BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een kort oponthoud.

Ik was op weg naar een klant in Berlijn, en omdat ik nog enige tijd had voor mijn vliegtuig zou vertrekken, bezocht ik een restaurantje om een kop koffie te drinken. Het was niet druk, en ik zocht een plekje uit waar ik kon zitten, met mijn rug tegen de muur. Zo kon ik het hele vertrek overzien, en toen zag ik haar. Een mooie brunette met lang golvend haar. Haar witte blouse stond strak van haar mooie grote borsten. Ze was een echte eye catcher. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Met de middag zon achter haar, was het een te perfect plaatje. Ze droog een rokje met daaronder een paar zwarte nylonkousen en dito zwarte naaldhakken. Ze zette haar rode lippen aan haar koffie kopje, en kreeg toen in de gaten dat ik haar zat aan te gapen. Ze vond het wel leuk, want ze glimlachte naar me. Ik glimlachte, en maakte een ‘hallo’ gebaar terug. Ze tuitte haar lippen, en gaf me een lucht zoen. Dat was voor mij een duidelijk signaal dat ze wel nader kennis met me wilde maken, dus ik pakte mijn koffie, en liep naar haar tafeltje. Pas toen ik dichterbij kwam zag ik dat ze stewardess was, van de zelfde maatschappij als waar ik mee zou vliegen. “Ik ben Rob,” stelde ik me voor. “En ik ben Angela,” zei ze op haar beurt. “Vind u het erg als ik even bij u aanschuif?” vroeg ik. “Nee, integendeel. Ik zou het heel erg leuk vinden,” zei ze. Ze vroeg waar ik heen ging, en nadat ik uitgelegd had dat ik naar Berlijn ging met haar vliegtuig maatschappij, zei ze blij; “Wat vind ik dat leuk! Dan vlieg je met mij mee, want op die vlucht begint mijn dienst.” Tijdens het praten viel mijn oog steeds weer op haar grote borsten. Zo zagen een paar enorme stevige borsten er dus uit, wow! Blijkbaar had ze in de gaten dat ik gefascineerd naar haar borsten zat te kijken, want ze ging een beetje met haar benen wijd zitten, waardoor haar rokje iets omhoog kwam, en ik nog net een klein stukje van een jarretelle kon zien.

Mijn lul reageerde hier op, en werd stijf. Ze liet ‘per ongeluk’ haar lepeltje vallen, die ik, een heer als ik ben, direct voor haar opraapte. Ik keek onder het tafeltje meteen tegen haar doorzichtige zwarte string aan, wat bij mij meteen voor een fel kloppende lul zorgde. Ze zat me ongegeneerd uit te dagen, terwijl ze naar me keek, alsof ze van de prins geen kwaad wist! Nadat ik het lepeltje had opgeraapt, en aan haar had gegeven, legde ik mijn hand op haar knie. Het enige wat ze zei was; “Goh wat heb je lekkere warme handen.” Terwijl ze dat zei, keek me geil aan. Onze hoofden kwamen dichterbij elkaar, terwijl we elkaar geil aan bleven kijken. De sfeer werd zeer erotisch, en toen vonden onze lippen elkaar. Middenin het vrijwel verlaten cafeetje op Schiphol tongden we elkaar, en speelden onze tongen een opwindend spel. Haar rechterhand legde ze op mijn kruis, en kneep in mijn harde lul, door mijn pantalon heen. Ik kwam bijna spontaan klaar van zoveel geiligheid. Nog nooit had ik in mijn leven zo’n opwindende vrouw meegemaakt, en nog nooit eerder had ik me in het openbaar zo laten gaan! Mijn hand gleed op zijn beurt over haar zwarte nylons, langs haar bovenbeen onder haar rok, en vond haar string, die kletsnat was. Ik schoof haar string opzij, en voelde meteen haar glad geschoren natte kutje. Ze had haar kutje, en haar schaamlippen, kaal geschoren. Het voelde heerlijk glad aan. Zo’n mals kutje had ik zeker niet verwacht bij een wat rijpere dame, maar het wond me wel enorm op. Tongend gleed mijn middelvinger in haar kutje, en ze drukte meteen haar bekken wat naar voren. Meteen gleed mijn ringvinger ook in haar spleetje. Ze kneep hard in mijn lul, en streelde met haar duim over mijn eikel, dwars door mijn broek heen. Onze tongen vochten een erotisch gevecht uit in elkaars mond, en ik zoog intens op haar tong, waardoor ze sidderde van genot. Ze spande haar kuitspieren, en beet toen op mijn tong. Mijn hand zat vast geklemd tussen haar benen, terwijl ze klaar kwam.

Zachte schokjes gingen door haar lijf, toen zei ze zuchtend in mijn oor; “Oh wat is dat fijn.” Haar benen ontspanden zich, en ik kon mijn hand terug trekken. Ze stond op, en zei; “Kom mee.” Ik stond ook op en liep met haar mee. We liepen naar een gehandicapten wc aan het einde van de gang, en we gingen snel naar binnen. Ik deed meteen de deur op slot en viel toen in haar armen. Tongend trokken we elkaars kleren van het lijf. Haar blouse en haar rokje vielen naast mijn kleren op de grond. Ze trainde duidelijk in een sportschool, aan haar mooi gevormde kont te zien, toen ze hem speels naar mij toe draaide. Op mijn knieën trok ik haar string naar beneden en dook meteen met mijn tong tussen haar billen. Met een klein beetje spuug maakte ik haar aarsje nat, en likte met mijn tong over haar strakke sterretje. Het interesseerde me op dat moment helemaal niks of het hygiënisch was of niet, ik was zo geil, dat ik haar poepgaatje wilde likken. Haar kontje zag er niet alleen er aantrekkelijk uit, maar zij genoot ook van het gekietel aan haar kontje. Ze lag voorover gebogen op de wasbak te hijgen van genot, en vingerde haar clitje. Haar kontje was te strak, dus lukte het niet om mijn tong naar binnen te duwen, maar mijn tong gleed wel diep in haar kutje. Met mijn neus tegen haar aars likte ik haar kut, terwijl zij met haar klit speelde. Ze smaakte zo heerlijk. Ik zoog op haar gezwollen schaamlippen en zoog daarna haar hele kutje in mijn mond, en kietelde toen haar clitje met mijn tong. Ze begon heftiger te bewegen, dus ik vermoedde dat ze op het punt stond om klaar te komen. Ik draaide me om, en likte nu haar klitje onophoudelijk, terwijl ik met twee vingers haar kutje binnendrong, en haar g-spotje stimuleerde. Ze kreunde en hijgde hardop dat ik door moest gaan, en toen voelde ik een lading heet kutgeil uit haar kutje stromen. Op mijn handen, en het liep langs mijn arm naar beneden, maar een flinke hoeveelheid kwam ook op mijn tong en in mijn mond terecht.

Ik slikte het zilte vocht door, en likte alle druppels die uit haar kutje, en langs haar benen naar beneden liepen op. Even was ze uitgeput en moest ze bijkomen. Toen zei ze; “Wow, dat was lekker! Ik ben nog nooit zo heftig klaargekomen!” Ik gaf haar weer een intense tongzoen, en trok haar naar de toilet pot. Achteruit lopend vond ik het toilet, en ging er op zitten. Ze snapte het meteen, en ging op mijn schoot zitten. Langzaam liet ze zich zakken op mijn harde lul, en begon met haar heupen op en neer te gaan. Haar grote borsten hingen vlak voor mijn gezicht, en haar harde tepels stonden recht voorruit. Ik had mijn handen op haar billen, en met mijn tong nam ik een harde tepel in mijn mond, en begon er mee te spelen. Ze pakt haar grote borsten vast, en zei; “Zuig! Zuig maar aan mijn tepels schatje.” Vol overgave zoog ik aan haar heerlijk grote borsten, en ondertussen was ze met haar heupen van voor naar achter aan het schuiven. Ze zette haar handen op mijn schouders, en duwde daarmee haar borsten nog verder in mijn mond. Ik kreeg nauwelijks adem, toen ik haar kuitspieren voelde aanspannen, en haar voor de tweede keer voelde klaarkomen. Ze bleef even schokken, en verstijfde dan. Ze keek super geil uit haar ogen, en langzaam stonden we op. Ik omhelsde haar, en gaf haar nog een tongzoen. Toen gleed mijn hand weer met mijn middel en ringvinger in haar kutje, en speelde ik weer met haar g-spotje. Het duurde niet lang, voordat ze weer een kletsnat spuitend orgasme kreeg, en zo blijven we staan uit hijgen. “Oh schat, wat heerlijk. Ik had al een stout vermoeden toen ik je net zag zitten, zei ze lachend. Wat ben jij een lekkere vent!” En ze gaf me weer een stevige tongzoen. Al lopend duwde ik haar achteruit, en dirigeerde haar naar de wastafel. Ik draaide haar om, en zei; “Nu ga ik je in je kont neuken!” Ik spuugde op haar ster. “Oh, doet dat geen pijn? Dat heb ik nog nooit gedaan.” zei ze. Ik zei opgewonden; “‘Een beetje,” en duwde met mijn eikel tegen haar aarsje.

Dat ze nog anaal maagd was, was wel te merken. Het kostte me enige inspanning om mijn lul naar binnen te duwen, en ik hoorde haar flink hijgen. “Au,” zei ze zachtjes, en ze probeerde me tegen te houden, terwijl ik mijn lul er steeds dieper in stootte. “Stop, stop alsjeblieft, het doet pijn!” Maar ik was te geil, en stoppen was wel het laatste wat ik wilde. Ik duwde dus door, en topen zat hij er helemaal in. Ik voelde de hitte van haar aars op mijn harde lul. Zo lekker!. Langzaam kwam ze op adem. Ik hoorde haar hijgen, en haalde toen mijn lul heen en weer. De pijn trok weg en maakte plaats voor genot. Ze vond het nu lekker, en kreunde inmiddels van genot. Ik trok haar aan haar haar, en liet haar naar zichzelf kijken in de spiegel. Ik zei; “Doe je ogen open, en kijk in de spiegel naar jezelf, als ik je neuk!” Ze deed wat ik zei, en dat wond haar nog meer op. Ze duwde nu bij elke stoot ook haar kont naar achter, en ik voelde mijn ballen tegen haar kutje kletsen. “Ik kom klaar! Oh mijn god, ik kom weer klaar” hoorde ik haar met een kreunende stem zeggen, en dat was voor mij ook teveel. Mijn ballen trokken samen, en spoten dikke stralen sperma in haar aars. Ik bleef met mijn lul in haar kontje, tot ik niet meer kon, en er geen druppel sperma meer uit mijn lul kwam. Toen trok ik mijn lul terug. Haar kontje bleef even open staan, en sloot daarna weer. Ze kwam overeind, en gag me weer een smakkerd op mijn mond. “Dankjewel lieverd, maar nu moet ik even plassen, want je hebt tegen mijn blaas aan staan stoten.” Ik zei meteen; “Plas maar in mijn mond!” en ging op mijn knieën voor haar zitten. Ze trok haar schaamlippen uit elkaar, en liet haar warme plas in mijn mond lopen. Het was meteen al een flinke straal, en teveel voor mij om door te slikken. Het meeste kwam op de grond terecht.

Toen ze klaar was, zag ik dat mijn sperma uit haar kontje droop, en op de grond in de plas terecht was gekomen. Ze ging op haar knieën zitten, en likte mijn sperma dat uit haar aars druppelde op, en met een mond vol sperma gaf ze me weer een tongzoen. Zo geil maakte je het nooit meer mee! Toen we ons opfristen en aankleedden, teasden we elkaar nog, en voordat we ze de wc verlieten gaven we elkaar nog een heerlijke tongzoen. We verlieten de wc, en liepen samen naar de gate waar we op hetzelfde vliegtuig stapten. Ze gaf me nog een knipoog, toen ging ik naar mijn zitplaats. Ik hoopte dat het nog een geile vlucht werd!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 9169 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een kort oponthoud.”

Plaats een reactie