BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kale man

Voorbereiding is key! De kristalletjes had hij precies afgewogen. Zowel voor haar als voor hem een portie met exact de hoeveelheid per lichaamsgewicht; 1 mg per kilo. Twee kleine flesjes Spa Marie Henriette met voor elk de afgepaste hoeveelheid G erin, voor straks als ze gaan. Net als de setjes kleding die al door hem waren klaargelegd. En mochten ze daarna thuis nog verder willen feesten; alles lag klaar.

Het effect van de kristalletjes kwam langzaam en heerlijk binnen. Liggend op de matrassen genoten ze allebei van het gelukzalige gevoel in hun lijf en de verliefdheid in hun hoofd.

“Sigaret?” vroeg hij. “Tuurlijk” was haar antwoord. Loom van de kristalletjes greep hij naar het pakje en de aansteker, stak een sigaret aan en gaf die aan haar. Lodderig keek ze hem aan terwijl ze een heisje nam van de sigaret. De uitgeblazen rook kringelde tussen hen in. “Wat is dit toch een heerlijk gevoel, godsamme!” zei ze. “Wat tof om dit eindelijk weer eens met jou te doen, lekker stout”. “Het gaat nog veel stouter worden” zei hij. “Ja, nou en of, daar heb ik echt zin in!” reageerde ze.

“O shit, wat moet ik dadelijk aantrekken?” “Geen zin om in kennelijke staat nog mij kleertjes bij elkaar te zoeken”. “Alles ligt klaar” zei hij, “je hoeft het maar aan te schieten en in de auto te stappen, alles is geregeld”.

Samen zweefden ze verliefd op de mdma, voerden intense gesprekken en hier en daar gleed een hand over een borst, de zich lichtje oprichtende piemel of verdween eventjes in haar slipje om de temperatuur te voelen. “Je bent al nat” zei hij. “Vind het zo’n geil idee dat we dadelijk naar een parenclub gaan, ben heel benieuwd wat we daar gaan meemaken”.

Hij nam een laatste trekje van zijn sigaret en doofde hem in de asbak. Met zijn rechterhand pakte hij hoofd vast, trok haar langzaam naar zich toe en kuste haar op haar mond. “Ik hou van je, en wat we ook gaan meemaken, ons seksleven gaat een extra boost krijgen, dat beloof ik je”. De kus werd een tongzoen. Haar onderlijf schokte zachtjes. Hij voelde zijn pik groeien.

“Lets go!”. Het effect van de kristalletjes was na een paar uurtjes over het hoogtepunt heen en het was tijd voor het vervolg. De kleren die hij had klaargelegd stonden haar perfect. Ze bracht nog wat extra make-up aan en borstelde haar weeldering bos haar zorgvuldig voor de spiegel. Nog even een luchtje op de belangrijke plekjes en ze was klaar om te gaan. In zijn pak opende hij de deur van de auto voor haar en gaf haar haar kleine flesje.

Na 20 minuten autorijden, draaide ze de parkeerplaats op. Het was druk vanavond, achterin vonden ze nog één plekje. Ze dronken beide kun flesje leeg, rookte nog één laatste sigaret voor ze naar binnen gingen en namen een nog smintje. Na bij de ingang betaald te hebben, liepen ze enigszins gespannen de club in.

De club was smaakvol ingericht. Vanaf de ingang liepen ze door een lange gang met aan weerzijden sfeervolle indirecte verlichting. Aan de linkerkant de toiletten en rechts een trap die je naar de lockerruimte beneden bracht. Nadat ze hun jassen in de locker hadden gedaan liepen ze de gang uit de open ruimte in. Het was inderdaad verassend druk. Aan de bar stonden veel mensen met een drankje in groepjes met elkaar te praten. Een vijftal vrouwen stonden al te dansen op de dansvloer en links en recht zaten mensen op de vele sofa’s die door de ruimte verspreid stonden.

“Eerst maar een drankje doen?” vroeg hij. “Ja, lekker” zei ze, “heb een beetje droge bek van die mdma”. Hij bestelde twee spaatjes die ze rustig opdronken terwijl ze de mensen en de club in zich opnamen. “Voor de eerste keer hier?” vroeg de barman. “Ja, dat zie je goed” zei hij. “Willen jullie een rondleiding? Dan vraag ik Esther even, die heeft vanavond toch geen bardienst”. Esther bleek een struise vrouw van begin vijftig te zijn. Sexy gekleed in een zwarte lange jurk met een diep decolleté die haar fikse borsten niet kon verhullen. “Hoi” zei ze “ik ben Esther, de vrouw van Bart de barman”. “Welkom in onze club”. Haar korte haar was opgeschoren, wat haar een kittig koppie gaf en op haar bovenarm prijkte een opvallende tatoeage van Ganesha. “Ganesha” zei hij, “een oude bekende van ons”. “O ja? Dat is ook toevallig, het is zelden dat ik mensen tegenkom die weten dat het Ganesha is” zei ze lachend. In haar tong zat een blinkende piercing.

Na de rondleiding gingen ze naast elkaar op een sofa zitten die uitzicht gaf over de hele ruimte. Er liep van alles en nog wat rond, alle mannen nog in pak en de vrouwen in lingerie met veelal een kimono er overheen. “Er gebeurt nog niet veel” zei ze ongeduldig, “ik heb wel zin in wat actie”, “Dat G’tje kickt lekker in, van mij mag er wel wat gebeuren”. “Zullen we doen wat ik vroeger altijd met m’n vrienden deed, als we op een terrasje zaten?” vroeg hij. “Wat dan?” “Punten geven. Jij aan de mannen en ik aan de vrouwen. En dan het punt dat je geeft motiveren”.

Dat hielp, na een paar punten gegeven te hebben was het haar beurt weer. “Die man daar links met die kale kop. Een dikke 8 wat mij betreft”. “Volgens mij heeft zo’n man een flinke lul en weet je, als dat zo is heb ik onwijs zin om hem te pijpen”. Hij moest lachen, ze kon soms zo recht voor z’n raap zijn en zeker nu vond hij dat heerlijk. “Ik weet het goed gemaakt” zei hij, “we gaan de boel eens een beetje opstoken hier. Ik ga die man vragen of jij hem mag pijpen”. “Hè ja, regel dat eens voor mij” zei ze.

De man stond te praten met een ander stel toen hij op hem afliep. Ze zag de twee praten tot hij haar aanwees en de vreemde man haar aankeek. Hij knikte, maar maakte geen aanstalten om haar kant op te komen.

“Hij komt zodra jij het signaal geeft” zei hij “dat is wat we hebben afgesproken”. “Hoezo signaal?” “Wat bedoel je?” “Het lijkt die man heerlijk om door jou gepijpt te worden, maar hij stelt wel een voorwaarde” antwoorde hij. “Alle vrouwen zijn nog gekleed, als jij de eerste bent die haar tieten ontbloot, dan mag je hem pijpen, dat is zijn voorwaarde”. “Denk je dat hij een grote lul heeft” vraagt ze. “Dat verwacht ik wel, moet je die handen maar eens zien”. “Hij houdt in ieder geval van spelletjes en dat bevalt me” zei ze.

Hier en daar in de club begon het te bewegen. Het dansen werd steeds sexyer en de sfeer begon langzaam te broeien. Als ze nu niet snel was, zou ze zeker niet de eerste zijn.

Veel gras liet ze er niet over groeien. Ze stond op, met haar 1,68 meter op haken van 12 cm was ze een hele verschijning, en draaide zich in de richting van de kale man. Ze wachtte even tot hun blikken zich kruisten en ze elkaar bleven aankijken. De man glimlachte en hief zijn glas, bij wijze van een “proost” in haar richting. Langzaam en met een uiterst verleidelijke blik in haar ogen, schoof ze het textiel van haar jurkje naar beneden. Toen haar tepels zichtbaar waren stopte ze en draaide sensueel een rondje om haar as. Zodra de twee weer oogcontact hadden, deed ze de rest van het textiel met een ruk naar beneden en klemde de bovenzijde ervan onder haar prachtige ronde borsten. Daar stond ze, als eerste vrouw in de club, met ontblote tieten. Een zacht gesis ging door de ruimte en er klonk een enkel applaus. Met haar rechterwijsvinger wees ze vervolgens naar de kale man, draaide haar handpalm naar boven en maakte met haar wijsvinger het gebaar “kom jij maar eens hier”.

De kale man lachte hartelijk, zette zijn glas op de bar en liep op haar af. De twee begroeten elkaar met een innige omhelzing alsof ze al jaren bevriend waren. Een diepe tongzoen volgde, waarna hij haar “vragend” aankeek. Ze ging op haar hurken voor hem zitten, deed zijn broeksriem los en ritste zijn gulp open die nu op ooghoogte voor haar was. De kale man legde zijn hand op haar hoofd bij wijze van toestemming.

Een aantal gasten in de club kwamen aan weerzijde van het tafereeltje zitten om maar niets te hoeven missen. Met een handige beweging haalde ze, de intussen al stijf wordende piemel van de man uit zijn broek. Het was een flinke, niet overdreven grote, besneden pik. Een klein glinsterend druppeltje voorvocht was voor de oplettende kijker zichtbaar. Ze keek naar boven en knipoogde naar de kale man, om vervolgens het druppeltje voorvocht plagerig van zijn eikel te likken. Dit was gewoon pure life pornofilm waar het publiek zicht- en hoorbaar van genoot.

Ze pijpte de kale man met lange halen en het was verassend hoe ze de inmiddels toch forse en keiharde pik steeds dieper in haar keel liet verdwijnen. De kale man genoot hoorbaar; zijn gekreun maakte duidelijk dat hij geen spijt had van het toezeggen. Hij deed zijn bovenkleding uit waardoor iedereen zicht had op zijn behaarde borstkas. Toen hij uit zijn broek stapte die rond zijn enkels op de grand lag, was hij de eerste man in de club die helemaal naakt was en kreeg ook hij een applausje, in dit geval van de dames.

Rondom het stel dat de “dans” voor die avond had geopend, sneuvelde het ene kledingstuk na het andere en binnen de kortste keren veranderde de privéshow in een orgie. Overal blote borsten, billen, piemels die in monden verdwenen en lichamen die elkaar opvreeën. De thermostaat kon inmiddels makkelijk een paar graadjes lager en het is die avond nog heel laat geworden……

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Peka63

Inmiddels ben ik een oudere jongere. Maar leeftijd is slechts een getal en het hart is nog jong. Een van de grote voordelen van iets ouder zijn is ervaring. In mijn geval, levenservaring in combinatie met een rijke schakering van een seksueel verleden. Mijn verhalen zijn deels autobiografisch en deels fantasie. In mijn verhaaltjes geef ik die fantasie de vrije loop en probeer ik op een subtiele en soms minder subtiele manier opwindend te zijn. Door ze hier te delen hoop ik dat jullie ervan kunnen genieten. Ik zou zeggen; "Doe er iets leuks mee, voor jezelf of met elkaar!"

Dit verhaal is 4237 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie