BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn stiefmoeder mij trainde voor haar dochter (6)

De vakantie is helaas voorbij en terwijl wij voor een lange rit naar huis in de auto zitten bedenk ik mij wat de afgelopen weken allemaal gebeurt en hoe raar dat alles gelopen is. Ik heb een dubbel gevoel over het feit dat de vakantie voorbij is en wij weer naar huis gaan:
– Achteraf vond ik het best wel geil om de hele dag naakt te lopen en Milou en Nathalie de hele dag naakt te zien. Nu wij weer naar huis gaan, wonen mijn vader en ik, weer alleen en zal ik Milou veel minder zien.
– Hoewel mijn eikel de hele terugreis pijnlijk en geïrriteerd aanvoelt vond ik de seks met Milou echt geweldig. Dat zij mij nu wat harder heeft aangepakt moet ik maar gewoon accepteren. Na al die weken naakt gelopen te hebben moet mijn eikel er ook weer aan wennen om in mijn onderbroek te zitten. Als ik soms naar Milou staar die ook met kleren aan heel sexy is en duidelijk hele dikke tieten heeft krijg ik gewoon een stijven.
– Ik vraag mij af of Milou mij thuis nog wel ziet staan of dat ik gewoon een soort vakantieliefde voor haar was. Ik ben haar in die paar weken heel leuk gaan vinden en wil er echt alles aan doen om thuis samen verder te gaan.
– Ik ben benieuwd of wij thuis nog naakt zullen gaan lopen als mijn vader en ik op bezoek gaan bij Nathalie en Milou of dat dit maar eenmalig was voor de vakantie.
– Ik had nooit verwacht dat ik zo open en eerlijk zou zijn over naaktheid en seks waar mijn vader bij is, laat staan waar mijn stiefmoeder bij is. Toen ik voor het eerst naakt moest zijn voor mijn vader en stiefmoeder vond ik dit best wel beschamend en voelde ik mij erg ongemakkelijk. Zeker omdat ik de eerste keer ook nog direct besneden werd. Nu de vakantie voorbij is vind ik het naakt zijn bij hun net zo normaal als het dragen van kleren en schaam ik mij totaal niet meer.

Wij komen vrijdag avond heel laat Bij Nathalie en Milou thuis aan. Mijn vader vindt het te laat om alles op te ruimen en wij blijven vannacht slapen. Nathalie heeft echt een heel groot vrijstaand huis met een hele grote tuin. Milou en ik slapen lekker naakt maar seks zit er niet in omdat mijn eikel nog te pijnlijk is. Als ik in de ochtend wakker word dan is Milou al wakker en ligt zij boven op de deken te wachten tot ik ook wakker word. Ze is met haar kut aan het spelen en voordat ik mijn ogen helemaal open heb heeft zij mijn hand al richting haar clit gebracht. Ik besluit om direct all-in te gaan en terwijl ik Milou bef stop ik mijn vingers in haar kutje. Van 2 vingers ga ik naar 3 vingers en hoe voller ik haar kutje maak hoe geiler ik zelf word. Mijn piemel begint weer te bonken door mijn strakke huid terwijl ik volledig stijf ben.

Als Milou een paar keer is klaargekomen grijpt ze naast het bed een van haar sokken van gisteren. Trek deze over mijn pijnlijke eikel en begint mij te trekken. Het duurt niet lang voordat mijn eikel nog meer pijn gaat doen en snel slap wordt. Zodra mijn piemel volledig slap is vindt Milou het niet meer leuk en stopt ze met mij af te trekken. Milou gaat zich verzorgen en loopt naakt richting de badkamer. Zodra ik haar sok van mijn piemel afhaal zie ik dat mijn eikel opnieuw aan het bloeden is. Het is duidelijk dat ik voorlopig niks meer kan hebben. Als ik ook naakt de badkamer binnen loop en Milou ziet dat mijn eikel opnieuw bloed vindt zij dat ik mijn eikel even goed moet schoonmaken voordat deze gaat ontsteken. Ze pakt een washandje en een flesje alcohol en maakt het washandje flink nat. Met 1 hand grijpt ze mijn piemel stevig vast en met haar andere hand gaat ze met het washandje over mijn bloedende eikel heen. De alcohol prikt in mijn eikel, niet normaal, ik geef een gil en probeer terug te trekken maar ze houdt stevig mijn piemel vast zodat ik niet kan terugtrekken. Milou vindt dat ik mij niet moet aanstellen mijn besnijdenis deed meer pijn en dat heb ik ook overleeft.

Zodra wij klaar zijn met verzorgen is het al bijna 12:00 uur en lopen wij samen naakt naar beneden om iets te gaan eten. Ik had niet verwacht direct de eerste dag weer naakt te lopen maar vind het wel leuk om Milou haar dikke tieten weer te bekijken. Nathalie en mijn vader zitten al beneden op de bank en zijn beide ook naakt. Uiteraard ben ik eerst afgeleid door Nathalie haar tieten en doordat ik net niet ben klaargekomen begin ik alweer half stijf te worden en steekt mijn piemel half stijf recht vooruit. Nathalie spot direct dat ik opgewonden ben en vraagt:
– Nathalie: en Jeroen is je eikel nog altijd te pijnlijk om klaar te komen, dat je half stijf naar beneden komt?
– Ik: Ja dat klopt, Milou heeft net weer mijn training willen doen maar dit was geen succes. (Ik word helemaal rood terwijl ik een eerlijk antwoord geef)
– Nathalie: Jeroen je hoeft je nergens voor te schamen. Ik ben trots op jou dat je doorgaat met de training. Als je dit gewoon iedere week vol houdt dan wordt de seks alleen maar beter.
– Ik: (ik schrik) Pap wat heb jij met je piemel gedaan? Waarom zit die helemaal in het verband?
– Vader: Nathalie had vanmorgen een verrassing voor mij. Ze maakte mij om 8 uur wakker want wij hadden om 9 uur een afspraak die wij niet mochten missen. Je voelt hem natuurlijk wel aankomen omdat jij en Milou zo te vrede zijn over jouw besnijdenis en Nathalie jouw strakke huid veel mooier vond als mijn lossere huid vond zij het tijd dat ik ook volledig strak besneden zou worden.
– Ik: ben je nu net zo strak als mij besneden dan?
– Nathalie: Wij zijn bij dezelfde dokter teruggegaan en ik heb hem gevraagd om je vader een volledig strakke huid te geven als hij slap is. Als jij slap bent dan zit je huid gladgetrokken op je schacht maar jij kunt je schachthuid nog bewegen. Zodra jij stijf wordt trekt de huid volledig strak waardoor er geen beweging meer over blijft. Voor je vader heb ik nu gevraagd om zijn piemel in slappe toestand al strak te trekken. Hierdoor zal hij iets kleiner zijn wanneer hij stijf wordt omdat er te weinig huid over is om volledig te groeien maar dat vind ik niet erg. Zijn strakke schacht vind ik fijner dan die paar centimeter extra.
– Milou: daar wil ik wel het eindresultaat van zien. Ik word al nat bij de gedachte alleen al laat staan als ik zie hoe het eruit ziet. Mam dat was een goede keus om het gewoon te doen. Als je straks zijn strakke schacht vastpakt en deze niet meer kunt bewegen dan zul je vanzelf snappen wat ik bedoel met ‘zijn dildo’ als ik het over Jeroen heb. Ze zijn nooit te strak maar ze kunnen wel degelijk te los zijn.

Het wordt mij steeds duidelijker dat Nathalie bepaald wat er gebeurt, wanneer iets gebeurt en hoe iets gebeurt. Als mijn vader als verrassing een 2de besnijdenis krijgt dan weet ik bijna zeker dat toen hij met mij wilde bespreken om ons samen te laten besnijdenis dit geen vrijwillige keuze voor hem was. Nathalie vertelde wel dat zij mijn vader enkel de voordelen had verteld van een besnijdenis, maar nu denk ik toch dat zij tegen mijn vader heeft gezegd: of jullie worden alle 2 besneden of wij gaan niet samenwonen!

Gezien het feit dat Milou en ik tegenwoordig alles delen met mijn vader en haar moeder:
– Wij lopen naakt
– Praten openlijk over onze besnijdenissen en de gevolgen hiervan
– Praten openlijk over seks en eikel training
Besluit ik nu Nathalie en mijn vader samen zijn om gewoon eerlijk te vragen:
– Ik: wie zijn idee was het nu om mij te besnijden en wie heeft mijn besnijdenis stijl nu gekozen?
– Nathalie: Ik vind voorhuiden vies en toen je vader en ik een paar weken aan het daten waren heb ik hem gezegd dat ik graag wil dat hij besneden wordt of dat het niks tussen ons ging worden. Je vader vond het prima om besneden te worden maar hij wilde dan wel de zekerheid hebben dat wij ook samen verder gingen en niet dat hij zich voor niks zou laten besnijden. Als wij samen verder zouden gaan dan zou je vader en jij ook moeten meegaan in het nudisten leven van Milou en mij. Toen heb ik je vader ook duidelijk gemaakt dat ik naar de camping geen enkele voorhuid meeneem.
– Ik: dus eigenlijk was het niet mijn vaders keus om samen besneden te worden maar heb jij mijn vader voor het blok gezet. Of afscheid nemen van jou of afscheid nemen van onze voorhuid?
– Vader: Jeroen zo zwart wit moet je het niet zien.
– Nathalie: Jeroen heeft gelijk, zo simpel was de keus. Je vader kon met mij verder zonder voorhuid, of zonder mij verder met voorhuid. Jouw voorhuid was enkel de bijkomende schade hier heeft je vader verder geen last van maar wel de voordelen.
– Ik: en dat ik dan laag en strak besneden ben heb jij dan ook beslist?
– Nathalie: ja dat klopt. Je vader wilde niet volledig strak besneden worden omdat hij bang was dat hem dit te veel zou beperken. Omdat jij nog maagd was en toch niet wist wat je zou missen heb ik toen besloten om jou strakker dan je vader te laten besnijden. Deze keus heb ik pas gemaakt toen de arts klaar was met de besnijdenis van je vader. Ik had er op dat moment niet over na gedacht hoeveel strakker de arts jou zou kunnen maken en wat voor jou de gevolgen waren. Maar zowel jij als je vader vonden dit prima toen ik de arts dit vroeg.
– Milou: Jeroen je moet nu niet zo doen, ik ben heel blij met jou besnijdenis en de seks die wij hebben is goed dus je mist ook gewoon niks. Of jij nu laag en strak, hoog en los of onbesneden bent je kunt gewoon klaarkomen meer heeft een man niet nodig.
– Ik: ik kan inderdaad klaarkomen, maar als ik stijf ben voel ik mij wel degelijk beperkt dus ik snap waarom mijn vader niet volledig strak besneden wilde worden. In plaats van mijn strakke (CI1 dekking) besnijdenis had ik graag de lossere besnijdenis gehad die mijn vader de eerste keer had (CI2 dekking).
– Milou: welk gevoel heb jij waardoor je beperkt wordt?
– Ik: als ik stijf ben heb ik 0 centimeter speling en ervaar ik een beknellend gevoel in mijn schachthuid. Voor mij is dat een beperking ten opzichte van voor mijn besnijdenis.
– Nathalie: Jeroen dat jij geen speling hebt is juist goed en dat beknellend gevoel wordt minder met de tijd en ga je vanzelf weer als normaal ervaren. Achter een paar jaar is deze strakke huid net zo normaal voor jou als dat jouw voorhuid de afgelopen jaren is geweest. Geef het de tijd en probeer van je nieuwe piemel te genieten want je voorhuid krijg je toch nooit meer terug, die heb ik jou voorgoed laten verwijderen.

https://www.restoringforeskin.org/coverage-index/CI-chart.htm

Ik heb eindelijk een eerlijk antwoord maar ben er niks mee opgeschoten. Ik kijk nog even naar mijn vaders piemel voordat ik hem sterkte wens en hem nog even een trap na geef: pap achter 2 maanden weet je precies hoe jij mij beperkt hebt door Nathalie haar zin te geven, ik hoop voor jou dat jij sneller went aan je nieuwe strakke dildo dan dat ik doe. Ik loop na de keuken en ga wat eten voor mezelf maken. Tijdens het avondeten deelt mijn vader het vrolijke nieuws dat hij en Nathalie hebben besloten om bij Nathalie thuis gaan samen te wonen. Mijn vader gaat zijn huis verkopen en binnen 2 a 3 weken wil hij al onze spullen verhuizen naar Nathalie. Milou en ik moeten een keus maken of wij samen willen blijven slapen of toch beide een eigenkamer willen hebben. Als wij samen blijven slapen dan gaat mijn bed wat bij mijn vader staat gewoon weg. Milou hoeft er niet over na te denken en antwoord meteen: natuurlijk blijven wij samen slapen, wij hebben het nog niet tegen elkaar uitgesproken maar ik ga ervan uit dat wij nu toch wel een relatie hebben toch Jeroen? Ik word overdonderd door wat mijn vader zegt en vraagt en door Milou haar antwoord weet ik helemaal niet meer wat ik moet zeggen. Toen wij vertrokken op vakantie hoopte ik stiekem dat wij bij Nathalie gingen wonen of dat zij bij ons kwamen wonen. Na de gebeurtenissen van de laatste dagen ben ik gaan twijfelen of ik dit wel wil. Als ik 3 paar ogen stralend van blijdschap mij zie aanstaren stem ik maar snel in met deze plannen. Ik wil de sfeer natuurlijk niet verpesten door mijn twijfels.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14848 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hoe mijn stiefmoeder mij trainde voor haar dochter (6)”

Plaats een reactie