BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De jeugdvriendin van mijn vrouw

Vier jaar alweer, was het geleden dat mijn vrouw Isabel en ik besloten dit huis te kopen, vlakbij Figueres, in het noorden van Spanje.
De hele familie van Isabel komt uit die regio en zal er voor geen goud vertrekken. Elk jaar ondernemen we met onze twee kinderen een paar keer per jaar de hele reis vanuit Nederland. Vroeger logeerden we dan altijd bij mijn schoonouders en hoewel dat meestal heel gezellig is was het toch een beetje behelpen. Ze hebben meer dan genoeg ruimte in huis en een prachtig grote tuin met een zwembad, maar je zit dan wel 24 per dag continu op de elkaars lip. Dat is dan wel eens vermoeiend en levert soms wat spanningen op. Daarom waren we al een tijdje op zoek naar onze eigen plek, niet te dicht bij mijn schoonouders, maar ook weer niet te ver, om onze vakanties door te kunnen brengen zonder elk moment van de dag te hoeven delen.
Dit huis was een buitenkansje, niet al te groot, maar toch 3 slaapkamers en belangrijk, een behoorlijk grote tuin met een zwembad. We hoefden er niet heel lang over na te denken en hakten wat onbezonnen de knoop door. Omdat er meer dan verwacht moest worden opgeknapt aan het huis en ook het zwembad niet in beste staat was hebben we er veel meer geld aan gespendeerd dan we eigenlijk van plan waren. Bovendien heeft het ruim twee jaar geduurd voordat we er goed en wel gebruik van konden maken.

Afgelopen jaar was eigenlijk het eerste jaar dat we niet meer in de puin van een verbouwing zaten toen we aankwamen, maar aan het onderhoud van de tuin hadden we nog wel onze handen vol. Pas twee weken voor het eind van de zomervakantie waren we toen op het punt dat we er echt van konden gaan genieten.
Dit jaar hebben we het beter aangepakt. Via een oude schoolvriend van mijn zwager hebben we kunnen regelen dat we een maand voordat we naar het zuiden afreizen laten weten welke dag we aankomen, en hij zorgt er dan voor dat het gras gemaaid is, de struiken rondom de tuin netjes gesnoeid, het zwembad gevuld en schoon, gewoon helemaal gebruiksklaar dus. Het kost natuurlijk wel wat geld, maar je krijgt er een veel rustiger start van je vakantie voor terug, en dat is veel meer waard.

We waren inmiddels een week in Figueres toen Isabel een afspraak maakte met Elise, een van haar beste vriendinnen uit haar jeugd.
Ik had haar al verscheidene malen ontmoet, vorig jaar voor het laatst. Toen hadden we ergens in de stad afgesproken om iets te gaan drinken, Isabel en ik, en Elise met haar vriend Leo. Dat werd op het laatste moment toch anders. Elise en Leo waren uit elkaar en het hele gesprek ging over niets anders dan die break-up. Leo was met iets van 53 jaar een flink stuk ouder dan Elise die net zo oud als Isabel is, dus nu achterin de dertig. Elise heeft wel vaker veel oudere mannen in haar leven gehad. Ze vindt de meeste mannen van haar eigen leeftijd maar narcistische nietsnutten, die elkaar voor de spiegel van de sportschool verdringen om een glimp van hun eigen triceps op te vangen maar wiens IQ hun schoenmaat nauwelijks overstijgt. Ze heeft een vrij uitgesproken mening en steekt die ook niet onder stoelen of banken. Een feministische kant heeft ze zeker. Ze is geen mannenhaatster maar erg gesteld op haar onafhankelijkheid en werkt op de universiteit in Barcelona, waar ze iets met vrouwenstudies doet en ook loopbaanbegeleider is als ik het allemaal goed begrepen heb.
Isabel en Elise hebben een groot deel van hun jeugd samen doorgebracht. Ze zaten bij elkaar ik de klas op de middelbare school, op dezelfde balletschool, en zelfs toen ze zijn gaan studeren hadden ze sommige colleges samen. Na hun studie was het contact wel wat verwaterd en toen Isabel besloot om naar Nederland te verhuizen om met mij te gaan samenwonen werd het contact nog minder frequent. Af en toe een berichtje op Facebook was alles had ik het idee.

Nu had Isabel afgesproken dat Elise bij ons langs zou komen. De kinderen hebben we vanmorgen vroeg bij opa en oma gebracht. Die nemen ze vandaag mee naar een waterpretpark waar onze jongste al het hele jaar naar uitkijkt.
“En, hoe heet de nieuwe vent van haar?” vroeg ik aan Isabel, ervan uitgaande dat ze niet alleen zou komen.
“Ze komt alleen” antwoordde Isabel, “volgens mij heeft ze geen vaste vriend”.
Dat verbaasde me ook eigenlijk niets, zo zelfredzaam als ik haar ken en druk met haar werk.
Zo rond een uur of 11:30 reed er een klein auto-tje de oprijlaan op. “Daar zul je haar hebben” zegt Isabel en ze rent naar de voordeur.
“Hoi, wat leuk je weer te zien, wat zie je er goed uit, kom snel binnen” begroet ze haar oude vriendin.
Voor je het weet zijn die twee alweer over van alles en nog wat met elkaar aan het kletsen.
Ik gedraag me alsof ik netjes ben opgevoed en meng me niet in het gesprek, maar kom toch even gedag zeggen. Ik krijg drie zoenen en de standaard hartelijke begroeting.
De twee dames laat ik vervolgens alleen terwijl ik me bezig ga houden met het eten voor de lunch. Dat gaat wat anders dan in Nederland, geen boterhammetje kaas tussen de middag maar gewoon een propere maaltijd, voor-, hoofd- en nagerecht. Terwijl ik de tafel dek hoor ik Isabel een snelle rondleiding geven aan Elise.
“Aan tafel” roep ik en niet veel later komen ze vanuit de tuin naar binnen lopen door de open schuifdeur.
“Wat hebben jullie een prachtige tuin…” zegt Elise terwijl ze aan tafel gaan zitten. “…en met zo’n mooi groot zwembad, echt heel mooi gedaan”.
“Dank je wel” zeg ik, “het heeft wel even flink wat tijd en energie gekost maar dan heb je ook wat”. “Dit jaar is het eerste jaar dat we er echt uitgebreid de tijd voor hebben om ervan te genieten” vervolg ik.
“Je hebt het goed voor elkaar zo Isa” zegt Elise tegen mijn vrouw, “een schitterende tuin met zwembad, de kinderen bij je ouders, en een vent die voor je kookt”.

Daar moeten Isabel en ik wel een beetje om lachen. “Ja,” reageert ze een beetje verbaasd, “zie dat hier maar eens te vinden, een vent die zich niet te goed voelt om wat in het huishouden te doen”. Nou heb ik de indruk dat ze ergens wel een punt heeft, de emancipatie loopt in deze contreien ietwat achter ten opzichte van bijvoorbeeld Nederland. “Al die macho-mannen hier zijn te lamlendig om een poot uit te steken” gaat ze door. Haar uitgesproken mening en de felheid waarmee ze het uit geven aan dat het diep zit. “Er zullen toch heus wel mannen zijn die niet zo vasthouden aan de ouderwetse rollenpatronen” probeer ik nog, maar daarmee kalmeer ik de situatie niet. “Pff, ik moet de eerste nog tegenkomen” antwoord ze.
De rest van de lunch spreken we nog verder over de verschillen in man-vrouw verhoudingen tussen Nederland en Spanje, ook op het werk, maar als we aan het dessert toe zijn wordt het gelukkig wat luchtiger en praten de dames weer over oude vrienden en kennissen en wat ze tegenwoordig doen. Ik ken de namen niet, dus ik val een beetje buiten het gesprek, maar dat deert me niet veel. Ik ruim de boel rustig op, zet koffie voor ons drieën en vul de vaatwasser.

Als ik de koffie op heb vertel ik Isabel en Elise dat ik, zoals ik wel vaker doe als we in de zomer in Spanje zijn, een korte siësta ga houden. Op het terras vlak voor de schuifpui hebben we een stel heerlijke stoelen met dikke kussen staan waarop je heerlijk kunt liggen. Met het zonnescherm uit is het daaronder wel warm maar je verbrand niet en met een beetje wind is het er heerlijk. Ik doe mijn t-shirt uit en ga er alleen mijn korte broek liggen. De dames keuvelen nog wat verder binnen.

Als ik wakker word is het helemaal stil, alleen de bromvlieg die me wakker heeft gemaakt verstoort de totale rust.
Ik kijk even om me heen maar zie geen Isabel of Elise. Nog wat slaperig sta ik op en loop naar binnen. Ook daar niets te horen of te zien. De kopjes van de koffie hebben de dames netjes in de keuken gezet, maar er is niemand te zien. “Hallo, zijn jullie er nog?” zeg ik maar geen reactie. Ik pak een groot glas water en ga vervolgens naar buiten richting het zwembad. Daar zit Elise op de rand van het diepe met haar voeten in het water. “Ah, lekker geslapen?” vraagt ze. “Eh, ja, prima: zeg ik nog niet helemaal wakker. “Waar is Isabel?” vraag ik. “Die is even naar haar ouders” zegt Elise. “Je schoonmoeder had gebeld, er was iets met Silvie, die was gevallen of zo”. Silvie is onze jongste dochter dus ik begon me wat zorgen te maken. “Niets bijzonders hoor” zei Elise, “ze had haar knie geschaafd en wilde heel graag even dat haar moeder er naar keek voordat ze naar het waterpark zouden gaan.” “Dat klinkt als typisch Isabel dan” zeg ik, “dat ze daar dan ook direct naar toe gaat”.
“Is ze al lang weg” vraag ik.
“Nee, ze rijdt echt nog geen tien minuten geleden weg” zegt Elise, “dus het duurt nog wel even voordat ze terug is.”
Nou wonen haar ouders niet heel ver bij ons vakantiehuis vandaan maar echt om de hoek is het nou ook weer niet dus ik verwacht haar niet binnen een uur terug.

“Nou, zeg ik, dan is het dus nu even ‘you and me'” zeg ik.
“Yes, je vindt het toch niet erg he?” vraagt ze ietwat onzeker, “dat je het zwembad nu niet voor jezelf alleen hebt”
“Nee joh gek” zeg ik nog, “geen probleem. Is groot zat toch?”
“Wil je nog wat drinken” vraag ik maar ze heeft al genoeg gedronken.
Ik ga op een van de ligstoelen naast het zwembad zitten en pas dan kijk ik echt goed naar Elise. Ze heeft haar zomerjurk uitgedaan en zit in haar bikini. Een effen witte bikini die prachtig afsteekt tegen haar gebruinde huid. Ze heeft een erg strakke buik en een mooi stel borsten. Niet heel groot, maar mede daardoor staan ze nog overeind alsof Elise pas begin 20 is. Vergeleken met Isabel ziet ze er een stuk jonger uit terwijl ze ongeveer even oud zijn. Het feit dat Isabel twee kinderen ter wereld heeft gebracht heeft wel wat sporen nagelaten en dat heeft Elise niet. Dat is te zien.
“Kom ook pootje baden” zegt ze.

Ik twijfel want ik heb eigenlijk nog geen zin om te zwemmen maar ik begin het ook wel warm te krijgen.
“Even mijn zwembroek aandoen” zeg ik en ik verdwijn snel naar binnen. Ik heb alleen maar strakke zwembroeken met lange pijpen die ideaal zijn voor baantjes trekken maar niet echt geschikt voor het strand of zwembad als je gewoon relaxed wilt zwemmen of zonnen, maar veel keus heb ik niet. Ik neem de kortste die ik heb, zodat mijn bovenbenen nog wel een beetje bruin kunnen worden.

Als ik weer terugkom bij het zwembad zit Elise nog steeds op dezelfde plek, bij het diepste deel van het zwembad, aan de kop zijn kant. Ik ga langs de zijkant zitten, iets meer bij het ondiepe. Het water is heerlijk fris aan mijn voeten en ik kijk wat voor me uit en probeer af en toe discreet naar het mooie strakke lijf van Elise te kijken. Dan tilt ze zichzelf met haar handen op van de kant en laat zich zonder ook maar een spetter te veroorzaken zachtjes in het water glijden waarbij haar armen strak boven haar hoofd als laatste onder water verdwijnen. Ik zie dat ze onderwater zwemt richting het ondiepe deel en daar komt haar hoofd weer boven water. “Het is heerlijk fris” zegt ze, terwijl ze gaat staan. Dit deel van het zwembad is niet erg diep en het water komt er maar tot ongeveer haar navel. Haar bikini is nu het nat is zeer doorschijnend geworden en ik kan mijn ogen niet van haar borsten houden. Haar tepels zijn, wellicht door het koude water, hard geworden en steken uit. Het is een prachtig gezicht. Haar huid staat strak van het koude water en dat maakt het hele plaatje erg opwindend.

Heel rustig loopt ze nog wat verder naar het ondiepe deel van het zwembad en ze komt hierdoor steeds verder uit het water. De waterlijn is nu maar net boven de rand van haar bikinibroekje. Ze draait zich nu wat naar me toe en laat zich vervolgens met haar armen boven haar hoofd achterover vallen in het water waardoor ze op haar rug komt te liggen. Ze drijft met haar armen en benen uit elkaar en hierdoor heb ik vrij zicht op haar bikinibroekje dat net boven het water uitkomt. Ook dat is door het water helemaal transparant geworden en ik kan zien dat ze haar schaamhaar heeft geschoren en ik zie zelfs de contouren van haar schaamlippen. Terwijl ze zo in het water ligt te drijven kijkt ze me even aan en ik voel me betrapt omdat ik schaamteloos naar haar poes zit te staren. Toch blijft ze gewoon liggen. Of ze heeft niet gezien dat ik zo zat te staren, of ze vindt het gewoon niet erg. Ik kan me bijna niet voorstellen dat ze het niet heeft opgemerkt dus ik ben wat in de war. Ik voel mijn opwinding stijgen, en dat is met zo’n strakke nietsverhullende zwembroek best een probleem waardoor ik me ook maar in het water laat zakken. Best fris. Je zou zeggen dat het koude water de groei van mijn jongeheer wel wat zou remmen maar dat is niet echt het geval.
Dan gaat ze weer staan en begint een verhaal te vertellen over hoe men vroeger intelligente en eigenzinnige vrouwen voor heks versleten, en om te testen of ze heks waren ze met een gewicht aan hun voeten het water in gooiden. Als ze zouden blijven drijven dan waren het heksen en gingen ze de brandstapel op.

“Nou,”, zeg ik, “dan ben je vast heel blij dat je nu leeft en niet in de middeleeuwen, want zoals jij kan drijven, dan was je zeker op de brandstapel geëindigd”.
“haha, inderdaad” antwoord ze, en weer laat ze zich achterover vallen om op haar rug te drijven. Dit keer ligt ze nog wat dichter bij me en omdat ik nu zelf ook in het water sta is mijn gezicht echt vlak bij haar kruis. Ze spreid haar benen nog iets verder dan de eerste keer en ik heb echt een compleet vrij zicht op haar schaamlippen, ook omdat ze haar bekken nog iets verder boven het water uitduwt. Doet ze dit nou expres om me te teasen of heeft ze het gewoon echt niet door dat ik zo haar poes kan zien. Of wil ze me misschien testen, kijken of ik reageer. Het zou me ook niets verbazen als ze met Isabel heeft afgesproken mij te testen. Zou ik iets doen achter de rug van Isabel om als ik word uitgelokt? Het feit dat Isabel er niet is en de reden waarom een beetje vreemd, dat ze me hier zo alleen achterlaat met haar beste vriendin van vroeger, die nota bene een prachtig lijf heeft, en in een zeer sexy bikini mij vrij zicht geeft op haar intieme delen, het is allemaal wat vreemd en ik begin te vermoeden dat het een test is. Ik besluit om verder net te doen alsof mijn neus bloedt en laat me nu helemaal in het water zakken en zwem naar het diepe, weg bij Elise. Ik ga een paar baantjes trekken om wat af te koelen. Niet alleen van het warme weer maar vooral van de uitdagingen van Elise.

Als ik in haar richting zwem gaat ze iets opzij. Niet aan de kant om mij wat ruimte te geven om door te zwemmen maar ze gaat voor me zwemmen in een rustige schoolslag. Ik lig daardoor vlak achter haar terwijl ze haar benen wijd spreid en daardoor heb ik opnieuw zicht op haar kruis. Haar billen zijn prachtig. Je kunt duidelijk zien dat ze al haar hele leven aan ballet doet en goed op haar figuur let. Maar ik doe stoïcijns alsof ik het allemaal niet zie en zwem iets naar links om haar te ontwijken. Via het trappetje loopt ze heel gracieus het bad uit en gaat richting een van de ligstoelen. Terwijl ik nog even een paar keer heen en weer zwem gaat ze op de ligstoel zitten, met een been aan beide kanten van de zitting. Wijdbeens zit ze daar als ik ook het zwembad uitloop en weer heb ik de indruk dat ze expres haar benen spreidt om mij ermee te verleiden. Ik kan mijn ogen maar heel moeilijk van haar doorschijnende bikinibroekje halen en dat heeft ze door. Ze glimlacht wat en pakt een fles zonnebrand waarmee ze haar benen begint in te smeren, tergend traag. Terwijl ik me afdroog en op een andere ligstoel plaatsneem kijkt ze me aan terwijl ze doorgaat met insmeren van haar buik. Handig ontwijkt ze haar bikini als ze ook haar nek en borst insmeert.

Dan vraag ze me: “kun jij even mijn rug insmeren, daar kan ik zo lastig bij?” Dat moet nog wel kunnen denk ik bij mezelf, als ik opsta om naar haar toe te lopen maar dan voel ik direct weer dat mijn zwembroek wel erg strak zit en het moeilijk te missen is dat ik het begin van een erectie probeer te verbergen. Ik ga naast haar zitten en ze geeft me de fles zonnebrand. Voorzichtig doe ik wat op mijn handen en begin de achterkant van haar schouders in te smeren. Ik ontwijk de spaghettibandjes van haar bovenstukje en ga er vlak onder weer verder om haar rug te doen. Vlak boven haar bikinibroekje stop ik. “De zijkanten ook nog even” zegt ze en ik gehoorzaam gewillig. Van onder naar boven doe ik beide zijkanten en ik moet zeggen dat ik het heerlijk vind haar zo aan te raken, maar ik houd me netjes in. Als ik ter hoogte van haar borsten kom ontwijk ik weer de bandjes maar ze draait zich net een klein beetje waardoor ik per ongeluk een deel van de zijkant van haar rechterborst raak. Om het niet teveel aandacht te geven doe ik vervolgens precies hetzelfde aan de andere kant, dan lijkt het alsof het de bedoeling was om dat deel ook in te smeren. “Zo, klaar” zeg ik.
“Dank je wel” antwoord ze, en terwijl ik opsta om weer naar mijn eigen ligstoel te gaan draai ik snel om zodat ik haar geen blik op mijn nu wel erg strak zittende zwembroek gun. Mijn handdoek leg ik strategisch in een hoopje op mijn kruis als ik ga zitten op de ligstoel.
“Moet ik jou ook even insmeren?” vraagt ze.
“Zo meteen mijn rug even, dat zou wel fijn zijn” zeg ik, “de rest kan ik zelf wel even”.
Ze gooit me de zonnebrand toe die ik handig vang en ik smeer snel mijn benen, buik, borst, schouders en armen in. Terwijl ze naar me toe komt lopen draai ik me snel om zodat ze mijn rug kan doen. Ik zie dat haar bovenstukje inmiddels wat droger aan het worden is want haar tepels zijn al iets minder goed zichtbaar, maar haar bikinibroekje is nog steeds drijfnat. Ze gaat nu op mijn rug zitten, een been aan beide kanten en ik voel dat ze tijdens het insmeren van mijn rug ook heel lichtjes met haar kruis over mijn onderrug schuurt, op en neer. Het kan niet anders dan dat dit haar stimuleert, maar ik doe nog steeds of mijn neus bloedt. Lekker vind ik het wel maar gelukkig is het effect ervan niet te zien omdat ik op mijn buik lig.
Als mijn hele rug is ingesmeerd staat ze op en gaat nog een keer heel dicht bij mijn hoofd staan zodat ik nog een keer een prima zicht heb op haar natte kruis maar dan loopt ze naar haar eigen ligstoel en gaat daar liggen zonnen. Ik draai mijn hoofd zo dat ik haar van een afstandje kan bekijken maar blijf om bekende reden op mijn buik liggen.

Niet veel later hoor ik de auto van Isabel de oprijlaan opkomen.
Ik hoor haar binnen roepen nadat ze de voordeur achter zich dicht trekt en zowel Elise als ik roepen haar vanuit de tuin.
Ze komt naar me toe lopen om me een zoen te geven en loopt vervolgens naar Elise. De twee wisselen wat blikken uit die ik niet helemaal kan plaatsen en ik zie Elise heel voorzichtig met haar hoofd schudden. Het lijkt erop dat mijn vermoeden correct was dat Isabel mij heeft willen testen en Elise op me af gestuurd heeft om te kijken of ik achter haar rug dingen zou doen maar vreemd vind ik het wel. Isabel is niet van het jaloerse slag, en volgens mij is er ook geen enkele aanleiding om ontrouw van mijn kant te vermoeden. Maar goed, je weet het natuurlijk maar nooit en derhalve ben ik best trots op mezelf dat ik totaal niet ben ingegaan op de wat onhandige uitdagingen of avances van Elise.

“Kom ook lekker zonnen en zwemmen” zegt Elise tegen mijn vrouw. Die glipt snel naar binnen om haar zomerjurk te verruilen voor zwemkleding en ze komt al snel terug in bikini. Deze had ik haar nog nooit zien dragen. Effen lichtblauw, amper genoeg om haar borsten te verhullen en het bikinibroekje was een string. Meestal droeg Isabel vrij degelijke zwemkleding. Wanneer en waar ze deze bikini gekocht had, geen idee, maar het staat haar fantastisch.
“Ik heb het erg warm”, zegt ze, “ik ga direct het water in”.
“Dan ga ik met je mee” zegt Elise.

Isabel loopt voorzichtig het trapje af, een beetje wiegend met haar heupen waardoor ik een prima zicht op haar billen heb. Die kunnen nog wel wat zon gebruiken of ze hebben in ieder geval al lang geen zon meer gezien want je ziet duidelijk de aftekening van haar ‘normale’ bikini, die haar billen veel meer bedekt. Elise staat ook op en loopt achter Isabel aan het water in. Ze zwemmen beiden wat onder water en ik besluit om op de rand van het zwembad te gaan zitten met mijn voeten weer in het water. Ze zwemmen nog een beetje heen en weer in het diepe gedeelte van het zwembad voordat Isabel naar het ondiepe komt en langzaam boven water uitkomt. Het bikini-topje is blijkbaar van hetzelfde materiaal als dat van Elise want het is nu het nat is volledig doorschijnend. Ze heeft mooie borsten, best groot voor zo’n slanke vrouw, en haar tepelhoven zijn ook ruim bemeten. Als Elise ook boven water komt zie je duidelijk de verschillen tussen de twee. Haar borsten zijn iets kleiner, maar een stuk steviger met kleinere maar ook donkerder tepels.

De vriendinnen staan nu vrij dicht naast elkaar met het water tot aan hun navel, draaien naar elkaar toe en bekijken ongegeneerd elkaars borsten. Isabel kijkt nu ook naar haar eigen borsten en dan moeten ze allebei lachen. Net een stel giechelende pubers. Isabel kijkt me even aan en lijkt wat na te denken, maar dan steekt ze resoluut haar handen achter haar rug en maakt het strikje in de spaghettibandjes van het bovenstukje los. Omdat de bandjes elastisch zijn kruipt de stof die eerst voor haar tepels zat nu omhoog en komt halverwege tussen haar hals en haar borsten te rusten. Met een vloeiende bewegen trekt ze het hele bovenstukje over haar hoofd weg en zegt: “nou, die heeft verder ook geen nut meer”. Ze kijkt me weer aan en gooit het kledingstuk in mijn richting. Ik kan het net met één hand opvangen en leg het een beetje verbouwereerd naast me op de rand van het zwembad.
Ik zie dat Elise al net zo verbaasd is als ik. Isabel en ik zwemmen wel vaker naakt maar eigenlijk alleen ’s avonds als de kinderen al in bed liggen en we zeker weten dat we het rijk alleen hebben. Ik heb mijn vrouw nog nooit topless gezien in het bijzijn van iemand anders.

Elise kijkt Isabel aan, met een blik die het midden houdt tussen uitdagend en vragend. Isabel knikt lichtjes en dan draait Elise zich om naar Isabel, die de strik van haar bovenstukje aan de achterkant los maakt. Elise heeft echter haar handen op haar borsten waardoor de stof niet direct omhoog schiet zoals bij Isabel. Ze draait zich langzaam om, naar mij toe, terwijl ze haar handen nog voor haar borsten houdt met de bikini nog tussen haar borsten en haar handen geklemd. Dan neemt ze een diepe hap adem en verdwijnt onder water. Het eerste dat weer boven water komt is haar hand met daarin haar bovenstukje. Dan gaat ze weer staan met haar hand nog steeds omhoog gestoken en de andere hand naast haar lichaam. Ik heb nu een compleet vrij zicht op haar prachtige borsten die fier overeind staan. Ze draait zich nu naar Isabel en gooit het topje naar haar toe terwijl ze haar in haar ogen aankijkt. Die pakt het op en gooit het vervolgens naar mij. Het landt precies op mijn krijs, en ik laat het daar bewust liggen. De twee vriendinnen staan nu met blote borsten op een meter of anderhalf uit elkaar en ze kijken elkaar strak aan. Allebei lopen ze heel zachtjes naar elkaar toe totdat ze helemaal tegen elkaar aan staan, hun borsten komen zachtjes tegen elkaar aan. Ik kan niet goed zien wie de eerste move maakt maar ze bewegen hun hoofden nu ook naar elkaar toe en zoenen elkaar vol op de lippen. Ik weet niet wat ik zie. Mijn vrouw, topless, die een andere vrouw, ook topless aan het zoenen is in ons zwembad, en ik ben op nog geen 3 meter afstand getuige. Het blijft niet bij een vluchtige zoen, maar ze gaan door met zoenen, nu ook echt met tong en al. Dit is een bijzonder geil en volledig onverwacht gezicht voor mij.

Dan stoppen de twee even met zoenen en terwijl ze hun lijven nog tegen elkaar aangedrukt hebben kijken ze me allebei aan. “Ik heb je toch wel eens verteld..” begint Isabel, “dat ik vroeger toen ik jong was wel eens met een meisje had gezoend?” Ja, dat klopte wel maar ze had me nooit verteld met wie en op welke leeftijd dat was en ik had altijd begrepen dat het gewoon een keertje uit nieuwsgierigheid was, niets meer. “Nou,” zegt ze, ” je mag raden met wie dat was…” en ze draait haar hoofd weer naar Elise en begint haar weer te zoenen.
Volledig verbaasd maar ook opgewonden van dit tafereel weet ik niet wat ik moet zeggen.

Dan laat ze Elise los en laat zich achterover in het water vallen, net zoals Elise dat eerder deed. Als ze weer gaat staan kijkt ze Elise weer aan en zegt dan “Deze heb ik dan ook niet meer nodig” en trekt aan beide kanten van haar heupen de strik van haar bikinistring los. Ze pakt het vast en geeft het aan Elise. Die neemt het gretig aan en ik verwacht dat ze het naar mij gaat gooien maar dat doet ze niet. Ze houdt het kleine stukje stof tegen haar gezicht aan en snuift er hard aan. Ik denk niet dat ze met al het water van het zwembad iets kan ruiken, maar ze doet in ieder geval alsof ze het heerlijk vindt.
“Om heel eerlijk te zijn” zegt Elise nu terwijl ze me strak aankijkt, “hebben we wel iets meer gedaan dan alleen een keer zoenen”

Mijn gedachten slaan nu helemaal op hol. In mijn gedachten zie ik een jonge versie van Elise en Isabel met elkaar spelen, waarbij ze elkaar overal zoenen en likken. Intussen pakt Isabel ook de strijes van het bikinibroekje van Elise vast en trekt ze heel langzaam los. Als de strikjes loslaten pakt ze het kledingstuk vast en ook zij brengt het naar haar neus om de geur op te snuiven. Dan gooien ze allebei tegelijk de bikinibroekjes mijn kant op en ik probeer ze op te vangen, wat niet helemaal lukt. Ik vis ze op uit het water en als ik weer opkijk zie ik zowel Elise als Isabel naar me toe komen lopen, hun volledig naakte lijven komen steeds verder boven de waterlijn uit. Vlak bij mij is het zwembad op zijn ondiepst, en van beide vrouwen kan ik de bovenkant van hun venusheuvel boven het water zien uitkomen. Dat Elise volledig glad geschoren was had ik eerder al kunnen zien maar dat ook Isabel helemaal geschoren is was nieuw voor me. Dat had ze jaren geleden wel eens gedaan omdat ze wist dat ik dat mooi vind maar daarna eigenlijk nooit meer. Ze had er altijd commentaar op, dat het een diepe onderliggende pedofiele trek was waardoor mannen in het algemeen vrouwen het liefst helemaal zonder lichaamshaar zagen. Dat ze nu helemaal glad geschoren is is dan ook een grote verassing voor me. De gedachte dat ze dit allemaal dus gepland moet hebben schiet door mijn hoofd.

Ik waan mezelf in een droom. Sterker nog, dit had ik in mijn stoutste dromen niet durven hopen ooit mee te maken. Isabel gaat nu achter Elise staan en draait haar vriendin zo dat ze op nog geen meter voor me in het water pal naar me toe gedraaid staat. Ze zoent Elise in haar nek en sabbelt een beetje aan haar oorlelletje. Terwijl ze dat doet pakt ze met één hand van achter een borst van Elise vast en met haar andere hand grijpt ze Elise in haar kruis. Zachtjes masseert ze de borst en streelt ze over de schaamlippen van haar beste vriendin. Dat ik van dit hele schouwspel van de leg ben geraakt is een understatement. Ik ben helemaal verbaasd maar geniet met volle teugen van de opvoering. Dat het zijn uitwerking heeft op mijn pik moge duidelijk zien, die begint steeds harder te protesteren in een dergelijke benauwde situatie gevangen te zitten. Ik probeer wat ruimte te geven door mijn benen een beetje uit elkaar te doen maar heel veel helpt het niet. Isabel duwt Elise nu nog iets naar voren waardoor ze tussen mijn knieën in komt te staan en ze kijkt me strak in mijn ogen aan. Isabel heeft intussen de borst van Elise los gelaten en ook haar andere hand van haar schaamlippen af gehaald om de knoop in mijn zwembroek los te maken.

Doordat ze daar van achter Elise niet zo goed bij komt duwt ze Elise nu nog iets verder naar voren waardoor die haar evenwicht verliest en tegen me aan valt. Haar borsten duwen nu tegen mijn borstkas en haar venusheuvel duwt tegen mijn harde pik die daardoor alleen nog maar nog harder gaat sputteren. Nu ze de knoop van mijn zwembroek los gemaakt heeft gaat ze weer iets naar achteren en ook Elise komt weer iets verder van me vandaan te staan. Ze pakken me elk bij een arm en trekken me met een ferme ruk het zwembad in. Hoewel het hier helemaal niet diep is ben ik door de plotselinge beweging mijn evenwicht kwijt en ga volledig kopje onder. Het is zonder zwembril onder water allemaal niet heel erg scherp maar toch geef ik mijn ogen goed de kost. Isabel en Elise zwemmen wat naar achteren en staan iets dieper dan ik als ik weer boven water kom. Ik zie ze elkaar aankijken en tegelijkertijd gaan ze onder water, zwemmen ze naar me toe en beginnen ze aan mijn zwembroek te trekken. Omdat de knoop al lang los was ging die heel makkelijk naar beneden en mijn keiharde pik springt omhoog, als dankbaar gebaar voor de vrijlating.

Het frisse water voelt heerlijk tussen mijn benen. Het is niet de eerste keer dat Isabel en ik samen naakt in het zwembad zijn maar nu Elise er ook bij is en bovendien ook helemaal naakt is het bijzonder opwindend en spannend. Ze zwemmen nu weer een klein beetje van me weg en gaan staan in een deel van het zwembad waarbij het water tot net iets onder hun borsten komt. Isabel laat zich voorover vallen en drijft richting Elisa. Daar pakt ze haar vriendin bij haar schouders en trekt zich langzaam op. Met haar hoofd komt ze daarbij vlak bij Elisa’s borsten en ze pakt haar rechter tepel met haar mond en begint erop te sabbelen. Elisa gooit haar hoofd in haar nek en lijkt hier erg van te genieten. Met haar linkerhand pakt Isabel de rechterborst van Elise vast en begint die zachtjes te masseren. Haar rechterhand verdwijnt onder water richting haar kruis maar ik kan niet zien, alleen maar vermoeden, dat ze haar vriendin nu aan het vingeren is. Dan pakt Elisa het hoofd van Isabel met twee handen vast en trekt het naar zich toe. Ze beginnen weer hartstochtelijk te zoenen. De hand van Isabel is nog steeds bezig onder water tussen de benen van Elisa.

Het duurt niet lang of Elisa begint zachtjes te kreunen maar voordat Isabel haar teveel op laat gaan in het genot stop ze en zwemt ze naar me toe, direct gevolgd door Elisa. Ze zoekt contact en drukt haar borsten tegen me aan terwijl ze met haar hand mijn pik vastpakt. Ik vind het heerlijk dit spel in het bijzijn van Elise. Die komt nu vlak naast ons staan, maar Isabel trekt haar tegen ons aan. Ik voel de heerlijk frisse en strakke borsten van Elise tegen me aan en de linkerhand van Isabel tegen mijn billen. Haar rechterhand heeft ze om de nek van Elise geslagen. Plots voel ik weer een hand aan mijn pik, maar die kan niet van Isabel zijn. Elise heeft me nu stevig bij mijn pik vast en begint me zachtjes af te trekken. Ze beweegt haar hoofd weer naar Isabel en begint haar vlak voor mijn gezicht weer te zoenen. Ik voel nu een tweede hand op mijn pik, terwijl de linkerhand van Isabel nu in mijn billen knijpt. In hetzelfde ritme waarmee Elise mij aftrekt masseert Isabel mijn billen.

Dan laten ze ineens los en hebben de twee weer een momentje oogcontact alsof ze iets overleggen. Elise knikt weer voorzichtig en dan duwen ze me langzaam richting de kant. Het is duidelijk dat ze willen dat ik op de rand ga zitten en er is geen haar op mijn hoofd die eraan denkt niet te gehoorzamen. Isabel streelt me over de binnenkant van mijn bovenbeen en komt zo richting mijn zak. Ze pakt mijn beide ballen even vast, voorzichtig want ze weet dat die gevoelig zijn, en terwijl ze er een beetje mee speelt neemt ze mijn pik in haar mond. Met haar andere hand zoekt ze weer contact met Elise en als ze dat gevonden heeft trekt ze haar voorzichtig bij haar nek naar mijn kruis. Ze laat mijn pik weer uit haar mond glippen en begint op nog geen 5 centimeter van mijn paarse eikel haar vriendin te zoenen. Dan duwt ze het gezicht van Elise naar mijn pik. Die doet haar mond open en neemt mij pik heel langzaam in haar mond. Ze beweegt wat met haar tong langs de onderkant van mijn eikel en begint steeds gulziger aan mijn pik te zuigen. Isabel kijkt me aan. “Is het lekker schatje?” vraagt ze. Ik heb moeite om mijn stem normaal te laten klinken maar ik kan nog net “Heerlijk” uitbrengen.

Isabel trekt mijn hoofd naar haar borst en terwijl Elise me aan het pijpen is sluit ik mijn mond om haar tepels. Dan wisselen we af, nu gaat Isabel me weer pijpen en ga ik met mijn hoofd naar de borsten van Elise die ik één voor één in mijn mond neem. Isabel pakt intussen mijn rechterhand vast en brengt die tussen haar benen. Ik weet wat me te doen staat en beweeg mijn vinger tussen haar schaamlippen door. Die zijn bijzonder glibberig, en dat komt niet alleen door het water van het zwembad. Met mijn andere hand doe ik intussen hetzelfde maar bij Elise die daar heel goed op reageert en al minstens net zo nat is. Dit tafereel is hemels, ik heb mijn beide handen in de opgewonden poezen van deze twee heerlijke vrouwen die mij om en om aan het pijpen zijn. Van mij mag dit nog heel lang duren, maar dat is niet wat de dames in gedachten hadden. Ze stoppen nu met pijpen en trekken me aan mijn handen weer het water in. Ik begrijp niet helemaal wat ze van plan zijn maar volg gewillig de aanwijzingen. Ze trekken me mee richting de trap van het zwembad en voor het eerst zie ik nu de twee volledig naakte en opgewonden dames helemaal uit het water stappen en ik volg gedwee.

Ze pakken de kussens van een paar ligstoelen en leggen die op de grond. Dan wijzen ze me dat ik erop moet gaan liggen. Achterover leunend op mijn ellebogen gaat Isabel op mijn bovenbenen zitten, waardoor ze met haar schaamlippen tegen de onderkant van de stam van mijn pik komt. Ze begint me daarmee langzaam te berijden. Elise duwt me intussen plat om mijn rug en gaat met een knie aan beide kanten van mijn hoofd zitten, met haar gezicht naar Isabel toe. Ik zie en hoor nog net dat ze weer uitgebreid aan het zoenen zijn als Elise haar poes steeds iets lager laat zakken en steeds dichter bij mijn neus en mond komt. Ik ruik intussen de heerlijke geur van haar vochtige vulva en dat werkt als een stimulans. Ik word hier nog geiler van dan ik al was en kan niet meer wachten om haar poes te proeven. Mijn hoofd til ik op en ik kan er maar net bij als ik mijn tong uitsteek. Dat heeft Elise door en ze laat zich nog wat verder zakken waardoor ik nu mijn hoofd kan laten rusten op de kussens en mijn tong tussen haar schaamlippen door kan laten glijden naar haar clitoris. Die neem ik in mijn mond en zuig er op. Ze lijkt het heerlijk te vinden en ze begint met haar heupen van voor naar achteren te bewegen. Mijn neus komt daardoor telkens tegen haal clitoris aan terwijl ik haar sappen op lik. In de tussentijd is Isabel nog steeds haar poes over mijn pik heen aan het rijden. Dan komt Isabel iets omhoog en pakt met haar hand mijn pik vast om hem bij haar naar binnen te helpen. Het is intussen zo nat en glibberig dat mijn pik in één keer helemaal bij haar naar binnen glijdt. Dan begint ze me ook te berijden. Ik word nu aan twee kanten bereden, cow girl en reversed cow girl op mijn gezicht en ik waan mezelf in de hemel. De twee vriendinnen zijn elkaar onvermoeibaar aan het zoenen en het is een ongelofelijk geil en gepassioneerd spel.

Even komt Elise weer iets overeind en ik krijg de tijd om even op adem te komen omdat ook Isabel even stopt met rijden. Ik zie dat de twee elkaar weer aankijken en wederom zie ik iets van een knikje bij Elise. Dan staan ze op en nu komt Elise op mijn buik zitten. Mijn harde en natte pik steekt achter haal binnen fier omhoog en haar natte poes wrijft tegen mijn onderbuik. Isabel is naast ons gaan zitten. Elise glijdt iets naar achteren en iets omhoog en dan voel ik mijn eikel langs de schaamlippen van Elise glijden. Dit is ongelooflijk geil maar ergens zegt een stemmetje in me dat dit wel all the way is, en dus kijk ik Isabel aan. Die kijkt me aan en knikt. “Toe maar” zegt ze, “als je durft”. Dat hoeft ze geen twee keer te zeggen en ik kijk Elise aan. Die kijkt mij strak in mijn ogen en laat zich dan over mijn pik zakken. Dit zit een heel stuk strakker dan net. Ze is minstens net zo nat maar haar poes heeft overduidelijk nog geen kinderen gebaard, waardoor het allemaal superstrak zit. Heerlijk vind ik dit en ook Elise lijkt het fantastisch te vinden. Alsof ze al in jaren geen man meer in zich heeft gehad begint ze me te berijden. Eerst langzaam maar steeds sneller en harder kreunend. Met haar ene hand stimuleert ze ook haar clitoris. Isabel zoent me nu op mijn mond en fluistert me in mijn oor: “Neuk haar, toe maar, neuk haar hard”.

Het duurt niet heel erg lang meer voordat ik mijn hoogtepunt ga bereiken en dat voelen ze aan. Elise gaat er niet langzamer door maar verhoogt juist het tempo nog wat en Isabel moedigt me nog meer aan: “Ja, toe maar, spuit haar vol. Laat het maar gaan, geef haar als je sperma, spuit haar helemaal vol. Ik wil dat je haar helemaal vol spuit”. Ik houd het niet meer en met veel kracht spuit ik mijn sperma diep in Elise. Die rijdt nog gewoon door, duidelijk ook op het punt van een orgasme. Bij de laatste ‘stuiptrekking’ van mijn pik voel ik de spieren van haar kutje samenspannen en terwijl haar hand als een bezetene over haar clitoris wrijft bereikt ze haar orgasme. Dit duurt erg lang, ze geniet er langer van dan ik had verwacht maar uiteindelijk laat ze zich moe maar voldaan voorover vallen op mijn borstkas. Haar borsten duwen tegen mij aan ze fluistert in mijn oor. “Dit was heerlijk, dank je wel”.
Onze bezweten lichamen liggen nog even op adem te komen en dan komt er toch echt een eind aan deze geile middag. We spoelen ons af in het zwembad, zoenen en knuffelen nog wat na en ik besef me hoe langer hoe meer hoe ongelooflijk veel geluk ik heb dit te mogen meemaken en hoop stiekem dat het niet bij deze ene keer blijft.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door mylipsaresealed

Dit zijn de eerste verhalen die ik schrijf. Deels verzonnen, deels echt gebeurd/geromantiseerd.
Ik hoor heel graag wat je ervan vindt.

Dit verhaal is 13163 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De jeugdvriendin van mijn vrouw”

    • Dank je wel. Ik had niet de indruk dat er veel fouten in geslopen waren maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik het gewoon in één keer typ en niet meer terug lees. Misschien toch maar eens doen. 🙂

Plaats een reactie