BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoertje 1

Naar eerste keer dat Chantal betaald had in natura ging er goed weekje voorbij tot Chantal weer aan de telefoon hing. Ze zegt. Frank zou je mij misschien kunnen helpen met kopen en plaatsen van schutting bij mij in de tuin. Ik zeg uiteraard is dat mogelijk Chantal je weet wat je ervoor moet doen dan hè. Jaja zegt zeg maak het ruimschoots in orde.
Nou dan kom ik vanmiddag even langs om de maten op te nemen zodat ik materiaal kan halen. Ik daar s middags heen om de maten op te nemen voor materiaal dat nodig is. Zaten gezellig aan bakkie koffie en afgesproken om zaterdag terug te komen om schutting te plaatsten. Even later stonden we samen in de keuken en Chantal staat voor me. En geeft me een heerlijk tongzoen. Langzaam laat ze zich door de knieën zakken. Ik zal je vast voorschot doen voor de geboden hulp. Ze maakt mij gulp open en mijn pik springt te voor schijn. Ze neemt hem in de hand en schuift de voorhuid over de eikel heel. Net op moment dat ze hem in de mond wil nemen komt haar dochter Sabine de tuin in fietsen. Snel trek ik Chantal om hoog en zeg je dochter komt eraan. Ik draai me snel om in de hoop dat Sabine niets heeft gezien. Enthousiast komt ze binnen lopen. Hoi man hoi Frank alles goed. Ja zeg ik zeker met jou ook. Frank komt zaterdag even helpen om schutting in de tuin te zetten kunnen we eindelijk beetje beschut in de tuin zitten. Dat werd tijd zegt Sabine. Ik zeg nou tot zaterdag dan maar. Balend dat Sabine net binnen komt lopen op moment dat chantal mij lekker zou gaan pijpen. Met stijve pik geef ik haar kus op de wangen en zeg haar. Maak het zaterdag maar af en zorg dat Sabine er niet is.

Kan mij net snel genoeg zaterdag worden maar eindelijk is het dan zaterdag en sta ik om 8.00 bij Chantal op de stoep. Zo zeg ik tis wel hele warme dag vandaag dus laten we maar snel beginnen. Druk gaan we aan de slag. Chantal helpt af en toe handje mee door oven paal vast te houden. Even kijk ik haar aan. Vanmiddag mag je andere paal vasthouden en ze kijkt me ondeugend aan. Heb er nu al zin aan zegt ze. En zie ondertussen. Tepels van haar al hard worden door haar shirtje heen.
Rond uurtje of 12 wordt het wel heel warm. Ik doe mij shirt uit en Chantal loopt maar binnen. Even later komt ze buiten met heel kort strak broekje aan waar haar billen beetje onderuit komen en bikini topje heeft ze aan. Mij pik reageert er meteen beetje op. Hmm denk ik die zijn straks voor mij.

Om 16.00 uur is netwerk dan eindelijk klaar de tuin is helemaal afgesloten en niemand kan meer wat zien. Zo nu maar een biertje zegt Chantal hebben we we verdient. Ik zit heerlijk op bankje in de tuin en na twee biertjes op te hebben zegt ze nou zal ik dan eerst maar even voorschot van afgelopen week in orde maken.
Chantal staat op en loopt naar me toe en knielt meteen voor me. Mijn sportbroek laat ze zakken en mijn harde pik zwiept alweer tevoorschijn. Zo zegt ze. Die is al lekker nat en laat meteen haar tong over de eikel heen gaan om het voorlicht eraf te likken. Met haar ene hand trek ze me af en met haar mondje begint ze me nu lekker te pijpen. Na tijdje laat ik haar opstaan en trek haar broken en bikini topje uit. Ga eens lekker op bankje liggen zeg met hoofd over randje heen. Als ze op haar rug ligt zie ik haar kutje al glinsteren van het vocht. Hhmmm op dat moment hang ik mijn pik voort haar mondje wat ze gewillig opent. Steeds verder stop ik mijn pik in haar keeltje. Ze kokhalst beetje als ik er helemaal in zit.

Nu begin ik haal lekker in haar mondje te neuken en ondertussen stop ik twee vingers in haal kletsnatte kutje en begin haar klit je te likken. Duurt niet lang of Chantal komt spuitend klaar. Ik voel dat bij mij ook niet lang duurt en begin haar harder en dieper in haar keeltje te neuken. Hmmm zeg ik. Ik ga dat zaad smoeltje van je helemaal vol spuiten met mijn zaad. Twee stralen zaad spuit ik diep in haar keel dan trek ik mijn pik terug en de rest spuit ik over haar gezichtje heen. Ze kijkt me geil aan als ze mijn zaad doorslikt. Hmm dat was zo lekker zegt ze. Mijn pik blijft gewoon hard. Zeg ik wil je neuken en gelijk draai ik haar om zodat ze op haar knieën op bankje zit. Ik zeg meteen mijn pik tegen haar lipjes aan en laat mijn pik langsgaan diep in haar glijden. Ooh wat geil zegt ze je hebt zo’n lekkere pik. Je mag alleen niet in me spuiten ben niet aan de pil. Dit maakt mij nog geiler dan ik al ben en voel mijn pik nog harder worden. Hard begin ik haar nu diep te neuken en als snel komt ze spuitend klaar op mijn pik. Ik hou het ook niet langer en voel mijn pik opzwellen. De eerste straal spuit ik diep in haar geile kutje en dan trek ik mijn pik snel terug en de rest spuit ik over haar rug heen. Chantal gaat rechtop zitten en zie dat het zaad uit haar kutje loopt. Klootzak zegt ze spuit je je zaad nu gewoon in me. Kan alleen maar zeggen sorry het was zo ongelofelijk geil.

Ze doet haar broekje aan en ik trek mijn broek weer aan. Zo zegt ze. Nu heb ik de hele schutting wel betaald zegt ze als je zelfs je zaad nog in me spuit.
Op dat moment horen we iets bij de schutting die meteen open zwaait. Daar komt Sabine met haar fiets naar binnen heen. Gelukkig heeft Chantal bikini topje net aan gedaan. Hoi zegt Sabine. Ik zie dat alles is gelukt met beetje rode kleur op de wangen. Ja zegt Chantal nog steeds beetje boos. Gelukkig wel. Wanneer wordt mij slaapkamer aangepakt dan zegt Sabine dat duurt nu al zo lang.
Komt wel zegt Chantal. Ondertussen voel ik stout plannetje opkomen maar dat bewaar ik voor de volgende keer als daar interesse voor is.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8358 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoertje 1”

Plaats een reactie