BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een aangenaam bezoek

Het is een stormachtige winter avond en Kaylee zit binnen naar de televisie te kijken als plots de deurbel gaat. Ze vraagt zich af wie er zolaat nog aanbelt op zo een natte avond als deze, maar besluit een kijkje te nemen. Voorzichtig opent ze de deur en tot haar verbazig staat Mike voor haar neus.

Mike is de 29 jarige buurjongen van Kaylee en ze kennen elkaar al van kinds af aan. Met een verlegen blik zegt Mike dat hij net terugkomt van zijn werk en dat de sleutel in het slot is afgebroken en hij niet in zijn huis kan. Hij staat doorweekt en rillend van de kou in de deuropening en Kaylee vraagt hem of hij binnen wil komen. Vlug pakt ze een handdoek om het gezicht van Mike af te drogen.

Mike bedankt haar en zegt dat hij het vervelend vindt om zo laat nog aan te bellen maar Kaylee vindt het niet zo erg, ze kent Mike zo lang en heeft hem altijd al een aantrekelijke jongen gevonden.
Kaylee vraagt of hij mischien even wil douchen en droge kleren aan wil trekken en Mike stemt ermee in. Kaylee had twee maanden voor deze ontmoeting nog een vriend die haar in de steek liet en ze had nog een pyjama liggen van hem die wel zouden passen bij Mike.

Kaylee vraagt of Mike meeloopt naar boven en ze wijst hem naar de badkamer en ze pakt de pyjama uit haar kast. Mike verdwijnt op de badkamer en Kaylee keert terug naar haar kamer. Ze hoort dat de douche aanspringt en bedenkt dat Mike na zijn verfrissende douche wel een lekkere warme thee zou willen. Op de weg naar beneden ziet Kaylee dat de badkamer deur niet op slot is gedaan.

Ze stopt en haar gedachten slaan op hol. Ze kan Mike naakt zien als ze de deur opent.. Ze raakt opgewonden bij de gedachte en ze twijfelt. Wat als hij haar betrapt.. zou hij boos worden? moet ze dit wel doen?

haar nieuwsgierigheid neemt de overhand en voorzichtig sluipt ze naar de deur. Voorzichtig trekt ze de hendel omlaag en opent de deur een kiertje. Wat ze dan ziet maakt haar nog meer opgewonden! voor haar staat Mike naakt onder de douche, het water glijdt over zijn strakke lichaam en hij staat met zijn ogen gesloten te genieten van een warme douche. De ogen van Kaylee betasten zijn lichaam en zodra mike omdraait ziet ze ook zijn lul.

hmmm denkt kaylee, wat een lekkere lul! ze blijft kijken en ze wordt steeds geiler, haar hand gaat langzaam naar haar broek toe en ze maakt een knoopje los, nog steeds glurend naar het lichaam van Mike begint ze zichzelf te strelen. Mike heeft niets in de gaten terwijl Kaylee zichzelf nu verwent bij het gluren naar Mike. Haar hand glijdt heerlijk over haar kut heen en ze begint al nat te worden, ze heeft niet door dat Mike de douche uit heeft gezet. Ze hoort de douchekabine open gaan en ze schrikt op. Snel sluit ze de deur en haalt haar hand uit haar broek. Heeft hij me gezien?!, snel sluipt ze naar beneden en zet ze de thee aan.

10 minuten later zit Kaylee op de bank als Mike de kamer binnenloopt. hij neemt plaats naast Kaylee en bedankt haar voor de droge kleren. Kaylee zegt dat ze warme thee heeft gemaakt om nog even op te warmen en Mike neemt naast Kaylee plaats op de bank. Kaylee zet een programma aan en even blijft het stil.

Plots vraagt Mike “en vond je het leuk wat je zag?”
verschrikt kijkt Kaylee hem aan en zegt “huh waar heb je het over?”
Mike kijkt lachend terug en zegt “ik zag je wel kijken” Kaylee begint te blozen en zegt niets waarop Mike zegt “ik zag wel hoe je met jezelf begon te spelen” Kaylee weet niet wat ze moet zeggen en nog voordat ze een sorry uit kon spreken komt Mike dichterbij en begint haar te zoenen. Kaylee wordt overdonderd en het duurt even voor ze beseft wat er gebeurt. Binnen enkele seconde is ze weer helder en zoent ze Mike terug. Mike opent zijn mond en probeert de tong van Kaylee te zoeken met zijn tong. Kaylee steunt op haar armen terwijl Mike half boven op haar ligt. Hun tongen zijn verwikkeld in een lustige strijd en Mike streelt door Kaylee’s haren. Kaylee herpakt zich en drukt Mike zoenend naar achteren. Steeds ruwer gaan ze met elkaar te keer als Mike met zijn hand het been van Kaylee begint te strelen. Kaylee pakt de schouder van Mike vast en hij begint haar in haar nek te zoenen, tevreden en opgewonden beweegt kaylee haar hoofd zodat Mike goed bij haar nek kan.

na een poosje gezoend te hebben begint Mike haar binnenbeen te strelen. automatisch opent Kaylee haar benen waardoor Mike vrij spel krijgt en al vlug gaat zijn hand naar boven. De atmosfeer in de kamer veranderd naar een geile setting en beide willen ze meer. in een oogwenk ziet Kaylee dat Mike ontzettend hard is. Zijn harde lul is groter en dikker dan dat hij in de douche was en dat is duidelijk zichtbaar in zijn broek. Met een gewillige blik kijkt ze Mike aan, ze bijt speels op haar lip en begint meteen zijn heerlijke lul te strelen. haar hand glijdt gemakkelijk over de zachte stof die zijn paal bedekt en ze voelt hoe hard hij daadwerkelijk is. Mike grijpt zijn kans en begint over Kaylee’s kut te strelen, eerst voorzichtig maar daarna voert hij de kracht op waardoor Kaylee zachtjes begint te kreunen. Mike drukt haar naar achteren en ze laat zich vrijwillig gaan. Mike houdt de druk hoog en met zijn hand maakt hij het knoopje van Kaylee’s broek los. Hij kijkt haar aan en begint haar te zoenen op het moment dat zijn grote sterke hand haar broek ingaat. Ze voelt zijn stevige vingers over haar natte kut glijden en ze streelt over Mike zijn borst. Mike blijft rondjes draaien over haar schaamlippen en zoent haar intens in haar nek. Kaylee begint steviger te kreunen en laat een gil los wanneer Mike een vinger in het kutje van Kaylee brengt. Kaylee glijdt in Mike zijn broek en pakt zijn lul stevig vast en begint hem af te trekken. Samen voeren ze het tempo op waarbij twee vingers snel en diep de binnen en buiten kant van Kaylee’s kut betasten en waarbij Mike’s lul verwemd wordt door het heerlijke aftrekken van Kaylee.

Mike haalt zijn hand terug uit haar broek en gaat, terwijl kaylee op haar rug ligt. Hij tilt haar shirt omhoog en begint haar buik te zoenen. Hij gaat steeds verder naar boven en trekt haar shirt uit. hij blijft haar zoenen tot aan haar de rand van haar vuurroode bh en ziet hoe heerlijk haar borsten zijn. Met een hand grijpt hij een van haar borsten en streelt ze terwijl hij doorgaat met zoenen. Kaylee maakt haar bh los en trekt hem uit en Mike ziet dit als een uitnodiging. Vlug pakt hij haar borsten vast en laat haar harde tepels tussen zijn vingers glijden. hij kijkt geil naar Kaylee en zoent haar terwijl  hij heerlijk ruw in haar borsten knijpt. Kaylee glipt met haar hand weer in Mike’s broek de en neemt die lekkere lul weer in haar handen. Ze wilt meer! ze duwt Mike van zich en gaat over hem heen hangen. Met haar hand voelt ze over de borst van mike en met de andere begint ze hem af te trekken. Ze zoent hem en versneld met aftrekken. Mike begint te kreunen en trekt zijn broek omlaag. Kaylee kijkt gewild naar zijn lul en begint harder af te trekken terwijl ze met haar mond naar beneden gaat. Ze neemt zijn harde lul tussen haar lippen en begint met haar tong zijn eikel te bespelen. Mike streelt door haar haren terwijl Kaylee met haar tong de hele schacht van Mike likt. Dit is de lekkerste lul die ze ooit in haar mond heeft gehad en uit geilheid neemt ze hem zo diep als ze kan. Mike geniet kreunend. na een korte maar geile pijpbeurt vind hij het tijd voor Kaylee. Hij pakt haar vast en legt haar op haar rug. Zijn dikke vochtige paal is centimeters van Kaylees natte kut verwijderd. Hij kijkt haar in haar ogen. Met een wilde geile blik zegt Kaylee “ik wil dat je me neukt, ik wil die harde lul van je nu in mijn kutje en ik wil hem diep”. Mike gehoorzaamt. Hij zet zijn lul tegen de schaamlippen van Kaylee en met een harde stoot breekt hij binnen in haar warme natte kut. Hij begint rustig te stoten en elke beweging voelt voor kaylee als een geschenk. Haar kut wordt nu eindelijk geneukt door de jongen waar ze  al zo lang naar verlangd en iedere centimeter van zijn lul die in haar stoot voelt

precies zoals ze het had gewild. de lange diepe stoten van Mike raken alle gevoelige plekjes van Kaylee en het duurt ook niet heel erg lang voor ze kreunend klaarkomt.

Mike trekt zijn lul terug uit haar kut en kaylee is nog niet helemaal bijgekomen. Mike vraagt haar of ze niet naar boven zullen gaan en Kaylee stemt daar mee in. Beide lopen ze in hun ontblote lichaam de trap op waar Mike zicht heeft op het lekkere kontje van Kaylee. Zodra ze beide boven zijn en in de deuropening van Kaylee’s kamer staan beheerst Mike zich niet meer en verlangt naar meer. Hij spankt Kaylee op haar kont en een echo trekt door de ruimte, Kaylee schreeuwt auw maar giechelt ook. Ze vindt het wel opwindend dat iemand haar zo op haar kont slaat. Ze draait zich om naar Mike om hem te zoenen maar hij heeft een ander idee. Hij tilt Kaylee zonder moeite op en begint haar intens te zoenen. Kaylee klemt haar benen om Mike zijn middel en met een hand brengt hij zijn lul weer naar het kutje van kaylee. gemakkelijk glijdt hij naar binnen en met zijn handen op kaylee’s kont begint hij haar diep te penetreren. In deze positie schuurt de eikel bij elke stoot langs de G-spot van Kaylee waardoor ze oncontroleerbaar begint te kreunen. De zoenen van Mike in haar nek winden haar zo ontzettend op terwijl zijn harde lul in en uit haar kletsnatte gaatje beweegt. Voorzichtig loopt mike met Kaylee naar haar bed en ze duwt haar van zich af. Kaylee belandt op haar rug op het bed en mike leunt over haar heen. Hij duwt de benen van Kaylee naar buiten en begint haar meteen weer hard te neuken. In deze positie kan Kaylee het wel goed uithouden. Dit harde neuken windt haar zo ontzettend op en ze klemt haar benen om Mike zijn kont waardoor hij nog dieper kan stoten, Haar nagels zet ze in zijn rug van genot als ze keer op keer hijgt bij elke diepe stoot. Na een poosje wilt Kaylee wel iets anders en ze duwt Mike van zich af en gaat op haar knieën voor hem zitten, ze beweegt haar kont speels naar Mike toe die meteen plaats neemt achter haar. Hij legt zijn handen op haar heupen en stoot zijn harde paal direct in haar kutje. Kaylee schreeuwt het uit van genot, met haar handen grijpt ze in haar kussen. Mike stoot wild in haar kut, zijn heupen kletsen bij iedere stoot tegen Kaylee’ kont aan. Kaylee zakt verder door en legt haar hoofd neer op het kussen. Ze steekt haar kont iets verder omhoog waardoor Mike dieper kan stoten. Hij blijft snel en dieper doorstoten. Beide kreunen ze steeds harder. Kaylee begint te schokken en haar kut spant samen van het genot hoe ze klaarkomt op die lekkere lul van Mike. Door het samenknijpen van Kaylees kut krijgt Mike een enorme stimulans om zijn eikel waardoor ook hij gaat klaarkomen, Hij stoot enkele keren diep in haar. Met dikke stralen zaad spuit hij haar kut vol.

Hij trekt zich terug uit haar en laat zich op het bed vallen. Kaylee ligt op haar buik en strekt haar benen. Ze voelt zich voldaan en goed gevuld. Het nog warme sperma dat zojuist diep in haar kutje is gespoten begint uit haar kutje te druipen en ze vangt het op met haar vinger en kijkt geil naar Mike als ze het van haar vingers aflikt. Na ern korte pauze besluiten ze om samen toch even te douchen om al het zweet en zaad van hun lustige seks af te spoelen. Beide voldaan en opnieuw aangekleed vallen ze op de bank in elkaars armen en beide weten ze dat dit niet bij een keer gaat blijven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12021 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie