BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De wilde boerendochter (2) De juf van het Friese schaamhaar

Het was een mooie voorjaarsdag in maart dat de wilde boerendochter haar racefiets tussen de trekker en landbouwmachines vandaan haalde om te trainen voor de FietsElfstedentocht. Ze wilde aan haar conditite werken en dus zou ze deze zondag een fiks aantal kilometers maken zodat ze op tweede pinksterdag met een goede conditie kon starten. Ze wil dan samen met haar beste vriendin, die net als schooljuf op de Friese klei is begonnen, aan de start verschijnen en dus had ze die gevraagd of die met haar deze zondag mee wilde trainen. Zo stapten ze die morgen voor dag en dauw op tijd op de racefiets.

Aanvankelijk hadden ze bedacht om een willekeurige ronde te maken, maar al snel opperde de wilde boerendochter om in elk geval langs het huis van mem’s vriend te rijden, daar konden ze vast wel lunchen. Daarheen rijden dat was een mooie trainingsafstand volgens haar en ach, misschien speelde er onbewust ook nog wel iets waardoor ze niet helemaal toevallig voor die tussenstop koos. Het leek de schooljuf wel leuk om nou eindelijk eens kennis te maken met ‘de vriend van mem’ zoals de wilde boerendochter hem altijd noemde. Ze schepte altijd hoog over hem op, ze had haar verteld dat hij ‘een grote’ had en ze hoorde mem en hij regelmatig seks met elkaar hebben en ze had ook wel es verteld, dat ze wel eens masturbeerde als ze hen bezig hoorde. Dat ze zelf ook regelmatig werd afgewerkt door de vriend van mem dat had ze maar voor zich gehouden, je wist nooit of er praatjes over zouden komen in het dorp. Toch had ze de schooljuf nieuwsgierig gemaakt naar zijn geslacht en naar zijn potentie en dat maakte een tussenstop bij hem meer dan interessant, dat vond ze allemaal niet verkeerd. Ze wilde die man wel eens in levende lijve zien. En door rijdend naar zijn huis zag ze regelmatig zijn geslacht langs de kant van het fietspad.

De famkes hadden in haar naieviteit natuurlijk ook niet bedacht dat ze onderweg wel eens zouden moeten plassen en langs de kant van de drukke weg durfden ze dat eigenlijk niet goed. De aandrang werd steeds groter bij de Friese juf, die bij een volle blaas altijd merkte dat het haar langzaam in een staat van opwinding bracht. Het duurde nog wel even voordat ze konden stoppen en toen ze midden in een weiland een klein afgelegen kapelletje zagen staan wezen ze daar allebei naar toe om daar toch maar te stoppen en stiekem in het gras hun blaas te legen. De wilde boerendochter plaagde de Friese juf, ‘jouw kutje zien ze toch niet, wat een struikgewas zeg’, maar veel hielp het allemaal niet want de famkes voelden na verloop van tijd al weer aandrang en weer voelde de juf van het Friese schaamhaar dat ze er opgewonden van werd en piemels langs de weg zag groeien. Ruim een uur na hun tussenstop stonden ze met een volle blaas bij hem onder de carport. Toen hij open deed zeiden ze in koor dat twee famkes graag hun volle blaas bij hem kwamen legen.

Hij keek de beide famkes, verhit van de fietstocht, diep in de ogen aan. ‘Speciaal bij mij? Wat een eer’ zo etaleerde hij zijn twijfel of dit wel de enige reden van hun bezoek was. Natuurlijk liet hij de famkes binnen. Eerst ging de vriendin van de wilde boerendochter naar de wc en hij hoorde het klaterend goud dat zij aan het toilet doneerde door de half open wc-deur en de half open kamerdeur. Hij luisterde gespitst, want hoorde hij nu ook iets dat op klaarkomen leek? Ondertussen omhelsde de wilde boerendochter hem en kuste hem op de wang en de mond, bedankte hem voor de ontvangst, en deed zonder gene haar sportbroek uit om even zonder zeemleer tussen haar liezen door het huis te kunnen lopen, hij vroeg haar of zij ook hoorde wat hij hoorde en ook zij hoorde de juf van het Friese schaamhaar klaarkomen. Daarna klaterde de wilde boerendochter haar goud op de wc en kwam met nog half blote billen de kamer binnen lopen en deed pas in de keuken haar slipje goed aan. Ze liep naar de Friese juf en trok haar haar fietsbroek uit, ‘daar zit je thuis bij mem toch ook niet mee op de bank, dus ook niet op visite.’ Nu stond ze daar in haar Barbieslipje en schaamde zich een beetje voor haar kinderlijke onderbroek. Misschien had ze iets kritischer moeten zijn toen ze vanmorgen een slipje aan deed, bedacht ze.

De famkes gingen naast elkaar op de bank zitten, de Friese juf naast de vriend van mem. Op de bank, kon de Friese juf een nat plekje in haar Barbieslipje niet meer verborgen houden. Ze namen de thee met sukerbole die hij haar aanbood gretig aan, ze praatten honderduit en de wilde boerendochter hoorde zichzelf vertellen dat het sinds vorige week uit was met haar vriendje. Ze kleurde toen hij vroeg hoe het dan moest met de seks, donders goed wist hij immers hoe vaak en waar zij samen ondanks haar vriendje seks hadden gehad. Hij veranderde van gespreksrichting, richtte zich tot de Friese juf en vroeg haar of zij soms een vriendje had. De juf, die wel weet had van de seksuele escapades van de wilde boerendochter, maar niet speciaal met de minnaar van haar moeder, kleurde een beetje rood toen ze spontaan vertelde over hun voorzichtige seksuele relatie. Haar vriendje was een beetje, hoe zou ze dat nou zeggen, te soft, te lief voor haar, ze was soms een beetje jaloers op de wilde boerendochter, die veel vrijer in de seks was. Soms zou ze dat ook wel willen.

Hij zag haar kijken naar zijn opkomende erectie toen hij haar vroeg naar details over de seks met haar vriendje. Ze struikelde over haar woorden en kleurde rood, het was allemaal zo gewoontjes, hij kwam heel snel, het was weinig spannend. Ze zei dat ze wel eens verlangde naar vurige seks, en hij vroeg haar verder uit, wilde weten wat zij vurig vond. Zijn erectie werd blij dat ze dit terrein verder verkenden. Ze zou wel zonder schaamte naakt, in een bos, geblinddoekt, vastgebonden of met knijpers op haar kutje… De wilde boerendochter siste tussen haar lippen. De vriendin klapte met haar hand op de blote benen van de wilde boerendochter en zei bits ‘Toe, kutje’. ‘In het bos, met je Barbieslipje’ beet Kutje terug. Er viel een korte stilte.

‘Schaam je je er voor dat ik nu een erectie krijg van jouw fantasieverhalen? vroeg hij haar en keek haar daarbij recht in de ogen. ‘Ja een beetje, dan denk ik ben ik zo zo zo eh opwindend. Spannend’ klonk het timide. Zelfverzekerd vroeg hij wat ze er eigenlijk van vindt dat iemand dat van haar krijgt. Spannend, en ook wel mooi zei ze…’Spannend. Mooi?’ gaf hij haar terug, hij had de natte plekjes in haar slipje heus wel gezien, ‘maar ook natte plekjes’ en wees naar het slipje dat haar kutje nu nog verborgen hield. Maar ze vermoedde dat dat niet voor lang meer was. ‘Je zit hier geil te zijn, Fries jufje en volgens mij hoorde ik je op de wc al klaar komen, toch. Gaat dat bij jou zo makkelijk?’ Ze knikte, voelde zich betrapt als een ondeugend famke, en tegelijkertijd vond ze het opwindend dat dat ondeugende famke nu herkend werd. Hier werd ze nog geiler van.

Dat ze veel in leeftijd scheelden vond ze eigenlijk wel interessant. Ze had er wel es van gedroomd, een oudere man, zei ze toen hij haar uitnodigde, haar hand pakte en haar zijn erectie liet strelen. Hij streelde haar kuiten, haar bovenbenen en naderde met zijn vingers de rand van haar slipje. De wilde boerendochter legde haar vingers midden op haar eigen slipje en bewoog ze langzaam.

Hij deed zijn broek omlaag en liet haar hand zijn geslacht aanraken, zij voelde zijn huid, streelde zijn voorhuid, met een vinger volgde zij een ader in zijn lul en klemde een hand, eerst voorzichtig, maar al snel stevig en strak, om zijn paal. Hij zag hoe haar tepels strak in haar shirtje stonden en naderde met zijn mond haar lippen. Ze opende haar mond voor hem, hij vond haar tong en zoog. Ze kusten, tongden. ‘Je wilt?’ vroeg hij.

’Ik wil’ zei ze en ging voor hem staan. Ook hij stond op, keek met een half oog naar de wilde boerendochter die vervolgens achter haar vriendin ging staan en zij begon haar truitje uit te trekken. Hij streelde haar buik, keek in haar ogen, zag hoe ze reageerde op wat hij met zijn handen deed en merkte dat de wilde boerendochter in haar slipje de billen van de geile juf streelde. Zijn handen namen de zijkant van haar slipje en trok dat langzaam omlaag. Oog in oog stond hij met de juf van het Friese schaamhaar, streelde haar haartjes, haar bosje en stelde voor dat zij beide eerst maar eens het snoeimes ter hand zouden nemen. De Friese juf trilde op haar voeten, pareltjes verschenen toen zijn vingers door haar struikjes streelden. Hij tikte krachtig op haar billen, ‘mag jij van memmie je kutje wel aan vreemde mannen laten zien’ en gaf zelf het antwoord terwijl hij haar opnieuw ferm sloeg. De pareltjes namen toe.

Ondertussen was de wilde boerendochter naar boven gelopen en kwam terug met een Venusmesje, een bus met schuim en een handdoek. Hij legde de Friese juf op de handdoek op de bank en met haar 23 bleue jaren was hij de eerste man die haar kutharen met schuim insmeerde voordat hij voorzichtig haar liezen en haar buik van schaamhaar ontdeed. Toen ze een kaal kutje had vroeg hij de wilde boerendochter om met haar tong te controleren of hij zijn werk goed had gedaan en ze glad geschoren was. De wilde boerendochter likte van haar navel, tot over haar klit en schaamlippen naar haar perineum en weer terug. Het wond haar op en ze vond een tweede controle noodzakelijk. Check-check, dubbel-check. Hij stemde in. De clit van de Friese juf ontvouwde zich met trots bij de dubbel check en ook haar lippen gingen open, zoet vocht proef ik, zei de wilde boerendochter. De juf met het kale kutje kreunde zachtjes, iets minder zachtjes, pakte het hoofd van de wilde boerendochter, duwde haar klit tegen haar lippen en reed zich klaar op haar tong. Ze was voor-bereid.

Toen pakte hij de juf met het kale kutje op en droeg haar in zijn armen naar boven. Hij legde haar op haar buik, zijn gezicht naast de hare, en duwde zijn lid diep bij haar naar binnen, fluisterde zachtjes in haar oor dat ze vanavond op de bank bij heit en mem vast wel zou vertellen dat ze samen met haar vriendinnetje nog wel iets meer gedaan had dan samen fietsen. Ze kuste hem op zijn mond, ‘natuurlijk’, keek hem vunzig aan en liet zich op zijn lekkerst nemen. De wilde boerendochter keek toe en masturbeerde, totdat hij de Fries juf beval: lik de wilde boerendochter klaar. Hij plaatste tepelklemmen op haar tepels, beet iets te fel in haar onderlip en reed zich klem in haar strakke kut terwijl hij haar parmantige tietjes, zoals hij ze noemde, stevig beetnam. Ze was content met deze trainingsrit, vroeg zich na afloop hardop af of zij de enige was die vandaag door hem geneukt zou worden, of mem later die dag misschien nog langs zou komen. Dat laatste wist hij nog niet, het eerste wel, en trok de wilde boerendochter met een stevige hand op het bed, die zich iets te gretig door hem neuken liet.

De Friese juf was verbouwereerd dat ook zij zich zo makkelijk door de vriend van haar mem liet nemen en wilde weten of hij wel eens eerder zowel een mem als haar dochter had genomen. Geen woord natuurlijk dat de wilde boerendochter vaker mem’s minnaar had geneukt, vaker dan haar mem zelfs.

‘Dames, na deze tussentijdse training, wordt het tijd voor de rit terug naar huis. Ik zie jullie graag snel terug voor een nieuwe trainingsrit’.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11416 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie