BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Je mag best een sletje zijn (2)

In de vakantie was ik vrijwilligers werk gaan doen in Italië. Een goedkope manier om wat van de wereld te zien als je weinig geld hebt. Met een groep uit heel Europa hadden we geholpen bij een verbouwing van een oud kasteel.

Toen ik na drie weken met de trein terug ging, moest ik snel overstappen op Florence. Ik moest de trein vanuit Rome hebben naar het noorden. Door een lichte stress ben ik echter in de verkeerde trein gestapt. We reden naar het zuiden. Ik raakte in lichte paniek, mijn beltegoed en geld was op en de trein bleek naar Rome te rijden.

Om 8 uur ’s avonds kwam ik aan in Rome Termini. Een wat ongure plek. Ik besloot maar een eind te lopen om een slaapplek te vinden. Na 2 uur lopen kwam ik op een stil besloten parkeer terrein, waar ik in mijn slaapzak in slaap viel. Toen de zon opkwam werd ik meteen wakker, bang om gevonden te worden. De weg terug naar Termini leek langer dan de avond ervoor. Ik bedacht me dat ik nog een telefoonkaart had. Op Termini belde ik de organisatie, legde mijn situatie uit, waarna ze zeiden een contact persoon te sturen.

Uren zat ik tegen de muur te kijken naar de hectiek op het station. Ik vroeg me af of er nog iemand zou komen. Toen ik de moed al bijna opgegeven had en me bedacht dat ik misschien beter kon gaan liften kwam er een priester op mij af. In het Italiaans zei hij iets wat ik niet kon verstaan. Ik liet hem een document zien van de organisatie en hij zei: si si en wenkte me om mee te komen. Ik twijfelde, maar hij zag er aardig uit, een vriendelijke veertiger met een klein buikje en een vriendelijke blik in zijn ogen.

We liepen een paar straten totdat we bij een appartementencomplex kwamen. We moesten een paar trappen ophoog naar een mooi sober appartement met houten vloeren en oude meubels. Hij wees naar een deur waar een badkamer achter bleek te zitten. Ik wees naar mijn kleren, die vies waren, ik stonk een uur in de wind vermoede ik. Hij gaf me een badjas en wees op de wasmachine in de badkamer. Waar ik mijn vieze kleren indeed. Na een hele lange douche deed ik de te grote badjas aan en ging terug naar de woonkamer.

Het rook er naar eten. Hij was pasta aan het maken en niet veel later kwam hij terug met een bord pasta en een glas wijn. Ik schrokte het op. Het was al het begin van avond. Hij bracht een kussen en dekentje die hij op de bank legde. Hij wees naar zichzelf en vervolgens naar de voordeur. Waarna hij een slaap gebaar maakt en naar de bank wees. Ik knikte, was zo moe, kon wel dagen slapen. Toen ik ging liggen viel ik meteen in slaap.

Toen ik wakker werd was het weer licht geworden. Ik hoorde de eerste auto’s onder het raam en een vuilniswagen zo te horen. Ik keek door mijn oogwimpers en zag ik hem zitten aan de andere kant van de bank. Hij had een badjas aan, mijne? Toen ik dat opmerkte besefte ik ook dat ik zelf naakt was onder het dekentje. Ik trok het dekentje iets hoger, hij glimlachte toen hij dat zag. Ok, e buono zij hij, waarna hij zijn hand van de rugleuning liet zakken op mijn kontje legde. Ik lag nog op mijn buik. Instinctief duwde ik mijn kontje iets omhoog, hij glimlachte weer en begon over mijn kontje te wrijven. Ik kon een kleine hmm niet onderdrukken.

In het eerste minuutje dat hij over mijn kontje aaide, trok hij stukje voor stukje mijn dekentje weg, totdat ik naakt op mijn buik om de bank lag. Ik had al weken geen fysiek contact gehad en masturbatie deed ik niet, ik had gemerkt dat dat mijn seksuele uitstraling verpeste. Ik was zo geil als boter op dat moment. Die heerlijke handen over mijn kontje en lichaam. Hij duwde tegen de zijkant van mijn knieën, ik werkte natuurlijk mee met zijn aanwijzing, waardoor ik automatisch met mijn knieën op de grond ging zitten. Ik deed een paar stappen met op mijn knieën waardoor ik recht voor hem zat. Hij keek naar beneden en aaide over mijn hoofd. Si si, e bene. Hij knoopte zijn badjas open, ik was benieuwd naar zijn piemel. Zijn badjes viel open en er stond een mooie piemel voor me. Ik likte eerst zijn paal en keek of het hem beviel. Met een grote grijns keek hij naar beneden. Met 1 hand pakte hij een deel van mijn haar en leidde mijn mond naar zijn eikel. Hij duwde me rustig naar beneden. Hij wou het heel rustig. Een paar seconden rustig naar beneden en weer omhoog. Na 1 minuut liet hij me los en begon in geil gepassioneerd langzaam zijn paal en ballen te likken en naar hem te kijken, waarna hij weer mijn haar pakte en zijn lul diep in mijn mond duwde. Dit ging iets ruiger en sneller. Dit is niet een man die moeilijk klaarkwam dacht ik bij mezelf. Ik probeerde zijn tempo te volgen en de lessen toe te passen die ik geleerd had, met mijn tong likte ik onder zijn eikel als ik omhoog kwam.

Ik was helemaal geil en totaal in het moment met zijn lul in mijn mond, heerlijk, na een paar minuten versnelde hij nog een beetje en een eerste lading spoot bij in mijn mond, waarbij hij me nog wat dieper duwde. In de volgende stoten kwam de rest. Ik stribbelde niet tegen en keek geil naar boven. Dit stimuleerde hem om rustig door te bewegen. Toen zijn piemel iets slapper liet hij hem uit mijn mond vallen. Er zat sperma op zijn lul. Ik keek naar boven om te kijken wat hij wou. Hij knikte, waarna ik slikte en zijn lul af begon te likken.

Na 2 dagen kreeg ik een nieuw kaartje naar huis, wat er tussen gebeurde vertel ik nog wel een keer.

De eerste week na wat er gebeurd was ontweek ik Jan. Ging vroeg naar de uni en bij thuiskomst ging ik snel naar mijn kamer. Jan liet me gaan, misschien voelde hij schaamte, hij drong gelukkig niet aan op contact. Na een week was de rust wat teruggekeerd en vroeg hij, op een ochtend toen ik weg ging, of ik die avond mee wou eten. Ik kreeg ter plekke een rood hoofd en keek even naar de grond. Ehh, nee, stamelde ik. Hij liep naar mij toe, bleef even staan voor me, met zijn wijsvinger duwde hij mijn hoofd naar boven zodat ik hem aan moest kijken. Ik voelde tranen opkomen. Wat is er? Zei hij. Ik stamelde dat ik het niet wist. Dat ik me schaamde. Hij trok me naar zich toe, waardoor ik in zijn armen kwam en tegen zijn schouder aan. Ik begon te huilen.

Hij zei even niks. Drukte me tegen zich aan, ik voelde zijn harde pik, die hij een beetje tegen mijn buik aanduwde, hij was lang. Ik zei sorry. Het spijt me, ik deed het echt zelf, ik schaam me zo. Hij zei dat het goed was, waarbij hij zijn piemel door zijn broek zachtjes heen en weer tegen mijn buik bewoog. Ik voelde dat ik enorm naar zijn piemel verlangde, ik stond helemaal aan. Hij zei dat ik lekker was een aaide met zijn ene hand over mijn kontje terwijl hij met zijn andere hand mijn buik via mijn onderrug tegen zijn lul drukte. Ik keek naar boven en hij zoende mij op mijn mond. Vanavond ben je weer van mij zei hij, waarna hij me los liet en me richting de deur duwde. Helemaal geil en onzeker liep ik de deur uit.

Toen ik terug kwam, was hij nog niet thuis. Ik ging lang onder de douche en deed wat gemakkelijke kleren aan. Mijn favoriete broek en T-shirt, geen onderbroek natuurlijk. Toen ik klaar was hoorde ik dat hij terug was en in de keuken bezig was. Ik ging naar beneden, links de keuken in, die verbonden was met de woonkamer ernaast. Er stond een wijntje op het aanrecht. Met een wijntje in mijn hand ging ik op een barkruk zitten en keek hoe Jan het eten bereide. Hij had een mooie broek aan en een linnen overhemd, daaronder liep hij op blote voeten. Hij keek om glimlachte. Zeg je geen hoi, zei hij. Ik zei even niks waardoor hij naar mij toe liep. Hij stak een hand in mijn broek en kneep met 1 hand in mijn billen. Ik zei: hoi. Niet zo, zei hij. Jan duwde tegen mijn schouder en ik ging staan, ik begreep wat hij bedoeld en ging door mijn knieën. Terwijl ik hem aankeek gaf ik een kusje op de doordruk van zijn piemel. Bijna goed, zei hij. Voorzichtig deed ik zijn gulp open, zijn lul zat naar links, voorzichtig pakte ik zijn lul en zorgde dat zijn eikel het metaal van gulp niet raakte toen ik hem eruit nam. Zijn piemel wiebelde rustig voor mijn gezicht. Ik nam hem voorzichtig in mijn mond. Keek hem aan, en begon zachtjes te pijpen. Hij keek goedkeurend naar beneden en knikte. Lekker toch? Zei hij. Ik knikte en zei: Hoi? Hoi, zei hij. En trok zijn lul zachtjes terug. Toen hij uit mijn mond floepte gaf ik nog snel een lik en deed voorzichtig zijn lul weer in zijn broek en zijn gulp dicht. En vormde zich een enorme tent voor mij gezicht. Hij draaide om en ging verder met het eten.

Met mijn wijntje liep ik de woonkamer in. Met mijn tong ging ik over mijn lippen en genoot van wat er net gebeurt was. Ik probeerde me over te geven aan mijn sletterige geilheid. Kort daarna kwam hij met 2 borden aanzetten. Zijn lul was iets zachter geworden maar zwiepte nog wel in zijn broek toen hij naar mij toe liep.

Na het eten op de bank, legde ik mijn bord weg en ging tegen hem aanliggen. Hij was nog aan het eten maar legde 1 hand op mijn borstjes, die hij zacht kneed. Mijn bekken spande zich elke keer als hij kneep. Hij pakte wat spaghetti van zijn bord hield dit boven mijn mond. Zo onderdanig mogelijk hapte ik de spaghetti op waar ik bij kon. Toen ik de spaghetti van zijn hand op had, vroeg hij om mijn broekje uit te doen. Zijn hand zat onder de pastasaus en hij hield zijn hand een beetje omhoog om de bank niet vies te maken. Ik deed wat hij zei. Hij at verder en keek hoe ik mijn broek uit deed. Toen ik weer rustig tegen hem aan lag duwde hij met zijn schone handpalm mijn benen uit elkaar. Zijn hand met de pastasaus legde hij tussen mijn benen en zijn wijsvinger ging tussen mijn billen.

Zijn vinger met pastasaus raakte mijn kontgaatje aan. Door de pepers, voelde ik meteen een warme gloed onder. Ik deed mijn hoofd naar achter en liet een kreuntje horen.

Hij haalde zijn hand terug en stak zijn wijsvinger en middelvinger in mijn mond. Ik zoog zijn vingers schoon en likte daarna zijn hand schoon. Triomfantelijk keek Jan naar het schouwspel. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn wang terwijl ik op zijn schoot lag. Ik draaide mijn hoofd en beet zachtjes op Jan’s lul door zijn broek. Mag ik weer proeven? Vroeg ik. Hij knikte. Hij maakte zijn gulp open en zijn hard lul sprong eruit, hij duwde zijn lul naar beneden zodat zijn eikel voor mijn mond kwam. Ik ging op mijn zei liggen en nam zijn lul in mijn mond terwijl ik naar hem keek. Heel rustig pijpte ik hem. Het was lastig pijpen zo, dus hij hielp me door mijn gezicht over zijn dijbenen heen en weer te begeleiden in het tempo welke hij fijn vond. Ik genoot van zijn hand op mijn hoofd en zijn lul in mijn mond, verlangend naar zijn hoogtepunt en de geilheid die ik daarvan zou ervaren. Mijn studiezorgen waren even weg met zijn lul in mijn mond.

Na een tijdje duwde hij me iets verder op zijn dijbenen zodat zijn lul uit mijn mond plopte. Zijn lul wiebelde en stabiliseerde zich een stukje boven mijn hoofd waardoor ik er niet meteen bij kon. Jan keek liefdevol naar me, hield met zijn armen op mijn hoofd, zodat ik zijn lul niet meteen weer in mijn mond kon nemen. Even pauze, zei hij. Hij wou opstaan, waardoor ik moest gaan zitten, hij deed zijn broek uit en liep naar de keuken. Zijn piemel zwiepte heen en weer terwijl hij liep. Wat verbouwereerd bleef ik naakt zitten in een hoek van de bank. Ik voelde nog een lichte prikkeling in mijn kont en zijn lul zat net nog in mijn mond. Totaal geil keek ik toen hij terugliep met de fles wijn.

Je mag soms wel mijn sletje zijn, zei hij toen hij terug liep. Dan mag je hier gratis wonen…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11301 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie