wel oren naar had. Hij ging achter haar staan en liet zijn harde pik diep in haar kutje verdwijnen wat een diepe zucht gevolgd door een hard gekreun opleverde in een rustig tempo neukte haar hij haar met diep stoten en met 1 hand speelde hij om beurten met 1 van haar borsten waarbij haar tepels het soms flink te verduren kreeg. Aan het begin deed het pijn en moest ze zich verbijten maar als snel ging de pijn over naar genot en smeekte ze soms om “meer” en “harder”. Daar wist hij wel raar mee en binnen de kortste keren kwam ze weer klaar waarbij ze een lading kutgeil langs zijn pik naar buiten duwde. Nu zag Angelien haar achterom kijken naar Orlando en terwijl zei hem geil en vragend aankijk hoorde ze haar zeggen.

“Wil je met kontje proberen? Daar is nog nooit een pik in geweest, ik zou het een eer vinden als jij mij daar wil ontmaagden”. Meteen haalde ze zelf de butplug uit haar kontje die een beetje open bleef staan. Orlando had daar wel oren naar en pakte een fles glijmiddel; en smeerde haar kontje en zijn forse pik goed in met glijmiddel en zette voorzichtig zijn eikel tegen haar openstaande kontgaatje en zette iets druk waardoor zijn eikel langzaam naar binnen begon te glijden. Willemein had met haar beide handen de rand van de loungeban vastgepakt en kneep er hard in, haar gezicht was vertrokken van de pijn en even leek het alsof er een traan zichtbaar was.

Toen de eikel haar kringspier gepasseerd was hield hij even stil om haar te laten wennen en toen haar gezicht iets leek te ontspannen duwde hij zijn pik heel langzaam verder. Meteen verschoot haar gezicht weer en kneep ze weer hard in de bank. “Rustig, rustig, niet te snel!” zei ze maar meteen volgde: “Oh wat geil, een zwarte pik in mijn kont die me neukt. Neem me, doe alles met wat je wil!” Angelien wist niet wat ze hoorde, haar eigen dochter die geil vroeg om geneukt te worden. Aan de ene kant trots, aan de andere kant angstig, hoever zou Orlando gaan met haar oudste dochter? Toch merkte aan zichzelf dat het met haar ook wel wat deed, haar kutje was flink nat geworden en onbewust zat ze met 1 hand met een tepel te spelen. Cecile leek er allemaal niks van mee te krijgen, ze rijdt als een volleerd ruiter op de enorme pik van Angelo en was al een keer klaar gekomen, vlak daarvoor was ze iets omhoog gekomen met haar kutje en had de pik van Angelo uit haar natte kut laten glijden om vlak daarna spuitend klaar te komen over zijn pik. Meteen liet ze zich daarna weer zakken en gleed de pik soepel naar binnen.

Manuel bekeek alles van een afstand, ook Angelien bekeek hij en constateerde dat het een goede zet was geweest dit weekend te organiseren. Angelien had zich helemaal over gegeven aan hem, en Dre had dit allemaal toegestaan, maar zouden Willemein en Cecile dit ook doen? En hoe zouden hun vriendjes hier op reageren? Dat was van latere zorg bedacht hij zich, nu eerst genieten van dit weekend en daarna zien we wel verder. Angelien zat inmiddels op de rand van de jacuzzi, met 1 hand speelde ze met haar tepels, de andere verdween bijna geheel in har wijd openstaande en soppende kut. Toen ze door kreeg dat Manuel haar bekeek schrok en stopte ze, maar Manuel moedigde haar aan. “Ga door, laat je gaan. Ik geniet van alles wat ik zie en zal je straks rijkelijk belonen”. Zowel Willemein al Cecile waren totaal gefixeerd op hun eigen man en kregen van alles oom zich heen niet mee. Angelo en Orlando genieten en vonden alles best wat de meiden wilden en pompten hun pik steeds harden en dieper in hun meisjes, Cecile reed nog steeds op de pik van Angelo terwijl ze zelf met haar borsten speelde en Willemein liet zich inmiddels flink hard en diep anaal nemen door Orlando.

Na een kwartier, waarin beide meiden, en Angelien ook, meerdere malen zijn klaargekomen waarbij het kutsap rijkelijk vloeide, vond Manuel het mooi geweest en tijd voor de volgende stap. Hij gaf de mannen en teken om te stoppen en pakte beide meiden bij hun arm en hielp hun overeind. Willemein kreeg meteen van Manuel haar butplug weer in die natgemaakt werd door hem tussen de wijd openstaande en zeiknatte kut door te halen van Angelien. Soepel gleed hij dan ook naar binnen, ook omdat haar kontje flink opgerekt was door de lange neukpartij. Cecile haar kut stond ook wijd open en droop van haar eigen kutsappen. Manuel had Orlando met een hoofdgebaar de opdracht gegeven iets te pakken uit 1 van de kastjes onder de veranda. Hij kwam terug met diverse items. Allereerst kregen alle drie de vrouwen een zwarte gag bal in hun mond die strak achter hun hoofd werd vastgebonden.

“Jullie moeder heeft al meerdere lessen gehad en mag zich een echte Queen of Spades noemen. Na wat ik deze ochtend heb gezien zijn ook jullie toe aan deze lessen en als jullie goed je best doen mogen jullie je binnenkort ook zo noemen en zullen jullie het eigendom worden van Orlando en Angelo. Om jullie kennis te laten maken zullen we jullie laten zien waar jullie klaar gestoomd voor moeten worden. Jullie moeder zal ondergaan waar ze voor opgeleid is en jullie mogen toekijken. Aan het eind van de les mogen jullie aangeven de lessen te willen starten. Als jullie dat niet willen, is dat ook goed maar dan zullen we jullie direct naar huis laten brengen en eindigt het hier.” Manuel sprak streng en het enige wat de meiden durfden te doen was instemmend knikken. Meteen nadat hij uitgesproken was werden ze door Orlando en Angelo die achter hun stonden geblinddoekt en werden hun arme op hun rug samengeklikt door 2 polsbanden die ze om gekregen hadden. Door hun mannen werden ze nu naar binnen geleid en de trap af geholpen.

De deur waar de meiden zo nieuwsgierig naar waren werd door Angelo geopend en de meiden werden naar binnen geduwd en hun polsbanden werden losgekoppeld van elkaar en meteen vastgemaakt aan touwen die van het plafond naar beneden hingen. Een meter naast elkaar stonden ze nu, naakt en met hun armen boven hun hoofd vastgebonden aan de touwen. Tussen hun benen kregen ze een stang met aan de uiteinden leren riempjes die vastgebonden werden aan hun enkels waardoor ze gedwongen werden wijdbeens te blijven staan. Hun blinddoek bleef om en de mannen verlieten de kamer en liepen naar boven en gaven Manuel het teken dat ze klaar waren.

Manuel liep nu met Angelien naar beneden, die inmiddels ook geblinddoekt was. Ze werd naar de kelder gebracht en een meter of 2 voor de meiden neer gezet en op dezelfde manier vast gebonden. Toen Manuel klaar was liet hij kort even de blinddoek van Angelien zakken zodat ze haar dochters voor zich zag staan. Even schrok ze maar toen ze hun kletsnatte en openstaande kutjes zag was ze van binnen trots en wist ze dat ze genoten van wat er allemaal gebeurde. Hij deed haar blinddoek weer om en liep naar de meiden en haalde hun blinddoek weg. Ze keken eerst naar hun moeder die voor hun stond maar al snel ging hun blik de kamer rond en keken hun ogen uit. Waar ze stiekem al over gefantaseerd hadden zagen ze nu in het echt, en nog spannender dan in hun fantasie. Veel tijd kregen ze niet want hun blinddoek ging weer om en hoorden ze de deur weer open en dicht gaan. Orlando en Angelo waren binnen gekomen en liepen op Angelien af.

De touwen die aan haar polsen zaten werden wat gevierd en ze lieten haar voorover buigen. Haar gagbal werd uit haar mond gehaald en meteen kreeg de stijve pik van Orlando diep in haar keel. Angelo was achter haar gaan staan en zijn stijve pik gleed met 1 stoot in haar natte kut. Manuel was achter de meiden blijven staan haalde hun blinddoeken weg en op dat moment begonnen de heren Angelien flink te neuken in mond en kut. Angelo liet daarbij zijn handen met groet regelmaat hard op haar billen neer komen terwijl Orlando de tepelringen vasthad en daar flink aan trok. Zo neukten ze haar een minuut of 5 tot Manuel de blinddoeken weer om deed bij de meiden en ze van positie wisselden. Angelo liet nu zijn pik in haar keel verdwijnen en Orlando zette zijn gezwollen eikel tegen haar kringspier en liet hem soepel in haar kont glijden.

Weer deed Manuel de blinddoeken af en begonnen de Manuel hun moeder te neuken. Haar kont en borsten kregen weer dezelfde aandacht als daarvoor en uit haar kut hing een lange sliert van haar eigen kutgeil. Ook de meiden voelden hun hun kutjes steeds natter werden voor Cecile lagen zelfs al een paar druppels kutgeil op de grond tussen haar benen. Langs de gagbal kwijlden ze, wat via hun kin op hun borsten drupte. Manuel maakte hier ondertussen foto’s van en ook van hun moeder die nu woest genomen werd en ondanks de pik in haar mond luid gromde bij elke stoot ion haar kont. Na weer een minuut of 5 gingen de blinddoeken weer om en werd Angelien rechtop gehesen en kreeg ze haar gagbal weer in. Angelo ging voor haar staan en reeg haar aan zijn pik terwijl Orlando zijn pik weer in haar kont liet glijden. Ze bleven zo staan tot Manuel de blinddoek bij de meiden weer liet zakken en begonnen haar toen in hetzelfde ritme te neuken. Nu keken de meiden toch met grote ogen naar hun moeder hoe ze door die 2 enorme neukstaven werd gevuld en zich daar helemaal aan over leek te geven. Haar hoofd hing lichtjes achterover en haar gekreun was constant hoorbaar.

Zo werd ze weer een paar minuten geneukt tot Manuel de mannen een teken gaf, en nadat hij de meiden weer geblinddoekt had, stopten ze en maakten ze haar los van het plafond en de stang tussen haar benen werd verwijderd. Angelo had een bankje gepakt en die in het midden van de ruimte gezet en was er op zijn rug op gaan liggen. Angelien moest gehurkt op hem komen zitten en meteen gleed zijn pik weer in haar kut. Orlando had de gagbal verwijderd bij Angelien en had haar hoofd gepakt en stak zijn pik in haar keel. Manuel liet nu de blinddoek weer zakken bij de meiden en liep toen richting Angelien en ging achter haar staan. Hij duwde haar iet naar voren en alsof ze wist wat er komen ging kantelde ze haar heupen zodat haar kont iets meer omhoog kwam en haar kont beschikbaar was voor Manuel. Die zette zijn eikel tegen haar kringspier en duwde hem meteen door naar binnen. Even bleven alle 3 de heren stil staan, of liggen om vervolgens en 1 zelfde tempo haar beginnen te neuken. Na een paar stoten maakte Manuel de blinddoek los die Angelien al die tijd omgehad had en zag ze hoe ze genomen werd door de mannen terwijl haar beide dochters met een druipende kut op een afstand stonden te kijken.

Zeker een kwartier lang werd ze zo geneukt, eerst rusting maar als snel steeds sneller en wilder. Angelien onderging het zonder dat ze daarbij haar dochters aan durfde te kijken. Toen begon Orlando nog wilder te neuken en met een luide grom kwam hij klaar, die in Angelien haar keel die al zijn sperma te verwerken kreeg en kokhalzend haar best deed om alles binnen te houden. Alsof dit een teken was kwam ook Angelo kort daarna klaar en in haar kut en heel snel daarna volgde Manuel die haar kont vol spoot. Meteen werd ze omhoog geholpen en op haar rug op het bankje gelegd. Manuel had een flinke butplug gepakt en duwde die in 1 beweging in haar kont. Toen pakte hij een grote dikke staaf en een grote ronde kop erop en draaide aan een knop en de staaf begon luid te brommen. Het zette de staaf tegen haar kut en meteen begon ze wild te kronkelen op het bankje en ze gromde luid, de gagbal had ze inmiddels weer in gekregen van Orlando. Manuel hield de staaf stevig tegen haar kut en haar flink gezwollen klit. Een stroompje kutgeil leek bijna onafgebroken uit haar kut te stromen en al snel lag er een plasje op de grond vlak voor het bankje. NA 5 minuten leek Angelien klaar te komen maar juist toen stopte Manuel en liep naar de meiden en eerst kreeg Willemein de staaf een aantal seconden tegen haar kutje en meteen daarna Cecile. Die leek er meer van te genieten dan haar zus, die er meer van schrok dan dat ze genoot. Angelien leek ondertussen weer iets afgekoeld en kreeg de staaf weer tegen haar kut gedrukt en begon weer te kronkelen.

Orlando had gezien dat Willemein moest wennen aan de forse vibrator en had een veel kleinere versie gepakt en liet haar daar aan wennen door haar kutlipjes en af en toe haar klitje te verwennen. Angelien was ondertussen weer wild aan het grommen en Manuel stopte weer even en liep nu eerst naar Cecile die daar enthousiast op reageerde en haar kutje al naar voren duwde toen de staaf dichtbij was. Haar lekkende kut leek de kop wel naar binnen te willen zuigen en ze kreunde luid toen Manuel het stevig tegen haar gezwollen klitje duwde. Daarbij trok hij haar hoofd aan haar haar naar achteren wat haar nog geiler maakte en ook bijna klaar leek te komen. “Nog niet, moet jullie moeder laten zien wat de beloning is als je een zwarte pik hebt laten klaarkomen” en liep weer richting Angelien, duwde haar benen nog verder uit elkaar en liet 3 vingers in haar kut glijden en zette de vibrator op haar klit.

“Laat je dochters maar eens zien hoe lekker je het vond om 3 ladingen zaad te mogen ontvangen” en hij begon haar hard te vingeren en drukte de vibrator hard op haar klit. Nog geen 30 seconden later werd dat Angelien te veel en grommend, wild kronkelend en met een enorme straal kutsap uit haar kut spuitend kwam ze klaar en bleef minutenlang lichtjes na spuiten terwijl ze in een soort trance leek. Willemein leek ondertussen gewend een de vibrator en begon ook steeds luider te kruinen en kon niet meer stil blijven staan.

Manuel had de grote staaf aan Angelo gegeven die achter Cecile was gaar staan en de kop zachtjes tegen haar klit duwde. Meteen duwde ze haar kut naar voren maar dat werd meteen bestraft door Angelo die haar hard aan haar haren naar achteren trok. “Wij bepalen wanneer je mag klaarkomen kleine geile slet” en Cecile leek hier alleen maar geiler van te worden. De druppels die even daarvoor tussen haar benen lagen was inmiddels veranderd in een plasje en genoot van wat er allemaal met haar gedaan werd. Weer duwde ze haar kut naar voren en meteen werd haar hoofd weer naar achteren getrokken. Ze leek er alleen maar van te genieten en weer duwde ze haar kut naar voren. Nu beantwoorde Angelo dit door de kop van de vibrator weg te halen en sprak tegen Manuel. “Volgens mij hebben we hier te maken met een opstandig sletje. Meteen maar flink aanpakken?” Manuel keek even naar Cecile die leek te genieten van de aandacht en zei: “Nee, nu nog niet, tenslotte bepalen wij wat goed voor haar is en gaan haar gedrag niet belonen. Pak maar een kleine vibrator, dan moet ze het daar maar mee doen. Orlando die al die tijd rustig met Willemein bezig was geweest maakte van deze gelegenheid gebruik en wisselde met Angelo van vibrator en zette nu de grote kop tegen de kut van Willemein die het nu wel kon waarderen en begon zachtjes te kreunen toen Orlando de vibrator nog een standje hoger zette en nog meer druk op haar klitje zetten kwam ze al vrij snel klaar. Nagenietend hing ze een beetje slap aan haar armen aan het plafond.

Cecile had zich neergelegd bij haar straf en bleef nu braaf rechtop staan terwijl Angelo haar kutje en klitje bewerkte met de kleine vibrator. Maar toen ze na 5 minuten nog even rustig stond en niet onder de indruk leek te zijn van de trilling gaf Manuel de grote vibrator aan Angelo en zette hem in de hoogste stand. Luid brommend trilde nu de kop en nu liet Cecile het wel uit haar hoofd om te gretig te zijn en wachtte netjes tot Angelo de kop op haar klitje zette. Dit geweld had ze niet verwacht en binnen de kortste keren begon ze wild te kronkelen en te grommen en 10 seconden later kwam ze spuitend en hard grommend klaar. Zowel haar zus en Angelien hadden alles mee gekregen en leken te schrikken van het heftige klaarkomen van Cecile. Zelf leek ze hier niks van mee te krijgen, trillend en na druppend leek ze even van de wereld.

Angelo en Orlando verlieten ondertussen de kamer en Manuel hielp Angelien overeind. Toen hij haar gagbal af deed en de polsbanden losmaakte zei hij tegen haar: over een half uur zien we jullie boven en is alles hier weer netjes.” Zonder verder af te wachten liep hij weg en sloot de deur.

Daar zat Angelien dan, haar 2 dochters stonden nog vastgebonden en de jongste leek nog steeds niet helemaal terug in de werkelijkheid. Eerst maakte ze Willemein los en gaf haar een lange en intense knuffel. Toen maakten ze samen Cecile los en moesten haar met z’n 2en ondersteunen en lieten haar even zitten op het bankje en terwijl Willemein bij haar bleef zitten begon Angelien alles op te ruimen. Bij het verlaten van de ruimte had Manuel een emmer water en wat doekjes in de kamer gezet en toen alles schoon en droog gemaakt was ging ze weer naar haar meiden toe. Cecile was weer helemaal bij gekomen en nu pas keken de dochters om zich heen in de ruimte. Geïnteresseerd bekeken ze alles in de ruimte en vroegen ze bij sommige dingen aan Angelien waar het voor diende. Die wist niet zo goed wat ze moest zeggen en antwoorde op de meeste vragen dat ze dat waarschijnlijk vanzelf wel te horen zouden krijgen van de mannen.

Net toen ze de ruimte wouden verlaten pakte Cecile haar moeder vast en gaf haar een kus op haar wang. “Mam, ik wil dit vaker, ik wil ook allen nog maar geneukt worden door een zwarte pik en Angelo laten bepalen wat goed voor mij is.” Haar ogen fonkelden bij het uitspreken van de naam Angelo. Angelien schrok even en zei: “Denk er nog even goed over na, je bent nog jong en een heel leven voor je. En je vriendje dan, wil je niet met hem verder?” Jawel mam, hij kan voor mij zorgen in de dagelijkse dingen, maar mijn lichaam wil ik geven aan Angelo en alleen grote lange zwarte pikken mogen mij nog maar vullen, en Angelo bepaald welke pik dat dan is……”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 9419 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 23”

    • Deels met je eens. Vanaf deel 17 zit ze al in het huisje. Verder wel een heerlijk verhaal

Plaats een reactie