BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

24/7 Fitness

Trudy de hete fitness meidSinds een paar maanden is ook mijn woonplaats gezegend met een fitnessclub die 24-7 open is. De enige begeleiding die je krijgt bestaat uit beeldschermen die je activeert door de tag te gebruiken. Omdat ik onregelmatig werk en het soms na een wachtdienst heerlijk vind om aan gewichten te gaan hangen of mij helemaal leeg te trappen op een spinningbike. Het was tegen half één ´s nachts toen ik er aan kwam. Op de parking stonden 2 auto´s, één van de fitnessclub en een Mercedes GLA op een Duits kenteken.

Mijn week was afwisselend geweest. 3 nachten van 12 uur waar ik uren kon studeren. Vrijdag een avonddienst met een pittige storing. In plaats van om 22:00 uur kon ik weg tegen 12 uur. Goed voor de overuren, maar niet voor mijn lichaam. Gelukkig heb ik altijd een set sportkleding en handdoek en dergelijke in de auto liggen. Ik kon niet wachten om naar de sportschool te gaan, ik moest mijn stress fysiek kwijt.

Toen ik rond half één de sportschool binnenkwam, was deze bijna uitgestorven. Ik logde in en ging naar de kleedkamer. Boksbroek en met een strak T-shirt. Ik begon met een warm-up. Roeien, fietsen stretchen en toen bankdrukken. In de verte had ik een vrouw gezien. In wat leek een sport BH en een bijpassend broekje. Lang rood haar en druk met een stepsoefening op een groot scherm. Ze hupte en hopte over een step, haar stevige borsten dansten met haar mee. Mijn work-out was gestart met 95 kilo en via 105 was ik op 115 aangeland. Concentreren, even geen tijd om naar een huppelende schoonheid met dansende tieten te kijken. Na twee vergeefse pogingen op 120 kilo liet ik het er bij. Terug naar de bar voor een nieuwe vulling sportdrink.

Ik liep langs de toestellen en hoorde haar zacht kreunen. Ze stond in het squat-rek. Haar rode haar was in een paardenstaart hoog op haar hoofd opgetrokken, ik bleef even staan en complimenteerde haar met het ingestelde gewicht en het aantal herhalingen. Ze ging geconcentreerd door. Ze stond met haar rug naar mij toe gericht, maar wat ik kon zien zag er geweldig uit: ze droeg een fel roze sport BH met een bijpassend broekje. Ze was bijna 1,80 meter lang, iets korter dan ik ben. Ze had prachtige, lange benen, haar broekje zat precies tussen haar stevige billen. Ik kon niet wachten om te zien hoe haar voorkant er uit zou zien.

Ik gluurde naar haar grote huppelende tieten en voelde mijn pik reageren, dus legde ik mijn hand op mijn korte broek en kneep er snel in voordat ik door liep naar de bar. Ze ging verder ging met mijn volgende set squats. Daar was niemand, dus mijn fles gevuld, paar slokken genomen en terug naar het krachthonk.

Ik ging naar de fly trainer en ging lekker door de sets heen. Toen ik verder ging naar de volgende oefening zag ik haar weer. Ze zat op de grond en deed heupstoten met een halter, en fuck, ze was zelfs beter van voren dan van achteren. Haar gezicht was rood uitgeslagen van de inspanning. Prachtig smoeltje, volle lippen, guitig neusje en geile, echte lippen en… sproetjes. Ze was geconcentreerd aan het werk. Ik liep door en stelde mij voor hoe het zou zijn om mijn pik tussen haar grote tieten te stoten of, nog geiler, hoe het zou zijn als ze mij pijpte. Ik liet mijn ogen langzaam langs haar lichaam glijden naar haar sport BH. Het was er één met een voorsluiting bestaande uit en klein ritsje, het geheel was om haar perfecte tieten gespannen. Haar borsten zagen er groot en zacht uit met tepels die door de dunne stof prikten. Dankzij haar zweet dat de lichtgekleurde BH bedekte, zweer ik dat ik er bijna doorheen kon kijken.

Mijn ogen gingen vervolgens langs haar strakke taille tot tussen haar benen. Waar de halter op haar heupen rustte, trok de korte broek zich bij elke stoot hoger op, precies tussen haar sappig ogende schaamlippen. Kohlere wat een fraaie camel-toe! Net als bij haar BH begon het zweet het materiaal een beetje transparant te maken, zodat ik kon zien dat ze er niets onder droeg, alleen een klein driehoekje net boven haar lipjes was te zien. Terwijl mijn ogen weer langs haar lichaam naar haar gezicht gleden, besefte ik dat ze naar mij keek. Ik knipoogde naar haar en een mooie blos verspreidde zich over haar wangen en ze keek snel weg.
Ik wist het zeker, deze meid vond het leuk dat ik keek.

Ik liep door naar de volgende oefening en zag dat ze ook naar het krachthonk was gekomen. Ik zat in de benentrainer en zij nam plaats op een roeimachine. Voordat ze begon nam ze een slok water en een deel ervan stroomde uit de fles, tussen het gigantische decolleté, langs haar buik en op het kruis van haar broekje. Als haar korte broek en BH voorheen niet doorzichtig waren, dan was dat nu zeker het geval. Ze zag er heerlijk uit, haar donkere tepels waren duidelijk zichtbaar. Haar camel-toe was zo goed zichtbaar, alsof ze geen broekje droeg.

Ik liet haar roeien en maakte mijn sets af. Ik ging staan en zag op het schermpje van de roeimachine dat ze nog vier minuten te gaan had. Ze kreunde luid, telkens als ze volle kracht naar achteren stootte. Ik ging achter haar staan. “Kom op!! Je kunt het! Je bent sneller dan mijn PR!”. Na dat het klokje piepte roeide ze uit en zakte hijgend in elkaar. Ik bood haar mijn fles aan. Ze nam een paar slokjes en keek me aan. “Ik ben kaputt.” Zei ze zacht. Ik reageerde, “Ik ben net klaar, maar je hebt zo hard gewerkt vandaag, zullen we samen de cool-down doen?” Ze stond op en volgde me naar de afkoelruimte daar stapte zij de linker deur in, naar de spiegel ruimte waar bodybuilders hun showposes oefenen. Ik begeleidde haar een paar rekoefeningen, waarbij ze voorover boog zodat ik schaamteloos naar haar kon staren. Ze kreunde zacht “Dat wordt spierpijn morgen. Mijn pik begon echt te groeien. Om haar aandacht af te leiden zei ik. “Zal ik je masseren? Ga dan maar op je buik liggen op de benschpressbank.”

Ze twijfelde geen seconde en ging liggen. Ik bewoog mijn handen een tijdje op en neer langs haar hamstrings en begon toen echt met mijn duimen in de plooi van haar kont te graven, haar korte broek steeds een beetje hoger tussen haar heerlijk billen duwend. Elke keer dat ik haar billen uit elkaar duwde kon ik haar sterretje een beetje zien. Wat wilde ik haar daar verdomd graag met mijn lippen en tong plagen.

Na een uitgebreide rug- en bovenbeen massage vroeg ik haar om zich om te draaien. Ze keek me aan. “Ik heisse Trudy en bin Deutsche.” Ik stelde me voor en ze draaide zich langzaam om. Ze trok de pijpjes van haar broekje, zedig, omlaag en tussen haar schaamlippen vandaan. Ik begon met het masseren van haar bovenbenen, één voor één tot de randen van haar broekje. Ik duwde voorzichtig de randen van haar broekje omhoog en daarbij kwam de stof weer klem te zitten tussen haar schaamlippen. Ze glimlachte toen ik mijn vingers over haar schaamheuveltje liet gaan. Trudy bloosde en keek me aan. “Mijn Freund is al vier wochen in Spanje an die arbeit. Ich ben so geil. Maar du moest es verdienen.” Ze spreidde haar benen en ik liet twee vingers over haar schaamlippen glijden en voelde dat ze al aardig nat begon te worden. Ik keek naar haar gezicht, haar ogen waren gesloten en haar borst deinde op haar ademhaling. Ik was mijn geluk aan het beproeven midden in de sportschool, maar fuck it! Zij stond al een paar weken droog en ik zocht een mooie meid om een heerlijk avontuur mee te hebben.

Ik besloot om mij niet te haasten. “Mag ik je borsten masseren?” Ze knikte gretig. Ik liet mijn handen over haar buik naar haar gigantische tieten gaan, ik begon de bovenkant ervan te masseren, ze zuchtte luid. “Dit werkt niet.” Zei ze en ritste haar sport BH open. Ik hapte luid naar adem en bracht mijn handen om ze te bedekken. Shit, dit waren de beste tieten die ik ooit had gezien, natuurlijk en enorm. Ze hadden de zachtheid van natuurlijke tieten en zaten toch op de een of andere manier hoog op haar borst.

Haar tepels waren al keihard. Ik wreef er zachtjes met mijn duimen over voordat ik er in kneep. Ze kreunde zacht zeker toen ik een tepel tussen mijn lippen en er op sabbelde terwijl ik met de andere speelde. Ik pakte wat olie uit de can die de bodybuilders gebruiken om zo gruwelijk te glimmen. Ik klom op de bank en ging schrijlings op haar buik zitten en haalde mijn pik uit mijn broek. Ze hapte naar adem toen ze zag hoe groot en hard mijn geslacht was. “Uit!” zei ze, ik ging van haar af en kleedde me uit. Toen kroop ik weer boven op haar. Haar linkerhand ging naar mijn pik en ze duwde die omlaag tussen haar machtige tieten. Haar andere hand bewoog om me heen naar haar kruis. Ik duwde haar tieten samen en begon zachtjes mijn pik heen en weer te stoten. “Kuss mij.” Ik liet haar borsten los en kwam voorover en we kusten diep en traag. Mijn torso perste ik tegen haar heerlijke, harde, borsten. Na de kus richtte ik mij op en zag het voorvocht van mijn eikel druppen. Ik smeerde het tussen haar borsten. Ik pakte haar gigantische tieten vast en drukte ze rond mijn pik, het was het beste uitzicht ter wereld. Ze boog haar hoofd en likte aan het puntje van mijn pik toen deze tussen haar tieten vandaan kwam. Ik bewoog mijn handen zodat ik de tepels kon pakken en trok ze op en neer om mezelf klaar te laten komen tussen deze heerlijke tieten. Ik keek haar strak aan en voelde hoe haar hand tegen mijn billen te keer ging. Even keek ik om en zag haar hand in haar broekje en ze was zich zelf aan het bevredigen. Mijn orgasme kwam snel en heftig. Na een paar laatste stoten liet ik haar borsten los en trok twee of drie keer en zag mijn zaad vliegen, over haar prachtige borsten, haar hals en haar gezicht. Het zaad dat ze op haar kin kreeg begon ze gretig op te likken.

Ik ging van haar af en trok Trudy’s broekje uit en onthulde haar prachtige poesje. Haar schaamlippen glinsterden van het vocht en ik begroef mijn gezicht tussen haar dijen en likte haar. Ze kreunde luid in korte stoten ademhalend Ik was onder de indruk van de smaak van haar poes. Ze pakte mijn T-shirt en depte mijn afkoelende zaad van haar hals en borsten. Ik plaagde haar clit met mijn tong voordat ik hem in mijn mond nam en begon echt te zuigen met twee vingers samengeperst in haar schede stotend. Ze kreunde luid en haar vocht lekte over mijn hele gezicht. Gelukkig was het tegen drie uur ’s nachts, we verwachten geen bezoek en dan nog, op de voordeur zat een bel zodat we gewaarschuwd zouden worden als er wel iemand zou komen. À propos komen…

Trudy kreunde luider en begon zachtjes te trillen, ik voelde haar schede samentrekken rond mijn vingers. Ze gaf een luide brul en kwam rollend en schokkend klaar. Ik bleef doorgaan totdat haar benen zich om de mijne spanden en meer van haar vocht langs mijn gezicht en vingers stroomden. Ik ging op mijn knieën zitten en staarde naar haar hijgend onder de mijne, mijn pik was weer keihard.

Ik keek haar aan en kroop tussen haar benen. “Gib me een paar minuten…” grinnikte ze. We kusten en ik voelde haar hand naar mijn pik zoeken. “Geht gut! Mach het met mei. Fick mich, Neuk mei!” Ik streelde een paar met mijn eikel tussen haar schaamlippen, tilde haar benen op en legde ze tegen mijn romp, haar knieën op mijn schouders. Nog een keer gleed mijn eikel van sterretje naar haar clitje en toe omlaag. Haar handen trokken mijn bekken naar haar toe en met een kordate beweging schoot mijn geslacht maximaal in Trudy. Een luide kreun ontsnapte aan haar. Ik pakte haar flanken beet en begon te stoten. Bij elke stoot schoten haar borsten heen en weer. Haar handen lieten mijn heupen los en ze greep naar haar borsten.

God, het voelde zo verdomd goed, haar schede greep me stevig vast. Ik trok haar heupen nog verder omhoog en zette mezelf tegen haar aan, terwijl ik haar clitje met een duim streelde. Ze kreunde en haar hoofd rolde van kant naar kant. Na nog een grom kwam ze spuitend klaar. “Stout meid!” grinnikte ik, terwijl ik mijn pik uit haar trok. Ik draaide haar op handen en knieën zodat ze naar zichzelf aankeek in de spiegels voor haar. Ik schoof mijn pik weer in haar doorweekte kut. Bij elke stoot zwaaiden haar tieten heen en weer. Met mijn rechterhand greep ik haar paardenstaart en met mijn hand haar schommelende tieten.

Het kletsen van haar naakte lichaam tegen de mijne maakte me op de een of andere manier nog geiler. Ik reikte naar voren, en pakte nu met beide handen haar gigantische tieten beet. Ik kon mijn lul haar nu in de spiegel zien stoten, ik vond het heerlijk om haar kutje om me heen te zien strekken. Ik begon hard in haar tepels te knijpen, waardoor ze het uitschreeuwde, haar kutje klemde zich hard op mij vast. Ik begon haar nog ruiger te neuken, mijn ballen sloegen hard tegen haar aan. Toen ik haar zo in de spiegel zag, zwol mijn pik op. Haar tieten voelden geweldig aan in mijn handen, wetende dat ze bedekt waren met mijn sperma, voelde ik me een verdomd dier terwijl ik tegen haar aan ramde.

Ik voelde haar benen wiebelen en haar kutje steeds strakker en strakker worden. Ik wist dat ze weer een orgasme zou krijgen. Ik kneep hard in haar tepels en liet mezelf helemaal gaan. Haar orgasme bracht me naar de mijne. Ik voelde mijn pik sperma in haar kut pompen. Toen ik uit de roes van mijn orgasme zakte gleed mijn pik uit haar. Trudy zat nog op haar handen en knieën, ik kon zien dat mijn sperma uit haar begon te druipen. Ik genoot van het moment en duwde twee vingers in haar. Zaad besmeurd hield ik mijn hand voor haar mond en ze likte mijn vingers schoon. Ik pakte de kleding te samen. En nodigde haar uit voor een gezamenlijke douche.

Daar hebben we nog wat hand en spandiensten uitgeruild. Nadat we ons afgedroogd hadden gingen we naar onze eigen kleedkamers. Aan de bar nog een glas energiedrink en de deurbel ging. “Wir hebben gluck gehabt.” Grinnikte ze. “Bis ein nachster mahl?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12873 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “24/7 Fitness”

Plaats een reactie