BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geheim verlangen 18

In gedachten verzonken zit ik op de bank naar de tv te staren. Het scherm is koud en zwart. Rons woorden blijven nagalmen in mijn hoofd.
“Hij komt hier niet heen om enkel te vragen hoe het met je gaat. Lees anders zijn laatste boek maar, misschien vind je daar het antwoord in.”
Ik heb nog geen enkel boek van Edwin gelezen. We kennen elkaar al jaren, maar ik heb nooit de behoefte gehad zijn verhalen te lezen.
Ik kijk op de klok. Paul is op zijn werk op school en Ron zal waarschijnlijk ook nog wel aan het werk zijn. De huisarts is op cursus, dus heb ik vandaag vrij.

De deurbel gaat. Ik kom overeind en doe de voordeur open. Daar staat Edwin, keurig op tijd. Ik laat hem binnen en doe de deur achter hem dicht.
“Sorry van gisteren,” zeg ik. “Je overviel me nogal.”
Edwin kijkt me aan. “Dat vermoedde ik al. Is hij de reden dat ik je nauwelijks hoor?”
Ik zucht en ga naar de keuken om koffie te zetten. “Zo is het niet,” zeg ik.
“Nee?” vraagt hij. “Die vent had geen shirt aan, Linda. Jij had geen beha aan en aan de kleren op de grond te zien, waren er nog meer kledingstukken die ontbraken. Ik dacht dat wij een speciale band hadden, maar sinds die andere vent er is, hoor ik je niet meer. Ik werd gek van bezorgdheid, ik dacht dat je hele wereld instortte. Je was behoorlijk van slag toen ik je ophaalde. Ik was ontzettend bezorgd en ben als de sodemieter hierheen gekomen omdat je nergens op reageerde. Maar dan blijkt dat je met de vrijer van je vent in bed ligt!”
Ik kijk hem nijdig aan. “Zo zit het helemaal niet in elkaar, Edwin. Het gebeurde gewoon, zoals het ook met jou gebeurde. Paul was er trouwens ook bij. Misschien is dit wat ons huwelijk kan redden.”

Edwin schudt zijn hoofd. “Niet te geloven… Dus om je huwelijk te redden, moet je die vent in je leven accepteren? Erger zelfs, jullie moeten dezelfde vent delen? Dit is echt fucked up, Linda. Zie je zelf niet hoe bizar dit is?”
Ik zucht en schenk koffie in. “Ik weet het,” antwoord ik met zachte stem. “Ik weet dat het bizar is, maar ik mag Ron graag.”
Edwin kijkt me aan. “Iemand graag mogen is normaal, naar bed gaan met iedereen die je mag, is dat niet.”
Ik pak de koffiebekers en zet ze in de woonkamer op tafel. “Ik wil niet iedereen, Edwin. Ik wil mijn man. Ik hou van hem en wil ons huwelijk niet kwijt. Ik mag Ron graag, en als dit de manier is… Het was fijn, Edwin. Ik had het nooit verwacht, maar ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met Paul.”

Zwijgend kijkt Edwin voor zich uit. “Ik ben blij dat dit voor jullie werkt,” zegt hij na een stilte en volgens mij meent hij het. “Ik vind dit gewoon moeilijk te verwerken. Vorige week hebben we samen een heerlijke week gehad, ook los van de seks. Je vertrouwde me en deelde alles met me. Toen je weer thuis was, hebben we een paar dagen gechat. We hebben zelfs een verdomd opwindende chat gehad. Daarna was het opeens stil. Ik moest uren wachten op je reacties, je vertelde niks meer, je antwoorden werden steeds korter. Ik was doodsbang dat de pleuris was uitgebroken. Ik ben niet voor niks hierheen gekomen, een rit van twee uur. Ik heb gisteren een hotel geboekt om vandaag met je te kunnen praten. Ik geef veel om je, Linda. Je bent een prachtvrouw en je man liet je links liggen. Kun je je voorstellen hoe ik me voelde – en nog steeds voel?”

Met tranen in mijn ogen kijk ik hem aan. “Het spijt me, daar heb ik geen seconde over nagedacht. Ik had veel aan mijn hoofd.”
Edwin klopt geruststellend op mijn bovenbeen. “Ik ben al blij dat je in orde bent. Is je huwelijk voorlopig buiten gevaar?”
Ik knik. “Gelukkig wel. Onze band lijkt beter dan ooit.”
“Dat is fijn om te horen. Blijkbaar heeft het weekje zonder Paul goed uitgepakt. Je hebt er toch geen spijt van?”
Resoluut schud ik mijn hoofd en zeg: “Nee, totaal niet. Het heeft onze ogen geopend.”
Hij geeft geen antwoord en lijkt het onderwerp te laten rusten.

Verdomme, Linda. Ik kan niet geloven dat je vrede lijkt te hebben met wat je me nu vertelt. Mijn oren klapperen ervan!
Ik weet dat het jouw leven is en ik me er niet mee moet bemoeien, maar verdomme, Linda! Doe jezelf dit niet aan. Je moet samen kunnen genieten zonder vijfde wiel aan de wagen. Je moet van je man kunnen genieten zonder die andere vent erbij. Dit gaat je opbreken. Dit hou je niet vol.
Dit moet worden opgelost. Dit moet je oplossen met of zonder je man, maar Ron is niet het antwoord op jullie problemen.
Ik zou willen dat ik je kon helpen, lieverd, maar dat kan ik niet. Ik kan je een paar fijne uurtjes bieden, maar niet wat je bij je man zoekt.
Ik ben gek op je, Linda. Het liefst zou ik je hier weg sleuren en je mee naar huis nemen. Het zal een tijdelijke oplossing zijn, maar je kunt moeilijk elke keer die andere vent erbij hebben als je wil neuken met je man. Ik wou dat ik je kon helpen.

We drinken onze koffie en praten over luchtige dingen. Hij vertelt dat zijn nieuwe boek vlot vordert en dat zijn zus de stallen laat renoveren.
Mijn gedachten dwalen terug naar mijn week bij hem. Het was geweldig er even uit te zijn, het was precies wat ik nodig had. Hij nam me mee naar zijn zus, waar ik heerlijk heb genoten op de manege. Ik zie mezelf niet snel op een paard zitten, maar ik vond het mooie dieren.
In een flits zie ik de hooiberg weer voor me, waar ik naar Edwin keek toen hij Sonja neukte. En de volgende keer bij de schuur, waar ik was gaan zitten. Bij een kier tussen de planken kon ik ze zien en horen. Naderhand bleek dat Edwin dondersgoed wist dat ik er zat en hen kon horen en zien. Had hij dat bewust zo gepland?

Op zijn gemakje drinkt Edwin van zijn koffie. “Ik ben blij dat alles weer tot rust lijkt te komen voor jullie,” zegt hij beheerst. “Ik vind het heel knap van je. Ik zou mijn partner nooit kunnen delen. Hypocriet, ik weet het… Ik kan niet monogaam blijven, maar delen kan ik ook niet.”
Ik kijk hem aan. “Ben je daarom vrijgezel?” vraag ik.
Hij zet zijn lege beker op tafel en kijkt me aan. “Ik ben niet goed in relaties. Het ligt ingewikkeld, maar lang verhaal kort: ik ben niet geschikt voor een vaste relatie. Ik ben meer het type voor tijdelijke friends with benefits.”
“Zoals Sonja?” vraag ik.
Hij knikt. “Inderdaad. Dat is trouwens ook afgelopen.”
Verbaasd kijk ik in zijn ogen. “Met Sonja? Hoezo?”
Edwin zucht. “Er zat geen pit meer in. Het werd allemaal routine. De laatste keer dat ik bij haar was, zat ik met jou te appen terwijl zij me pijpte. Ik vond ons gesprek interessanter dan wat zij aan het doen was.”
Verbijsterd staar ik hem aan. Hij zit rustig te chatten terwijl een vrouw hem afzuigt? Mijn hemel, wie doet zoiets?
“Werd ze boos?” vraag ik.
Edwin schudt zijn hoofd. “Ze merkte het niet eens. Ze werd wel boos toen ik het daarna afkapte.”

Er volgt een stilte. Ik kijk naar mijn telefoon, die met het scherm naar beneden op tafel ligt. Moet ik Paul een berichtje sturen dat alles in orde is? Hij is aan het lesgeven, dan wil ik hem niet storen.
Vertrouwt hij me met Edwin? Maakt hij zich zorgen, of maakt het hem niet uit dat ik hier alleen zit met hem?
Als ik weer rechtop ga zitten, kijk ik Edwin aan. “Vind je dat ik hier goed aan doe?” vraag ik.
Edwin kijkt me bedenkelijk aan en neemt de tijd voor zijn antwoord. Ik zou willen dat ik wist wat hij dacht.
“Het is niet aan mij om daar iets over te zeggen,” zegt hij voorzichtig. “Dit is tussen jou en Paul, en voor een beperkt deel ook Ron. Ik sta hier buiten. Maar als je echt wilt, kan ik je mijn mening geven.”
Ik knik. “Ik wil het graag weten.”

Edwin zucht en haalt een hand door zijn haren. “Om eerlijk te zijn, vraag ik me af hoe lang dit blijft werken. Zoals ik al zei, ik zou dit niet kunnen. Het is een tijdelijke oplossing, maar hoe lang houd je dit vol? Je wilt je man, maar je man wilt Ron. Dit is niet wat je verdient, Linda.” Hij twijfelt en kijkt me aan. “Hoe eerlijk wil je dat ik nu ben?”
Zijn vraag maakt me duidelijk dat wat hij nu gaat zeggen veel kan veranderen. Misschien kan het zelfs mijn vriendschap met Edwin schaden. “Je hebt me altijd alles kunnen zeggen,” zeg ik tegen hem. “Ik weet dat je altijd het beste met me voor hebt.”
Edwin twijfelt, maar knikt uiteindelijk. “Goed, ik zal je zeggen wat je in mijn ogen zou moeten doen. Je zou Paul moeten verlaten, Linda. Jarenlang heeft hij nauwelijks naar je omgekeken. Ik heb je mailtjes nog in mijn inbox en ze zijn hartverscheurend. Hij maakte je kapot, Linda. En dan beweer je van hem te houden? Hij wil geen seks met je. De keren dat hij je aanraakt, wenst hij waarschijnlijk dat je iemand anders bent. Het zal zijn omdat hij zich verplicht voelt je aan te raken, niet omdat hij het wil.”
Hij gaat verzitten zodat hij me recht aan kan kijken. “Vertel me eerlijk wat hij bij jou deed toen je seks met je man en Ron had.”

Ik wend mijn blik af. Ik heb hem nauwelijks iets verteld over de seks gisteren. Moet ik dat nu echt doen? “Ik heb hem in mijn mond gehad,” antwoord ik zacht. “Ron zat in me. Daarna ging Paul achter Ron zitten, wat een heel vreemde ervaring was.”
Edwin knikt. “Precies,” zegt hij. “Jij verrichtte de handelingen en je man deed niks. Niks voor jou, tenminste. Dit hou je niet vol, Linda. Nu je toch wilt dat ik eerlijk ben, zal ik de rest ook maar eruit gooien.” Hij legt zijn hand op mijn knie. “Ik ben fucking gek op je, Linda. Je bent altijd al bijzonder geweest. Ik vond het heerlijk dat ik je eindelijk bij me had na al die mailtjes. Ik kon je helpen ontspannen, ik kon je afleiding geven en uiteindelijk zelfs genot. Het was fantastisch je te zien loskomen, Linda. En nu ga je helemaal terug naar af. Je man wilt een vent, Linda. Jullie zijn lang samen, dan is het een eng idee dat je er alleen voor komt te staan. Maar dit gaat je kapot maken. Je hebt een klik met Ron, maar dat is iets anders dan houden van. Zit je er echt op te wachten om elke keer die vent erbij te hebben? Ik zeg niet dat je gelijk met open armen naar mij toe moet rennen, Linda. Ik hoop het, dat ontken ik niet. Maar doe dit jezelf niet aan, anders kan ik volgende keer weer de brokstukken bij elkaar zoeken.”

Het is stil in de kamer. Hij is gek op me… Als vrienden, of speelt er meer? Waarschijnlijk bedoelde hij dat laatste.
Ik weet niet wat ik voor hem voel. Ik heb hem altijd als goede vriend gezien, iets anders heb ik nooit overwogen. Ik durf niks te zeggen, ik ben bang dat ik het moment zal verpesten, maar ik kan niet niks zeggen.
“Ik kan toch niet zomaar bij mijn man weg?” vraag ik.
Edwin haalt zijn hand van mijn knie. “Het feit dat je dat vraagt, zegt genoeg. Je gaat niet in de verdediging en je zegt niets over je liefde voor hem. Het feit dat je enkel je vertrek benoemt, zegt veel. Dit is niet het leven dat je wilt, Linda.”
Ik zucht diep. “Ik weet het, Edwin, maar wat kan ik anders?”
Edwin komt dichterbij en pakt mijn hand. “Hou hiermee op, Linda. Ik geef eerlijk toe dat ik probeerde je voor mezelf te winnen, maar dat is niet de reden dat ik dit je adviseer. Ja, ik wil je, Linda. Ik wil je fucking graag. Denk aan jezelf en stop hiermee. Het maakt me niet uit wat je doet, maar dit huwelijk gaat niet werken. Zeker niet met een andere vent erbij.”

Een tijdje kijk ik hem zwijgend aan. Ik kan toch niet zomaar twintig jaar van mijn leven opgeven?
Edwin legt zijn arm om me heen en trekt me tegen zich aan. Even twijfel ik, maar nestel me dan toch tegen hem aan. Ik vertrouw hem blindelings en voel me veilig bij hem. “Waarom is het zo ingewikkeld?” mompel ik.
Hij laat zijn vingers door mijn haren glijden. “Lieverd toch,” zegt hij troostend. “Rustig maar, je hoeft niet nu meteen te beslissen.”
Ik leg mijn hand op zijn borstkas, die rustig op en neer gaat met elke ademhaling. Ik voel zijn hart onder zijn ribben. Ik sluit mijn ogen en haal diep adem. “Ik weet dat dit niet perfect is,” mompel ik. “Maar ik hou van hem. Ik wil hem niet kwijt.”
Edwin legt zijn hand op mijn arm. “Niet teveel piekeren. Praat er een keer over met je man. Niet met die andere vent, die staat hier buiten. Ik kan je hier verder niet mee helpen.”
Ik glimlach flauwtjes. “Als je monogaam zou kunnen zijn, zou je perfect zijn. Wil je nog wat drinken?”
Edwin verslapt zijn grip. “Gewoon een glas water is prima,” antwoordt hij. Ik kom overeind en ga naar de keuken om ons drinken te halen.

Ik schrik als Edwin plotseling naast me staat en de lege bekers in de vaatwasser zet. Hoe kon ik die vergeten mee te nemen? Ik weet dat hij van netjes en opgeruimd houdt.
Ik pak twee glazen en vul ze met water. Edwin staat achter me en slaat me zwijgend gade. Een beetje onzeker blijf ik staan en kijk naar hem. De stilte is oorverdovend. Geen van beiden wenden we onze blik van de ander af.
Hij gaf toe dat hij me wilde inpikken, maar wat dan? Hij heeft aangegeven dat hij niet monogaan kan zijn. Wat zou hij willen na die verovering? Even plezier hebben en dan naar de volgende, zoals hij met Sonja deed?
“Je piekert teveel,” zegt Edwin. “Ik zie het aan je.”
Ik knik. “Je hebt nogal een bom laten ontploffen,” antwoord ik. “Je zei dat je me voor jezelf wilde winnen, maar eerder heb je ook gezegd niet monogaam te kunnen zijn. Ben ik hetzelfde voor je als Sonja? Even spelen tot je de volgende wilt?”

Fucking hell, Linda! Ik word gek. Ja, ik wilde je voor mezelf winnen en je weghalen bij je man. Ja, ik ben een enorme eikel. En ja, ik heb fucking veel zin in je.
Je bent zo mooi als je geniet. Ik wil nog zoveel met je doen… Ik hoef je maar te zien of ik verlang al naar je. Ik wil je, Linda. Ik wil je zo ontzettend graag. Ik zal je niet vragen te kiezen, maar stiekem hoop ik dat je dat ooit wel zult doen.
Ik ben er voor je, mijn lieve Linda. Ik zal er altijd voor je zijn, wat je ook zult doen.
Je moet kunnen genieten, Linda. Qua seks, maar ook in je leven. Kun je dat, als die Ron er deel van uit zal maken? Ik betwijfel het ten zeerste, Linda. Je verdient beter. Ron heeft een vlotte babbel, maar hij past niet bij jou. Ik mag hem niet en ik vertrouw hem niet, maar dat is wederzijds. Vroeg of laat zul je zijn andere kant zien. Ik zal er zijn om je op te vangen, mijn lieve Linda.

Edwin komt naar me toe en legt zijn handen op mijn heupen. “Linda, jij lijkt in geen enkel opzicht op Sonja. Sonja was gewoon een vriendin waar ik mee naar bed ging als we zin hadden. Meer dan dat was het niet. Jij betekent veel voor me. Wij kennen elkaar al jaren en weten alles van elkaar. Dat is me alles waard.”
“Ook een monogaam leven?” vraag ik.
Edwin kijkt me doordringend aan met zijn donkere ogen. “Dat zou ik zeker kunnen proberen,” zegt hij. Hij trekt zijn glas naar zich toe. “Heb je toevallig ijsblokjes?”
Ik knik. “Natuurlijk.” Ik zoek in de vriezer en doe twee ijsblokjes in zijn glas.
“Dank je,” zegt hij. We blijven roerloos staan en kijken elkaar zwijgend aan.

Uiteindelijk komt Edwin naar voren, slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. Hij pakt mijn haren, trekt zachtjes mijn hoofd een stukje achterover en drukt zijn mond op de mijne.
Ik sla mijn armen om zijn nek en sluit mijn ogen. Hij trekt me dicht tegen zich aan, waardoor ik zijn erectie tegen me aan voel drukken. Mijn verlangen neemt met elke seconde toe.
Hij pakt mijn truitje en trekt die uit. Ik help hem mee, maar twijfel dan. Ik leg mijn handen op zijn onderarmen. “Wat als Paul opeens komt?”
Edwin legt zijn hand op mijn beha en laat zijn vingers langs de rand van de cup gaan. “Fuck it,” mompelt hij. “Hij heeft jou ook op je ziel getrapt. Wie weet kan hij er nog wat van leren.”
Ik schiet in de lach. “Jij bent echt erg!”
Hij grijnst ondeugend en maakt mijn beha los.

Toch blijf ik twijfelen. “Serieus, wat als Paul eerder thuiskomt?”
Edwin laat mijn beha op de grond vallen. “Mijn antwoord was ook serieus. Paul is een slappe lul zonder ruggengraat. Al zou ik je recht voor zijn neus neuken, dan nog zou hij er niks van zeggen. Hij wil Ron. Hij heeft seks met hem en tolereert jouw aanwezigheid daarbij.” Hij likt mijn tepel.
Genietend sluit ik mijn ogen. Mijn weerstand neemt razendsnel af. “Maar wat als Ron…”
Edwin legt een vinger tegen mijn mond, recht zijn rug en kijkt me aan. “Met hem heb je helemaal niks te maken. Je bent met Paul getrouwd en met hem moet je afspraken maken, niet met Ron.” Hij laat zijn vinger om mijn tepel glijden. “Ik kan me bijna niet beheersen,” zegt hij. Ik zucht van verlangen en kijk hem aan. “Ik ben zo fucking hard,” gromt hij. “Ik weet niet of ik het zacht en teder kan. Het liefst zou ik je over de bar smijten en je neuken tot ik aan de beademing moet.”
Ik sla mijn armen om zijn nek en kom zo dichtbij dat mijn neus die van hem raakt. “Leef je uit.”

Edwin laat me een stap naar achteren doen, zodat ik met mijn rug tegen de bar, die de keuken en woonkamer van elkaar scheidt, kom te staan. Zijn hand glijdt over mijn broek naar mijn kruis. Verlangend spreid ik mijn benen een stukje.
“Als ik moet stoppen, kun je dat nu nog zeggen,” zegt hij terwijl hij over mijn broek heen mijn kutje streelt.
Ik sla mijn armen om zijn nek en sluit mijn ogen. “Nee, niet stoppen,” smeek ik. “Waag het niet te stoppen.”
Hij legt zijn andere hand op mijn borst. Ik zucht van verlangen en adem diep in. Zijn vingers glijden strelend over mijn tepel. Ik laat mijn armen zakken en kijk hem verlangend aan. Hij brengt zijn mond naar mijn borst en zuigt aan mijn tepel.
“Oh shit, Edwin,” zeg ik genietend. Ik leg mijn handen in zijn haren en laat mijn hoofd achterover zakken. Zijn mond verplaatst zich naar mijn andere tepel terwijl zijn hand de plek van zijn mond inneemt. Hij kneedt mijn borst zachtjes terwijl zijn tong om mijn andere tepel glijdt.
Ik geniet en haal diep adem. “Oh Edwin,” breng ik uit. “Alsjeblieft, ik hou het niet meer.”
Hij glimlacht en recht zijn rug. Zijn handen pakken mijn borsten vast. “Verlang je zo erg naar me?” vraagt hij plagend. “Wil je zo graag dat ik mijn pik in je schuif, dat je het voorspel nu al wilt overslaan?”
Er gaat een aangename sensatie door me heen als hij dit zegt. “Ja,” breng ik kreunend uit. “Alsjeblieft, ik wil je in me voelen.”

Hij doet een stap naar achteren. “Trek je broek uit,” zegt hij met een intense blik. Maar al te graag doe ik wat hij zegt. Ik maak mijn broek los en trek die samen met mijn slipje naar beneden. Naakt sta ik nu met mijn rug tegen de bar.
Edwin komt naar me toe, grijpt mijn heupen en tilt me op. Ik sla mijn armen weer om zijn nek, maar net als ik ook mijn benen om hem heen wil leggen, voel ik het blad van de bar onder mijn billen. Als vanzelf gaan mijn benen uit elkaar.
Hij pakt mijn bovenbenen en drukt ze verder uiteen. Ik leun op mijn ellebogen en kijk hem smekend aan.
“Ogen dicht,” zegt hij met een ondeugende grijns.
Opgewonden kijk ik hem aan en vraag me af wat hij van plan is. Ernaar vragen zou nutteloos zijn, hij geeft toch geen antwoord. Gehoorzaam sluit ik mijn ogen en laat me achterover zakken, tot ik met mijn rug op de bar lig.

Ik slaak een gilletje als hij voorover bukt en zijn mond op mijn kutje drukt. Zijn tong glijdt tussen mijn lipjes door. Ik open mijn mond en haal diep adem. “Oh God, Edwin, wat doe je dat goed.”
Hij likt mijn knopje en laat zijn vinger tussen mijn lipjes glijden. Genietend kreun ik en grijp zijn haren vast. Zijn vinger glijdt op en neer langs mijn opening. Ik voel me ontzettend geil. Ik voel mijn hoogtepunt naderen.
Ik laat zijn haren los en met beide handen grijp ik de rand van de bar vast. “Niet stoppen,” smeek ik. “Harder, vul me.”
Hij duwt twee vingers in mijn kutje en laat zijn tong razendsnel over mijn clitje heen gaan.
“Oh shit, Edwin. Ik hou het niet meer. Ik kom, ik kom!” Er volgt een lange schreeuw als ik klaarkom.

Edwin stopt en geeft me de tijd om op adem te komen. Hijgend lig ik op de bar, nog nasidderend van mijn hoogtepunt. Tevreden kijkt hij op me neer.
Ik hoor hem zijn broek losmaken. Ik wil overeind komen, maar met zijn hand op mijn borst houdt hij me tegen. “Ik ben nog niet klaar met jou,” zegt hij. Hij pakt de theedoek van het haakje, rolt hem op en legt die over mijn ogen. Automatisch til ik mijn hoofd een stukje op. Hij knoopt hem vast, erop lettend dat de knoop bij mijn oor zit, zodat mijn hoofd er niet op ligt.
Ik laat me weer zakken en luister. Ik hoor de ijsblokjes in het glas rinkelen als hij een slok water neemt. “Wil je ook een slokje?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Nee, ik wil geen water. Ik wil hem.
Ik hoor het ijs weer rinkelen en een doffe bonk als hij het glas neerzet. “Ben je klaar voor ronde twee?” vraagt hij plagend.
Ik knik en haal diep adem. Ja, ik ben er klaar voor.

Verschrikt slaak ik een gilletje als ik iets steenkouds op mijn buik voel. Een ijsblokje! Er gaat een schok door me heen en ik grijp de rand van de bar vast. Het ijsblokje is verdwenen. “Jezus, dat is koud!” roep ik geschrokken.
Ik hoor Edwin zachtjes lachen. “Je kunt veel leuke dingen doen met ijs.” Ik voel het ijsblokje op mijn borst. Hij volgt de rand van mijn tepelhof. Ik hou mijn adem in en probeer stil te blijven liggen, maar toch lig ik te kronkelen door de kou op mijn warme huid.
De cirkel wordt kleiner, tot hij over mijn harde tepel gaat. Ik kan niet geloven hoe opwindend deze kou is.
Het ijsblokje verdwijnt weer. Ik laat mijn adem ontsnappen en haal diep adem. “Oh shit, Edwin, ik wil je in me.”
Opnieuw lacht hij zachtjes. “Nog even geduld, schatje,” zegt hij rustig. Dan voel ik zijn warme mond op mijn koude tepel. Ik hap naar adem en leg mijn hand in zijn haren. Ik voel zijn tong langs mijn tepel gaan.

Er gaat een schok door me heen als ik het ijsblokje op mijn andere borst voel. De warmte van zijn mond op mijn ene tepel en de kou van het ijsblokje op de andere maken me gek van verlangen. Ik trek mijn benen op, maar mijn hunkerende kutje blijft onaangeroerd.
Het ijsblokje verdwijnt weer. “Mond open,” zegt hij. Gewillig doe ik wat hij zegt en hij houdt het restant van het blokje bij mijn lippen. Ik neem het in mijn mond en geniet van de kou.
Ik hoor hem het tweede ijsblokje uit het glas pakken. Met ingehouden adem wacht ik af waar hij die over mijn huid zal laten glijden.
Er valt een ijskoude druppel in mijn navel. Fuck, ik wil hem in me, nu!

Ik ruk de theedoek van mijn ogen, ga rechtop zitten en laat me van de bar zakken. Gretig hurk ik voor hem neer en maak gehaast zijn broek los. Ik trek hem samen met zijn boxer naar beneden en zijn harde pik springt me tegemoet. Ik pak hem vast en neem hem in mijn mond.
“Jezus, Linda,” kreunt Edwin genietend. “Niet zo snel, ik wil langer van je genieten dan een halve minuut.”
Ik laat mijn koude tong langs zijn eikel gaan. Ik hoor hem boven me kreunen. Ik laat mijn nagels zachtjes langs de binnenkant van zijn bovenbenen gaan en zuig aan zijn eikel.
“Fucking hell, Linda,” kreunt hij genietend. Zijn pik is keihard. Ik lik en zuig eraan. Ik wil met mijn hand zijn ballen pakken, maar dat trekt hij zich terug en trekt me overeind.

Ik kijk hem hongerig aan. Edwin trekt zijn broek uit en rukt vervolgens zijn shirt van zijn lijf. Hij drukt me met mijn rug tegen de voorraadkast. “Zet je schrap,” waarschuwt hij me.
Ik sla mijn armen om zijn nek. “Kom maar op,” moedig ik hem aan.
Hij tilt mijn been op en pakt zijn pik vast. Ik kreun luid als hij bij me binnen komt. “Oh shit, Edwin,” breng ik uit. Ik grijp zijn schouders vast. Hij pakt mijn heupen en begint in me te stoten. Harde, diepe stoten. Ik kreun luid en zet mijn nagels in zijn schouders. Als reactie begint hij nog harder in me te stoten.
Ik kreun luid en sluit mijn ogen. “Oh shit, Edwin. Wat is dit fijn.”
Hij gromt en versnelt zijn tempo. “Fijner dan met je man en die andere vent, toch?” gromt hij.

Voor ik kan reageren, trekt hij zich terug en duwt me voorover over de bar. Nog voor ik kan reageren, zit zijn pik alweer diep in mijn kutje. Hij legt zijn handen om mijn heupen en ramt zijn pik met harde stoten in me. Ik druk mijn wang tegen het blad van de bar en schreeuw van genot. “Oh shit, Edwin, ik kom!”
Hij grijpt mijn haren bij elkaar en trekt mijn hoofd achterover. “Kom maar,” gromt hij.
Na nog enkele harde, diepe stoten, kom ik heftig klaar. Er vindt een enorme explosie plaats diep in mijn onderbuik. Mijn heupen schokken door mijn orgasme. Doordat Edwin door blijft gaan, blijft mijn orgasme aanhouden. Hijgend en kreunend hang ik over de bar.
Ook Edwin kreunt en geeft nog enkele stoten voor ook hij zijn hoogtepunt bereikt. Hij drukt zich diep in me en komt kreunend en grommend klaar. “Fucking hell, Linda,” brengt hij uit.

Na een tijdje zitten we op de bank bij te komen met een glas water. Deze keer zonder ijs. We hebben onze kleren weer aangetrokken en genieten heerlijk na van de verrukkelijke vrijpartij.
“Wanneer ga je weg?” vraag ik, me realiserend dat hij weer naar huis moet.
“Ik kan nog wel een dag blijven,” zegt hij zacht. “Maar morgen moet ik echt weer terug.”
Ik voel me teleurgesteld als ik bedenk dat hij morgen weggaat. Misschien zijn we morgen even alleen…
Ik schrik op als ik een sleutel in de voordeur hoor. Tot mijn verbazing komt niet Paul, maar Ron binnen. Hij heeft een tas met boodschappen vast. “Paul komt zo,” zegt hij. “Hij vroeg of ik alvast wilde koken.” Hij stopt even als hij Edwin en mij ziet zitten. “Sorry, ik heb niet op bezoek gerekend.”
“Nergens voor nodig,” antwoordt Edwin beleefd. “Ik heb al plannen.”
“Dat zal best,” reageert Ron koeltjes. Een fractie van een seconde vernauwen zijn ogen zich, maar hij herstelt zich snel en gaat naar de keuken. De tas belandt op de plek waar ik eerder op de bar heb gelegen.
De spanning tussen Edwin en Ron is om te snijden, al doen ze hun best dat niet te laten merken. Ik vraag me af of Ron vermoedt wat Edwin en ik hebben gedaan. Het zou me niks verbazen als dat wel het geval was.

Ron pakt een vaatdoek en komt naar de bar. Tot mijn ontzetting zie ik hem wat druppels van de bar vegen. Hij hurkt neer en veegt dan de vloer droog. “Ruimen jullie voortaan zelf jullie rommel op?”
Ik ben totaal verbijsterd, maar Edwin verblikt of verbloost niet. “Ik zal er volgende keer een schort voor je bij leggen,” kaatst hij op vriendelijke toon terug.
Met open mond staar ik Edwin aan. Oh God, zei hij dit echt?
Edwin kijkt me onschuldig aan en knipoogt. Dan staat hij op en controleert of hij zijn sleutels en telefoon heeft. “Ik hoor je nog wel als je morgen wilt praten. Bunnen tien minuten kan ik bij je zijn.” Hij neemt afscheid en vertrekt, Ron negerend.
Ron leunt tegen de bar met een opgetrokken wenkbrauw. “Dat boek heb je zeker nog niet gelezen?” Hij trekt de tas naar zich toe en haalt het boek eruit. Hij legt het op de bar. “Begin er maar snel aan.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 3518 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Geheim verlangen 18”

  1. Eindelijk laat Linda zich terug neuken door Edwin die veel meer respect voor haar heeft dan Ron en Paul .

    Hopelijk laat ze zich niet ompraten door jaloerse Ron met zijn afkeer voor Edwin, denkend dat wat deze in zijn boek schrijft ook in werkelijkheid wil uitvoeren, terwijl hij zogezegd het beste met haar voor heeft maar in werkelijkheid een dominant persoon is die geen respect heeft voor vrouwen en zich aan hen opdringt.

Plaats een reactie