BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Edith bekent haar fantasie

“Het komende uur doe ik alles wat jij wil” zei ze. “Een uur, helemaal voor jou!” “Spannend hè?”. Een onverwachte opmerking, die mij verraste. Ze zei het ook op een toon alsof het een cadeautje was en ze zich er al op verheugde dat ik het zou uitpakken.

Drie uur geleden hadden we een Zen genomen en we hadden heerlijk liggen lullen over van alles en nog wat, onze manier om telkens weer dicht bij elkaar te komen. We lagen op onze zolder, een mooie grote ruimte met zacht invallend licht. In het midden hadden we met wat matrassen, kussens en een deel van een bankje een heerlijk nestje gemaakt. Edith had haar zwarte zijde kimono aan, haar haar was los en ze was mooi opgemaakt. Zo zie ik haar het liefst.

Een half uur geleden hebben we allebei 4mg G genomen en die begon, zeker met nog een restje Zen in ons bloed, heerlijk in te kicken. “Wat is dat toch een zalig gevoel; die G die zo door je aderen giert”, zei ze. “Moet je voelen, mijn doos is gloeiend heet”. Ze deed haar benen een beetje uit elkaar, net genoeg zodat ik mijn hand op haar kutje kon leggen. Het zachte vlees van haar heerlijke doos gloeide inderdaad. Ik voelde het vocht, ze was al nat.

Om dat moment maakte ze de opmerking die ik niet had verwacht. Ik vond het fantastisch, maar ook spannend; wat wilde ik dan doen en durfde ik daar dan zomaar om te vragen? Moest even aan het idee wennen en om tijd te winnen stelde ik voor eerst nog maar een sigaret te roken. “Dat is goed” zei ze, “je tijd gaat over een kwartier in.” Ja hoor, ook nog de druk opvoeren; wat is het toch een lekker ding!

“Dan ga je eerst maar eens iets leuks aantrekken” gaf ik haar de opdracht, toen ik mijn sigaret gedoofd had. “Dat mooie witte watervaljurkje, een witte G-string en de goudkleurige high heels”. “Dan ga je naar de badkamer om jezelf nog eens wat extra dik op te maken en kom je verleidelijk het atelier weer in”. Ze keek me aan “Dan wil ik nog een beetje G als ik terugkom. Maak jij dat dan?”. “Is goed” zei ik “maar dan maak je je wel lekker op met veel oogschaduw en knalrode lippenstift”. Zo ruilde we elkaars wensen………

Ze verdween het atelier uit en liep naar de badkamer. Ik pakte het jurkje, de G-string en de high heels uit de kast en liep achter haar aan om die in de badkamer te leggen. Terug in het atelier maakte ik nog twee kleine porties G en probeerde een keuze te maken uit alle dingen die ik het komende uur wilde doen. Dat was nog niet makkelijk, maar ik ging me niet laten kennen en had veel zin om ‘mijn uurtje’ maximaal te gebruiken.

Edith kwam weer binnen in haar volle glorie. Haar benen tekenden prachtig af in de high heels. Het witte watervaljurkje zat als een minirokje strak om haar bovenbenen, terwijl haar waanzinnige borsten vrij op en neer deinden achter de ruime, dunne stof. Ze was prachtig opgemaakt; volle rode lippen, dik aangebrachte mascara en donkergekleurde oogschaduw. Wauw, wat een fantastisch vrouw is ze toch!! We namen allebei de extra G die ik al had klaargezet, zodat we volle bak in het gevoel zouden komen.

“Ga om te beginnen maar op de kruk zitten die ik voor je heb klaargezet” zei ik. Uit het pakje pakte ik een sigaret, stak die aan en gaf hem haar. Het asbakje zet ik op het bijzettafeltje naast de kruk. “Laat me je maar eens bewonderen”. Ze ging met een bil op de hoge kruk zitten en nam een hijsje van haar sigaret terwijl ze me strak bleef aankijken. Met haar vrije hand verplaatste ze het decolleté van het watervaljurkje zodat ik vol zicht kreeg op de verleidelijke spleet die haar borsten vormde. Ik pakte mijn telefoon en maakte een paar foto’s. Edith nam meteen verschillende poses aan; stout, verleidelijk, uitdagend en rookte daarbij haar sigaret waarvan de filter inmiddels behoorlijk rood kleurde. Ze lachte en had het duidelijk naar haar zin. Zo voor mij poseren vindt altijd ze heerlijk, zeker als ik dan foto’s of een filmpje van haar maak.

“Zou je niet eens in een sexfilm willen spelen” vraag ik, “je hebt daar werkelijk alles voor in huis?”. “Misschien wel” zegt ze, “ligt eraan wat voor sexfilm”. “Een rol in een mooi opgenomen, vrouwvriendelijk film waarin alle aandacht naar mij gaat, lijkt me wel wat”.

Dat vond ik een lekker onderwerp en nu dit uur toch voor mij was….. “Kom lekker bij me zitten, dan gaan we daar eens heerlijk over fantaseren” zeg ik. Edith stond op van de kruk, drukte haar sigaret uit en liep de vijf, zes meter naar ons nestje. Ze ging naast me liggen en schikte haar jurkje, zodat niet alles meteen in “the open” was.

De G giert nu door mijn aderen en het heerlijke gevoel in mijn lijf maakt dat ik een erectie voel opkomen. “Wat is jouw favoriete filmpje op Pornhub?” vraag ik. Ze lacht. “Dat zou je wel willen weten hè” zegt ze terwijl ze me een verleidelijke knipoog geeft.

“Weet je” zegt ze na even stil te zijn geweest, “ik word wel opgewonden van het idee gefilmd te worden”. “Ik zie mezelf dan in een mooi decor, met mooie kleding, de spanning van wat gebeuren gaat, met een paar mooie mannen en dan twee vreemden die eromheen drentelen met camera en geluid”.

Ik was verast door haar reactie, dit had ze mij nog nooit verteld. “Hoe zie je dat dan voor je?” vroeg ik. “Nou” zegt ze, “die scene draai ik in mijn fantasie al een tijdje af”……..; “Op een bank zitten vier mooie mannen met elkaar te praten, ze zitten in een echt mannengesprek, misschien wel een zakelijk gesprek. Ze zijn alle vier netjes gekleed in pak, mooi overhemd, geen stropdas. En, voor hen totaal onverwacht, kom ik binnen, gekleed in een sexy outfit, mooi opgemaakt, klaar om naar een galafeestje te gaan”. “Het gesprek valt stil, zij zien mij en ik zie hen, totale verassing aan beide kanten. Op een tafeltje naast de bank zie ik op een spiegel zeker 15 à 16 lijntjes cocaïne liggen, klaar om opgesnoven te worden met het pijpje dat ernaast ligt.” “De camera draait en ik kijk verbaasd, terwijl 8 ogen mij aanstaren”.

“Oh” zeg ik “dat klinkt als een goed begin”, en ik merk dat ik opgewonden begon te raken. Het idee dat Edith, in haar maximale sexy verschijning, zich openstelt voor meerdere mannen tegelijk, is een fantasie van mij die ik al heel lang heb. Vooral het feit dat meerdere mannen naar haar kijken, haar bewonderen en opgewonden van haar raken, vond ik altijd al een geweldig idee waar ik menigmaal op ben klaargekomen.

“Wat zou je dan het liefste willen doen als je over die vier mooie en goedgeklede mannen beschikt? Stel dat je de regisseur was, hoe zou die scene verlopen?” “Ik wil de aandacht van ze trekken, ze verleiden en langzaam gek maken terwijl ze alle vier op de bank moeten blijven zitten”. “Oei, dat zal een uitdaging zijn voor die mannen; op de bank blijven zitten met jou zo verleidelijk op een paar meter afstand” zei ik”. “Dat is ook de bedoeling”, reageert ze “en ik ga daar net zolang mee door tot ze als vanzelf zichzelf in hun eigen kruis gaan tasten en na verloop van tijd zichzelf heel zachtjes, bijna stiekem maar voor mij zichtbaar, beginnen af te trekken. Dat lijkt mij een heerlijk gevoel; ik die daar een verleidelijk sta te zijn en die mannen die mij begeren zo teasen dat ze strontgeil op mij worden en alle vier met hun jongeheer in hun handen zitten.” “Macht dus” zeg ik. “Ja” zegt ze, “macht heerlijk!”

“En als je dan die macht hebt, wat doe je daar dan mee” vroeg ik, zeer geïnteresseerd in het vervolg. “Dan ga ik een spelletje spelen. Ik geef ze een raadsel op; Wie van de vier mijn schoenmaat kan raden, mag even naast mij komen staan. Maar aanraken blijft verboden, alleen maar ruiken en dan weer terug op de bank”.

“Spannend” zeg ik “en dan de volgende ronde”. “Ja” antwoord ze met een blos op haar wangen, “dan de volgende ronde”. “Wie van de vier mijn cupmaat goed heeft, mag zachtjes mijn borsten aanraken. Door de stof heen en dan weer natuurlijk weer terug op de bank”.

“Als laatste moeten ze raden hoe het kapsel van mijn poes geschoren is. Hebben ze het goed dan haal ik mijn borsten tevoorschijn en laat ik ze het bewijs van het juiste antwoord zien”. “En als ze het fout hebben” vraag ik. “Dan heb ik een lijntje cocaïne verdient”. “En dat is wat in mijn fantasie gebeurt; ze raden het niet”.

“En, neem je dat lijntje?” “Ja, natuurlijk!” “Ik loop naar het tafeltje, pak het buisje, buig me zodanig naar voren dat ze een inkijkje krijgen op mijn borsten en snuif langzaam en verleidelijk twee dikke lijntje naar binnen”. “Alle vier de mannen beginnen zich bij die aanblik steviger af te trekken en ik kan het zachte gekreun dat ontstaat goed horen. Daarna ga ik op de stoel die tegenover de bank staat zitten, haal één borst tevoorschijn en trek mijn jurkje net genoeg op, zodat ze mijn kutje kunnen zien. Als de vier zich dan aan mij zitten te vergapen zeg ik met een diepe zucht “Ik wordt altijd zo verschrikkelijk geil van cocaïne….”.

“Wil je een lijntje?” vraag ik haar. “Ja, lijkt me heerlijk”. Ik leg twee lijntjes voor haar klaar die ze gretig opsnuift en geef haar de laatste opdracht van mijn uurtje. Heel langzaam zie ik de eikel van mijn stijve pik in haar mond verdwijnen…….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Peka63

Inmiddels ben ik een oudere jongere. Maar leeftijd is slechts een getal en het hart is nog jong. Een van de grote voordelen van iets ouder zijn is ervaring. In mijn geval, levenservaring in combinatie met een rijke schakering van een seksueel verleden. Mijn verhalen zijn deels autobiografisch en deels fantasie. In mijn verhaaltjes geef ik die fantasie de vrije loop en probeer ik op een subtiele en soms minder subtiele manier opwindend te zijn. Door ze hier te delen hoop ik dat jullie ervan kunnen genieten. Ik zou zeggen; "Doe er iets leuks mee, voor jezelf of met elkaar!"

Dit verhaal is 7460 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie