BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers

Hallo mijn naam is Eric van Doorn en ik ga je mijn verhaal vertellen. Ik kom zelf uit Eindhoven en ging na mijn VWO Biomedische Technologie studeren. Ik werd ingeloot in Groningen en dat betekende dat ik op kamers moest gaan want treinen over die afstand is geen optie. Ik was een week voor mijn studie begon naar Groningen afgereisd waar ik me had ingeschreven voor een studenten kamer. De eerste vier dagen heb ik een aantal kamers bekeken maar voor het merendeel waren deze gereserveerd voor vluchtelingen uit Ukraine. De kamers die vrij waren, waren merendeels ver buiten mijn budget. Op vrijdag ging ik naar de bibliotheek om te kijken of daar misschien nog advertenties hingen voor kamer verhuur. Ik stond op het prikbord te kijken toen ik werd aangesproken door een vrouw van ongeveer 30 jaar oud. Ze vroeg me wie ik was en wat ik aan het doen was. Ik vertelde haar mijn relaas en stelde me voor als eerste jaars student. Op haar jasje zat een kaart waarop stond: ik ben Cindy en zal proberen je te helpen. Ik zal je een telefoonnummer geven. Dat moet je maar bellen en zeg maar dat ikje verteld heb dat je moest bellen. Ze schreef een telefoon nummer open zei: succes.

Ik ging naar een rustig plek in de bibliotheek en pakte mijn telefoon en belde het nummer wat Cindy mij gegeven had. Ik kreeg een vrouw aan de telefoon die zich voorstelde als Hetty. Ze vroeg hoe ik aan haar telefoon nummer gekomen was en ik vertelde dat ene Cindy het aan mij gegeven had. Ze klonk opgelucht en zei: ik heb inderdaad een vrije kamer in mijn huis, als je wil mag je langs komen om te kijken. Ik wist niet wat me overkwam en vroeg hoe ver het was vanaf de universiteit. Hetty zei dat het iets meer dan 10 minuten met de fiets was en dat als ik wilde, ik direct kon komen kijken. Ze gaf me het adres. Ik zei tegen haar dat ik even een ov fiets moest zoeken, maar daarna direct zou komen. De ov fiets was snel gevonden en ik fietste naar het huis toe. Ik was nog maar drie minuten aan het fietsen toen ik in een zware regenbui terecht kwam en toen ik op het adres aankwam was ik doorweekt. Ik zette de fiets voor de boerderij en belde aan. Een aantrekkelijke vrouw van begin 50 deed de deur open en trok me naar binnen. Eenmaal in de hal zei ze ik ben Hetty en als jij niet uitkijkt dan loop je een longontsteking op. Ze riep in de hal: Annelies, pak jij even een grote badjas zodat deze jongen uit die natte kleren kan.

Even later kwam er een kleine vrouw van een jaar of 45 met hele kleine tietjes met een badjas aangelopen. Hetty zei: vooruit, uit met die kleren dan kan Annelies ze in de droger doen. Ik vroeg aan Hetty: wil je dat ik alles uit trek? Ze antwoordde: ja alles, ik kijk wel even een andere kant op. Ik trok snel alle kleren uit en deed de badjas aan. Annelies nam al mijn kleren mee en verdween ermee naar de wasruimte. Voor ze vertrok zei Hetty tegen haar: maak gelijk ook maar een kop kruidenthee voor hem en voor mij een citroen thee. Hetty zei: kom maar mee naar de woonkamer dan kunnen we even rustig praten. Het viel me nu pas op dat alle wanden in de gang waren voorzien van spiegels en dat Hetty mij waarschijnlijk naakt gezien had. Eenmaal in de woonkamer ging Hetty in een stoel zitten en zei dat ik op de bank moest gaan zitten. Hetty zat in eerste instantie met haar benen onder haar kont. Ik kreeg nu eigenlijk pas de kans om haar eens goed te bekijken. Een knappe vrouw, slank en een paar, ik schatte, C tieten. Een mooie ronde kont, een knap gezicht. Ze begon me allerlei vragen te stellen over mijn hobbies, of ik een vriendin had, mijn studies en nog veel meer. Annelies kwam binnen met 2 koppen thee. Ze gaf mij de kruidenthee die ik snel leegdronk om me op te warmen. Na een aantal minuten ging Hetty verzitten. Ze had nu haar voeten op de grond en haar benen iets uit elkaar. Haar armen had ze gekruist onder haar borsten en ik zag dat ze af en toe met haar duimen over haar tepels leek te strelen.

Terwijl ze zat te vertellen gingen haar benen ook verder uit elkaar en kon ik onder haar rok kijken. Ze leek geen ondergoed aan te hebben. Ik voelde me licht opgewonden raken en onder de badjas begon mijn pik te groeien tot de volle 19 centimeter. Ik ging met mijn hand onder de badjas om mijn pik goed te leggen en Hetty keek me lachend aan en zei: alles goed? Ik kreeg een kop zo rood als een tomaat. Hetty zag dit en zei lachend: kom dan gaan we je kamer eens bekijken. Ze stond op en liep voor me de hal in en de trap op. Ik zag een grote natte plek op de achterkant van haar rok. Ze nam me mee de overloop op en zei: hier zijn 5 kamers. De grootste is mijn kamer. Ze deed de deur open en er stond een gigantisch bed midden in de kamer. Ze sloot de deur en liep langs drie kamers en zei: die zijn van mijn dochters. Die laat ik je niet zien want ik weet niet hoe groot de rommel erin is. We kwamen bij de laatste kamer en Hetty opende de deur en zei: dit kan jou kamer worden.

De kamer was volledig ingericht, behalve een bed. Hetty zei: dat bed moeten we morgen nog halen bij ikea. Er stond een buro met computer er stond een kast voor boeken met daarin op een plank een stereo en er stond een grote kleerkast. De kamer moet zeker 40 vierkante meter geweest zijn. Ik zei tegen Hetty dat ik dit nooit kon betalen maar Hetty zei: als jij goed je best doet, dan mag jij deze kamer hebben voor 275 euro per maand. Ik keek haar aan en zei: dat meen je niet. Ze zei: ik help jou, jij helpt ons. Maar besef je woont hier samen met 5 vrouwen en die kunnen soms erg vervelend zijn. Ik keek haar aan en zei: ik zal mijn uiterste best doen. Ik liep naar haar toe en gaf haar een omhelzing. Ik voelde hoe haar tieten tegen de badjas priemden en voelde ook hoe ze haar onderlichaam tegen dat van mij drukte. Ze moet mijn stijve pik gevoeld hebben. Ze keek mij aan en gaf me een kus op mijn voorhoofd en zei: je hebt mij het grootste compliment gegeven wat een vrouw maar krijgen kan.

Ik keek haar vragend aan en ze zei: eh gekkie, wat denk je zelf, je staat hier met een enorme harde paal tegen mij aan. Denk je dat ik je niet heb zien kijken terwijl ik mijn tepels streelde of toen ik iets onderuit ging zitten zodat je onder mijn rok kon kijken? Ik begon schaapachtig te lachen en kreeg een rood hoofd. Ze gaf me nog een kus op mijn voorhoofd en zei: je hebt niets waar je je voor moet schamen. Kom dan gaan we de rest van het huis bekijken. Ik vroeg haar of de kamers afgesloten konden worden en Hetty zei: ga maar naar mijn kamer. Ik liep naar haar kamer en probeerde de deur te openen. Hij was op slot. Ze zei: elke kamer, behalve de openbare ruimtes zijn beveiligd met biometrische sloten die werken op gezichtsherkenning. Ze liep zelf op de deur af en kon deze direct openen. De enige die hier in alle ruimtes kunnen zijn Annelies en mezelf. Straks moeten we jou gezicht scannen om je toegang te geven tot je kamer. Hetty liep de trap af en Eric volgde. Ze zei: nu gaan we naar de badkamer, whirlpool kamer en sauna. Jij mag straks samen met ons in de whirlpool en sauna, dat is als je nog steeds geïnteresseerd bent in de kamer. Eric zei: maar natuurlijk ben ik geinteresseerd, wie kan een afspraak met zo’n mooie vrouw afslaan. Hetty zei: charmeur die je bent.

Ze gingen terug naar de woonkamer en Hetty ging weer in haar stoel zitten en trok haar t-shirt strak en wreef weer over haar tepels die direct hard werden en twee punten in haar t-shirt achter lieten. Hetty zei: bevalt het wat je ziet? Eric knikte en Hetty spreidde haar benen en trok haar rok wat verder omhoog. Dit keer keek Eric direct tegen haar kale poes. Hij kreeg weer een rood hoofd. Ze zei: daar zul je aan moeten wennen, je zal hier veel naakt in huis zien. Hetty riep Annelies en zei: maak jij nog een kop thee voor Eric. Doe dit keer maar blauwe bessen thee. Annelies vertrok en Hetty vroeg of Eric wat dichter bij kwam zitten zodat hij dingen beter bekijken kon. Ik stond op en ging voor haar op de grond zitten en kon recht tegen haar kale kut kijken. Haar lippen stonden open en het vocht druppelde eruit. Annelies kwam terug naar binnen met de thee en Hetty zei dat ik deze snel moest opdrinken en daarna moest gaan douchen.

Mijn haar plakte aan mijn hoofd en ik zweette best wel erg, ik had het warm van wat ik zag. Ik dronk mijn thee leeg en Hetty nam mij mee naar de douche ruimte. Ik zag een rekje met verschillende gekleurde stukjes rubber en vroeg haar waar die voor waren. Hetty zei: wij nemen hygiene heel serieus en die dingen zijn om darmspoelingen te geven. Jij zal dat ook moeten gaan doen. Ik zal je daar de eerste paar keer mee helpen, daarna zal je het zelf moeten gaan doen. Kleed je maar uit, ik kom zo terug. Ze liep uit de doucheruimte en ik trok mijn badjas uit. Even later kwam Hetty terug, ze had een rubberen schort over haar kleding. Ze zei: dat is voor het de eerste keer fout gaat. Ze zei: nu wat voorover buigen en je benen uit elkaar zetten. Ik deed wat gevraagd werd en Hetty trok mijn bilhelften uit elkaar. Ze pakte een van de rubberen stukjes en maakte dit vast aan de doucheslang en duwde het stukje rubber in mijn kont. Hierna zette ze de kraan langzaam open en ik voelde hoe mijn darmen opgevuld werden.

Toen ik krampen kreeg zei ik tegen Hetty: dit begint pijn te doen. Hetty trok het rubber uit mij en zei : ga daar maar in de hoek op die rand zitten en laat jezelf maar leeglopen. Ik deed dit en hierna werd het proces nog drie keer herhaald. Na de vierde keer kwam er enkel nog schoon water uit mijn darmen. Ze zei: als je hier eenmaal aan gewend bent dan is twee keer normaal. Nu nog een keer naspoelen en ze stak het rubber weer in mijn kont en zette het water weer aan. Dit keer echter greep ze tussen mijn benen door en begon zacht met mijn ballen te spelen. Lekker toch zei ze. Ik knikte slechts. Na nog een paar minuten was ik helemaal schoon en riep Hetty Annelies. Ze zei: hij is klaar om gewassen te worden. Annelies kwam naakt de badkamer in met een fles doucheschuim en ging achter mij staan. Ze begon mijn haren en rug te wassen. Hetty was voor mij op een kruk gaan zitten. Ze had haar schort en rok omhoog getrokken en ik keer recht tegen haar kut. Ze zei: nu wil ik dat je mij in mijn ogen blijft kijken en dat je jezelf langzaam voor mij aftrekt. Laat me weten als je klaarkomt, dan mag je je zaad tegen mijn schort spuiten.

Ik schaamde me kapot maar pakte toch mijn harde pik in de hand en begon mezelf af te trekken. Hetty keek me in de ogen en zei zacht: goed zo jongen je pik heeft dit nodig. Je loopt al meer dan een uur rond met die harde pik van je. Ze bleef me recht in de ogen aankijken. Ik voelde hoe Annelies tussen mijn benen door met mijn ballen aan het spelen was en wist dat dit niet lang kon duren. Ik zei tegen Hetty: nog een paar keer trekken en dan begin ik te spuiten. Hetty trok haar schort naar beneden en zei: kom maar jongen, laat je zaad maar tegenmijn schort spuiten. Ze keek naar beneden naar mijn pik en ik trok nog een paar keer en begon toen klaar te komen zoals nog nooit tevoren. Vijf lange stralen dik zaad spoten tegen haar schort. Ze zei: dat is goed jongen, laat het er maar allemaal uit komen. Toen ik uitgespoten was draaide Annelies mij om en zeepte ze mijn voorkant in en spoelde ze me daarna schoon. Ik raakte per ongeluk haar kleine tietjes aan en ze glimlachte naar me en zei: het is ok. Toen ik schoongespoeld was pakte Annelies een handdoek en droogde ze mij af terwijl Hetty toekeek. Eenmaal droog zei Hetty tegen Annelies: nu mag je hem eerst scheren. Ik wil zijn pik en kont zonder een haar zien.

Annelies nam mij mee naar een andere ruimte waar een ligbank stond. Het was net een artsenkamer. Ze zei dat ik moest gaan liggen. Ze liep naar een kast en kwam terug met scheerschuim, zalf, scheermes en pincet. Ze spoot mijn ballen en pik vol schuim en begon met het mes mijn haar te verwijderen. Annelies was nog steeds naakt en ik vroeg of ik haar mocht aanraken. Ze zei dat dit niet mocht omdat ze me anders zou snijden met het mes. Ze zei: kijk maar en ging verder. Na een kwartier was mijn pik helemaal kaal, net als mijn ballen. Ze zei: nu even op handen en knieen zitten zodat ik de haartjes rond je kringspier kan weghalen. Ze deed dit met het pincet en toen ze daarmee klaar was bracht ze citroen ruikende creme aan op alle delen. Ze zei dit dood de haarwortel. Na een keer of drie groeit er niets meer. Ik draaide me van de tafel en stond voor haar en gaf haar een kus op haar voorhoofd en zei dat is voor de goede zorgen. Ik streelde zacht over haar tepels en ze glimlachte weer. Ik kreeg een nieuwe badjas en moest die aandoen. Hetty zei: kom nu mee dan gaan we je gezicht even in de database zetten en heb je toegang tot je kamer. Mijn foto werd genomen en Hetty zei: nu mag je naar je kamer zodat je wat kan tv kijken of muziek luisteren. Je hebt ook internet. Het hele huis is aangesloten op glasvezel dus lekker snel.

Ik merkte dat mijn harde pik nog steeds hard was en bleef en zei tegen Hetty dat ik wat onderzoek ging doen op de pc. Ik wilde weglopen maar Hetty zei: ben je niet iets vergeten? Een kus bijvoorbeeld? Ik gaf haar een kus op de wang en ze pakte mijn hoofd en gaf mij een kus op mijn lippen en zei: zo ga nu maar naar je kamer. Op mijn kamer aangekomen ging ik eerst onderzoeken waar alles was. De afstandsbedieningen voor de tv en stereo lagen in de burola. Ik ging achter het buro zitten en zette mijn stoel in een comfortabele positie en zette de pc aan. Wat ik niet wist was dat wat er op mijn scherm gebeurde beneden op de tv in de woonkamer te zien was. Dat en het feit dat er een verborgen camera in de kamer was. Eenmaal achter de pc ging ik naar een van mijn favoriete porno sites en zocht naar filmpjes over oudere vrouwen. Hetty en Annelies zagen precies waar ik naar keek. Mijn badjas had ik inmiddels losgeknoopt en mijn staalharde pik stond strak naar voren. Het voelde vreemd aan, mijn pik zonder haren. Ik pakte hem vast en terwijl ik naar een filmpje keek begon ik me rustig af te trekken. Hetty zei beneden tegen Annelies: pak jij even een trainingspak en loop daarmee zijn kamer in terwijl hij zich aan het aftrekken is. Doe net alsof het de gewoonste zaak in de wereld is. Kijk hem aan en vraag of hij hulp nodig heeft.

Annelies kwam naar boven met een trainingspak en liep mijn kamer in. Ze kwam naast mijn stoel staan en keek naar het scherm. Ze zei: lukt het een beetje? Moet ik je misschien helpen? Daar zat ik weer met een vuurrode kop. Betrapt. Annelies trok mijn stoel verder van het buro en ging op haar knieen voor de stoel zitten. Ze trok haar shirt uit en ik keek naar haar kleine tietjes. Ze zei: je mag er best mee spelen en sloeg een hand om mijn pik en de andere onder mijn ballen. Ze begon mij rustig af te trekken. Ik wist niet wat mij overkwam. Ze vroeg of oudere vrouwen mijn fantasie waren en ik gaf dat volmondig toe. Ik was intussen volop bezig met het zacht strelen van haar tepeltjes en ze zei: je mag er best een beetje in knijpen, maar niet te hard. Ik deed wat ze vroeg en er kwam een zachte kreun uit haar mond. Ze begon me sneller af te trekken en na een paar minuten zei ik dat ik ging klaarkomen. Ze zei: spuit je zaad maar over mijn tietjes. Ik spoot 4 dikke stralen over haar tietjes en Annelies veegde deze met haar vingers naar boven en likte het zaad van haar vingers. Hierna pakte ze mijn pik weer vast en likte de eikel schoon en zei daarna: en nu niet meer met jezelf spelen. Je zult je zaad nog hard nodig hebben voor de dag om is.

Het was een aantal uren later dat er op de kamerdeur geklopt werd. Het was Hetty, ze vroeg of ik naar beneden wilde komen om een van haar dochters te ontmoeten. Ik had inmiddels mijn trainingspak aan en was op normale sites aan het surfen. Ik liep achter Hetty naar beneden en herkende de vrouw als Cindy. Ik zei: leuk je hier te ontmoeten Cindy. Degene waarvan ik dacht dat het Cindy was zei: sorry maar ik ben Carmen. Cindy is mijn zus. Maar evengoed, leuk om kennis te maken. Hetty zei: Carmen is een arts bij het UMC in Groningen. Carmen zei: ik heb begrepen dat jij bij ons komt wonen tijdens je studie. Dat klopt zei ik. Nou, zei Carmen, dan wil ik voordat je je officiele intrek doet je eerst een medisch onderzoek geven. Kom maar direct mee. We liepen naar de ruimte waar Annelies mij had ontdoen van alle haren en ze zei: kleed je maar uit en ga daar maar op die stoel zitten zodat we eerst even kunnen praten. Ze vroeg me alle standaard vragen en begon toen intieme details te vragen over mijn relatie leven. Ik vertelde haar dat ik niet in een relatie was. Ze wilde weten of ik tijdens mijn laatste relatie seks had gehad waarop ik nee antwoordde en zei dat dit in geen relatie gebeurd was. Toen nam ze me mee en nam mijn lengte op, nam mijn gewicht, controleerde mijn longen en gaf mij een potje waar ik in moest plassen. Toen dat gedaan was nam ze mijn bloeddruk op en zei daarna: nu komt het moeilijke deel, je moet ook nog een bloedonderzoek ondergaan en ik moet dus wat bloed van je afnemen.

Nadat dat gebeurt was zei ze: nog een ding en ze nam weer een potje uit haar kast. Ze zei je moet me ook nog een spermamonster geven. Ze keek me in mijn ogen en zei: je hebt een mooie grote pik, wanneer heb je je voor het laatst afgetrokken? Ik antwoordde en zei: een paar uur geleden. Dan mag je het nu nog een keer doen. Ik begon langzaam aan mijn pik te trekken en ze zei: dit gaat te lang duren. Hou jij het potje maar voor je pik dan masseer ik je prostaat even. Ze zei buig maar voorover en ze deed een handschoen aan en stak twee vingers in mijn kont. Ze zei: hou de container maar voor je pik want je gaat nu spuiten. Ze masseerde mijn prostaat en ik begon te spuiten. De container was bijna vol toen ik uitgespoten was en Carmen zei: dat is een flinke hoeveelheid. Daar mag je trots op zijn. Zo nu wil ik nog even de maten van je pik opnemen. Ze pakte een meetlint. 19 centimeter lang en een omvang van bijna 8 centimeter. Je ballen kan ik niet meten maar zijn flink in omvang. Zo je mag je nu weer aankleden en terug gaan naar de woonkamer. Ze streelde nog even over mijn pik en ballen en zei: ik ben blij dat we dit gesprek gehad hebben. Morgen krijg je de resultaten van dit onderzoek.

Toen ik terug kwam in de woonkamer dacht ik Cindy te zien. Weer fout het bleek Chantal te zijn. Ze stelde zich formeel voor en gaf me een hand. Ze zei ook Cindy is onderweg naar huis. Carmen kwam de kamer in en ik zag twee identieke vrouwen. Carmen wist me te vertellen dat samen met Cindy ze een eeneiige drieling waren. Ik vroeg aan de vrouwen mij te verontschuldigen omdat ik naar de wc moest. Chantal zei: dan ga ik me vast omkleden. Ik liep het toilet in en zag dat de deur niet op slot kon. Ik had net mijn pik uit mijn broek toen de deur open ging. Het was Chantal. Ze nam mijn pik over van me en zei: nog niet plassen. Draai jezelf om en ga op de wc zitten. Ik deed wat gevraagd werd en Chantal kwam voor me op haar knieen zitten. Ze nam mijn pik weer in de hand en bracht deze naar haar mond, ze opende die en liet mijn pik in haar mond verdwijnen. Ze nam mijn handen en deed die onder haar shirt. Ze nam mijn pik even uit haar mond en zei: trekmijn shirt omhoog en mijn bh daar mag je hetzelfde mee doen. Dan heb je wat om mee te spelen. Ik deed als gevraagd en begon haar tieten te bevoelen. Chantal nam mijn pik weer in haar mond en begon met haar tong rond de eikel te draaien. Terwijl ze dit deed maakte ze zuigende bewegingen met haar mond. Ik dacht dat ik gek werd zo lekker voelde het. Ze bleef zuigen en ik zei dat ik snel klaar zou komen. Ze stak haar duim op. Nog een minuut later spoot ik haar mond vol.

Ze liet mijn pik uit haar mond en met haar tong lepelde ze het zaad uit haar mond en liet het langs haar kin over haar kleren en tieten lopen. Dit was een enorm geil gezicht. Mijn zaad hing van haar tepels en droop naar beneden. Ze pakte mijn pik weer vast en zoog het laatste beetje zaad eruit en likt toen mijn pik schoon. Zo zei ze: sta nu maar op dan mag je nu gaan pissen. Ze hield mijn pik vast tot ik uitgepist was en stopte deze terug in mijn broek. Ze gaf me nog een korte tongzoen waarbij ik mijn eigen zaad proefde. Nu ga ik me omkleden en mag jij terug naar de woonkamer. Daar aangekomen stond Cindy voor me. Ze zei: ik zie dat je een kamer hebt gevonden. Ik antwoordde met: en dat heb ik aan jou te danken. Cindy zei: nou bedank me dan maar met een kus. Ik bracht mijn hoofd naar haar wang maar ze draaide haar gezicht en zei: op de mond graag. Ik kuste haar op de mond en ze kuste terug met haar mond open en haar tong gebruikend. Terwijl we stonden te tongen ging haar hand tussen ons in en voelde ze me aan mijn kruis. Na de zoen zei ze zacht tegen me: ik kan niet wachten om daar mee te spelen en ze glimlachte. Ze ging op de bank zitten samen met Carmen en Hetty. Ik zei: ik ga even kijken in de keuken of ik Annelies ergens mee kan helpen.

Ik liep de keuken in waar Annelies aan het fornuis stond. Ik ging achter haar staan en stak mijn handen onder haar bloes en streelde haar tietjes. Ze zei: wat heb jij toch met mijn tietjes en ik antwoordde: het zijn de mooiste tietjes die ik ooit heb bevoeld. Charmeur was haar antwoord terwijl ik zacht haar tepels streelde. Ze kreunde zacht en zei: later, niet nu, ga de tafel maar dekken. Ik vroeg haar waar alles stond en ze vertelde me wat waar stond in de kasten. Nadat ik de tafel gedekt had en Annelies het eten geserveerd had gingen we eten. Ik zat tussen Hetty en Annelies en Hetty voelde even aan mijn kruis en zei zacht: nog steeds hard? Ik knikte slechts. Tijdens het eten liet Cindy haar mes vallen onder de tafel. Ze kwam van haar stoel en kroop onder de tafel en deed alsof ze het mes zocht. Ze kroop naar mij toe en trok mijn broek aan de voorkant naar beneden zodat mijn pik goed zichtbaar was. Hetty keek toe wat er gebeurde en Cindy pakte mijn pik, gaf de eikel een kus en lik en nam deze toen even snel in haar mond. Hierna liet ze mijn broek los en kroop terug naar haar stoel. Toen ze eenmaal zat zei ze: ik kan toch geen worst eten zonder mes en vork. Hetty zei: volgens mij kan je dat best.

Annelies had een hand laten zakken, pakte mijn pik even beet en deed deze terug in mijn broek. Na het eten zei ik: ik zal Annelies helpen met opruimen. Hetty zei: goed dan kan ik even met mijn dochters praten en ze gingen naar de woonkamer. In de keuken hielp ik Annelies en toen de afwas gedaan was vroeg ze of ik de schalen even boven in de kast kon zetten. Hier is het trapje. Ik klom op het trapje en Annelies gaf me de schalen. Ik zette ze op de bovenste plank en terwijl ik dat deed greep Annelies mij in mijn kruis. Ik draaide me om en Annelies trok mijn broek wat naar beneden en nam mijn pik even snel in haar mond. Ze zei: ik weet niet wanneer ik weer een kans krijg. Ik stapte van het trapje en nam haar hoofd in mijn handen en gaf haar een lange tongzoen die vurig werd beantwoord. Ze zei: dank je, ik hoop op een vervolg. Ik streelde nog een keer over haar tepels en ze zei: nu naar de woonkamer voor ze daar ideen krijgen geile donder van me. Ik liep de woonkamer in en ging in de stoel zitten. Hetty kwam op de leuning zitten en zei: we hebben wat afspraken gemaakt voor jou. Morgen ga jij met Chantal en Cindy naar de ikea om een bed te kopen en beddegoed. Voor vannacht hebben we het volgende bedacht. Jij slaapt vannacht bij mij in bed. Carmen zei: jaja, er zal weinig van slapen komen. Zaterdag en Zondag zijn jou keuze dagen en mag jij kiezen wie er bij jou in bed slaapt. De rest van de week slaap jij om beurten met een van ons en dat is inclusief Annelies. Wij gaan jou allerlei dingen leren zodat je als je straks een vriendin krijgt je precies weet hoe je haar moet behagen.

Hetty had een hand op mijn kruis liggen en kneep zacht in mijn nog steeds harde pik. Ze zei: nu gaan we zo meteen allemaal naar de badkamer. Eerst spoelen en daarna gaat Annelies ons wassen. Jij mag op een kruk toekijken, MAAR jij gaat daar naakt zitten toekijken terwijl wij ons van onze kleren ontdoen en ons laten wassen. Kom meiden dan gaan we naar de badkamer en daarna het bruisbad en de sauna. Er werd een kruk in de badkamer gezet en ik moest me uitkleden en op de kruk gaan zitten. Om beurten gingen de vrouwen zich spoelen met Annelies als eerste. Eenmaal gedaan trok ze al haar kleren uit en ging ze achter een kruk staan. Ik vroeg haar even naar mij toe te komen. ze kwam en ik vroeg hoe ik de meiden uit elkaar kon houden. Ze zei zacht: let op mij. Ik spreek de meiden aan bij naam en laat dan zien hoe je hen herkent. Hetty was als eerste die naakt op de kruk ging zitten. Annelies waste haar haren en haar lichaam en zei toen: nu douchen en in het bruisbad.

De volgende was Carmen en Annelies zei: en Carmen, hoe was het op je werk. Carmen begon te vertellen en terwijl Annelies haar waste ging ze met een vinger rond een moedervlek op haar arm. Dat was Carmen. Hierna kwam Cindy en hetzelfde gebeurde bij haar. Annelies trok haar haren achter haar oren en wees op de drie oorknopjes die ze in had. Ze waste haar haren en lichaam en ook Cindy mocht douchen. Chantal was als laatste. Ze zei tegen mij: volgens mij doet al dit bloot jou een beetje geil maken en ze wees op de lange draad voorvocht die vanuit mijn eikel tot aan de grond reikte. Ze werd gewassen en na gedouched te hebben ging ze ook naar het bruisbad. Annelies zei: wij volgen zo, ik moet Eric nog wassen en daarna mezelf en dan komen wij erbij. Ik moest op de kruk gaan zitten en ik werd wederom gewassen en door Annelies schoongespoeld. Ik zei tegen haar: nu mag jij gaan zitten en ga ik jou wassen. Ik waste haar korte haar en ging door met de rest van haar lichaam. Haar tietjes kregen extra aandacht en toen ik haar kutje waste bleek ze drijfnat te zijn. Ik spoelde haar af en tilde haar op. Ze sloeg haar benen om mij heen en ik liet haar langzaam over mijn pik zakken. Ze liet een zachte kreun en ik zei: jij bent degene die mij ontmaagd hebt, dat kan niemand je meer afnemen. Ze gaf me een geile tongzoen en zei: dit is mij nog nooit gebeurd. Ik tilde haar van mij af en zei tegen haar: morgen avond ben jij degene die bij mij in bed komt liggen en gaan we hiermee verder. Ze keek me aan met tranen in haar ogen en zei: ik zal je niet teleurstellen. Ik tilde haar van mijn pik af en we liepen samen naar het bruisbad waar de andere vrouwen zaten te wachten. Ik zei: dames we gaan dingen veranderen. Vanaf morgen ben ik degene die jullie gaat wassen en mogen jullie om beurten mij ook wassen.

Dit werd met luid gejubel ontvangen Ik moest tussen Hetty en Annelies gaan zitten en beide konden hun handen niet van mij af houden. Hetty zei: dan is het nu tijd om ons wat minder formeel voor te stellen. Laten we eens beginnen met iedereen jou te laten kussen. Begin maar bij mij. Ik stond op en ging voor Hetty staan en gaf haar een lange tongzoen, waarna hij bij de rest van de vrouwen hetzelfde deed. Annelies was het laatst aan de beurt. Hetty zei tegen Annelies: ga jij maar even een fles wijn pakken. Beter nog breng maar twee flessen en 6 glazen. Annelies stond op en kwam een paar minuten later terug met twee flessen wijn en de glazen. Ze schonk voor ieder een glas in en kwam weer terug het bad in. Carmen zei: laten we een spelletje doen. Jij moet raden wie wie is. Heb je het goed dan mag jij een opdracht geven. Ik zei ok maar laten we het spannender maken. We maken een pot met daarin 5 nummers. Degene wie ik goed raad trekt een nummer uit de pot en diegene moet een opdracht uitvoeren. Gaaf zei Cindy. Maar eerst gaat de host bij mij op schoot zitten.

Ik ging op de rand van het bad zitten en Hetty kwam op mijn schoot zitten. Ik zei: nee niet zo. Jij gaat met jouw gezicht van mij af zitten en je gaat met je kont op mijn pik zitten. Hetty keek mij aan en zei: op je pik, je bedoelt dat jouw pik in mijn kontje komt? Precies zei ik. Wat een geil spel zei Chantal. Hetty ging omhoog met haar kont en bracht mijn pik naar haar anus en liet zich met een kreun zacht zakken tot mijn pik helemaal in haar zat. Carmen zei: wie ben ik. Ik deed net of ik hard moest nadenken en zei uiteindelijk: jij bent Carmen. Ze zei: goed gegokt. Ze trok een nummer uit de pot. Het was het nummer voor Chantal. Ik zei tegen Chantal: ik wil dat jij je moeder likt tot ze klaar komt. Wat zei Chantal? Ik zei jullie wilden dit geile spel spelen dus, ga je gang. Terwijl Chantal haar moeders kut begon te likken speelde ik met haar tieten. Hetty kreunde zacht en begon te hijgen. Ze zei: mijn clit, mijn clit, lik mijn clit. Chantal likte haar clit tot Hetty heftig met haar kont knijpend klaar kwam. Hierna mocht Chantal gaan zitten en klom Hetty van mijn schoot. Dit keer was het Chantal die vroeg wie ben ik. Wederom deed ik alsof ik moest nadenken. Ik zei: jij bent Chantal. Ze zei: hoe raad je het zo. Timmy zei: nu is het jouw beurt om op mijn schoot te komen zitten.

Chantal kwam uit het bad en ook zij liet zich langzaam zakken op mijn pik. Ze zei wat voelt dit vol. Ik zei: pik een nummer. Ze pikte het nummer van Annelies. Ik zei tegen Annelies: voor jouw hetzelfde als Chantal. Lik haar klaar. Annelies nam plaats tussen de benen van Chantal en begon te likken, maar ook hield ze mijn ballen vast en speelde ze ermee. Het duurde zeven of acht minuten voor Chantal klaar kwam en van mij af mocht. Ik zei: nu ga ik raden wie jij bent en wees naar Annelies. Ze zei: je weet hoe ik heet, dat is niet eerlijk. Ik zei: ik weet dat je Annelies heet, maar weet ook dat jouw achternaam van Herk is. Ze keek me stomverbaasd aan en vroeg hoe ik dat wist. Ik zei: in de badjas die jij aanhad zat een label A van Herk, dus ik gokte dat dat jou naam was. Pak maar een nummer en kom maar op mijn schoot zitten. Annelies liet zich langzaam op mijn pik zakken en gaf me het nummer van Carmen. Ik zei: Carmen, laat je tong zijn werk doen. Annelies was inmiddels zo geil dat ze binnen vijf minuten klaar kwam. Gedurende die vijf minuten had ik kans om weer met haar tepeltjes te spelen. Ze kreunde heftig en toen ze van mij af klom gaf ze een zachte kneep in mijn pik.

Carmen ging op mijn pik zitten en trok het nummer van haar moeder. Ik zei Hetty, komen lik je dochter’s kut tot ze klaar komt. Hetty nam plaats en begon haar dochter te likken en stak tevens drie vingers in haar kut en stootte in haar kut tot ook Carmen klaar kwam. Carmen klom van me af en ik zei: nu blijft Cindy over. Kom maar hier meid,dan mag jij en omdat je de laatste bent krijg jij extra aandacht.. Cindy liet zich langzaam zakken, maar ik hield haar tegen. Ik zei ik wil dat jij je omdraait en met je gezicht naar mij toe zit. Cindy draaide zich om en liet zich langzaam zakken tot mijn eikelhaar anus raakte. Ik zei laat je maar zakken en neuk me tot ik je darmen volspuit. De andere vier vrouwen keken jaloers en ik zei: jullie hebben alle vier al zaad van mij gehad, Cindy nog niet. Ze keek mij aan en begon me te kussen terwijl ze langzaam op en neer wipte. Dit ging tien minuten zo tot ik de kus verbrak en tegen haar zei: laat je zo diep mogelijk zakken zodat ik zo diep mogelijk in je kan spuiten.

Ze liet zich zakken en ik spoot 4 stralen dik warm zaad in haar darmen. Ze zei: wat voelt dat warm. Ze kwam langzaam en voldaan van me af en het zaad liep langzaam langs haar benen naar beneden. Ze zei: dit had ik echt nodig, maar volgend keer wil ik dat je in een ander gaatje spuit. Ik zei: en gaan we nu de sauna in? We klommen allemaal uit het bad en gingen de sauna in. Ik had inmiddels alle tieten in mijn handen gehad en werd in de sauna van alle kanten bevoeld. Na 20 minuten gingen we allemaal onder een koude douche en weer terug de sauna in. Annelies als laatste. Ze had de pot met citroen creme bij en zei: als je poriën zo meteen open staan smeer ik je nog een keer in zodat het goed intrekt. Na nog 15 minuten in de sauna te hebben gezeten gingen we nogmaals douchen en daarna naar de woonkamer. Nadat het laatste kladje wijn opgemaakt was zei Hetty: het is een lange zware dag geweest voor Eric. Ik ga hem nu naar bed brengen en ik denk dat ik zelf ook maar naar bed ga. Chantal gaf als antwoord: ik denk dat de lange zware dag nog niet voorbij is. Hetty nam Eric mee naar haar slaapkamer en daar aangekomen gingen beide naakt op het bed liggen. Ze zei: ik ben blij dat ik degene ben die jou eerste mag zijn en ze begon hem te kussen.

Eerst rustig en daarna steeds vuriger. Het werd een tong worstel gevecht van jewelste waarbij de handen van beide elkaar aan het onderzoeken waren. Na vijf minuten ging Hetty met haar gezicht naar mijn kruis en begon ze me te pijpen. Ze hield dit vol tot ik haar bekkie vol spoot. Ze liet het langzaam uit haar mond lopen over haar tieten en zei: hier, nu mag je deze schoonlikken. Dan weet je zelf ook hoe je smaakt. Ik likte het merendeel op en zei toen tegen Hetty dat ze op haar rug moest gaan liggen. Ik ging over haar heen zitten en legde mijn pik tussen haar tieten en zei: dit heb ik op een filmpje gezien en ik wil het bij jou uitproberen. Hetty duwde haar tieten om mijn pik en ik begon te stoten. Eerst langzaam maar steeds sneller tot ik als een stoommachine tussen haar tieten ramde. Ik hield dit 15 minuten vol en begon toen tijdens het stoten te spuiten. Het zaad vloog over haar gezicht en in haar haren. Toen ik uitgespoten was likte ik het zaad van haar gezicht, maar wat in haar haren zat liet ik zitten. Ik zei: dat is een nieuwe spoelglans.

We lagen een kleine 10 minuten van elkaar na te genieten toen ze voelde of mijn pik nog hard was waarna ze zei: nu mag je je pik voor het eerst in een echte vrouw steken. Laat me jouw pik in mijn kut voelen en rag me vol met je zaad. Ik zette mijn eikel tussen haar slijmerige schaamlippen en perste deze in een keer zo diep mogelijk in haar. Ze liet een harde kreun uit haar mond komen. Na 5 minuten op haar gelegen te hebben zei ze: nu wil ik bovenop. Ze liet me uit haar kut en duwde me op het matras en ging op mijn pik zitten. Heel langzaam begon ze op mij te rijden, heftig kreunend dat het zo lekker was. Ik kon dat slechts beamen en begon in haar te stoten elke keer dat ze omhoog ging. Hetty begon mij te melken met haar kutspieren en kwam 2 keer heftig klaar voor ik haar kut volspoot. Bij het uittrekken van mijn pik liep het zaad mee naar buiten en ze keek hoe het een plasje op mijn buik vormde. Het bleef echter niet op mijn buik liggen.

Hetty slurpte het op en slikte alles door. Ze liet zich daarna over mij heen vallen en begon me weer te kussen. Ze zei: hoe vond je het en ik antwoordde geweldig. Ze zei: het is lang geleden dat ik meer dan een keer ben klaargekomen tijdens seks. Ik zei de nacht is nog lang maar Hetty zei: eerst gaan we even slapen. Ze ging op haar zij liggen en ik lag achter haar. Met een hand begon ik met haar tieten te spelen en mijn pik lag tussen haar bil helften. Ik vroeg haar of ik mijn pik in haar kont mocht steken. Ze zei ok maar nu even niet neuken, laat hem daar maar rusten. Ik viel in slaap met mijn pik in haar kont en mijn hand op haar tiet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12682 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Eric gaat op kamers”

Plaats een reactie