BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik zag mijn vriendin seks hebben met een grote pik

Wij hadden een keer seks en ik vroeg mijn vriendin wat haar op seks gebied wel eens lekker leek.
Gelijk zij zei, seks met een man met een grote pik, dat lijkt mij wel lekker.
Die avond hadden wij Karin(27) en ik Mark (28) best wat gedronken en hier door was Karin waarschijnlijk wat loslippiger, ik weet zij vind mijn pik aan de kleine kant, hij is 14 cm als die stijf is.
Ik was wat geschrokken want mijn Karin die dacht aan een grote pik met een andere man, ons seks leven is al niet zo super en wie weet verlaat zij mij op de duur omdat zij niet tevreden is.
Karin donker blond gewoon slank vooral dat zij redelijk veel sport zij zit op voetbal waar van zij soms verteld hoe sommige meiden zich gedragen tijdens het douchen, en dat wind mij dan wel weer op.
Voor de rest heeft Karin een mooie stevige cup D borsten.
Maar gelijk hoor ik Karin vragen wat lijkt jou dan wel leuk op seks gebied voordat ik door had zei ik, een trio met een vrouw erbij.
Ee paar dagen later het was prachtig weer en wij gingen naar Scheveningen, het was enorm druk en wij liepen een stuk over het strand en kwamen bij het naaktstrand gedeelte daar was het rustig.
Ik stelde voor om daar een plekje te zoeken, Karin keek mij verbaasd aan want dat had zij van mij niet verwacht.
Maar Karin had er geen moeite mee, en we liepen langs een paar stelletjes en kwamen bij een man die lag naakt met een behoorlijk grote pik, ik zag Karin kijken en vroeg voorzichtig bedoelde jij zo’n pik laatst.
Geschrokken keek Karin want zij voelde zich betrapt, maar ik wist natuurlijk genoeg.
Ik keek op mijn telefoon en zei shit ik moet even naar een klus, ik had oproep dienst en dat wist Karin.
Ik zei ga hier maar liggen met een paar uurtjes ben ik er wel weer.
Karin baalde maar snapte het wel.

Ik zei nog jij hebt mooi uit zicht op een grote pik, en als je wilt mag je hem van mij gebruiken, maar dan wil ik een keer een trio, en snel verdween ik.
Karin lag nu nog geen 20 meter bij de man met de grote pik vandaan.
Ik had helemaal geen oproep maar was benieuwd of dat sletje die grote pik kon weerstaan.
Ik had die man ik schat een jaar of 40 al zien kijken naar Karin en hij had natuurlijk ook gehoord dat ik weg ging.
Hij stak een sigaret op en ik zag hem kijken hoe Karin zich uit kleedde, Karin ging liggen en ik vertrok.
Ik hoorde nog schat heb jij de aan stekker nog, die had ik maar deed net of haar niet hoorde.
Ik kroop in de duinen, en de man stak nog een sigaret op en vroeg aan Karin moet jij een vuurtje van mij dan kun jij ook roken.
Ik zag Karin om zich heen kijken, ja graag.
De man kwam naar Karin toe, en nam zijn badlaken mee, en ging naast Karin zitten.
Hij stak haar sigaret aan en ik zag zijn ogen over haar lichaam gaan en zijn pik groeien.
Nu zag ik Karins ogen naar zijn pik gaan, het duurde niet lang of de man lag Karin in te smeren vooral haar borsten en billen, snel keek hij in het rond en masseerde Karins kut, ik die pakte zijn pik.

Ik zag dat ze hun spulletjes oppakten en in een duinpan gingen liggen. Gelukkig had ik mooi zicht en dat sletje nam zijn grote pik in haar mond en even later kroop zij op hem en zette zijn pik tussen haar zeiknatte kut een gekreun van je welste en hij spoot al snel in Karin.
Maar die had schijnbaar niet genoeg en begon al weer te zuigen aan zijn pik terwijl zij nu met haar natte kut op zijn mond ging hij likte haar kut, en zijn pik was zo weer stijf en Karin ging voor de tweede ronde.
Nu ging zij op haar knieën zitten en duwde hij zijn pik in haar kut en ik zag zijn ballen tegen haar kut kletsen het duurde nu wel een kwartier voordat Karin gillend klaar kwam toen hij zijn pik voor de tweede x leeg spoot in haar, de sperma liep uit haar kut en Karin kon amper staan, maar zei ik moet terug voordat mijn vriend er weer is.
Ondersteund door de man liep Karin terug en ging op haar plekje liggen en de man liep terug naar zijn plekje nadat hij Karin een zoen had gegeven en haar had bedankt en haar zijn telefoonnummer had gegeven voor het geval zij nog eens zin had.
Ik liep even later nonchalant naar Karin die geschrokken vroeg ben je er nu al weer?
Ik zei dat het al opgelost was.

Karin zei ga even zwemmen ik heb het warm, ga je mee.
Ik trok mijn kleren ook uit en Karin keek verbaasd dat mijn pik stijf stond, het had mij behoorlijk opgewonden om te zien hoe mijn vriendin seks had met een ander,
Even later stonden wij in het water ik met mijn pik onder het water en voelde hoe Karin aan mijn pik trok, waarschijnlijk had zij schuld gevoel.
Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8286 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie