BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ketel kapot

Het was een warme zomerochtend. Mijn vrije dag kon niet beter beginnen! Ik had lekker uitgeslapen en nu wilde ik even gaan douchen om dan lekker mijn dag te vervolgen.
Ik draaide de kraan open en toen ik er na een paar minuten achter kwam dat het water niet warmer zou worden besloot ik maar een kijkje te gaan nemen bij de geiser.

Ja hoor, kapot! Althans, niet iets wat ikzelf direct kon repareren. Ik maakte me niet echt druk want ik had verder niet veel gepland. Ik trok een ochtendjas aan en liep naar de telefoon en belde de cv-reparateur. Een vrolijke damesstem stond me te woord.
“Goedemorgen mijnheer, waarmee kan ik u van dienst zijn”? “Ik wilde net gaan douchen en ik krijg geen warm water meer”. Antwoordde ik. “Er is momenteel een monteur bij u in de buurt bezig, ik zal hem na die klus direct naar u toe sturen. Het is momenteel toch niet erg druk”. Vertelde ze me.

Tevreden hing ik de telefoon op en begon alvast aan een ontbijtje. Ik had geen behoefte mezelf alvast een beetje te kleden want het zou niet lang gaan duren en de zomerse temperatuur liet kleding eigenlijk niet eens toe.
Nadat ik mijn ontbijt genuttigd had en de krant op mijn gemak had doorgelezen begon ik toch wel zin te krijgen in een douche. Het had nu al bijna een uur geduurd en ik had nu toch wel iemand op de stoep verwacht. Ik probeerde nogmaals de reparateur te bellen.

Tevergeefs, er nam niemand op! Vreemd want daarnet was er nog die vriendelijke dame die de telefoon opnam. Ik besloot nog eens te gaan kijken wat er misschien met de ketel mis kon zijn. Misschien had ik niet goed gekeken en was de waakvlam toch uit gegaan. Ik stond net boven aan de trap toen de deurbel ging. Ik spoedde mij weer naar beneden en deed de deur voorzichtig open. Een jonge blondine stond met een gereedschapskoffer en een overall voor mijn deur!

“Goedemorgen mijnheer, uw ketel was toch stuk? Ik kom toch maar zelf even kijken wat er aan de hand is”. Het bleek de dame van de telefoon te zijn! Ik voelde me eigenlijk een beetje voor lul staan want deze jonge vrouw kwam mijn geiser repareren! Daarnaast had ik ook nog eens alleen een ochtendjas aan.
“Ik dacht dat je collega zou komen”? Stamelde ik. “Er bleek een groter probleem te zijn dan alleen de ketel dus hij heeft wat langer werk. Dus ik dacht, ik kom zelf maar even kijken. Zo’n probleem kan een keteltje toch niet zijn”? Grapte ze.
Ze stapte langs mij naar binnen, en nam mij goed op. “Kan jij dat dan”? Vroeg ik. Ik besloot haar ook maar even op te nemen van top tot teen en concludeerde dat ze er best lekker uitzag in haar overalletje. Haar blonde haren had ze in een staart gebonden en haar licht groene ogen keken mij indringend aan. Ze had lichte sproetjes op haar wangen en een prachtige glimlach.
“Ik kan de telefoon opnemen, bestellingen plaatsen, een planning maken, zelf een ketel repareren en er zijn nog wel een paar dingen waar ik heel goed in ben” zei ze terwijl ze me verlekkerd aankeek. “Laat maar eens zien waar je dat ding hebt hangen”.

Ik ging haar voor de trap op. Ik had niet in de gaten dat ze zo ver achter me liep dat ze onder mijn ochtendjas kon kijken om te zien dat ik eronder compleet naakt was.
“Je wilde eigenlijk gaan douchen zeker? Laten we eens kijken of dat ons gaat lukken” zei ze.
“Eerst maar even de kap eraf” zei ze. Ze boog voorover om wat uit haar gereedschapskoffer te halen. Ik zag dat ze een heel mooi, perfect rond kontje had en zag dat ze niet veel meer aan kon hebben dan haar overall.
Met een grote schroevendraaier draaide ze de bevestigingsschroeven van de kap los. Ze zette de kap op de grond en stopte de schroeven in haar zak. Ze haalde een element los en maakte met een steeksleutel een temperatuur zender los. “Meestal is het de thermostaat die het begeeft”. Ze pakte een nieuwe en smeerde het schroefdraad met een beetje vaseline in en schroefde het vervolgens weer in het gat. Ze sloot het element weer aan en onstak de geiser.

“Zullen we ‘m even uitproberen”? We liepen naar de badkamer en ik draaide de kraan open. Al snel kwam er warm water uit lopen. “Dat is gauw verdiend” zei ik. “Oh ik wil wel langer met je spullen bezig zijn hoor”! lachte ze. Ze liep terug om de kap weer op de geiser te monteren en liet daarbij ‘per ongeluk’ een paar schroeven op de grond vallen die onder de kast naast de geiser rolden. Uit pure behulpzaamheid liet ik me op mijn knieën vallen en begon onder de kast te graaien. Ik was even vergeten dat ze nu zeker mijn kont zag en mijn klokkenspel moest zien hangen. Voordat ik me het realiseerde had ze mijn zak al beet en kneep er zachtjes in. “Probeer niet omhoog te komen want dan knijp ik ze tot moes” beval ze. “Blijf maar lekker zo zitten”. “Wat wil je van me”? Vroeg ik, nogal angstig. “Het is zo’n tijd geleden dat ik een lekkere beurt heb gehad waar ik aan de touwtjes trok. En jij vraagt er nogal om op deze manier hè? Een beetje naakt door het huis lopen totdat er een onschuldig vrouwtje aan de deur komt die je dan naar binnen lokt”. Zei ze op hijgerige toon.

“Ik weet niet waar je het over hebt”! Zei ik angstig. “Oh, daar kom je nog wel achter…” Ze pakte met haar andere hand het potje vaseline uit haar gereedschapskoffer. Ze maakte het open en haalde er een flinke lik vaseline uit en begon dat op mijn anus te smeren. Langzaam liet ze een vinger naar binnen glijden en stopte ze er een tweede bij! “Jullie vinden het toch altijd zo lekker om een vrouw anaal te nemen? Wat dacht je ervan als dat eens bij jullie gebeurde”?! Ze haalde haar vingers eruit en ze pakte de grote schroevendraaier en drukte het handvat met veel geweld mijn kont in!
Ik schreeuwde even maar algauw wist ik dat ik alleen maar mocht kreunen omdat ze in mijn ballen begon te knijpen. Ze haalde de schroevendraaier heen en weer en langzaam maar zeker begon het niet eens onaangenaam te voelen.

Ik weet niet hoe het kwam maar langzamerhand werd mijn pik almaar stijver en ik steeds geiler. Ze manoevreerde zich tussen mijn knieën door onder me en begon mijn zak te likken terwijl ze nog steeds de schroevendraaier langzaam heen en weer haalde. Langzaam likte ze naar boven naar mijn pik. Ze nam hem in haar mond en begon me langzaam af te zuigen. Ze haalde mijn voorhuid naar achter en likte mijn eikel overal waar ze bij kon. Ze begon steeds harder te zuigen en trok mijn paal bijna helemaal naar binnen. Dit gevoel en de schroevendraaier die nog steeds mijn aars vulde zorgden ervoor dat een orgasme bij mij niet lang uitbleef. Op het moment dat ik begon te spuiten, trok ze de schroevendraaier uit mijn kont, ze zoog al mijn zaad op en slikte het gulzig door.

Ik viel met een compleet uitgewoond gevoel op mijn zij. Al mijn energie leek me te zijn ontnomen. Ze stond op en liet haar overall langzaam naar beneden glijden. Haar kleine B-cup tietjes stonden fier overeind en haar tepels staken opwindend naar voren. Ze had een piercing door haar navel en het enige stukje kleding onder haar overall liet niet veel te raden over. Een kleine zwarte string van lycra bedekte net nog haar heuveltje. Veel haartjes konden daar niet achter zitten want alles scheen door!

Ze zakte door haar knieën en schoof met haar kutje over mijn mijn iets verslapte lul. “Denk je dat het er nog een keer in zit?” Vroeg ze geil. Ik wilde omhoog komen om haar beet te pakken maar ze duwde me terug. Ik was te slap om veel weerstand te bieden. Ze draaide zich om en met haar kont naar achteren schoof ze haar kutje richting mijn gezicht. Het touwtje van haar string tussen haar billen naar haar middel kon niet erg sterk zijn dus ik greep het beet en trok het kapot. Het touwtje om haar middel bleef zitten maar haar billen en kutje waren nu onbedekt. Ze schuurde haar kale kutje over mijn gezicht en ik begon haar te likken. Ik hoefde alleen maar mijn tong uit te steken want ze bleef heen en weer gaan met haar onderlijf terwijl ze mijn zak goed vast hield en mijn pik schoonlikte.

Opeens begon ze hevig te schokken en ging ze rechtop zitten. Ze kneep nog hevig in mijn zak en liet zich op mijn gezicht zakken. Mijn neus drukte tegen haar anus en mijn mond kuste haar lippen. Ik wilde het uitschreeuwen maar ik kon amper ademhalen. Ze schokte nog een paar keer en liet zich een paar keer stevig op mijn gezicht zakken. Toen stapte ze van me af en zei: “Je mag gaan douchen”. Ik stond op en vroeg of ze er niet bij wilde komen. Ze keek me blij verrast aan en stond op. Ik pakte het touwtje van haar string rond haar middel beet en trok ook dat van haar lijf. Ik deed een stap terug en nam haar nog eens goed in me op. Wat een geil lijf! Mijn pik begon meteen weer te groeien.

Ik pakte haar hand beet en geleidde haar naar de badkamer. Ik zette de douche aan en samen stapten we eronder. We grepen elkaar vast en in een innige omstrengeling vonden onze monden elkaar. Ik proefde mijn zaad uit haar mond en zij likte haar eigen geil van mijn lippen. Ik draaide haar om en duwde haar naar voren tegen de muur. Ze stond met haar kontje naar achteren. Ik schoof mijn pik langzaam bij haar naar binnen en begon te stoten. “Kom op met die paal van je!” commandeerde ze “stoot ‘m naar binnen, harder!”.
Ik neukte haar dat het een lieve lust was. En omdat ze me al klaar had gezogen bleef mijn hoogtepunt lekker lang uit. Zij begon weer stilletjes aan te komen en op het moment dat ze weer begon te schokken stootte ik mijn lading in haar schede.
Van pure uitputting zakten we in elkaar en bleven zo een tijdje onder de stromende douche zitten.

Nu, een paar jaar later, repareert ze nog steeds mijn geiser. Zodat ik niemand meer hoef te bellen want iedere ochtend test ze ‘m uit!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Waxfan

Ik heb over de jaren een aantal verhalen geschreven en ben benieuwd wat anderen er van vinden dus ga ze nu maar plaatsen. Er zitten ook nog verhalen in de pen dus er moet nog het een en ander bij komen.

Dit verhaal is 9057 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie