BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een lekker feestje

Een warme zaterdagavond en ik ben me aan het omkleden. We gaan vanavond sinds lange tijd weer naar een feest in de stad. Een “back to the 80’s party” en een aantal van onze vrienden gaan ook. Even weer lekker losgaan op “onze muziek” van vroeger, een tripje back to memory lane als het ware. Hoewel ik eigenlijk niet zo’n fan van dit soort feesten ben heb ik er toch wel zin in. De muziek van vroeger brengt uiteraard oude herinneringen naar boven maar het was niet altijd de meest dansbare muziek. En ik hou inmiddels wel wat meer van moderne muziek maar goed, het wordt waarschijnlijk gewoon een leuke avond. De kids zijn uit huis, het is heerlijk weer en een avond uit met de nodige drank eindigt meestal ook in een geile sexpartij dus ik heb er zin in. Ik knoop net mijn blouse dicht als jij de slaapkamer binnen komt. Net onder de douche vandaan en mijn blik glijdt over je naakt lijf. Je ziet er voor je 48 jaar echt nog goed uit; mooi lijf, goed in verhouding met hier en daar een rimpel of een plooitje maar nog steeds sexy om naar te kijken. Nog steeds een volle, stevige C-cup met heerlijke borsten en tepels die vragen om aangeraakt te worden. Ze worden ook bij de minste of geringste prikkel meteen groot en stijf en hoewel jij dat vaak als irritant ervaart, word ik er na al die jaren nog steeds mega hitsig van.

Laatst waren we samen aan het sporten en toen was de aanblik van je tepels die door je sportshirtje heen te zien waren echt té lekker. Dat vonden ook de andere aanwezige mannen in de sportschool want ik zag menig man met een geile blik naar je borsten gluren. Ik kijk even naar je poesje en zo te zien ben je ook lekker glad geschoren. Je kijkt me aan en lacht. “Zo, weer lekker fris”. Je loopt naar de kast en pakt uit de lade een kleine donkerblauwe string. Je schuift ‘m langzaam over je benen omhoog tussen je billen en draait je om naar mij. “Nou schat, wat zal ik hier eens bij aantrekken ?”. Je hebt genoeg leuke lingerie en volgens mij heb je hier ook een bijpassende kanten bh bij. Ik grijns een beetje. “Nou, eigenlijk is het zo al goed”. “Ja, dat snap ik, maar alleen in een string naar een feest gaan lijkt me niet echt een super idee”. In de la ligt ook de bijpassende kanten bh en je schuift je borsten langzaam in je bh. Een beetje push-up en je borsten worden heerlijk een beetje omhoog gedrukt. Je kijkt weer in de kast en pakt een paar jurkjes. Uiteindelijk kies je voor een mooi lichtblauw jurkje met een soort bloemenprint. Past erg goed bij je blonde haren en je blauwe ogen. Net boven de knie, niet te strak maar ook niet te los, goed aangesloten bij je taille, lekker strak om je volle borsten, vier knoopjes met een beetje decolleté en twee bandjes over je schouders.

Je ziet er heerlijk uit. Ik loop op je af en geef je een vette tongzoen waarbij ik mijn handen even onder je jurkje laat gaan om je billen te pakken. “Mmm, ik weet niet of ik zo lang van je af kan blijven vanavond”. Je lacht. “Dat hoeft toch ook niet ? Jij mag altijd aan me zitten” en je loopt naar beneden.
Op het feest aangekomen is het al een drukke bende. Het is in een grote zaal van een oude fabriek en de muziek klinkt al lekker door de ruimte. Het is ook best warm en al snel hebben we ons eerste koele drankje te pakken. Een aantal van onze vrienden zijn er ook en we staan aan de bar iets te kletsen. Ik sta naast je, een beetje tegen je aangedrukt en ik kan het niet laten om af en toe even over je kontje te strelen en mijn vingers langs je string te laten glijden. Er komen drie mannen voorbij lopen en één ervan kijkt naar jou. Hij loopt iets door maar komt vervolgens weer terug lopen. Hij staat voor je en buigt wat naar je toe en jij kijkt op. “Zaten wij niet samen in HAVO 5..?” hoor ik hem zeggen. Even blijf je hem aankijken. “Hey, Bram..!!” roep je enthousiast, en er volgt een omhelzing. “Jeee, dat is lang geleden zeg..!”. Je kijkt hem lachend en met een intense blik aan en ik krijg de indruk dat hij misschien wel meer was dan alleen een klasgenoot. Je draait naar mij. “Schat, dit is Bram. Lang, lang geleden zaten we bij elkaar in de klas” en je kijkt hem weer een keer diep in zijn ogen. Ik geef een hand. “Aangenaam, leuk je te ontmoeten”. Bram kijkt me aan en lacht vriendelijk. “Zo, leuk om jullie te zien !

Dat krijg je op dit soort oude lullen feestjes, dan zie je weer eens oude bekenden”. Je lacht en er ontstaat een gesprek tussen jou en Bram. Ik blijf naast je staan en klets af en toe ook wat met een paar vrienden om me heen. Af en toe vraagt Bram ook wat aan mij en kletsen we wat met z’n drieën. Ik moet zeggen dat het een aardige vent is en ook jij bent heerlijk aan het kletsen en lachen met hem. Hij ziet er goed uit en ik snap wel dat je nu weer even met hem wil bijkletsen. Af en toe zie ik hem een beetje half naar je decolleté gluren en heb jij dat volgens mij ook wel door maar je lijkt het niet erg te vinden. Na een paar drankjes zit de stemming er goed in. Het is drukker geworden en het praten met elkaar gaat steeds lastiger. Dan klinkt er een lekker disconummer en je kijkt me aan. “Kom schat, even lekker dansen.!” Je pakt mijn arm maar ik wil net een slok nemen. Mijn glas schudt heen een weer en een flinke plens bier gutst over mijn shirt en recht in mijn nek. Proestend kijk je me aan en ook ik kan een glimlach niet onderdrukken. “Muts !!” roep ik lachend. Ik zet mijn glas op de bar neer. “Ik ga me even fatsoeneren” en loop richting de toiletten. Op het toilet pak ik wat tissues en dep mijn nek en shirt wat droog. Nu ik er toch ben ga ik ook even plassen en na een minuut of 10 ben ik weer terug aan de bar. Ik sluit aan bij onze vrienden maar zie jou niet meer aan de bar staan. “Mijn vrouw ergens gezien ?” vraag ik aan een vriendin. Ze lacht en wijst naar de dansvloer. “Daarachter ergens, met Bram en zijn vrienden”. Ik rek me uit en tuur over de dansvloer. Door alle lichten en bewegende mensen kan ik je in eerste instantie nergens zien. Ik kijk langer en dan zie ik je, ergens op de dansvloer lekker aan het dansen. Inderdaad met Bram en jullie hebben zo te zien veel lol. Je draait wat en dan zie je mij kijken. Je zwaait en met een grote glimlach swing je verder.

Na een minuut of 10 komen jullie weer naar de bar, kletsend en bezweet. “Drankje dansers ?” en ik schuif twee glazen jullie kant op. “Pfoe, graag.! Lang geleden dat ik weer zo lekker heb staan swingen !”. Bram kijkt mij aan. “Ja, en ze kan het nog steeds, net als vroeger” en hij lacht. “Hebben jullie lang bij elkaar in de klas gezeten ?” Bram kijkt mijn vrouw aan. “Een jaartje ofzo ? Het lijkt veel langer maar volgens mij was het maar één jaar”. Mijn vrouw lacht. “Ja, dat was lang genoeg..!” en ze neemt weer een slok van haar wijntje. “Oh, was Bart vervelend dan”. “Nou nee, zeker niet….het was zelfs iets te gezellig in de klas met hem”. Bart lacht. “Tsja, school en leren was niet echt mijn ding laten we maar zeggen. En volgens mij hebben we nog half-half verkering gehad, of iets wat er op leek..!”. Mijn vrouw lacht. “Eerder half-half dan verkering !” en ze kijkt Bram aan. “Ergens een keer gekust op een schoolfeest maar dat was het”. En dan schiet ze in de lach. “Oh ja, en toen had je wel een truc waar ik echt van onder de indruk was..!”. Bart kijkt verbaasd. “Een truc..? IK ?”. “Ja, tijdens het kussen ergens in de gang van school deed jij ineens met één hand mijn BH sluiting op mijn rug open”. Ik schiet in de lach, en Bart ook. “Ooh shit ja..! Dat had ik zo lang geoefend met een bh van mijn zus die aan de waslijn hing.!” Mijn vrouw schiet weer in de lach en ik lach mee. Ik zie het helemaal voor me hoe Bram zit te oefenen en hoe mijn vrouw op jonge leeftijd ineens geconfronteerd werd met een losse BH op een schoolfeest. Met grote pretogen kijkt ze Bram aan en ook hij kijkt haar aan, enigszins verlegen maar wel met een grote grijns.

Dan klinkt er weer een vet disconummer en met een luide “Ow vet nummer !” trek je Bram aan zijn arm met een knipoog naar mij. Je hebt al een paar wijntjes op en met een indringende blik sleep je hem weer de dansvloer op. Als jij wat drankjes op hebt dan word je altijd een beetje uitdagend en flirterig en ik zie nu ook weer de glinstering in je ogen. Ik blijf nog even bij mijn drankje en zie je weer lekker bewegen op de muziek. Je pakt af en toe Bram zijn hand en draait rondjes, waarbij je af en toe tegen zijn lijf aan staat te draaien. Dan zie ik hoe je iets in Bram zijn oor zegt. Hij kijkt je aan en lacht hard. Hij kijkt mijn richting op en zegt iets in jouw oor. Jij kijkt ook naar mij en zegt dan weer iets terug. Bram kijkt je nog steeds aan en jij begint dichter bij hem te dansen waarbij af en toe je hand op zijn heup rust. Dan komt Bram dicht tegen je aan staan en zie ik hoe hij zich tegen je aan drukt. Wat is dit ? Wat zijn die twee aan het bekokstoven daar op de dansvloer ? Zijn hand zit op je rug en drukt je dicht tegen hem aan. Dit duurt een seconde of 10 en dan moet jij opeens enorm hard lachen. Je slaat je handen voor je mond en kijkt Bram lachend maar ergens ook uitdagend aan. Bram grijnst en blijft jou ook aankijken, langzaam weer bewegend in het ritme van de muziek. Jullie dansen nog even door maar dan zie ik hoe je iets tegen Bram zegt en dan naar de zijkant van de dansvloer loopt. Er zijn wat donkere nissen en hoeken en even ben ik je uit het oog verloren. Bram kijkt ook waar je bent en vervolgens kijkt hij even naar mij en haalt zijn schouders op. Na een minuut sta je ineens voor me.

“Hier !” en je drukt iets in mijn hand. Ik kijk; het is je BH ! Wat is dit..? Verbaasd kijk ik je aan. Met pret in je ogen buig je naar me toe. “Bram kan het nog steeds met één hand..!” en met een grote lach geef je me een kus op mijn mond. Ik ben even stil en weet niet goed wat ik moet zeggen. Heeft nou een vreemde man jouw BH losgemaakt ?! Je ziet mijn blik en lacht. “Het is toch veel te warm hier, en dat scheelt weer iets uittrekken voor straks..” fluister je in mijn oor. Je wrijft je borsten expres even goed tegen mijn lijf en ik voel ze los in je jurkje zitten. Ik pak je bij je rug en druk je nog eens goed tegen me aan. “Mmm, dat is wel een goede voorbereiding inderdaad. En Bram vond het vast niet erg..”. Je lacht geil en loopt dan weer de dansvloer op. Ik zie dat de bovenste twee knoopjes van je jurkje open zijn en je hebt nu een aardig decolleté. Je komt weer bij Bram en zegt iets in zijn oor. Hij lacht en ik zie hoe zijn blik op je borsten blijft hangen terwijl je weer in de drukte van de dansvloer heerlijk aan het dansen bent. Ik stop je BH ongemerkt in mijn broekzak, klets weer wat met mijn vrienden en drink ondertussen mijn volgende colaatje. Af en toe kijk je vanaf de dansvloer met een blije en uitdagende blik mijn kant op terwijl je heerlijk met je heupen draait.

Het feest loopt op z’n eind en de dj draait het laatste plaatje. Het is een langzaam nummer en jij en Bram staan door de drukte dicht bij elkaar. Hij pakt je bij je middel en zegt wat in je oor. Jij lacht en op de laatste klanken van de muziek schuifelen jullie een beetje tegen elkaar. Ik vind het heerlijk om je zo te zien genieten, en ook ben ik blij dat die heerlijke vrouw op de dansvloer mijn vrouw is. Je wordt vaak door menig man met begerige ogen bekeken en dat maakt mij vaak trots en blij. Want uiteindelijk ga je met mij mee naar huis. En door alle aandacht en geflirt word je vaak ook nog een beetje hitsig dus de pret voor mij wordt dan alleen maar groter. Je komt met Bram de dansvloer af lopen waarbij ik door de lichten die nu wat meer aangaan duidelijk je stijve tepels door je jurkje heen kan zien. Je ziet mijn blik en je lacht. Ik krijg een dikke zoen op mijn mond en je drukt je warme lijf weer tegen me aan. “Mmm, heerlijk staan dansen !”. Bram komt naast je staan en grijnst met een geile blik naar jou. “Ja, lang geleden en ik ben blij om te merken dat ik het nog steeds kan”. We drinken nog een laatste drankje waarbij jij dicht tegen me aan staat. Ik kan het niet laten om even mijn hand onder je jurkje te laten glijden en over je billen te strelen. Je kijkt me geil aan en ik zie begeerte in je ogen. Bram neemt een laatste slok. “Zo, dat was echt gezellig. Ik moet er nu helaas snel vandoor, hopelijk haal ik mijn bus nog”. “De bus, nou dat wordt spannend” zeg ik terwijl ik op mijn horloge kijk. “Waar moet je heen dan ?”. “Ik woon sinds kort in Heeg. Niet te ver weg maar zonder de laatste bus wordt het lastig om thuis te komen”. “Nou, dat is in de richting van ons huis, toch ?” en je kijkt me aan. “Eeuh, enigszins wel ja. Kan je wel even in Heeg afzetten want zover is dat niet omrijden”. Bram kijkt ons aan. “Nou dat zou echt top zijn. Scheelt mij een dik half uur met de bus.!”. Met ons drieën lopen we naar buiten. Het is al redelijk afgekoeld en terwijl ik naast je loop zie ik door je jurkje heen dat je tepels weer hard zijn. Zal wel door de kou komen, denk ik als we bij de auto aankomen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Bram net iets te lang naar je borsten kijkt dus het zal hem ook wel opgevallen zijn dat je met stijve tepels rondloopt.

Bram stap achterin en jij op de bijrijdersstoel en nog napratend draaien we het parkeerterrein af. Ik rijd door de wijk en gluur weer even opzij. Je zit naast me en ik zie je jurkje strak gespannen om je borsten zitten met de gordel tussen je borsten. “Zit de gordel irritant ?“ en ik schuif mijn hand tussen je borsten om de gordel weg te halen. Even laat ik snel mijn hand over je borst en tepel glijden en knijp er zacht in. “Als je even je rechterarm over de gordel heen brengt dan zit hij wat lager”. Je draait je arm er omheen waardoor de gordel nu over je buik loopt. Je kijkt me ondeugend aan en ik grijns wat voor me uit. We rijden een automaat maar toch heb ik altijd mijn hand op de middenconsole liggen. Hij ligt nu vlak bij je been en ik kan de verleiding niet weerstaan om even mijn hand op je knie te leggen. Je jurkje zit iets omhoog geschoven tot halverwege je bovenbeen en met een glimlach laat je je hoofd tegen de stoel aan leunen. “Mmm, wat een gezellige avond was het mannen”, en je sluit je ogen. Mijn hand ligt nog steeds op je been en ik merk dat je jouw been langzaam naar buiten toe laat vallen, richting de middensteun. Je benen zijn jouw erogene zone en vooral de binnenkant van je dijbeen is erg gevoelig. Ik kijk in de achteruitkijkspiegel en zie Bram achter me op de achterbank zitten. Zo te zien kijkt hij een beetje naar buiten en ik laat mijn hand iets verder over je knie en je been glijden, langzaam kriebelend. Jij blijft rustig zitten, je ogen nog steeds gesloten. Langzaam gaat je been nog iets verder naar de zijkant totdat hij tegen de middensteun leunt. Ik voel een lichte kriebel in mijn buik. Geef je nu een teken dat ik nog iets verder kan gaan ?

Weer kijk ik in de achteruitkijkspiegel. Zo te zien kijkt Bram nog steeds naar buiten. Ook is het donker in de auto, op af en toe wat licht van een voorbij schietende lantarenpaal na. Ik kijk naar je been en besluit nog wat verder te gaan. Mijn hand schuift iets omhoog richting de binnenkant van je been. Ik zit bijna onder je jurkje maar probeer de focus ook een beetje op de weg te houden. Je ogen zijn nog steeds gesloten en ik begin langzaam rondjes te draaien over je dijbeen met mijn vingertoppen. Je verlegt je hand van je been op je buik. Hierdoor komt je hele bovenbeen vrij. Langzaam schuif ik mijn hand steeds een stukje verder omhoog, net onder je jurkje. Ik hoor een lichte zucht en jij draait iets met je heupen. Van opzij zie ik je borsten wat sneller op en neer gaan en ook zie ik af en toe in een lichtstraal je stijve tepels door je jurkje heen drukken. Ik probeer mijn aandacht te verdelen tussen autorijden en jouw dijbeen. Jij laat jouw andere been nu ook langzaam opzij vallen, tegen het portier aan. Hierdoor zit je nu met enigszins gespreide benen naast me en ik voel inmiddels mijn pik in mijn broek kloppen. Ik schuif mijn hand nog een paar centimeter verder omhoog en dan voel ik je slipje.

Mijn hand verdwijnt nu helemaal onder je jurkje en zacht streel ik met één vinger over je slipje. Ik zit iets aan de bovenkant van je poesje maar voel wel dat het al aardig heet onder je jurkje is. Jij blijft stil zitten, ogen nog steeds gesloten. Met mijn ogen op de weg streel ik nog een paar keer over je slipje en jij brengt langzaam je heupen iets naar voren. Ik ben zo met mijn gedachten bij mijn hand onder je jurkje dat ik even niet naar Bram heb gekeken. In een flits kijk ik weer in de spiegel en ik zie dat Bram iets naar het midden van de achterbank is geschoven, met zijn ogen naar beneden gericht op waarschijnlijk mijn arm. Shit ! Kan hij het zien ? Ik stop even met strelen en probeer nonchalant naar de weg te kijken. We rijden inmiddels buiten de stad en er is weinig verkeer. Mijn hand rust nu echt goed op je poesje en ik voel dat je slipje nat is. Weer kijk ik naar Bram maar ik kan zijn gezicht niet goed meer zien omdat er weinig lantarenpalen staan. Ik vind het echter ook wel spannend en zacht ga ik verder met mijn hand op je slipje. Ik schuif je slipje aan de zijkant iets omhoog en glijd met mijn vingers tussen je benen. Meteen voel ik je natte kutje tegen mijn vingers en direct voel ik ook een schokje door je heupen gaan.

Volgens mij ben je mega geil ! Je benen zijn precies ver genoeg uit elkaar om met mijn middelvinger tussen je lipjes te glijden en al aftastend zoek ik je klitje op. Ik hoor je ademhaling versnellen en je schuift een beetje heen en weer met je billen. Ik voel je natte opgezwollen klitje nu onder mijn vinger en met mijn ogen op de weg begin ik langzaam je klitje te masseren. Wow, dit is wel onverwacht geil ! Jij laat je stiekem vingeren in de auto terwijl er iemand op de achterbank zit. Blijkbaar heb je echt zin in seks want je heupen beginnen zacht mee te bewegen met mijn vinger. Dan kijk ik weer naar Bram en zie vaag dat hij nu echt naar mijn hand zit te kijken. Zijn ogen ontmoeten dan in de spiegel kort de mijne en ik zie bij hem ook een geile blik. Het wordt weer donker en nu zie ik zijn gezicht niet goed meer. Ik blijf zacht je klitje masseren en voel dat je echt mega nat bent. Langzaam laat ik mijn middelvinger door je spleetje glijden en een lichte maar zachte zucht ontsnapt aan je mond. Achter me hoor ik wat geritsel en ik zie vaag hoe Bram wat meer naar het midden van de achterbank schuift. Ondertussen ben ik je gewoon echt tergend langzaam aan het vingeren in je slipje.

Je hoofd leunt wat naar de zijkant richting het portier en je zucht zacht. Mijn vinger glijdt nu helemaal tussen je lipjes omlaag en dan laat ik hem weer langzaam omhoog komen over je gezwollen klitje. Opeens zie ik een hand van Bram jouw rugleuning vastpakken. Ik kijk even in de spiegel en zie dat Bram zich naar voren heeft gericht. Hij kijkt toe hoe mijn hand onder je jurkje aan het bewegen is en ik hoor hem ademhalen. Zijn hand zit vlak naast je hoofd en als ik snel schuin naast me kijk zie ik dat hij ook met zijn andere hand jouw rugleuning bij de portierkant vast heeft. Even blijft hij roerloos toekijken en dan komt hij nog wat verder naar voren. Ik verstijf even en stop met vingeren. Direct leg jij je hand in je schoot en druk je mijn hand stevig tegen je kutje aan. De boodschap is duidelijk; doorgaan met vingeren. In mijn ooghoek zie ik Bram geil glimlachen. Hij kijkt nu schuin van achter jouw stoel goed neer op het tafereel voor hem. Ik kan niet inschatten waar hij nou direct naar kijkt, naar mijn hand onder je jurkje of naar je decolleté. Hij heeft van boven een goed uitzicht op je volle borsten, helemaal met die twee knoopjes van je jurkje die open zijn. Ik zie zijn hand naar voren komen en richting je schouder gaan. Dan legt hij zijn hand op je schouder. Ik voel een schok door je lijf gaan en je opent je ogen. Met een geile blik kijk je naar mij en dan naar achteren richting Bram. Je kunt hem niet goed zien maar je brengt jouw arm omhoog en pakt zijn hand vast. Terwijl je mij weer intens aankijkt trek je langzaam zijn hand naar voren richting je borsten. Je legt zijn hand op je borst en met half gesloten ogen draai je je hoofd weer wat opzij. Er schiet een scheut van geilheid door mijn pik en onderbuik. Wat gebeurt hier ?! Dat ik je stiekem aan het vingeren was met Bram op de achterbank was al op het randje maar nu gaan we echt een stap verder. We hebben tijdens de seks wel eens hardop gefantaseerd over een tweede man erbij die jou verwent maar verder dan geile praat is het nooit gekomen. Ik voel een enorme stijve opkomen maar in mijn broek is nu weinig plek voor een harde lul. Ook moet ik toch wel mijn aandacht op de weg houden, hoewel we nu door wat polders rijden en er vrij weinig verkeer is.

De hand van Bram begint langzaam je borst te kneden en ik zie hoe zijn vingers zich met je harde tepel bezig houden. Je kreunt zacht en aan de andere kant van jouw stoel zie ik de andere hand van Bram inmiddels ook over je schouder naar beneden glijden richting je andere borst. Binnen no time heeft Bram allebei je borsten vast en is hij ze langzaam maar stevig aan het kneden. Ik kan het niet goed zien maar aan je zuchten te horen neemt hij afwisselend je tepels tussen zijn vingers. Ik ben inmiddels zo geil als wat en begin met mijn vinger weer je klitje te masseren. Je kreunt en drukt je heupen goed naar voren waardoor mijn hand lekker door je natte kutje kan glijden. Je slip zit nu wel wat strak om mijn hand en alsof je mijn gedachten kunt lezen doe je even je benen bij elkaar, pak je onder je jurkje je slipje vast en schuif je het snel over je benen naar beneden. Dan spreid je weer zo ver mogelijk je benen waarbij je gladde kutje bijna onder je jurkje tevoorschijn komt. Ik kan nu met langzame halen je kutje goed bewerken met mijn vinger. Mijn vinger glijdt met een licht soppend geluid tussen je hete lipjes waarbij ik weer eindig bij je harde klitje. Bram heeft ondertussen één bandje van je jurkje naar beneden geschoven en is aan de ander kant bezig met het andere bandje. Als ze allebei omlaag zitten glijdt hij met zijn handen vanaf je schouders naar beneden, zo de bovenkant van je jurkje in. Het idee dat Bram nu allebei je volle naakte borsten vast heeft maakt me even gek van geilheid én jaloezie.

Alle jaren van ons huwelijk heeft er geen enkele andere vent aan je gezeten en nu laat je een ander gewoon je borsten vastpakken ! Ik zie de handen van Bram flink bewegen in je jurkje en langzaam schuift je jurkje omlaag. In het vage licht van buiten zie ik hoe je geile borsten uit je jurkje tevoorschijn komen met de handen van Bram er vol omheen. Hij duwt de bovenkant van je jurkje helemaal naar beneden ik zie je keiharde tepels strak naar voren steken. Je kreunt en direct neemt Bram allebei je tepels tussen zijn vingers en maakt ze nog stijver. Pff, ik knap bijna uit mijn broek. Het liefste zou ik nu mijn vingers diep in je gladde kutje laten verdwijnen maar vanaf de bestuurdersstoel lukt dat niet goed. De handen van Bram verdwijnen ineens van je borsten en ik hoor wat geschuif en gestommel op de achterbank. Dan verschijnen zijn handen weer vanachter je stoel en gaat het masseren van je borsten en tepels weer verder. De linkerhand van Bram pakt echter jouw linkerhand vast en ik zie vanuit mijn ooghoek hoe Bram jouw hand tussen onze stoelen door naar achter brengt. Ik hoor Bram even kreunen en dan is zijn hand weer terug op je borst. Wat deed hij nou ?

Ik probeer even achterom te kijken maar moet net even opletten voor wat bochten. Met één hand op het stuur en één hand op je kutje lukt dat wel maar dan moet ik wel een beetje focussen. Ik kijk even naar jou en je ligt met je ogen dicht en je mond een beetje open diep te zuchten. Ik hoor je zacht kreunen en bij iedere beweging over je klitje of tepels schokt je lichaam. De weg is weer recht en ik kijk opzij naar jouw hand. Ik zie hem langzaam wat bewegen en ik kijk even snel achterom tussen de stoelen door. In een flits van licht zie ik hoe jouw hand de pik van Bram vast heeft. Bram heeft zijn broek omlaag geschoven en zit wijdbeens midden op de achterbank. Ik schrik en mijn hart slaat even een slag over. Zag ik het nou goed ? Het zag er uit als een enorme dikke paal ! Ik kijk weer snel naar voren en probeer je te blijven vingeren. Je kreunen worden al wat harder en je ademt ook wat sneller. Weer komt er een lantarenpaal aan en zodra er wat licht naar binnen schijnt kijk ik weer even om. Jouw hand klemt zich inderdaad om een grote stijve lul. Je hand past er zo te zien net omheen en in een flits zie ik een dikke glimmende eikel tevoorschijn komen op het moment dat jouw hand naar achteren gaat. Pfff. Wat een geil gezicht. Je ligt wijdbeens in de stoel, je geile borsten strak naar voren met mijn hand die je gladde kutje inmiddels goed nat gevingerd heeft. En dan het idee dat jij de dikke lul van Bram aan het aftrekken bent. Dat wordt zo te merken ook jou een beetje te veel want je kreunt steeds sneller. Ik ga langzamer rijden want ik merk dat je gewoon te geil bent en die kreunen herken ik. Dat is meestal het teken van een naderend orgasme en terwijl Bram je borsten nog steeds goed onder handen neemt ga ik steeds sneller over je klitje.

Met een soppend geluid laat ik twee vingers door je natte kut glijden en ga dan weer verder met je klit. Je heupen beginnen sneller te bewegen en je drukt je heupen stevig naar voren. Je hand pakt mijn hand vast en drukt ‘m stevig tegen je kutje aan. Ik ga door met je klit en je hijgt nu. “Ja..ja…ja…” kreun je steeds sneller. “OOhw….ik ga komen…ik ga komen…mmm jaa..JAAA..vinger me…”. Je lijf begint te schokken en je drukt je borsten naar voren. Met een geile kreet verstijft je lijf even en dan zit je te schokken in de stoel. Ik hoor Bram zwaar ademen. “Mmm…lekker schatje…” fluistert hij. “Kom maar lekker”. Hij heeft je borsten nog vast en ook mijn hand zit nog stevig tegen je gladde kutje gedrukt. Na ongeveer een minuut zit je weer enigszins stil in de stoel, je ogen nog steeds gesloten en je hand nog tussen onze stoelen naar achteren. We rijden inmiddels het dorp in. “Mmm, de volgende links en dan zijn we bij mijn huis” zegt Bram zacht. Je haaltt je hand weer terug naar voren en ik haal mijn hand onder je jurkje vandaan. Langzaam doe je je benen weer wat bij elkaar en fatsoeneer je je jurkje enigszins. Bram haalt zijn handen van je borsten en schuift je jurkje en je bandjes weer omhoog. Met een grote glimlach kijk je me aan.”Mmmm, dat was toch wel de beste afsluiting van de avond !”. Je haalt een paar keer diep adem en kijkt naar buiten. Bram is bezig met zijn broek. “Het volgende huis is het. We kunnen nog een afzakkertje doen ?”. Bram leunt tussen de stoelen naar voren. Ik stop voor het huis en kijk je aan. Je kijkt me met een intense blik aan en lacht. “Mmm, eentje kan geen kwaad, wat vind jij.?”.

Ik slik en voel mijn pik hard in mijn broek kloppen. “Eentje dan”. Ik draai de sleutel om en kijk in de spiegel. Bram lacht en stapt uit. Jij stapt ook uit en terwijl ik naar je kijk zie ik je slipje nog op de autovloer liggen. Jij loopt met Bram naar de voordeur en ik volg jullie. Zodra we binnen zijn kijk je me aan. Je tepels steken weer hard door je jurkje en alle vier de knoopjes zijn nu open waardoor ik je heerlijke borsten duidelijk kan zien. “Deze kant op”. Bram loopt naar de woonkamer. Hij doet een paar kleine lampjes aan en loopt naar de aangrenzende keuken. “Ga lekker zitten”. Je kijkt me weer aan en loopt dan naar de grote bank. “Eeuh, ik moet eigenlijk even naar het toilet”. De laatste drankjes waren alweer even geleden en ik had eigenlijk verwacht om sneller thuis te zijn. “Oh, dan moet je even buiten achter in de tuin naar de Dixi. Ze gaan bezig met de riolering dus ik heb even een noodtoilet moeten plaatsen”. Ik loop de gang door richting de achtertuin. Mijn pik is nog steeds redelijk stijf en ik voel een flinke geilheid in mijn onderbuik. Wat gaat dit worden ? Blijft het bij een drankje of gaan er andere dingen gebeuren ? Nog geen 10 minuten geleden heeft mijn vrouw zich in de auto laten klaarvingeren met een vreemde pik in haar hand. Misschien blijft het wel bij dit ene avontuurtje en ga ik haar vanavond gewoon thuis enorm neuken. Die gedachte laat mijn pik weer groeien en dat is nu even niet handig.

Ik kan niet goed plassen met een stijve dus ik kan maar beter even wachten tot hij wat slapper wordt. Ik draai me om bij de achterdeur en loop weer terug de gang door. Jullie zullen vast al iets te drinken hebben en ik loop door richting de woonkamer. De deur van de woonkamer staat nog op een flinke kier en ik hoor iemand zuchten en flink ademhalen. Langzaam loop ik naar de deur en kijk door de kier. Ik zie Bram zitten en jij zit naast hem met je benen redelijk gespreid. Jullie kussen elkaar stevig en hij heeft een arm over de rugleuning van de bank om je schouders. Zijn hand verdwijnt achter langs je hoofd van boven in je jurkje en ik zie hoe één bandje over je schouder naar beneden is gegleden. Hij masseert je borst die al half uit je jurkje steekt en ik zie hoe hij langzaam met zijn vingers je tepel kneed. Zijn andere hand verdwijnt tussen je benen onder je jurkje en ik kan wel raden wat hij daar aan het doen is. Aan de beweging in je kruis te zien is hij je hete kutje aan het verwennen. Jij kreunt tussen jullie kussen door en drukt je benen nog wat verder uit elkaar. Ik had kunnen weten dat je nog steeds mega geil bent. Één orgasme is meestal niet genoeg voor jou en mijn korte afwezigheid was blijkbaar genoeg om de boel weer op te geilen. Bram schuift je jurkje iets omhoog en ik zie nu zijn hand op je gladde kutje. Ik zie zijn vingers tussen je lipjes op en neer glijden waarbij hij af en toe blijft hangen op je klitje. Jij gooit je hoofd wat naar achteren. “Aaah, geil..”. Je kreunt en kus Bram weer. Je jurkje zakt verder naar beneden en je zit nu met één borst bloot naast Bram. Ik sta aan de grond genageld met een knoop van geilheid en spanning in mijn buik. Jou zo verwend te zien worden is echt geil maar ook wel vreemd en bedreigend. Ik weet niet wat ik kan doen dus ik blijf maar stilletjes kijken. Je draait iets naar Bram toe en brengt je hand naar zijn kruis.

“Mmm, toen ik in de auto die heerlijke pik van je vastpakte wist ik gewoon dat ik ‘m nog een keer wilde voelen”. Snel knoop je zijn broek open en Bram haalt even zijn hand onder je jurkje vandaan. Hij pakt zijn broek bij de riem vast en samen schuiven jullie zijn broek en boxershort in één beweging naar beneden. Meteen springt zijn dikke gladde harde pik naar voren. Ik had het in de auto goed gezien; wat een joekel van een pik is dat ! Ik ben zelf zeker niet slecht geschapen maar deze pik is zeker 5 cm langer en dikker dan die van mij. Ik zie je begerig naar de pik van Bram kijken en je pakt zijn pik meteen goed vast. Je hand past er niet omheen, zo dik is zijn lul. Bram leunt weer achterover, spreid zijn benen en jij begint langzaam met je hand op en neer te bewegen. Zijn dikke eikel komt glimmend tevoorschijn en ik zie zijn grote gladde ballen langzaam op en neer gaan terwijl je hem aftrekt. “Mmm, dit doe je geil schat”. Bram sluit zijn ogen en laat zijn hoofd wat naar achteren zakken. Jij blijft een seconde of 10 naar zijn grote pik in jouw hand kijken en het lijkt alsof hij nog wat dikker is geworden. Dan lik je met je tong over je lippen en buig je naar voren, recht op zijn pik af. Je trekt zijn pik helemaal naar beneden zodat zijn dikke eikel goed te zien is en dan sluit je je lippen om zijn eikel. Het gebeurt binnen een paar seconden en mijn hart klopt in mijn keel. Het is mega geil om jou met die dikke paal tegen je mond te zien zitten maar tegelijkertijd schrik ik er van. Je bent al die jaren wel erg flirterig en uitdagend maar nog nooit ben je de grens over gegaan met andere mannen. En nu zit je zonder slip op een bank en neem je een dikke paal in je mond. Ik kan niet anders dan blijven kijken hoe jij je mond over zijn pik schuift terwijl je hem blijft aftrekken. Ik hoor je door je neus ademhalen, blijkbaar zit je mond helemaal vol met zijn pik. Bram kreunt zacht en pakt je hoofd vast.

Hij drukt je zacht wat verder naar beneden en ik zie zijn pik verder je mond in schuiven. In een langzaam tempo ga je nu op en neer met je mond en ik zie hoe zijn pik nat van je mond steeds tussen je lippen verdwijnt. Ondanks mijn verwardheid krijg ik een enorme stijve in mijn broek. In de gang knoop ik stil mijn broek los en haal mijn pik tevoorschijn. Hij is al pijnlijk stijf en met langzame halen begin ik mezelf af te trekken terwijl ik naar jouw pijpende mond kijk. Bram stoot langzaam mee in jouw pijpritme en ik hoor je een paar keer diep zuchten. Dan laat je zijn pik uit je mond glijden en kijk je naar zijn natte lul. “Pfff, Bram ik word echt zo geil van je pik.!”. Je blijft hem langzaam aftrekken. “Mijn man vindt dit vast niet goed maar ik wil je gewoon voelen”. Weer trek je zijn pik helemaal naar beneden. Ik zie dat je hem makkelijk met allebei je handen vast kan pakken en dan zou zijn eikel er nog bovenuit komen. “Shit Bram, ik ben echt te geil ! Dit kan niet” en je staat half op van de bank. Bram kijkt je aan en lacht, zijn blik geil op je half blote borsten gericht die uit je jurkje steken. Hij pakt je bij je hand. “Je kunt mijn pik nog even snel in je voelen ? Hij is nog niet terug”. Hij kijkt je indringend aan. Je staat even stil en ik kan je gezicht niet goed zien. “Godver, Bram..” Je twijfelt. “Shit, tuurlijk wil ik dat..!”. Je stapt met je been over zijn schoot heen en gaat met je knieën aan weerszijden van Bram op de bank zitten. Je kontje hangt nu op ongeveer 20 cm recht boven zijn grote pik. Ik hoor je hard zuchten. “Snel dan”. Je plaatst je handen op de rugleuning van de bank en leunt wat naar voren.

Bram gaat met zijn handen bij je billen onder je jurkje en pakt je kontje vast. Hierdoor schuift je jurkje omhoog en zie ik je pas geschoren glinsterende kutje recht boven zijn pik hangen. Je leunt nog iets naar voren zodat je bijna met je borsten in zijn gezicht hangt. Je kontje steekt naar achteren en Bram trekt je billen en kutje wat uit elkaar. Hierdoor gaat je gladde natte poesje goed open staan. Bram pakt met één hand zijn pik en zet zijn gladde eikel tussen je lipjes. Je zakt langzaam omlaag en dan zie ik hoe zijn dikke eikel in je kutje naar binnen schuift. Vanaf de deur heb ik perfect zicht op je ronde billen en je poesje die onder je jurkje vandaan steken. Mijn pik is loeihard en ik sta me af te trekken terwijl ik zie hoe de paal van Bram langzaam dieper je kutje in glijdt. “Shit..oohw Bram…zachtjes…ooh sjesis”. Ik hoor je hijgen en haastig ademhalen. Bram kreunt ook en stoot met zijn heupen een stukje omhoog. Je gladde lipjes spannen zich steeds strakker om zijn dikke pik. Hij zit er nog niet voor de helft in maar je hijgt al alsof je hard geneukt wordt. “Mmmm…oooh langzaam…langzaam…zo dik”. Wat een machtig gezicht om te zien hoe je kutje wordt gevuld met pik. Ik voel al bijna een orgasme aankomen en ik trek me wat rustiger af. Je zakt steeds verder over zijn pik en nu zit hij al over de helft in je kutje. Je hijgt “Wacht…wacht…oohw…auw”. Je stopt en ik zie Bram grijnzen. “Lekker diep schat ? Wat een geil kutje heb jij. Je maakt me ook zo geil als wat met je strakke poesje”. Hij pakt je billen vast en kneed ze. “Mmm..zo geil…ik word zo geil door je pik”. Je beweegt weer langzaam omlaag met je kutje. “Mmm..jij hebt mij anders ook goed gek gemaakt met die heerlijke tieten van je”.

Je borsten hangen vlak voor zijn gezicht en Bram likt over je borst en zuigt een tepel in zijn mond. Dan stoot hij weer omhoog. Zijn paal schuift dieper je kutje in en ik hoor een zachte kreet van pijn en genot uit je mond komen. “Nee…oooh…fuck Bram….zo dik…ik voel je pik zo diep !” Je bent nu bijna helemaal over zijn pik gezakt en ik zie hoe strak je kutje zich om zijn paal spant. Bram kreunt terwijl hij aan je harde tepel zuigt en ook jij kreunt en zucht. Je gaat langzaam heen en weer met je heupen terwijl zijn pik zo diep mogelijk in je zit. Het beeld van jouw heerlijke lijf vastgespiest op de dikke pik van Bram maakt me mega hitsig. Ik voel dat ik mijn orgasme niet veel langer op kan houden. Ook Bram heeft het lastig. Hij zucht en steunt terwijl jij langzame schuivende neukbewegingen op zijn pik maakt. “Pfff, dat ga ik niet lang volhouden zo”. Hij drukt zijn lul nog meer omhoog en begint langzame pompende bewegingen te maken. “Oooh, tering…jij bent echt zo strak..”. Bram beweegt sneller. “Oooh…ja..ja..ja ik ga je kutje volspuiten”. Hij kreunt en na nog een paar flinke stoten van je heup begint hij te schokken. Ik hoor een soppend geluid en zie direct hoe er zaad uit je strakke kutje geperst wordt. “ooh geil…ik voel je zo diep in me spuiten jaaaaa”. Jij begint nu ook wat ongecontroleerd te bewegen.

Bram spuit nog bij iedere stoot zijn zaad diep bij je naar binnen en hierdoor wordt je kutje extra glad. Ik kan deze aanblik niet langer volhouden en met grote stralen schiet ook mijn zaad tegen de deur en de gang in. Ik sta te schokken en te trillen op mijn benen en ik trek mijn dikke pik met lange halen af. Nooit gedacht dat ik zo geil zou worden van de aanblik van mijn vrouw die geneukt wordt door een andere vent. Terwijl ik sta te spuiten begin jij op en neer gaande bewegingen te maken en ik zie de dikke glimmende stijve van Bram voor meer dan de helft uit je natte kutje glijden. Je begint hem nu op en neer wippend te neuken. Je laat zijn natte gladde pik bijna uit je kutje glijden en je zakt weer omlaag. Bram stoot diep mee en met twee, drie diepe ferme stoten vol in je kut begin jij ook te schokken en te trillen. Je gooit je hoofd naar achteren en je kontje trilt. Bram pakt je borsten stevig vast en terwijl je zo zit te schokken door je orgasme hijg en kreun je hard. Met een laatste stoot ramt Bram zijn nog dikke pik diep in je en zijn zaad wordt uit je kutje geperst. Vastgepind met die dikke pik in je blijf je zitten totdat het trillen minder wordt.

De hele neukpartij heeft nog geen 5 minuten geduurd en nog nadruppelend loop ik zacht weer de gang op. Ik wil jouw genot niet bederven door nu binnen te stappen en ergens schaam ik me ook dat ik de hele neukpartij gezien heb. Sterker nog, ik heb gewoon staan gluren hoe jij één van je meest geile neukbeurten sinds lange tijd hebt gehad en dat geeft een gemengd gevoel van spanning en verwarring. Stilletjes loop ik door de gang terug. Ik wacht even bij de achterdeur en doe dan de deur even hard open en dicht. Met wat geluid loop ik naar de woonkamer om jullie te laten merken dat ik er aan kom. Ik doe de deur van de woonkamer open en jij zit op de bank. Je jurkje zit weer goed om je lijf en zo op het eerste gezicht is aan niets te zien dat je net mega geneukt bent. Je kijkt me aan en ik zie een blik van spanning en ongemak. Je tepels priemen nog hard door je jurkje heen en ook heb je erg rode wangen. Bram komt uit de keuken met twee glazen wijn en kijkt me vol energie aan. “Zo, gelukt in de tuin ?”. Ik voel dat ik een kleur krijg. “Mm, ja. Was wel even zoeken buiten in het donker maar het is gelukt”. Ik probeer een glimlach te geven maar volgens mij komt het niet echt overtuigend over. Jij schuift wat heen en weer en Bram zet de wijntjes voor jou en mij op de lage tafel voor de bank. Ik ga in een stoel zitten en Bram loopt terug naar de keuken voor een nieuw drankje. Ik kijk je aan en probeer je gevoel en stemming te peilen. Je kijkt me glimlachend aan en er zit nu een ondeugende twinkel in je ogen. Je pakt je glas en neemt een slok. Bram komt weer binnen en gaat aan de andere kant van de bank zitten.

“Nou mannen, proost dan maar. Op een gezellige avond met een bevredigend einde”. Met een lach kijk je ons om de beurt aan en ook Bram lacht. “Zeker ! Leuk om je na al die jaren weer eens goed tegen het lijf aan te lopen”. Ik kijk hem aan en hij knipoogt naar mij. Ik hef het glas. “Helemaal mee eens ! Wie weet op nog meer gezellige avondjes” en met een blik op het glimmende zaad aan de binnenkant van je benen neem ik ook een slok…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15117 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Een lekker feestje”

Plaats een reactie