BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eerste vakantiedag verloopt anders dan gepland

Met een opgelucht gevoel sluit ik de deur van de tandarts achter me, het is mijn eerste echte vakantiedag tien uur dus honger omdat ik nog niet gegeten heb, hallo Klaas jij ook hier hoor ik een dames stem achter me zeggen.
Kijk om en denk nee he Anja, ik ken Anja als het zusje van mijn wandelvriendin waar ik haast tien jaar mee wandel, hoor van Roelie mijn wandelvriendin allerhande verhalen over haar en heb zelf op verjaardagen al veel met haar gekletst.

Op verjaardagen kruipt ze vaak naast me en kleeft dan haast aan me vast om haar verhaal te vertellen, ik ben een wandelliefhebber en geniet van de beesten om me heen en ken ook heel veel vogels en beesten bij naam en herken ze af en toe aan hun geluiden, Anja is Bioloog en werkt in een dierentuin maar daarbuiten wandelt en fotografeert ze heel veel.

Voel haar arm om me heen gaan en krijg een kus op mijn wang, waar gaat die tuinman heen als ik vragen mag heb jij vakantie, ja ik heb vakantie en ga een broodje kopen heb honger.
Ik ook zegt ze ga je mee eten we op het terras wat tracteer ik om haar arm om die van mij te voelen gaan en ze mijn hand vastgrijpt en haast naar de plek te scheuren waar ik een uitsmijter wilde bestellen.
We ploffen naast elkaar neer om gelijk te bestellen de serveerster heeft haast likt het, Anja verteld dat ze net terug is uit Zimbabwe waar ze voor werk geweest is en zulke mooie vogels op plaat heeft gezet, als we ons eten op hebben wil ze dat ik meega haar tuin te aanschouwen dat heb ik al zo vaak belooft.
Volgens Roelie heeft ze een vrijliggende tuin best wel mooi volgens haar maar de dame blijkt er voornamelijk naakt rond te dansen en wilde feesten te geven.
Kom er niet onderuit als ik ook nog eens hoor dat zij net als ik op de fiets is, gelijk belt ze om te melden dat ze bezoek meeneemt dus we zijn er met een half uurtje als jij dan koffie klaar hebt lekker, vriendje vraag ik of vriendinnetje, nieuwsgierig mannetje lacht ze op een spannende manier breeduit lachend.
Natuurlijk zeg ik je weet nooit met jou volgens de verhalen, ach mijn zus is gewoon jaloers dat zij niet mag pakken wat ze wil zit vast aan die lul van haar, het is duidelijk ze denken het zelfde over elkaar maar fietsen lekker door naar net buiten de stad waar zij volgens Roelie prachtig woont.

Ik zal Anja even beschrijven krijgen jullie een indruk van hoe ze er uitziet, Anja is denk ik net 170 lang stevig gebouwd wat voornamelijk spieren zijn maar zeker niet dik, zij heeft een langwerpig gezicht met iets grote neus, haar mond vind ik de ene keer mooi de andere keer een beetje vreemd.
Haar onderlip is zo’n mooie volle lip en dan haar bovenlip is iets dunner waardoor de verhouding net niet klopt, dan haar ogen die een ietsje naar achterliggen zijn smal en niet groot, of komt het door haar wenkbrauwen die wel wat ver naar voren lijken te staan en wat dik zijn geen goed bijgewerkte dingen in ieder geval.
Haar borsten schat ik op een C of net D cup die altijd in een kanten bh liggen voor zover ik het heb kunnen zien tijdens verjaardagen, haar haar zit altijd in een vlecht of staart heb dat nooit los gezien en zo ook nu heeft ze een staart, haar kleding is volgens Roelie ook heel bijzonder al zie ik daar op verjaardagen niet veel van.
Nu heeft ze een soort van kaftan aan, groenig van kleur met een print wat me aan een indiaan doet denken, de stof kleeft lekker rond haar borsten tijdens het fietsen en dan lijken die borsten nog een maatje groter.

Na een goed half uur opent ze een groot houten hek tussen wat bomen en laat me binnen, nog geen huis te zien maar na even de bocht om duikt er een mooi rustiek boerderijtje op, een niet heel groot wit geschilderd boerderijtje met rieten dak echt een snoepje.
Dan fluit Anja op haar vingers en komen er drie honden aan gerend, voorop een grote Deens dog die haar haast omver loopt en dan even aan mij snuffelt, er volgen twee van die kleine witte kuiten likkers die haar beklimmen lijkt wel zo blij zijn ze.

Ik sta voorover de kleine hondjes over hun bol te aaien als ik ineens twee donkere blote voeten onder ogen krijg, kijk langzaam omhoog om een prachtige slanke lange dame te zien staan ook in een veel gekleurde kaftan, een slank koperkleurig vriendelijk gezicht begroet me met een hand uitgestoken.
Hallo ik ben Klaas zeg ik even een klein beetje van slag, de vrouw kijkt me met pretoogjes aan zie die spierwitte tanden tussen haar volle lippen blinken en dan haar platte iets brede neus, die hele donkere ogen met wit omrand zijn groot en vreten me op.
Op haar hoofd een dikke bos gevlochten haar wat er heel verzorgt uitziet, koffie vraagt ze voor je aanvalt, schud mijn hoofd en zeg doe maar ben even van slag door uw schoonheid.

Nou kom maar terug op aarde lacht ze en kust dan Anja heel even vol op de mond en zie dat Anja haar hand op de bil van haar legt, wat een lekker ding he vraagt ze me kan er zo van genieten van die mooie vrouw, kan ik begrijpen lach ik erg mooie vrouw.
Ik volg Anja rond haar huisje en zie dan al wat een prachtige tuin ze heeft, mijn oog valt gelijk op de Protea ook wel suikerbloem geheten die je nooit in Nederland ziet volgens mij, de tuin komt zo roept Anja eerst koffie.

We zitten aan tafel en ze blijkt Safia te heten en komt uit Zimbabwe maar woont al jaren in Holland geeft ze aan, Anja geeft in een vreemde taal aan dat ze weer aan de gang mag en schenkt mij nog een bakje in, zat jij haar uit te kleden met je ogen vraagt ze lachend je vind haar wel erg mooi denk ik.
Slik even en zeg dat ik het inderdaad een prachtige vrouw vind maar sinds mijn scheiding vind ik elke vrouw mooi, kijk je ook zo naar mijn zus als je wandelt geen wonder dat zij niet meer met je mag wandelen lacht Anja, niet meer mag vraag ik en ja haar man vind me een smerige loerder kleed elke vrouw uit.
Lach er om maar zeg dat ik een vrouw behoorlijk mis in mijn huis en tijdnes wandelingen, en dan kleed je ze uit met je ogen lacht ze en fluit op haar vingers, de honden komen gelijk weer maar zie dan dat Safia die voorovergebogen in de tuin aan het werk is overeind komt en de kaftan van haar af doet.
Krijg de bronskleurige dame van achter in beeld en zie een heerlijk stel billen, de kaftan word op een stoel gelegd en dan gaat ze door met het werk waarmee ze bezig was, mooie vrouw of niet dan zegt Anja, prachtige vrouw maar waarom trekt ze dat uit, Anja lacht geeft aan dat we hier haast altijd naakt lopen die kleren vind ik verschrikkelijk.

Ze staat op neemt mijn kopje mee naar binnen om als ze terug is me een glas water voor te zetten, glaasje water voor de gast lacht ze om dan voor me te gaan staan en vraagt of ik haar sluiting los wil maken, sluiting vraag ik als ze met haar rug naar me toestaat, jij weet toch wel hoe je een bh los maakt dat klere ding knelt en zit niet lekker.

Ga staan breng mijn hand naar haar rug voel even waar de sluiting zit en weet hem los te krijgen, haar hand gaat een mouw in die overigens heel kort is om heel handig haar bh onder weg te trekken, jij geilt wel een beetje op mooie bh’s volgens mij zie je altijd ernaar kijken.
Ik beken dat ik mooie lingerie wel kan waarderen en ja je hebt altijd van die mooie kanten dingen aan net als nu trouwens als ik het rode kanten vormloze ding in haar hand zie hangen.

Hier mag je mee doen wat je wil we gaan de tuin in zal je een rondleiding geven en heb wat vragen, ik werk bij een hoveniersbedrijf dus weet best veel van planten en tuinen, loop naast haar zij nu ook op blote voeten weg van de naakt lopende Safia.
We beginnen bij de voortuin die op het noorden ligt en in de schaduw van het huisje als de zon in het zuiden staat, veel schaduw planten met veel bloemen voor de insecten die er ook overtollig op zitten, dan de zijkant van het huis alleen maar bloemen van een veldboeket geeft ze aan geen exoten hier die hebben we alleen achter en tegen het huis.
Aan de achterkant van het huis waar we koffie dronken een Afrikaans druivensoort die heerlijk is als hij rijp is maar nog iets te vroeg geeft Anja aan, vanuit mijn ooghoek zie ik Safia rond lopen in de tuin in haar blote kont en die kont is me een eind mooi, haar borsten zijn aan de onderkant mooi bol maar bioven aan wat afgeplat en zie haar harde tepels schuin omhoog staan af en toe.

We lopen nu de exotische afdeling in om daar heel veel van oorsprong Afrikaanse planten te vinden, Safia is een planten kundige geeft ze aan als we op ongeveer vijf meter van de naakte vrouw staan die schuin naar ons toestaat, haar borsten winden me geweldig op helemaal als ze even met de rug van haar hand over haar voorhoofd streelt het zweet weg vegen en dan even tegen een tepel aan drukt.

Mijn pik roert zich in mijn korte broek en met een hand in mijn broekzak trek ik hem wat makkelijker liggend omhoog, wind ze je op vraagt Anja met haar gezicht vlak bij die van mij, kijk haar aan en ze kijkt omlaag naar de bult in mijn broek, valt het op breng ik gespeeld lachend uit.
Safia hij geilt op het meest erotische plantje in de tuin, ze bukt komt dat kontje heerlijk mijn kant op en pakt een suikerbloem tussen haar vingers, deze wind mij ook op lacht ze naar ons.

Ze komt overeind gaat naar ons staan kijken en vraagt of wij ons niet gepast kunnen kleden in de tuin, ik zie tussen haar benen die elkaar niet raken nu een onwijs donker stel lippen hangen, je bedoelt dat we uit onze kleren moeten vraagt Anja.
Lijkt me wel je hebt me gezegd dat we hier naakt lopen en wat doen jullie, jullie betreden heilige grond met kleren aan dus uit die zooi, daar staat ze met haar handen in haar zij, benen wat gespreid waardoor dat mooie kutje nog beter in zicht komt en die tepels als twee speren onhoog staan.

Anja kijkt me aan en zegt dan laten we dat dan maar doen als die kwaad word vreet ze je op, kijk Saai aan die haar tanden bloot gooit en een hap beweging maakt, af rustig lacht Anja we doen het al we moeten even beseffen dat het echt is.
Dan doet Anja haar kaftan over haar hoofd uit en staat ineens poedeltje naakt naast me, haar borsten zie ik als eerste, mooie ronde bollen met twee mooie dikke tepels die ook snoeihard zijn is duidelijk, plat buikje en daaronder kan ik net dat kale kutje die zien maar mijn pik ruikt hem volgens mij die schreeuwt om ruimte.

Meneer heeft problemen met zijn handen hoor ik Safia zeggen als ik naar Anja sta te kijken, dan voel ik iets aan mijn riem en kijk voor me om Safia voor me te zien staan die mijn broek los maakt, help graag hoor lacht ze zo vlak bij me en dan voel ik haar hand mijn staalharde pik omsluiten wel nog door de stof heen.

Kijk haar aan en zie haar breeduit lachen, wind ik je zo op schatje moest je eens weten hoe lekker ik zo’n ding vind, dan gaat mijn riem los knoop gaat los en alsof ik hulpbehoevend ben zakt mijn broek omlaag, mijn shirt gaat als vanzelf omhoog en kijk naar links en zie Anja me uit staan kleden.
Dat ziet er heerlijk gezond uit lacht ze als ze me over mijn borst en buik strijkt, mijn broek gaat gelijk met mij onderbroek omlaag en mijn pik knalt even op en neer als die vrijkomt, Anja waar heb je deze lolly gevonden je mag vaker de stad in hoor ik Safia lachen.
Kijk omlaag zie Safia door haar knieën gaan haar mond gaat open ze kijkt me aan geeft me een knipoog en dan sluit haar mond rond mijn eikel, niet opeten hoor ik Anja zeggen ik wil ook nog een stukje, ze komt van mijn pik af kijkt boos naar Anja en zegt dan dat ze nooit wat voor zichzelf mag houden en hapt dan weer toe.

Haar mond verwent mijn pik zoals hij nooit verwent is en haar handen spelen met mijn ballen wat ook heerlijk is maar ik niet ken, Anja komt tegen me aan staan legt haar hand in mijn nek en brengt onze monden naar elkaar toe, gebeurt hier gaat er door me heen maar dan drukt ze haar tong bij me naar binnen.

Sta met mijn handen in het haar van Safia die me heerlijk pijpt maar hoor haar zeggen dat ik niet klaar mag komen, onze monden gaan even van elkaar en hoor Anja dan zeggen dat ik die heerlijke bek van haar wel vol mag spuiten, onze monden zakken weer op elkaar om een heerlijk tanggevecht aan te gaan.
De hand van Anja ligt op mijn borstkas en de ander knijpt zachtjes in mijn bil, voel dan haar hand omlaag gaan via mijn strakke buik het hoofd van Safia wegdrukkend en dan zelf omlaag zakt, volg haar hoofd met mijn ogen en zie dan dat ze elkaar kussen.
Mijn pik blijft in Safia haar hand en trekt heel zachtjes me een beetje af en dan wisselen de monden, Anja haar lippen schuiven om mijn eikel heen kijkt omhoog me recht in de ogen en knijpt me best hard in mijn ballen, voor ik wat kan zeggen heb ik wat vingers onder mijn kin die mijn mond naar de mond van Safia stuurt.
Nog voor ik bedenken kan wat er allemaal gebeurt zit haar best wel dikke tong in mijn mond rond te roeren, die mond aan mijn pik zuigt zich vast krijg een tik tegen mijn ballen en dan gaat de mond van die van mij, ze heeft nog steeds die vingers onder mijn kin waardoor ik haar aan moet blijven kijken.
Weet je zegt ze ik ben zo geil als boter tijden geleden dat ik een echte pik in me gehad heb wil jij me zo op de tuintafel te grazen nemen, ja dat wil ik wel geef ik aan om gelijk haar mond weer op die van mij te krijgen, Anja sputtert ineens dat ze stopt hij gaat zo klaarkomen.
Ik ga hem pakken geeft Safia aan zo lang geleden dat er een pik in gezeten heeft, bij mij niet anders al zeker een jaar niet meer zegt Anja en komt omhoog om eerst Safia te zoenen en dan mij.
Kom mannetje we zijn toe aan weer eens wat anders lacht Anja me toe, tussen de dames in elk aan een hand brengen ze me naar de tuintafel waar Safia gelijk op gaat liggen, beffen zegt Anja en drukt mijn hoofd tussen de benen van Safia.

Wat is er beter dan gedwongen worden zo’n mooie lekker donkere kut te beffen, trek de lippen uit elkaar om een hegemonie licht roze binnenkant te zien, haar clitoris staat vier vrolijk aan te kijken en kwispelt haast om aandacht.
Lik eerst rond haar klit om haar te horen kreunen, als ik schuin omhoog kijk zie ik dat Anja haar tepel in haar kind heeft, een hand van Safia draait se andere tepel en zo begin ik met het uitlikken van de inmiddels drijfnatte kut.
Als ik langs haar staalharde klit lik komen haar billen vrij van de tafel, lik er heel voorzichtig wat om heen maar ze ligt geen moment stil is net een paling, wat is er schatje doet hij je zeer hoor ik Anja vragen, dit is eindelijk weer eens een vent die weet hoe je moet beffen.

Anja komt met haar gezicht vlak bij me en vraagt waar ik zo goed heb leren beffen vast die bij dat varkentje van je, dit is een beetje gevoelig maar het is wel zo dus haal mijn mond van de druipende kut pak haar in haar nek en druk mijn tong gelijk haar mond is en kus haar zo even en zeg dan dat ik op de bef school gezeten heb en duik weer op die mooie donkere kut van Safia.

Het lijkt alsof haar lippen nog gevoeliger geworden zijn, ze stuitert op de tafel als ik rond haar klit lik, dan krijg ik ineens een anus in mijn gezicht gedrukt en hoor dat ik haar ook moet beffen.
Anja is op Safia gaan liggen en nu zitten er twee lekkende kutten vlak bij elkaar, ik lik even tussen Anja haar openstaande lippen door en raak maar net haar klit aan of ze kreunt al, Anja smaakt anders dan Safia en wissel zo de kutten af.
Bedenk dat ik maar eens een vinger in moet drukken en jawel die worden met plezier ontvangen, De dames zoenen elkaar regelmatig zitten ook aan elkaars borsten om dan ineens Anja haar kuitspieren aan te voelen trekken, ze begint met haar lijf te schokken gilt dat dit weer eens zo lekker is.
Ga door verdomme druk die vingers diep in me ik kom ik kom ik koooooooooommmmmmm, dan zie ik een straaltje vocht uit haar kut spuiten vol over de kut van Safia heen en over mijn gezicht en hand, lik het vocht van mijn lippen en het smaakt verassend lekker.
Druk die drie vingers die ik bij Anja in haar heb zitten nog dieper en hoor haar kermen wat lekker dit is, mijn pik doet zeer van de spanning die wil ook wat en als Anja aangeeft even genoeg gehad te hebben kom ik overeind en zet mijn staalharde pik voor de openstaande kut van Safia, druk mijn eikel net tussen die lippen om hem dan langzaam naar binnen te schuiven.
Wat doe je roept ze als haar hoofd omhoog komt, ik ga je eens flink te grazen nemen die pik van me schreeuwde om het lekkerste kutje van de dag, schuif de pik helemaal in haar om haar met grote ogen me aan te zien kijken.

Haar hoofd zakt omlaag haar handen gaan naar haar borsten en ze ondergaat mijn neuk bewegingen gelaten zo lijkt het, hoor af en toe een kreuntje als ineens Anja voor me opduikt, eerst kust ze me bedankt me voor het geweldige klaarkomen maar dan waar ik nu mee bezig ben.

Heb mijn handen op Safia haar heupen druk steeds die pik van me zo diep mogelijk in haar en vraag dan of ze het niet zien kan wat ik aan het doen ben.
Krijg eerst weer een kusje dan duikt ze naar Safia haar mond om die te zoenen en even zachtjes wat praten, ik vier feest met die onwijs lekkere kut van haar sluit als een condoom om me heen en voel elke beweging van die kut, Anja komt terug kust me weer en kijkt me dan diep in mijn ogen.
Is het lekker vraagt ze wat ik gelijk beaam dat het een heerlijk strak kutje is.
Geen wonder zegt ze jij bent de eerste die een echte pik in haar drukt, ik kijk Safia aan met grote ogen en die knikt maar het is verassend lekker dus ga lekker door lacht ze me toe, neem haar heupen nog beter vast druk mijn pik er helemaal in en voel dan al snel dat ik ga klaarkomen.

Als ik het voel komen trek ik snel terug en spuit dan met kracht mijn sperma tegen haar kut en over haar buik, er lijkt heel even geen eind aan te komen als ik hen er naar zie kijken, de witte klodders sperma knallen uit mijn eikel en dan duikt Anja omlaag en sluit haar mond rond mijn pik om de laatste twee straaltjes op te vangen.

Als haar mond van mijn eikel af gaat gaat die gelijk naar Safia haar mond en geeft ze haar mijn sperma die zij in haar mond opgevangen heeft.
Zie Safia mijn sperma krijgen en dan doorslikken, dan kus ik snel Safia haar klit om mijn tong vrij spel te geven er aan, drie vingers diep in haar soppende kut mijn tong vastgezet aan haar klit komt ze wild schreeuwend tot een hoogtepunt.
Met kleine naschokken blijft Safia met haar benen wijd liggen, Anja komt over de tafel heen naar me toe gekropen kust en vraagt of ik haar ook even klaar wil beffen en misschien nog een sneer geven als het gaat lukken, gaan het zien schoonheid lach ik en druk haar naast Safia en spreid haar benen.

Hoe smal die schaamlippen van Safia zijn zo mooi dik zijn haar lippen en druk mijn mond er gelijk op, trek de lippen met mijn vingers open en zie het witte schuim binnen in haar liggen, druk drie vingers haar drijfnatte kut in zuig me vast op haar klit en ben zo een minuut of tien bezig denk ik als ik zie dat Safia met haar tepels speelt.
Kijk tegen Safia haar kut aan die op een halve meter van mijn gezicht af is om daar uit dat mooie donkere vlees heel langzaam een witte druppel uit zie lekken, lik hem er even af en zij geeft gelijk een gilletje, duik weer naar onder zuig me weer vast op die kut die voor me open ligt om die niet veel later om mijn vingers samen te voel gaan.
Waarom ik het deed weet ik niet maar trek mijn vingers uit die lekkende kut en druk ineens een natte vinger in daaronder liggende anus.
Anja komt los van de tafel als mijn vinger er ineens helemaal in haar strakke kontje zit, wat doe je dat is lang geleden hoor ik haar roepen om op mijn vinger haast te dansen, ze hijgt puft schreeuwt dat dit zo lekker is en dan komt er weer een straal uit haar kut gevlogen wat wel op een korte douche lijkt.

Anja lijkt alle registers los gegooid te hebben schokt wild schreeuwt zweet en blijft maar schreeuwen ga door neuk me ga door, mijn vinger staat ik alsof ik haar neuk in haar anus tot ik voel dat het stroever gaat, mijn pik is van schrik ook weer hard geworden om mijn vinger uit haar te trekken en mijn eikel op haar ster zet.
Safia zit er inmiddels op haar neus bij kijkt me aan met een groot vraagteken en dan druk ik met best veel kracht en mijn pik flink omsloten met mijn hand langzaam die darm van haar binnen.

Als ik er een centimeter of tien inzit haal ik mijn hand weg en kijkt Safia met echt grote ogen, ze gaat naar Anja toe kust haar en vraagt of dit geen zeer doet, jawel maar dit is zo gvd lekker meisje moet je ook eens proberen.
Ik begin Anja met kleine stootjes te neuken ben bang dat als ik te ver terugtrek ik hem er niet meer inkrijg zo strak is haar anus, lik jij haar klitje maar zeg ik tegen Safia kan je goed zien wat daaronder gebeurt, haar anus is zo strak dat ik al na tien keer in haar gestoten heb voel dat er nog wat sperma uit wil, op het moment dat ik voel dat ik klaarkom trek ik mijn pik net iets te ver uit haar en suit ik de twee stralen die ik nog bezit vol in Safia haar gezicht en komt op dat moment Anja weer gillend klaar.

Kruip bij de dames op de tafel waar we alles drie even alleen maar naar de zon kijken, hee schat wil je wat drinken hoor ik Safia aan Anja zeggen, beetje sperma zou er wel ingaan maar denk dat water beter mijn dorst lest, en jij kruipt Safia half op me om me dan gelijk maar een kus te geven, ja graag jou wil ik nog wel een poosje verwennen zeg ik, ja mag kiezen water of water lacht ze en kust me weer.

Gaan jullie mee onder het afdak daar is schaduw hoor ik Anja zeggen om samen met hen er naar toe te lopen en plaats nemen op een stoel, Anja gaat tegenover me zitten benen wat uit elkaar waardoor ik haar kutje mooi wat kan zien, Safia komt aan met drie glazen water van denk ik wel een halve liter.
Proost op een volgende orgie lacht Safia wat heb ik hiervan genoten en ja Klaas je hebt me echt ontmaagd jij bent de eerste en tot nog toe enige man die me geneukt heeft.
Pak haar hand vast en meld dat zij ook voor mij de eerste vrouw is die ik heb mogen ontmaagden anderen waren me altijd voor geweest, nou Klaas welk kutje is het lekkerst die van mij of die van mijn zus, kijk haar met grote ogen aan, hoe moet ik dat weten heb je zus nog nooit aangeraakt laat staan naakt gezien.
Ze kijkt me met gefronste wenkbrauwen aan en vraagt dan wat er vorig jaar in de duinen gebeurt is dat kan je nooit vergeten, wacht even zeg ik en ga op het puntje van mijn stoel zitten, vorig jaar in de duinen ja daar is best wel veel gebeurt zeg ik een beetje geprikkeld.

Wij lopen daar heerlijk door de afgesloten duinen kijken naar vogeltjes luisteren naar vogeltjes als we andere geluiden horen dan vogeltjes.
We sluipen samen de helling op om in de duinpan een man en vrouw naakt bezich te zien, we hebben zeker vijf standjes gezien zelfs een waarvan ik het bestaan niet wist, we hebben gekeken tot ze moe en voldaan in elkaars armen gingen liggen om dan pas stilletjes aan het pad weer op te zoeken.

Hebben jullie niet zelf in die duinpan gelegen volgens haar hebben jullie daar enorm veel plezier beleefd, we hebben elkaar een paar keer aangekeken en zelfs gezegd dat me dit nooit zou overkomen om bekeken te worden, toen vertelde ze dat het haar heerlijk leek zo in de natuur van een man te genieten en ja ze pakte me toen bij mijn hand maar heb er niks achter gezocht.

Wat een tegenvaller zegt ze dacht kan een wedstrijd met mijn zus doen maar zoals jij het zegt heb je haar dus helemaal niet anaal oraal en vaginaal weten vol te spuiten, helemaal niets van dat en die behoefte heb ik ook niet je zus is een fijn wandelmaatje en jullie zijn twee enorme lekkere neuk wijfjes.

Er lijkt een diepe teleurstelling over haar te gaan maar dan krijgen we nog een glas water van Safia als troost en de uitnodiging om vaker langs te komen er valt voor haar nog veel te leren echt ze.

Kleed me na een uur naakt gelopen te hebben aan kus ze beide voel even aan beide kutjes of ze nog nat zijn en beloof woensdag terg te komen na beide nog even uitgebreid gezoend te hebben om dan moe maar met een goed gevoel naar huis te fietsen en mijn wandeling voor vanmiddag maar naar de avond verschuif.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9304 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie