BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Heerlijke ontmoeting

De vakantie breekt aan de laatste drie jaar zag ik er tegenop, waar moet ik heen wat ga ik doen wat was het zoveel makkelijker toen Jannie er nog was, mijn vrouw Jannie is vier jaar terug overleden net voor de kerst dus ook die is helemaal naar de knopen.

Was eerder zo makkelijk tegen de kerst zaten we naast elkaar keken elkaar aan om dan een land te hore waarop ik meestal zij ja doen we, heb alle inbreng altijd gehad maar als Jannie graag naar de zon wilde gingen we als gezin.

Voor ons was het belangrijk dat er water was, zwemmen is altijd onze grote hobby geweest, hebben elkaar leren kennen bij de waterpolo, ik zat in het eerste team en Jannie in het eerste dames team wel bij een andere club.

We kregen twee bloedmooie dochters echt de mooiste van de hele wereld maar stellen ze niet tentoon die houden we voor ons zelf.
Vakantie’s gingen dus altijd naar water, omdat we ook nog eens fervent Italië rijders zijn, Alfa met uitstek is dat land ook onze favoriete vakantie plek, ook Noorwegen en zweden is ons goed bevallen maar Finland was wel het mooist.

Ben drie jaar verder de meiden zijn het huis uit dus woon alleen, date wel eens wat maar alles loopt op niets uit niemand kan Jannie evenaren, Jannie was een echte zwemdame qua postuur.
Brede schouders bovenarmen als boomstammen en een stel benen waar ik mijn handen samen niet omheen kon krijgen dus alles was een beetje XXL maar allemaal spieren.

Terug naar mijn verhaal, zit het weekend voor ik vakantie krijg te overdenken wat ik zal gaan doen, onze camper van zeven jaar oud nieuw gekocht staat in de schuur dus zou ergens naar toe kunnen maar waar, die nacht slaap ik slecht ben al tegen zes uur klaar wakker dus trek een korte broek aan pak de fiets en rijd naar het voor mij legendarische naaktstrandje.

Het naaktstrandje waar we in onze jeugd heerlijk gefeest hebben, Jannie daar de eerste kus gegeven maar ook de eerste keer dat ik neukte was daar, het bord naaktstrand staat er nog steeds maar ook een bordje verboden naakt te recreëren.

Leg mijn handdoek op het vaste plekje van toen maar later ook nog vaak, kleed me uit kijk even omlaag en ja alles hangt omlaag en is keurig geschoren, duikbril op snorkel in mijn mond en loop het water in.
Zwem eerst maar eens naar het diepe gedeelte waar je echt heerlijk kan zwemmen om als ik een dikke meter diep zit het al aardig koud begint te worden.
Zwem een half uurtje om dan langs de kant snorkelend heel langzaam terug naar mijn plekje te zwemmen.
Al snel de eerste visjes in het vizier, wat later zie ik een snoepje van een halve meter maar weet dat ze er veel groter zijn, schrik van een dikke vis die ineens voor me wegschiet om dan verder te dobberen.

Drijf heel rustig aan de oppervlak mijn zicht naar de bodem om ineens twee voeten te zien, schrik een beetje kijk langs die benen omhoog zie een zwart streepje tussen die benen, als ik boven water kom staat me een naakte vrouw met kort gitzwart krullend haar me aan te kijken.

Zo Johny de Boer alweer stiekem aan het naaktzwemmen je weet dat het hier niet mag, kijk iets naar beneden kijk nog eens en zeg dan verschrikt Albertje wat doe jij hier, ze trekt een grijns op haar gezicht en geeft aan van de naakt controle te zijn en betrapt zegt ze.

Zelf staat ze er ook naakt bij en gelijk gaat er door me heen wat is dat een mooi mens geworden, Albertje was als puber een panlat zo mager zo dun geen heupen geen borsten en haar spleetje was een spleetje verder niks, haar bijnaam was dan ook spleetje maar weet uit die tijd dat haar benen wel makkelijk van elkaar gingen.

We staan elkaar even aan te kijken en zie dan haar best wel nog strakke mooie borsten maar in haar tepel een botje piercing, je hebt je knuppel meegenomen grap ik, jij je slagwapen naar beneden kijkend om mijn stijve pik half boven het water uit te zien komen met mijn eikel helemaal ontbloot.
Duiken we onder of gaan we op het strand even kletsen vraagt ze, sta even in twijfel wat te doen met die harde pik van me, ik vind het wel een beetje koud worden lacht ze om haar tepels ineens hard naar voren te zien staan.
Laten we maar gaan liggen misschien dat ik wat opwarmen kan, ze lacht en geeft aan dat ze een kereltje van 16/17 hoort praten niks verandert, loop schuin achter haar om dan die kleine bolle billetjes te zien heen en weer wippen.
Het is niet goed voor mijn stijve pik die begint al haast te kotsen van wat hij ziet, slank mooie smalle taille ook wat heupen gekregen en schouders die me vertellen dat ze of in de sportschool hangt of zwemt.

Bevalt het vraagt ze met een brede grijns over haar schouder naar achter kijkend, helemaal top niet verwacht dit zo te zien na 30 jaar, ze wipt haar kontje wat omhoog en geeft aan dat als je het goed smeert en onderhoud je lang goed kan blijven.
Goed gesmeerd tussen die billen denk ik dat is toch een droom van veel mannen en dat is mij nog nooit gelukt al hebben we het wel geprobeerd.

Neem plaats bij haar handdoek heb die van mij mee genomen zij ligt vlak tegen het bos aan helemaal uit zicht daar waar we vroeger ook lagen en daar waar mijn eerste kus met Jannie en wat anderen was en zelf mijn eerste drie neuk beurten heb ik hier gehad.

Wil je wat drinken heb water bij me vraagt ze en tovert gelijk een grote fles water uit een tas met een glas, ze schenkt hem half vol geeft die aan mij en drink er een paar slokken uit, dan zet zij het glas aan haar mond en knikkert de rest haar keelgat in.

Zo dat was even schrikken zegt ze, hoezo vraag ik en ze lacht, had jij gedacht jou hier aan te treffen normaal ben ik de enige hier.
Zwem je hier vaker vraag ik, nostalgie zegt ze en zie een traantje in haar ogen, wat is er vraag ik heeft deze plek zoveel herinneringen, bij jou niet dan, hier op deze plek ontmaagde je Grietje ook al zij ze van niet maar volgens mij ook Jannie die was zo maagd als je maar bedenken kon en jij pakte haar hier.

Maar waarom moet jij dan huilen, ook ik ben hier ontmaagd en vind dit een geweldige plek, sla een arm om haar heen laat haar hoofd tip mijn brede schouder rusten en zeggen een tijdje helemaal niks, dan ineens zie ik haar hand naar voren gaan en tegen mijn nog steeds harde pik aan tikt.
Blijft die de hele dag staan of krimpt hij ook nog eens, als jij er af blijft gaat hij misschien wel een keer terug in zijn hok maar normaal moet hij geholpen worden kraam ik uit, haar vinger gaan dan open sluiten om mijn pik heen en kijkt me dan aan.
Mag ik ? Alweer zo lang geleden dat ik er een in mijn hand had, je man overleden vraag ik en ze knikt haar hoofd, heel langzaam gaat haar hand dan op en neer geeft me een kusje en vraagt me te gaan liggen.

Laat me achterover zakken om haar hand steviger om mijn pik te voelen, leg mijn hand tegen haar heup aan trek haar naar me toe en kus in aanvang haar heup, laat haar me langzaam wat aftrekken zie dat haar hoofd steeds verder omlaag gaat en dan ja dan zie ik haar mond opengaan.

Kusje op mijn eikel even een likje om dan mijn pik in haar mond te zien verdwijnen, oh allemachtig wat is dit lekker gaat er door me heen, kreun omdat het zo lekker is om dan haar hand rond mijn ballen te voelen.
Ze is zo lekker bezig als mijn pik even uit haar mond is kijkt ze me aan of ze het wel goed doet vraagt ze, ben jaren niet zo lekker gepijpt geef ik aan, heb ook al jaren niet zo’n geweldige pik in mijn mond gehad geeft ze aan om zich er dan weer overheen te laten zakken.

Trek haar billen naar me toe die ze stukje bij beetje mijn kant op laat komen, eindelijk kan ik een been over me heen doen maar dan meld ze dat ze straks wat aandacht wil eerst dit klusje afmaken, krijg wel de gelegenheid als haar been over me heen ligt haar op dat mooie mosseltje van haar te kussen.

Zie twee opgezette schaamlippen die echt glimmen, trek haar billen wat uit elkaar en voel hoe strak die zijn, haar mond zuigt aan mijn eikel laat die er af knallen om dan ineens als me klaar te delen komen.
Kijk omlaag zie een straal de lucht in schieten en dan hapt ze gelijk weer toe, druk mijn pik diep haar mond in voel de ene na de andere straal mijn pik doorboren om een hand op haar achterhoofd te leggen en haar in haar mond neuk, hoor haar kokhalzen maar ga door druk mijn pik snel een stukje op en neer om door te gaan als ik niet meer kan.
Laat haar los ze kijkt me schuin aan met mijn pik nog steeds in haar mond en steekt dan een duim op.
Ja je bent geweldig dit was de beste beurt ooit, dan komt haar mond van mijn pik die helemaal glimt van haar speeksel om dan naar me toe te kruipen, ze drukt me helemaal achterover bukt dan boven me drukt haar mond op die van mij en voel mijn eigen sperma mijn mond in komen.

Dit is zo nieuw voor me dat ik wel moet slikken en besef dat het mijn eigen sperma is wat mijn Jannie zo vaak heeft geslikt.
Het eindigt dan met een kus die minuten lang duurt, we vechten haast echt, het is een strijd wie het snelst en dan weer het langzaamst kan tongen.
Zij wint natuurlijk als man ben je onderdanig aan zo’n heerlijke vrouw, als onze monden van elkaar zijn zij een elleboog aan beide kanten van mijn hoofd heeft vraagt ze of ik meer wil of dat dit eenmalig is.
Als het aan mij ligt mag dit wel een gevolg hebben ben niet vies van een stevige knuffel, we zoenen weer even dan schuift mijn hand tussen ons op zoek naar haar kut rolt ze van me af, ik neem nu het voortouw door haar te kussen dan al kussend omlaag te gaan om haar flinke achteraf cup DD te kussen en kneden.

Kus haar harde tepel zuig er zachtjes aan en kneed die borsten tegelijk en druk ze tegen elkaar aan, daar zou jij wel wat tussen willen stoppen denk ik zegt ze, later we hebben toch alle tijd en bijt dan zachtjes op haar tepel.
Ze slaat me aan mijn hoofd hoor haar zeggen dat ik precies lijk te weten waar vrouwen gek van worden, kruip even naar boven kussen even en dan zak ik helemaal naar onder, leg haar benen langs mijn oren en druk mijn mond op haar natte kut.

Haar lippen zijn nog echt strak en dat voor haar leeftijd, trek ze van elkaar met twee vingers en zie haar knopje vier staan glimmen, lik er heel zachtes aan om gelijk haar handen in mijn haar te voelen, moet daar blijven dus speel wat met haar klitje om dan maar twee vingers haar natte kut in te laten gaan.

Mijn vingers spelen tegen haar voorwant aan ze kreunt steunt trekt me af en toe steviger tegen haar aan, als ik mijn lippen rond haar knopje zet en heel zachtjes hem tussen mijn tanden zuig, ze spant haar lichaam aan trekt me dan wel heel hard aan mijn haren om dan haar te horen zuchten en steunen dat ze verdomme weer eens klaar komt.

Ze schud nog een tijdje met twee vingers in haar, haar vocht uit haar kut voel ik langs mijn pols lopen om dan de vraag te krijgen haar even te laten bijkomen, kruip omhoog na een laatste kusje op haar harde klit gegeven te hebben.
Wat ben jij goed hoor ik dit moeten we vaker doen, kussen even nemen een slokje om dan haar vraag te horen even op te frissen en naar huis wil, ze duiken even het water in waar we nog even zoenen maar zien dan mensen op het grote strand dus tijd om naar huis te gaan.

Gelukkig zijn we beide op de fiets, ik heb alleen mijn sportschoenen een sportbroekje en een shirt aan maar Albertje heeft alleen een zomerjurk aan verder er niks onder.
Vind ik heerlijk loop soms als de temperatuur het toelaat dagen zo, we fietsen beide richting stad als ze me vraagt of ik met haar meega een bakje doen, is goed zeg ik in mijn achterhoofd wetende dat ze daar een bed heeft en geen pottekijkers.

De koffie is er snel komen broodjes bij om samen achter haar huis van de zon te genieten, vind je het erg als ik wat uitdoe vraagt ze is zo lekker als alles frisse lucht krijgt, je bent in je eigen huis dus doe wat je niet laten kan.
Haar ruk mag ik achter losritsen dat kan ze ineens zelf niet meer maar doe dat graag en help de jurk van haar afnemen.
Sta achter haar leg mijn handen op haar schouders en laat die langs haar armen omlaag glijden, ze blijft rustig staan hoofd gaat iets achterover dus ze vind het niet erg, als onze handen even met elkaar spelen komen die los en glij ik via haar buik naar die mooie borsten van haar.

Hoofd gaat verder naar achter leg mijn borstkas tegen haar rug aan en mijn hoofd tegen die van haar, kus zachtjes haar oorlel, mijn handen omsluiten die mooie borsten van haar om haar hand naar achter te voelen gaan en mijn pik beet pakt.
Ik speel met haar borsten en harde tepels zij heeft haar hand in mijn broek rond mijn harde pik om haar dan de vraag te horen stellen of ik haar hier en nu wil nemen ben zo onwijs geil.

Geef aan niets bij me te hebben maar ze laat weten dat ik alles bij me heb wat er nodig is, geen condoom of slik je de pil vraag ik, alles binnenin is weg het is een loze ruimte daar die je vol mag pompen.

Doe mijn broek uit druk die spijkerharde pik rechtop tussen haar billen en hoor haar kreunen van opwinding, heb haar borsten weer vast kussen heel moeilijk maar dan loopt ze heel voorzichtig naar de grote tuintafel, daar aangekomen zet ze haar kont op de tafel gooit haar benen rustig uit elkaar.
Haar hand heeft mijn pik vast en ik laat hem naar binnen gaan, met een langgerekte zachte kreun ontvangt ze hem en vraagt dan neuk me geile beer, heb haar borsten weer vast het zijn de mooiste die ik ooit in mijn handen gehad heb en begin mijn pik in en uit die lekkere geile natte kut ineen uit te bewegen.

Haar benen slaat ze om mijn heupen heen vangt elke stoot zo goed mogelijk op en kreunt hijgt en steunt dat dit weer eens zo lekker is.
Ja dit is me een eind lekker, een heerlijke strakke kut rond mijn staalharde pik dat is zo lang geleden wat betekend dat ik ook al redelijk snel mijn orgasme voel aankomen, meld het haar en hoor ja spuit maar vul die geile kut van me zo lang gelden dat ik gesmeerd ben.

Haal nog drie maal flink uit om dan diep in haar te bijven hangen met kleine korte stootjes en bij elk stootje de sperma uit me voel knallen.
Voel het hoor ik har hijgen en puffen wat lekker ga door spuit me vol ga door schatje wat lekker, kan niet doorgaan na een straal of wat is de koek op, hang nog even in haar dan gaan haar benen om me weg glij uit haar een mooie lading sperma komt mee om haar dan overeind te trekken en we een hele tijd nog staan te zoenen en elkaar beloven dat we dit vaker gaan doen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8601 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Heerlijke ontmoeting”

  1. ‘… voor de kerst dus ook die is helemaal naar de knopen.’
    ‘… om dan ineens als me klaar te delen komen.’

    Met dit soort stomme taalfouten wordt het verhaal er niet leesbaarder op, integendeel – het wordt slecht.

Plaats een reactie