BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op bezoek bij mijn zus deel 3

Toen ik de volgende morgen wakker werd voelde ik me een stuk beter. Mijn ballen waren bijna zo groot als voorheen en deden geen pijn meer. Alleen mijn eikel voelde nog heel gevoelig aan. Ik kuste Letty wakker en ze keek me verliefd aan en vroeg hoe ik me voelde. Ik zei: een stuk beter dan gisteren. Ze zei: mooi, dan gaan we ontbijten en mag jij daarna naar de villa van Ella gaan. Nadat we ons ontbijt op hadden kleedde ik mezelf aan en pakte ik mijn fiets en reed ik naar de villa van Ella. Daar zette ik mijn fiets tegen de zijkant van het huis en liep ik naar de voordeur. Ik belde aan en de deur werd geopend door de dienstmeid. Ze zei: volg mij en we liepen naar een kleine kamer waar ze tegen mij zei: je mag je hier uitkleden en daarna mij volgen. Ik keek haar aan en ze zei: ik moet bij je blijven, maak je niet ongerust, ik heb eerder naakte mannen gezien.

Ik trok mijn kleren uit onder het toeziende oog van de dienstmeid die een kleine glimlach op haar gezicht had. We liepen de trap af om richting de kliniek te gaan. Ze zei: voor we daarnaartoe gaan, ga jij eerst een half uur in bad. Jouw eerste afspraak is pas om elf uur, het is nu net 8 uur. Ik werd een badkamer ingeleid en mocht plaats nemen in een bad dat vol water klaar stond. Er hing een zoete geur boven het water. De dienstmeid zei: wat je ook doet, zorg dat je hoofd boven water blijft, tenzij je al je haren daar ook wil verliezen. Ze zei: er zitten kruiden in dit water die al je haren doen oplossen en je haarwortels doden zodat je vanaf vandaag geen enkele lichaamsbeharing meer hebt. Ik liet me in het water zakken en werd na een klein half uur gevraagd om uit het bad te komen. Er was inderdaad geen haar meer te bekennen op mijn hele lichaam. Ik mocht onder de douche gaan om de kruiden van me af te wassen en werd daarbij geholpen door de dienstmeid.

Toen dat gedaan was werd ik ingesmeerd met een naar citroen ruikende zalf. Ze zei: dit dood zelfs de meest hardnekkige haarwortels. Ze zei: we laten dit intrekken en als dat over een kwartier gebeurd is ga ik je masseren met een speciale olie. Een kwartier later mocht ik op een massagetafel gaan liggen en werd ik ingesmeerd met een speciale olie. Elk deel van mijn lichaam werd ingesmeerd, behalve mijn pik en ballen. Er werd extra veel van deze olie op en in mijn anus gesmeerd. Ik vroeg: waarom mijn pik niet? De meid zei: omdat die nog niet klaar is voor wat je gaat overkomen. Jij gaat vandaag een simulatie meemaken van wat er met je pik gaat gebeuren.

Intussen was Ella ook gearriveerd. Ze had Letty meegebracht en beide kwamen naar de ruimte waar ik op de tafel lag. Ella zei tegen de dienstmeid: doe hem maar een extra groot condoom om zodat zijn voorvocht daarin kan worden opgevangen. De dienstmeid deed dat en Ella vroeg: je weet zeker dat zijn pik niet ingesmeerd is? Ze keek naar Ella en zei: heel zeker. Ella zei: ga maar eens zitten, dan ga ik je inlaten op een groot geheim. Ze begon: wij zijn niet de enige intelligente wezens op deze wereld. Buiten de mensheid is er nog een ander ras dat hier leeft. Er is geen officiele naam voor, maar het zijn in wezen schepsels uit een ander universum die hier al net zo lang, zo niet langer op deze wereld rondlopen dan wij. Het is echter een uitstervend ras. Er zijn hier in Nederland slechts 17 van over waarvan er 3 te oud zijn om in het broedprogramma mee te doen. Het wordt jouw taak om te helpen deze populatie te vergroten.

Samen met nog 14 andere mannen die dezelfde kwaliteiten hebben die jij bezit zijn jullie de enigen die dit ras kunnen redden. Wereldwijd zijn er nog maar een kleine 900 van deze wezens over. Zij vormden de gemeenschap die ons allerlei innovaties heeft laten “uitvinden”. De grootste innovaties die wij vandaag de dag hebben, komen van hen af. Ik kan je vandaag twee van deze wezens laten zien. Ze zijn mijn dochters. Ik heb ze geadopteerd toen hun moeder overleed. Deze wezens sterven op de dag dat ze 40 jaar oud worden. Ze zijn de laatste 4 jaren van hun leven onvruchtbaar. De cyclus van hun vruchtbaarheid begint zodra ze, in onze telling zestien jaar oud zijn. In werkelijkheid zijn ze dan pas 60 dagen oud. Zodra ze geslachtsrijp zijn wordt het taak van een van jullie 14 mannen om hen zwanger te maken. Als jij gaat reizen, dan ga jij voor een week ergens naar toe. Die week moet ervoor zorgen dat jij deze wezens 2 keer zwanger maakt.

De draagtijd voor de zwangerschap is tussen de twee en drie dagen waarna ze direct klaar zijn om weer zwanger te worden. Zowel Letty als ik zaten met open mond te luisteren en nadat ze klaar was met haar verhaal zei ik: dit is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb. Ella zei: dit heb ik al 14 keer eerder gehoord. Om je te laten zien dat het geen onzin is zal ik mijn dochters zo meteen hier binnen laten. Ze liep naar een deur en deed deze open en twee naakte meiden van een jaar of 18 kwamen binnen. Het eerste wat me opviel was dat ze maar drie vingers en tenen hadden aan elke hand en voet. Het tweede was dat ze er identiek uitzagen. Ella zei: ik wil dat je nummer 546 en 612 leren kennen. De meiden waren iets meer dan een meter dertig groot en hadden beide kleine borstjes, geen navels en waren compleet haarloos, op hun hoofdhaar na.

Ella zei tegen de dienstmeid: leg hem maar op het bed en bind hem maar vast want dit is iets wat hij zijn leven lang zal herinneren. Ik kreeg banden over mijn buik, mijn benen werden opgetrokken en gespreid en vastgezet. Ella zei: laat zijn armen maar vrij, ik wil dat hij mijn dochters kan voelen. Toen ik goed vastgelegd was mocht eerst 546 naar mij toe komen. Ze stelde zich voor, gaf me een hand en zei: dus jij gaat ons zwanger maken? Ik zei zacht: ik denk het. Ze klom op de tafel en ging boven mijn hoofd staan. Ik zag haar opening (kut) openen en zag er een slangetje uitkomen. Ik vroeg: wat is dat en ze zei: dat is ons voortplanting orgaan. Dat gaat op zoek naar waar de geur die jij verspreid en gaat daar naar binnen. Dan zoekt het je teelballen op en leegt deze een voor een en trekt terug zodat je pik in ons geslachtsdeel binnen komt. Als dat gedaan is trekt mijn voortplantingsorgaan zich terug naar het apparaatje wat net achter je eikel geplaatst is. Zodra deze twee elkaar gevonden hebben begint het te trillen wat onze eicel activeert en overspoelt met jouw zaad.

Het laat jou met een gevoel van klaarkomen achter en zorgt daardoor dat we beide gelukkig zijn. Wij kennen niet zoiets als een orgasme, bij ons is zwanger worden en zijn een evenredig gevoel. Wij hebben 2 tot drie dagen aan een stuk een gelukzalig gevoel. Ze pakte mijn hand vast met haar drie vingers en zei: hier, voel maar even en ze liet me de slang voelen en haar opening. Ze zei: die is van nature altijd glad en glibberig zodat jij makkelijk in ons kan komen. Ze zei: kussen is iets wat wij niet kennen, we weten hoe het werkt en als je dat op prijsstelt moet je het laten weten zodat we ons daarop voorbereiden. Ik zag Letty met open mond toekijken. 546 zei: nu ga ik mijn voortplantingsorgaan laten zoeken waar de geur vandaan komt. Ze ging boven mij staan en liep langzaam naar het voeteneinde van de tafel. Haar voortplantingsorgaan besnuffelde mijn lichaam en vond al snel de opening waar de lucht vandaan kwam. Het drong mijn anus in en ging daar op zoek.

Ella zei: 546, daar zul jij niet zwanger van worden. Dat deel is vandaag nog niet toegankelijk. Ze keek haar moeder aan en ik zag hoe haar orgaan zich terugtrok in haar opening ze klom van me en de tafel af en zei: moeder, waarom plaag je me zo? Ella zei: ik wilde dat hij voorbereid is op wat hem te wachten staat. Hij is degene die jullie allebei twee kinderen gaat geven, maar pas over zes dagen. Ella zei: we hebben dit allemaal gefilmd voor als het bezoek gaat komen. Jij gaat vandaag twee moeders leren kennen. Een ervan heeft een dochter bij die niet langer zwanger kan worden en die gaat jou vandaag jouw eerste ervaring geven. Als dat gedaan is mogen de moeders ook een paar uur met je spelen. Ik hoop dat je je pillen hebt ingenomen. Deze vrouwen mogen alles met je doen waar ze zin in hebben. Deze hele ruimte staat hen ter beschikking, inclusief alle attributen die hier aanwezig zijn. Voor we daaraan beginnen gaat Dina, onze dienstmeid jouw pik nu insmeren met de speciale olie en je kont schoonmaken zodat je daar niet meer genomen wordt. Dina kwam naar me toe en deed het condoom wat inmiddels volgelopen was met voorvocht van me af.

Ze waste mijn kont schoon en deed daar een ander parfum op om eventuele resterende reukstoffen te maskeren. Hierna begon ze mijn pik in te smeren met de speciale olie. Ze zei: dit wordt normaal iedere avond door Letty bij je ingesmeerd zodat we dit niet vaker hoeven te doen. Ik vroeg haar: waarom produceer ik zoveel voorvocht als ik bij jou in de buurt ben. Ella zei: dat heeft te maken met het feit dat ik nog steeds borst voed. Dat brengt bepaalde stoffen naar voren waarop jij reageert. Ze zei: iedere moeder die jij tegenkomt geeft haar dochters borstvoeding, dus jij zal een eendere reactie zien bij elke vrouw die deze kinderen heeft. Toen mijn pik ingesmeerd was zei 546: mijn geslachtsorgaan ruikt het. Ze keek naar beneden en zag dat zowel 546 als 612 hadden een slang uit hun opening die beide naar mij wezen. Hun moeder zei: vooruit, uit deze ruimte, dit is te vroeg. De twee meiden vertrokken en een klein half uur later kwam Ella terug de ruimte in met een andere vrouw. Ze zei: dit is Angela. Ze heeft een kind en wil kennis met je maken.

De vrouw kwam voor me staan en gaf me haar hand. Ze zei: ik heb begrepen dat jij mijn dochter kan helpen om zwanger te worden. Ze bekeek me van top tot teen en zei: je hebt een mooi lichaam en ik zie dat je opgewonden raakt. Het voorvocht droop uit mijn pik. Ze nam hem in haar handen zei tegen Ella: twee uren mocht ik hem hebben zei je toch? Ella knikte en vroeg wil je alleen of mag zijn vriendin erbij blijven? Angela keek naar Letty en zei: ze mag erbij blijven, maar wel naakt en beschikbaar. Ella keek naar Letty en zei: je mag erbij blijven, maar dat betekent dat je actief bezig gaat zijn. Letty zei: nee, ik blijf er liever niet bij. Ze verliet samen met Ella de ruimte en Angela zei: ik hoop dat je klaar bent voor alles. Ze trok haar kleren uit en zei: eerst ga je mijn tieten leegdrinken. Twintig minuten later, toen dat gedaan was zei ze: zo nu gaan we eens kijken hoe het voelt als jij je zaad in mij spuit. Ze klom op de tafel en zei: eerst in mijn kut, daarna in mijn kont en daarna kom jij aan de beurt. Ze liet zich over mijn pik zakken en begon me te neuken terwijl ik aan haar lange spenen trok. Ze zei: goed zo jongen, laat mama maar eens flink van je genieten.

Het duurde ongeveer vijf minuten voor ze krijsend klaarkwam en gilde: MIJN TEPELS, TREK ERAAN HARDRE HARDER JAAAAHHHHH OOOOH MIJN GOD WAT VOELT DAT GOED. Ze pakte mijn handen die haar tepels vasthielden en trok ze zo ver naar voren als mogelijk en kneep in mijn vingers zodat haar tepels plat geknepen werden. Dit was allemaal te veel voor mij en ook ik kwam klaar. Niet de gewoonlijke vier stralen, maar zeker zes gingen er in haar kut. Ze gilde het uit en riep: IK VOEL JE KOMEN JAAAHHHH OHHHH WAT LEKKER. Ze klom van me af en zei: dat was lekker, maar voor je mij in mijn kont gaat neuken wil ik eerst dat je twee zware gewichten aan mijn tepels hangt. In de kast liggen tepelklemmen en gewichten. Ze ging op handen en knieen zitten en ik pakte de klemmen en twee gewichten van een half pond. Ik zette de klemmen op haar tepels. Angela beet even op haar lip toen ik dat deed en beet nogmaals op haar lip toen ik de gewichten eraan hing.

Ik klom op de tafel en ging achter haar zitten en drukte mijn pik door haar anus tot ik helemaal in haar zat. Ik trok me terug tot enkel mijn eikel nog in haar zat en stootte toen in een keer weer helemaal in haar. Haar grote tieten met de gewichten eraan bungelden heen en weer en naar gelang ik harder in haar stootte werd haar kreunen harder en harder. Ik speelde met haar clit tot ze klaarkwam en ging gewoon door om haar orgasme te laten verlengen haar orgasme hield zeven minuten aan en net toen het dreigde op te houden spoot ik mijn zaad in haar darmen. Ze zei: dat was fantastisch, nu kan ik weer maanden voort. Ga jij nu maar eens op de tafel liggen. Ik ging liggen en Angela liep naar een kast en kwam terug met een spreidstang en banden. De stang werd achter mijn knieen gedaan en mijn benen zover mogelijk geopend. Ze trok me naar de rand van de tafel en keek me aan en zei: ik hoop dat je van anaal houdt want ik ga nu je kontje oprekken terwijl ik met met je pik speel ze pakte mijn pik in haar ene hand terwijl ze met haar andere hand mijn anus begon te openen en te spreiden.

Het begon met twee, daarna drie en vier vingers. Ze zei: je bent klaar voor mijn volle hand. Ze vouwde haar duim in haar hand en begon door te drukken. Het deed pijn, erg veel pijn maar ik hield me flink. Toen haar hand in mijn anus verdween was de pijn weg en maakte die plaats voor genot. Ze draaide met haar hand in mijn darm en was op zoek naar mijn prostaat. Ze zei: ik ga je laten klaarkomen als nooit eerder en begon mijn prostaat te masseren tot ik begon te spuiten. Zes stralen maar Angela bleef door masseren tot er een zevende en achtste straal uit mijn pik kwam. Daarna verwaterde mijn zaad zich en hield ze op en trok ze haar hand uit me ze kwam naast me staan en begon al het zaad van me af te likken. Nadat ze klaar was hiermee zei ze: ik kan niet wachten tot je bij ons komt om mijn dochter te bezwangeren. Ze deed de riemen van de spreidstang los en hielp me overeind. Ze kwam voor me staan en vroeg: mag ik je kussen? Ik knikte ja en ze kuste me passievol. Ze zei: tot snel.

Toen Angela vertrokken was kwamen Ella en Letty terug in de ruimte. Letty wilde weten hoe het gegaan was en ik zei: het was gewoon seks, niets meer. Maar Angela zei dat ze er zeer tevreden mee was. Ella kwam bij me zitten en zei: straks komt er een oudere vrouw met haar kind. Ze heeft mij verteld dat het kind bijna 37 jaar oud is en niet langer zelf kinderen kan krijgen. Ze heeft nog een dochter die je in de toekomst gaat ontmoeten maar haar oudste dochter zal jouw eerste ontmoeting en seksuele ervaring zijn met hun ras. Ze heeft mij verteld dat het haar laatste keer zal zijn en dat ze die met jouw eerste keer wil delen. Voor we jou echter aan hun voorstellen wil ik dat je eerst nog even bij mij aan de borst gaat. Je zal je energie nodig hebben. Ze trok haar shirt uit en ging zitten en liet mij half over haar benen liggen en bood me haar tieten aan, een voor een zoog ik tot er niets meer uit kwam. Ze zei: voor zo meteen veel succes.

Ik ging terug op de tafel zitten en er kwamen twee vrouwen met Ella en Letty naar binnen. De ene was een oudere vrouw van ongeveer 55 jaar oud en de andere was weer zo’n kleine vrouw. Je kon zien dat ze ouder was dan de dochters van Ella. Haar naam was 167, althans zo stelde ze zichzelf voor. Ze zei ook: het is voor mij de laatste keer dat ik met een man samen ben en ik heb begrepen dat het voor jou de eerste keer is. Daarom wil ik het speciaal voor je maken. Ik wil de komende uren samen met jou alleen doorbrengen en jou alles laten voelen en laten zien hoe het in het werk gaat. Ik zal alles doen om het voor jou zo makkelijk en ongecompliceerd te maken. Ik zou het liefst willen dat er een camera op jouw geslachtsdeel gericht wordt zodat jij naderhand precies kan zien wat er gebeurt. Ella zei: dat kan ik regelen, begin hem maar vast in te gespen. 167 zei: nee, ik wil dat hij volledig vrij is in zijn doen en laten. Het moet vrijwillig gebeuren bij mij, anders gebeurt het niet.

Ze keek me aan en zei nogmaals: ik zal voorzichtig met je zijn. Ik zei: in dat geval wil ik niet vastgelegd worden. Ella kwam terug en zette een camera op een standaard en richtte die op de plek waar ik zou komen te liggen en vertrok daarna met Letty en de vrouw. Voor ze vertrokken zei 167: ik laat jullie wel weten als we klaar zijn. En trek je niets aan van de geluiden die je mogelijk te horen krijgt. Dat zijn geluiden van plezier en geluk. Toen we alleen in de ruimte waren vroeg 167: wil je ook kussen? Dat mag bij mij, ik vind het zelf ook best lekker. Ik knikte ja en ze kwam met haar mond naar die van mij en plantte haar lippen op die van mij. Ik deed mijn mond een stukje open en voelde direct hoe de tong van 167 bij mij mijn mond in ging. Ze betaste de hele binnenkant van mijn mond en speelde zacht met haar tong met die van mij. We verbraken de zoen en ze vroeg of ik haar wilde uitkleden. Ik hielp haar uit haar kleding en keek haar aan toen ze naakt voor me stond. Ik zei: je ziet er geweldig uit. Ze bedankte met nog een lange tongzoen en ik streelde haar borstjes. Ze zei: dat heeft nog niemand bij mij gedaan, ga door, het voelt enorm lekker.

Met haar drie vingerige handen streelde ze mij door mijn haren en streelde ze mijn wangen. Ik vroeg haar: waar wil je dat ik absoluut niet aan mag komen? Ze zei: aan mijn voeten, die zijn extreem gevoelig, de rest mag je allemaal aanraken, bevoelen en kussen en likken als je wil. Ik ging met mijn hoofd naar haar tietjes en nam er een deels in mijn mond en liet mijn tong zijn werk doen. Ik voelde hoe haar tepeltje van klein naar groot ging. Toen ik haar tepel uit mijn mond trok was deze bijna 5 centimeter lang en hard. Ze vroeg: doe je mijn andere ook zo, het is lang geleden dat ik ze zo gezien heb. Ik zag dat er uit de tepel die ik hard gemaakt had een witte melkachtige vloeistof kwam en likte die van de tepel weg. Ze keek naar beneden en zei: dat is me nog nooit gebeurd. Ik heb mijn eigen kinderen nog nooit borstvoeding kunnen geven. Ik vroeg haar: mag ik wat van je voeding drinken? Ze zei: zou je dat willen doen voor mij zodat ik dat gevoeld heb voor mijn leven voorbij is.

Ik nam haar tepel weer in mijn mond en begon er hard aan te zuigen. Haar voeding stroomde mijn mond in. Het smaakte veel anders dan dat van Ella, maar was niet vies. Na een paar minuten trok ze haar tepel uit mijn mond en gaf me haar andere tiet. Ook hier zoog ik op tot de tepel hard naar voren stond en begon toen hard te zuigen. Terwijl ik dat deed streelde ze me en zei: goed zo mijn kindje, geniet ervan. Nadat ik ook die tiet had leeggezogen zei ze: dat was een ervaring die ik niet had willen missen. Een kleine minuut later waren haar tepeltjes weer mooi klein. Ze zei tegen mij: nu gaan we beginnen met waarvoor ik hier gekomen ben. Ga maar rustig op je rug liggen en laat mij maar doen. Ik zal alles heel langzaam met je doen zodat jij voelt wat er gebeurt. Ze ging boven mijn buik zitten en ze zei: zo meteen komt mijn geslachtsorgaan naar buiten en gaat het op zoek naar dat van jou. Even later voelde ik het slangetje even rond mijn eikel voelen en mijn pisgaatje zoeken. Toen het dat gevonden had zei 167: nu gaat het langzaam bij jou naar binnen en gaat het op zoek naar de plek waar jouw zaad vandaan komt.

Ik voelde hoe het slangetje langzaam dieper en dieper mijn pik in ging en daarna in een van mijn zaadleiders ging. Ze zei: hij is er bijna. Even later voelde ik een lichte kramp in mijn ene bal. Deze werd leeggezogen. Dit duurde een aantal minuten en 167 keek me aan en zei: doet het pijn? Ik zei: nee, het is alleen een vreemd gevoel. Ze keek me aan en zei: je eerste bal is leeg, nu gaat mijn orgaan op zoek naar je tweede bal. Toen die tien minuten later leeggezogen was voelde ik hoe het orgaan zich langzaam terugtrok. Het bleef steken achter het trilapparaat in mijn eikel en trok mijn pik langzaam in de kut van 167. Mijn pik zat helemaal in haar toen ze zei: nu komt het fijne gedeelte. Het trilapparaat begon zijn werk te doen en ik zag 167 genieten en ik moet zeggen dat het voor mij ook geweldig voelde. Ik voelde hoe ze een van haar armen achter mij tussen mijn benen liet gaan en een van haar drie vingers bij mij in mijn anus drukte. Ze zei: dit heb ik geleerd. Sommige mannen vinden dit lekker.

Ik keek haar aan en zei: het voelt inderdaad erg lekker. Ze vond mijn prostaat en begon ermee te spelen. Ik kwam klaar zonder mijn zaad te spuiten. Het voelde heerlijk aan. Twintig minuten later zei 167: dit is hoe lang dit normaal duurt en ik voelde hoe haar orgaan zich nu helemaal uit me trok. Ze kwam op me liggen en trok zich omhoog om mij weer te kussen. Ik deed dat en daarna zei ze: normaal is dit het einde van de procedure, maar ik ga jou extra aandacht geven. Ze draaide zich om zodat haar hoofd nu bij mij pik lag en zei: nu ga ik jou echt laten genieten. Ze nam mijn pik in haar mond en ik voelde hoe haar tong zich veranderde en deze diep in mijn pisgat ging. Ze was mijn pik van binnenuit aan het verwennen en toen haar tong bij het trilapparaat kwam ging het vanzelf trillen. Het zuigen van 167 en het werk van haar tong brachten me meermaals tot bijna klaarkomen, echter net voor dat zover was hield ze op. Ze deed dat zeven keer en bij de achtste keer bleef ze doorgaan.

Mijn ballen hadden intussen nieuw zaad aangemaakt en ik spoot dat diep in haar keel. Ze slikte het weg en toen mijn pik uit haar mond kwam zei ze: ook dit heb ik nog nooit gezien, dat jij in zo’n korte tijd weer nieuw zaad hebt aangemaakt. Het smaakte lekker. Ik keek haar aan en zei: nu wil ik dat jij op de tafel gaat liggen. Ik klom ervan af en liet haar liggen met haar benen gespreid. Ik hield mijn pik voor haar kut en zag haar orgaan uit haar komen. Ik pakte het beet en hield het ongeveer 10 centimeter van het einde vast. Ik ging op mijn knieen voor de tafel zitten en nam de tip van haar orgaan in mijn mond en begon erop te zuigen en te likken. 167 riep: wat doe je? Ik zei: ik ga jou ook eens bevredigen, niet mechanisch maar met mijn mond. Ze zei: dat kan niet en ik zei: we zullen zien. De eerste minuut gebeurde er niets maar daarna begon 167 met haar onderlichaam te draaien en te gillen: OOOOHHHH JAAAAHHH WAT IS DIT LEKKER, DIT IS MIJ OOK NOG NOOIT GEBEURT. DIT KAN HELEMAAL NIET MAAR HET IS OH ZO LEKKER HET VOELT BETER DAN HET TRILMECHANISME.

Ze greep mijn hoofd en drukte het vast tegen haar aan. Haar hele lichaam begon te trillen. Dit hield bijna vijf minuten aan tot ze tenslotte helemaal uitgeput mijn hoofd losliet. Ze zei: waarom heeft niemand ons dit ooit verteld. Het was het lekkerste en heftigste wat ik ooit beleefd heb. Ik keek haar aan, gaf haar een kus en zei: hoe voel je je nu? Ze zei: voldaan. Ze wreef voldaan over haar buikje en zei toen: dit bestaat niet, dit is onmogelijk. Ik vroeg wat bedoel je? Ze zei: jij gaat een kind verwekken in mijn buik. Ik voel het. Ik zei: ik dacht dat je niet langer vruchtbaar was. Ze zei: dat was ik ook niet, maar jij hebt bij mij iets aangewakkerd dat het voor elkaar gekregen hebt. Ze stond op, liep naar de deur en liet Ella binnenkomen. Ella vroeg wat er was en ze zei: ik voel dat ik zwanger ben. Onmogelijk zei Ella. Ik vroeg aan Ella of het te controleren viel. Ze zei: pas over een paar uur. Ik zei: dan wachten we daarop. 167 zei: als ik zwanger ben, dan ben ik over drie dagen terug om nog een keer met jou mijn laatste sessie over te doen.

Ze keek naar Ella en zei: ik heb nog een vraag? Ella vroeg wat en 167 vertelde wat er gebeurd was toen ik haar orgaan in mijn mond had gehad. Ze zei: ik heb bijna vijf minuten liggen trillen en de meest intense gevoelens ooit gehad. Ella zei: dit had niet mogen gebeuren. Ik keek Ella aan en zei: 167 heeft mij gepijpt en ik heb mijn zaad in haar mond gespoten, kort nadat mijn ballen geleegd waren. En ik heb haar eenzelfde behandeling gegeven. Ella zei: wat heb je nog meer gedaan? Ik zei: ik heb op haar tietjes gezogen tot haar tepels vijf centimeter lang waren en heb daarna haar melk gedronken. Dat is onmogelijk zei Ella. Ik zette 167 op mijn schoot en nam haar tepel weer in mijn mond en zoog erop tot deze weer bijna 5 centimeter uitstak. Ik zei: wil jij proeven, of mag ik het je laten zien als het in mijn mond zit. Ze zei: doe dat laatste maar. Ik zoog een kleine 15 seconden en had mijn mond vol melk en liet dit aan Ella zien. Ze zei: dit is onmogelijk.

Ze pakte de videocamera en liet mij de andere tiet ook onderhanden nemen en ook daar kreeg ik weer melk in mijn mond. Ze zei: dit gooit alles overhoop wat we tot nu toe gedocumenteerd hebben. We haalden de oude moeder erbij en vertelden haar wat er allemaal gebeurd was. Ze keek geschokt en zei: dit kan niet waar zijn. 167 zei: over twee uren weten we het zeker. Tot die tijd wil ik hier bij hem blijven. Twee uur duurde lang maar met het nodige kuswerk kwamen we de tijd door. Hierna werd 167 op de tafel gelegd en werd er een zwangerschapstest bij haar gedaan met daarna een scan van haar buik. Ella keek met grote ogen toe en zei: dit kan niet waar zijn. Ze maakte afdrukken van de scan en liet ze zien aan de oude vrouw. Haar ogen werden ook groter. Ik vroeg wat is er aan de hand?

Ella gaf me de foto van de scan en ik liet die aan 167 zien. Ze zei: een tweeling. Ze vloog me om mijn nek en kuste me uitbundig. Ik keek haar aan en zei: ik wil dat jij de komende drie dagen volop rust krijgt. Ze keek me aan en vroeg: en daarna? Ik zei: als je daarna nog een keer wil proberen, dan mag dat van mij. Ze keek me aan en zei: jij gaat onze bevolking versterken. Misschien wil ik ook nog een derde keer met je spelen. Ella keek haar aan en zei: luister eens vrouwtje, je begint ouder te worden. Misschien moet je het rustig aan doen. 167 zei: zolang ik kinderen kan hebben blijf ik bij hem aankloppen. Hij heeft bij mij iets aangewakkerd wat ik nooit meer dacht mee te maken. Ze keek me aan en zei: tot over drie dagen!!! De oude vrouw en 167 vertrokken en Ella zei: nu kunnen we een heel deel van onze theorie de vuilnisbak in gooien en opnieuw laten schrijven.

Letty keek me aan en vroeg: hoe voel je jezelf en heb je ervan kunnen genieten? Ik keek haar aan en zei: ik voel me uitstekend en genieten? Ik heb ervan genoten maar op een andere manier dan dat ik dit bij jou doe. Ik kuste haar en zei: als we straks thuis zijn ga ik jou liefhebben als nooit tevoren. Maar voor we dat doen wil ik eerst een serieus gesprek hebben met mijn zus. Ik vroeg aan Ella of ze me die dag nog nodig had en ze zei: nee, je mag gaan maar morgen verwacht ik je weer hier. Morgen en overmorgen spendeer jij de hele dag met mijn dochters, morgen de oudste en overmorgen de jongste. Tot morgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7084 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie