BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik vertel het mijn vrouw

Na dit meegemaakt te hebben, liep ik toch een paar dagen niet lekker. Ik wist dat ik het mijn vrouw moest vertellen, maar ik was er niet echt zeker van hoe ze zou reageren. Laat ik eerst mijn vrouw beschrijven.

Mijn vrouw, Becca is een mooie vrouw om te zien. Ze heeft Oosters bloed in zich en heeft prachtig zwart haar. Ze heeft een prachtig figuur en ik word er nog steeds geil op. Becca heeft best wel vrije gedachten op het gebied van seks. Ik zou echt niet weten of ze zelf avontuurtjes heeft gehad, maar ze fantaseert hier toch regelmatig over tijdens de seks. Tijdens onze laatste seks fantaseerde ze dat ze een grote zwarte pik in haar kutje had. Of me dat niet hartstikke geil leek..? Ze komt vrij gemakkelijk tot een orgasme, zonder moeite zelfs tot meerdere orgasmes. Dit ligt er een beetje aan hoe geil ze is. Als ze geil is, dan heeft ze geen enkele moeite om me eens goed te pijpen. Deep throat lukt haar niet, ze zegt dat ik daarvoor iets te groot ben. Ze heeft genoeg verhalen verteld van vóór ze mij kende. Ze heeft zelfs compleet vreemde mannen gepijpt. Als we genoeg tijd hebben, dan kan ik al haar gaten vullen met mijn sperma. In het kort is ons seksleven best wel goed, daarom voelde ik mij wat bezwaard door wat ik met Ingrid had meegemaakt.

Een paar dagen nadat ik seks had gehad met Ingrid zaten we samen op de bank. Ze had een redelijk sensuele film opgezet op een betaalde streaming site. Het was geen keiharde seksfilm, maar ze werd toch redelijk opgewonden. In de film was een scene met een koppel welke seks hadden in een appartement met alle gordijnen open. Zodat iedereen hun kon zien. “Vind je dat niet ontzettend geil?” vroeg ze aan mij. Ik liet een goedkeurend “Mmmmm…” horen.

Het volgende moment stond ze op en trok haar shirt over haar hoofd. Vervolgens volgde haar broek. Ik keek haar aan, en keek richting de voorkant van de woonkamer. De gordijnen waren open en in principe kon iedereen naar binnen kijken.. Het licht in de woonkamer was wel gedimd, maar ze was toch goed zichtbaar. Becca trok haar schouders op en zei, “Who cares..”
Ikzelf begon met het ontknopen van mijn overhemd, maar Becca hield me tegen. Ze ritste mijn gulp open en met wat moeite haalde ze mijn pik tevoorschijn. Ze likte haar lippen, “Stel je voor dat nu iemand naar binnen aan het kijken is en me hier als een geile slet bezig zien… Is dat niet geil?” Ik keek haar aan met een stoute glimlach.. “Het zou nog veel geiler zijn als ze je met je zwarte ‘vriendje’ bezig zien… Ik zag een twinkeling in haar ogen. Ze stond op en rende bijna de trap op naar de slaapkamer. Binnen no-time was ze terug met haar zwarte levens echte vibrator in haar hand. Ze gaf mij de vibrator en zei, “Waarom ‘straf’ je me niet met, omdat ik zo stout ben..?”

Dat was niet tegen een dove gezegd. Ik stond op van de bank en liep naar de eettafel en pakte een stoel. Ik zette de stoel midden in de woonkamer, richting de voorkant, en zei dat ze moest gaan zitten. Met een geile glimlach nam ze plaats op de stoel. “Mmmmm…. Je bent echt een geile slettebak…. Wacht…” Ik pakte haar shirt en onderweg draaide ik het licht wat naar beneden. Ik probeerde zo goed als mogelijk het shirt voor haar ogen te knopen. Dat lukte redelijk, zodat ze niets meer kon zien.
Ik zag haar wat bewegen op de stoel, langzaam deed ze haar benen wat wijder uit elkaar. Mijn vrouw scheert haar kutje helemaal kaal, dus ik kon goed zien hoe geil ze was. Haar schaamlippen waren wat gezwollen en ik kon zien dat ze vochtig waren. Ik draaide aan het knopje van de vibrator en liet hem zachtjes zoemen. Natuurlijk hoorde ze het en ik kon haar adem iets zien versnellen. Ik zette de vibrator tussen haar borsten en liet hem langzaam naar beneden glijden. Langzaam maar zeker ging ik met de vibrator naar haar natte kutje. “Vertel me schat….. Heb je zin om door een zwarte paal geneukt te worden..?” Ik raakte met de vibrator haar clitoris, Becca gaf een diepe kreun.. “Jah….. ik wil dat..”

Ik ging het haar niet gemakkelijk maken en stopte met haar clitoris te stimuleren. Heel langzaam duwde ik de vibrator een stukje bij haar naar binnen. Dat ging vrij gemakkelijk, omdat ze zo vochtig was. Ze probeerde iets naar voren te komen om de vibrator verder naar binnen te krijgen. “Je wilt echt een zwarte lul in je hebben”, vroeg ik plagerig. Ik drukte de vibrator voor driekwart bij haar naar binnen en liet hem daar zacht zoemend zitten. “Je bent een geile slet, je moet je eigen zien zitten.. Voor iedereen zichtbaar, met een zwarte lul in je kutje…”
Becca begon harder te kreunen, “Jah… ik ben een geile slet. Ik wil best wel geneukt worden door een grote zwarte lul. Terwijl jij een andere geile slet aan het neuken ben…… “ Ik pakte de vibrator en draaide hem op een wat hogere stand, terwijl ik hem nog eens stevig bij haar naar binnen drukte. Ze kreunde diep. De vibrator stond op een stand om haar niet te snel klaar te laten komen. Ik was van plan om haar eens goed op te geilen.
“Je hebt blijkbaar zin om hard klaar te komen, maar ik ga je het niet makkelijk maken deze keer… Vertel…. Heb je ervaring met zwarte lullen..?” Becca bleef verdacht stil na mijn vraag… “Heb je me iets te vertellen..”, vroeg ik plagerig. “Je kunt het me eerlijk vertellen… We zijn toch geen bezit van elkaar…”

Becca vertelde me dat ze enkele maanden geleden tijdens een bacheloret party een mannelijke zwarte stripper had gepijpt. Tijdens haar verhaal zag ik haar geil over de vibrator lopen. Ik draaide de vibrator nog iets hoger. “Dat is wel erg geil… Zou je mij ook een andere slet willen zien neuken..?” Becca kreunde steeds harder, haar mond ging open. “Aaahhhh….. Maak me klaar…! “
“Niet zo snel Becca…” Ik pakte zachtjes een tepel vast en kneep er in… “OOhhhh….. Plaag me niet zo. Laat me komen..!” Ik bleef haar steeds meer plagen. Ze was nu wel super geil. Ik keek naar de vibrator die diep in haar kutje rustig aan het zoemen was. Haar geil liep er langs. Haar clitoris stak daarboven tussen haar lippen uit.
Nu was het moment gekomen om Becca te vertellen van wat ik afgelopen week had meegemaakt, ik verzamelde al mijn moed. Ik floepte het er in één keer uit. “Ik ben ook een beetje ondeugend geweest…….. Ik heb van de week Ingrid geneukt…… In het bijzijn van haar man..” Ik wachtte op hoe ze zou reageren…

“Wat…? Onze Ingrid? Van de paarden..?” Mijn hart sloeg een slag over… Ik zei enkel, “Euhuh..”
“Ohm mijn God… daar heb ik al zo lang over gefantaseerd…. Vertel..!!” Op dat punt dacht ik dat Becca bijna klaar ging komen. Met één hand ging ik richting haar kutje en pakte haar clitoris vast tussen twee vingers. Bijna schreeuwend kwam Becca klaar. Door haar schokkende bewegingen kwam de vibrator een eind uit haar kutje. Ik moest hem snel vastpakken, anders was hij op de grond gevallen. Ik draaide hem op volle kracht en duwde hem terug naar binnen. “AAAAhhhh…… Ohhh FFUUCKKK..” Een tweede orgasme overviel haar, het leek wel of ze stuipen kreeg.
Enkele minuten later kwam Becca weer tot wat rust. Ik trok de vibrator uit haar kutje en vroeg haar op te staan. Bijna wiebelend op haar benen stond ze op, ik nam plaats op de stoel. Mijn pik stond stijf omhoog uit mijn gulp. “Zet je kutje er op en laat me eens zien of je net zo goed kan neuken als Ingrid”
Becca ging over me heen staan en liet zich zakken over mijn pik heen. Ze gromde iets.. “Ik zal je helemaal leegmelken…” Ze bleef stil zitten en ik voelde haar knijpen met haar kutje. Ik denk dat ze elke man op deze manier klaar kan laten komen. “Kan ze dit ook…?”, vroeg ze plagend. Ik vertelde haar dat Ingrid nogal heel strak was, omdat haar man nogal klein geschapen is. “Misschien als ik haar nog enkele keren neuk, dat ze wat ruimer wordt…” Becca haar antwoord was een stevige kneep met haar kutje.

Ik vroeg Becca om mij bij mijn schouders vast te houden. Met mijn armen ging ik onderlangs haar benen en pakte haar bij haar heupen vast. Ik tilde haar wat op en liet haar bijna weer op mijn pik terug vallen. Een diepe kreun ontsnapte haar keel. “HHmmmGrrr…. Jah, neuk me hard !” Ik bleef haar op deze manier neuken, tilde haar bijna van mijn pik af en laat haar daarna weer hard op mijn pik vallen. Met mijn tanden beet ik af en toe in haar tepels. Ik weet dat Becca niet vies is van wat pijn tijdens de seks.
“Ohhhh…. Neuk me helemaal kapot !” gilde ze bijna uit. Ik geloof niet dat ik haar ooit zo hard geneukt heb, ze leek er helemaal in op te gaan. Dit kon ik onmogelijk lang volhouden, ik voelde het zaad al borrelen in mijn ballen. Ik probeerde haar echt uit alle macht te neuken. Mijn pik moest wel tegen haar baarmoeder aan komen… Terwijl mijn sperma bij haar naar binnen spoot, liet ik haar voor de laatste keer hard op mijn pik landen. Becca gaf een schreeuw alsof ze vermoord werd.

Uit hijgend bleven we op de stoel zitten, Becca innig haar armen om me heen. Na een tijdje zo gezeten te hebben vroeg ze of we niet op de bank konden gaan zitten. Ik pakte haar op, ze sloeg haar benen rond mij en ik liep met haar richting de bank. “Dat was al een tijdje geleden dat we zulke hevige seks hebben gehad… Ik ben super geil geworden van de gedachte dat jij Ingrid geneukt hebt.”
Ik moest het hele verhaal vertellen, ik heb haar alleen niet verteld dat ik Ingrid de week daarvoor ook al geneukt had, zonder haar man erbij… Ik was al lang blij dat ze het zo goed had opgenomen. Becca was wel verbaast dat de man van Ingrid, Wim, het zelf had voorgesteld. Ik vertelde Becca dat Wim haar voor het eerst Ingrid in haar kontje had geneukt, nadat ik haar had genomen. “Heb jij met je paal Ingrid in haar kont genomen..? Wow, wat een geile slet zeg..”

Na een korte stilte, “Misschien wil Wim mij ook wel in m’n kontje nemen… Terwijl ik jouw grote paal aan het neuken ben… Ik heb nog noot een ‘dubbele’ gedaan, lijkt me wel geil.” Lachend zei ik, “Terwijl jij mijn sperma uit Ingrid haar kutje aan het zuigen bent…”
Becca gaf me een knipoog. “Kom, laten we naar bed gaan.. Door die geile praat van jou heb ik weer zin in je gekregen…”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14191 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie