BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De privédetective: Zaak 1

Het beloofde weer een typische ‘Mark’ dag te worden. Nadat hij tijdens het opstaan zijn teen stootte aan de rand van het bed, zag hij in zijn agenda dat hij vandaag om 08:30 een afspraak had. Op zich geen probleem, ware het niet dat het nu al bijna 08:00 was. Dat ging hij dus nooit meer redden. Mark baalde dat hij überhaupt had ingestemd met zo’n vroeg tijdstip. Hij was vorig jaar ZZP’er geworden zodat hij zijn eigen tijden kon bepalen, maar daar moest hij duidelijk nog wat aan wennen. Hij zou Heyat straks wel een berichtje sturen dat hij verhinderd is. Hopelijk kan ze een uurtje later.

Nog geen 5 minuten later kreeg hij bericht terug van Heyat. ‘09:30 is prima! Tot zo!’, had ze gestuurd. Opgelucht stapte Mark onder de douche. Met zijn 35 jaar was hij in de bloei van zijn leven, vond hij zelf. Hij sportte drie keer per week en leefde gezond. Hij leefde ook alleen. Na een paar teleurstellende relaties was hij gelukkig als vrijgezel. Hij had zo’n tien jaar bij de politie gewerkt, maar het lukte hem niet om door te stromen naar de recherche. Omdat hij wel klaar was met het slecht betaalde, harde werk als politieagent, is hij voor zichzelf begonnen. Zijn vrienden noemde hem een privédetective. Technisch was dat ook wel wat hij was, maar ‘particulier onderzoeker’ klonk een stuk professioneler. Hij werd soms ingehuurd door bedrijven om fraude te onderzoeken, maar is ook wel eens avonden lang een potentiële vreemdganger gevolgd. Het maakte hem allemaal weinig uit. Hij kickte op het onderzoeken en speuren.

Terwijl hij zijn dikke, bruine haar waste, dacht hij aan de potentiële opdracht die eraan zat te komen. Heyat had contact met hem opgenomen omdat ze het vermoeden had dat er in haar winkel gestolen werd door personeel. Ze had zijn naam ironisch genoeg via een ex-vriendin gekregen en twijfelde of ze inderdaad een onderzoek wilde laten instellen. Mark had haar alleen telefonisch gesproken. Heyat had een fijne, lichtelijk hese stem gehad. Hij had in de beschikbare databases meteen gekeken wat voor vlees hij in de kuip had. Het was hem opgevallen hoeveel hij over haar kon vinden. Ze had duidelijk nog nooit gehoord van privacy instellingen. Mark schatte haar een jaar of 40. Lang, zwart krullend haar en niet langer dan 1.60m. Ze had twee kledingwinkels (in het hogere segment) in de stad en was duidelijk een ondernemend persoon die wel van aanpakken wist. Na wat zoekwerk vond hij foto’s van haar als twintiger, feestend op een festival. Ze was niet veel veranderd, had hij gezien. Terwijl zijn gedachten afdwaalden naar het slanke lichaam met ronde vormen, voelde hij een kleine tinteling in zijn pik. Hij draaide snel de douche uit en kleedde zich aan.

Een half uur later had hij zijn ontbijt op en dronk hij zijn laatste beetje koffie op. Hij zat in een bruine, leren stoel en keek uit het raam. Hij had een kleine bovenwoning in Utrecht, met uitzicht op een drukke straat. Hij vond het een heerlijke plek. Soms, meestal in het weekend, zat hij een uur lang uit het raam te staren. Hij observeerde de buurt, de voorbijgangers en schreef hele scenario’s in zijn hoofd.. Hij zag nog net hoe het overbuurmeisje haar fiets pakte. Isabel, 20 jaar, student rechten aan de universiteit en een paar borsten waar je alles mee gedaan krijgt. Hij zag haar regelmatig thuiskomen met jongens en probeerde zich dan voor te stellen hoe die jongens zich moesten voelen. Dat Isabel op de bedrand zit en haar bh voor je ogen uitdoet. Voor veel jongens zouden het de beste tieten zijn waar ze ooit in zullen knijpen en hij hoopte dat ze zich dat beseften. Dat ze zich dat beseften en er goed van zouden genieten. Dat ze Isabel op haar rug neer zouden leggen en zich te goed deden aan dat lekkere lijf. Dat ze haar op haar knieen lieten zitten en ze hun pik tot aan de ballen in haar ongetwijfeld mooi getrimde kutje stootten. Dat ze Isabel tot slot op hun pik zetten en haar lieten rijden, terwijl ze haar op haar ronde kontje sloegen. Haar grote borsten heen en weer deinend met het ritme van haar heupbewegingen. Mark hoopte dat ze Isabel in haar mooie blauwe ogen keken terwijl ze schokkend klaarkwamen. Mark hoopte het, maar hij wist dat de meeste jonge mannen na het zien van zulke tieten binnen vijf minuutjes wel klaar waren. Om vervolgens op te scheppen tegen hun vrienden over hoe ze haar urenlang uit elkaar hebben getrokken. Terwijl Marks gedachten ver waren afgedwaald, was Isabel -in een fladderende zomerjurk- de hoek al om. Mark schrok op toen zijn telefoon trilde. Het was Heyat die het adres dubbelcheckte. Mark bevestigde dat het nummer 23 a was en stond op. Tijd om zich netjes om te kleden.

Heyat was er stipt om 09:30 geweest. Ze had er netjes uitgezien, verzorgd vooral. Mark had haar groene thee aangeboden en ze waren in het kantoor (voorheen, tweede slaapkamer) gaan zitten. Ze was nog iets kleiner dan hij dacht. Zoals gebruikelijk stelde Mark zichzelf voor. Hij legde uit wat zijn werk inhoudt en vroeg Heyat om specifiek aan te geven waar ze hem eventueel voor wilde inhuren. Naar wat bleek, ontbrak in een van de winkels elke maand zo’n 400 euro aan cash. De boekhouder had ernaar gekeken en uitgesloten dat het gestolen goederen door klanten betrof. Ook had hij uitgesloten dat het een menselijke fout was. Dat zou het tekort voor één maand best kunnen verklaren, maar niet voor 4 maanden op een rij. Het geld was dus zeer waarschijnlijk door een van haar medewerkers uit de kas gegraaid.

Mark hoorde het verhaal aan. Zoiets kwam vaak voor. Soms werden medewerkers op heterdaad betrapt doordat ze de camera vergeten waren. Soms kwamen medewerkers er daadwerkelijk mee weg en een enkele keer bleek dat het kassysteem gewoon niet goed werd gebruikt door -meestal- een nieuw personeelslid. Heyat twijfelde om hem in te huren, omdat ze misschien liever een mail naar al het personeel wilde sturen, om te kijken of het probleem zichzelf zou oplossen. Mark moest in zichzelf glimlachen. Hij wist dat dit een zwak idee was en dacht na hoe hij dit netjes kon uitleggen aan Heyat. Terwijl ze aan haar vingers frunnikte, staarde Mark zo’n drie seconden ongegeneerd naar aan decolleté Hij vroeg zich af wat voor bh ze droeg. Een vriend van Mark had daar een hele theorie over. Volgens die vriend waren er 3 soorten bh-dragers. Er zijn de push up vrouwen. Deze houden ervan dat mannen naar ze kijken. Ze pompen een bescheiden b-cup op tot een serieus stel tieten en genieten van de aandacht die dit met zich meebrengt. Dan waren er de gewone bh-dragers. Die hadden niets te verbergen. Als ze kleine borsten hebben, dragen ze een bh die daarvoor gemaakt is. Tot slot de sport-bh vrouwen. Deze dames wilden juist niet dat mannen naar ze staarden. Ze stopten hun aanzienlijke voorgevel vaak in een strakke sport bh, die de boel stevig aandrukte. Door een iets wijder shirt te dragen, zou geen collega weten wat voor mooie exemplaren ze verborgen hield. Behalve die collega die haar na een personeelsuitje mee naar huis weet te krijgen. Die collega wacht een fantastische verrassing. Mark dacht dat Heyat waarschijnlijk tot de eerste of tweede categorie behoorde en wendde zijn blik weer omhoog.

Nadat hij zijn mogelijke client had uitgelegd waarom het rondsturen van een mail alleen maar zou leiden tot onrust, had Heyat ermee ingestemd om hem in te huren. Gedurende een periode van in elk geval 4 weken zou Mark middels verborgen camera’s uit proberen te zoeken wat er precies aan de hand was in de winkels. Heyat pakte haar tas en boog daarbij voorover, wat Mark een smakelijke afsluiter van het gesprek opleverde. Zo te zien was ze inderdaad een gewone bh-drager, mits je een blauwe, kanten bh als gewoon beschouwde. Mark liet haar uit en keek nog even onbeschaamd naar het mooie gevormde lichaam dat voor hem uit liep. De brede heupen met ronde kont waren pure verleiding.

Vier dagen later was Mark ver na sluitingstijd in SOLNA. De statige kledingboetiek voor vrouwen was hem nooit eerder opgevallen. Nu was hij ook niet bepaald de doelgroep, maar het viel hem toch van zichzelf tegen. Hij legde de hand aan de laatste camera, die van bovenaf registreerde wie er met zijn handen aan de kassa zat. Hij zou thuis de personeelsdossiers doornemen en daarna dagelijks de camerabeelden bekijken. Hij wist dat dit soort klussen soms al binnen een paar dagen opgelost zijn. Personeelsleden die regelmatig geld stelen, zullen daar zelden zomaar mee ophouden.

Een week na het instellen van de camera’s was het raak. Daisy, een 20 jarige brunette pakte zonder schroom 4 briefjes van 50 uit de kas. Mark had Daisy al een tijdje in de gaten gehouden. Hij had gezien dat ze relatief kort bij SOLNA werkte en geen referentie had kunnen overleggen toen ze solliciteerde. Dat zou kunnen inhouden dat ze bij haar vorige werkgever niet op de goede manier vertrokken is. Mark was zich bewust dat dit pure speculatie was, maar dit soort kleine dingen vielen hem niet voor niets op. Hij had verder over Daisy gevonden dat ze samenwoonde met ene Jim, elke dinsdagavond met hem naar salsadansen ging en bezig was zich te laten omscholen voor werken in de zorg. Op het oog een heel burgerlijk leven dus.

Mark wist dat je geen gras over dergelijke zaken moest laten groeien. Hij wist ook dat hij eerst de confrontatie met Daisy aan zou gaan, voordat hij Heyat op de hoogte zou stellen. Hij wilde dat ze bekende en dat er geen losse eindjes zouden zijn. Daarna zou hij zijn bevindingen delen met de opdrachtgever. Hij had al uitgezocht dat Daisy vandaag thuis zou zijn en dat haar vriend pas na 18:00 zou komen. Hij had net zijn lunch op en dus alle tijd voor de confrontatie. Mark maakte alle gepaste voorbereidingen, inclusief een cameraatje met microfoon dat in het borstzakje van zijn overhemd geplaatst was. Hij pakte zijn tas en zette koers naar het huis van de dief.

Net toen hij voor de tweede keer wilde aanbellen, deed ze vrolijk open. Daisy had een vale spijkerbroek aan en een oversized shirt met een of andere hardrockband op de voorkant. Ze had ook een bijzonder leuke lach en van die echte pretogen. Die pret verdween echter snel uit haar ogen toen Mark uitlegde waar hij voor kwam. ‘Ik zal maar even binnen komen’ zei hij en stapte naar voren. Wat verdwaasd hield Daisy de deur open en liep voor hem uit. Mark wist dat mensen zelden probeerden te ontkennen als je de zaken goed en duidelijk bracht. Daisy deed nog wel een poging, maar toen Mark de iPad uit zijn tas haalde om de bewakingsbeelden te laten zien, gaf ze zich gewonnen. Nu kwam het zielige verhaal, wist Mark. Hij was daar ondertussen redelijk immuun voor geworden.
‘Weet u wat het is; ik verdien niet genoeg om erbij te kunnen studeren en heel soms wat leuks te doen. Ik hem gevraagd om extra uren, maar de baas zegt dat ze die niet nodig heeft. Dus toen heb ik een paar keer wat meegenomen’. Het sierde haar dat ze er niet omheen draaide, maar uiteindelijk maakte het niet uit. Heyat zal aangifte gaan doen en Mark heeft zijn werk gedaan. Toen hij dat uitlegde, trok Daisy wit weg, sprong op van de bank en riep dat ze geen politie op haar stoep wilde. Terwijl ze daar voor hem stond viel het Mark op hoe knap ze was. Ze wilde wel heel graag een oplossing voor dit probleem, merkte Mark. Hij voelde weer een lichte tinteling in zijn broek.
‘Ik kan niet zoveel voor je doen. Je staat op beeld en je steelt geld. Dat is strafbaar en dus zal de politie ingeschakeld worden’, legde hij uit.

In tranen zei Daisy dat ze dan nooit een baan in de zorg kon krijgen, niemand zou haar aannemen als ze een strafblad had.
‘Dat had je jezelf moeten bedenken voor je geld stal’, antwoorde Mark zonder emotie. Terwijl hij zijn antwoord gaf, kwam het stemmetje in zijn hoofd terug. Ze zou er heel veel voor over hebben als dit allemaal niet gebeurd was, hoorde hij zichzelf denken. Hij probeerde de gedachte weg te drukken. Het kon hem zijn carrière kosten als hij zoiets zou doen. Hij snapte dat hij een enorme machtspositie had, maar wist ook dat misbruik hiervan erg schadelijk voor zijn toekomst zou kunnen zijn. Het stemmetje in zijn hoofd schetste hem een ander beeld. Daisy zou alles wel willen doen, maar zou zonder meer haar mondje houden. Waarom zou ze in vredesnaam uit de school klappen over zoiets?
Mark merkte dat hij zich begon over te geven aan het duiveltje. Hij wist dat hij een domme keuze ging maken, maar hij dacht dat het het waard zou zijn. Terwijl Daisy weer was gaan zitten, stond Mark op en liep hij haar kant op. Hij bleef staan toen zijn middel ongeveer een halve meter bij haar gezicht vandaan was.

‘Er is misschien één ding dat je kunt doen’, zei hij. Daisy keek hem met tranen in haar ogen aan. ‘Echt?’, vroeg ze hoopvol. Voordat ze wilde vragen wat ze kon doen, schoof Mark nog ietsje dichterbij. Ze keek naar zijn kruis en weer naar Mark. ‘Meneer, niet dat. Ik heb een vriendje’, zei Daisy met een trillende stem. Ze wist dat ze geen keuze had, maar ze wilde niet vreemdgaan. Jim was haar eerste en enige vriendje en ze had nog nooit met iemand anders seks gehad. ‘Daisy, jij mag zelf weten wat je doet. Of ik breng alles straks naar Heyat en dus de politie, of je werkt mee. Zeg het maar’. Mark voelde zijn pik hard worden. Hij wist dat ze er wel mee in zou gaan stemmen en het feit dat ze nooit een andere man dan haar vriendje had gehad, maakte hem opgewonden. Hij zag Daisy twijfelen. ‘Kan ik het echt niet gewoon terugbetalen’, probeerde zeg nog. Mark bewoog zijn middel nog iets naar voren. Als zijn pik nu uit zijn broek was, had hij haar neus aangeraakt. ‘Nee, daarvoor is het te laat. Zeg maar wat je wilt, anders ga ik nu’, klonk hij gedecideerd. De kleine twintig centimeter die zijn kruis scheidden van haar gezicht, maakte hem langzaam gek. Ze zou toch wel willen? Vlak hierna fluisterde Daisy dat het okay was. Mark moest zich nu beheersen. Kans was dat Daisy niet zoveel gewend was en hij moest haar niet afschrikken. Hij knoopte zijn broek los en liet hem zakken. Daarna trok hij zijn boxershort naar beneden, waarna zijn pik inderdaad de neus van Daisy raakte. ‘Deze.. Deze is veel te groot voor mij’. Mark stelde haar gerust en liet haar zijn lul vastpakken. Ze trok er wat onwennig aan, maar kreeg snel een mooi ritme te pakken. Zachtjes duwde Mark het hoofd van Daisy naar zich toe. Als automatisme deed ze haar mondje open. Mark zag hoe een traan van haar wang stroomde terwijl ze de eerste centimeters in haar opnam. Terwijl ze met haar linkerhand zachtjes bleef aftrekken, sabbelde ze op zijn lul. Met zachte druk duwde Mark steeds wat verder, tot ze ongeveer de helft in haar mond had. Rustig opbouwend neukte hij haar mond. De keren dat hij wat dieper probeerde te stoten, kokhalsde ze direct. Ze is echt niet veel gewend, dacht Mark. Tot zijn tevredenheid waren de tranen wel opgedroogd, waardoor het restje schuldgevoel ook verdween.

Zo’n vijf minuten later wilde Mark voor een ander gaatje gaan. ‘Doe je kleren maar uit’, hijgde hij licht. Met een gelaten blik, trok Daisy eerst haar shirt uit. Totaal onverwacht zag Mark dat ze een nauwsluitende sport bh droeg. Ze deed de rest van haar kleren uit en Mark hielp haar met haar onderbroek. Zo zat Daisy voor hem op de bank, met alleen haar saaie bh nog aan. Er zat een rits aan de voorkant en Mark leunde naar voren om hem los te maken. De borsten van Daisy kwamen tevoorschijn en Mark wist niet wat hij zag. Twee absoluut perfect gevormde borsten met kleine, harde tepels. ‘Jezus Christus’, riep hij uit. ‘Hoe dan!’. Daisy begon te blozen. ‘Jim wil liever niet dat mannen naar me staren, hij beschouwd ze een beetje als zijn eigendom. ‘Vandaag zijn ze van mij’, riep Mark terug. Hij zag nog net iets van trots in haar ogen, voordat hij op haar borsten begon te zuigen. Toen hij klaar was, streek hij met zijn wijs- en middelvinger langs haar poesje. Hij zat op zijn knieën voor haar en voelde dat ze nat was. Rustig drukte zijn eikel tegen haar schaamlippen aan. Ze kreunde al bij de eerste centimeters. Hij duwde verder, totdat Daisy riep dat hij te groot was.

‘Jim heeft niet zo’n dikke, doe wel voorzichtig met me’, smeekte ze bijna. Ongestoord duwde Mark verder. Hij had nog geen kutje gehad waar hij niet tot zijn ballen in was gegaan, dus hij maakte zich geen zorgen. Terwijl hij heen en weer stootte, kwam hij steeds wat dieper. Hij zag haar grote borsten deinen en duwde haar beentjes wat verder uiteen. Mark begon zijn ritme te versnellen en voelde hoe Daisy begon te verkrampen. Het arme meisje had natuurlijk nooit gedacht dat ze vandaag gespietst zou worden door zijn forse lul. Hij hoopte voor het meisje dat Jim vanavond geen zin had. Als Mark klaar was met dit sletje, zou ze de rest van de dag flink opgerekt zijn. Hij grinnikte om deze gedachte en focuste zich weer op het kronkelende teefje onder zich. Zijn staaf was ondertussen bijna tot aan de ballen in haar kut verdwenen. Hij voerde het tempo meer en meer op. Vervolgens tilde hij haar op en instrueerde haar dat ze op haar knietjes mocht. ‘Buig je rug, zodat je een mooie holle rug hebt’. Ze deed wat hij aangaf en Mark nam plaats achter haar. Hij nam het tafereel even in zich op. Een twintigjarig meisje met perfecte tieten en een fantastische reet, dat wanhopig probeert zijn lul te ontvangen. Hij weet dat hij dit niet lang vol gaat houden. Met een stevig tempo trekt hij Daisy uit elkaar. Zijn ballen kletsen bij elke stoot tegen haar benen en haar kutje lijkt wel steeds strakker te worden. Na een paar minuten hard te hebben doorgepaald, hoort hij Daisy kreunen. Daarna trekken al haar spieren zich samen en komt ze schokkend klaar.

Mark laat haar even op adem komen en zet haar dan op zijn pik. Onwennig rijdt ze op hem, terwijl haar bruine krullen en dikke borsten ritmisch meebewegen. Ze doet haar best om hem als een echte pornoster te berijden en voelt allerlei dingen die Jim met zijn lul niet kan bereiken. Ze voelt zich verschrikkelijk schuldig, maar weet dat ze geen keus heeft. Ze kan maar beter haar best doen, dan is het sneller klaar. Ze voel hoe de man haar borsten grijp en wild begint te stoten. Hij stopt twee vingers in haar mond en ze zuigt er braaf op. Met zijn andere hand slaat haar een paar keer tegen haar deinende tieten. Ze voelt zich gebruikt, maar ze laat het gaan. Dan drukt hij haar tegen zich aan. Hij gaat komen weet ze. Ze wil nog roepen dat ze geen pil slikt, maar het is al te laat. Ongecontroleerd spuit Mark het meisje vol.

Nadat hij zijn zaad diep in Daisy heeft gespoten, wrijft hij nog even met zijn duim over haar kontgaatje. Deze doen we de volgende keer, denk hij. Hij kan niet wachten de beelden terug te kijken en haar de volgende keer om een nieuwe gunst te vragen. De arme Daisy hoopt dat het hiermee klaar is. Ze is rauw geneukt en haar borsten zijn rood. Hopelijk is Jim laat thuis en wil ie vanavond niet neuken, denkt ze nog, terwijl ze het sperma van Mark uit haar kutje voelt komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6982 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De privédetective: Zaak 1”

Plaats een reactie