BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jacqueline

ontmoeting en overspel2023 Jacqueline

Net mijn vrouw afgeleverd op de dienst apneu , waar ze een nachtje moet slapen met allerhande buisjes en draden op het lichaam. Het wordt al donker want we zijn half november maar ik heb zin in een koffie met een taartje en ga de refter van het ziekenhuis binnen. Ik zoek een rustig plaatsje en zie Jacqueline, de echtgenote van een kennis die ik al jarenlang niet meer heb gezien. Ik vraag of ik aan haar tafeltje mag plaatsnemen. Ze zegt glimlachend ja want Frans, haar echtgenoot, ligt in kamer 413 zegt ze en mag voorlopig niet naar huis. Oei zeg ik en Jacqueline vertelt dat hij el enkele jaren allerhande kwaaltjes heeft maar dat de huidige situatie alles behalve gunstig is.

Ze ziet mijn gelaatsuitdrukking versomberen maar zegt meteen, na 5 jaar ben ik gewend geworden om de integrale zorg voor Frans op mij te nemen. Niet gemakkelijk, zegt ze , want stap voor stap wordt de situatie echt erg moeilijk. Niet alleen ziek, slecht zien, en amper wisselwerking door dementie. Zelfs affectie mis ik enorm. Ik weet niet wat zeggen maar voel dat het haar oplucht door de dingen te kunnen zeggen die op haar maag liggen, dus ik luister en vraag of ik haar een koffie mag aanbieden met een troostend gebakje en ze knikt. Gelukkig is er niet te veel volk zodat ik snel terug ben en zie waterige ogen die tranen onderdrukken. Mijn hart smelt maar ik moet me sterk houden.

Weet je, eigenlijk ben ik al een hele tijd weduwe want Frans is als persoon niet meer aanwezig. Wel het lichaam maar al lang niet meer met verstand. En dan nog, een lichaam dat niet functioneert zoals het een 60 jarige past. En sex is een probleem zonder oplossing. Tenzij, nu ja , de zelfbediening. Alles draait op mij , met de daarbij horende verantwoordelijkheid van het draaiende houden van het gezin. Eén geluk , dat we financieel onafhankelijk zijn, anders was ik al lang onderuitgegaan. Vrienden heb ik amper want de sociale contacten zijn stap voor stap uitgedoofd , want buiten de huishoudelijke opdrachten is het snel snel naar huis, want Frans kan mij amper missen. Het spijt me dat ik je overlaad met mijn zorgen , maar eens moet ik het kunnen uitspuwen dat lucht mij op. Dank om te luisteren, laten we de koffie niet koud worden en dank voor het taartje.

Ik ben bang om mijn verhaal te vertellen want buiten enige lichamelijke haperingen bij ons, vrouw en ik zijn 71, is onze situatie oké.. Toch zeg ik dat ik geluk heb om met twee, in beter omstandigheden te kunnen oud worden. Ook al zijn er ook bij ons haperingen. “Vertel” zegt Jacqueline, maar ik twijfel omdat de haperingen eerder tot de intieme context behoren. “Ik was vrijuit doe jij ook maar , zegt ze” Onze haperingen zijn ook het lichaam, de spieren, slecht horen, kijk maar naar de oor apparaatjes die ik draag. Ze lacht en zegt dat het klein bier is wat ik moet beamen. Of toch , om heel eerlijk te zijn, is er een probleempje dat of aan mijn vrouw of aan mij ligt. Bij onze sex is penetreren een probleem omdat zij niet echt nat wordt en ik niet 100% stijf wordt. Ze stelt voor om met mijn vrouw naar sex video’s te kijken al heeft het bij mij en Frans niet geholpen. Ik heb een serie video’s , zegt ze over allerhande thema’s. Ik heb gezocht naar de verschillende mogelijkheden in de hoop video’s te vinden waarop Frans reageerde. Maar niets hielp, Ze liggen daar thuis stof te vergaren en ik blijf op mijn honger zitten.

Nu ja , ik heb handmiddeltjes maar ik droom steeds meer van het echte werk. Wat een onderwerp om met een half vreemde te bespreken zegt Jacqueline en ze glimlacht. Oei zegt ze over 10 minuten moet ik de bus nemen aan de ingang van het hospitaal. Ik stel haar voor om met mij mee te rijden want ze woont op mijn terugweg. Mijn wagen staat hier in de ondergrondse parking van het hospitaal. Oké zegt Jacqueline dan hoeven we ook niet meteen te vertrekken en kan ik jouw misschien wat aanbieden. Het werd een biertje voor mij en een glaasje witte wijn voor haar. Er verloopt al snel een half uurtje.

Dan gaan we naar de parking en we vertrekken voor goed 3 kwartier autorit. In de wagen zegt Jacqueline dat ze door het onderwerp een beetje opgewonden is geraakt en ze vraagt om op een parking even te stoppen. Ik stop en ze stapt uit en doet haar slipje uit. Kletsnat zegt ze , sorry voor het oponthoud. Ik bloos maar in het donker ziet ze dat niet. Bijna thuis nodigt ze me uit om even binnen te komen dan kan ze enkele video’s meegeven voor mijn probleem en ze lacht. Ik lach ook en stem toe. Eens binnen haalt ze een doos boven met wel 30 video’s. Allerhande zegt ze, van amateur over homo en lesbisch over sex op parking.

Sex op parking zie ik niet meer zitten zeg ik, daarvoor zijn onze jaren te ver gevorderd en nu schatert ze. Je mag er enkele video’s uitkiezen en ze meenemen naar huis. Mijn videoapparaat werkt feilloos zegt ze en zonder wachten duwde ze een bandje in het apparaat. Bleek het een dame die , bij toekijken van haar man, door een groot geschapen Afrikaan werd verwend. Ook ik reageerde nu en Jacqueline legde haar hand op mijn dij. Voel je wat, vroeg ze en schoof door om aan den lijve vast te stellen dat ik klaar was voor een spelletje sex buiten de lijntjes. Nu ze zeker was van haar stuk zochten haar lippen de mijne en ze drukte mijn hand onder haar rok tegen haar natte naakte spons. Ze kreunde meteen en vroeg of ik haar fantasie wou helpen waarmaken. Echte sex met penetratie zoals ze al jaren niet meer had gekregen.

Super geil trok ze mij mee naar boven en terwijl wij de slaapkamer binnen schuifelden hielpen wij elkaars kleren verwijderen. Tegen dat wij op bed neerploften waren we beiden naakt en een opgewonden Jacqueline gaf mij rillend de blowjob van mijn leven. Toen ze mij voelde komen stopte ze en kneep in mijn geslacht om vroeg klaarkomen te voorkomen. Verwen mij ook , vroeg ze en duwde mijn hoofd tussen haar benen. Haar spons was nat maar dat deerde deze geile gozer niet en de beurt die haar clitoris kreeg zorgde voor een ongecontroleerde uitbarsting. Sorry zei ze maar het was onhoudbaar na zovele jaren droogte. We gaan voor meerdere orgasmes maar nu moet jij je niet inhouden . Schuif maar binnen dan kunnen we na uw explosie de sexvideo afkijken en weet, ik zag hem al, het zal je over een half uurtje de gelegenheid geven om nogmaals je zaad te geven , liefst in mijn mondje dan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11101 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Jacqueline”

Plaats een reactie