BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De bassist

Ik speel basgitaar in een grote coverband. In de Zomer doen we soms 4 optredens per week en hebben we ook nog een oefenavond. Okay, mijn thuisfront kon er niet tegen en we gingen uit elkaar. Mijn geluk was dat ik met een regelmaat een chicky op pikte na een concert voor een “afterparty”, soms in mijn busje, soms in een hotelkamer. In de winters deden we elke vrijdag of zaterdag avond een feest. Verder gaf ik gitaarlessen en hield daarmee mijn vingers soepel en mijn hoofd bovenwater.

Het lastige is dat je twee soorten leerlingen hebt. Die die het graag willen leren en een groep die het MOET leren omdat Papa of Mama het zo leuk vindt. Die dinsdag was lang geweest. Na een dagje rust na 3 lange avonden met optredens had ik de maandag vrij genomen. Dinsdag begon ik het instuderen van 2 nieuwe nummers en de daarbij behorende solo´s. In de middag kreeg is wat tieners voor hun lessen. Fucking hell! Die ongemotiveerde kids hadden niet geoefend, hun thuiswerk niet geprobeerd. Wanneer stop ik met dat soort grut? Terwijl ik in de keuken stond had ik de moeder van Charlene gebeld. Dat grietje was niet alleen niet te motiveren ze was ook nog een brutaal en had me al een paar keer voor klootzak uitgemaakt Wat was ik klaar met dat veertien jarige kind. Tara, haar moeder beloofde langs te komen om één en ander uit te spreken.

Eerst nog een uurtje een zeer snelle leerling, Stef, een hardrocker met snelle vingers en de wil om het te leren. Eerst wat rifjes doornemen, samen een nummer doen en een kwartiertje jammen. Okay, ik was gesloopt na de lessen en het oefenen. Ik merkte ik dat ik uitgeput was van het omgaan met deze hardnekkige kinderen maar dat iemand als Stef mij weer energie gaf. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het geweldig om ze gitaar te leren spelen, maar dit ene kind had op al mijn knoppen gedrukt. Eerlijk gezegd verlangde ik ernaar dat de dag ten einde zou komen. Ik hunkerde naar het simpele plezier om in mijn eigen gezelschap te zijn, te genieten van de avond voordat ik mezelf zou douchen en genieten van mijn nachtrust. Plots voelde ik een golf van eenzaamheid. Niet om samen op een bank te zitten maar om mij keihard op een partner te kunnen uitleven, Gewoon harde, zalige, seks.

In afwachting van Tara, de moeder van die niet te motiveren Charlene, zat ik op de bank en dacht aan mijn laatste one-night stand. Een te jong ogende meid in een rokje en een topje. Na ons optreden ging ze mee naar mijn campertje war we die nacht op meerdere manieren zouden neuken. “S morgens zocht ze haar kleding bij elkaar, kleedde zich aan en vertrok. Ik voelde mijn geilheid toenemen en mijn geslacht begon zich te roeren. Mijn god, ik wou dat ik mijn dag kon eindigen met een sexy vrouw en haar heerlijke lippen om mijn kloppende harde pik gewikkeld. Ik streelde mijn geslacht door mijn jeans heen. In gedachte zag ik het grietje weer op haar knieën tussen mijn benen zitten met haar mond over mijn pik geschoven.

Toen werd er aangebeld!

Ik schrok op uit mijn dagdroom en ik moest alle kracht verzamelen om geen gefrustreerde tirade op de beller los te laten. Mijn dag was een vermoeiende marathon geweest, en eerlijk gezegd was ik het allemaal helemaal beu. “IK KOM ERAAN!!” schreeuwde ik, mijn toon vertolkte mijn gebrek aan enthousiasme terwijl ik met tegenzin de deur openzwaaide.

Wat voor mijn deur stond was prettig… Daar stond een leuke blond vrouw met een fles whisky. Ohja, een strak spijkerjurkje met een mooi decolleté, lang, met sluik, blond haar dat zachtjes naar haar schouders hing, haar lichtbruine ogen fonkelden van een mix van nervositeit en opwinding die de mijne weerspiegelde. Maar het was haar glimlach die onmiddellijk de stemming waarin ik verkeerde, oploste. Okay… Alles klaarde op. En ja mijn keiharde erectie duwde extra tegen mijn broek. Gelukkig had ik mijn T-shirt over mijn broek gehangen zodat mijn kloppende pik niet direct zichtbaar kon zijn. In mijn geile waas zou ik willen dat de engel ernaar zou kijken, ernaar zou staren en mijn stijve in haar mond zou nemen.

Mijn god, wat was er mis met mij, ik was wanhopig op zoek naar iemand die me zou pijpen, alle kracht via mijn harde pik uit mijn lijf zou zuigen totdat ik het niet langer kon verdragen en in een mond zou klaarkomen.

“Hallo George, ik ben Tara, mijn dochter, Charlene, heeft les van je en ik begreep dat je wilde praten. Ik moet mij verontschuldigen over hoe zij zich heeft gedragen, het is momenteel een moeilijk tijd voor haar door mijn strijd met mijn ex, haar vader, en op school wil het haar ook niet lukken…”

Ik stapte aan de kant en liet haar binnen. Het halletje is smal en ik voelde haar warme lijf vlak langs dat van mij gaan. De geur van haar lichaam met een vleugje parfum deed me rillen. Ik wees haar naar mijn woonkamer. Terwijl ze doorging met praten, had ik haar mentaal al uitgeschakeld, en mijn gedachten dwaalden af van haar dochter. Uit de bedroefde uitdrukking op haar gezicht bleek duidelijk dat ze met een moeilijke situatie worstelde, en dat haar dochter het zwaar had. Ergens voelde ik medelijden met hun situatie. Ze ging tegen over me zitten een knoopje van haar jurkje was open gesprongen. Een randje van een zwart kanten randje werd zichtbaar. Mijn ogen gingen van de bollingen van haar borsten via haar hals naar haar mond. Ik moest me concentreren. Ik kon niet geloven dat mijn frustratie de overhand kreeg over haar lastige dochter. Zonder haar te laten uitspreken, kwam ik tussenbeide en sprak mijn mening uit. “Het is oké, ik zie het de hele tijd bij ouders, afhankelijk van wat er thuis aan de hand is. Het komt wel goed met hem, en jij ook.” Ik stond op en pakte twee tumblers en opende de fles Glenfiddich en schonk de glazen in. Ze pakte haar glas en met één teug leegde ze het glas. Een vrouw naar mijn hart.

Ik nipte en keek haar aan. Op dat moment barstte ze in tranen uit, en een onmiddellijke golf van schrik overspoelde me. Ik begon me af te vragen of ik iets ongevoeligs had gezegd of dat mijn woorden volkomen ongepast waren voor de situatie. Ik bedoel, ik ben alleen maar een bassist en een gitaarleraar, geen therapeut! Intern kon ik alleen maar denken: “Fuck!?” Maar de vrouw zakte naar voren en begroef haar gezicht tegen mijn borst. Haar woorden waren nauwelijks hoorbaar door haar tranen en gemompel heen.

“Wat zei je, Tara?” Ze keek mij met betraande ogen aan, haar oogmake-up was gaan lopen. Ik voelde haar pijn en ze zakte tegen mij aan. Ik ging door mijn knieën en ze eindige half op mijn schoot samen op de bank. Ik keek haar aan en probeerde te raden wat ik moest doen. ‘Luisteren’… had mijn ex ooit eens gezegd, ‘niet handelen, ‘mij vasthouden en troosten.’ Voor het eerste in jaren volgde ik een advies van haar. Ik hield Tara vast en streelde haar blonde haren en kroelde haar nek. Even keek ze op en met slechts één blik probeerden, haar gevoel uit te leggen. “Ik kan nu echt wel wat gezelschap gebruiken, als dat goed is?”

Ik bleef stil zitten en hield haar tegen me aan en streelde haar rug geruststellend. Van haar nek richting haar billen. Tara legde haar hoofd op mijn bovenbeen, vlak naast mijn stijve lid. Wat moest ik hier mee? Gaan verzitten zodat ze het niet zou ontdekken? Had ze mijn pik al gevoeld? Plots begon het mij te dagen. Ze droeg geen BH, maar het kant dat ik zag zal een hemdje zijn. Het moment voelde bijzonder, bijzonder om Tara zo emotioneel te zien, bijzonder om haar zo dichtbij en toch ver weg te voelen. Ze draaide een halve slag zodat ze mij kom aankijken. Mijn hand lag op haar flank vlak bij haar rechter borst. Door het verschuiven waren en nog twee drukknoopjes van haar jurkje los geraakt. Mijn ogen gingen van haar gezichtje naar haar borsten. Ze lachte. “Ben jij ook toe aan gezelschap hebben?” ze legde haar hoofd op mijn bovenbeen, nog geen vijf centimeter van mijn harde geslacht. Mijn hand gleed van haar flank naar haar buik.

Onze blikken kruisten elkaar. “Toe maar, streel me waar jij mijn lichaam wilt strelen…” zei ze zacht. “Dan doe ik dat ook.” Ik wachtte even af. Haar hand ging onder mijn T-shirt en ze streelde mijn onderbuik. Mat haar pols raakte ze mijn geslacht. Ik liet mijn hand naar haar rechter borst gaan en streelde door de dikke jeansstof haar harde tepel. Terwijl Tara mij aankeek trok de nog meer knoopjes van haar jurkje los. “Toe maar…” nodigde ze mij uit. Ik wachtte blijkbaar te lang want… Ze draaide zich zo dat mijn hand vol op haar borsten terecht kwam. Zalig zacht en warm, ‘net even groter dan een handje vol’ constateerde ik. De magnetische aantrekkingskracht van haar aanwezigheid viel niet te ontkennen, en ik merkte dat ik net zo verlangde naar dat persoonlijke contact… Ik reikte naar voren en onze monden en lippen vonden elkaar. Haar tong danste over mijn lippen terwijl we zoenden. Haar betoverende parfum omhulde me, waardoor ik totaal bedwelmd werd door haar aanwezigheid en me zo wild maakte dat ik mijn pik voelde lekken. Ik kwam even uit de leuning van de bank en trok met T-shirtje uit. Ze maakte de knoop van mijn jeans los en trok de rist omlaag. Behendig trok ik de panden van jaar jurkje opzij en ontblote haar borsten. “WOW” kreunde ik zacht. “Mooie tieten met prachtige tepeltjes…” bazelde ik. Tara was druk doende met mijn jeans. Ze rolde van mijn schoot en ging staan. “Ga eens staan!” Ik gehoorzaamde. Tara maakte mijn jeans los en duwde deze met mijn boxer omlaag. Direct daarop liet ze haar jurkje zakken. Ze omhelsde mij. Nadat we elkaar overal streelden en knuffelden keek ze mij aan. “Neuk me alsjeblieft, George. Ik heb het nodig.”
Smeekte ze op een manier waar lust maar ook kwetsbaarheid uit klonken.

“Ik wil meer dan dat, Tara.” Ik vertelde haar dat ik voor haar nu al meer voelde dan alleen een one-night stand, ik ging haar laten zien hoezeer ik dit ook nodig had. “We verdienden het allebei om onze stress en zorgen te vergeten; in elkaar te verdwalen zou de perfecte afleiding zijn vanavond.” Ik leunde verder naar voren zodat onze lippen elkaar eindelijk raakten, mijn hand streelde haar gezicht en mijn andere hand om haar middel. Tara smolt weg in mijn aanrakingen die ik haar gaf en ik wilde dat we hiervan genoten, langzaam genoten van onze opwinding die zich opbouwde. Haar hand ging van mijn buik naar mijn geslacht en ze begon mij traag af te trekken. Ik kuste haar hartstochtelijk, mijn god, haar tong wilde wanhopig graag in mijn mond komen terwijl ik haar gekreun in de mijne voelde echoën. Zo heet, wetende hoe geil en wanhopig Tara is.

“Ik ga ervoor zorgen dat je je slechte dag vergeet en er een nog betere avond van maakt, oké, Tara?” ze keek mij aan… “Alsjeblieft George, alsjeblieft!” Ze smeekte om mijn input op onze zo juist gestarte geile nacht. Ik had dit net zo nodig als Tara, onze opwinding werd steeds groter en ik kon me niet concentreren terwijl haar mond mijn lippen streelde.

Tara’s handen gingen naar mijn dijen, haar nagels groeven zich in bij elke kus die ik haar gaf, ze kon het nauwelijks bevatten als ik haar in haar nek kuste, zo delicaat en zacht dat ze in kleine stukjes uiteenviel. Ik bewoog mijn hand naar haar dijen en haar greep ontspande zich bijna, wreef over haar dijen en duwde ze lichtjes uit elkaar zodat ik haar behoeftige kutje over haar slipje kon wrijven. Ik hoopte dat het kruis van haar slipje al kletsnat en warm was. Inderdaad was het kruis van haar boekje nat. Ze duwde me naar achteren. “Ga zitten…” zei ze zacht. Ik volgde haar aanwijzing. Ze duwde haar slipje omlaag en stapte er uit. Haar schaamheuvel was getrimd. Ze kwam naar voren en zette haar rechterbeen vlak naast mijn schouder op de bank. Ik liet mijn hand over haar been gaan. “Kijken!” klonk het bits. Met haar linkerhand opende ze haar schaamlippen. Ik kon haar heerlijke geur ruiken. Ze begon zich zachtjes te vingeren op nog geen twintig centimeter van mijn gezicht. Dit was zo geil. Ze kreunde zachtjes en duwde haar poes tegen mijn lippen. “Lik mij!” IK genoot van de smaak van haar kut en sabbelde op haar clit. Ik pakte haar flanken beet en hield haar vast. Ik wilde dat ze voelde hoe bedreven ik was in likken. Steeds luider kreunend liet ze horen hoe ze dit voelde.

Plots duwde ze mij weg en stapte van de bank. Ze opende mijn benen en knielde. Terwijl ze mij strak aankeek liet ze haar mond over mijn pik glijden. Ze likte, haar tong speelde met mijn eikel, haar lippen sloten om de schacht van mijn lul. Haar hoofd begon traag heen en weer te bewegen. Haar ene hand ging over mijn torso, ze streelde mijn borstspieren en kneep in mijn tepeltjes. Ik voelde mijn spanning oplopen. ‘Zou ze mij werkelijk in haar mond laten klaarkomen?’ Ze merkt mijn twijfel. “Ik wil dat je komt! In mijn mond! Daarna mag jij jouw wens laten uitkomen.” Ik pakte haar hoofd beet en nam haar bewegingen over. In de verte zag ik een grote glimlach en blos. Het ging snel. Mijn orgasme overviel me bijna, Ik kreunde luid toen ik mijn eerste shot loste. Ik liet haar hoofd los en pompte nog een paar keer, na een tweede of derde shot trok ze haar hoofd weg en kwakte mijn zaad tegen haar hals en over haar borsten. Ze bleef daar zitten en keek mij aan. Toen ik weer bij mijn positieven gekomen was vroeg ik haar op schoot te komen zitten. We knuffelden en zoenden en mijn zaad depte ik weg met mijn T-shirt.

We zoenen en strelen, ik schenk een nieuw glas whisky in. We proosten op Friend With Bennefits. Want dat is de status die Tara er aan geeft. Top. Wel de lusten en de lol, niet het gezeik.

Dan gaan haar handen weer naar mijn geslacht. “Weet je nog wat ik zei toen we net op de bank zaten?” Ik lachte en liet een hand over haar been naar haar kut gaan. Ze wilt mijn pik in je poes… Ook mijn zaad?” Ze knikte van ja en ze ging op de stoel tegenover mij zitten en opende haar benen en liet zichzelf en haar glimmende, natte kut zien. Het was zo moeilijk om er niet in te duiken en haar gewoon op te vreten, maar ik wilde dat we echt genoten van elke seconde fun, elke seconde van onze geilheid. Wij hebben dit verdiend. Ik sta op en neem plaats tussen haar benen. Dit voelt spannend. Ik hou van likken en sabbelen… Ik kniel tussen haar benen en zoen haar. Mijn half stijve pik schommelt traag heen en weer en raakt haar schaamlippen. Ik verbreek de zoen, ze bloosde als een zeventienjarige die voor de eerste keer… Ze keek me geil aan, iets gespannen hoe het zou zijn als ik los zou gaan op haar kut. “Mijn mond eerste of…” Ze knikte van JA. “Je pik wil ik als afsluiter. Ik wil vol zaad hier het pand verlaten.” Bekende ze.

Terwijl we oogcontact hielden proefde ik haar lipjes. Mijn tong gleed over haar lipjes terwijl ik voorzichtig een vinger naar binnen schoof. “Ja…. Jaaa, meer vingers.” Kreunde ze, Drie vinger tegelijk stootte ik naar binnen. Ze kreunde en kirde. Tara;s handen waren bij haar borsten waar ze in kneep. Ze speelde met haar tepeltjes. Kohlere wat was dit lekker. Ze smaakt ongelooflijk. “Mmmm, meer alsjeblieft, George.” Zei ze zacht. “Wat zei je? Tara?” Vroeg ik haar. Ik wilde het haar horen zeggen. “Meer alsjeblieft, George. Alsjeblieft!!” Ze kronkelend terwijl ze kreunde, reed op mijn vingers terwijl ik op haar clitje sabbelde. Ik bleef haar aankijken ze genoot zichtbaar en hoorbaar. Soms rolden haar ogen weg en op andere momenten staarde ze naar mij terug met die prachtige lichtbruine ogen. “Wat wil je meer, Tara.” Ze was even stil. “Ik wil je lul diep in mij voelen. Ik wil dat je mij neukt. Traag diep en vol lust.” Ik trok mijn vingers terug uit haar druipende kutje. Het ging blijkbaar niet snel genoeg. “Verdomme George alsjeblieft, ga alsjeblieft door, oh mijn god. Ik wil klaarkomen.” Deze sexy MILF was magisch en ik vraag me af waar ze nog meer van zou genieten. Ik kwam dichter bij haar en tikte met mijn pik op haar wang. Ze opende gretig haar mond, klaar om mijn pik te proeven… Maar ik wilde wat anders. Ik wilde haar kut! Ik moest weten hoe het zou voelen om mijn pik in haar te stoten. Hoe strak haar kut zou voelen als deze mijn kloppende lul omklemde. Ik duwde Tara naar achteren en opende haar benen. Ik kust haar lipjes en likte nog een keer. Ik proefde dat ze er klaar voor was, ook ik was klaar om mijn pik in dit heerlijke mens te stoten. Mijn pik gleed zo gemakkelijk in haar naar binnen, ze snakte naar adem terwijl ik maximaal in haar door drong. Ik wilde loslaten en op datzelfde moment klaarkomen. Tara kreunde zo erg dat ik me er niet op moest concentreren, maar fuck my life. Ik zie haar tieten bewegen terwijl ik in haar blijf stoten.

Het voelde zo goed! Ik moest voorzichtig zijn. Ik wilde Tara laten klaarkomen en…wilde zelf lang genieten. “Ik wil niet klaarkomen. Ik wil niet klaarkomen.” Was mijn mantra… We zoenden, en streelden. Soms hield ik bewust even een kort rust. Tara was het daar niet mee eens. Ze duwde me weg en pushte mij in de bank. Toen klom ze op mijn schoot en liet haar kut over mijn geslacht zakken. Ze keek me aan. “Als jij niet wilt… kom ik het halen. Ik wil gewoon mijn orgasme hebben. Jij bent al geweest, ik.” Ze begon langzaam te rijden. Korte bewegingen, haar stoten werden steeds langer en harder. Haar haren en tieten vlogen alle kanten op. Haar blik ging van slaapkamerogen naar duivels. Haar gekreun werd luider, haar schede trok samen en met een brul kwam haar ontlading. Ze zakte door haar armen boven op mij. Ze schokte nog een paar keer heftig na en bleef toen liggen. Langzaam kwam ze weer bij haar positieven. “Kohlere… dat was veel te lang geleden!” lachte ze.

Nu was het mijn beurt! Ik was een man met een missie om klaar te komen. Ze tilde haar bekken iets op zodat ik de ruimte had om haar te neuken en om mijn zaad diep in haar achter te laten. Haar mond vond de mijne, we tongden terwijl ik haar naaide. Harde en diepe stoten, mijn orgasme kwam er aan. Nog een paar laatste stoten en ik kwam het werd me een soort van zwart voor mijn ogen, zo heftig liet ze mij komen! Tara nam mijn bewegingen over en haar kut molk me leeg. Ik rolde van haar af en we hebben een half uurtje zo tegen elkaar aangelegen, zoenend en knuffelend. Tegen tweeën ’s nachts zijn we gaan douchen.

Daarna vertrok ze met een vervolg afspraak. Ze had een gevoelige snaar bij mij geraakt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10486 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De bassist”

Plaats een reactie