BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Heerlijk begin van een ontspannende week

Ontmoeting met een minnaarZo zaterdagochtend tegen tien uur plaats ik de kamper op de parkeerplaats in Spier tussen van de Valk en het bezoekerscentrum. Neem eerst een bakje en brood bij het restaurant om een vriendin te berichten dat ik aangekomen ben.

Vraag een serveerster welke wandelroute het leukst is en hoor is wandelen leuk met een duidelijk vraagteken en loopt gelijk weg dus heb daar niks aan.

Zal even uitleggen waarom ik hier ben en dat is volgens mijn redelijk makkelijk uit te leggen.
Zit er helemaal doorheen, september 2023 overlijd mijn overgrootmoeder op 93 jarige leeftijd was haar tijd zij ze, begin november knijpt mijn vader plots zijn ogen dicht en dit heeft een flinke inpakt op me.

Ben er volgens mij weer net overheen als mijn grootvader de liefste opa die er op de wereld was zijn ogen sloot en net als mijn vader heel plots en die laatste twee waren mijn steunpilaren in mijn leven. Woon dan samen met mijn vriend die het volgens mij allemaal niet snapte dat het me zo aangreep waardoor ik geen zin en lust in seks had.
Hij nam me tegen mijn wil een paar keer, zo voel ik het zelf omdat hij met vloeken en tieren aangaf dat als ik die benen niet van elkaar deed hij me eruit zou trappen. Geloof dat het vijf maal gebeurt is en de laatste keer heb ik jankend zijn sperma in mijn gezicht gespoten te krijgen en ik het genoeg vond.

Midden in de nacht sta je dan met je koffers op straat en waarheen moet je, bel tien vriendinnen om eindelijk een deur te zien openen waar ik een tijde blijven mag, via via koop ik een klein kampertje zo’n omgebouwde VW bus.

Op mijn werk loopt het ook verkeerd maar omdat er een gebrek is aan personeel krijg ik twee weken ziekte verlof kan ik kijken of ik mijn leven weer op de rit kan krijgen.
Heb besloten om de wandeltocht met opa over te doen van vijf jaar terug, zijn begonnen op de zelfde plaats als waar ik nu sta en hebben toen in dit hotel geslapen, de wandeling zijn we begonnen in Spier om dan alle routes af te lopen tot we de laatste vanuit Ruinen hebben volbracht en daar hoop ik me bij elkaar te kunnen pakken.

Heb mezelf er toe gezet me aan de routebordjes te houden kan ik later wel een route zelf uitstippelen met de uitgebreide wandelkaart van het gebied die ik bij me heb.
Verwissel mijn schoenen voor de goede wandelschoenen die wel bestand zijn tegen deze natte en plakkende grond hier. Vanaf het bezoekerscentrum wandel ik eerst de 6 km route om daarna de 5,5 te gaan nemen besluit ik.

Route de Kibbelhoek waarom hij zo heet geen idee maar een lekker tochtje door de modder en blubber en mijn schoenen tot aan de rand besmeurt dus besluit laarsen aan te gaan doen past hier beter.
Schuif de deur van de kamper dicht rugzak op die ik altijd mee heb, daarin heb ik enkelbanden knie banden voor al het mis zou gaan, ook een verrekijker vogel vlinder en insecten boek voor het geval ik iets niet weet wat ik zie.

Loop naar het pad waar de route begint als ik een man vanuit het bezoekerscentrum zie komen, mijn hartslag gaat gelijk omhoog opa denk ik heel snel maar dat kan niet dat weet ik donders goed, moet naar hem toelopen wat automatische gaat en sta naast hem naar de paal te kijken alsof ik het nog niet gezien had.

U lijkt me een echte wandelaar zegt hij om dan mijn hartslag nog hoger te voelen gaan, die stem het is alsof opa praat, kan niet Linda opa hebben we afgedekt die heeft rust zeg ik tegen mezelf.
Ach wat is een echte wandelaar zeg ik iedereen is een wandelaar als ze hier even route kiezen toch.
Welke route ga jij lopen vraagt hij, neem het plankenpad maar zag er net 1 wegkomen die de modder tot aan zijn knieën had, mag ik meelopen vraagt hij denk dat we samen er wel uit gaan komen.
Al snel van het mooi verharde pad het zandpad op en direct is het een grote plas water, velen zijn er omheen gegaan dus loop ook er maar omheen, om al snel op een kruispunt aan te komen midden in het bos wat alleen maar blubber is. We kijken elkaar aan en vraagt me mijn hand kunnen we elkaar ondersteunen om er dwars doorheen te gaan. We nemen elkaar bij de hand om dan met rust door de blubber te trappen. Staat een stelletje te kijken met gympen aan en meld dat zij een andere weg gaan nemen. Lopen verder dan een heel mooi pad dan weer blubber en zo wisselt het pad zich af om tussen de blubber delen ook nog een paar plank paden. Te krijgen mooi boven het water met schitterende uitzichten.
Ineens blijft hij staan zet zijn hand aan het oor en fluistert haast hoor een kraanvogel een eind verderop. Die gaan we niet zien geef ik aan maar wist ook niet dat ze hier voorkwamen.

We lopen verder staan nog even naar een koppeltje reeen te kijken als hij me attendeert op een boomklever die links van ons druk bezig is eten te zoeken. Als we bij een bankje aankomen waar je mooi over een open plek kan kijken vraag ik of we even zullen gaan zitten.
Hij veegt de bank schoon met een zakdoekje en ik rol mijn dekentje uit om naast elkaar te komen zitten. Je bent op alles voorbereid lach hij waarop ik aangeef heel veel door de bossen te wandelen en dan soms graag even gaat zitten om rond te kijken zoals nu.

Waar kom je vandaan vraagt hij niet het dialect die je hier hoort, Breda zeg ik maar geboren in Den Haag en een mengeling zal je horen, wat toevallig ik ben geboren in Leeuwarden en woon nu in Rijen dus niet ver bij jou vandaan.

Wat brengt jou hier dan vraag ik, voor zijn werk bij de vuilverbrander ben daar een paar weken als uitleen kracht, kletsen wat om dan verder te lopen tot we terug zijn bij de parkeerplaats.
Wat ga jij doen vraagt hij met me mee een kopje thee nemen en wijst naar het restaurant.
Als je nog niet flauw van me bent lust ik wel een bakje maar even andere schoenen aandoen zeg ik en een schone broek.
Hij trekt een vragent gezicht en geef aan dat ik mijn hele kledingkast bij me heb, geef aan dat ik hem zo binnen wel zie. Ik me even snel een beetje netjes aankleden, trek snel die grote wandel slip uit met pijpjes en trek een schone string aan zit wel lekkerder.

Trek een panty aan tegen de kou en doe een rok en bloesje aan die opa zo mooi vond, klein hakje onder mijn schoen jasje aan, zie er heel anders uit nadat ik snel nog even een beetje make up op heb gedaan.
Loop binnen en zie hem net ook van de andere kant komen, heb me ook snel even omgekleed stonk van het zweet, we lopen naar een tafeltje aan het raam om gelijk een kop thee te bestellen.
We glijden weg in een heerlijke conversatie om dan te horen dat hij uitgezonden wordt omdat hij momenteel het huis even uit moet zijn aanstaande ex moet er uit. Aanstaande ex zeg ik om te horen dat ze al vier jaar bezig zijn met scheiden maar zij moet ander plek vinden en dat vind ze steeds niet dus zwerf ik van hotel naar zomerhuisje en weer naar een hotel.

We eten wat om dan de vraag te krijgen of ik de 6 km nog een keer met hem wil lopen heb ik tenminste wat te doen anders lig ik maar op mijn bed.
Kom zeg ik even omkleden lopen we het ronde snel even, ik trek snel weer wandelkleding aan en mijn laarzen om samen op pad te gaan, voelt zo lekker vertrouwd met die man die Albert blijkt te heten.

Albert is 51 jaar 180 groot schat ik niet mager niet dik nee zoals een man er volgens mij uit moet zien omdat opa er ook zo uitzag. Loop hem de andere richting om zo lijkt het toch weer een beetje nieuw. Als we weer bij een modderig stukje komen doe ik mijn hand zijn kant op en pakt hij me vast alsof het opa is. Na de modder houd ik zijn handen nog een tijdje vast om dan toch uit elkaar te gaan en gezellig verder lopen.
Zullen we even van de route afwijken gaan we even iets leuks bekijken vraagt hij, jij kent de weg lach ik om dan weer zijn hand vast te pakken en we een kwartiertje verder de snelweg zien, nou is daar niks aan maar je loopt dan hoger dan de rest om heel mooi uitzicht te hebben over de hei die er achter ligt.

Iets verderop staat een bankje en daar duiken we stijf naast elkaar op het kleedje, knus zo zeg ik en beken dat het voelt alsof ik hier met mijn opa zit, potverdikke zie ik er zo oud uit maar leg het uit en gelukkig snapt hij het.
Duurt een tijdje we kijken door de verrekijker naar wat vogeltjes die in beeld komen om dan een arm van hem om me heen te voelen. Wat lekker die stevige arm om me heen en als ik hem de verrekijker aangeef zeg ik tegen hem zeg dat ik het prettig en vertrouwd vind zo. Dan kust hij me op mijn voorhoofd en geeft aan dat hij het ook heel vertrouwd vind net alsof we elkaar al jaren kennen.
Na nog even tegen hem aan met zijn arm om me heen gezeten te hebben lopen we terug naar de route om weer terug bij af te zijn. Wat ga je doen vraagt hij als ik bij mijn kamper sta, douchen bij mij op de kamer vraagt hij eten we vanavond op mijn kosten en kijken we of we nog een stukje verhard wandelen, is wel verleidelijk zeg ik waarop hij aangeeft snel wat spullen te moeten pakken kan je douchen.

Kleed me uit in de badkamer douche me heerlijk en trek schone kleren aan om terug de slaapkamer in te komen als hij op het bed ligt. Wouw wat zie jij er mooi uit complimenteert hij me, dank je wel maar de douche was zo lekker en de spiegel goed genoeg om me een beetje voor je op te maken, weet je dat je een prachtige vrouw bent. Draai me eens om en vraag of ik niet een beetje te dik ben. Ben je gek je ziet er super mooi uit je bent mijn droomvrouw als ik het zeggen mag. Voel me rood worden door de complimentjes en vraag dan maar of hij douchen wil. Hij komt van bed slaat zijn arm om mijn schouder en kust me op mijn wang. Niet weglopen vraagt hij je bent echt een mooie droomvrouw om dan de badkamerdeur achter hem te sluiten.

Lig wat op mijn telefoon te kijken stuur een berichtje dat ik het naar mijn zin heb lekker gewandeld en lekker tot rust weten te komen. Oh leuk krijg ik als eerste reactie verder niks dus wil die telefoon het liefst tegen die meid haar harses aan gooien maar ja dat gaat even niet.

Uh Linda ik heb al mijn schone kleren in de kast hangen zou jij me wat ondergoed aan willen geven, kom maar gewoon binnen knijp wel 1 oog dicht lach ik, weet hoe een man er ongeveer uitziet geef ik aan en beloof niet te kijken.
Dan zwaait de deur open en staat hij met een handdoek om zijn heupen me aan te kijken, je zou niet kijken lacht hij, maar dit wil ik niet missen zolang geleden dat ik zo’n mooie man zag.

Ogen dicht zegt hij als ik zie dat hij een zwarte boxer uit de kast trekt, sluit mijn ogen en hoor en voel hem bezig zijn om dan heel even door een spleet te kijken, gelukkig gaat er door me heen geen haren op zijn billen dat is het ergste wat ik mee gemaakt heb.

Zie hem een spijkerbroek om zijn kont trekken en vraag of ik weer kijken mag, kijken mag aankomen niet lacht hij, oh dacht alles uit behalve het licht, hij kijkt me aan met samengeknepen ogen en geeft aan dat het daar nog een beetje te vroeg voor is.
Hij trekt een keurig overhemd aan om dan voor me te staan en vraagt of hij zo mee mag, heb je wel een luchtje op vraag ik met een brede grijns, vond bij de spiegel een luchtje dat die zal wel goed ruiken om dan samen in de lach te schieten omdat mijn luchtje er nog stond.

We melden ons beneden schuiven weer aan het zelfde tafeltje in de hoek bij het raam en gewoon goed te eten het is niet super daar de biefstuk die hij had was helemaal gaar en dat vind ik zo goor maar hij kauwde hem gewoon weg.
Nadien gezellig nazitten kopje koffie glaasjes wijn om dan hem te vragen of ik bij hem mag blijven slapen vast beter dan mijn hok buiten.
Gevaarlijk zegt hij heb al tijden niet naast een vrouw gelegen dus dat kan wel eens heel gevaarlijk zijn. Ben niet zo bang met zwarte dan karate lieg ik. Heb jij zwarte dan karate wouw wat gaaf maar beloof je gelijk zal niets proberen als je aangeeft dat je me inklaar timmert als ik je aanraak. Gelukkig ik ben duidelijk en zit niet op ook maar iets te wachten als je me begrijpt zeg ik. Jammer zegt hij je bent wel een hele mooie vrouw, zal wel zeg ik maar duik jij met elke mooie vrouw gelijk de eerste avond het nest in. Zie hem kleuren en hij bekend dat een aantal malen gedaan te hebben met van die twitter vrouwen die willen dat gewoon.

Schud mijn hoofd en zeg dat ik wel in mijn kamper slaap wil morgen er weer fris bij lopen. Blijft een tijdje stil als ik aangeef even naar het toilet te moeten en daar rustig mijn blaas leeg en met mezelf in conclaaf ben waar ik ga slapen maar vertrouw hem dus ga naast hem liggen wel net zo gezellig.
Ik zit net weer als hij vraagt of ik een besluit heb genomen ga je kamperen of ga je mee naar boven. Heb bij de toiletdame gevraagd of je een beetje netjes en eerlijk bent en die beloofde me dat het goed ging komen dus ga met je mee. Hij loopt langs de receptie en meld mij aan verteld hij, heb je Linda van Stolkema genoemd ze wilden een achternaam. Heb zijn hand met twee handen vast als we de trap oplopen om dan zijn kamer binnen te stappen. Mag als eerste naar binnen doe een paar stappen draai me dan om en kijk hem aan. Kijk hem aan leg mijn handen op zijn heupen en zonder een woord te zeggen zakken onze monden op elkaar.

Mijn handen zoeken gelijk naar zijn pik die vermoedelijk nog slap zal zijn maar weet dat die super snel kunnen groeien en dat doet deze ook. Heb zijn riem al los en de knoop gaat als vanzelf, dan streel en knijp ik zacht in de snel groeiende pik en hoor gelijk een kreun, rits omlaag en snel mijn hand zijn boxer in om daar een spijkerharde pik te voelen.
Kom pak me zeg ik ben toe aan een echte lekkere goede harde beurt, dan pas gaan zijn handen naar mijn borsten die hij zachtjes kneed, wat ben jij een ongelofelijk mooie en hete vrouw mompelt hij.

Dan trekt hij nog net niet de kleren van mijn lijf maar het gaat heel snel, mijn bloesje vliegt door de lucht mijn bh volgt geen twee tellen later om dan zijn lippen rond mijn tepel te voelen, kan niet meer bij die pik van hem dus sla mijn armen om zijn hoofd om wat steviger contact te hebben.
Zijn mond zuigt zich vast op de harde tepel van me en zijn handen voel ik omlaag gaan. Als zijn handen op mijn heupen liggen denk ik snel van daar moet je niet zijn achter me zit het knoopje.
Hij bedenkt zich niet en trekt dan gewoon mijn rok omlaag zonder het knoopje en ritje los te doen.
Daar sta ik ineens in alleen mijn string met mijn panty aan, hij tilt me op drukt zijn mond op die van mij zoenen weer even om me dan op bed neer te leggen, hij kust zich aan weg omlaag om over mijn panty heen te kussen.

Dan grijpt hij me tussen de benen om gelijk mijn klit te raken en een kreun niet meer te onderdrukken is, oh zit daar je klitje schatje maar je hebt hem helemaal verstopt, dan voel ik twee handen mijn panty pakken om dan een harde scheur te horen even naar beneden kijk om te zien dat hij het kruis er uit gescheurd heeft.
Zo kan ik beter bij die lekkere geile kut van je schatje. Dan begraaft hij zijn mond tussen mijn benen om mijn klitje te likken als hij mijn string aan de kant heeft gedaan. Dan wat vingers mijn soppende kut in zijn tong viert feest rond mijn klit om dan mijn eerste orgasme aan te voelen komen. Bol mijn rug en hoor hem me aanmoedigen van ja kom maar spuit die kut maar van je leeg om zijn vingers heerlijk door mijn kut heen te laten vlinderen.

Dan slaat mijn orgasme op hol trekt door mijn hele lijf om een heerlijk lang en heftig orgasme te krijgen onder zijn mond en vingers.
Als ik uit lig te blazen en hem complimenteer met hoe hij me bevredigd heeft geeft hij aan nog niet klaar te zijn en kruipt over me heen. Mijn benen worden omhoog en opzij gedaan waardoor mijn kut vol open komt te liggen en dan zakt die pik van hem in me. Oh schat wat een heerlijke strakke kut heb jij om hem dan ineens helemaal in me te voelen komen. Kreun voor het vaderland weg vinden mannen aantrekkelijk volgens mij dus kreun en zeg dat hij dieper mag harder mag neuk die geile kut van me roep ik. Wat een onwijs lekker wijf ben jij om me dan best hard te neuken wat ik nog geweldig vind ook helemaal als ik zelf met mijn klit speel en hij stevig met mijn borsten bezig is.

Duurt niet eens zo lang of ik voel aan zijn bewegingen dat hij gaat klaarkomen, ja geile beer jas die sperma lekker diep in me hijg ik, een druppel zweet van zijn hoofd te zien vallen precies tussen mijn borsten. Hij kruipt haast helmaal in me drukt met kleine stootjes zijn pik zo diep mogelijk om dan zijn sperma te voelen komen en roep dan dat ik het voel zo lekker ga door.
Duurt dan niet lang meer of hij rolt van me af en hoor hem nog zeggen wat ben jij een super meid wat heb jij een onwijs lekker kutje.

Liggen even stil naast elkaar als ik hem zeg dat hij echt super was lang geleden dat ik zo lekker geneukt ben maar krijg geen antwoord om te zien dat hij diep slaapt.
Douche me kleed me aan en rij mijn kamper naar een parkeerplaats iets van een kilometer verderop en neem daar de rust en zie mijn minaar nooit meer terug.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9111 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Heerlijk begin van een ontspannende week”

Plaats een reactie