BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagje Sauna..

Ik loop graag bloot rond. Vooral als ik thuis ben dan loop ik het liefst zonder enige vorm van kleding. Het geeft mij een gevoel van vrijheid en ergens ook iets van spanning, want mijn gordijnen zijn eigenlijk altijd open.
Ik vind het een heerlijk gevoel als ik zo rond loop en mijn half stijve penis bungelt heen en weer samen met mijn ballen vol sperma.

Vaak als ik dan op de bank lig en ik een boek lees of film kijk, houd ik met een hand mijn pik vast of masseer ik mijn ballen. Als ik dan zo lig en naar mijn pik kijk die een beetje glinstert van het voorvocht, dan denk ik bij mezelf “Arthur, je hebt een prachtige pik!”

Omdat ik vakantie heb, besluit ik om mezelf een dagje sauna kado te doen. Ik kom er niet vaak, maar heb er nu wel zin in. Het idee van al die naakte lichamen doet me een beetje geil worden. Vrouwen in alle maten. Prachtig. Mijn penis wordt gelijk stijf. Ik trek mezelf af en ga douchen. Die dag is een luie thuis naakt loop dag. Ik doe niet veel. Kijk wat tv (en soms wat porno), masturbeer wat en lees een boek.

Die avond zet ik alles klaar wat ik nodig heb voor een dagje sauna.
De volgende ochtend ben ik al vroeg wakker en zoals altijd heb ik een flinke ochtend erectie. Maar ik besluit om er niets mee te doen en ga douchen en aankleden. Ik scheer mijn schaamhaar en zie in de spiegel dat mijn pik en ballen weer lekker glad zijn.
Na het ontbijt vertrek ik naar de sauna. Het is een mooie en warme dag vandaag en ik heb er zin in. Ik kijk uit naar alle vrouwen lichamen die ik daar hoop te zien.

Ik parkeer de auto en loop naar de ingang. Ik betaal en ga naar de kleedkamer. Het is nog vroeg en niet druk nog. Ik zie een ouder echtpaar. En een groepje vrouwen. Ik bekijk het eens van een afstandje terwijl ik mezelf rustig uit kleed. Het echtpaar is al verdwenen en de dames staan in hun ondergoed. De eerste van het groepje doet haar bh uit en ik zie 2 mooie kleine borsten met tepels die hard naar voren priemen. Daarna haar string en terwijl ze dat doet bukt ze ver voorover en ik zie haar schaamlippen. Mooi geschoren. Gelukkig bukt ze ver genoeg zodat ik ook haar anus zie. “Daar wil ik hem wel insteken” denk ik bij mezelf en ik voel mijn pik al groeien. Ik draai me af van de groep en begin mezelf ook uit te kleden. Op het moment dat ik mijn boxer uit wil doen draai ik me naar het groepje vrouwen die nu allemaal naakt zijn en de een heeft nog grotere borsten dan de ander. De een heeft veel schaamhaar en de ander weer niks. Mijn pik is half hard als ik mijn boxer omlaag doe. Ik voel dat ze kijken terwijl ze voorbij lopen. Ik hoor ze fluisteren: “zo zag je die vent… Die pik is groot en is pas half hard. Kun je nagaan als ie echt stijf is? Die mag bij mij elk gaatje wel vullen!” De dames lopen verder en even later zijn ze de kleedkamer uit.

Ik berg mijn kleding op en sla de handdoek om me heen. Mijn pik is weer wat slapper en ik loop naar de sauna ruimte. Ik spoel me eerst af onder de douche. Ik zie aardig wat naakte lijven. Veelal oudere mensen. Het is nog best rustig. Mijn gedachten van blote vrouwen die wijdbeens in de sauna zitten of liggen maakt dat mijn penis half hard wordt. Gauw spoel ik me af onder ijskoud water. Ik loop naar de eerste sauna, er zit niemand in dus ik ga naar binnen en zit rustig met mijn handdoek om mijn middel. Ik doe mijn handdoek af en leg hem op de bank en ga er op liggen. De warmte maakt dat mijn pik half hard is en mijn eikel glimt van het zweet. Ik heb mijn ogen half dicht en zie dat er twee vrouwen binnen komen. Ik doe alsof ik ze nog niet opgemerkt heb en probeer ze een beetje af te luisteren. “Zo, moet je die pik zien!” zegt de een. “Ja veel mooier dan al dat slappe gedoe van die oude ventjes hier” antwoordt de ander. “Die mag mijn gaatjes wel op vullen!”

Ik kijk voorzichtig naar de dames en zie hun ontblote bovenlijf. Twee paar borsten met grote harde tepels staren mij aan. Een gaat er staan en doet haar handdoek af. Ik. Zie haar buik en venusheuvel. Een mooi geschoren vagina staat er vlak voor me. Haar benen doet ze een beetje wijd en ik zie haar schaamlippen die mooi vochtig zijn van de warmte. Ik voel mijn penis groeien en mijn stijve kan ik nu bijna niet meer verbergen. Ik ga rechtop zitten en mijn pik steekt mooi schuin naar boven. “Hmmm, dat is een prachtige pik zeg”, zegt een van die dames. De ander kijkt er naar en veegt langs haar borsten. “Lydia, ik weet het niet hoor, ik denk dat ik even ergens anders ga kijken want ik weet niet of ik dit thuis voor me kan houden.” “Oke dat is goed lieve Ingrid, ik zie je straks” zegt Lydia.
Ingrid staat op en loopt langs me heen en onderwijl streelt ze mijn penis. Haar borsten wiebelen heen en weer. “Tot een andere keer, meneer met de mooiste grote pik!”

We zijn met z’n tweeën en ik stel me voor. “Hoi, ik ben Arthur!” Zeg ik en neem de tijd om haar lichaam te bekijken. Twee grote hangende borsten met harde tepels staren mij aan. Mijn ogen gaan direct naar haar vagina. Een mooie geschoren vagina. Haar binnenste schaamlippen komen mooi naar buiten. Het liefste steek ik mijn pik gelijk in haar vagina. Ze komt dichterbij en en ze staat voor me. Het topje van de mijn eikel raakt haar buik. Zo geil. Haar handen glijden over mijn borst en buik. Ze streelt mijn penis en masseert mijn volle ballen. We kijken elkaar aan en beginnen te zoenen. Onze tongen vinden elkaar snel en haar handen trekken mij af. Ze gaat op haar knieën zitten en opent haar mond. Zachtjes likt ze mijn eikel. Dan neemt ze stukje voor stukje mijn hele penis in haar mond. Ze zuigt en likt mijn pik van topje van mijn eikel tot aan mijn onderbuik en ballen. Ze doet het zo lekker. Ik reik naar haar borsten en masseer haar tepels. Ze gaat onverminderd door en het duurt dan ook niet lang voordat ik klaar kom. “Jaaaahh… Ik kom” kreun ik. Ze opent haar mond en met haar handen trekt ze mij af en ik spuit mijn sperma in haar mond. Ze slikt het door en komt overeind. Mijn pik nog half hard plakt tegen haar buik. “Dat smaakte verrukkelijk” zegt ze. “De volgende keer spuit je in mijn kut!” Ze geeft mij een tong zoen en loopt naar buiten.

“De volgende keer?” denk ik. Ik blijf een beetje verbaasd achter en besluit om te gaan afkoelen in het dompel bar.
Na het dompelbad neem ik een duik in het grote bad en zwem wat heen en weer. De andere vrouw zie ik zwemmen en we groeten elkaar. We zitten naast elkaar op een verhoging in het water en haar borsten komen net boven water. “Mag ik je pik eens voelen?” vraagt ze. Zonder wat te zeggen pak ik haar hand en leg die op mijn stijve pik. Ze kreunt zachtjes en begint mij af te trekken. Mijn hand glijdt over haar dijbeen en al snel vind ik haar vagina en vinger haar. Mijn vingers glippen in haar en zij begint me sneller af te trekken. Ik voel haar vagina samentrekken en haar grip om mijn pik wordt steviger. Ze legt haar hoofd in mijn nek en fluistert: “niet stoppen, ik kom bijna!” Even later kreunt ze zachtjes en haar lichaam schokt een beetje. Ze kreunt in mijn oor. “Ik kom ook bijna!” zeg ik en niet veel later spuit ik een grote klodder zaad in het water. Ze vangt het op en ze slikte het door. “Dank je wel voor dit al dit geils. Ze geeft me een zoen en loopt het bad uit.

Ik ga naar de douches en vind het wel mooi geweest voor vandaag. In de kleedkamer kom ik beide dames tegen en we praten over wat er vandaag gebeurde. We besluiten om telefoonnummera uit te wisselen en spreken af om dit snel weer te doen. Daarna lopen we naar buiten en gaan ieder zijn eigen weg.

Thuis plof ik neer op de bank en geniet nog na van het geils wat ik mee maakte vandaag.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 14382 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Dagje Sauna..”

  1. beetje ongeloofwaardig ik kom ook vaak in de sauna maar je ziet bijna nooit iemand met de benen wijd eerder zo gesloten mogelijk of bedekt. en als je laar komt in bubbelbad is het lastig sperma door slikken

Plaats een reactie