BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sex met de buurvrouw deel 3

Ik draai me om en pak mijn telefoon. Ik merk dat mijn handen een beetje plakkerig zijn van het glijmiddel en mijn zaad.
Ik open het bericht en lees:

Hey Buurman, pfoe wat was dat geil om te zien zeg. Wat heb jij een heerlijke dikke penis. En wat veel sperma kwam er uit!!Als ik dat eens mocht proeven en voelen. Ik zou heel graag een keer dat je mij volspuit…
En ze stuurt een foto van haar vagina die druipt van het geil.

Ik antwoord haar app met een foto van mijn half stijve pik die nog wat zaad lekt. “wauw buurman… Wat een lekkere half harde pik! Dat zaad wil ik er dolgraag aflikken!” antwoordt ze.
Plagend app ik haar dat ze dat nu best wel mag komen. “Ik kom…… Ohjaaaa!! Ik koooommmm!!” appt ze me.
Door dit staat mijn pik weer fier overeind en begin opnieuw met aftrekken. Ondertussen probeer ik het te filmen. Nadat ik weer klaar kom en het sperma weer over mijn buik drupt, stuur ik het filmpje aan de buurvrouw. Maar dit keer geen antwoord helaas.

Ik sta maar eens op en ga douchen. Het warme water glijdt over mijn lichaam en spoelt het sperma weg. Ik sluit mijn ogen en zie de buurvrouw voor me. Alleen die gedachten al maakt dat mijn penis weer gaat groeien. Ik weet mezelf te beheersen om niet weer te masturberen. Ik droog me af en bekijk mezelf in de spiegel. Ik zie mijn lichaam wat er meer en meer getraind uit begint te zien. Trots kijk naar mijn half harde pik en zeg tegen mezelf: “ja, je hebt een prachtige pik!”

Ik kleed me aan en besluit om vandaag niet veel meer te gaan doen. Ik hang op de bank en kijk tv. Ik bestel een pizza en terwijl ik wacht neem ik een welverdiend biertje.
Ik werp een blik op mijn telefoon maar zie nog geen appje van de buurvrouw. “Jammer”, denk ik. Ik laat het voor wat het is en kijk de film af. Vermoeid dat ik ben ga ik richting de slaapkamer, kleed me uit en ga op bed liggen. Het is nog steeds erg warm in de slaapkamer dus ik doe ook mijn boxershort uit en ga naakt op de dekens liggen.

Plots schrik ik wakker, er wordt op het raam geklopt. Ik loop naar het raam en spiek door de gordijnen. Het is de buurvrouw. Nog een keer klopt ze op het raam. “Buurman, buurman, doe open alsjeblieft!” fluistert ze nu iets harder. Ik doe de gordijnen open en zie haar staan. Helemaal nat geregend. In de flits van de donder zie ik mezelf in de weerspiegeling van het raam en realiseer me dat ik nog naakt ben. Ik open het raam en laat de buurvrouw binnen. Als een verzopen kat staat ze met druipende kleding in mijn slaapkamer.

“Jezus buurvrouw, je laat me schrikken”, zeg ik tegen haar. “Sorry buurman”, stamelt ze, “maar ik wist me geen raad!”
Ik kleed me gauw even aan met alleen een pyjamabroek en zoek voor haar een handdoek en wat droge kleding van mijzelf. Ze ontdoet zich van haar natte kledij en ik zie haar naakte lichaam. Wat een prachtig uitzicht. Een kleine opleving neem ik waar in mijn penis. Die wordt langzaam hard. Maar een volledige erectie kan ik nog onderdrukken. Ze droogt zich af en doet mijn slobbertrui en joggingbroek aan.

Ik neem haar mee naar de woonkamer en maak voor ons een kop thee. Ze gaat verder met haar verhaal en vertelt mij in geuren en kleuren hoe heerlijk ze heeft staan dansen en drinken met haar vriendinnen. Ik luister aandachtig en ondertussen bekijk ik haar goed. De buurvrouw zit eindelijk bij mij thuis op de bank. En ik kan haar ruiken. Ze ruikt verrukkelijk. Een zwoele geur van haar parfum, haar lichaamsgeur, de drank en een enorme dosis geilheid komt mij tegemoet. Ik moet mezelf echt inhouden. Tijdens het vertellen maakt ze allerlei gebaren waardoor haar borsten heen een weer schudden. “En hoe was jouw avond?” vraagt ze plotseling. “Rustig en relaxed”, antwoord ik haar.

“Ik heb het koud”,zegt ze en komt dichter tegen mij aanzitten en leunen. Ik sla een arm om haar heen en vraag waarom ze niet naar haar eigen appartement is gegaan. “Ik ben mijn sleutels vergeten en mijn vriend is niet thuis, beetje stom he?” zegt ze. Ik dank God dat ze haar sleutels is vergeten.
“Gelukkig was ik thuis he!” antwoord ik. “Ja gelukkig wel, daar ben ik je dankbaar voor”, zegt ze. Het is even stil en we kijken elkaar aan. In het schemerlicht van de kleine lamp in de woonkamer zie ik hoe mooi ze echt is. We kijken elkaar diep in de ogen en voor we er erg in hebben zijn we aan het zoenen.

Onze tongen weten elkaar feilloos te vinden en dansen innig in onze monden. Mijn hand gaat van haar wang naar haar nek en volgen de weg naar beneden. Bij haar borsten stop ik en begin ze te masseren. Ik voel haar tepels hard worden en knijp er zachtjes in. Ze kreunt. Van haar kreunen word ik geilers en geiler. Mijn hand verdwijnt onder de trui en ik voel haar borsten. Ze voelen heerlijk groot en zacht. Ik kan er niet vanaf blijven. Inmiddels gaar haar hand over mijn borst en buik. Met een soepele beweging gaat haar hand in mijn pyjamabroek en vindt snel mijn stijve penis. Ze begint me af te trekken en mijn pik wordt harder en harder.
Ze stopt en neemt mijn eikel haar mond. Wat doet ze dat verrukkelijk. Langzaam neemt ze mijn penis helemaal in haar mond. Ze voelt warm. Ze gaat langzaam ritmisch op en neer en slaat geen plekje over.

Mijn hand gaat over haar rug en verdwijnt in haar broek en ik masseer en knijp in haar billen. Snel vind ik haar bilspleet en ga er met mijn vingers doorheen. Lichtjes masseer ik haar anus en ze schrikt er even van maar dan ontspant ze en kreunt ze van genot. Ik ga wat lager en mijn vingers vinden haar vagina. Ik wrijf over har schaamlippen en al snel glij ik in haar vagina. Die voelt heerlijk warm en nat. Ik vinger haar en hoor het soppen. Ze pijpt me nu sneller. Het duurt niet lang meer of ik kom klaar. Ik waarschuw haar maar ze gaat door. Ik masseer haar clitoris en voel haar vagina samentrekken. “Ik kom”, kreun ik en ik schiet mijn sperma in haar mond. Ze stopt niet en likt het zaad gewillig op. Met een paar laaste bewegingen spuit ik de laatste druppels zaad in haar mond. Ze komt omhoog en kijkt me aan terwijl ze alles door slikt.

We staan op en al zoenend en voelend lopen we naar de slaapkamer. We rukken onze kleding van het lijf en ze laat zich achterover vallen op het bed. Haar benen gaan wijd en ik ga tussen haar benen liggen. Met mijn tong en vingers verwen ik haar vagina, die nog natter is. Niet veel later komt de kreunend klaar, ik stop niet en ze komt meerdere keren achter elkaar klaar. “tering, wat was dat ongelooflijk lekker. Daar kan mijn vriend nog wat van leren!!” zegt ze tegen mij. Ik ga met mijn tong naar boven en ik lik haar clitoris en ga zo over haar venusheuvel naar haar buik en navel. Ik kom bij haar borsten en bijt zachtjes in haar tepels. Ik kom boven haar hangen en ze pakt mijn stijve pik en begeleidt hem naar haar vagina. Mijn eikel drukt tegen de opening en zonder al te veel moeite glij ik naar binnen. Wat voelt ze heerlijk nu ik in haar zit. Ik ga langzaam op en neer. Steeds dieper. Ze klemt haar benen om mij heen en duwt haar heupen omhoog zodat ik nog dieper kan. Ik stoot steeds harder en sneller. Dan stop ik en draai haar om zodat ik haar van achteren kan pakken. Terwijl ik in haar stoot spreid ik haar billen en masseer anus. Zachtjes gaat mijn duim er in. Wat geil! Ze komt weer klaar en ik voel haar spieren in haar vagina samentrekken.

Het duurt niet lang meer of ik kom ook. “Ik ga komen buurvrouw…!!” kreun ik. “Wacht”, zegt ze en ze draait om en gaat wijdbeens op haar rug liggen. “Ik wil je aankijken als je in me spuit!” Ik ga sneller en sneller en met een oerkreet van genot spuit ik mijn zak leeg in haar vagina. Diep in haar vagina. Met nog een paar laaste stoten komen ook de laatste druppels sperma eruit en voldaan vallen we in elkaars armen. Niet veel later voel ik mijn pik verslappen en uit haar glijden. Ze houdt haar benen nu strak tegen elkaar aan. “Ik wil je zaad zo lang mogelijk in me voelen!”
Uiteindelijk vallen we in slaap.

Ruw worden we gewekt door haar telefoon. Het is haar vriend die haar belt. “Ik kom zo naar huis schat, ik was bij een vriendin blijven slapen!” Ik klim op haar en voel dat ze nat is. En mijn pik is hard en glijdt soepel naar nu bij haar naar binnen. “Jaaaaah buurman…. Neuk me!!”
Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ga er vol in. Het duurt dit keer niet lang voor ik voel dat ik klaar kom. “Jaaaaah buuf…. Ik kom…!!” hijg ik. “spuit maar lieverd! Spuit me maar vol!” gilt ze. Met een harde schijf en diepe kreun spuit ik de vagina vol. Ik glijd van haar af en vinger haar tot ze klaar komt. Ze likt mijn zaad van mijn pik en buik af. Wat een heerlijke sex.

“Dank je wel voor alles buurman!”, zegt ze wanneer ze op staat. We kleden ons aan. En bij de deur nemen we afscheid. “tot snel… Heel snel…!” zegt ze en ze draait zich om en loopt naar haar appartement….

Nu heb ik de rest van de zondag nog om na te genieten….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 13289 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Sex met de buurvrouw deel 3”

Plaats een reactie