BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De wilde boerendochter

Met haar moeder deelde ik al jaren het bed. Regelmatig was ik op haar boerderij te vinden. Aanvankelijk op vrije doordeweekse dagen om even samen ‘bij te neuken’ zoals we dat allebei noemden. De beide tienerkinderen zagen mij af en toe als ze ‘s middags thuis kwamen nog thee of koffiedrinken en de oudste, de dochter, snapte wel dat ik niet alleen maar kwam voor de lekkere koek bij de koffie. Langzaam maar zeker kwam het moment dat ik ook regelmatig de avonden op bezoek kwam en natuurlijk pas de volgende morgen vertrok. Speelden we ‘s avonds een spel of keken we tv dan probeerde de boerendochter van inmiddels 17 ook af en toe oog, voet en schootcontact te maken. Keken we tv dan hing ze tegen me aan en regelmatig klom ze daarbij ook op schoot, zoals ze later zei om de spankracht van mijn lul te voelen. Ze testte, zei ze eerlijk, of ik van haar geilde. Ik testte positief, zo bleek. Een enkele keer gleed haar hand ‘per ongeluk’ mijn joggingbroek in. Mijn hand streelde soms ‘per ongeluk’ de naakte billen onder haar al vroeg aangetrokken nachthemd.

Gingen we op een zaterdag de wei in omdat een schaap of pink verzorgd moest worden of het paard bijgevoerd moest worden dan daagde ze me uit voor iets dat uitliep op een kieteldood in het gras en wist ze zich wel zo te manouvreren dat ze niet alleen mijn stijve organiseerde maar ook perfect kon voelen. Kusjes op haar wang werden al snel tongzoenen diep in haar mond, en een hand op haar buik werden nog sneller twee vingers die haar vochtig kutje bezochten en bevredigden. Het was wachten op het moment dat er zaad zou stromen in haar buik.

Op een druilerige middag toen we beide op het erf waren en in de stal gereedschap zouden opruimen wilde ze me laten zien hoe ze binnenkort op de nieuwe boerinnenkalender zou staan. Ze had haar sexy lingerie onder haar overall aangetrokken en vond de tijd en zichzelf rijp geworden om het seksuele spel tussen ons een stap verder en dieper te verkennen. Ze poseerde tegen de trekker en vroeg me expliciet of ik dit erotisch vond. Zou ik niet wat foto’s van haar willen maken met mijn mobieltje? Op de laatste foto zat ze met haar naakte billen, haar overall op haar knieen en een bos zwart schaamhaar tussen haar benen op een gele hooibaal. Haar borsten straalden in een vuurrode bh van verlangen om aangeraakt te worden. Toen ik haar van de hooibaal optilde klom ze als een aapje op me. Ik beet in haar neus en haar bedekte tepels. Haar billen manouvreerde ze behendig naar mijn geslacht dat ik heel kort tussen haar naakte billen wreef, ze wreef mee en daagde uit, ‘ga je spuiten zo?’ Ik beet in haar tong.

Natuurlijk wilde ik niet alleen de boerin en verdeelde ik steeds mijn aandacht tussen haar en haar dochter. Zij daagde me er mee uit, speelde er mee, het leek zelfs of ze het aanmoedigde dat ik haar wilde dochter op zeker moment zou nemen, we speelden in bed zelfs meerdere keren ‘de verleiding van de boerendochter’ en het verhoogde ons seksuele plezier. We scrolden door de stalfoto’s van haar dochter toen ik mem op zijn hondjes nam.

Vlak na die keer heb ik met de wilde boerendochter in bad gezeten, haar tietjes gekust en heel teder haar klitje bevredigd. Het was wachten op het moment dat ik met alle plezier de boerendochter zou ontmaagden. Die keer kwam snel, haar eerdere subtiele voorbereidingen liepen uit op het moment dat de boerenmeid op een middag dat we samen waren in lingerie de kamer binnen liep. ‘Ik krijg mijn bh niet meer los’ loog ze met zaadvragende ogen. Ik keek haar indringend aan, van kop tot kut van teen tot tiet. Haar tepels stonden strak, in haar transparante slipje parelden druppeltjes smekend kutvocht. Ik rook haar lust en maakte de riem van mijn jeans los. ‘Mag jij liegen van je moeder’ en dreigde haar, ze draaide zich om, gleed uit over het kleed op de bank en ik maakte haar bh los. Ze draaide zich om, kuste me op mijn wang en rende weg, richting trap. Ik volgde, zag haar naakte billen om de veter in haar naad, greep haar bij haar kin en duwde mijn geslacht in haar bilnaad. ‘Je vraagt erom’ en ze erkende dat ze er inderdaad om vroeg. Nu, vanmiddag, wilde ze. Ze wurmde zich los, rende naar de kamer met haar moeders bed en liet zich daar met liefde nemen.

Al snel had ze het stille zwijgen van die eerste keer doorbroken met zachte en steeds luider wordende kreuntjes. Meestal was er niemand anders thuis als wij ons seksuele spel speelden maar op een avond heb ik haar ook een keer stiekem geneukt op haar slaapkamer terwijl haar moeder beneden met zoonlief tv zat te kijken. ‘Huiswerk’ maken deden we. Het was gewoon seks-les zodat ze met haar eigen vriendje beter beslagen ten ijs kwam. De houten vloer moet het geluid van haar krakende bureau en haar orgasmes bijna ongedempt en ongeremd naar de woonkamer hebben doorgeseind. Rode konen van het naaien, pareltjes zweet en een geurende kut konden niet meer verbergen dat ze heftig was genaaid. ‘Zo, het was inspannend he’ was alles wat de boerendochter te horen kreeg toen ze de trap af weer beneden kwam. ‘Heel inspannend, mem.’

Later die winter schaatste ze met rode billen onder haar schaatspak. Die morgen liep ze in alle vroegte met naakte billen in haar laarzen door de rijp op het weiland omdat ze de ijskou aan haar kutje wilde voelen. Het was bitterkoud en bij een afscheiding van houten balken ging ze overdwars op de rijp van de balken extra goed de kou tussen haar benen voelen. Ik pakte haar op en duwde haar voorover over de balken. Daar krijg je het toch veel te koud van en nadat ik haar billen vurig warm geslagen had voelde ik met mijn stijve hoe heet haar kut van binnen was. Bij het schaatsen op de ijsbaan met haar vriendje die middag moest ze wel een paar keer op het ijs vallen om die rode billen later die avond aan haar vriend te kunnen verklaren, voor het geval hij haar die avond of nacht erna in haar blote kont zag.

De boerendochter werd steeds wilder. Ze flirtte dat het een lieve lust was, droeg geen slipje meer onder haar rokje als ik er weer eens was. Natuurlijk wist ze dat ik haar moeder naaide. Als ik een ei met spek bakte kwam ze naast me staan, voelde aan mijn broek en ze liet pas los als ik had gevoeld dat haar kut nat was onder haar rokje. Als ik uitsliep kwam ze op bed naast me liggen en voelde mijn harde lul met haar handen of tussen haar naakte billen onder haar nachthemd. Ze deed dat zelfs als mem naast haar lag, ze wurmde zich wel tussen ons in of lag aan mijn kant.

Als mem naar de Jumbo ging sprong ze bronstig op de keukentafel, ging recht voor me zitten en trok haar benen op zodat ik goed zicht op haar kut had. Ik draaide haar dan meestal op haar buik, tilde haar rokje op, trok mijn joggingbroek naar beneden en duwde mijn lul in haar vochtige, in die tijd glad geschoren en altijd natte kut. Ik trok aan haar haar en ze krijste ‘genaaide, genaaide’ nadat ik haar de eerste keer vertelde dat ik geen genade kende maar wel een genaaide boerendochter. Daarna maakte ze van genade genaaide als ik haar heftig, soms te heftig bereed en in het midden liet of ze om genade smeekte of juist nog harder genaaid wilde worden. Ik hield het er op dat ze er om smeekte heftiger genaaid te worden, en dus kreeg ze wat ze wilde. Ze werd een veelvuldig genaaide boerendochter. De zijkant van het tafelblad stond geregeld in haar bovenbenen gekerfd door het harde beuken er tegen aan. We keken ernaar als we klaar waren, soms was het vuurrood geworden door het schuren van haar vel tegen het hout. Ze drupte zaad uit haar kut op de vloer, dat drie minuten later door de hond werd opgelikt als die door haar uit de woonkamer in de keuken werd gelaten. Het werd een vast ritueel dat zich zeker 2 keer per week voltrok als wij alleen samen thuis waren. En we wisten ongeveer wel hoeveel tijd ons restte voordat mem terugkeerde. Nooit had mem haar wilde boerendochter laten merken of ze wist dat ze door mij gepakt werd in Jumbo tijd. Ik wist wel beter, mem wist dat en hoe haar dochter in de tussentijd bij mij haar eigen boodschappen deed. Het wond mem op als ik het vertelde, de wilde boerendochter werd een vast en opwindend element in onze seks, we naaiden elkaar (op) met die verhalen. We hadden er alle drie belang bij dat de wilde boerendochter niet beter wist dan dat haar moeder van niets wist.
Als ik er niet was en mem was naar de Jumbo dan appte ze met een brede smiley ‘beurt gemist’. Als ik thuis was maar zij niet dan appte ik -met een duiveltje- ‘strafwerk’. Ze was dol op extra beurten, zelfs op strafwerk. We haalden dat meestal stiekem in. Soms in het droge of natte gras tussen de koeien en schapen.

Ook de moeder van de boerendochter was bijna altijd in voor seks. Ze vroeg me zelden naar andere vrouwen, of en wanneer ik ze neukte. Ze zorgde er wel voor dat haar kinderen wisten dat ze geneukt werd. Klaarkomgeluiden, naakt door het huis lopen, of buiten in de zon geneukt worden terwijl de wilde boerendochter nog thuis was. Toen ik haar moeder buiten blinddoekte en naaide zag ik dat ze uit het keukenraam niet aleen maar keek. Ze masturbeerde en appte dat ik haar later die dag een nog grotere beurt moest geven. Die kreeg ze.

Als ze bij haar vriend was geweest – en met hem geneukt had- flirtte ze meer dan ooit. Wilde ze me meer dan anders laten weten dat ze begeerd was. Ze ontwikkelde haar eigen codetaal. Appte fruit of pakte fruit uit de fruitschaal op tafel als ze terugkwam. De boodschap was me helder: bevrucht me. De fruiticoon werd steevast gevolgd door een X. De mandarijn, appel, haar fruit mocht gekust worden. Soms pakte ze een banaan en als er niemand keek duwde ze die zwijgend in haar kutje. Mijn eigen banaan liet haar nooit lang wachten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 19927 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De wilde boerendochter”

Plaats een reactie