BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kim, mijn liefje, mijn hoertje (3)

Onderzoekje bij de geile dokterKim krijgt een spiraaltje.

Al een poosje woont Kim nu bij mij in huis en in die tijd is ze echt een heerlijk geil hoertje geworden. Dat is iets wat ze zelf wilde, en dat al met 18 jaar. Ze werkt 6 dagen in de week en ontvangt vanaf 3 uur in de middag tot middernacht haar klantjes. En met gemiddeld twee mannen per dag mag ze best succesvol worden genoemd. Ze vrijt veilig met condoom, tenzij de klant aangeeft bare te willen neuken, een van de opties tegen bijbetaling. En dat komt toch wel regelmatig voor. Gelukkig gebruikt ze de pil, dus ongelukjes kunnen worden uitgesloten. Alleen heb ik het zelf daar niet zo op, al die hormonen die je op die manier krijgt toegediend. Zodra de tijd rijp was heb ik de pil overboord gegooid en heb een spiraaltje laten plaatsen. Dan ben je van het pil slikken af en vanaf het eerste moment is het spiraaltje de ultieme bescherming. Nu mijn Kimmie zoveel mannen te verwerken krijgt, vond ik het verstandig om ook bij haar een spiraaltje te laten zetten. Ik heb haar verteld over mijn plannen en natuurlijk wilde ze weten hoe dat in zijn werk ging. Ik heb er haar wat foto’s en plaatjes van op internet laten zien. Maar hoe kan je het beter uitleggen door met eigen ogen in een kut te kijken. Ik heb haar meegenomen naar de slaapkamer, heb me van onderen uitgekleed en ben op het bed gaan liggen. “Liefje, geef dat ding daar eens aan. Dat heet een speculum, maar ze noemen het ook wel een eendenbek.” Ik nam hem van haar. Ik ben er redelijk bedreven in en schoof hem een stukje in mijn eigen kut. Beetje bij beetje kneep ik er in en opende op die manier mijn neukgat. “Kijk nu maar eens lieverd. Had je al eens een kut van binnen gezien? Dat kleine gaatje dat je ziet, is mijn baarmoedermond. De dokter doet daar dat spiraaltje in wat ik je heb laten zien.” Haar reactie was natuurlijk: “Doet dat geen zeer Thamara?” Ik kon haar gerust stellen en vertelde dat het wel iets gevoelig is, maar dat ik er zelf geen last van had gehad. Een afspraak met een bevriende arts was daarna snel gemaakt.

Een beetje zenuwachtig was ze wel toen we de wachtkamer binnen stapten. We waren de laatste die dag bij Felix. Ik ken hem al heel lang, regelmatig mag hij mijn kut nakijken of alles nog in orde is. Hij kon dus zijn tijd nemen om haar te onderzoeken. Eerst wat tests om soa’s en zwangerschap uit te sluiten en een week later zouden we dan weer terug gaan om het daadwerkelijk te plaatsen. Ik had bewust voor Felix gekozen omdat ik hem goed ken. En ik weet dat hij een enorm zwak heeft voor het vrouwelijk schoon. Hij begroette ons vriendelijk en we gingen tegenover hem zitten aan zijn bureau. “Dus Tham, je wilt graag dat ik een spiraaltje zet bij jouw protegee?” En tegen Kim: “Zo meisje, ik hoorde van Thamara dat je heel wat mannen in de week een pleziertje moet doen. Hoeveel zijn het er ongeveer?” Met een beetje blozend hoofd zei ze dat dat er zeker tien in de week waren. En op de vraag van Felix hoe ze dat vond zei ze: “Best wel fijn dokter, ik hou heel erg van neuken.” Felix keek me lachend aan en toen weer naar Kim. “Je weet dat ik je dan eerst wel moet onderzoeken hé Kim. En als alles goed gaat krijg je volgende week je spiraaltje. Als je wil mag je je achter dat scherm even uitkleden. ”Kim verdween achter het scherm en kwam even later zonder broek en slipje terug. Ze keek een beetje verbaasd toen Felix zei dat ze helemaal bloot moest zijn, het ging per slot van rekening om haar kutje. Maar even later kwam ze weer terug en had nu niets meer aan. Felix liet haar meelopen. “We gaan je eerst even wegen en kijken hoe lang je bent.” Ik wist dat dat er niets mee te maken had maar had nu al in de gaten dat het meer dan een normaal onderzoekje zou gaan worden. Ze was gewogen en stond nog tegen de muur nadat hij haar lengte had bepaald.

“Doe je armen eens omhoog Kim dan kan ik nu met het onderzoek beginnen.” Kim deed haar armen omhoog en Felix aaide met zijn handen onder haar oksels, langzaam naar onderen en toen langs de zijkant van haar tieten. “Niet schrikken hoor meisje, dit moet even.” Hij legde zijn handen op haar strakke tietjes en begon er met een serieuze blik een beetje in te knijpen. Ook kneep hij in haar tepels en liet ze tussen zijn vingertoppen rollen. “Mmmm, dat ziet er goed uit!” Ik zag dat zijn hand naar onderen gleed naar haar buik. Hij wreef er over: “Geen last van je buikje meisje, want dat gebeurd wel eens als je zoveel neukt.” En met zijn vinger duwend en wrijvend op de plek van haar clitje: “En dit voelt ook allemaal normaal aan als ik je daar aanraak?” Kim zei dat ze dat wel lekker vond en nooit ergens last van had, alleen wel eens van haar kontje als er een man was geweest met een grote. Voor het urineonderzoek moest ze ook nog in een bekertje plassen. Felix hielp haar daarbij, hield haar lipjes uit elkaar, masseerde haar plasgaatje en liep haar plassen. “Vooruit, loop dan maar met me mee.” Ik denk niet dat ze ooit in een gynaecologenstoel heeft gelegen, want ik zag haar kijken. Felix heeft een redelijke grote en luxe stoel met een grote rugleuning. “Ga er maar eens in zetten meisje, dan gaan we verder kijken.” Kim klom op de stoel en Felix legde een voor een haar benen in de steunen. Echt nodig was het niet maar hij zette ze knap ver uit elkaar. “Dan zullen we nu eens naar jouw kutje kijken, want daar gaat het per slot van rekening om.” Hij trok een paar latex handschoenen aan en deed haar schaamlippen iets uit elkaar. En ook weer volledig overbodig begon hij zowel haar plasgaatje als haar clitoris te masseren. Langzaam liet hij zijn vingers tussen haar lipjes glijden naar haar kutgaatje. Ook dit moest even zei hij toen hij zijn vinger er diep in stak. Met zijn duim nog op haar clitje en zijn vinger in haar kutje begon hij haar g-spot te stimuleren. Dat dat Kim niet onbewogen liet merkte ik al gauw, ze lag met gesloten ogen een beetje te kreunen in de stoel. Het duurde dan ook niet lang voor ze hijgend een orgasme kreeg. Er droop heel wat vocht uit haar kutje. “Nou, nou:” was de reactie van Felix, “Dat vond je misschien net iets te lekker. Je poesje is helemaal nat.” Hij deed even wat hij moest doen en maakte een uitstrijkje om vervolgens de eendenbek te pakken.

“Tham, wat denk je er van. Als ik dit onderzoek en het plaatsen van het spiraaltje nu eens gratis doe.” Ik wist meteen wat zijn bedoeling was. Hij was zo geil geworden van mijn meisje, hij zou en moest haar neuken. Kim wist dat ook wel een keek me aan. Ze zag aan mijn gezicht wat ik wilde vragen en keek daarna de dokter aan. “Is goed dokter, dat mag wel van mij hoor.” “En als jij nou ook eens uit de kleren gaat Tham, dat maakt het allemaal nog veel leuker.” Dat ik daar geen moeite mee had wist hij ook wel, dus even later stond ik ook spiernaakt naast hem. “Nog een klein onderzoekje,” zei hij en plaatste de eendenbek voor haar kutje. Langzaam duwde hij hem naar binnen en kneep hem open. Hij bukte iets, stak zijn vinger in haar wijd geopende kut en wreef hem over haar baarmoedermond. Kim reageerde meteen toen hij haar daar aanraakte. Veel te lang bleef hij er mee spelen voor hij uiteindelijk zei: “Dat ziet er goed uit, dat wordt geen probleem volgende week.”

Ondertussen knoopte ik zijn broek los en ik besloot hem even te helpen. Ik zakte op mijn hurken, trok zijn broek naar beneden en nam zijn inmiddels keiharde leuter in mijn mond. Hij liet de eendenbek nog even zitten en kneep hem zelf nog een beetje verder open. Terwijl hij het clitje van Kim vingerde maakte ik zijn pik lekker nat. Hij draaide zich om, pompte de stoel nog iets omhoog en haalde het speculum uit haar gleufje. “Als je haar nu eens lekker beft Tham en haar klaar maakt voor mijn pik.” Ik bukte voorover, plaatste mijn mond op haar spleetje en begon te likken en ze zuigen. Felix stond achter me en aaide zijn hand over mijn kut. Ik zette me schrap, want ik wist wat er ging komen. Hij trok mijn billen uit elkaar, smeerde wat op mijn anus en duwde in een keer zijn pik bij me naar binnen. Terwijl ik nog steeds Kim aan het beffen was begon hij me flink in mijn darmen te naaien. En net zo snel als hij bij me binnen zat trok hij er hem na een paar minuten ook weer uit. Hij veegde zijn pik en beetje af en ging tussen de wijd gespreide benen van Kim staan.

Niet eens voorzichtig maar met een flinke stoot boorde hij zijn paal bij haar naar binnen. Kim slaakte een kreetje. Hij moest wel heel geil zijn op mijn meisje want hij neukte haar direct in een behoorlijk tempo. Kim lag steeds meer te kreunen en ik ben naast haar gaan staan. Ik bukte over haar heen, legde mijn hand op haar tietjes, begon haar een beetje te masseren en gaf haar kusjes. Haar lijfje schudde heen en weer in de stoel door het constante stoten in haar onderbuik. Opnieuw kwam ze zwaar hijgend klaar. Zeker tien minuten heeft Felix haar staan neuken voor hij zijn sperma in zijn patiëntje spoot, waarna hij zijn pik uit het zaad lekkende kutje trok. “Heb jij nog problemen Thamara? Dan kunnen we die nu ook even oplossen!” Hij had zijn broek al weer omhoog en liep naar zijn bureau. Terwijl we weer aankleedden zag ik dat hij wat zat te schrijven. Hij gaf me een envelop en zei: “De rekening is bij dezen betaald.” Een kwartiertje later zaten we in de auto. “En wat vond je van het onderzoek schatje?” vroeg ik. Haar reactie… ze vond de dokter wel aardig en ook dat hij best wel lekker kon neuken. Wordt volgende week vervolgd, dan krijgt ze haar spiraaltje, gratis…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11278 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kim, mijn liefje, mijn hoertje (3)”

Plaats een reactie