BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een uitje in de stad.

De kick die ik krijg van het plagen van de lul van een man, is iets dat ik vele jaren geleden ontdekte. Ik was gezegend met lange, geweldige benen, een strak, en voluptueus lichaam, blond haar en groene ogen, die normaal gesproken, elke man kunnen laten doen wat ik wil dat hij doet. Ik heb deze gaven gebruikt om uit de problemen te komen, en talloze slachtoffers daarmee te martelen, variërend van jongens op school, tot een paar mannelijke leraren, en uiteindelijk zelfs mijn vader. Het dragen van te korte, strakke rokjes. “Per ongeluk” mijn string, slipje of nylonkousen laten zien. Mijn lippenstift aanbrengen op een uitdagende manier, waardoor een man in gelei verandert. Voorover buigen, om het beste zicht te geven op mijn strakke kleine kontje en de boord van mijn nylons, of een blik op mijn borsten. Ik had al deze vaardigheden al onder de knie, lang voordat ik mijn man ontmoette. Ik ben inmiddels vijfendertig jaar oud, en ik probeer in vorm te blijven. Er is mij verteld dat ik eruitzie alsof ik nog in de twintig ben. Mijn man is vierenvijftig, een behoorlijk stuk ouder dus. We hebben elkaar ontmoet, toen ik voor hem werkte. Het was meteen een aantrekkingskracht voor ons beiden, maar we flirtten en plaagden elkaar, lang voordat er iets gebeurde. Op een dag merkte ik, dat ik over zijn bureau gebogen zat, met mijn rokje omhoog getrokken, mijn string op mijn enkels, en mijn toekomstige echtgenoot, die me neukte van achteren, terwijl hij me de hele tijd vertelde, hoe mijn naaldhakken hem vet geil maakten, zonder weerstand te bieden. Een maand later zijn we getrouwd. Dat was elf jaar geleden. Sindsdien is onze wederzijdse seksuele aantrekkingskracht nooit afgenomen.

Ik kleed me nog steeds sexy voor hem, en hij behandelt me nog steeds als de heerlijke slet waarmee hij trouwde. Het enige verschil is, dat hij nu weet dat ik ervan houd, om met andere mannen te flirten en ze te plagen, en hij kijkt er maar al te graag naar. We worden hier allebei zo geil van, dat het elke keer eindigt in een geweldige neuk partij. Een paar maanden geleden namen mijn man en ik een lang weekend vrij, en er even tussenuit te gaan om naar een club te gaan, waar ik goed kan flirten, en een andere man plagend uitdaag, terwijl mijn man toekijkt. Die avond kleedde ik me in een heel strak zwart fluwelen jurkje, huidkleurige lange nylons, zwarte lak pumps, en een zwarte satijnen string, Bhtje met halve cups, en een bijpassende jarretellegordel. De man die ik vond om te plagen, was een schatje van in de twintig, die toevallig een geweldige danser was, met een sexy lichaam. Als ik niet getrouwd was geweest, had ik hem misschien zelfs gepijpt op de parkeerplaats. Maar ik ben zoals ik al vertelde, heel gelukkig getrouwd. Gelukkig was mijn speelgoedjongen tevreden, om met mijn kontje door mijn jurk te spelen, af en toe onder het jurkje door te gaan, om mijn in nylons gehulde benen te strelen, terwijl ik mezelf tegen zijn stijve lul aan drukte. Helaas liet ik de arme jongen klaarkomen in zijn broek. Hij keek beschaamd naar me. Ik vertelde hem, dat ik dacht dat het schattig was, en dat ik gevleid was, terwijl ik hem lief zoende. Hij leek opgelucht, en verontschuldigde zich nog een keertje. Hij gaf me toen een seks opwekkend smeerseltje om later van te genieten en vertrok.

Ik vertelde mijn man over het dilemma van mijn vriendje, en het maakte hem geil. Ik vertelde hem ook dat mijn kleine vriendje me wat iets voor fantastische seks cadeau had gedaan, iets wat we geen van beiden in jaren hadden gebruikt. We gingen terug naar ons hotel en kwamen daar amper aan, zonder in de taxi te neuken. We waren aan het zoenen als twee middelbare scholieren. Het was zo hard en wild, dat de ramen besloegen en de taxichauffeur bang maakten. We kwamen eindelijk bij het hotel en in onze kamer, waar mijn man me meteen begon uit te kleden. We tongden intens, terwijl zijn handen mijn jurkje openritsten, en van mijn lichaam liet glijden. Zijn vingers zochten onder de rand van mijn string terwijl zijn andere hand mijn Bhtje verwijderde. Terwijl ik voor hem stond met enkel mijn string, nylons en hoge hakken aan, zoog hij op mijn harde, roze tepels. Ik duwde hem terug op het bed, ging op mijn knieën tussen zijn benen zitten, en maakte zijn broek los. Ik stak mijn hand in zijn boxershort, en haalde zijn prachtige lul eruit. Ik heb in de loop der jaren zo vaak aan die lul gezogen, en het verveelde me nooit. Terwijl ik hem begon te pijpen, beschreef hij hoe geil het was, om te zien hoe ik de jonge man aan de bar stond op te geilen. Hij vertelde me hoe geil hij werd, toen hij zag hoe de jongen mijn kontje streelde. Terwijl hij praatte, voelde ik zijn lul groeien in mijn mond, denkend dat zijn lul harder was dan ik me kan herinneren. Ik herinnerde me toen het smeerseltje, die mijn vriendje me aan de bar had gegeven. Ik stond op, en zei tegen mijn man dat hij zijn kleren uit moest trekken. Terwijl hij dat deed, ging ik naar mijn tasje, en pakte het potje.

Mijn man lag achterover in al zijn glorie, de forse eikel op zijn lul zo paars en hard. Ik klom op het bed, en deed wat van de zalf op zijn eikel, voordat ik mijn pijpbeurt hervatte. Het zalfje maakte de sensaties voor ons allebei nog intenser. Het gevoel van zijn forse eikel in mijn mond was zo anders, zo exotisch dat het me nog gretiger en opgewonden maakte. Mijn tong verkende de kop, de onderkant van de schacht, elke richel en ader was een nieuwe verkenning. Plotseling voelde ik de handen van mijn man op mijn hoofd, die me vasthielden, terwijl zijn heupen begonnen te duwen. Hij neukte me in mijn mond! Toen spanden zijn lul en ballen zich, terwijl de eerste stralen hete sperma de achterkant van mijn keel raakten. Ik ontspande, en slikte meer en meer van het hete, kleverige sperma van mijn man in, terwijl het in mijn mond spoot. Toen hij klaar was, ging ik rechtop zitten en likte mijn lippen, waarbij ik een paar verdwaalde hoeveelheden met mijn vinger opving en schoonlikte. We stonden allebei in brand, we waren door de zalf zo geil als boter! Ongebruikelijk werd zijn lul nu niet zacht. Hij stond nog steeds half rechtop en, met een beetje liefde, in staat om een stijve lul te houden voor een goede lange neuksessie. Dus deed ik nog wat zalf op zijn eikel, pijpte hem weer op volle kracht, en kwam over hem heen zitten. Ik trok mijn string opzij, en liet zijn lul in mijn doorweekte kutje glijden. Ik begon met een langzaam, gestaag tempo, en bouwde de snelheid op.

Ik wist dat ik niet ver weg was. Tussen de gebeurtenissen van die avond, het zalfje, en de harder dan gewoonlijk stalen lul van mijn man door, was ik geiler dan ik in tijden was geweest. Ik neukte mijn man lang, hard en stabiel. Ik speelde met mijn borsten met een hand, en mijn klit met de andere. Mijn man keek vol opwinding toe, hoe zijn handen mijn in nylon gehulde benen streelden. Ik dacht dat hij gek zou worden. Na wat leek op een half uur hard, stevig neuken, had ik twee orgasmes achter elkaar. Uiteindelijk rolde mijn man me op mijn rug, gooide mijn benen over zijn schouders, en neukte me tot zijn tweede, en mijn derde orgasme. We waren zo moe dat we kort daarna in slaap vielen. Ik lag daar in mijn lingerie en hakken, en hij droeg niets anders dan een glimlach. De volgende ochtend maakte ik hem wakker met een lieve “goedemorgen” pijpbeurt, en zag dat zijn stijve lul nog rood was van de avond ervoor. Maar die was nog steeds in staat om het werk te doen, en ik pijpte hem, terwijl ik mijn al even pijnlijke kutje vingerde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 5757 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een uitje in de stad.”

Plaats een reactie