BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 51

Ik werd rond half zes wakker en Ariana en Ines lagen nog steeds in elkaars armen. Ik trok mijn pik langzaam uit Ariana, die abrupt om keek en vroeg: en waar ga jij naar toe met dat lekkere speelgoed? Ik zei: blijf maar bij je vriendin liggen, ik moet naar Fatima en Noura om hen van zwangerschap te verzekeren. Ik liep de woonkamer binnen en Cara en Amika waren nog steeds met JJ aan het chatten. Ik zei: goedemorgen schat. Ze vroeg: heb je lekker geslapen en ik zei: bijna net zo goed als met jou. Daar ben ik blij om zei ze. Wat ga je nu doen? Ik zei: Noura en Fatima nog een beetje babypap geven. Ze willen beide zwanger worden, en nu Lila reeds zwanger is kan ik mijn zaadjes beter doneren. Cara vroeg: hoe was het vannacht? Ik zei: ik ben bang dat ik niet meer gewenst ben. Amika vroeg: hebben jullie ruzie gemaakt? Ik zei: nee, ga maar even heel zacht in de deur kijken.

Cara opende de deur en haar mond viel open. Ze fluisterde tegen Amika: Ines ligt te vrijen met Ariana. De mond van Amika viel ook open en ik zei: ze passen goed bij elkaar. Ik heb vannacht gehoord dat Ariana haar prive revalidatie komt geven, hier in deze ruimte. Cara zei: prive revalidatie, mijn kont, ze willen gewoon met elkaar liggen rotzooien. Ik zei: en daar mag jij en je zus niets over zeggen. Ze willen prive ontdekken of een relatie tot de mogelijkheden behoort. Het is Ines’s huis en ze kan en mag hier doen wat ze wil. Voor jou Amika kan dit best wel eens een verlichting in werkzaamheden zijn. Ik vind dat je hen beide een kans moet geven om te zien waar dit naar toe gaat. Als blijkt dat het echte liefde is, zoveel te beter en als het niet uitwerkt, dan kan ze altijd terugvallen op jullie, mij en mijn vriendinnen en zou ze echt emotioneel diep in de put raken, dan ben ik slechts een vlucht weg. Binnen drie uur is ze in Antwerpen en mag ze zo lang blijven als nodig is. Cara kwam naar mij toe en zei: dat is heel lief aangeboden, maar waar laat ons dat? Ik zei: je bent oud genoeg om een tijdje achter jezelf aan te kijken, en wie weet zijn die twee dolgelukkig met elkaar en komt alles op zijn pootjes terecht.

Amika zei: je hebt helemaal gelijk, maar het is wel een schok om je zus in de armen van een vrouw te zien liggen. Ik zei: hoeveel anders is het dan door diezelfde zus gebeft te worden? Daar had je ook geen problemen mee. Amika’s gezicht kleurde rood en ze zei: je hebt helemaal gelijk. Tegen Cara zei ze: wij gaan er alles aan doen om te zorgen dat dit werkt. Zou dat niet zo zijn, dan ben jij de eerste die het hoort. Ik zei: mooi, wiens kamer is vannacht niet gebruikt? Cara zei: die van mij, maar ik wil zo meteen naar bed. Ik zei: geen denken aan, ik ga jouw bed gebruiken om Fatima en Noura te neuken, intussen gaan jullie samen een ontbijt voor Ines en Ariana maken en dat bij hun in de slaapkamer brengen. Ik wil graag achteraf horen hoe de reacties waren. Over twee uur mag je, nadat je je lakens verschoond hebt naar je bed. Als je eerder wil slapen, dan kruip je maar bij Lila in bed.

Ik liep naar buiten en zag Fatima de binnenplaats schoonvegen. Ik liep naar haar toe en zei: tijd voor Noura en jij om even bij mij in de slaapkamer te komen voor je injectie. Ze keek me geil aan, zette de bezem weg en haalde Noura. We gingen de kamer van Cara in en ik vroeg: wie eerst? Noura had haar kleren al uitgetrokken en sprong op het bed. Ze zei: geef mij je eerste zaad van de dag. Dat brengt geluk. Ik ging op het bed liggen en Noura ging op me liggen en begon me te kussen. Ik voelde even tussen haar benen en ze was nat genoeg om direct geneukt te worden. Ik zei tegen Fatima: lik jij je dochter even zodat ze echt nat wordt? Fatima keek me aan en ik zei: trek jij je kleren ook maar uit dan kunnen jullie elkaar likken terwijl ik jullie streel.

Beide vrouwen lagen in standje 69 elkaar te beffen terwijl ik zacht met hen speelde en toen Noura als eerste klaarkwam tilde ik haar op haar knieen en met haar moeder onder haar begon ik haar te neuken. Fatima speelde met mijn ballen terwijl ik Noura naar haar tweede hoogtepunt bracht en haar tien minuten later volspoot. Ik zei: je weet de routine, op je rug met twee kussens onder je. Ik trok mijn pik uit haar en rolde haar op haar rug en ging daarna met Fatima aan de gang. Die begon mij vurig te kussen en zei: als jij er niet geweest was, was niets hiervan mogelijk geweest, ik ben je voor altijd dankbaar. Ik zei: het is goed meisje. Ik heb het graag voor je gedaan. Ze keek me aan en zei: ik ben nog jong genoeg om meer kinderen van je te hebben. Ik zei: laten we eerst eens beginnen met een. Je dochter zal je help ook nodig hebben. Dat zijn al twee kinderen. Fatima zei: mijn zus heeft zes kinderen. Ik zei: maar hoe ziet je zus eruit? Fatima zei: zoals een vrouw met zes kinderen hoort te zien. Dik en met gigantische hangende tieten. Ik vroeg: en dat is wat jij ook wil?

Ze dacht er even over na en zei toen: nee, dat niet, maar misschien nog wel een extra kindje. Ik zei: daar praten we nog wel eens over. Ze duwde me op mijn rug en zei: ik wil graag bovenop. Ik zei: ok, dat mag. Ze liet zich op mij zakken en begon mij langzaam te berijden. Na vijf minuten stopte ze en ik vroeg wat er aan de hand was. Ze zei: ik wil dat je naar mijn buik kijkt. Ik deed dat en zag haar buikspieren in beweging komen. Steeds feller en ik voelde de knijpende bewegingen van haar buik en kut spieren. Ze was me inwendig aan het aftrekken. Het was een heel speciaal gevoel en Noura, die lag te kijken, zei: mam, beloof me dat je mij dat ook leert. Zodra jij je eerste kind hebt leer ik je dat. Het is goed om eerst een kind te hebben. Terwijl ik zacht haar tieten streelde melkte Fatima mij tot ik een kwartier later mijn zaad diep in haar spoot. Ik zei tegen Noura: nu moet je moeder daar gaan liggen en gaan wij nog even lekker met elkaar spelen.

Noura maakte plaats en ik rolde Fatima op de kussens. Noura klom op mijn buik en ging vooroverhangen en zei: lik mijn tepels. Elke keer dat ik met mijn tong in de buurt kwam trok ze terug en zei ze: je moet je tong leren gebruiken. Ik sloeg mijn armen om haar rug en trok haar naar beneden en zoog haar tepel diep in mijn mond. Ze zei: is dat hoe het voelt als ik straks melk heb? Ik zei: dat moet je aan je moeder vragen. Ik nam haar andere tepel in mijn mond en zoog erop. Ze trok zichzelf omhoog en begon me nu te kussen. Ik zei: kussen is fijn maar niet heel je tong in mijn mond. Ze keek me aan en zei: weet je dat ik geen zakdoek nodig heb en ze ging met haar tong in haar neus. Ik zei: nu hoef je me niet meer te kussen, dat is smerig. Ze zei Sorry, ik dacht dat je het leuk zou vinden. Fatima zei: dat heb ik je al vaker verteld, dat is leuk voor school, maar niet in een relatie. Ze kwam op mijn schouder liggen en ik hoorde haar snikken. Ik zei: ok meisje het is ok en ik kuste haar zacht op haar wang.

Ze stapte van het bed en ging naar de badkamer en kwam terug nadat ze haar tanden had gepoetst. Mag ik nu weer kussen? Ik zei: ok, omdat je je tanden gepoetst hebt mag het. Na ongeveer een half uur zei ik: zo, nu nog even fotos van jullie maken en dan moet ik helaas mijn backpack klaar maken. We vertrekken vanmiddag. Ik pakte mijn camera en maakte diverse fotos van beide vrouwen, ook van hun zaad druipende kutjes en hun tietjes en deed daarna de camera weg. Ik zei: dames het was me een waar genoegen jullie ontmoet te hebben. Ik liet hen aankleden en ze vertrokken naar hun eigen huisje. Ik liep de woonkamer in en zag niemand. Ik hoorde geluiden in de kamer van Amika en liep daar naar binnen. Drie naakte vrouwen waarvan er twee met elkaar lagen te zoenen. Ik zag dat het Lila en Cara waren en ik zei: dames, tijd om op te breken. Lila moet haar backpack inpakken, begin van de avond nemen we de trein naar Barcelona.

Lila keek mij aan en zei: de Sagrada Familia, daar wil ik naar toe. Ik zei: begin maar te pakken dan. Ik liep terug de woonkamer in waar Ines en Ariana net binnen kwamen. Ik liep naar Ines toe die in haar stoel zat en ik gaf haar een tongzoen en ging met mijn hand onder haar rokje en in haar slipje. Haar kutje was drijfnat. Ik trok mijn vingers terug en likte ze af. Hierna ging ik naar Ariana en gaf ik ook haar een lange tongzoen en voelde ook even in haar drijfnatte slipje. Ik keek haar aan en zei waar Cara en Amika bij waren: ik proef dat je al bent begonnen met de fysiotherapie voor Ines, ik proef haar kutsappen nog in je mond. Ariana kleurde vuurrood en Cara zei: zolang jullie ons niet wakker houden met jullie klaarkomen, mag je doen wat je wil. Als dat niet het geval is zullen wij moeten ingrijpen en ons aan jou moeten vergrijpen. Ariana keek Ines aan en zei: dan zullen we vanavond meer lawaai moeten maken. Ik vroeg: hoe was het ontbijt? Ines keek mij aan en zei: dat was de eerste keer dat ik dat in bed heb gekregen, hoe heb je dat voor elkaar gespeeld? Ik zei: met slechts een paar woorden. Ines zei: ik heb zojuist met de vader van Julia gesproken en hij verwacht ons over een uur om bij hen op de koffie te gaan, dus, Lila, Gerrit en jullie twee ook waarbij ze naar haarzussen keek, chop chop zorg dat je klaar bent zodat we kunnen vertrekken.

Een kwartier later waren we onderweg en een half uur later klopte ik op de deur van het huis van de ouders van Julia. We werden binnengelaten en vanaf het eerste moment keek de moeder naar Ines. De vader schonk de koffie in en begon te vertellen over Julia, hoe het ongeluk met de motor en de bus gebeurd was, hoe de vriend van Julia op slag dood was en hoe Julia haar beide onderbenen heeft moeten laten amputeren, haar linkerarm van haar lichaam afgerukt was en hoe haar rechterarm compleet verbrijzeld was. In het ziekenhuis hebben ze Julia weten op te lappen, maar het arme kind heeft er uiteindelijk voor gekozen om met hulp van ons en een dokter uit het leven te stappen. Ariana zei: ik weet er alles van, ondanks wat wij geprobeerd hebben verloor ze steeds meer gewicht en werd ze steeds zwakker, daarom heeft ze nooit van deze stoel gebruik kunnen maken. Ik keek rond in de kamer en zag diverse fotos van een jonge meid aan de muren hangen en vroeg: is dit Julia? De moeder zei: het zijn allemaal fotos van Julia. Ik keek rond en zag een heel mooie portretfoto van haar en vroeg: mag ik daar een foto van maken? De moeder zei: natuurlijk.

Ik nam er een foto van en bekeek die. Hij was goed gelukt. De moeder zei plotseling: nu weet ik wie jij bent, ik zat al een tijdje na te denken waar ik jouw gezicht eerder gezien had, jij bent op tv geweest. Ines zei: dat klopt, maar dat is al meer dan vijf jaren geleden. Ze zei: ik heb het mijn man gevraagd waarom we jou niet meer op tv zagen. Ines zei: ook ik heb een zwaar ongeval gehad. Ik heb het tv station gevraagd om privacy en niets erover naar buiten te brengen. Ze zei: vijf dagen geleden was ik ook zwaar depressief en ben ik naar Fatima gegaan om te bidden voor een oplossing. Ook ik liep met gedachten rond om er een einde aan te maken. Dat was tot ik deze twee naar me toegeschoven kreeg. Ze vertelde het verhaal over de 24 uur en hoe dit nu bijna vier dagen zijn geworden. Hij, en ze wees naar mij, is glashard tegen me geweest en we hebben uren met elkaar gepraat.

Amika onderbrak en zei: ik heb hem zelfs geprobeerd te stoppen en hem geprobeerd weg te sturen, maar Ines liet hem zijn zegje doen. Ines ging verder: ik heb hem getest om te zien of hij werkelijk zijn 24 uur wilde opgeven door hem mij naar het toilet te laten dragen en door hem bij mij te laten blijven terwijl ik nummer twee deed. Hij heeft mij netjes schoongemaakt, alhoewel ik dat deel ook zelf kan doen, maar ik wilde hem testen. Hij heeft me weer netjes gekleed en teruggebracht. Pas daarna heb ik toegezegd dat hij 24 uur mocht doneren aan mij. Toen de 24 uur voorbij waren keek ik naar mijn situatie in een heel ander licht en wist ik dat mijn leven pas begon en wat mijn nieuwe doel in leven zou zijn. Hij heeft mij gevraagd wat mijn grootste wens in leven zou zijn en ik heb hem verteld dat die nooit werkelijkheid zou worden omdat er niemand zou zijn die met mij mijn bed zou willen delen. Ook daar was ik fout. Hij heeft mij geleerd hoe ik als vrouw zonder benen en met de fysieke beperkingen toch een actief sexleven kon hebben en hij heeft mij, met medeweten van zijn vriendin die hier was om het verlies van hun drieling te verwerken, de laatste vier nachten laten zien wat er allemaal mogelijk is en ik hoop hem over twee weken te kunnen vertellen dat ik zwanger ben van zijn kind.

Helaas vertrekt hij vanavond, maar ik ben nu in een goede plek in mijn leven, ik ben uitgenodigd om over drie maanden bij hem op bezoek te komen in Antwerpen en we blijven dagelijks met elkaar in contact. De moeder zei: was jij er maar geweest voor mijn dochter. Ik zei: dat werkt tot een bepaald punt, echter als ze besloten had om niet meer te eten en uit het leven te willen stappen waren die 24 uur bij lange na niet genoeg geweest. Ze verloor de liefde van haar leven en dat is iets waaraan ze zich heeft vastgehouden. Ze wilde bij hem zijn. Het is niet dat ze jullie pijn wilde doen, integendeel ze wilde jullie veel pijn besparen. Tranen liepen over het gezicht van de moeder en ik sloeg mijn arm om haar en troostte haar. Ik zei: ze is nu waar ze wilde zijn, bij haar vriend.

Zwaar snikkend zei de moeder: dank je hiervoor, dit is de eerste keer dat iemand mij verteld wat er gebeurd is en wat de reden erachter is. Nu begrijp ik het pas echt. Dokters vertellen je alles in medische termen, maar nooit zoals jij het nu hebt uitgelegd. Ze keek naar Ines en vroeg: hoe bevalt Julia’s rolstoel? Ines zei: het is de beste stoel die iemand zich kan wensen. Ze vroeg aan de moeder: zou je het erg vinden als mijn kind een dochter word dat ik haar Julia zou noemen? De moeder zei: dat zou ik geweldig vinden. En ik zei er achteraan: en ik wil jullie vragen om haar of zijn peetouders te worden. Ines zal met haar beperkingen best wel eens terug moeten vallen op mensen en het zou mijn eer zijn als jullie twee van die mensen zouden willen zijn. De moeder kuste me op mijn wang en zei: nu kan ik eindelijk beginnen met het verwerken van wat er gebeurd is en heb ik weer iets om naar vooruit te kijken. Ik zei tegen de moeder: ik heb mijn telefoonnummer en emailadres bij Ines gelaten en zal ze het naar jullie laten sturen. Mocht je ooit de noodzaak hebben om met mij te praten, dan mag je me dag en nacht bellen of mailen.

De vader vroeg aan Ines wat ze nu verder ging doen en ze vertelde haar plannen en hij zei: als ik iets voor dit kan betekenen, dan laat het weten, jullie hebben al zoveel voor ons gedaan en dit werk is belangrijk en geeft mij de kans om mijn gedachten van deze tragedie om te zetten in positieve acties. Ines zei: daar hou ik je aan. We namen afscheid en de moeder zei: ik hoop jou snel nog eens te mogen spreken. Ik zei: ik ben nog iets meer dan een maand op onze bedevaart, maar ben daarna weer thuis en dan kunnen we misschien zelfs wel videochatten. Ze keek mij aan en zei: ik weet niet hoe dat moet, we hebben de laptop van mijn dochter hier, maar ik heb daar geen kaas van gegeten. Ik zei: ik heb een hele goede instructrice voor je en wees naar Cara. Ik laat haar een avond in de week jullie lesgeven in hoe je dat moet doen. Cara, kan jij dat regelen?

Cara gaf haar telefoonnummer en zei: laat maar weten welke avond jullie het beste uitkomt. Ik ga toch regelmatig met zijn andere vriendinnen chatten, dan kan je die ook leren kennen. Ze vormen met hun vieren een gezin en alle drie de vrouwen zijn zwanger van hem. De moeder zei: wie zou dat niet willen zijn, de charmeur die hij is en met de wijze levenslessen op zijn leeftheid. Wij bespreken het straks en ik laat het je weten, en nogmaals bedankt dat je ons hebt willen helpen door alleen al te luisteren. Cara zei: geen dank en toen iedereen weer in het busje zat werden we uitgezwaaid door de vaderen moeder van Julia. De moeder zei tegen hem: eindelijk iemand die weet hoe je een mens moet behandelen in plaats van die medische bullshit. We reden terug naar huis en daar gingen we nog wat drinken voor we Ariana gingen afzetten. In de woonkamer liep ik naar Ariana toe, tilde haar rok omhoog en deed haar slip uit. Ze keek me aan en zei: wat doe je nu? Ik zei: ik ben nog niet klaar met jou en begon over haar clit te strelen. Ze zei: hou op, mijn kut heeft gisteren te veel geleden. Ik riep tegen Amika die in de keuken stond: Amika, drie ijsklontjes alsjeblieft.

Ariana keek me verschrikt aan en hield haar hand voor haar kut. Ze zei: nee, niet weer!!! Ik keek haar aan en zei: wat bedoel je, de ijsklontjes zijn voor in mijn frisdrank. GOD ZIJ DANK riep ze hard en iedereen barste in lachen uit. Ariana deed snel haar slipje weer aan en ik zei tegen Amika: kom laten we Ariana terug naar het revalidatiecentrum brengen, dan kunnen we daarna de laatste zaken afhandelen en gaan we daarna naar het station. Met iedereen in de auto reden we naar het revalidatiecentrum. Ariana zat achterin met mij en Ines en terwijl we onderweg waren draaide ik mij op mijn stoel naar Ariana. Ik zei: jij moet nog een ding voor mij doen. Ze vroeg: wat moet ik voor je doen? Ik zei: trek je slipje eens uit, ik wil je kutje nog een keer kussen. Ze trok haar slipje uit en legde het naast haar neer op de zitting. Ik ging even van mijn stoel en dook tussen haar benen waar ik haar kut kuste en haar clit even likte.

Terwijl ik dit deed pakte ik haar slipje en stak het in mijn broekzak. Ze zei: wat ga je daar mee doen? Ik zei: bewaren, als aandenken aan jou. Maar dan moet ik de rest van de dag in mijn naakte kut rondlopen. Enkel mijn rokje aan? Ik zei: als je wil mag je dat ook inleveren, maar dan denk ik dat het moeilijk revalideren wordt. Ze keek me aan en zei: het is omdat je zo goed voor ons bent geweest, je mag het houden, ik trek straks mijn zwempak wel aan. Anders loop ik de rest van de dag met een druipende kut, met alles wat er gebeurd is. Ik zei tegen Amika: bel jij haar dochter even. Amika deed dit en ze kreeg direct antwoord. Ik zei: met Gerrit, als jij de film vanavond wil komen kijken waarop staat hoe je moeder 13 keer is klaargekomen dan moet je naar het volgende adres komen. Amika gaf haar het adres en de dochter van Ariana vroeg: ben jij er dan ook? Ik zei: in gedachten, maar helaas zitten wij in de trein naar Barcelona. Maar als je de film gezien hebt en ervan genoten hebt, mag je aan je moeder vragen of ze een mooie naaktfoto van jou naar me toe wil sturen.

De dochter zei: wat jammer dat ik je niet kan ontmoeten, je moet wel iets heel spectaculairs geweest zijn. Ariana zei: hij heeft mij laten komen zoals nog niet een andere man voor elkaar gekregen heeft. Mijn kut kan wel een week rust gebruiken. Ines zei: dat gaat niet gebeuren, je moet mij helpen revalideren. Ik vroeg naar de naam van haar dochter en Ariana zei: ze heet Mercedes. Ik zei: Mercedes, je moeder is in het prille beginstadium van een relatie met een van haar gehandicapten. Ze heeft de hele nacht liggen vozen met Ines. Mercedes vroeg: wie is Ines? Ik zei: de presentatrice van TV. Ariana ging over mij heen en zei: we hebben niet liggen vozen, maar zijn aan het revalideren geweest. Cara riep: ja, met haar tong in de kut van Ines. Ik zei: dat is genoeg met dat plagen. Ik hoop dat ze beide heel gelukkig met elkaar worden en dat ze straks samen mijn kind kunnen opbrengen. Mercedes vroeg: wat heb ik allemaal gemist? Ik zei: het antwoord daarop kan je vanavond krijgen. Ze zei: ik zorg dat ik rond 8 uur bij jullie ben. Dan wil ik alles horen wat er in de laatste paar dagen gebeurd is.

We kwamen aan bij het revalidatiecentrum en ik opende de deur zodat Ariana kon uitstappen. Ze kuste Ines en mij daarna en kneep me zacht in mijn kruis en zei: ik zal dit mijn leven lang niet meer vergeten. Dank je voor alles. Ik streelde haar tietjes over haar bloes en zei: nee, dank jou voor alles en kijk goed achter mijn meisje aan!!!. Ze zei: maak je daar maar geen zorgen om. Ines trok me naar haar toe en zei: zelfs nu heb je mijn belangen nog in je prioriteitenlijst. Ze kuste me en zei: je bent de beste man in de wereld. Toen we thuiskwamen werden we direct geroepen door Fatima. We liepen samen naar het huisje van haar en liepen er naar binnen. Ze waren in de woonkamer aan het schilderen en beide vrouwen waren spiernaakt. Ik zei: shit, dan heb ik dat ook weer gemist. Ik liep naar Fatima en dipte mijn vinger in de verf en smeerde de latex uit over haar tepels, dipte mijn vinger weer in de verf en maakte een smiley op haar buik en deed daarna hetzelfde bij Noura. Die kwam daarna naar mij toe en drukte haar tietjes tegen mijn donkerblauwe shirt. Er zaten nu twee tepelafdrukken op.

Fatima kwam naar mij toe en deed hetzelfde. Nu had ik vier tepelafdrukken op mijn shirt. Ik keek beide vrouwen semi-kwaad aan en zei: nu zal ik jullie moeten straffen. Jij eerst kleine deugniet. Ik zette een stoel naast de verfbak en legde haar over mijn knie. Ze begon te spartelen en ik begon haar redelijk zacht op haar billen te slaan. Lila was volop met haar telefoon bezig om fotos te maken. Toen de billen van Noura mooi rood waren streelde ik ze even en ging ik met mijn vingers door haar bilnaad en raakte ik haar clitje aan. Ze kreunde zacht en zei: straf mij vaker alsjeblieft. Ik doopte mijn vingers in de verfbak en trok die daarna door haar bilnaad tot aan haar anus. Die was nu mooi grijs. Ik pakte de kleine verfroller en deed daar verf op en rolde die over haar rode billen en liet haar opstaan. Ik zei: dat was jouw straf, nu je moeder. Die liet alles vallen en zette het op een rennen. Ik achtervolgde haar want ze rende expres niet te snel.

Ik greep haar beet, tilde haar op en ze begon me te kussen en smeekte: alsjeblieft geen straf voor mij. Ik zei: te laat en droeg haar naar de stoel waar ik bij haar hetzelfde deed als bij haar dochter. Toen ik met haar klaar was zette ik beide vrouwen naast elkaar en ging ik naast Fatima staan en liet ik Lila fotos maken van hun voorkant. Terwijl Lila dat deed kneep Fatima zacht in mijn kruis en zei ze: was dat even spannend, of niet dan? Hierna draaide ik de vrouwen om en ging ik naast Noura staan die me geil lachend aankeek. Toen de fotos gemaakt waren deed ik mijn shirt uit en zei ik: leg dit even in de magnetron, dit shirt wordt ingelijst, met de fotos van Noura en Fatima. Ik nam beide vrouwen mee aan de hand en we gingen een laatste keer samen onder de douche waar ik beide vrouwen nog even de aandacht gaf die ze nodig hadden. Beide kwamen nog een laatste keer klaar op mijn tong. Ik droogde ze af en zei: en nu verder verven, zonder te knoeien. Ze liepen glunderend terug naar hun huisje.

Cara kwam het huis ingelopen en zei: mogen wij alle drie ook nog een keer met je douchen? Ik zei: wel ja, breng je zussen maar hier naar toe en laat Lila het maar op foto zetten. Lila stond buiten de douche gekleed met haar telefoon en ik zei: maak je niet druk, we hebben 22 uur treinreis voor ons, ik zorg dat ook jij aan je trekken komt. Ik ontkleedde Ines en tilde haar in de douche. Ze sloeg haar arm om mij heen en zei: laat me nog even van je pik genieten. Ik liet haar op mijn pik zakken en neukte haar langzaam terwijl haar zussen ons wasten. Het was een enorm geile ervaring en Lila zei: dit worden pas mooie fotos. Nadat Ines klaargekomen was zette ik haar op haar stoel en mocht Amika hetzelfde doen en na haar was Cara als laatste aan de beurt. Ze wipte als een bezetene, net zolang tot ik mijn zaad diep in haar buikje spoot. Ze zei lachend: ik ben blij dat ik als laatste mocht.

Ik keek haar aan en tilde haar van mij af en zei: de laatste mag wel de rommel opruimen en de was doen. Shit zei Cara, nu heb je mijn plezier weggenomen. Amika en Ines zaten stilletjes te lachen. Ik droogde alle drie de vrouwen en we verlieten de douche. Cara wilde haar slipje aandoen en ik zei: nee, dat is van mij en dat en dat slipje ook en ik wees op de slipjes van Amika en Ines. Ik zei: jullie brengen ons straks naar het station zonder slipjes zodat ik, als ik afscheid moet nemen, nog even aan jullie kutjes kan voelen. En ik weet zeker dat onderweg naar het station, als Lila tussen jullie inzit op de voorbank, ook zij nog even met jullie kutjes wil spelen. Ines zei: dat is nog een nieuwe campagne voor mij: geen seks in het verkeer. Ik keek haar lachend aan en zei: wij mogen dat, die campagne is nog niet gestart. Ze keek me lachend aan en zei: dat geld eigenlijk alleen voor de voorbank, achterin mag alles. Ik vroeg: echt alles? Ze zei: jij mag achterin alles met mij doen. We nemen de toeristische route zodat er genoeg tijd is voor jou om mijn kutje nog een laatste keer te vullen. Ik zei: dan wel een paar handdoeken op je schapenvacht, anders is die direct aan schoonmaken toe.

Goed idee zei Cara, ik zal er ook een paar op de voorbank leggen. Ze nam Lila bij de hand en zei zacht tegen haar: doe jij je slipje ook uit? Dan kunnen we jou ook om beurten even lekker vingeren. Lila zei: hier en tilde haar rok omhoog. Neem het nu maar, je mag er elke avond aan ruiken, het is drijfnat dus als je het in een ziplock tasje doet kan je er weken van genieten en als jullie dan naar Antwerpen komen krijg je van mij een nieuw nat slipje. Cara trok het slipje van Lila uit en hield het in haar hand en zei: het is inderdaad erg nat, ben je een beetje geil? Terwijl ze dat zei streelde ze de clit van Lila die zacht in haar oor kreunde: ik kan niet wachten om jou in mijn bed te krijgen. Cara vingerde haar tot ze klaarkwam. Terwijl ze dit deed stond ze uitgebreid te tongen met Lila. Amika zag dit en ging achter Lila staan en streelde haar tieten onder haar bh-hemd en fluisterde in haar oor: dit is zodat je mij ook niet vergeet. Lila draaide haar hoofd en tongde ook met Amika.

Ik had intussen Ines aangekleed in een bh-hemd en een colbertje en een kort rokje. Ze zag er geweldig uit en haar tepels waren heel duidelijk zichtbaar. Cara zag het en zei: wow, dat is gewaagd. Ik keek Cara aan en zei: ze is gewoon een bloedgeile meid. Amika zei: wat zal ik aandoen dat dat overtreft? Ik zei: het enige wat dat overtreft is als je naakt de auto ingaat, en zelfs dan gaat mijn voorkeur uit naar deze geile dame. Ines had mijn hand in die van haar en ze krabde met haar middelvinger over de palm van mijn hand en keek me geil aan. Ik zei: nog even wachten lieverd. Lila stuurde de fotos die onder de douche genomen waren door naar Ariana met de tekst: ik hoop dat je niet jaloers bent. Ze kreeg direct antwoord: nee, niet jaloers. Wat een enorm mooie fotos heb jij gemaakt. Ik keek Lila aan en zei: pak je backpack, dan kunnen we zo meteen vertrekken. Lila pakte haar, en mijn backpack en deed die in het busje. Ik reed Ines met haar mooie nieuwe stoel het busje in en toen iedereen in het busje was werden we uitgezwaaid door Fatima en Noura.

We reden in eerste instantie Lissabon uit en toen we op een buitenweg het busje parkeerden tilde ik Ines uit haar stoel nadat ik mijn broek en boxer naar beneden had gedaan en zette ik haar op mijn schoot. Ze had mijn pik precies op de juiste plaats tussen haar schaamlippen gezet en ik liet haar heel langzaam op mij zakken. Ze begon met me te vrijen alsof we al jaren verliefd op elkaar waren. Ze ging, met mijn hulp zacht op en neer op mijn pik en na een paar minuten fluisterde ze: mag ik klaarkomen? Met geluid? Ik zei: jij mag dat. Ze begon hard te kreunen en even later voelde ik haar kut verkrampen. We hadden niet eens in de gaten dat er drie vrouwen naar ons zaten te kijken. Lila zei: is het niet mooi om te zien hoe je zus veranderd is. Cara zei: ik weet alleen niet of dit een goed ding is, ze krijgt nu veel meer aandacht dan wij. Lila zei: heeft ze dat niet verdiend na vijf jaar ellende. Amika zei: precies, terwijl zij in de put zat lag jij te rotzooien met mannen. Laat haar nu maar eens flink genieten. Ik gun het haar allemaal.

Ines kwam nog een tweede keer klaar en weer luid kreunend zei ze: ik wilde dat ik je hier kon houden. Jij bent zo goed voor mij geweest. Ik zei: eerst moet je jezelf opnieuw uitvinden en dan komt de liefde vanzelf. Je weet nu dat het uit de meest vreemde hoeken kan komen. Ze had nu tranen in haar ogen en ik zei: je kan elke dag met mij, of JJ of Lila videochatten. Trudie wordt moeilijker, die kan niet praten. Daarvoor moet je eerst internationale gebarentaal leren. Ik zei: dat is ook nog iets wat je zou kunnen doen. Dat geeft je weer extra mogelijkheden. Jouw wereld ligt voor je open. Het is nu aan jou om een richting te kiezen. Ik ging verder: en nu genoeg gehuild. De enige tranen die ik nog wil voelen zijn die uit je kutje komen.

Ik tilde haar weer langzaam op en liet haar weer zakken. Dit ging nog een kleine tien minuten door voor ik mijn zaad diep in haar buikje spoot. Ze keek me aan en zei: volgens mij heb ik genoeg zaad in me gehad om een elftal aan kinderen te krijgen. Ik zei: maak daar maar geen grapjes over. Een is genoeg voor nu. Ik tilde haar van me af en zette haar op de handdoeken die in haar stoel lagen. Ze zei: dat was een goed idee van je, die handdoeken. We keken naar de voorbank en zagen dat Lila haar hoofd achterovergeslagen had en zwaar kreunend aan het klaarkomen was. Ik vroeg: wie van jullie is haar aan het vingeren en beide vrouwen gaven antwoord. Ze wordt in twee gaatjes gevingerd en geniet er met volle teugen van. En jullie vroeg ik. Wij zijn beide al klaargekomen, Lila is de laatste. Ik zei: dan moeten we zo meteen maar gaan, anders missen we onze trein.

Toen het orgasme van Lila weggeëbd was en iedereen weer op hun plek zat vertrokken we richting station. Daar aangekomen was het een emotioneel afscheid. Bij elke vrouw die ik kuste tilde ik haar rokje omhoog en streelde ik zacht hun kutjes, waar veel mensen naar stonden te kijken. Toen ik als laatste bij Ines aankwam tilde ze zelf haar rokje omhoog en zei ze hardop: deze man heeft mij uit een depressie geholpen en ik vind het helemaal niet erg als jullie staan te kijken terwijl hij mijn kutje aait. Ik kuste Ines en Lila en ik deden onze backpacks aan en liepen naar de trein. We hoorden: was dat niet de vrouw van de tv? Ik draaide me om en zei: dat was ze vijf jaar geleden, nu is het een heel andere, veel geëmancipeerdere vrouw. We stapten de trein in en gingen naar de eerste klas wagon terwijl de drie zussen ons buiten de trein volgden. Met veel handkusjes van hen vertrokken we.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4408 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie