BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Openbaring – Deel 2

Dit ietwat merkwaardige verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Traag, maar met énige regelmaat begin ik kletsen op haar kut te geven. Telkens landt mijn hele hand op haar hele kut. Het zijn geen harde slagen, maar toch leuke kletsen. Bij elke klets, hoor ik één of ander onverstaanbaar gegrom uit haar keel komen. Ze zuigt evenwel met overgave verder aan mijn piemel. Ik klets, van mijn kant met énige overgave op haar blote, dikke kut. Die wordt helemaal rood. Van aan de onderkant van haar kutopening, haar dikke opgezwollen buitenste schaamlippen, de bovenkant, links en rechts van haar klitje en zelfs een stukje van haar venusheuvel kleuren eerst licht rood, dan donker rood om daarna bijna blauwachtig, purper van kleur te worden.
Van zodra ik vind dat ik voldoende mijn best gedaan heb, klets ik niet meer, maar begin met mijn linker hand, haar kut in haar geheel te kneden. Niet zachtaardig, maar ook niet te gemeen, kneed ik nogal hard haar kut. Dan schuif ik met twee gestrekte vingers over de hele kut van boven naar beneden, telkens beginnende met de toppen van mijn vingers op haar klit. Zo voelt ze de volledige lengte van mijn vingers over haar kut glijden. Na zo een beweging of twintig, krom ik mijn vingers en laat ze zo in haar doornatte kut glijden. Eens binnen, strek ik ze weer en na weer een beweging of twintig in- en uit haar kut met gestrekte vingers, duw ik ze weer zo diep mogelijk naar binnen en krom ze opnieuw tot ik de toppen van mijn vingers op een sponsachtig plekje binnenin haar, voelt terecht komen. Alsof ik een haak maak, druk ik op dat plekje en trek haar als het ware omhoog om dat terug druk te verminderen.

In een soort ‘halve maan beweging’ laat ik mijn twee vingers in- en bijna uit haar kut glijden, telkens ervoor zorg dragende dat die vingertoppen op dat sponsachtig plekje landen. Dan trek ik weer wat omhoog, laat los, trek mijn vingers terug om opnieuw dezelfde beweging te doen. Na zo’n minuut of vier, vijf die beweging te herhalen, had Sonja mijn pik uit haar mond gelost en ze lag nu weer met open mond en verkrampte, gesloten ogen te hijgen. Ik drijf het tempo van mijn linker hand nu op en van mijn rechter hand, steek ik drie vingers in haar geopende mond. Ik voel haar tong. Maar ze doet niets met die tong, ze blijft gewoon hijgen en kreunen.
Drie vingers in de mond en maar twee in de kut, dat is geen evenwicht, dus bij de volgende inwaartse beweging, duw ik samen met mijn wijsvinger en middenvinger van mijn linker hand, eveneens mijn ringvinger, gekromd bij in haar glibberige kut. Haar gekreun wordt weer luider en luider. Met mijn vingers van mijn linker hand ram ik nu in en uit haar aan een hoog tempo, telkens met een liftende beweging op het moment dat de toppen van die vingers op haar g-spot landen. Geen vrouw is hiertegen bestand.
Althans, uit ervaring weet ik, dat de vrouwen die niet geremd zijn en gefrustreerd, het voelen aankomen van een spuitend orgasme, niet kunnen en willen tegenhouden. De vrouwen die bang zijn hun controle te verliezen denken dat ze het bed gaan onder zeiken, roepen al snel van stop, dat wil ik niet, dat doet pijn en dergelijke.

Sonja, was duidelijk niet van de laatste soort en na nog een paar minuten begint ze te krijsen en gillen dat hemel en aarde vergaat, terwijl meerdere stralen kutvocht uit haar kut omhoog spuiten. Tegen mijn onderarm en daarnaast, zeker een meter ver, vliegen verschillende stralen goddelijke nectar uit haar geile kut. Ik bewonder het geheel.
Door haar spontaniteit, haar wellust, haar ongeremdheid steeg Sonja mateloos in mijn achting. Eens ze uitgespoten was, omarm ik haar teder, trek het dekbed over ons beiden en dommelen we in
Vooraleer ik indommel, moet ik toch even grinniken. Sonja wou klaarkomen en dat was haar één keer op mijn mond gelukt en één keer spuitend. Kwestie van mijn ego wat op te poetsen, was ik best trots op de geleverde prestatie van de voormiddag. Zelf was ik maar één keer klaargekomen, maar dat vond ik van geen belang.
We hebben zo toch wel een dik uur liggen maffen. Een beetje onhandig en weggedraaid van de natte plek op de onderlakens omwille van haar ‘gespuit’. Ik word wakker met Sonja in mijn armen. Ik probeer, zonder haar wakker te maken, uit het bed te kruipen en ik loop naar de keuken, kluts daar wat eieren in een pan, maak twee verse koffies in de expresso machine en steek een sigaret op. Na een minuut of tien, komt Sonja uit de slaapkamer met heel slaperige ogen.
Mijn koffie was op, die van haar koud, dus ik zet een nieuwe voor haar en drink van de koude koffie. Ik zet de pan met eieren op tafel, wat boter en brood en we eten stilzwijgend van wat op tafel staat. Daarna ruim ik af, maak twee verse koffies en steek opnieuw een sigaretje op. Sonja bekijkt me.

Dan vraagt ze : “wat deed je toch met mij ?” “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt”. Ik bekijk haar en vraag : “heb jij nog nooit een spuitend orgasme meegemaakt ?”. “Dat heet ‘squirten’.” Ze bekijkt me en heeft er blijkbaar nog nooit over gehoord. “Wat vond je er zelf van ?” vraag ik. “Waanzinnig geil en lekker, een openbaring” zegt ze, “dat zou ik elke dag wel willen beleven”. Waarop ik laconiek zegt : “praktisch wordt dat wat moeilijk, want dan moet je me elke dag uitnodigen”. “En voor een vrouw om dat zelf te doen, is niet zo éénvoudig, sommigen lukt dat door heel hard en snel met drie gestrekte vingers over hun klit te wrijven, maar dat is eerder uitzonderlijk”. We blijven weer een tijdje stilzwijgend zitten.
Dan opeens zegt ze : “jij bent nog maar één keer klaargekomen Rick, en ik al twee keer, wil je dat ik je klaar pijp ?” “Jij mag best in mijn mond klaarkomen, ik beloof je zelfs om alles door te slikken”.
Mijn piemel denkt er het zijne van en begint zich te roeren, het is niet dat je alle dagen een sensuele vrouw zoiets hoort vragen. Ik zeg : “lieverd, met mijn klaarkomen, hoef jij echt geen rekening mee te houden”. “Maar als je aan vorige zondag terug denkt, dat herinner ik me dat je zei, dat je al meer dan vier jaar niet klaargekomen was, door toedoen van je vent”. “Gun mij het plezier om je zoveel mogelijk te laten klaarkomen, het is geen verplichting, maar eerder een wens van mij om dat te zien, te ervaren, in werkelijkheid doe je mij er misschien zelfs een groter plezier mee dan jezelf”. Ze bekijkt me met verbazing.
“Wil jij dan niet klaarkomen bij mij ?” vraagt ze. “Natuurlijk wel” zeg ik, “maar ofwel gelijktijdig ofwel vlak nadat jij gekomen bent, dat geeft mij het meeste voldoening”. “Elke keer dat jij klaarkomt, is het alsof jij mij een gigantisch geschenk geeft”.
“Hoe laat is het ?” vraagt ze opeens. “Bijna één uur” zeg ik. “Goed” zegt ze, “ik moet de kinderen om kwart na drie van school halen, dus we hebben nog twee uur”. “Goed” zeg ik, “maar dan gaan we eerst even het bed verschonen, want daar is het één poel van jouw sappen”. Vijf minuten later hebben we het bed verschoont en iets slimmer, hebben we ineens een groot badlaken bovenop het onderlaken gelegd.
We staan beiden in ons blootje even naar de geleverde prestatie te zien en kijken mekaar dan aan. Al grappend zeg ik : “jij hebt de hele voormiddag op je rug op dat bed gelegen, wel nu is het mijn beurt”. Ik kruip op het bed, leg me in het midden en wijs met twee handen naar mijn lul.

“Mevrouw” zeg ik plechtstatig, “zou u zo vriendelijk willen zijn, mijn piemel gebruiksklaar te maken alsjeblieft”. “Hoe ?” vraagt ze. Ik zeg daarop : “dat kies je zelf, lieverd, maar enkel in parate toestand brengen”. Ze lacht, springt op het bed en zuigt in één beweging mijn half harde lul in haar mond. Nog geen twee minuten later staat die stokstijf als een vlaggenmast omhoog. Ik had mijn beide handen achter mijn hoofd gelegd en genoten van het schouwspel. Met één hand in haar haren trek ik ze omhoog van mijn pik en zeg : “rustig maar, of jij pijpt me aan één stuk door tot ik kom”. Ze knikt wellustig en likt haar lippen. Dan zet ze zich recht.
“En nu ?” vraagt ze. “Had ik niet gezegd dat jij de hele voormiddag op je luie kont gelegen hebt en dat het nu jouw beurt is om het ‘werk’ te verrichten ?” “Zet je er maar op en begraaf mijn lul in, je sappig kutje”. Sonja, laat er geen gras over groeien en geen twee seconden later zit ze boven op me met mijn stijve lul diep in haar begraven. Ik lig gewoon op mijn rug en als ik zo omhoog naar haar kijk, is haar lichaam, ook al is ze geen meter zeventig groot, toch impressionant. Twee dikke zware borsten staren mij aan en tegen de honderd kilo pure passie zit boven op mijn pik.
Ik grijp naar haar dikke tetten en knijp er stevig in. Dan zeg ik : “juffrouw, ik zou willen dat jij jezelf klaar rijdt bovenop mij”. “Gewoon mijn piemel en eventueel de rest van mijn lijf gebruiken om bovenop mij klaar te komen”. “Ik wil je als één brok passie hier bovenop mijn lijf zien ontploffen van geilheid”. “Beweeg je bekken, tot jouw geilheid meer een meer groeit en geniet”.
Zachtjesaan begint ze met haar onderlijf te schommelen. Ik voel haar met haar klit over mijn schaambeen wrijven. Ik voel mijn stijve piemel wel binnenin haar kutje over en weer gaan, maar ik was in de voormiddag al één keer op een zalige manier klaargekomen, dus ik ging het nu redelijk lang kunnen volhouden.

Ze begint op en neer te wippen nadat ze haar beide handen bovenop mijn borstkas gelegd had. Op manier lijken haar borsten nog veel groter en dreigender naar mij te kijken, zelfs terwijl ik ze stevig doorkneed. Ik kan amper met één hand, één borst omvatten.
Boven mij, zie ik Sonja, beginnen zweten van de inspanning. Als ik even haar borsten loslaat en mijn handen op haar heupen leg, schommelen ze wild over en weer. Ik voel weer de vochtigheidsgraad van haar kut stijgen. Ze begint wilder en wilder met haar heupen vooruit en achteruit te bewegen en telkens heft ze zichzelf een beetje op waardoor mijn pik gedeeltelijk uit haar natte kut komt, om zich dan direct er terug te laten op vallen en daardoor een soort van slag op haar klit geeft als die op mijn scheenbeen landt. Ik ben haar willoos slachtoffer en ze rijdt als maar sneller met haar natte kut over mijn onderlijf.
Ik begin haar aan te sporen en roep : “vooruit geile teef, ik wil je kutsap over mijn pik voelen spuiten, ram jezelf klaar voor ik kan klaarkomen, sneller teef, want mijn zaad borrelt al in mijn ballen”. Ze verhoogt duidelijk haar tempo.
Boven mij zie ik een vleesgeworden kolos van honderd kilo vol geilheid zich met geweld klaar rammen op mijn harde piemel. Haar gelaat is weer verkrampt ze hijgt van de inspanning. Ik moedig haar aan : “komaan geile teef, ik wil je voelen spuiten, komaan….”
Ze kreunt en hijgt en op een bepaald moment stopt ze gewoon met bewegen, haar klit drukt hard, samen met de rest van haar honderd kilo bovenop mijn schaambeen. Mijn pik klopt ongeduldig binnenin haar kut. Ik voel de spieren van haar glibberige grot om mijn pik grijpen. Ze nijpt in mijn lul met haar kutspieren en dan ineens, terwijl ze gilt, voel ik dat ze alles lost, een vloed van sap overspoelt mijn lul, de toppen van haar vingers grijpen in het vlees van mijn borstkas. Haar nagels snijden in mijn vel. Ze gilt luidkeels op het moment dat ze klaarkomt en ik duw mijn lul omhoog in haar kut. Ze zit stil bovenop mijn uit te hijgen van haar klaarkomen.

Dus ik begin op en neer in haar kut te stoten, zo goed en kwaad als ik kan. De geilheid van haar klaarkomen heeft mij ook tot een ongekende hoogte van geilheid gebracht en het duurt niet lang vooraleer ik mijn sperma omhoog in haar kut kan schieten. Haar orgasme was niet helemaal uitgeraasd toen ik was beginnen opwaarts te stoten en daardoor werden de restanten van haar orgasme terug aangewakkerd. Op het moment dat mijn sperma in haar omhoog spoot, krijg ze als het ware en klein bijkomend orgasme. Ik laat me krachteloos op het bed vallen. Met een harde piemel in een hoop van honderd kilo trillend en geil vlees opwaarts te rammen kost nogal wat moeite. Ik was er dus erg moe van. Sonja zit nu gewoon met gestrekte armen bovenop mij uit te hijgen. Haar bovenarmen trillen van de geleverde inspanning.
Mijn piemel is ondertussen gekrompen tot een piemeltje. Sonja rolt van mij af en ligt op haar rug nog na te hijgen. Mijn lendenstreek is één poel van verderf, zouden sommigen beweren, maar gewoon doornat van haar sappen en mijn sperma. Ik richt me op één ellenboog op kijk naar haar kut. Die staat nog rood van de kletsen erop van de voormiddag, maar blinkt ook van vochtigheid door kutsap en sperma.
We hijgen nog een minuut of tien na en gaan terug in de woonkamer zitten. Daar drinken we beiden nog een koffie en rook ik een sigaret of twee. Dan vraag Sonja weer hoe laat het is en het blijkt iets na twee te zijn. Ze kijkt me aan en vraagt : “zou je mijn voor drie uur nog een keer kunnen laten klaarkomen ?” Ik kijk haar aan en zeg : “jij wilt echt wel zo snel mogelijk je verloren jaren zonder klaarkomen in halen, blijkbaar”. Ze knikt. Ik glimlach en zeg : “kom, hup naar de slaapkamer geil sletje”.

Even later ligt Sonja terug op het bed. Ruggelings met gespreide benen, opzij gevallen borsten, ik zit naast haar op mijn knieën. “Speel zelf maar met je dikke borsten meid”, zeg ik en met één hand begin ik haar klit te strelen met drie gestrekte vingers. Ik draai er cirkeltjes over. Met de andere hand, maak ik de vorm van een speerpunt en duw mijn vingers in haar kut. De duim zit aan de binnenkant van mijn handpalm. In rap tempo duw ik mijn vuist op die manier in- en uit haar kut, tegelijk duw ik de toppen van mijn drie vingers van mijn andere hand, hevig en fel over haar klit. Ik wrijf zo aan maximaal tempo op haar klit en ram tegelijk mijn vuist zo diep mogelijk in haar. Zelf knijpt ze keihard in haar eigen borsten. Ze trekt aan haar tepels haar hele borsten bijna van haar lijf. Ik blijf rammen en na een kleine minuut of tien, komt ze zo gillend terug klaar. Haar borsten staan vol rode striemen, mijn vuist zit diep in haar en wordt overstelpt met kutvocht en heel de streek rond haar klit staat vuurrood. Ik denk dat ze zelfs even buiten westen gegaan was.
Ik trek het dekbed over haar heen en laat ze rustig liggen. Ze had mijn piemel niet aangeraakt, maar dat was mijn geen zorg. Ik loop naar de woonkamer, neem me nog een koffie, kijk op mijn gsm en zie dat het nog geen twintig na twee was. Knap van mij, dacht ik bij mezelf, Sonja op twintig minuten tijd klaar fisten, dat is toch een prestatie. Na mijn sigaretje neem ik een douche om alle sappen van mij af te spoelen, loop terug naar de slaapkamer en begin me aan te kleden.

Langzaam opent Sonja haar ogen. Ze ziet me bezig en ik zeg : “het is kwart voor drie”. Ik loop terug naar de woonkamer en wacht op haar terwijl ze zelf even snel doucht en zich dan aankleedt. In het naar beneden gaan met de lift zegt ze : “Rick, jij hebt me de dag van mijn leven gegeven”. “Zo’n zalige seks heb ik nog nooit in heel mijn leven beleeft”. “Zou je zo lief willen zijn, om volgende week vrijdag terug naar hier te komen ?” “Dan is het mijn beurt om jou te laten genieten”. “Hoe dan” vraag ik. “Nu geen vragen stellen Rick, het zal zowel voor jou als voor mij een openbaring zijn”. Met die woorden namen we afscheid van mekaar.
De hele week daarop, heb ik me zitten afvragen wat ze bedoelde met “openbaring”. Voor mij kon de week niet snel genoeg voorbij zijn.
De vrijdag stipt om negen uur dertig, wandelt Sonja het appartement van John binnen. John was net zoals de vrijdag ervoor, nog een vijf minuten weg.
Ik was bezig met me uit te kleden, toen Sonja op de deurbel drukte, maar ik stond al volledig in mijn blootje toen ze de voordeur van het appartement achter zich in het slot liet vallen.
Ze staat, nog volledig aangekleed, voor me en zegt : “wel, wel, jij lijkt sterk gemotiveerd”.
Geen twee minuten later, staat Sonja ook volledig naakt voor me. Ze is iets kleiner dan ik en ik bekijk haar machtig lichaam. Een bol buikje, daarboven twee dikke, vette borsten met een heel groot tepelhof en een joekel van een donderbruine, tepel erop. Je ziet duidelijk overal haar overgewicht zitten. Dikke billen, dikke kont, dikke buik, nogal dikke bovenarmen en het geheel met een heel mooi gezichtje daarboven. Het was mij in het verleden al opgevallen dat dames met duidelijk overgewicht, heel dikwijls over een heel mooi en lief gezichtje, beschikken. Ik glimlach en zeg : “waoouuw, jij bent wel heel veel vrouw” en wil haar vastgrijpen.
Ze weert me evenwel direct af en zegt : “vandaag Rick, heb ik het commando en jij moet dan wat ik je zeg, jij hebt vorige week het commando gehad”. Alhoewel het een beetje tegen mijn natuur is, beslis ik om toch maar te ‘gehoorzamen’. “Hup, naar de douche” zegt Sonja.
Daar moet ik met gestrekte armen tegen één wand gaan staan, de handen iets hoger dan mijn hoofd. Ze neemt de douchekop bij de hand en sproeit mij helemaal nat.

Dan neemt ze zo’n krullend ding vast, giet daar een ferme scheut douchegel op en begint me van kop tot teen in te sponsen. Geen minuut later zie ik er uit als een sneeuwman. Dan smijt ze de spons in een bakje dat daar hangt, en ze begint met haar beide open handen tegelijk, op mijn hele lichaam te wrijven, geen plekje slaat ze over. Ik voel haar vingers door het schuim mijn schedel masseren, mijn oksels, mijn hals, zelfs mijn oorschelpen worden behandeld. Elke vierkante centimeter masseert ze met doucheschuim. Ik moet zelfs op een bepaald moment, om beurt één been opheffen zodat ze elke teen individueel en mijn hele voet, kan inwrijven. Dat was een nogal belachelijke houding maar ik laat het me welgevallen. Dan trekt ze mijn kontkaken open en voel ik haar hand, een paar keer, door mijn bilspleet gaan. Dan steekt ze ineens een vinger in mijn aars en gaat een paar keer op en neer om er dan een tweede vinger bij te steken. Een minuut of twee gaat ze zo met haar twee vingers in mijn gat. Daarna, wrijft ze met volle hand, grondig, heel mijn scrotum, van poepgaatje tot tegen de balzak. Dan krijgt mijn balzak een grondige behandeling en dan gaat ze een paar keer met die hand over mijn ondertussen drie kwart stijve piemel. Tijdens die hele behandeling, wrijft ze met haar andere hand over mijn rug.
Het wrijven over de piemel doet ze maar kort en ze gaat ook een paar keer met haar hand over mijn ondertussen ontblote eikel. Alles geeft een lekker gevoel en ik blijf dus als een idioot tegen die muur leunen.
Ze pakt dan de douchekop en sproeit alle schuim weg. Eerst met een zachte straal besproeit ze heel mijn lijf, dan draait ze de kop op ‘harde straal’ en richt die pardoes tegen mijn sterretje en daarna sproeit ze zo tussen ster en ballen, de balzak zelf en er rond en dan de rest van mijn hele lendenstreek.

“Blijven staan en niet omkijken” staan zegt ze en ze doucht snel zichzelf. Ik blijf gewoon staan druipen en achter mij hoor ik haar douchen, inzepen en afspoelen.
Dan droogt ze me met een grote badhanddoek, minutieus af. Zelfs tussen elke teentje droogt ze me, om daarna zichzelf af te drogen.
Dan zegt ze : “hup naar de slaapkamer, schat”. We lopen beiden door de woonkamer naar de slaapkamer, en Sonja, pakt haar nogal grote handtas in de woonkamer mee.
In de slaapkamer zet ze een stoel aan de achterkant van het bed. “Zet je” en ze wijst naar de achterkant van het bed. “We gaan eerst een filmpje bekijken” zegt ze. Daar had ik niet zoveel zin in, dat kon ik zelf thuis ook, maar Sonja zegt direct : “ssssttt, niks zeggen asjeblieft”. Dus ik zet me op mijn kont op de achterkant van het bed. Uit haar handtas pakte ze een laptop, klapte die open en zocht een filmpje op dat erop gesaved stond.
Ze startte het filmpje en zei, bij de eerste beelden : “dat is de slaapkamer van Bram en mij”. Ik keek en zag Bram in de slaapkamer verschijnen in een boxershort. Sonja kwam ook binnen in lingerie. Blijkbaar had Sonja de laptop op één of andere kast in de slaapkamer in opnamemodus gezet en filmde ze zichzelf en Bram.
Tegen Bram zei ze : “ga zitten”. “Bram, ik moet je wat vertellen en ik ga je een voorstel doen, maar het is wel een ‘alles of niks voorstel’.
“Bram, ik zie jou en de kinderen doodgraag en ik wil eigenlijk nooit bij je weg”. “Toch heb ik de laatste maanden meermaals met het idee rondgelopen om jou te verlaten, het is te zeggen, jou hier buiten te smijten, jou alimentatie voor de kinderen en mezelf te doen betalen en mijn leven verder te zetten zonder jou”. Bram wou wat zeggen en Sonja greep direct in door te zeggen : “laat me uitspreken en daarna mag jij kiezen of je al dan niet op mijn voorstel ingaat”.

“Sinds de geboorte van onze jongste, ben ik doodongelukkig Bram, ons, dus mijn seksleven is gewoon waardeloos”. “Als jij jouw piemel in mijn kut steekt, dan kan je hem amper een minuut of zo stijf houden”. “Dat is een probleem, omdat ik door jouw piemel sinds de geboorte van onze jongste, vier jaar geleden, geen enkele keer meer ben klaargekomen”. “Mij klaar likken, vertik je ook, dus als ik het niet bij mezelf doe, dan gebeurt er niets en zo wil ik niet verder leven”. “Ik heb dit allemaal verteld aan Rick, weet je nog, die vent van op de rommelbeurs”. Bram wou weer iets zeggen, maar Sonja zei direct : “zwijg !”. Dan vervolgde ze : “Rick heeft mij de raad gegeven om, mits ik je graag zag, en dat is zo, jou op een andere manier aan te pakken en bij jou te blijven”. “Dat ga ik dan ook doen, als jij daarmee akkoord kunt gaan”.
Bram kreeg het duidelijk moeilijk.
Sonja zei : “Bram ik ga jou nooit meer in mijn kut laten neuken, dat zal ik en wil ik, door Rick laten doen en later misschien door anderen, maar dat weet ik nog niet”. “Nu zal je er moeten mee leren leven, dat ik mij door Rick laat neuken, zoveel en wanneer ik wil en ik wil niet dat jij daar tegen protesteert of opmerkingen over maakt”. Bram wou weer reageren, maar Sonja zei direct weer en dit keer veel harder : “zwijg Bram, ik ben nog niet uitgesproken”. “Rick neukt mij veel beter en laat mij veel beter en meer klaarkomen dan jij ooit zult kunnen, dus dat ga je gewoon moeten aanvaarden”.
“Dat wil evenwel niet zeggen dat ik geen seks meer met jou wil” vervolgde ze. “Jij gaat me regelmatig nog wel in mijn kontje mogen neuken, maar op dat vlak gaat er ook iets veranderen”. “Iedere keer dat jij seks wilt, en dus in mijn kontje wilt neuken, ga ik je vooraf of daarna, je zelf ook in jouw kont neuken”. Op het pc-scherm zag ik de verbazing in Bram zijn ogen, terwijl Sonja een serieuze voorbinddildo uit haar handtas haalde.

Dat ding was bijna polsdik, aan de éne kant, zwart van kleur en bevestigd aan een harnas. Aan de binnenkant van het harnas zat ook een dildo, beige van kleur en ongeveer het formaat van mijn piemel. Ik hoorde Sonja, op het filmpje zeggen : “dit ding heeft mij een fortuin gekost en dit ding ook” en ze viste nog een staafvibrator met een bolvormige kop en een stroomdraad voor in het stopcontact uit haar handtas. “Brammeke, als jij met je piemel in mijn kontje zit, dan wil ik ook kunnen klaarkomen, maar dat kan jij niet realiseren, dus ga ik me dan verwennen met deze vibrator”. “Dus vanaf nu, ga jij precies doen, op seksueel vlak wat ik van je eis en dan kunnen we met ons gezinnetje verder, ofwel zeg jij, dat je daar niet mee kunt leven en dan stopt alles en kan jij voor de rest van je leven, elke maand een zware alimentatie betalen”. “Je moet nu kiezen Brammeke, jij neukt enkel nog in mijn kontje als ik het je vraag, ik neuk jou in je kont zoveel ik wil en verder laat ik me regelmatig door Rick of iemand anders neuken, zonder dat jij daar zaken mee hebt”. “Ik beloof wel om dat discreet te doen, zodat onze kinderen daarvan niets te weten komen”. “Akkoord ?”
Bram was duidelijk sprakeloos. Hij hakkelde en na een minuut of zo kwam er stotterend uit : “ik heb geen andere keuze ?” Sonja zei kordaat : “neen, dat heb je niet”.
Bram wist niet meer wat zeggen. Sonja, stond recht en rolde haar slip naar beneden. “We gaan er ineens aan beginnen” zei ze. Ze liep naar de zijkant van het bed, boog voorover, zette haar beide handen, met gestrekte armen op het bed en keek naar Bram. Dan zei ze : “Brammeke, ik ga nooit jouw kont likken, maar jij hebt geen keuze, ofwel begin je nu mijn kont grondig te likken, van mijn kut blijf je af, ik wil dat je gewoon mijn aars met je tong neukt, ofwel ga je je aankleden, neem jij je kleding bij mekaar en smijt die in die koffer daar in de hoek en mag je onmiddellijk vertrekken”.

Bram keek onthutst. Hij bleef gewoon zitten. Sonja werd ongeduldig en zei : “komt er nog wat van, of kleed jij je aan en ga je weg ?” “Ik wil het nu weten Bram !” “Weggaan of mijn kont grondig likken !”
Traag stond Bram op, hij was blijkbaar helemaal de kluts kwijt. Toch liep hij naar Sonja, en hij legde één hand op de onderkant van haar rug. Hij streelde aarzelend. “Niet strelen Brammeke, dat laat ik wel door Rick doen, gewoon op je knieën gaan zitten, mijn kont open trekken en mijn aars tongen, en rap een beetje of ik bedenk me !”
Met tranen in de ogen, zag ik Bram door zijn knieën zakken achter de formidabel dikke kont van Sonja. Een seconde later zag ik zijdelings zijn mond door haar bilspleet gaan en hij likte duidelijk de reet van Sonja. “Meer en harder likken, klootzak” zei die nog en Bram begon inderdaad heftiger te likken.
Na een minuut of vijf, zes, had Sonja er blijkbaar genoeg van en zei : “stop maar, ventje, ga diagonaal op het bed zitten, op je knieën en ellenbogen”.
Dat deed Bram en ondertussen gespte Sonja de voorbinddildo aan. Ze had wat moeite om het beige gedeelte in haar kut te krijgen, maar nadat ze in haar hand gespuwd had en daarmee haar kut wat natter gemaakt had, lukte het haar. Het zwarte, dikkere deel hing horizontaal en heel dreigend voor haar.

Dan zei ze : “nu ga je eens voelen, wat het is om in jouw kont geneukt te worden Brammeke”. Ze spuwde op zijn aars, zette de kop van de zwarte dildo tegen zijn ster en door haar handen op zijn heup te plaatsen, trok ze hem zo als het ware over het zware monsterding, terwijl ze zelf met haar heup voorwaarts duwde. Het zwarte gevaarte schoot ineens in zijn gat. Sonja, duwde door tot het harnas tegen zijn kontkaken kwam. “En goed gevuld, vuile homo ?” Bram kon enkel maar kreunen en antwoordde niet.
Sonja zette ineens een serieus tempo in en het zwarte gevaarte schoot bijna helemaal uit en dan weer helemaal in de darmen van Bram. Op het filmpje kon je goed zien, dat de slappe piemel van Bram, bij de derde of vierde beweging, aan snel tempo, harder en harder werd. Sonja, schoof met één hand onder de buik van Bram om het te controleren, maar liet direct die stijve piemel terug los. “Zie je wel dat je geil wordt van kontneuken, klootzak, zo homo als maar zijn kan, ik weet niet hoe jij mij ook zwanger gekregen hebt”. “Blijf met je fikken van je lulletje af, ik neuk gewoon je kont kapot, vetzak !” en ze zette een nog veel feller tempo in. De piemel van Bram, groeide als het ware tot maximale proporties. Hij kreunde en Sonja ging zo snel ze kon, rammen. Je zag de inspanning op haar gelaat. Bram kreunde ondertussen luidkeels. Sonja ging zo een hele tijd door, maar de inspanning werd te groot en ze trok dan toch de kunstlul uit de kont van Bram.
Die draaide zich me terwijl Sonja het harnas afdeed, en tegen het hoofdeinde van het ging zitten. “Ik wil in je kontje neuken Sonja” zei hij, terwijl hij rechtop op zijn knieën op bed zat en één hand rond zijn stijve leuter had.
“Neen” zei Sonja, “vandaag niet”. Bram die bijna ontplofte van geiligheid, keek onthutst. “Pijp me dan op z’n minst klaar” hakkelde Bram. “Geen sprake van” zei Sonja, “enige vent die ik nog wil pijpen, is Rick, ik ga jouw piemeltje nooit meer in mijn mond nemen”. “En vandaag mag je niet in mijn kontje neuken, dat komt misschien nog, maar daarvoor ga ik morgen, eerst de toestemming van Rick vragen, dus ruk je maar af, onnozelaar !” “Nu !!!”

Sonja had de bolvormige dildo ondertussen in het stopcontact gestoken, spreidde haar dikke billen, zette het ding tegen haar natte kut en genoot van het getril.
“Rukken, klootzak, wees blij dat je mag klaarkomen” en ze genoot verder van de trillingen van de staafdildo. Ik zag op het filmpje dat ze bolvormige kop tegen haar klit duwde en haar ogen sloot. Ze keek zelfs niet naar de rukkende Bram.
Na een minuut of twee, spoten er drie, vier stralen sperma in de lucht vanuit Bram zijn piemel. Sonja was zich daar niet van bewust, want die was gewoon zichzelf, met gesloten ogen, aan het klaar maken op het getril van de dildo. Je zag haar ook klaarkomen, zo’n minuut of twee later. Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 8187 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Openbaring – Deel 2”

Plaats een reactie