BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geheim verlangen 11

Ik moet telkens aan seks denken. Toen ik me aan het omkleden was, toen Edwin me bekeek, toen ik de auto instapte…
Morgen om deze tijd ben ik thuis. Ik heb geen idee waar Paul dan is, nog steeds hebben we niks meer van elkaar gehoord. En om eerlijk te zijn maakt het me ook niets uit.
Edwin parkeert de auto bij een restaurant. Ik wil uitstappen, maar blijf zitten als hij zijn hand op mijn knie legt. Ik kijk hem aan, maar zwijg.
“Je bent helemaal opengebloeid,” zegt hij. “Van een gesloten vrouw ben je veranderd in een uitdagende dame vol verleiding en begeerte. Ik kan niet beschrijven hoe trots ik op je ben.”
Ik glimlach naar hem. “Een schrijver die zonder woorden zit?” plaag ik hem.
Hij lacht. “Zelfs de beste schrijvers hebben wel eens een writer’s block. De truc is om een nieuwe inspiratiebron te vinden.” Suggestief laat hij zijn hand naar boven glijden.
Ik hou hem niet tegen, maar toch haalt hij al snel zijn hand weg. “Wil je iets voor me doen voor we naar binnen gaan?” vraagt hij.

Ik kijk hem aan en vraag me af wat hij wil. Wil hij dat ik hem aftrek? Moet ik hem mijn telefoon geven? Krijg ik een instructie over tafelmanieren, zodat ik zijn OCD niet onnodig prikkel?
Hij kijkt me aan. “Verwijder je make-up,” zegt hij.
Ik verstijf. Zonder make-up? Dan voel ik me naakt! “Ik wil je zien zoals je bent,” zegt hij rustig. “Geen maskers, geen toneelstukjes.”
Een paar tellen blijf ik besluiteloos zitten. Edwin zegt niks, hij lijkt me alle tijd te geven om erover na te denken. Uiteindelijk geef ik me gewonnen en pak mijn tas. Ik haal er een make-up verwijderdoekje uit en maak mijn gezicht schoon. Ik gebruik niet veel, enkel wat oogschaduw, eyeliner en mascara, maar toch voel ik me incompleet zonder make-up.
Edwin glimlacht teder naar me. “Je ziet er prachtig uit.” Hij komt naar voren en haalt het elastiekje uit mijn staart. Mijn haar valt los en automatisch kam ik er met mijn vingers doorheen. “Perfect,” zegt Edwin goedkeurend. “Niks meer aan doen. Ga je mee?”
Ik doe de zonneklep naar beneden en bekijk mezelf in het kleine spiegeltje. Ik zie eruit alsof ik net onder de douche vandaan kom! “Ik durf zo niet naar binnen,” zeg ik bijna fluisterend.
Edwin legt zijn hand weer op mijn bovenbeen. “Geloof me, je ziet er fantastisch uit. Je hebt zulke sprekende ogen… Je hebt geen make-up nodig.” Hij stapt uit, loopt om de auto heen, opent mijn deur en steekt zijn hand naar me uit.
Voorzichtig pak ik zijn hand en laat hem me de auto uit helpen. Zijn vingers verstrengelen zich met de mijne terwijl hij me naar de ingang leidt.

Een jonge knul begeleidt ons naar onze tafel en vraagt of we alvast iets willen drinken. Na een snelle blik op mij bestelt hij een fles wijn. “Wat ben je zenuwachtig,” merkt hij op.
Ik kijk naar het tafelkleed. “Ik weet dat je iets in je schild voert.”
Hij glimlacht onschuldig en pakt mijn hand vast. “Ik kan zo tien dingen bedenken die ik kan doen. Ik kan je onder de tafel met mijn benen plagen – wat jij overigens zelf ook kunt – ik kan je vragen je slipje uit te doen, ik kan je een klein seksspeeltje in je kutje laten doen.”
Hij laat zijn vinger over de rug van mijn hand glijden. “We gaan gewoon uit eten, lieverd. Dit is een restaurant, geen seksclub. We gaan geen gekke dingen doen, ook geen vlugge wip op het toilet of op de parkeerplaats. We gaan gewoon van ons eten genieten en van het feit dat we niet hoeven af te wassen.”
Ik lach een beetje en de jongen komt de wijn brengen. Terwijl hij Edwin laat voorproeven, voel ik de blik van de jongen op mijn huid. Hij vraagt zich waarschijnlijk af of ik me niet verrot schaam met mijn onopgemaakte kop en losse haren.

“Je ziet er fantastisch uit,” zegt Edwin weer. Tot mijn opluchting is de jongen weg. Edwin geeft een klein kneepje in mijn hand. “Hij kon zijn ogen niet van je afhouden.”
Ik bloos. “Hij vraagt zich vast af of ik wel goed bij mijn hoofd ben.”
Edwin lacht. “Aan zijn blik te zien, denkt hij heel andere dingen. Om te beginnen keek hij relatief weinig naar je hoofd.”
Ik kijk hem aan en zie hem een goedkeurende klik op mijn borsten werpen. Ik kijk snel naar beneden, misschien is mijn beha zichtbaar… Nee, gelukkig niet. Alles is netjes bedekt. De jurk volgt de rondingen van mijn borsten perfect, mijn beha is volledig bedekt.
Oh, waarschijnlijk bedoelt Edwin juist dat hij zo mooi om mijn borsten zit. Ik ben tevreden over mijn borsten, maar in deze jurk lijken ze echt perfect.

Ik weet niet goed wat ik moet bestellen. Edwin bestelt carpaccio als voorgerecht.
“Wil je vlees of vis?” vraagt hij.
Ik kijk naar hem, maar hij houdt zijn ogen op de menukaart gericht. “Ik denk dat ik een keer voor vis ga,” antwoord ik.
Hij bestelt twee keer gebakken vis en kijkt me aan. “Zijn er dingen die je absoluut niet lust?”
Ik trek een wenkbrauw op. Ik had geflirt en geplaag verwacht, niet een gesprek over eten dat ik niet lust. “Ik ben niet zo gek op mosselen,” zeg ik uiteindelijk. “Van boerenkool hou ik ook niet. Of olijven. En jij?”
Edwin pakt zijn glas wijn. “Er zijn weinig dingen die ik niet lust, maar pannenkoeken hoef je voor mij niet klaar te maken.”
Ik lach een beetje. “Pannenkoeken? Ik heb nog nooit iemand ontmoet die dat niet lust.”
Edwin glimlacht en neemt een slokje wijn. “Mijn moeder vond dat ook vreemd. Ze dacht dat ik me aanstelde. Ze dwong me het op te eten, tot ik de volgende keer kokhalzend wegrende zodra ik die dingen rook. Sindsdien hoefde ik ze niet meer te eten.”
“Wat vreselijk,” zeg ik. “Zie je haar nog vaak?”
Hij schudt zijn hoofd. “Het is ruim drie uur rijden om elkaar te zien.”
“Het was twee uur rijden toen je mij kwam ophalen,” kaats ik terug.
Edwin grijnst. “Met haar is er geen kans op een leuke tijd in bed.”
Ik schiet in de lach. “Edwin, je bent verschrikkelijk.”
Hij zet zijn glas neer. “Je weet dat dat niet de reden is dat ik je kwam halen. Ik wilde je helpen, meer niet. Pas later, na je vragen en verhalen, begon ik te hopen dat ik je… op andere manieren kon helpen.”
Ik kijk hem aan en zwijg als de jongen ons voorgerecht serveert. Ik weet dat hij nooit van tevoren zou plannen met me naar bed te gaan, zo is hij niet. We kennen elkaar al jaren, zo is onze band niet.

Je ziet er fantastisch uit, mijn Linda. Ik kan mijn ogen bijna niet van je afhouden. Deze jurk zit zo perfect om je borsten, alsof hij me aan het uitdagen is.
Vandaag geen cliché uitdagingen in het restaurant. Geen slipje dat uitgaat, geen gefriemel onder de tafel en geen geflirt boven tafel.
Toch is er een spanning tussen ons. Ik weet zeker dat jij dat ook voelt. Je weet dat ik naar je verlang en dat ik je wil. Je bent je zeer bewust van je borsten in die jurk. Ben je je ook bewust van de blikken van de mensen om je heen? Er zijn genoeg mannen die bewonderend naar je kijken. Nog even en hun echtgenotes zullen het ook opmerken. Misschien zijn ook zij jaloers, want je ziet er verdomd goed uit. Je hebt die make-up niet nodig.
Fuck, Linda, ik wil je. Ik wil je boven op me met mijn pik diep in je natte, verlangende kutje. Ik heb nog nooit zo naar iemand verlangd als naar jou.
Ik wil jou, Linda. Je maakt me gek, ik kan aan niks anders meer denken dan aan jou. Het liefst zou ik je vastpakken en onder de tafel sleuren, om vervolgens mijn pik in je mond te stoten… Het is maar goed dat er nog meer mensen in het restaurant zijn, anders had ik het misschien nog gedaan…
Ik wil je, Linda. Ik moet je gewoon hebben.

Als het hoofdgerecht komt, zet ik net mijn lege glas op tafel. Edwin bedankt de jongen. Ik kijk naar de vis, die bijna het hele bord vult. In het midden van de tafel staat een schaaltje friet en er liggen wat groenten naast de vis. “Hoe eet je dit?” vraag ik.
Edwin grinnikt terwijl hij een citroen uitknijpt over zijn vis. “Je krijgt het heel eenvoudig los.” Hij laat zien hoe hij het vlees heel eenvoudig van de graat loshaalt. “Zachtjes en rustig,” zegt hij. Hij brengt zijn vork naar zijn mond en neemt een hap terwijl hij me aankijkt. Op het gemakje begint hij te kauwen.
Ik speel met mijn vork. “Waarom heb ik het idee dat je me zit uit te dagen?” vraag ik.
Hij haalt onschuldig zijn schouders op. “Ik leg je gewoon uit hoe ik het doe.”
“Jij laat alles erotisch lijken,” zeg ik zachtjes.
Hij lacht. “Een paar dagen geleden zag je er nog niets erotisch in. Volgens mij heb ik iets aangewakkerd waar je je nog nooit van bewust bent geweest.”
Ik glimlach. “Volgens mij ook.”

Met elke hap die we nemen, groeit ons verlangen naar elkaar. We praten over van alles, behalve over seks. Toch is er een seksuele spanning tussen ons in, die enkel toeneemt.
Ik kijk naar zijn mond als hij een hap neemt. Ik kijk hoe hij wat saus van zijn lip likt. Ik zie hoe zijn vingers langs zijn glas strijken als hij een slok neemt.
Ik ben opgewonden. Ik kan me bijna niet meer beheersen. Helaas is het nog een stuk rijden voor we thuis zijn.

“Wil je een toetje?” vraagt hij als onze borden leeg zijn.
Ik schud mijn hoofd. “Ik wil jou.” Ik bloos, maar sla mijn ogen niet neer. Mijn verlangen is groter dan mijn schaamte.
Hij glimlacht. “Jammer, dan ben ik de enige met een toetje.”
Ik kijk hem verongelijkt aan. “Serieus? Man, ik kan niet meer wachten.”
Hij grijnst ondeugend, buigt zich naar me toe en zegt zacht: “Dat weet ik. Lekker gevoel, toch? Je moest eens weten hoe hard mijn pik is. Geloof me, ik zou niets liever willen… Maar toch gaan we eerst een toetje eten.”
Een serveerster ruimt onze borden af en komt al snel terug met de kaart met toetjes. Ik laat Edwin de keuze maken, ik kan enkel nog aan seks denken. Zijn pik is hard en binnen handbereik, maar toch zo onbereikbaar.
“Wilt u nog koffie?” vraagt de serveerster.
Edwin kijkt me ondeugend aan. Ik wil naar huis, ik wil hem en hij weet het. Ik wil geen koffie, ik wil seks.
“Nee, dank je,” antwoordt hij uiteindelijk en hij kijkt op de kaart.

Edwin heeft een toetje besteld met ijs, fruit en slagroom. Hij prikt zijn vork in een stukje mango, haalt het door de slagroom en houdt het bij mijn mond. Vluchtig kijk ik naar zijn vork, maar kijk hem dan aan. Hij houdt mijn blik met zijn ogen vast tot ik de hap neem. Alles lijkt in slow motion te gaan, elke beweging roept nieuwe verlangens naar elkaar op.
Na een paar happen zie ik een beetje gesmolten ijs bij zijn mondhoek. Ik leun naar voren en steek mijn hand uit om het met mijn vinger weg te vegen. Hij blijft rustig zitten en laat me mijn gang gaan zonder zijn blik af te wenden. Ik lik mijn vinger af en zie zijn ogen lichtjes vernauwen.
“Lekker toetje,” zeg ik. “Al ben ik nu wel toe aan een ander nagerecht.”
Edwin gebaart naar de bar om te betalen en al snel komt het meisje naar onze tafel met een mapje.
Edwin pakt het mapje van de serveerster aan. Voor ze weg kan lopen, heeft hij het al geopend en er wat biljetten ingestopt. Hij reikt het haar aan en bedankt haar voor de fijne avond.

Hij houdt mijn jas voor me omhoog. Ik draai me om en steek mijn armen in de mouwen. Hij helpt me in mijn jas terwijl hij achter me staat. Als hij zijn handen laat zakken, strijkt hij zachtjes langs de zijkant van mijn borsten. Er gaat een aangename rilling door me heen en ik draai me om. Hij trekt zijn jasje aan en legt vervolgens zijn hand op mijn onderrug. “Ga je mee, schoonheid?”
Ik kom dicht tegen hem aan staan en sla mijn om zijn middel. “Graag.”
We verlaten het restaurant en lopen naar de auto. Ik schrik als hij me opeens vastgrijpt, me met mijn rug tegen de auto drukt en me krachtig zoent. Even blijf ik roerloos staan, maar sla dan mijn armen om hem heen en beantwoord zijn kus. Het kan me niks schelen als hij me nu zou nemen, het kan me niks schelen wie het ziet… Ik wil hem.
Ik voel zijn erectie tegen mijn onderbuik drukken. Hij wil me echt, waarschijnlijk net zo graag als ik hem wil.
Ik mopper gefrustreerd als hij me loslaat en naar achteren stapt. “We gaan naar huis,” zegt hij.

De rit naar huis lijkt eindeloos te duren. De radio staat zachtjes aan, maar ik hoor het niet. Ik ben me enkel bewust van het verlangen dat tussen ons heerst… en natuurlijk van die heerlijke bult in zijn broek.
Zodra hij de motor heeft uitgezet, spring ik bijna uit de auto. Edwin doet hem op slot, loopt om de auto heen en legt zijn hand op mijn onderrug. “Heb je haast, lieverd?”
Ik kijk hem gefrustreerd aan. “Doe je dit met opzet?”
Hij grijnst. “Uiteraard, ik hou wel van wat spanningsopbouw. Zullen we eerst gaan wandelen?”
Ik wil protesteren, maar zie dan dat hij een grapje maakt.

Mijn god, Linda, wat verlang ik naar je. Mijn pik doet er gewoon pijn van. Je maakt me gek. Het lijkt me heerlijk nog een stukje met je te wandelen en samen te genieten van de buitenlucht. Vervolgens zou ik je met je rug tegen een boom zetten en je net zo lang neuken tot je door je benen zakt.
Helaas moet ik je morgen weer naar huis brengen, maar tot die tijd kunnen we nog van elkaar genieten. Er is nog zoveel dat ik met je wil doen, maar helaas is er te weinig tijd.
Wat zou ik graag jouw mond om mijn pik hebben. Je lippen om mijn pik, je tong langs mijn eikel, je vingers om mijn ballen… Fuck, ik wil je!
Ik wil je vaker zien. Zien, voelen, proeven, ruiken… Ik wil alles, met minder neem ik geen genoegen. Ik wil alles met je doen. Ik wil ontdekken wie je werkelijk bent, waar je van houdt, wat je graag doet.
Ik moet iets verzinnen om je vaker te kunnen zien. Sinds jij hier bent, kan ik aan niks anders meer denken dan jou om mijn pik heen te hebben. Een week is te kort, ik heb meer tijd nodig.

Ik loop de gang in en trek mijn jas uit. Nog voor ik hem op kan hangen, valt de deur achter ons dicht en word ik tegen de muur gedrukt. Edwins mond bedekt de mijne. Mijn jas valt op de grond. Ik grijp zijn shirt, ruk hem uit zijn broek en maak zijn riem los.
“Je moest eens weten hoe graag ik je wil,” zegt hij met zijn lippen tegen de mijne. Hij grijpt de stof van mijn jurk en trekt die omhoog. Zodra ik zijn hand tussen mijn benen voel, doe ik die zonder erbij na te denken een stukje uit elkaar. “Fucking hell, wat ben je nat. Je bent zó klaar voor me.”
Ik kan niet antwoorden, ik ben te opgewonden. Ik wil hem, nú.
Alsof hij mijn gedachten kan lezen, draait hij me om en laat me met mijn handen tegen de muur leunen.
“Ja,” breng ik uit. “Kom in me.” Verlangend spreid ik mijn benen een stukje en maak mijn rug hol.
Edwin trekt mijn slipje naar beneden en rolt mijn jurk op, zodat die om mijn middel blijft zitten. Ik hoor hem zijn rits open maken en hoor het geritsel van de stof van zijn broek. Wanneer het topje van zijn pik mijn hunkerende opening raakt, gaat er een schokgolf door mijn lijf. Hij beweegt hem heen en weer tussen mijn lippen door, mijn vocht over zijn eikel verspreidend. “Oh, alsjeblieft,” kreun ik verlangend.
Edwin legt zijn hand op mijn rug. “Wat klinkt het verdomd lekker als je om mijn pik smeekt,” zegt hij.
Ongeduldig druk ik mijn kutje naar achteren, maar het lukt me niet hem in me te krijgen.

Edwin drukt zijn pik wat steviger tegen me aan. Mijn kutje opent zich voor hem, en langzaam komt hij naar binnen. Als de druk op mijn kutje toeneemt, trekt hij zich een stukje terug, maar glijdt niet naar buiten. Vervolgens glijdt hij terug naar binnen, rustig en voorzichtig. Mijn vocht verspreidt zich om zijn pik, waardoor hij bij elke binnenkomst wat dieper komt.
Ik kreun van genot. “Ja, Edwin,” smeek ik hem. “Doe het, beweeg.”
“Geef me even een minuutje,” mompelt hij achter me. “Anders zal het hard en ruig zijn. Geef me een minuutje, ik wil je geen pijn doen.’
Ik kijk hem over mijn schouder aan. “Ik wil al de hele avond,” spoor ik hem aan. “Ik hou het niet meer. Ik heb het zo lang gemist… Beweeg.”
Ik weet niet waar deze smeekbede vandaan komt, maar zo voel ik me: ik wil dat hij in me komt en me opvult, om me vervolgens helemaal vol te spuiten.
Hij pakt mijn heupen en begint rustig in me te bewegen. “Jezus, Linda, wat ben je warm en nat. Hier verlang ik al de hele avond naar.”

Ik kreun genietend en sluit mijn ogen. Ik hou mijn handen tegen de muur, maar het is moeilijk om mijn benen gestrekt te houden.
Hij legt zijn handen over mijn jurk op mijn borsten. Zijn vingers trekken de stof van zowel mijn jurk als mijn beha opzij en ontbloten zo mijn borsten.
Ik probeer zijn bewegingen tegemoet te komen, maar het kost me moeite. “Oh Edwin, je maakt me gek,” kreun ik. Mijn benen hebben moeite me overeind te houden, maar ik wil niet stoppen. De wrijving die ik vanbinnen voel, neemt alles over. Ik wil meer, méér.

Tot mijn frustratie trekt Edwin zich terug en voel ik een leegte als hij mijn lichaam verlaat. Ik wil protesteren, maar val stil als ik zijn harde pik zie, die glanst van mijn vocht. “Kom mee naar boven,” zegt hij. Ik kan de opwinding in zijn stem horen.
In zijn slaapkamer rukken we onze kleren zo snel mogelijk van ons lijf en laten ons op bed neervallen.
Edwin ligt op zijn rug. Ik hang over hem heen en kijk in zijn ogen, die een intens verlangen uitstralen. “Kom op me zitten,” zegt hij. “Dan bepaal jij het tempo, dan weet ik zeker dat ik je geen pijn doe.”
Ik wil niet toegeven dat ik nog nooit bovenop heb gezeten, maar waarschijnlijk zal hij dat toch wel merken. Ik kom over hem heen zitten en schuif wat naar voren. Hij pakt zijn pik vast. “Open je kutje,” zegt hij. “Ga erboven zitten en laat je in je eigen tempo zakken.”

Ik breng mijn hand naar mijn kruis en trek mijn schaamlippen uit elkaar. Ik kom wat verder omhoog en voel zijn eikel tegen mijn opening.
“Wat ben je toch lekker warm,” zegt hij. Verwachtingsvol kijkt hij naar me op, zijn ene hand om zijn pik, de andere op mijn bovenbeen. Ik laat me een stukje zakken en voel zijn eikel naar binnen glijden.
“Rustig terug omhoog,” zegt hij. “Blijf rustig op en neer gaan, dan kom ik elke keer wat dieper. Zo forceer je niks.”
Zoals ik al verwacht had, weet hij dat dit nieuw voor mij is. Hij geeft aanwijzingen zonder me een onnozel gevoel te geven.
“Zet je handen op mijn borst,” zegt hij. “Of leun achterover en zet ze boven mijn knieën op mijn benen, dat kan ook. Kijk maar wat je fijner vindt.”
“Wat vind jij fijn?” Shit, ik klink hees! Ik blijf rustig op en neer bewegen.
“Achterover,” antwoordt hij. “Dan kom ik dieper en voel je strakker.”
Ik leun naar achteren en voel zijn ballen onder mijn billen. Shit, hij zit echt diep! Het zou me niks verbazen als ik een bobbel in mijn onderbuik zou zien, zo diep en hard lijkt hij te zijn.
Hij legt zijn handen om mijn heupen. “Beweeg vanuit je heupen, niet vanuit je benen. Dat kost je minder energie.”
Ik glimlach naar hem. “Meneer de expert.” Ik stop met bewegen vanuit mijn benen en draai mijn heupen. Ik voel zijn pik in me heen en weer glijden. Ik voel hem heerlijk langs de juiste plekjes komen. Mijn god, wat is dit lekker!

Edwin laat mijn heupen los en begint mijn clitje te strelen. Ik hap naar adem en krijg moeite me te bewegen.
“Kom rechtop zitten,” zegt hij. “Leun op mijn schouders of borst.”
Ik doe wat hij zegt. Hij pakt de pols van mijn rechterhand en brengt die naar mijn clitje. “Streel jezelf.”
Ik kijk in zijn ogen en zie zijn vastberadenheid. Ik begin over mijn clitje te wrijven zonder mijn blik af te wenden.
“Niet stoppen,” gromt hij, pakt mijn heupen en begint met zijn heupen te stoten. Ik kreun van genot en probeer niet te stoppen.
De combinatie van mijn strelende vingers en zijn pik in me is ontzettend intens. Het duurt dan ook niet lang tot ik mijn hoogtepunt voel komen. Ik begin harder te kreunen en leg beide banden op zijn borst. “Ik kom bijna,” breng ik hijgend uit. “Oooh god, ik kom!”
Hij verstevigt zijn grip op mijn heupen. “Kom maar, schatje,” zegt hij. Hij neukt me in een moordend tempo.
Mijn orgasme breekt los. Golven en schokken van intens genot razen door mijn lijf. Ik voel Edwin kreunend onder me schokken als ook hij klaarkomt. Ik laat me voorover zakken en kom op zijn bezwete borst te liggen. Zijn vlugge ademhaling zegt me dat hij net zo buiten adem is als ik, dus kom ik naast hem liggen om hem van mijn gewicht te bevrijden.
“Fucking hell,” zegt hij hijgend. “Jezus, wat ben jij lekker.” Hij legt zijn arm over me heen.
Ik glimlach voldaan en nestel me tegen hem aan, onze armen en benen verstrengeld. “Jammer dat we zo ver weg wonen,” zeg ik. “Ik zou dit elke dag wel willen. Kom je snel eens bij mij logeren?” Ik kijk hem hoopvol aan.
Zijn vingers spelen met een pluk van mijn haren. “Dat kunnen we vast wel regelen, als je maar niet vergeet dat ik geen relatie zoek. Daar ben ik niet de juiste man voor.”
Ik laat mijn vinger over zijn borstkas glijden. “Ik ga een scheiding aanvragen, een relatie is wel het laatste wat ik wil.”
Hij kust mijn schouder. “Blij dat dat helder is.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 7538 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Geheim verlangen 11”

  1. Wat een geil verhaal waarin Linda eindelijk durft te uiten dat ze seks wil met Edwin en op het einde hem zelfs vraagt om te komen logeren zodat ze nog meer kan genieten van hun samenzijn en de lust die ze stilaan ontdekt

Plaats een reactie