BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vervolg Klussenbus

Vervolg Klussenbus

Al weer een paar weken aan het werk na de vakantie. De werktelefoon van Dirk ging. “Dirk nam de telefoon op : “met De Klussendienst bij U Thuis” ‘Dag mijnheer kunt u mijn fiets een onderhoudsbeurt geven?” Hé een bekende stem. Waar ook weer van? “Natuurlijk mevrouw laten we gelijk een afspraak maken dan kom ik bij u langs” “Ja, je spreekt met Dinke van de Bosweg.” Nou dat adres had hij nog wel in zijn geheugen zitten. En een afspraak was snel gemaakt.

Dirk kwam aan bij de villa op de Bosweg. Dinke kwam al naar buiten. “Ja ik hoorde je al aankomen. Dat is altijd hier.” “Dag Dinke” reageerde Dirk. “Een fietsonderhoudsbeurt begrijp ik?” “Ja en een massage graag. Want nog niet alle stramheid is weg zie je” Dirk was gelijk weer met stomheid geslagen. Zo makkelijk had hij het niet altijd voor elkaar. “Natuurlijk Dinke. Eerst maar je fiets? Heb je een kop Koffie voor me?” ”een Latte of iets anders?” “Doe maar een dubbele espresso” en Dinke was al op weg. Dirk pakte de fiets en controleerde alles. Dit was een makkie. Een bijna nieuwe fiets had weinig onderhoud nodig. Beetje ketting spannen, beetje vet hier en daar en de banden op de juiste spanning. Een moertje hier en daar wat strakker, fietsverlichting controleren en het was gebeurd. Ondertussen was Dinke met de koffie terug. Dinke vertelde honderduit over de spierpijn en hoe goed het geholpen had de vorige massage. Dus ze wilde graag weer van Dirk een massage. Daarom had ze afgesproken als er niemand thuis was. En ze nam Dirk mee naar de Massagekamer in huis. Daar had ze de handdoeken al klaar liggen en snel kleedde zij zich uit. Dirk vroeg waar de spanning zat. Dinke vertelde het hem. En Dirk ging aan de slag. Al snel had Dirk de slag te pakken en begon weer richting het kruis van Dinke te werken. Dinke reageerde weer direct instemmend. Dirk was nou wel nieuwsgierig geworden naar de opmerkingen van de vorige keer. “Wat bedoelde je vorige keer met: Net als Papa Dinke?” “Nou papa wil altijd dat ik bij op schoot kom zitten. En dan begint hij mij ook te masseren daar. Maar niet zo goed als jij Dirk. Meestal begint hij dan te zuchten, en ik voel altijd dat hij prikt in mijn billen.”

Dirk ging verder en begon tot in haar kutje te masseren. “En wat bedoel je dan met: Net als Rob Dinke?“
“Nou Rob wil altijd graag dat ik bij hem slaap. Omdat hij het niet fijn vind om alleen te slapen zegt hij. En als hij slaapt dan doet hij altijd een paar vingers bij mijn spleetje naar binnen. En dan likt hij ook nog aan zijn vingers. Ik weet niet waarom want hij slaapt dan al.” Dirk likte ook zijn vingers af en liet ook Dinke haar eigen kutslijm aflikken. Hij zag Dinke geiler en geiler worden. “Mmm” zei Dinke “lekker, en dan pak ik altijd zijn piemel vast. Hij slaapt altijd naakt dus dat gaat makkelijk. Soms kreeg ik dan een natte hand” En Dirk ging rustig verder. Dinke lag op haar rug op de massagetafel. In haar volle prachtige evakostuum. Hij begon haar puntjes te likken en kussen. Intensief nam hij de puntjes tussen de lippen en trok er een beetje aan. Dinke kreunde af en toe even. Hij ging langzaam met zijn tong over haar buik naar beneden. Hij begon haar spleetje te kussen. Zachtjes en af en toe even zijn tong naar buiten.

Toen alles wat natter was geworden likte hij haar kutje en masseerde met zijn tong haar clit. Dat was allemaal totaal nieuw voor Dinke. Zij kon alleen maar zuchten en kreunen. “Oh heerlijk” hoorde Dirk haar mummelen. Dirk merkte dat het meisje al maar natter werd tussen haar benen. Ondertussen nam hij tussen duim en wijsvinger een van de tepeltjes en trok er een beetje aan. Hij zette haar benen wat omhoog en zag haar aarsje. Blank en strak. Een andere vinger drukte hij op het sterretje. Zo werd het meisje op vele fronten tegelijk belaagd en gestimuleerd. Als hij even opkeek zag hij haar buikje flink bewegen. Er zat wat aan te komen. Dinke had haar ogen gesloten, haar mond open en haar tong likte haar lippen. Dirk nam haar klit in zijn mond en zoog er stevig aan. Dat duurde niet lang. Dinke schokte als nooit tevoren. Een zalige vloedgolf kwam los en Dirk likte zoveel mogelijk op. Hij had beide handen nodig om haar te blijven likken in haar kutje. Dirk bleef haar nog even likken. Tot Dinke vroeg te stoppen. Ze hield het niet meer.

Dirk ging staan en begon zich uit te kleden. Toen Dinke wat tot rust gekomen was hield hij zijn fallus voor haar mond. Dinke keek even raar en toen drukte Dirk zijn lid gewoon tussen haar lippen naar binnen. “zuig er maar op lieverd, als op een lolly. Goed zo, dat is lekker. Ja en dan een beetje met je tong erom heen.” Dirk begon het bekkie een beetje te neuken. Zijn eikel werd goed nat. “Pak hem maar even zelf vast meisje, ja goed zo en je andere hand even onder mijn pik, Aah dat is lekker” Dirk stond te genieten. Hij wilde het meisje niet te veel nieuws laten doen. Daar zou ze misschien van schrikken. Met een natte pik legde hij Dinke klaar op de rand van de massagetafel. Haar benen uiteen en omhoog. Langzaam deed hij zijn lid tegen de schaamlippen aan. Nou deze lipjes hoefde het meisje zich niet voor te schamen. Zo lekker strak en zo’n mooi spleetje. Hij ging een beetje wrijven over haar binnenste lipjes. Dinke reageerde daar ook al extra op. Dirk keek haar vragend aan. Dinke knikte alleen even. Hij schoof zijn pik helemaal naar binnen en hield even stil. Hij had best een redelijke pik. Dinke kon er even aan wennen.

“Wat bedoelde je met: Net als Opa? Dinke?” “Opa past op ons op woensdagmiddag. Dat doet hij al sinds we een heel klein zijn. En hij zorgt dat we altijd weer schoon zijn als papa en mama thuis komen. Eerst doet hij Rob in bad. Dan ben ik aan de beurt. Opa helpt mij met wassen en omdat hij niet wil dat zijn kleren nat worden trekt hij die uit. Soms staan we samen in het bad. Dan wast hij ook mijn rug en billen want dat is lastig voor mij zegt hij. En mijn spleetje wast hij ook van binnen met zijn vinger. Als we klaar zijn dan moet ik gaan liggen. Hij wil dan proeven of mijn spleetje goed gewassen is. En laatst zei hij dat hij het wat dieper moest contoleren en dat deed hij met zijn piemel. Dat kon daar goed mee zei hij want hij was gesteriliseerd. Het werd wel lekker warm van binnen. Maar daarna moest ik toch weer schoon spoelen. Dus dat snap ik niet.” “Papa en mama zijn erg blij met de hulp van Opa.” Ondertussen dat Dinke vertelde schoof Dirk langzaam in en uit haar kutje. “Doet opa dat ook zo Dinke?” “Opa doet het erg snel. Dit is fijner.” Dirk maakte lange halen, hij liet zijn pik bijna helemaal er uit komen en ging dan beheerst weer naar binnen tot zijn zak tegen haar billen aanzat. Dirk besloot niet langer te praten maar te doen. Hij haalde nog en paar keer flink door en ging toen weer even naar haar mondje om zich te laten pijpen.

Dinke vatte direct zijn jonge heer weer vast en begon met haar tong rondjes te draaien en met haar hand zijn zak te kneden. Langzaam probeerde Dirk wat dieper in haar mond te komen. Dat ging stukje bij beetje steeds beter. Toen hij achter in haar keel zat hield hij haar hoofd even vast. En beetje druk was lekker. Daarna nam hij weer bezit van haar jonge strakke kutje. Hij merkte dat de spanning opliep en hij wist dat het niet lang meer duurde. “Wil je van mij ook een warme buik Dinke? Of wil je een warme mond?” Dinke moest er even over denken. Dat ze zo’n vraag kreeg was nieuw voor haar. Dinke wilde wel een warme buik. “In mijn mond mag misschien de volgende keer” Dirk zette extra aan en begon sneller en harder te neuken. Al snel voelde hij zijn zaad opborrelen en naar zijn pik komen. Hij drukte zijn zaakje geheel in het kutje en hield strak vast. Zijn pik groeide en gaf alles diep in het meisjeskutje. Dinke voelde het en kwam tegelijk ook weer klaar. Al wist ze die benaming niet. Voor haar was het een massage. Wel een heel complete massage dan. Dirk boog over haar heen en kuste haar vol op de mond. “Omdat je zo lief bent” en de kus werd goed beantwoord. De tongen strengelden om elkaar heen terwijl zijn pik nog even in haar vrouwelijkheid bleef zitten. Hij bewoog nog wat heen en weer en zowaar Dinke kneep een beetje met haar spiertjes. Een lekker einde van een bijna complete massage 😉

Na het aankleden bracht Dinke Dirk naar zijn busje toe. Ze bedankte hem met een extra zoen. “En wel een rekening sturen naar papa hoor, anders vraagt hij zich af wat er aan de hand is. Je hebt me wel wat geleerd vandaag. Binnenkort gaan we weer verder als je dat goed vindt.” Dirk kon alleen maar lachen en beamen. “En misschien zal ik Opa en Rob ook eens wat meer verwennen, vinden ze vast leuk”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9844 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie