BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Evenwicht 9

Evi en Julia samen

Op het einde van het verjaardagsfeestje, bracht Marcel, Lucie en Miranda naar hun thuis, dat was toch op zijn weg. Eens die weg waren, vroeg Carole of ik nog iets wou drinken en ik zei och, als het geen moeite is : “een koffie, met een Grand Marnier erbij”. Evi holde weg om mij een koffie te maken en Carole nam een cognacglas uit een kast en goot daar een ferme portie Grand Marnier bij.

Eens de koffie door Evi gebracht zette die zich in een zetel en zo zaten we alle drie apart in een zetel. Dan zei Evi : “mama, ik ben ontzettend blij met mijn verjaardagsfeestje en ook met de cadeautjes”. “Maar het grootste geschenk voor mijn achttiende verjaardag, is wat jij mij gegeven hebt, jij hebt mij een maand bij nonkel Marcel doen gaan werken als vakantiejob”. “Voor ik er aan begon, haatte ik je omdat je dat van me verlangde, maar nu, nu ik Gert heb leren kennen en ook het bedrijf van nonkel Marcel, moet ik toegeven, dat ik die vakantiejob het allergrootste en mooiste geschenk vind, dat je me ooit gegeven hebt of kon geven”. Carole keek verbaasd naar haar dochter.

Evi ging verder en zei : “ik zit nu drie weken bij Gert op kantoor en ik heb in die drie weken, meer over het leven geleerd dan alle jaren daarvoor”. “Je zult het misschien niet leuk vinden, mama, maar ik wil niet worden zoals gij”. “Jij bent al tien jaar erg ongelukkig, ook al heb je alles wat je maar wilt, geld genoeg, dankzij de alimentatie van papa, een dikke villa, kunnen gaan shoppen of reisjes maken, zoveel je wilt en toch ben je dood ongelukkig”. “Dat wil ik niet”. “Daarom mama, heb ik besloten om mijn leven heel anders in te richten dan tot nu toe”. Carole keek naar haar dochter met angst in de ogen.

Evi zei : “mama, ik heb beslist dat ik me door Gert hier ga laten ontmaagden”. Gert verslikte zich in zijn koffie. Carole wist even niet wat zeggen maar dan prevelde ze : “maar kindje toch, doe dat toch niet, alsjeblieft, ….”, maar Evi onderbrak haar en zei : “ik heb dat al beslist mama, daar ga ik niet meer over nadenken, dat staat vast”. “Ik wil niet één of ander puberaal gepruts door een leeftijdsgenoot, maar ik wil door iemand waar ik ondertussen echt veel respect voor gekregen heb, dat laten doen en dat is Gert hier”.

Carole dacht even aan de cadeaubon die ik Evi gegeven had en zei aarzelend : “morgen toch niet ?” Gert antwoordde daarop : “Carole, ik mag toch Carole zeggen, hoop ik, ik ga morgen Evi niet aanraken, maak je daar geen zorgen over, ze is morgen trouwens nog geen achttien, dat is maar eerst maandag”. “Wanneer dat ontmaagden gebeurt, weet ik niet, maar alleszins niet voor maandag, misschien verandert je dochter nog van gedachten, alhoewel ik dat betwijfel”. Carole zat verslagen in de zetel. “Meisje toch” prevelde ze, maar tegelijk besefte Carole dat het geen zin had om haar dochter het idee uit het hoofd te praten. Dan keek ze naar Gert en zei : “als je dat doet, dan ga je toch heel voorzichtig zijn, hoop ik”. “Gert knikte ter bevestiging. Carole durfde niets meer zeggen en Gert dronk dan maar zijn glas Grand Marnier leeg en zei dat hij wou doorgaan.

Evi begeleidde hem tot aan de voordeur en daar zei Gert : “morgen zeven uur bij mij op het adres op het kaartje, liefst wel helemaal netjes gewassen en gepoest op alle plekjes van je lichaam”. Hij lachte. Evi gaf hem een kus op de mond, weer zonder tong en zei : “Gert, besef goed, dat jij echt zin aan mijn leven bent gaan geven”.

Gert reed met een stijve lul in zijn jeans naar huis. Daar was niemand, behalve Max, de zwarte labrador. Gert ging met Max een korte wandeling doen, zonder langs de boerderij van Julie en Henk te passeren. Het was immers slechts vrijdag en Henk zou thuis zijn.

De zaterdagvoormiddag had Gert weer een klus te doen, tegen één uur was hij terug thuis en hij nam zich, na wat gegeten te hebben een zalig ligbad met Himalaya zout en een paar badparels er in, daarna schoor hij zijn ballen en bilspleet kaal, en alle haar rond zijn pik, dan deed hij een lekker geurtje op, Scandal van Gaulthier, als ik me niet vergis.

Dan ging hij naar de loods en zocht zich een boel spullen bij mekaar. Een stuk flexibele darm, een stuk bezemsteel met twee gaatjes in, een rol tape, een paar speciale klemmen, kortom de meeste dingen die hij bij Julia gebruikt had en wat jullie in deel vijf van dit verhaal konden lezen. Het enige dat hij er nog bij instak, was een voorbinddildo met bijbehorend harnas. De kleinere dildo, die normalerwijze aan de binnenkant van het harnas bevestigd is, had hij ook wel in de rugzak, maar niet aan de binnenkant van het harnas vast geklikt. Hij had die voorbinddildo in de loop van de week gekocht via baldishop.nl om er voor te zorgen dat Evi zich daarmee zou kunnen uitleven, maar zonder dat ze zich met de kleinere dildo, per ongeluk zou kunnen ontmaagden.

Hij had de hele zaterdag geen spoor van Katja gezien. Iets na zessen, zat hij een koffie te drinken op het terras achteraan de woning. Kwart voor zeven, kwam Evi aangefietst.

Gert vroeg : “iets drinken Evi ?” Die schudde van ‘neen’ en zei : “Gert, ik ontplof bijna van nieuwsgierigheid, dus laat me mijn cadeau zien alsjeblieft”. Gert lachte en zei : “dat komt er aan tegen acht uur, maar daarvoor moeten we eerst een kleine wandeling maken”. Evi keek verbaasd. Gert nam de leiband van Max, nam zijn rugzakje met de spullen er in en gebruikte de verkorte borstelsteel met aan de uiteinden elk een gaatje er in, als wandelstok.

Het was half acht toen hij zei : “kom Evi, we gaan op wandel”. Max kende de weg en ze liepen tussen de weilanden door in de richting van het bos.

Onderweg zei Gert : “Evi, we gaan op bezoek bij Julia, die is getrouwd met Henk, maar Henk is niet thuis, die gaat biljarten en komt rond een uur of twee, drie totaal bezopen thuis”. “Nadat ik meermaals vastgesteld had, dat Katja mij telkens ze uitging, mij grondig bedroog, ben ik iets met Julia begonnen”. “Dat is geen relatie zoals jij over relaties denkt, dat is meer een heel speciale band, met bijzondere activiteiten en ik wil jou daarmee laten kennis maken”. “Het kan zijn, dat jij daarna nooit nog iets met mij te maken wilt hebben, dat zou ik verschrikkelijk vinden, maar dat risico moet ik maar lopen”. “Ik denk dat je vandaag heel veel gaat bijleren en hopelijk ga je er ook van genieten”. “Na vandaag heb ik nog een vervolg in gedachten met iemand anders, waar ik nog nooit iets mee gedaan heb, maar als dat lukt, dan ga je pas echt voldoening vinden in het leven”. “Meer wil ik daar nu niet over vertellen”. Dat is het tweede deel van mijn cadeau aan jou en het derde deel, is de ontmaagding waar je over sprak, mocht je dat na deel één en deel twee, nog wensen.

Ondertussen wandelden ze achter Max aan, die overal al snuffelend rondliep.

“Nog één ding Evi” zei Gert, “vandaag ga ik je helemaal niet aanraken en ga ik exact vertellen wat je dient te doen”. “Niet commanderen, maar telkens vraag ik je of je wilt doen wat ik zeg”. “Julia, doet sowieso wat ik zeg en dat ga ik jou demonstreren door haar van alles te laten doen wat ik leuk vind en wat jij misschien ook leuk vindt”. “Dus vandaag, lieverd, mij niet tegenspreken, gewoon doen wat ik vraag en ik weet bijna zeker dat je er erg van gaat genieten”. Evi keek Gert een beetje wantrouwig aan, maar Gert zei : “vertrouw me maar en vertel me nadien wat je er van vond, wat je anders had gewild of wat je ook gewild zou hebben, maar wat niet op het ‘menu’ stond, vandaag”. Evi knikte.
Ze kwamen aan de boerderij van Julia en Max schoot het erf op.

Julia kwam naar buiten, lachte als ze Gert zag, maar haar lach verdween toen ze Evi naast Gert zag staan.

Gert ging op Julia toe, gaf haar een kus op de kaak en zei : “vandaag, wens ik een speciale medewerking van jou, ga jij precies doen wat ik je vraag ?” “Julia, ik heb beslist dat jij vandaag een speciale behandeling verdient zoals de laatste keer, maar met de hulp van Evi hier, die is mijn assistente voor vandaag”. “Vier handen kunnen meer dan twee en van haar hoef je geen angst te hebben, Evi gaat nooit indiscreet zijn”. Evi had die uitspraak gehoord en keek naar Julia. Die zei : “ja, Gert” en sloeg haar ogen neer. “Haal je emmertje met spullen” zei Gert. Julia draaide zich om, liep naar binnen, naar haar slaapkamer om het emmertje vanonder het bed te halen en kwam terug op erf. “Nu nog een koffie voor ons alle drie” zei Gert. Zonder een woord te zeggen, ging Julia naar haar keuken. Gert keek in het emmertje en onder een blauw handdoekje zag hij de nodige spullen liggen. Hij glimlachte en zei tegen Evi : “Evi, schat, Julia is een vrouw van weinig woorden, wen je daar alvast aan”.

Dan zei Gert nog : “Evi, ik weet dat je een hekel hebt om gecommandeerd te worden, maar maak, om mij plezier te doen, voor mij een uitzondering vanavond, bij het tweede gedeelte van wat ik in gedachten heb, voer jij de regie”. “Wat dat is, vertel ik je straks, als we terug naar mijn woning wandelen”. Evi knikte.

Julia kwam met drie mokken zwarte koffie aangelopen. Gert zei : “volg me” en hij liep naar de grote schuur, opende de poort en liep naar binnen. Eens Evi en Julia ook binnen waren, sloot hij de grote deur van de schuur en schoof er een dikke dwarsbalk voor in de voorzien haken.

Tegen Julia zei hij : “zet de mokken maar op de werkbank”. Die deed dat. Gert had zich omgedraaid en had een baal stro genomen en die met de korte kant tegen het paaltje gezet dat vastgeschroefd was tegen de muur van de schuur. Dan draaide hij zich om en ging naar Julia toe. “Vandaag wordt een heel speciale oefening Julia en enkel gericht om Evi hier van alles bij te brengen”. Julia had Gert die baal stro tegen de muur zien schuiven en had gezien dat Gert het emmertje met het blauwe handdoekje tegen die baal had gezet.

Gert zei : “Julia, kleed je helemaal uit”. Julia sloeg de ogen neer en begon zich helemaal uit te kleden. Dat was vlug gebeurd, want ze had enkel een slobbertrui aan en een lange rok. Haar grijze sokken mocht ze aanhouden.
Gert liep naar de werkbank en vond daar de koorden die hij de vorige keer gebruikt had om haar borsten op te binden.

Hij deed één lus rond één borst, wikkelde die helemaal rond die borst en liet Julia dan het uiteinde van dat touw strak houden. Dan deed Gert met de andere borst, hetzelfde. Weer liet hij Julia, ook dat uiteinde vast houden.

Dan wikkelde hij een touw van zo’n pak hooi of stro, rond haar hals, trok dat redelijk strak aan en bond dan de twee uiteinden van dat derde touw, elk aan een uiteinde van de twee eerste touwen. De borsten van Julia kleurden snel donkerrood.

Evi keek sprakeloos en gefascineerd toe. Gert zei : “Julia, hou je handen op de rug, net boven je kont”. Julia stond zo met vooruit gestoken, opgebonden borsten ten toon.

Gert draaide zich naar Evi en zei : “vind je dat geen mooi zicht ?” Evi knikte en Gert zag een glinstering in de ogen van Evi.

Dan zei Gert : “Evi, heb jij ooit iemand een tongkus gegeven of gekregen van iemand ?” Ze schudde van ‘neen’. Gert zei : “als er iemand is, die ongelofelijk goed kan tongkussen, dan is het Julia wel”. “Dus Evi, als jij een tongkus wilt ervaren, dan is Julia daarvoor de ideale persoon, ga op haar toe, hef haar hoofd een beetje op, kijk haar in de ogen, druk je lichaam tegen het hare, hou geen rekening met het effect daarvan op haar opgebonden borsten en zeg haar dat ze jou de allerbeste tongkus ooit moet geven”. Evi trok grote ogen en zei : “maar Julia is een vrouw…” Gert zei daarop : “dat heb je goed gezien, maar zij kust het allerbeste van alle vrouwen die ik ook echt gekust heb, dus je kunt het best van haar leren”. Evi’s ogen glinsterden.

Ze liep op Julia toe en ging vlak voor haar staan. Gert zei : “Julia, hou je handen op de rug en Evi, neem haar hoofd tussen je twee handen, draai het wat omhoog en zeg haar dat ze je moet kussen”. Gert was op een krukje voor de werkbank gaan zitten.

Evi legde haar handen aan beide kanten van Julia op de kaken, duwde zo het hoofd van Julia omhoog en dan keken ze mekaar recht in de ogen. Evi vroeg : “wil je me kussen Julia ?” Maar Julia bewoog niet. Gert greep in en zei : “Evi niet vragen, maar eisen want Julia reageert niet op vragen” en dan zei hij hard : “Julia, geef Evi de beste tongkus van heel je leven, NU !” Het hoofd van Julia kwam dichterbij dat van Evi. Julia kreunde omdat haar opgebonden borsten enigszins plat gedrukt werden, maar dan vonden die twee mekaars lippen. Eerst wat voorzichtig kusten ze mekaar, zowat aarzelend, maar dan zei Gert : “Julia, kus haar passioneel en hevig, laat zien dat je graag een tongkus geeft en krijgt”. Julia luisterde perfect en begon heel passioneel te kussen. Evi liet zich niet onbetuigd en deed fel mee. Na een minuut of twee stonden ze even uit te hijgen met hun gelaat op geen vijf centimeter van mekaar. Het speeksel droop al uit hun beider mondhoeken. Gert zei gewoon : “nog”. Nu heel gewillig begon Julia opnieuw te kussen en Evi deed weer gulzig mee. Na de volgende adempauze, moest Gert niets meer zeggen, want Evi trok het hoofd van Julia met haar twee handen naar zich toe en begon opnieuw grof en hevig te tongzoenen. Gert liet begaan.

Dan stond Gert op en liep naar het emmertje. Hij zei nog : “doe rustig verder” en hij haalde de twee dildo’s uit het emmertje, zette die allebei op ‘on’ en stak die dan in de openingen van het paaltje tegen de muur. Daar bromden die lustig verder als twee uitsteeksels van het paaltje. Bij de volgende adempauze van het tongkussen zei Gert : “genoeg gekust Evi, je kunt dat later nog verder oefenen, maar nu is er werk aan de winkel.

Tegen Julia zei hij : “leg je in positie op het baal stro”. Julia ging op het baal zitten, schoof haar onderkant in de richting van de twee vibrators en ging dan op haar rug liggen. Door het opgespannen zijn van haar twee borsten, bleven die kaarsrecht omhoog staan.

Gert deed een band velcro rond elk van haar enkels, stak daar en spanbandje tussen en met dat bandje bond hij door de gaten in de afgezaagde borstelsteel, haar benen in een grote V-vorm vast.

Julia had haar kutje op het einde van één korte kant van het baal stro gelegd en Gert schoof haar met baal en al, richting paaltje. Julia keek dankbaar naar hem en ze hielp het geheel door haar kut met één hand open te trekken, om de bovensten vibrator makkelijker in haar kut te laten schuiven en tegelijk, met de andere hand, de andere vibrator in haar aars te laten schuiven. Beiden vibrators trilden stevig door en Evi, was naast de liggende Julia komen staan en zag die twee roze dingen helemaal in Julia verdwijnen. Evi trok grote ogen van verbazing.

Dan greep Gert naar het emmertje, zette dat achter het baal op de grond en zei tegen Evi : “help me even, en zet aan jouw kant dezelfde wasknijpers neer als ik aan deze kant”.

Gert nam eerst een grote plastiek wasknijper en zette die op de tepel van Julia aan zijn kant, die kreunde direct, dan nam hij er nog twee, nam met twee vingers één buitenste kutlip aan zijn kant vast en zette onderaan een grote wasknijper en bovenaan de andere. Evi deed minutieus hetzelfde.

Dan greep Gert een hele boel kleinere wasknijpers, zette er een tiental van op de dikke borsten van Julia, in een cirkel, dan een tiental op de zijkanten van haar buik, dan op de binnenkant van haar dij, aan zijn kant en hij vroeg aan Evi hetzelfde aan haar kant te doen. Dat deed ze ook heer precies. Gert zette nog een laatste grote knijper, met zo’n nijpgedeelte van twee centimeter breed, pal op de klit van Julia. Het emmertje was leeg. Zeven grote knijpers op haar lichaam en nog een zestigtal gewone wasknijpers verdeeld over heel het lichaam van knie tot hals van Julia. Die kreunde nu bijna aan één stuk door.

Gert zette een stap achteruit en zei : “zo, dat is mooi gedaan” en hij ging terug op het krukje zitten. Dan zei hij : “Evi lieverd, ik ging je vandaag niet aanraken en dat blijft zo, maar ik heb niet gezegd dat jij niet zou aangeraakt worden”. “Je hebt daarnet erg geil gekust met Julia en blijkbaar vond je dat erg leuk, wel nu is het tijd voor een volgende stap”. “Kleed je helemaal uit, wees niet verlegen en laat Julia jouw kutje likken, je gaat het enorm opwindend vinden”. Blijkbaar had Evi er helemaal geen moeite mee om zich in haar blootje te zetten, ook al had Gert haar nog nooit naakt gezien, maar die had beloofd haar niet aan te raken en Julia lag daar ook helemaal bloot, dat maakte het voor haar gemakkelijker. Twee minuten later lag de kleding van Evi, netjes op een stapel kisten die daar stond. Haar sneakers en witte sokken had ze aangehouden, de grond was inderdaad niet helemaal proper, maar haar rokje, haar bloeze, haar champagnekleurige lingerie, die ze de dag ervoor van haar mama cadeau had gekregen, lagen bovenop de bovenste kist.

Julia, lag ruggelings op het baal stro met haar hoofd een beetje achterover, over de andere korte kant van het baal stro. Gert zei : “Julia, ik weet niet of jij ooit een kutje gelikt hebt, maar je krijgt nu een mooi kutje voorgeschoteld waar nog nooit iemand aan gelikt heeft”. “Een première, als het ware”. Tegen Evi zei Gert : “ga met je mooi kutje boven haar mond staan, zak wat door je knieën en laat je kutje grondig tongen door Julia”. Tegen Julia zei Gert : “Julia, leg je handen op het kontje van Evi, streel dat kontje en lik haar zo grondig mogelijk”.

Gert ging met zijn krukje wat zijdelings van het duo zitten op een dikke meter afstand. Hij zag de tong van Julia heftig van boven naar beneden door het kutje van Evi schieten, af en toe, hield ze in het midden wat stil en stak haar tong zo diep mogelijk in Evi om die daar dan te laten rond kronkelen. Daarna deed ze weer lange halen van boven naar beneden. Het tipje van haar tong vertrok steeds vanop het klitje van Evi. Tegen Evi zei Gert : “Evi, je hebt prachtig, mooie borsten, streel ze met beide handen”. Evi deed prompt wat Gert vroeg en begon tegelijk ook zacht te kreunen.

Na zo’n tien minuten groeiend genot voor Evi, zei Gert : “nu haar klit bewerken Julia”. Die zoog zich direct vast op het klitje van Evi en die begon ineens heel heftig te kreunen. De ‘oooohhhhhhh’s’ en de ‘aaaaahhhhhhhh’s’ volgden mekaar aan een stuk op.

Gert observeerde het gebeuren. Hij zag vlak voor zich de slanke Evi, helemaal in haar blootje, slank, met op elk van haar prachtige, stevige borsten een hand die kneedde, opgespannen spieren, genietend van de tong van Julie die heftig te keer ging in haar kutje. Ze genoot duidelijk.

Onder Evi, op haar rug, lag een naakte Julie met een vibrator diep in haar kut, ééntje diep in haar kontje en verder haar ietwat mollig lichaam bezaaid met wasknijpers.

Gert zag dat Evi gefascineerd naar het naakte lichaam van Julia keek, hij zag dat bij Evi de geilheid zienderogen steeg. In geen tijd zou Julie er in slagen om Evi klaar te laten komen. Dus greep hij weer in en zei hard : “Evi, omdraaien”. Evi keek onbegrijpend op maar zag het ernstige gelaat van Gert. Die zei nogmaals : “recht komen en omdraaien, anders kom jij veel te snel klaar”.

Dik tegen haar zin, kwam Evi recht. Ze draaide zich om en keek daarbij naar Gert. Tegen Evi zei hij : “je nu traag laten zakken, en Julia gaat zo jou kontje likken”. Tegen Julia zei hij , terwijl met een paar vingers tegen de grote wasknijper op de klit van Julia tikte : “meisje, je krijgt een maagdelijk kontje aangeboden, neuk dat kontje met je tong alsjeblieft”. Evi zakte door, nu met haar rug naar de onderkant van Julie gericht, met gestrekte armen steunend op haar knieën, en ze liet zo haar kontje op het gelaat van Julia zakken. Die stak prompt haar tong in het sterretje van Evi. Dat ontlokte haar een felle kreun. Julia begon direct haar tong in en uit het aarsje van Evi te bewegen. Evi’s ogen werden groot. Die tong gaf haar een zalig en opwindend gevoel.

Gert liet die twee een tijdje betijen. Dan zei hij : “Evi terug omdraaien en terug je kutje op haar mond zetten, maar niet klaarkomen en je handen niet meer op je eigen borsten zetten, maar je met die van Julia bezig houden”. “Ik zal het je even voordoen”.

Evi draaide zich om, liet zich met haar kutje terug op de mond van Julia zakken, maar wist niet wat met haar handen te doen. Gert greep met elk van zijn handen één grote wasknijper die op de tepels van Julia stonden, vast en trok die dan omhoog. Onmiddellijk werd het gelik van Julia aan het kutje van Evi onderbroken en vervangen door een hevig gekreun van pijn. Dan liet Gert die wasknijpers los, de borsten vielen terug in de oorspronkelijk opgebonden positie en Julia hervatte haar likken aan het kutje van Evi.
Gert nam nogmaals die twee wasknijpers vast en trok ineens fel door. Heel de tepel en het tepelhof van elke afgebonden borst van Julia werd zo hevig omhoog getrokken. Evi hoorde onder haar kutje een felle gil. Weer liet Gert los en weer likte Julia verder.

“Nu jij”, zei Gert. Evi had weer die glinstering in haar ogen en met elke hand trok ze die wasknijpers fel in de hoogte. Weer gilde Julia. Dan liet Evi los en wachtte een paar seconden, om dan weer dezelfde beweging te doen met die wasknijpers.

Gert overzag het geheel. Julia likte enkel nog aan het klitje van Evi, als haar borsten niet omhoog getrokken werden. Liet Evi los, dan likte Julia telkens verder.

Gert zat er wat werkloos bij, vond het geheel uitermate opwindend, maar was tevreden dat Evi niet ineens klaar gelikt werd. Dat was ook de reden waarom hij haar kontje ook door Julia had laten verwennen. Anders was ze al zeker klaargekomen onder het lik-geweld van Julia. Zelf wou hij ook iets doen en bij de volgende opwaartse trekbeweging van de tepels van Julia, door Evi, deed Gert mee, door aan de grote wasknijper die op het klitje van Julia stond, ook te trekken. Dat ontlokte een enorme gil van Julia, onder het kutje van Evi.

Gert zei daarop : “Evi, telkens we trekken, zak dan een beetje door met je kutje op de mond van Julia, zo dempen we haar geluiden”. Met een verbeten trek op haar gelaat, knikte Evi. Het omhoog trekken van klit en tepels ging om de tien seconden door, beiden trokken dan die klit en die tepels gedurende een tiental seconden zo ver mogelijk omhoog en lieten die dan los, om ze dan, na weer tien seconden weer omhoog te trekken.

Enkel tijdens de tien seconden dat Gert en Evi de klit en tepels lieten rusten, likte Julia verder en zo kreeg Evi telkens een bijkomend laagje geile opwinding er bij. Door de korte onderbreking zakte dat een beetje terug om dan weer door de tong van Julia omhoog gestuwd te worden.

Een hele tijd, gingen Gert en Evi zo door en telkens dreef Julia het genot bij Evi hoger en hoger.

Dat kon natuurlijk niet blijven duren en op een bepaald moment zei Gert tegen Evi : “terug je eigen borsten kneden”. Evi deed dat prompt en ze nam tussen elke duim en wijsvinger van haar eigen handen, één van haar tepels vast en trok er aan.

Wat Gert opviel, was dat ze nu veel harder aan haar eigen tepels trok dan in het begin van hun oefening.

Gert zei dan tegen Julia : “nu doorlikken Julia, ik wil ons Evi hier op jouw smoeltje zien klaarkomen, doe je best geile teef, nu likken alsof je leven ervan afhangt”. “Komaan geile slet, harder likken, zuig aan haar klitje, nog harder hete trien, likken verdomme, harder zuigen !!!” Dat laatste had Gert hard geroepen en na geen twee minuten, begon Evi keihard en langdurig te gillen : “oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh”. Ze krijst het uit en het geluid van haar orgasme galmde doorheen de schuur. Haar handen waren stilgevallen op haar borsten en bezweet maar bewegingsloos, keek ze naar beneden, naar het geile lichaam van Julia en ze hijgde uit. Julia was niet meer aan de klit aan het zuigen, maar likte en zoog gewoon alle sappen uit het kutje van Evi, zonder diens klitje nog aan te raken.

Na verschillende minuten, toen de ademhaling van Evi enigszins terug op normaal niveau zat, zei Gert : “wel Evi, kom maar recht, in denk dat Julia ferm haar best gedaan heeft”.

Evi knikte en zei : “Gert, ik heb al honderden keren, mezelf klaar gevingerd op mijn slaapkamer en dat was wel tof, maar dit orgasme van zonet, dat was een heel ander kaliber”. “Het werd zelfs zwart voor mijn ogen”. “Zo gigantisch intens, ben ik nog nooit klaargekomen, ik wist niet dat zoiets kon of bestond”.

Gert glimlachte en zei : “er is nog veel meer Evi, maar nu moeten we, als je tenminste terug bij je positieven bent, onze Julia hier nog bedanken”. “Ik zal je even voordoen wat ik bedoel”.

Gert stond aan de linkerkant van de op haar rug liggende Julia en Evi aan de andere kant. “Neem met één hand, haar rechter hand in de jouwe, alsjeblieft” zei Gert. Hij deed hetzelfde met de linker hand van Julia. “Hou haar hand vast Evi zo kan ze zelf niets doen, dus laat die hand niet los”. Dan nam Gert de lederen riem van Max, de hond, plooide die dubbel en zei tegen Evi : “je ziet al die wasknijpers op haar lichaam staan, wel het is nu kwestie van die van haar lichaam af te slaan”. Evi keek naar Gert met ogen vol consternatie, ‘dat kon toch niet’ dacht ze bij zichzelf. Maar Gert diende met één harde uithaal een slag toe met de hondenriem over de buik van Julia. Die gilde het uit.

Gert zei : “Julia, schat, vergeet ‘rood’ niet”. Op het moment dat de slag van de riem op de buik van Julia was terecht gekomen, vlogen twee kleine wasknijpers van haar buik weg. Tegelijk voelde zowel Gert als Evi, een snok aan hun armen, doordat Julia in reflex haar twee handen in de richting van haar buik wou trekken, maar omdat zowel Gert als Evi elk één arm in bedwang hielden, kon ze geen kant op.

Gert reikte de hondenriem over het lichaam aan Evi, aan, “nu jij” zei hij. “Goed doorslaan, Evi, geen half werk”. Evi sloeg met de hondenriem, één keer op de buik van Julia. Niets gebeurde, geen reflexreactie van Julia. “Sla eens een keer of tien, zo hard je kunt Evi” vroeg, Gert. Evi deed dat en dat gaf haar een enorm opwindend gevoel, maar Julia kreunde nauwelijks.

Gert liet Julia even los, trok zijn broeksriem uit zijn jeans, gaf die aan Evi, zei dat ze haar hand net achter de gesp moest zetten en het uiteinde van de riem eveneens in de hand steken, dan had ze een lus en dan moest ze zo hard ze kon doorslaan.

Gert nam zelf de hondenriem over van Evi, hij zei : “om beurten, jij slaat zo hard je kunt, dan ik, dan weer jij en zo verder”.

De eerste slag van Evi, kwam veel harder aan op de onderbuik van Julia, Gert sloeg vlak daarna, dwars over de dikke borsten van Julia en die begon hevig te kreunen. Evi sloeg weer, nu ook dwars over de borsten, dus sloeg Gert vlak daarna op de venusheuvel van Julia. Ze kregen een goed ritme te pakken, Gert sloeg ergens op het lichaam van Julia, Evi deed dat onmiddellijk daarna ook met de broeksriem, op dezelfde plek. Het gekreun van Julia, werd nu een aaneenschakeling van ‘aaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii’s’, maar daardoor lieten Gert en Evi zich niet afleiden.

Na meer dan vijftig slagen elk, begon Julia heel hard in de handen van Gert en Evi te nijpen. De ‘aaahhhh’s’ werden nu aangevuld met ‘jjjjjaaaaaaaaaaa’s’ van genot en dus besloten Gert en Evi nog harder, zo hard ze enigszins konden te slaan op het geile lijf van Julia.

De twee vibrators zaten nog steeds in het kutje en kontje van Julia te brommen. Julia begon te schokken. Heel haar lichaam spande op. De geluiden die ze produceerde werden onverstaanbaar, het was meer een mengeling van gekrijs en gegil. De wasknijpers vlogen in het rond, Gert was er in geslaagd om één grote wasknijper van één van haar tepels af te slaan, iets later had Evi dat ook gekund met de ander tepel. Dan was er een regen van slagen op die twee borsten terecht gekomen, daarna werden de wasknijpers op de kutlippen eraf geslagen en kreeg het hele kutje een regen van slagen te verwerken en als apotheose, sloeg Gert op een bepaald moment de grote wasknijper van het klitje van Julia weg. Dat gaf een oorverdovende gil uit de mond van Julia en op dat moment begon ze als een fontein uit haar kutje te spuiten.

Evi keek met verstomming naar de verschillende stralen kutvocht die uit Julia tegen de muur spoten. Ze vergat zelfs verder te slaan en keek stomverbaasd naar het gebeuren.

Gert liet de hondenriem vallen en nam met één hand het hoofd van Julia vast, drukte dat tegen zijn dij en begon zachtjes het hoofd en de haren van Julia te strelen.

Tegen Evi zei hij : “lieverd, wil jij haar beide borsten even zachtjes likken alsjeblieft”. Gewillig ging Evi in op het verzoek, met lange, zachte halen van haar tong, ging ze over de borsten van Julia. De ademhaling van Julia vertraagde langzaam.

Dan reikte Gert, Evi een flacon bodylotion aan en vroeg, wil je haar overal daarmee insmeren alsjeblieft, zeker overal waar je rode strepen ziet”. Evi deed ook dat, duidelijk met heel veel zachtheid. Elk rood plekje op het lichaam van Julia, kreeg liefdevolle verzorging.

Eens dat gebeurt, zei Gert : “geef haar nu een goeie kus liefje, ze heeft het meer dan verdient”. Evi ging op haar knieën naast het hoofd van Julia zitten, boog zich voorover en gaf Julia een langdurige en serene tongkus.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 7008 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Evenwicht 9”

Plaats een reactie