BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een date via een swingersplatform

Een vriend van mij attendeerde mij op een nieuw swingersplatform. Hij was daar zelf lid geworden en erg enthousiast. Omdat het nieuw was, waren er uiteraard nog niet heel erg veel gebruikers, maar zo zei hij, ‘het heeft een tijdlijn zoals Facebook, je kunt er persoonlijke pagina’s maken en het is allemaal levendiger dan de meeste andere sites’.

Nieuwsgierig geworden, besloot ik om me aan te melden en een profiel aan te maken.

 Ik, dat is Chantal, 32 jaar en alweer een poosje vrijgezel. Met mijn 1.74 meter en lange blonde krullen, zie ik er goed uit, mag ik wel zeggen. Ik ben slank doordat ik regelmatig sport en op mijn voeding let en mijn B-cup borsten zijn stevig en voorzien van gevoelige tepels.

 Mijn kutje is altijd superglad geschoren en ik raak eenvoudig opgewonden.

Ik heb ondanks mijn leeftijd, een behoorlijke seksuele ervaring opgebouwd en vind seks erg lekker, of het nu met een man is of met een vrouw.

Maar goed, terug naar het verhaal. Ik had een profiel aangemaakt, de vragen beantwoord waardoor anderen zich een goed beeld van me konden vormen en een leuke profielfoto en achtergrond geplaatst.

Het was mede dankzij de instructievideo’s, veel eenvoudiger dan ik had gedacht en vanuit mijn persoonlijke back-office, kon ik alle functies beheren. Ook had ik een persoonlijke uitnodigingslink die ik kon gebruiken om anderen uit te nodigen. Als iemand dan betalend lid werd, ontving ik € 20,00 per nieuw en betalend lid. Ook leuk meegenomen.

Enthousiast als ik was, plaatste ik regelmatig een berichtje en of foto van mezelf en ik werd lid van enkele groepen die me aanspraken. In de groep sekssauna lovers, raakte ik aan de chat met Jeroen.

We hadden snel een klik en nadat we in een privé chat wat gegevens Haden uitgewisseld, hebben we de afspraak gemaakt om de eerstkomende donderdag, samen naar Azzurra in Beuningen te gaan. We zouden elkaar daar treffen op de parkeerplaats om 10.00 uur.

Afgelopen donderdag was dat zover. Jeroen stond naast zijn auto op me te wachten en toen ik bij hem kwam, begroetten we elkaar met een korte, maar innige tongzoen. Mijn kutje stond meteen in brand…

Eenmaal binnen en met onze spullen in een kluisje, liepen we naar de douches om ons even af te spoelen, waarna we plaatsnamen in één van de grote jacuzzi’s. We waren de enigen in de jacuzzi en zodra we zaten, begonnen we geil te tongen en kneedde Jeroen mijn borsten op een zalige manier.

Mijn tepels werden keihard en ik werd met de minuut geiler.

Onder water nam ik zijn stijve pik in mijn hand. Een lekkere lengte, goede dikte en keihard. Daar kon ik wel wat mee.

Omdat we ondertussen allebei bloedgeil waren, gingen we de jacuzzi uit om met ons handdoekje een plekje te vinden op een matrasje. We vonden een plek waar nog niemand anders lag en zodra we lagen, begon Jeroen op een zalige manier op mijn tepels te zuigen, tot deze keihard waren.

Zijn vingers zochten en vonden mijn spleetje dat al openstond en drijfnat was.

 Met twee vingers in me en zijn duim op mijn klitje, bereikte ik mijn eerste orgasme van dien dag al na een paar minuten. Heel even gunde Jeroen me rust om daarna zijn mond tegen mijn kut te duwen en deze met zijn lippen en tong te openen.

 Mijn god, wat kon die gast zalig likken! Ik lekte overvloedig vocht, dat gretig werd opgelikt door hem. Het kon niet uitblijven, dat ik voor de tweede keer heftig klaarkwam.

Als ik een paar keer ben klaargekomen, word ik alleen maar geiler en ik verlangde naar pik. Ik wilde hem in me voelen. Ik wilde voelen hoe hij me diep zou nemen.

Jeroen leek dat aan te voelen, want hij kwam overeind en spreidde mijn benen wat verder. Terwijl hij zijn harde paal tegen mijn kutje zette, voelde ik hoe hij in me drong.

Eerst langzaam, maar al gauw veel sneller, bewoog hij in en uit me. Mijn kutje was drijfnat en ik spande de spiertjes aan om in zijn pik te knijpen. Minutenlang beukte hij zijn staaf stevig in me en opnieuw bouwde zich een geweldig orgasme in mij op.

 Kreunend kwam ik klaar, waarbij mijn kut nog natter werd dan al het geval was. Tijdens mijn orgasme bleef Jeroen stil in me.

Toen mijn orgasme wegebde, begon hij weer stevig in me te stoten. Botergeil was ik. Botergeil en verlangend om zijn zaad te proeven.

Ik liet zijn pik uit me glippen en pakte zijn paal beet, die glibberig was van mijn kutsappen. Snel sloot ik mijn lippen om zijn eikel en begon hem te pijpen en met mijn tong te bewerken.

Toen ik zijn ballen in mijn hand nam en deze zacht kneedde, voelde ik zijn pik opzwellen en wist ik dat het op het punt stond klaart te komen. Ik knikte dat het okay was om in mijn mond te spuiten en vrijwel direct daarna, spoot hij meerdere stralen van zijn romige zaad over mijn tong en in mijn keel.

Gretig slikte ik het door en zoog en likte zijn lul schoon, daarbij de laatste druppels uit zijn pik persend.

Het was heerlijk en terwijl zijn pik langzaam verslapte, stelde ik voor om wat te gaan drinken om op krachten te komen. We hadden immers nog een hele middag en avond…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 4340 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een date via een swingersplatform”

Plaats een reactie