BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De wind raast om het huis

De wind raast om het huis, de regen slaat tegen de ramen. De ideale dag om als vrouw in huis rond te lopen. Heerlijk om de hakken te horen klikken op de houten vloer, het ruisen van de rok en het stevige gevoel van het korset rond mijn lichaam, de haren die ik af en toe uit mijn gezicht veeg en de heerlijke geur van een parfum die ik op heb gedaan.

Ik ben boven als ik de deurbel hoor gaan, waarschijnlijk de postbode die een pakketje komt afleveren. Er is namelijk van de week weer een nieuwe jurk besteld die vandaag gebracht kan worden. Zo gekleed doe ik de deur niet open en wacht dus boven tot de postbode weg is. Ze zal wel een briefje in de deur doen waar ik het kan ophalen. Misschien wel bij de buurvrouw van een paar deuren verderop. Zij loopt er altijd piekfijn verzorgt bij supervrouwelijk. Mooie kleding een fantastisch kapsel en de rondingen op de juiste plaats.

Halverwege deze gedachte hoor ik de achterdeur gaan. Ik raak lichtelijk in paniek omdat er niemand is die weet dat ik mij verkleed als vrouw. Ik hoor hoe er iemand roept of dat ik thuis ben. Het is de buurvrouw waar ik zojuist over vertelde. Ze heeft de auto zien staan dus weet zij dat ik ergens in de buurt ben. Ze roept nogmaals maar ik houd heimelijk mijn mond. Ik hoor de achterdeur weer gaan en loop daarna langzaam naar beneden om de achterdeur te sluiten. Halverwege de trap gaat de achterdeur weer open en dan is er geen ontkomen meer aan. Ik kijk recht in de verbaasde ogen van Lexia, de buurvrouw.

“Zo schatje ga je uit” is het eerste wat ze zegt als ze van haar verbazing is bekomen. Wat echter maar een paar tellen duurde. Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen en stotter er een paar bijna onverstaanbare woorden uit. Ze kijkt me onderzoekend uit en besluit me om het vuur aan de schenen te leggen. Of ik dit vaker doe en hoelang al? Waarom deze verkleed partij? Wat voel ik er bij? Is dit travestie of transgender? Ik ben nog steeds sprakeloos. Dan pakt ze m’n hand en neemt me mee naar de bank. “zit “zegt ze en samen gaan we op de bank zitten.

Het valt mij op dat ze mijn hand vast blijft houden en me strak aankijkt. “ik kom eigenlijk je pakketje brengen maar ik ben nu wel toe aan een groot glas wijn, jij ook?” Ze weet de weg in huis dus staat ze op en loopt naar de keuken om glazen en een fles rode wijn te halen. Terwijl ze naar de keuken loopt valt het me op dat ze er weer super vrouwelijk uitziet. Ze draagt een soort satijnenjurkje met een hakschoentje en haar haar zit in een strakke knot gestoken. Wat een heerlijke vrouw toch.

Ik ben ondertussen bekomen van de eerste schrik en probeer er maar het beste van te maken. Ik ga iets vrouwelijker op de bank zitten en vraag waarom ze bij me langs kwam. “nou” zei ze, ik wilde je eigenlijk vragen of je morgen tijd had om als date mee te gaan naar dat bedrijfsuitje waar ik je vorige week over vertelde en ik kom je dit pakket brengen. Ik hoorde niets dus dacht ik dat je er niet was maar terwijl ik wegliep hoorde ik je hakjes op de trap en dacht dat je toch thuis was. “Wat dus ook klopte maar ik wist niets van deze verkleed partij” zegt ze met een knipoog.

Terwijl ze de wijn inschenkt kijkt ze me nog een goed aan. “ga eens staan” zegt Lexia. Gehoorzaam sta ik op. “draai eens rond en laat mij je eens goed bekijken” vraagt ze. Langzaam draai ik een rondje en veeg een lok haar uit mijn gezicht. Ze bekijkt me van top tot teen daarna pakt ze mijn hand vast en laat me langzaam als een danspartner nogmaals rond draaien. Mij jurk waaiert uit en het voelt heerlijk, de zachte stof over mijn benen, mijn borsten stak in het korset onder mijn jurk, de hakken klikken op de vloer en mijn haar waaiert rond m’n hals.

“ja daar kan het wel mee door, hier en daar een aanpassing en we samen gaan een hoop lol beleven”. Lexia geeft een kus op de wang en fluistert in mijn oor “kom je straks nog even bij mij op de koffie in je nieuwe outfit en je bent uitgenodigd voor dat bedrijfsuitje” terwijl ze mijn pakje in overhandigt waarvoor ze in eerste instantie was langs gekomen. Heupwiegend en met een knipoog kijkt ze achterom als ze door de keuken deur naar huis loopt.

Beduusd blijf ik achter terwijl haar parfum nog in het huis rond hangt.

Ik loop naar boven met het door Lexia gebrachte pakket in mijn handen. Op kantoor begin ik met uit pakken van mijn nieuwe outfit. De doos was al geopend. Dus Lexia had al een sneakpreview van mijn outfit gezien. Ik heb bij een bekende online winkel de volgende set bij elkaar gesprokkeld. Een enkellange wijde jurk, sandalen met naaldhakken, korset, lingerie en naadkousen. Alles om een avondje uit speciaal te maken. Het is het soort outfit waar ik op hoop dat Lexia hem zou dragen. Elegant, sexy en super vrouwelijk.

Lexia heeft mij dus uitgenodigd om vandaag nog bij haar langs te komen. In mijn zojuist uitgepakte outfit. Eerst maar eens kijken of het allemaal past en of het de stijl is die ik voor ogen had bij de aankoop. Voor ik het ga passen besluit ik eerst onder de douche te gaan en om mijn gehele lichaam eens lekker te verwennen. Het warme water glijd aan alle kanten heerlijk over mijn gladde lichaam als ik het met een heerlijk ruikende zeep insmeer. Terwijl ik dagdroom over vanmiddag en het bezoek aan de buurvrouw merk ik dat mijn penis vanzelf groot dik en stijf wordt. Ik laat het voor wat het is, droog me snel af en begin langzaam met het aantrekken van de nieuwe kleding. Eerst het korset met daaraan de jarretelle, vervolgens de kousen met een naad over de hele lengte van mijn been. Het is wat lastig maar het lukt om hem precies achter op de kuit te laten lopen. Dan het kanten slipje. Ik doe een elegant kettinkje om en een paar zilveren armbanden. Als laatste de nieuwe jurk, die soepel over mijn lichaam valt en net over de kuiten komt. De ceintuur doe ik met een vlinder knoop op mijn buik. Mijn lange haar laat ik los en als laatste doe ik de mascara, wat lipgloss op en een paar lange oorbellen in. Mijn hakken doe ik als laatste aan en kijk in de spiegel naar het resultaat. Ik ben er zeer tevreden over. Dit is de look die ik zoek en zo zou ik met een gerust hart de duur uit gaan zonder dat er iemand zou zijn die me raar aankijkt. Ik hoop eerder begeerlijk.

Nu realiseer ik mij pas dat ik dus zo met haar mee ga naar dat bedrijfsuitje. In deze outfit. Dat wint me wel enorm op en mijn penis begint stijf te worden. Weer laat ik dit gevoel voor wat het is. Met gemak loop ik met m’n nieuwe hakken de trap af en kijk nog even snel in de spiegel om het resultaat te bekijken. Heerlijk, zo zou ik er als vrouw willen uitzien zo zou ik begeerd willen worden. Mooie borsten heerlijke heupen, lange benen en mooi lang haar. Ik heb nog net een heerlijk ruikende parfum op gedaan en klaar zijn we. Op naar de buurvrouw. Ik besluit een klein ommetje te maken en bij haar voordeur aan te bellen. Als ik door de poort naar achter loop hoor ik wat geroezemoes in de poort achter de huizen. Normaal heb ik daar niets van maar als vrouw gekleed ben ik toch enigzins op mijn hoede. Het zijn een paar opgeschoten gasten die wat samen klitten. Ik loop ze voorbij en ga de hoek om richting de straat. Ik ben maar een paar passen verwijderd of ik hoor de jongens naar mij fluiten en en stoer tegen elkaar praten. Langzaam draai ik mij om en loop ze vrouwelijk mogelijk terug naar het groepje jongens. Ik ken je ze niet en ze lijken me niet ouder dan een jaar of twintig. Meteen verstomd het gepraat als ze mij zien terug lopen. “bent u iets vergeten mevrouw?” zegt een van de jongens. “ja zeg ik en loop naar hem toe. Ik ga vlak voor hem staan pak hem voorzichtig bij zijn kin en druk een zwoele kus op zijn wang. “Dankjewel voor het fluiten”. Ik draai me om en loop heupwiegend weg.

Eenmaal bij de buurvrouw voor de deur zie ik dat de gordijnen dicht zijn. Ik bel aan en hoor Alexia naar de deur lopen. Voor ze open doet vraagt ze wel wie er is? De buurvrouw antwoord ik. Ze doet open met een glimlach en laat mij snel naar binnen. Nu is het mijn beurt om haar goed te bekijken. Ze heeft een zwarte kanten japon aan gedaan met een strak doorschijnend lijfje en een paar dunne spaghetti bandjes. ze draagt een simpel maar elegante kettinkje met bijpassende armband en oorbellen. Om eerlijk te zijn ze ziet er uit om op te vreten. Haar borsten komen mooi uit en haar krullende ligt los op haar schouders. Heel anders dan die wat zakelijke look van vanmiddag. Maar ook die was er één om jaloers op te zijn. Terwijl ze mij hand pakt en me meeneemt naar de woonkamer vallen de zilveren sandaletten met naaldhak op. De split in haar jurk laat de mooie benen van haar schitterend uit komen. De parfum die ze op heeft herken ik niet maar ruikt zeer aantrekkelijk en is weer heel anders dan afgelopen middag.

“En”? vraagt ze “wat vind je van mijn outfit kan ik zo met je mee”? Ik kijk haar vragend aan ik zou toch met haar mee? Ze loopt wiegend voor mij uit naar de woonkamer terwijl ze mijn hand vast houd. Er staan kaarsjes aan en een fles wijn met twee glazen op tafel. Voor de derde keer deze dag krijg ik een steigerende penis. Gelukkig zit ie goed gevangen in mij slipje want anders was hij overduidelijk aanwezig. Alexia draait zich om en trekt mij naar zich toe. “Je ziet er uit om op te eten schatje, zegt ze zwoel”. “je hebt geen tips meer nodig om te shinen” Ze drukt een kus op mijn mond en meteen voel ik een tong naar binnen dringen die ik gretig beantwoord. Haar handen gaan naar mijn kont en kneed zachtjes mijn billen. Al kussend duwt ze me langzaam naar de bank. Ik kan niet anders dan een soort van onelegant op de bank ploffen. Voor ik het weet het weet schuift ze mijn jurk omhoog en zoekt naar de steeds stijver wordende penis. Niet zo snel wil ik nog zeggen maar Alexia snoert me de mond. “Nu ben ik aan de beurt sletje” zegt ze gemeen.

Ze zit op haar hurken voor me, haar handen glijden langzaam over mijn benen naar boven. “hm een kaal poesje, daar hou ik van” en terwijl ze dat zegt merk ik dat ze het kanten slipje naar beneden trekt en mijn steigerende penis bevrijd. Zachtjes kietelt ze mijn ballen en streelt ze mijn paal. De ene hand streelt en de ander kietelt, wat een genot. Mijn pik wordt steeds stijver terwijl ze hem teder kust en likt. Dan houd ze op, gaat staan, trekt me overeind en draait me ruw om. Ze staat achter me en ik voel haar stevige borsten in mijn rug. Weer schuift ze mijn jurk omhoog. Mijn hand gaat naar achter tussen haar benen maar ze haalt hem vastberaden weg. “ik ben aan de beurt zei ik toch”. Ze duwt me voorover waardoor mijn billen blootkomen, duwt mijn benen uit elkaar en duwt een vinger in mijn kutje. Staand op mijn stiletto hakken en die vinger in mijn kut zorgt voor en stijvere pik dan dat ik ooit gehad heb. Dat merkt Alexia ook op, “zo, dat vind je lekker, dan weet ik nog wel wat. Ze haalt haar vinger uit mijn kutje helpt me overeind. Ze steekt haar vinger ondeugend in haar mond en loopt naar de kast in de woonkamer. Ik weet niet zo goed wat ik moest doen dus fatsoeneer ik mij een beetje, strijk mijn jurk glad, veegde mijn haar uit mijn gezicht en stop mijn penis terug in het kanten slipje. “Niet zo snel schatje, je bent nog niet klaar en ik ook niet.

Midden in de kamer staat ze naar me te glimlachen met een hand op haar rug. Haar hele houding vertelt dat ze iets van plan is en ik wil ondertussen graag uitvinden wat dat is. “Nu ga jij wat voor mij doen, iets wat ik al een tijdje wilde proberen” zegt ze. Vanachter haar rug haalt ze een strapless dubbelzijdige dildo te voorschijn. Ze steekt een hand uit met de uitnodiging om die vast te pakken. Ze trekt me speels mee de kamer uit en richting de gang, de trap op en door naar zolder. In een hand heeft ze de dildo en houd ze haar jurk omhoog tijdens het traplopen zoals het een dame betaamd en met de ander geleid zij mij mee. Ze blijft staan voor de deur van de zolderkamer begint me wild te zoenen. “Ik hoop dat je dit allemaal wilt” zegt ze tussendoor. De deur van de zolderkamer gaat open, mijn valt open van verbazing, Het is een grote kleedkamer vol met allerlei jurken, rokken, blouses, tops, schoenen van alles. Een vrouwen walhalla. Aan één wand hangen spiegels van de vloer tot het plafond in het midden een kingsize bed met satijnen lakens. Er staat een kaptafel en een kastje waarop allerlei seks speeltjes staan.

Ze gaat op de rand van het bed zitten en klopt met haar hand op het bed naast haar. Ik neem plaats en meteen draait ze zich naar mij toe en begint me teder te zoenen en te strelen. Ik beantwoord de zoen en duw haar langzaam op het bed. met een hand zoek ik tussen haar jurk naar de split zodat ik met mijn hand tussen haar benen kan, er is geen slipje te vinden. Wat een geile vrouw. Ik volg de kousen tot de jarretel en stop mijn vingers in haar al natte grot en begin haar langzaam te vingeren. Dan kniel ik voor haar, begin haar teder te likken en met mijn andere hand pak ik de dildo van haar over en stop die in haar kale natte kut. Ik hoor haar zachtjes kreunen. Nu help ik haar omhoog, haar jurk valt weer als normaal om haar lichaam heen en de dildo valt zo niet eens op. Voor haar zak ik door mijn benen en neem de dildo in mijn mond om haar eens lekker te pijpen. Ik voel haar handen mijn haren strelen en langzaam duwt ze mijn hoofd ritmisch over de dildo. Mij handen gaan onder haar jurk richting haar billen en begin die zachtjes te kneden. Ze voelen heerlijk stevig aan.

Alexia begint mee te stoten en ik voel de dildo verder in mijn keel komen. Mijn pik begint ondertussen weer te steigeren in het slipje. Ik wordt aan mijn haren omhoog getrokken ze kust me op de lippen en beveelt mij om mijn slipje uit te doen. Gewillig maar ze preuts mogelijk stap ik uit het kante niemendalletje. Ze duwt me ruw voorover op het bed. Ik zit op z’n hondjes met mijn billen naar haar. Ze gaat op haar hurken achter me zitten doet mijn jurk omhoog pakt tussen mijn benen mijn pik vast en begint deze te masseren ondertussen likt ze mijn kut. hmmmm heerlijk dit, om als vrouw door een vrouw op deze manier te worden “genomen” Onze kleding, Haar lichaam, de stijve pik, mijn natte kut. Als geile vrouw, in een mooie jurk op naaldhakken. Dan, voor ik er erg in heb dringt de dildo bij mij naar binnen. Mijn pik explodeert bijna. Wat een genot. Eerst langzaam maar al snel begint Alexia sneller en sneller te rijden. Haar handen slaan op mijn billen en ze noemt me haar slet. Onbeheerst komen we beide klaar. Het vocht spuit uit mijn lul en ik voel Alexia trillen op haar benen achter mij staan.

Ze neemt de dildo er bij ons beiden uit, ik ga naast haar staan. “Doe je jurk een uit” zegt ze “maar hou je hakken aan”. Ik luister en binnen een paar tellen sta ik in mijn lingerie naast haar. Ze draait haar rug naar me toe doet de haren op zij en beveelt me om te helpen met haar jurk uit te trekken. Nu pas zie ik dat ze alleen maar jarretels en kousen droeg. Met zulke perfecte borsten heb je geen bh nodig. Ze zakt weer op haar hurken en begint smakelijk aan mijn pik te zuigen en mijn ballen te strelen. Binnen een paar tellen steigert mijn pik weer, klaar voor nog zo’n fijne beleving? Als ze omhoog komt bied ze mij haar kont aan en nu is het mijn beurt om haar te neuken. Ik steek mijn penis soepel bij haar naar binnen want haar kut is nog drijfnat. Wat een heerlijk uitzicht haar mooie billen, Jarretelle en dat heerlijke lichaam. Als ik kijk naar mijzelf kijk in de spiegels dan zie twee vrouwen in lingerie die elkaar heerlijk verwennen. Alexia duwt haar billen mee in de ritmische beweging. Ik pak haar borsten vast en breng haar omhoog. Haar lange haren komen in mij gezicht als ik op haar oorlel knabbel. Ze begint haar klit en tieten te masseren en na een paar minuten komt zij schokkend voor een twee de keer klaar. Ze draait zich om op bed en liggend op haar rug stopt ze mijn nog stijve pik ik haar mond. In standje 69 zorgt zij ervoor dat ik in haar mond klaar kom. Wat een ervaring. Na deze uitspatting douchen we samen en zoeken we boven tussen de kleding een twee setje kleding uit waarmee we later die avond door de regen en de wind naar een parenclub gaan. was het maar altijd slecht weer buiten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yippie

Ik ben een beginnend travestiet die het heerlijk zou vinden om mijn verhalen zelf mee te maken.
en misschien iemand die mij kan helpen om meer vrouw te zijn

Dit verhaal is 8860 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie