BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurmeisje (1)

Dit verhaal speelt zich ongeveer 15 jaar geleden af. Ik woon in een Noord-Hollands dorp met ongeveer 7000 inwoners. Ben gescheiden en 35 jaar, de nieuwe buren betrekken hun huis, vader en moeder, rond de 40 jaar, dochter van 17 en zoon van 14.
Vader en zoon zijn een beetje arrogant,  moeder vind alles goed wat vader vind en dochter is echt een slut, zoals ze zich kleed, hoe ze haar haar heeft gewoon echt een slut. Als ze er een tijdje wonen merk ik echt wat voor buren het zijn, ik denk dat dochter lief 3 keer per week het hele huis te zien krijgt, zoonlief is echt een aanwinst voor de buurt, de halve straat kan hem wel schieten zo irritant is hij. Vader heeft met de halve straat ruzie, en moeder loopt er achteraan.

Naast mijn huis heb ik een garage waar ik vaak lekker knutsel, ik heb wat oude brommers staan die ik opknap enzo. Op zaterdagmiddag ben ik lekker bezig, mooi weer, deur open als daar opeens mijn buurmeisje,  Patricia, binnen komt rennen en zich achter een kast verstopt, niet lang daarna komt haar vader langs lopen en stopt en vraagt of ik zijn dochter gezien heb. Nee antwoord ik, hij blijft staan en kijkt naar binnen. Ik zeg tegen hem dat ik nee zei en vraagt wat hij wil als hij aanstalten maakt om naar binnen te komen.  Even kijken zegt hij, ik loop naar hem toe en hij stapt naar buiten en ik doe de garage deur dicht. Ik kijk naar de kast waar Patricia achter staat te kijken en ze zegt dank u wel buurman. Voor nu geen probleem zeg ik maar het moet niet zo zijn dat ik straks aan het rollen ben met je vader omdat jij hier naartoe vlucht. Daar moet wel iets tegen over staan zeg ik.
Wat bedoelt U vraagt ze. Ik wil er ook plezier aan beleven en pak met mijn hand haar borst en knijp er in. Ze trekt terug en zegt niet doen. Oké zeg ik maar dat is wel de prijs die je betaald als je hier komt, nu laat ik je gaan maar volgende keer kom je er niet zo makkelijk van af.

Paar dagen later was ik wat vroeger gestopt met werken,  werk voor mijn zelf dus deel zelf mijn uren in, had boodschappen gedaan en besloten eens wat te koken ipv laten bezorgen. Als ik lekker bezig ben gaat ineens de achterdeur open en Patricia komt binnen en gaat vlak voor me op de grond zitten en zegt sssst, niets zeggen,  en ja hoor ik zie haar vader ook mijn achtertuin inkomen, ik loop naar de deur en vraag wat hij wilt? Hij staat te schreeuwen dat hij zijn dochter zoekt en ik zeg hem op te rotten en ga naar binnen en doe de deur op slot. Ik loop naar het aanrecht en Patricia zit vlak voor me op de grond, ik open mijn broek en haal mijn lul er uit en zeg tegen haar dat ze me moet pijpen, echt niet zegt ze. Oke zeg ik dan roep ik je vader wel even en voor dat ik een stap kan nemen pakt ze mijn lul en begint me af te trekken en opent haar mond en sabbelt aan mijn eikel, ik weet niet of ik het goed doe zegt ze, ik heb het nog nooit gedaan, prima zeg ik, neem hem wel iets dieper. Ik kijk naar beneden en zeg dat ze haar shirt en bh moet uitdoen, ik kijk tegen een paar flinken borsten aan met grote tepels, haar vader blijft maar aan het einde van de tuin staan, ik zwaai nog even naar hem en laat Patricia weer verder pijpen met mijn hand probeer ik haar borsten te kneden, dieper zeg ik, ik draai een beetje zodat ze met haar achterhoofd tegen het kastje zit en pak haar hoofd links en rechts vast  en duw mijn lul langzaam dieper tot driekwart er in zit, en ze begint een beetje te kokhalzen,  rustig zeg ik, rustig ademhalen,  ik ga echt niet verder, terwijl ze steeds meer handigheid er in krijgt voel ik het borrelen en zonder iets te zeggen spuit ik haar mond vol, ze begint te proesten en zegt wat doe je? Klaarkomen zeg ik, was lekker wat je deed, je mag vaker komen.

Haar vader is ondertussen weg en Patricia kleed zich weer aan en spoelt haar mond met wat water. Ik pak haar bij haar hoofd en druk hem richting mijn mond en geef haar een kus op haar mond en zeg tegen haar dat ze me moet zoenen en bedanken voor het schuilen,  ze zoent me op de mond en bedankt me, nu met tong zeg ik en grijp met mijn hand haar kut en knijp er in, aauw zegt ze niet zo hard. Met de tong zeg ik en knijp nog wat harder, ze bedankt me met tong en ik zeg tegen haar dat ik het lekker vond en volgende keer ik wat met haar kutje ga doen. Met een rode kop loopt ze weg en ik ga weer verder met mijn eten.

Hoe het verder gaat horen jullie binnenkort

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16437 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn buurmeisje (1)”

Plaats een reactie