BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cindy mijn prive hoertje – 2

Geile date met mijn sletje CindyCindy is mijn geile privé hoer waar ik al 5 jaar zeer geile, spannende en soms extreme sex mee heb. Elke keer verleggen we onze grenzen. Ik ben erg open minded en wil alles proberen, ik merk dat ik bij Cindy elke keer de grens kan verleggen waarna ze er in mee gaat. Soms is er weerstand. Het kost dan moeite, maar langzaam opent ze zich voor een nieuwe ervaringen. Vooral gedreven door haar liefde voor mij geeft ze zich over en ondergaat ze alles. Dit is een serie verhalen hoe het zo ver is gekomen en wat we allemaal hebben gedaan. Deze verhalen zijn waargebeurd.

De tweede date, verkennen van grenzen

Onze eerste date had heel wat los gemaakt bij mij, en ook bij Cindy. Zodra we thuis waren appten we al snel met elkaar. Enigzinds beschaamd, maar ook geil. De eerste appjes waren aftastend en terughoudend. Maar de toon veranderde al sneller. Cindy bleef aangeven dat ze behoefte had aan liefde en zoek was naar een relatie. Ze praatte over haar thuis situatie, en leek het gesprek af te houden. Toch kwamen er kleine straaltjes geilheid en lust tussendoor.

Ergens dacht ik dat we te snel te veel hadden gedaan en dat het hierbij zou blijven. Maar dat bleef het niet. Vaak appten we ’s avonds als werk voorbij was en de kinderen sliepen. Op een avond appten we over koetjes en kalfjes, tot ik het zat was. Ik besloot haar uit te dagen. In een appje bracht ik het gesprek op onze date… hoe ze er op terug keek. Had ze genoten… antwoorden kwamen nu wat langzamer en bedachtzamer… maar de toon veranderde. Ik besloot de kat op het spek te binden. Recht door zee typte ik… “je kut voelde heerlijk geil nadat ik je had volgespoten! Nat, glibberig, opgezwollen en wijd open.. ik daar nu wel zin in”. Ik kreeg een bloos smiley terug. Wat zou jij nu willen… het duurde even… en toen kwamen de letters… “ik zou je pik nu wel in mijn keel willen hebben…”. Ja he beaamde ik… die gleed er lekker in, je pijpt ook heerlijk.

Weer een bloos smiley van haar. Het gesprek was nu volledig open, dus ik begon heel duidelijk te beschrijven wat we gedaan hadden en waar ik van genoten had. “mijn vinger gleed heerlijk in je kont”. Je zag er geil uit met mijn zaad in je gezicht… En toen ik je neuktje op zn hondjes had ik zo’n mooi uitzicht. Geweldig. Cindy werd ook opener en directer in haar antwoorden. Ze was duidelijk geil en begon naar de slet modus te bewegen. Hmmm, je zaad smaakte lekker. En Je pik ook. Zo heerlijk glad. Oh ik wil er weer aanzuigen. Ik wil dat je me weer in mijn gezicht spuit. En je moet me weer likken… zoals je deed. Zo! De slet ging los. Nog nooit had ik een vrouw zulke teksten zien typen. Het gesprek werd geiler en geiler… ik maakte er gebruik van om ook mijn wensen te uiten… Je kontje zag er lekker uit! Ben je daar wel eens in geneukt? Nee? zou je dat willen? Ja antwoordde ze, ik wil het wel proberen…. Zo chatten we ons naar een hoogte punt. Ik bleef maar herhalen hoe ik geile sappen wilde proeven en haar lichaam voelen. Ik wilde haar gebruiken om mijn lusten op bot te vieren en Cindy bleef herhalen hoe zij graag gebruikt wilde worden! Zo kwamen we beide klaar…. Maar niet helemaal bevredigd… echt contact was zoveel geiler…

Het vervolg was duidelijk, we wilden elkaar weer zien en keiharde sex hebben, dus het plannen begon. Nou heb ik thuis kleine kinderen en Cindy een dochter die altijd thuis is. Beide niet optimaal om eens te gaan rollebollen. Maar na een paar dagen denken over de opties had ik er 2. 1) een sexclub in de buurt van Lelystad 2) Een hotel in het midden van het land. Het werd optie 2, optie 1 durfde ik niet al te duidelijk te beschrijven en vond ik ook wat te ver gaan. Maar 2 was een goede oplossing. Ik boekte een kamer voor 1 dag, en 11 uur die dag was ik op locatie. Even twijfelde ik… zou ik niet verneukt worden. Zou het alleen maar woorden van Cindy zijn of zou ze ook durven komen? Of zou ze terugkrabbelen en ik voor joker staan. Ik begon flink te twijfelen, het was al 15 minuten later. Maar toen… ja daar was. Op hoge hakjes en een kort strak rokje stapte ze uit. Eronder had ze panties met een sexy motief, erboven een strak bloesje waardoor haar borsten goed uitkwamen! Ze gaf me een zoen. We spraken af dat ik eerst naar binnen zou gaan, sleutel halen en dan haar het kamernummer appen. Dan hoefde ze bij de balie zich niet te ongemakkelijk te voelen. Met de kamer voor een dag leek ze anders wel een hoer, die met haar klant langskwam.

Zo gezegd, zo gedaan. Even later klopte ze op de kamer waar ik al zat te wachten. Mijn pik stond al stijf van geilheid en spanning. Ik deed de deur open kon me niet beheersen. In de deuropening greep ik haar, ik zoende haar en drukt haar tegen me aan. Haar hand gleed over haar billen, langs haar benen, onder haar rok… en wat ik daar aantrof. Ze had geen panties aan, maar kousen. Daarboven was kaal en warm vlees! Ik klauwde door geilheid gedreven met mn hand tussen haar benen, haar rok zat al boven haar billen en mn vinger gleden al langs haar kut… toen bedacht ik me dat we in de deuropening stonden…

Ik sloot de deur en trok haar naar binnen. Geil drukte ze zich tegen me aan. Wat een geile kleren schat. Ja, voor jou, daar hou je toch van? Geil draaide ze zich om en duwde haar billen tegen mij aan. Mijn handen omarmden haar en gleden over haar borsten. Wacht. Kon ik nou haar tepels voelen? Ja! Wat een klein BH-tje… ik streelde en voelde en toen merktje ik het. Het was een kwartcup BH waarbij de halve borst bloot is. Alleen de onderkant wordt ondersteunt. De tepels priemden door de stof van haar bloesje en riepen om aandacht. Mijn ene hand schoof over haar borsten, terwijl de andere haar buik verkende. Iets lager zat de rok al een stuk omhoog, maar met nog een flinke ruk schoof deze verder en zat om haar middel. Mijn hand gleed verder belande bij haar string. Ik gleed over haar string naar beneden, zo tussen haar benen in.

Gewillig ging wijder staan om mijn hand de ruimte te geven, ze kreunde er hard bij en greep naar achter, op zoek naar mijn pik. Snel verkende mijn hand verder, even omhoog en daarna weer naar beneden, maar nu in haar string. Ik voelde de gladde kale huid van haar geschoren kut. Zo te voelen had ze dat net nog gedaan, en ook zeer grondig. Haar kut voelde ultra glad. De gedachte maakte me gek en geil, hoe ze vanmorgen met veel zorg haar kutje verwend had, Cindy met haar benen wijd, met precicie haar kut aan het bewerken. Cindy was heel vaardig de riem van mijn broek aan het losmaken, ze leek wel haast te hebben. Ze rukte eraan greep erin. Op zoek naar mijn pik. Toen ze deze vond kreeg ze wat rust. Ik bewerkte haar zeiknatte kut nog steeds met mijn vingers. In de kamer was een grote spiegel, en ik trok Cindy ervoor.

Ik bekeek haar in de spiegel, op de rok en liet deze op de grond vallen. Terwijl ik achter haar stond kon ik haar lichaam goed voelen en in de spiegel goed bekijken. Haar blouse trok ik uit, ik haalde haar dikke tieten in de kwart cup te voorschijn, kneedde ze, streelde ze en bekeek ze in de spiegel. Ook haar string trok ik naar haar enkels. Heerlijk zo als ze nu voor me stond, met haar rug naar me toe, alleen hakken, kousen en BH-tje aan. Mijn stijve pik priemde tussen haar billen en mijn handen speelden met haar lichaam. 1 hand bewerkte het gebied tussen haar benen en de andere speelde met haar tieten. Ze plantte haar benen wijder en liet zich gewillig vingeren. Ze bekeek oo zichzelf in de spiegel. Ze keek hoe ik met haar kut speelde, hoe mijn vingers tussen haar benen verdwenen. Weet je hoe ze er uit zag? Als een geile hoer! Ze zag het zelf nu ook wel en drukte haar kont naar achteren.

Mijn broek hing inmiddels op mijn enkels, en mijn pik stond stijf vooruit in de spiegel konden we beide goed zien hoe Cindy er met 1 hand mee speelde en er aan trok. Toen draaide ik haar om, pakte haar schouders en drukte haar naar beneden. Gedwee voldeed ze aan mijn sturing. Ze zakte naar beneden en ging op haar knieen zitten, haar hoofd precies voor mijn lul. Maar dat vond ze niet vervelend! Want gretig hapte ze toe, meteen slokte mijn hele lul haar mond in, zo diep mogelijk, mijn eikel haar keel in. Heerlijk, haar ballen grepen naar mijn zak en speelden ermee. Ik keek in de spiegel en zag mezelf zo staan met dit hoertje op haar knieen voor me. Mij pik in haar keel. Ik werd zo geil… Ik had een idee… ik greep naar mijn broekzak… en pakte mijn telefoon… mompelde iets van mailtje of zo… en toen ik deze ontgrendeld had opende ik de camera, richte op de spiegel… en maakte een foto. Geil! Zo’n moment wil je niet alleen nooit vergeten, maar ook vastleggen. Spannend, zou ze hier voor open staan? Of zou ze schrikken. Maar ze had het niet meteen door….

Cindy zoog ondertussen stug door, ik riep hoe geweldig ze het deed, hoe heerlijk het was en dat ik dit nooit wilde vergeten… en maakte een grap “dit wil ik vastleggen”. En richtte mijn telefoon op haar terwijl ik haar aankeek. Ze keek me nu aan en kreeg door dat ik mijn telefoon in mn hand had. Even leek ze vertwijfeld, deed haar hand voor haar ogen, maar maakte een grap over anoniem willen blijven, geen ogen fotograferen… en ging toen weer door met pijpen… vertwijfeld keek ik toe. Gaf ze nou toestemming? Okay uitproberen dan maar. Ik maakte een foto, het camera geluid, ze reageerde niet, zoog door. Ik klikte nog eens, en nog eens, en klikte nu op de video button. De telefoon begon op te nemen… ik richte de camera op de spiegel zodat goed in beeld was hoe deze slet op haar knieen voor me zat mijn lul leeg te zuigen… daarna weer richting haar gezicht zodat ik goed de details van mijn pik in haar mond in beeld kreeg. Ze sloeg haar ogen omhoog en keek me geil aan… en toen geil in de camera met mijn lul in haar mond. Vervolgens haalde ze hem eruit, stak haar tong uit en likte met een lange haal van mijn ballen naar mijn eikel… Nog steeds keek ze geil in de camera en zei “zo daar kan je je wel mee vermaken als je alleen thuis zit”. Wow! Deze hoer vond het prima om alles te tonen en te laten vastleggen door een vreemde!

Ik was botergeil en had een pik die op springen stond. Maar ik wilde niet nu al mijn zak leegspuiten. Dus ik trok Cindy omhoog en naar het bed. Daar duwde ik haar op haar rug op het bed en bekeek haar. Doe je benen wijd. Speel met je kut! Cindy deed het gewillig. Ik filmde dit ook en keek hoe ze er bij lag. Hakjes, kousen, klein BHtje, benen opgetrokken, kutje nat en wijd open. Ik knielde en bracht mijn mond naar haar kut… ik moest haar proeven. Haar kut smaakte zoet zout en zuur door elkaar, maar wel frisgewassen en geschoren. Hij smaakte naar vers geil sap. En hij was zeiknat, 1 keer mn gezicht erin begraven en mijn gezicht droop ook van het geil. Ik begon te likken en te zuigen… Cindy begon geile taal uit te slaan! Je moet er hard aan sabbelen, en ik wil soppende geluiden horen. Steek je vingers in mn grot, Ah ja.. druk op mn spot zuig mn klit. Steek je tong in mn grot! Ze was duidelijk in wat ze wilde en ik vond het heerlijk om te doen. Mijn ringvinger vond haar kont… ik maakte deze glibberig en gleed naar binnen. Ze rilde en trilde. Ik stak ook mijn pink erbij. Weer een rilling. Nu schoof ik mijn wijsvinger en middelvinger in haar kut. Ik stootte eens diep en haar beide gaatjes werden gevuld, ik ramde mn vinger zo diep mogelijk naar binnen. Het gevoel, 2 vingers van 1 hand in een kut en de ander 2 in een kont is zo geil, ik trok ondertussen aan mijn pik en ik likte haar kut. Ze werd geiler en geiler… Ik zoog aan haar klit en ging met mijn tong heen en weer. En toen explodeerde ze. Haar kut en kont verkrampten en trokken samen rondom mijn vingers. Vooral haar kont maakte ritmische krampende bewegingen om mijn vingers. Haar gleuf liep leeg en een straal sap sijpelde eruit. Ze greep mijn hoofd en trok het tegen haar kut aan, haar benen gingen samen en namen me in de houdgreep en ze lachtte giechelend en daarna bijna huilend. Wat een orgasme!

Tijd voor mij! Ik trok haar verder op het bed en zette haar op haar knieen. Een tikje tussen haar dijen was voldoende signaal. Ze zette haar knieen zo wijd mogelijk en maakte haar rug hol. Haar kont stond omhoog en doordat haar knieen ver uit elkaar waren stond haar kut wijd open. Geweldig het beeld maakte me gek. Ze lag er bij als een extreem geile onderdanige slet die gewillig wachtte op de pik die ze ging krijgen. Het was zo mooi dat ik weer mijn telefoon pakte. Ze keek achterom even leek ze te aarzelen. Ik keek haar half zielig, half streng aan en zij dat ze zo moest blijven liggen. Gedwee legde ze haar hoofd op het bed en begon met haar kont te wiebelen. Ik stond met mijn stijve pik achterhaar en rukte eraan, met mijn andere hand filmend hoe zij op mij lag te wachten. Stop je hand eens tussen je benen! Cindy deed het.. toe maar, naar je kutje toe, vinger jezelf maar… en ze deed het… duw je vinger in je natte grot. Dieper… en ook dat deed ze. Terwijl ik alles op film vastlegde… Dit hield ik niet vol. Ik moest neuken. Nu. Op mijn knieen nam ik achter haar plaats en zette mijn lul tegen haar grot… die was warm en nat.. en in 1 haal zat ik tot haar baarmoeder erin. Lange halen erin en eruit… Ik had de telefoon nog beet en besloot ook dit te filmen. Geweldig zag dit eruit. Ik za mijn pik in en uit haar kut glijden. De glibberige lippen waartussen mijn eikel elke keer verdween! Harder, sneller, dieper, ik ramde en neukte. Cindy kreunde en hijgde. Wordt je lekker geneukt schat riep ik! Voel je het goed? Jaaaaaa, neuk me, spuit me vol! Riep Cindy … kom maar, ram hem erin, pak me, gebruik me! Slet Cindy liet zich gaan… ik kon me niet meer beheersen spoot haar kut vol…. Cindy liet zich voorover vallen en bleef liggen.

Maar ik besloot dat het niet zo klaar kon zijn. Mijn lul hing halfslap en glibberig onder het zaad voor mij. Ik pakte de telefoon en kroop over het bed. Zo schatje… laat me maar eens zien je een lul schoonlikt… Dat was te veel voor Cindy. Zielig jammerde ze … neeeee, niet voor de camera. Maar ik filmde en bleef filmen. Ondertussen hield ik mn lul boven haar hoofd. Nee…. Jammerde ze nogmaals, nu in de draaiende camera. Tot ze het opgaf. Ze merkte dat ik toch niet zou stoppen en deed haar mond open, stak haar tong uit en begon mn lul te likken… ik richtte de camera op haar gezicht en wees waar ze moest likken. Gedwee deed ze het… wat haar kennelijk ook wel plezier gaf want ze werd steeds fanatieker. Ze stak mn lul weer in haar mond en zoog hem naar binnen. Al het zaad had ze er al af gelikt. Ze rolde tussen mn benen en begon mn ballen te likken… heerlijk, ze zoog 1 bal naar binnen, en ik moedigde haar aan. De andere ook. Richtte de camera erop en toen lukte het haar! Met een volle mond keek ze in de camera terwijl ze haar tong langs mijn ballen gleed. Cindy rolde verder op haar rug en ik zat boven haar met mijn zak. Zo kon ze goed mn zak verwennen. Ze zat wel klem onder mij… dit bracht mij op het idee.. ik verschoof iets met mijn heupen, en langzaam bewoog ik mijn kont richting haar mond.. … hoe zou ze reageren? Precies zoals ik had verwacht. De weerstand was weg. Ze kon geen kant op tussen mijn benen en liet het gebeuren. Ze gaf zich er aan over en gaf mij wat ik wilde. Ik voede haar tong verplaatsen van mijn zak naar mijn anus… eerst een voorzichtig likje, maar toen uitgebreider. Met uitgestoken tong rimde ze mijn kont, ze likte en slikte… wat een slet! Ze maakte mij weer zo geil… maar ik had even rust nodig.

Ik had een fles wijn meegenomen, die maakten we open en we dronken een glas. Ik had nog een pervers plannetje. Cindy lag op het bed en ik zat op mn knieen voor haar, zo kon ik haar goed bekijken. Haar benen gingen bijna natuurlijk wijdbeens en ze toonde goed wat ze allemaal had. Volgens mij geilde ze erop om wijdbeens te liggen en bekeken te worden. Ik dronk mijn glas leeg. ondertussen speelde ik met Cindys kut. Vinger erin, beetje over haar klit wrijven… langzaam opgeilen. Ook trok in ondertussen wat aan mijn pik. Cindy liet het allemaal gebeuren deed haar benen zo wijd mogelijk, lag ontspannen achterover en genoot. Ze speeld met haar tieten en tepels… ga je me zo weer lekker neuken? Natuurlijk schat… mag ik in je gezicht spuiten? Oh ja schat! Graag! Lekker! Cindy liet duidelijk merken dat ze daar wel voor in was. Maar ik had nog een ander plannetje! Mijn lege glas zette ik weg, en ik pakte de fles. De dop draaide ik er af en ik nam nu een slok uit de fles. Ik draaide de dop er weer op. En toen bewoog ik de koude fles naar haar been.

Een beetje plagerig tikte ik tegen haar benen aan en schoof naar haar kut. Even was er aarzeling, maar de tintling van de kou deed kennelijk wel wat. Haar benen opende zich weer en giechelig liet ze het gebeuren. De koude fles rolde ik lang haar been… en toen tegen haar kut… zo even die oververhitte kut afkoelen grapte ik. Cindy giechelde…. ik wreef met de koude fles tussen haar benen langs haar kut. Cindy hijgde… zou ze er voor in zijn. ik boog voorover en vingerde haar kut. Toen pakte ik de fles anders beet, nu bij het dikke gedeelte… Ik draaide de fles om en streek nu met het dunne gedeelte langs haar kut. Gespannen hijgde Cindy op wat zou komen… ik roerde er nog eens met een vinger erin… en toen zette ik de fles tegen haar grot. Cindy begon te jammeren… neeeee, dat wil ik niet… nee… niet doen… Maar ik liet me niet stoppen. Ze wilde de fles wegduwen, maar ik greep haar hand. Kom schatje, ik ga je lekker verwennen.. je kutje moet van binnen ook afgekoeld worden! Ik boog over haar en zoende haar krachtig… ze hijgde, en het jammeren werd minder.

Weer zette ik de fles tegen haar kut. Haar lippen openden zich en de dop gleed ertussen. Kracht hoefde ik niet te zetten. De fles gleed zo naar binnen. Het was een witte wijnfles met een langzaam toenemende hals. De hele hals gleed zo naar binnen, en toen moest ik wel kracht zetten. Ik zag hoe haar kut opengetrokken werd oodr de fles en door het lichte glas kon ik naar binnen kijken! Dit was geil…. Mijn pik begon weer te steigeren! En Cindy leek het te overwinnen. Ze begon te kronkelen en te rillen… oh dat is koud, dat tintelt! Maar ze genoot er wel van.. ik ook, het beeld, zo geil. Wijdbeens lag Cindy voor me met een wijnfles in haar kut! Ik pakte weer mijn telefoon, dit moest ik ook vastleggen! Even haperde ze weer, maar ze zag in dat dat toch geen zin had liet het gebeuren. Schat, weet je, zei ik, ga eens zitten op je knieen. De fles plopte uit haar kut en Cindy deed het. Ik ging voor haar staan drukte mn lul in haar gezicht. Hmmmm daar ging de pijpslet weer. Ik pakte de fles en likte eraan.. heerlijk schat, wijn met kutsap. Ik liet haar er ook aan likken en ze zoog de hele dop naar binnen. Hmmmm lekker he. JA! Wacht zeik, blijf zo zitten. Ik knielde voor haar, ik wil meer! Ik plaatste de fles onder haar en schoof de dop weer in haar kut. Ze zat nu gehurkt boven de fles.. zo.. zak maar schatje. Huiveren liet ze zich zakken. Ik kreeg een knalharde stijve! Cindy zat boven op de fles die nu tot het dikke gedeelte in haar kut zat. Toe maar schat, neuk jezelf, laat mij het zien. Weer die aarzeling. Nogmaals moedidge ik haar aan. Wat zie je er geil uit schat! Zo heerlijk! Laat mij het zien. En toen ging ze. ze begon te rijden op de fles. Ik hurkte voor haar, pakte de telefoon en bleef haar aanmoedigen hoe geil ze eruit zag.

Langzaam verdween de schaamte en ging ze los. Dat ik het filmde leek ook niet meer uit te maken. Haar vingers gleden naar haar klit. Wrijvend en op de fles zitten werkte ze zichzelf naar een hoogtepunt! En ik? Ik keek toe, filmend en aan mijn pik trekkend. Hijgend en steunend kwam Cindy klaar. Ze wilde van de fles af, maar ik was nog niet klaar. Ik stond op en duwde mijn lul in haar gezicht, ondertussen duwde ik haar op de fles. Blijf maar lekker zitten…. krijg je 2 gaatjes gevuld. Cindy deed wat haar gevraagd werd en begon te pijpen. Diep en hard was ze bezig me leeg te zuigen, haar tong draaide rondjes en weer vroeg ze om zaad in haar gezicht. Ik had het niet meer en duwde haar nogmaals naar beneden, hard op de fles. Toen spoot ik mijn zaad.. in haar mond, in haar gezicht, op haar neus, op haar oog en spetters in haar haar…! heerlijk! Uitgeput stapte ik naar achteren, pakte de telefoon en maakte een paar foto’s van haar sperm face terwijl ze op een wijnfles zat…. wat een slet. Ik stelde op de camera en gebaarde haar te blijven zitten. Langzaam filmde ik haar. Eerst van veraf, zodat ik haar geheel in 1 shot op, daarna inzoomen op haar kut met de fles erin, tot slot op haar gezicht druipend van het zaad. Alle verzet verdween en gewillig liet ze het gebeuren. Ik had de juiste film voor als ik alleen was. Toen ik haar dat vertelde beaamde ze dat… en keek ze nog eens uitdagen in de camera deed haar benen extra wijd en liet goed zien hoe diep de wijnfles in haar grot zat! Wat een topmiddag! Je begrijpt dit was niet de laatste keer was!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6734 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Cindy mijn prive hoertje – 2”

Plaats een reactie