BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Even er tussenuit – deel 1

Vakantie IbizaHè hè, ze zat. De hele dag gehaast. Gewerkt, boodschappen, kleding inpakken, maar het was gelukt. Hier zat ze dan in het vliegtuig. Naast haar zat Claudia. Ook zij zag eruit alsof ze aan vakantie toe was. Beide dames keken elkaar aan en begonnen te lachen. “Ik heb er zin in “, zei Saskia. “Ik ook, heel veel zin”.

Claudia en Saskia gingen met zijn tweeën een week naar Ibiza. Vorige week stelde Saskia voor om lekker met zijn tweeën weg te gaan. Ze had hard gewerkt en was toe aan wat rust, zon, lekker eten en seks. “Dan moeten we naar Ibiza”, zei Claudia. Seks in overvloed en ook zon en rust is daar mogelijk. Zo gezegd, zo gedaan. De reis was zo geboekt en hier zaten ze dan.

Op het vliegveld van Ibiza werden ze opgehaald door een taxi. De dames stapten achter in en zakten onderuit op de bank. “Heerlijk hier. Lekker die zon, beter dan bij ons in Nederland”, zei Saskia. Claudia beaamde dit. Bij het hotel aangekomen werden ze naar hun kamer gebracht. Een heerlijke, frisse, witte kamer. Alles ingericht in Ibiza-stijl. Snel pakten ze hun koffers uit, trokken hun zwemkleding aan en vertrokken richting het zwembad.
Een prachtig zwembad strekte zich voor hun uit. Ze gingen eerst een paar lekkere cocktails halen en gingen liggen op de 2 vrije ligbedden vlakbij de ingang van het zwembad. Heerlijk loom strekten ze zich uit. De zon scheen over hun lichamen en samen proosten ze op een heerlijke vakantie.
Claudia viel al snel in slaap, maar Saskia was klaar wakker. Ze genoot altijd al als de zon op haar lichaam scheen. Een heerlijk loom gevoel trok door haar lichaam. Ze ging op haar buik liggen en kon zo het hele zwembad goed overzien. Langzaam bekeek ze de mensen die in het zwembad stonden, op de rand van het zwembad zaten en op de andere bedden lagen.

Heel rustig ging haar blik, van achter haar zonnebril, van rechts langzaam naar links. Op de bedden lagen mensen te kletsen, te slapen, te lezen en ook rond te kijken. Ze zag een groep lekkere mannen. Lang, slank, gespierd en luid lachend. Toen ze het groepje bespiedde, stak er één man zijn hand op en zwaaide. Ze keek om zich heen, maar dit was toch echt voor haar bedoeld. Ze maakte een kleine beweging, alsof ze terug zwaaide. Ze schaamde zich een beetje, dat ze hier zo iedereen aan het bekijken was, maar dit was juist zo leuk om te doen. Iedereen bekijken en er zelf een verhaal bij verzinnen over hun thuissituatie, hun werk, hobby’s.

De groep mannen was zeker hier voor wat plezier. Zou het een voetbalteam zijn, atleten of gewoon een groep vrienden? Haar blik dwaalde verder naar links. “Zal ik je even insmeren?” Saskia schrok op. Ze keek om en zag de man staan die eerder naar haar gezwaaid had. Insmeren? Wat een slechte smoes om contact te zoeken, maar ze moest toch ingesmeerd worden en Claudia sliep nog. “Ja hoor, graag”, antwoordde ze.

De man zag er heerlijk uit. Brede schouders, een platte buik en lekkere billen. Precies de drie dingen waar Saskia zo van hield. In de kleur van de ogen was Saskia nooit zo geïnteresseerd, hoogstens de glinstering in de ogen van een man, die duiden op humor en geilheid. “Hoi, ik ben Luuk, ik zag je net kijken. Was je iedereen in het zwembad aan het scannen?” zei Luuk. “Ja, ik vind het altijd leuk om mensen te kijken en er verhalen bij te verzinnen. Zijn jullie een vriendengroep of een sportteam of zo?”.

Ondertussen pakte Luuk zonnebrand, goot wat olie op zijn handen en begon haar zachtjes bij haar schouders in te smeren. “Wij zijn op teambuilding van het werk. Wij zijn hier 3 dagen, lezingen volgen, opdrachten uitvoeren en sporten”. Zijn handen gleden langzaam naar beneden over haar rug. Zijn handen bleven bij haar bikinibroekje steken. Zijn vingertoppen gleden een klein stukje onder de rand van haar broekje. Juist hier verbrand je vaak het snelst, hoorde Saskia Luuk zeggen.

Doorzichtige versiertruc, maar heerlijk. Hij ging bij haar benen verder. Loom gleden zijn handen van haar voeten naar de plek waar haar benen bij elkaar kwamen. Door de zon, dit heerlijk masseren en dit aangenaam gezelschap voelde ze zich vochtig worden tussen haar benen. Tergend langzaam gleden zijn vingertoppen omhoog en duwden iets tegen haar spleetje aan. Dit vond ze zo geil, ze keek met een zwoele blik om en ontmoette zijn ondeugende blik. “Je hebt daar een nat plekje zitten”, zei hij. “Ik weet het”, antwoordde Saskia. “Daar kan ik wel iets aan doen hoor, kom ga mee ik laat je de oplossing zien”. Hij trok Saskia aan haar handen omhoog, “per ongeluk“ raakte hij met zijn armen haar borsten aan. Saskia zoog lucht naar binnen. Dit moest niet veel langer duren.

Luuk leidde haar rond in het hotel, door de tuin liepen ze naar zee. Langzaam trok hij Saskia de duinen in. Hier waren weinig mensen. Hij trok haar op de grond tussen het hoge gras. Als ze zo lagen, zag niemand hen liggen. Zijn hand gleed tussen haar benen in haar broekje. Hij speelde met haar klitje. Zijn vingers gleden rond haar knopje. Dit was al zeer gevoelig, door de geiligheid die al door haar lichaam stroomde.

Hij begon langzaam en draaide steeds sneller rondjes. Hij trok haar tegen zijn borst aan. “Wat ben je lekker”, zei hij. Hij kuste haar op haar mond en zijn tong verkende haar mond rustig. Terwijl zij hier van genoot, voelde ze dat ze klaar ging komen. Luuk voelde het aankomen en bleef haar kussen. Heftig kwam ze klaar, ze kreunde, schokte en trilde. Na een minuut ebde het gevoel weg. “Dat was lekker”, kreunde ze.

Haar hand gleed over zijn lijf. Zijn brede schouders, zijn armen. Langzaam verkende ze zijn billen en naar voren naar zijn lul. Deze was lekker hard en groot. Met haar vingers voelde ze over zijn eikel, zijn stam en zijn ballen. Hij kreunde en keek haar zwoel aan. Ik ga je neuken. Ik ga langzaam mijn lul in jouw kutje steken. Hij trok snel zijn broek uit en trok ook het bikinibroekje van Saskia uit. Hij pakte zijn lul en gleed door haar spleetje zonder in haar kutje te stoten. Hij legde Saskia op haar rug en ging op haar liggen. Langzaam duwde hij zijn flinke eikel tegen haar vagina. Saskia zag zijn stijve en grote lul zachtjes in haar kutje verdwijnen.

Hij gleed eerst langzaam heen en weer, met zijn stijve lul tegen haar g-plek. Weer voelde Saskia zich heet worden. Luuk voerde het tempo op en stootte diep en snel in haar. Saskia greep zijn schouders vast en genoot volop van haar gespierde minnaar. Ze voelde zich bemind en voelde dat er weer een orgasme aan kwam. “Zo door blijven gaan”, kreunde ze. Dat liet Luuk zich geen twee keer zeggen. Hij bleef bewegen en liet haar genieten. “Ik kom weer klaar”, kreunde ze. Ze voelde al haar inwendige spieren verkrampen. Luuk stootte hard en diep in haar en kwam ook kreunend klaar.
Ze bleven naast elkaar liggen en genoten nog even na. “Kom nog even mee de zee in, dan valt dat nat plekje niet meer zo op”. Hij grinnikte en trok haar tegen zich aan. “Gaan jullie samen met ons op stap? Ik wil vanavond nog meer met je doen”. Hij kuste Saskia zachtjes op haar mond. Saskia had hier wel zin in, maar moest nog even met Claudia overleggen.

Langzaam liepen ze terug naar het zwembad. Claudia sliep nog steeds. Toen Saskia op haar ligbed ging liggen, werd Claudia wakker. Het is hier heerlijk zei Saskia. We gaan vanavond verder op ontdekking hier op Ibiza. We gaan met een lekkere groep mannen op stap vanavond. Claudia keek haar vriendin aan en zei: “Daar heb ik ook wel zin in”.

Geschreven door Monique

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7878 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Even er tussenuit – deel 1”

Plaats een reactie