BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De huisgenoot

1.

Mijn allereerste vriendin heette Susan. Ze was zeventien jaar oud toen ze voor een half jaar een verpauperd en altijd naar wiet stinkend appartement op de bovenste etage van een flatgebouw deelde met een huisgenoot. De flat stond in Apeldoorn en telde zes verdiepingen. Ik was toentertijd negentien jaar oud en bleef regelmatig in het weekend en soms doordeweeks bij mijn vriendin overnachten. Het appartement telde twee kamers, waarvan mijn vriendin de grootste betrok. Verder waren er een gezamenlijke keuken, badkamer, toilet en berghok. Verpauperd of niet, ik vond het altijd fijn om bij Susan te zijn, ook al waren we inmiddels de piek van onze relatie gepasseerd en begonnen de eerste ruzies langzaam hun intrede te maken. Het zou nog een half jaar duren voordat we besloten om de relatie te verbreken.
Zoals ik zei woonde Susan niet alleen in het appartement, maar samen met haar huisgenoot Daphne. Daphne was… tja, hoe zal ik het netjes verwoorden… een bijzonder type. Ik heb nog nooit in mijn hele verdere leven zo’n del als haar ontmoet. Ze was niet bijster slim, onsuccesvol op bijna elk denkbaar gebied en liet zich door niemand vertellen wat ze wel en niet mocht doen. Haar leven bestond uit nachtelijke feestjes met vrienden en overdag lang uitslapen en lui op de bank naar series kijken. Ze had geen werk, geen opleiding en moest rondkomen van een karige uitkering. Ook had ze volgensmij nog nooit een langdurige, vaste relatie gehad; ze hopte van de ene vriend naar de ander. Bijna elke week kwam ik wel een nieuw vriendje in de wandelgangen tegen.

Toen Susan er net woonde, was ik algauw op de hoogte van de losbandige levensstijl van haar huisgenoot. Mijn vriendin vertelde me over de vele (vaak donkere) mannen die regelmatig bij Daphne op bezoek kwamen. Daphne nam meestal alleen genoegen met een lekkere, grote lul (dat had ze zelf zonder schroom aan Susan verteld) en dat verklaarde haar voorliefde voor donkere bedpartners.
‘Ik denk dat Daphne zo is uitgewoond, dat het waarschijnlijk de enige manier is om daarbeneden nog iets te voelen,’ had ik een keer ’s nachts tegen Susan gezegd, terwijl we lepeltje-lepeltje in haar bed lagen. Susan moest zo hard lachen dat ze een keiharde wind liet en toen barstten we samen in lachen uit. We hadden de avond ervoor chili con carne gegeten en de stank onder de dekens was niet te harden. We moesten zo hard lachen dat we onze gezichten in onze kussens legden om ons geschater te dempen. Dat was de laatste keer geweest dat ik Susan zo erg aan het lachen had weten te krijgen, bedenk ik me nu.
De geluiden die ’s avonds en ’s nachts uit de kamer van Susans’ medebewoner kwamen, lieten er geen twijfel over bestaan wat zich daarbinnen afspeelde. Ik mocht in het weekend regelmatig meegenieten van het gekreun van Daphne en haar tijdelijke vriend en van het ritmische gebonk en gekraak van het bed. Susan vertelde me dat het doordeweeks ook bijna elke avond raak was. Als ze pech had werd ze soms wel drie keer in dezelfde nacht uit haar slaap gerukt. Daphne was een van die zeldzame (of toch niet zo zeldzame?) meiden die als sletten geboren leken te zijn en daar volledig vrede mee hadden. Ik denk dat seks ook het enige was waar ze daadwerkelijk in uitblonk… en daar zou ik zelf persoonlijk achterkomen.

2

Het gebeurde op een zondagmorgen. Ik was met Susan aan het ontbijten. We zaten lekker lui op de bank voor de tv croissantjes met oude kaas te eten, ondertussen kijkend naar een aflevering van The Simpsons. Susan lag altijd lekker uitgezakt op de bank, haar kleine, schattige, blote voetjes rustend op de salontafel. Kleine kruimeltjes van de bladerdeeg zaten rondom haar mond, terwijl ze met tevreden, zachte smak- en kreungeluidjes haar croissantje opat. Ze had zelf nooit door dat ze die geluidjes maakte, wat nog schattiger was.
‘Homer is soms echt een lul,’ zei Susan met volle mond. ‘Net als jij.’
Ik keek haar aan. Susan grijnsde en stak haar tong uit.
‘Jij kleine dondersteen,’ zei ik met gemaakt boze stem. Ik schoot plotseling naar voren en begon haar te kietelen.
‘Nee, nee, nee!! Ik heb eten in mijn handen!!’ schaterde Susan, kronkelend en zwaaiend in een onsuccesvolle poging om mijn kietelende vingers in haar zij te ontwijken. Haar borsten dansten op en neer in haar lange, wijde nachthemd en ik begon geil te worden. Ik bleef haar kietelen, kijkend naar haar schuddende tieten.
‘Martijn, stoppen nu!’ zei Susan. Ze lachte nog steeds, maar de toon verried dat ze het niet langer leuk begon te vinden. Ik bleef haar kietelen. Haar boezem trilde.
‘STOP NOU, EIKEL!!’
Ze gaf me een elleboog, recht tegen mijn borst. Ik keek haar verbijsterd aan.
Susan ging nijdig verzitten, zo ver mogelijk van me vandaan in de hoek van de kleine tweezitsbank, en staarde kwaad naar de tv.
‘Jezus, waar was dat goed voor?!’ vroeg ik boos. Ik wreef over mijn borst. Het deed oprecht pijn. Ze had me hard met de punt geraakt.
‘Jij weet gewoon nooit wanneer je moet stoppen!’ beet Susan me toe. Ze nam een nijdige hap van haar croissantje.
‘Je kon toch gewoon zeggen dat ik moest stoppen?’
‘Dat deed ik toch ook?!’ snauwde ze met volle mond en keek me fel aan. ‘Maar jij ging gewoon stom door!’ Ze draaide haar boze hoofd weer terug naar de tv.
Er volgde een lange, pijnlijke stilte. We keken zwijgend naar The Simpsons, maar geen van ons lachte meer. De dag was zo leuk begonnen en nu zaten we hier opnieuw met een chagrijnig gezicht, verzonken in onze eigen boze, maar ook bezorgde gedachten. Was dit de nieuwe standaard? Elke dag gekibbel?

Ik was klaar met de ellendige spanning die als een giftige damp in de kamer hing. ‘Ik moet even wat pakken uit de keuken,’ zei ik nors en stond op.
Susan zei niets. Ze pakte haar tweede croissantje en begon die op te eten, zonder smakgeluidjes.
Ik zuchtte en liep de kamer uit, de hal in. Ik deed de deur van de kamer achter me dicht.
Toen ik door de hal liep en in de keuken kwam, was Daphne daar ook; bezig met het maken van haar ontbijt. Voor haar doen was ze redelijk op tijd uit bed. Ik vermoedde dat ze mijn gekibbel met Susan had gehoord.
Daphne, die (als ik het me goed herinner) slechts een paar jaar ouder was dan ik, droeg op die late zondagochtend een flodderig, dun, lichtgrijs hemdje met behoorlijk wat inkijk. Haar volle, wulpse borsten bounceten smakelijk op en neer toen ze van de koelkast naar het aanrecht liep. Het leed geen twijfel dat ze geen beha droeg. Ik keek verlangend naar haar tepels die door de dunne stof heen prikten.
Het was voor het eerst dat ik alleen met Daphne in dezelfde ruimte was. Ze was zich er niet van bewust – althans, zo leek het – dat ze niet langer alleen in de keuken was. Ze stond nu met haar rug naar me toe en goot volle yoghurt in een schaaltje. Onder haar hemdje droeg Daphne een al even slonzige, versleten, babyblauwe pyjamabroek die – werkelijk waar, ik overdrijf niet – half op haar kont hing. Ze had bijna net zo goed geen broek kunnen dragen, ik kon gewoon de bovenste helft van haar blote, witte billen zien. Dat de pyjamabroek überhaupt op zijn plek bleef zitten en niet van haar ronde heupen zakte, was een klein, natuurkundig wonder.

Nu ik, ruim dertig jaar later, terugdenk aan wat er gebeurde nadat ik Daphne in deze hoedanigheid aantrof, word ik nog steeds vervuld met een mengeling van opwinding en schuldgevoelens. Ik voel op dit moment mijn pik onder mijn eikenhouten eettafel groeien terwijl ik dit in mijn dagboek schrijf, zelfs na al die jaren. De gebeurtenissen van die zondag staan me nog zo helder voor ogen, dat het wel gisteren leek.
Terwijl ik daar in de keuken met Daphne stond, kon ik niet anders dan kijken naar haar sexy lichaam. Ze was een rare meid, maar over haar lichaam viel niks te klagen. Ze had een heerlijk figuur. Haar sexy borsten en volle kont schreeuwden erom om beetgepakt te worden en uitbundig gekneed, gelikt en gezogen te worden. Ik kreeg het in no time een paar graden warmer en vergat spontaan de ruzie met Susan.
‘Goeiemorgen,’ zei ik, terwijl ik alle moeite deed om mijn ogen los te maken van haar wulpse figuur.
Daphne keek achterom. Haar gezicht was niet superknap, maar ook verre van lelijk. Ze behoorde, zoals de meesten van ons, gewoon tot de middenmoot, maar ook al was ze geen Miss Universe, ze wist dit ruimschoots te compenseren met een enorme seksuele uitstraling. Haar hele voorkomen straalde seks uit. Ze rook zelfs naar seks.
Ik voelde me op dat moment ontzettend klein, als een muis die vrijwillig in het nest van een slang was gekropen, hulpeloos overgeleverd aan haar genade.

Daphne had altijd een wat onnozele blik op haar gezicht, vooral door haar iets grotere voortanden met een klein, dun spleetje ertussen. Bizar genoeg droeg dit juist alleen maar bij aan haar sex appeal. Het klinkt een beetje onaardig, maar ze zag eruit als een goedkope straathoer. Een hete, aan seks verslaafde dame die zich ’s nachts door halfdronken mannen in een donker steegje maar al te graag liet pakken, het liefst door meerderen tegelijk. Ze had een mond met grote lippen waarvan je – ook zonder enige voorkennis – vermoedde dat die al heel wat palen had gezogen. Een typische pijpmond, zo je wilt. Door haar gepijpt worden zou als een spelletje Russische roulette zijn, alleen dan niet met kogels, maar met seksueel overdraagbare aandoeningen. Ze leek me geen type die het veilig deed.
‘Hee, goeiemorgen. Ook wakker?’ zei Daphne met haar hese, doch sexy stem. Ze glimlachte.
‘Ja, al een tijdje,’ zei ik, terwijl ik in de deuropening bleef staan.
Daphne keek me even glimlachend aan met haar bruine ogen en richtte haar blik weer op het schaaltje yoghurt. Ik keek naar haar halfnaakte billen.
‘Goeiemorgen!’ riep Susan.
Ik schrok me dood. Een moment dacht ik dat ze vlak achter me stond. Ik keek vlug achterom, maar er was niemand.
‘Ja, we zitten nog aan het ontbijt… Ja, nu pas. We zijn nog niet zo lang wakker. Hoe is het?’
Ik haalde opgelucht adem. Susan was op haar eigen kamer met iemand aan het bellen. Waarschijnlijk haar moeder.

Ik keek weer terug naar Daphne. Die kieperde met een rinkelend geluid Honey Pops in haar schaaltje yoghurt. Er viel een Honey Pop op de grond… en ik keek met bonzend hart hoe Daphne zich bukte om hem van de keukenvloer te rapen.
Mijn pik was al wat harder geweest, maar begon nu daadwerkelijk stijf te worden. De hartvormige kont van Daphne wees gekmakend sexy naar achteren, leek me opzettelijk uit te dagen om in actie te komen… wat ook zo was. Daar kwam ik gauw genoeg achter.
Op het moment dat Daphne zich bukte, schoof de pyjamabroek nog een stukje lager van haar heupen. In de heldere ochtendzon, die stralend door het keukenraam naar binnen scheen, kon ik in de diepe spleet van haar billen duidelijk het bovenste stukje van haar sterretje zien.
Dat was het moment dat ik brak. Hier weerstand aan bieden was hetzelfde als voor eeuwig je adem proberen in te houden. Op een gegeven moment kon je niet anders dan happen naar lucht. Het was onvermijdelijk.

Ik liep op Daphne af, die al overeind begon te komen. Op het moment dat ik dicht achter haar stond, mijn armen om haar middel sloeg en aan de voorkant – hijgend – haar beide borsten pakte, viel haar pyjamabroek vanzelf op haar enkels. De zwaartekracht had uiteindelijk toch gewonnen.
Ik had haar heerlijke tieten nu stevig in mijn handen. De pik in mijn broek drukte tegen haar blote billen. Daphne zette haar schaaltje met lepel rinkelend op het aanrecht, draaide haar hoofd om en plantte haar volle lippen stevig op de mijne. Het drong tot me door dat dit precies was geweest wat ze had gewild, vanaf het moment dat ik haar aantrof in de keuken. Ze had me zo makkelijk weten te verleiden, dat ik me bijna beledigd voelde. Alleen nu was er geen weg meer terug. De slang had de muis weten te vangen en liet het niet meer los.
Ik kneedde vurig en zwaar hijgend haar borsten, terwijl onze natte, hete tongen met elkaar speelden, zowel binnen als buiten elkaars mond. Ze smaakte naar zoete kersen.

Daphne trok de wijde hals van haar hemdje met een ruk over haar borsten, haar tieten ontblotend, heerlijk vol en zacht. Ik kneedde ze als bezeten en kneep met duim- en wijsvingers in haar stijve tepels. Daphne beet hijgend in mijn onderlip.
‘Oh jaaa, laat maar zien hoe je deze slet moet behandelen,’ gromde ze geil en hees. Ze klonk als een wild dier en een moment was ik bang voor wat ik had ontketend. Ik had het beest in haar losgemaakt. Ze zou me met huid en haar verslinden.
‘Nee, we hebben nog niks in de planning vandaag. We kijken zo even op buienradar wat het weer gaat doen, anders gaan we misschien nog even wandelen op de Veluwe… Sorry, wat zei je..?’ Ja, we hebben het vorige week leuk gehad in Scheveningen. Lekker langs het strand gewandeld en ’s avonds tapas gegeten. Hoe heb jij het gehad met papa in Maastricht?’
Susans’ heldere stem drong nog steeds vanuit haar kamer door de dichte deur en via de hal de keuken binnen. Het leek erop dat ze voorlopig nog even aan de telefoon zou blijven. De telefoongesprekken met haar moeder duurden meestal tergend lang.

‘Ik wil dat je me neukt,’ kreunde Daphne fluisterend. Ze bracht haar hand naar achteren en wreef over de bobbel in mijn broek.
‘Is goed,’ hijgde ik.
Ik opende mijn broek en trok hem samen met mijn boxershort tot op mijn knieën omlaag. Ik zakte iets door mijn knieën en bevochtigde mijn harde eikel door hem eerst tussen de kletsnatte schaamlippen van Daphne op en neer te laten glijden. Toen duwde ik mijn harde lul snel in haar schede.
‘Ohhh jaaa, in mijn geile kutje,’ kreunde Daphne, terwijl ze me over haar schouder aankeek en haar lippen likte. Het was alsof ik mijn penis in natte, hete olie liet glijden. Wat een intens genot!
‘Hmm, neuk me, Martijn. Neuk me…’
Toen Daphne mijn naam zei, moest ik denken aan Susan… mijn lieve, mooie Susan, waarmee ik tijdens de eerste date de hele avond aan het strand in de duinen had gelegen, betoverd door haar schattige gezicht, haar schitterende, groene ogen. Toen de zon nog net boven de horizon stond en de hemel prachtig rood kleurde, gaf ik haar de allereerste kus, haar heerlijk zachte lippen op de mijne, omringd door het eindeloze geluid van de golven…
Wat ben ik aan het doen?, dacht ik verbijsterd.

Ik had spijt gekregen en stond op het punt om een einde te maken aan deze grote misstap, maar dat gevoel verdween toen ik naar beneden keek en mijn pik zag die zich nog steeds even stijf in Daphnes’ hete kutje bevond. Het is toch al te laat, dacht ik, dan kan ik het maar net zo goed afmaken. Als deze slet geneukt wil worden, dan moet ik dat verdomme maar goed doen ook.
Ik begon boos te worden. Daphne, die slet, had me verleid. Ik voelde me erin geluisd. Nu zou ik verdomme haar kut pompen tot ze de rest van haar leven geen lul meer kon zien. Dat was wel erg ambitieus.
Ik plantte mijn handen op haar billen en begon Daphne met snelle heupbewegingen te pompen, maar wel zodanig dat mijn dijen haar billen net niet raakten. Susan zou het kletsende geluid misschien kunnen horen. Gelukkig was mijn paal daar lang genoeg voor.
Daphne en ik hijgden en kreunden, zij steunend op het aanrecht, terwijl ik haar van achteren in haar hoerige kutje nam. Tussendoor keek ik telkens even vlug achterom naar de hal, maar ook opzij uit het keukenraam om te zien of niemand toevallig over de galerij langs het keukenraam liep.

Ik keek weer naar beneden, naar de heerlijke kont van Daphne. Met beide handen spreidde ik haar witte billen, zodat ik beter mijn in- en uitgaande pik en de ster boven haar kutje kon zien. Zonder na te denken spuugde ik een klodder speeksel op haar gaatje en duwde een van mijn duimen in haar reet.
‘Hmmmmm, jij weet precies wat ik lekker vind,’ kermde Daphne. Ze bracht haar hand in haar schoot en vingerde wild haar klitje. Ik hield de duim op zijn plek om lekker in haar reet te marineren en begon nog sneller te stoten.
‘Hoe is het eigenlijk afgelopen met de buren..? Doen ze eindelijk weer normaal..? Oh, echt? Serieus? Wat zijn dat toch voor mensen?’
Blijf bellen… blijf bellen… blijf alsjeblieft bellen, bleef ik maar denken.
Ik spuugde op de duim die in de kont van Daphne zat en bewoog mijn duim in en uit haar gat. De spuug maakte de binnenkant van haar kontje glad.
Ik haalde mijn paal uit Daphnes’ kletsnatte kutje en mijn duim uit haar reet en zette de eikel op haar ster. Ik duwde en zag met verbazing hoe makkelijk mijn paal zich in de reet van Daphne boorde. Ze had niet eens omgekeken toen ik mijn pik in haar kont duwde. Alsof het voor haar de normaalste zaak van de wereld was.

Bij Susan was het echt een drama geweest toen ik eindelijk mocht proberen om haar kont te penetreren, weet ik nog. ‘Oké, we gaan het proberen, maar als het pijn doet of een vieze bende wordt, dan stoppen we meteen,’ had ze gezegd.
Het was uitgelopen op een zware teleurstelling. Ik was niet eens verder gekomen dan het topje van de eikel, zelfs niet na de nodige voorbereiding met vingers en kleine speeltjes. Het deed Susan gewoon teveel pijn en ze moest achteraf direct als een dolle naar de wc, want mijn gepor in haar poepgat had blijkbaar alleen haar stoelgang getriggerd en niet haar opwinding. Anaal moest ik dus van mijn lijstje schrappen. Susan was er direct en voorgoed klaar mee.

Ik kon niet geloven dat mijn wens nu eindelijk in vervulling ging. Hier stond ik Daphne in haar bruine gat te neuken, mijn paal diep in haar endeldarm. Mijn pik bleef vrij van poep, maar de geur was onmiskenbaar. In plaats van dat het me deed walgen, vond ik het juist ontzettend lekker. Net zoals ik stiekem de zeldzame scheten van Susan ook lekker vond ruiken en er geil van werd.
Ik voelde dat ik bijna zou komen. Ik zat op het randje.
‘Jaaa, met Martijn gaat het goed, hoor… Nee, hij is hier even niet. Hij moest even wat pakken uit de keuken, maar hij is nu al een hele tijd weg… Ik denk dat hij op het toilet zit.’
Blijf bellen… blijf bellen… blijf… Oh mijn god, ik ga klaarkomen!
Ik begroef mijn hoofd in Daphnes’ donkere krullen.
‘Ik kom!’ kreunde ik.
Daphne duwde me meteen naar achteren. Mijn pik floepte met een plopgeluidje uit haar kont. Een moment voelde ik me belazerd en keek ik haar verbouwereerd aan. Liet ze me nou gewoon spuiten op de keukenvloer? Was dat haar plan? Dat Susan me zo zou vinden?
In plaats daarvan draaide Daphne zich razendsnel om, liet zich zakken op haar knieën en nam mijn paal – vers uit haar reet – in haar geopende mond. Ze was net op tijd.
‘Nnnnnngggggghhhh!!!’

Het was een ware uitdaging om niet keihard te kreunen toen alles naar buiten kwam.
Ik spoot mijn zaad in Daphnes’ keel. Het was echt een flinke lading. Ze hield mijn pik in haar mond, terwijl wit, doorzichtig zaad naar achteren in haar keel gleed. De smaak van sperma was voor haar dagelijkse kost. Evenals de smaak van haar eigen kont.
Daphne begon me te melken terwijl mijn pik pulseerde; er werd geen druppel verspild. Ze opende haar mond en hield mijn kloppende eikel op haar tong.
‘Ohh jaaa, kom maar lekker, schatje. Spuit mijn mondje maar vol.’

Het pulseren van mijn pik doofde langzaam uit. Al mijn zaad bevond zich nu in de sletterige mond en keel van Daphne. Ze bleef me met haar onnozele, maar toch geile gezicht aankijken toen ze alles netjes doorslikte. Er verscheen een verzadigde blik op haar gezicht. Ze smakte met haar lippen. ‘Hmmmm, lekker,’ zei ze geil en verzadigd.
Ze gaf glimlachend een zacht tikje met haar wijsvinger tegen de zijkant van mijn slap geworden piemel en stond weer op van de vloer. Terwijl ze ging staan, trok ze haar pyjambroek omhoog en haar hemd weer over haar borsten. Daphne bracht haar gezicht vlak voor de mijne en ik rook de zweem van mijn eigen zaad op haar lippen, gemixt met het aroma van haar stinkende reet. Daphne drukte een klein, maar veelbetekenend kusje op mijn mond.
‘Kom maar bij me als Susan een keer weg is. Dan gaan we echt lekker los,’ fluisterde ze. Ze liet haar wijsvinger plagerig langs mijn slappe schacht en eikel glijden. Er ging een schokje door mijn lid toen de vinger de Duitse helm kietelde. Toen draaide Daphne zich abrupt om en pakte haar ontbijt van het aanrecht. Ze gaf een knipoog toen ze langs me heen liep en verdween de hal in.

‘Is goed, mama. We spreken elkaar gauw… Ja, ik zal de groetjes aan hem doen. Dag mam!’
Susan was klaar met bellen. Ik trok heel snel mijn broek omhoog en liep gauw naar de kraan om mijn handen te wassen. Ik was totaal vergeten wat ik eigenlijk uit de keuken had willen pakken en besloot om maar een glas jus d’orange in te schenken, zodat ik niet met lege handen zou terugkomen in Susans’ kamer.
Ik haalde drie keer diep adem, verzamelde al mijn moed en liep terug de hal in. Bij de deur gekomen bleef ik staan. Ik hoopte vurig dat Susan niets verdachts aan me zou zien.
Na tien seconden opende ik de deur en liep naar binnen.
‘Wat was jij dan aan het doen?’ vroeg Susan nors. ‘Je bleef wel een kwartier weg.’
Ik deed de deur met bonzend hart dicht. Beelden van wat ik zojuist had gedaan bleven door mijn hoofd schieten. Ik liep naar de bank en ging zitten. Ik moest denken aan de elleboog die Susan me had gegeven en een klein beetje van de woede keerde toch weer terug. Dat was goed, want dat gaf me iets om me op te focussen.

‘Ik moest schijten,’ bromde ik. ‘En ik had even geen zin om hier te zijn.’
Dat laatste was tenminste de waarheid. De sfeer in de kamer was zwaar kut geweest.
Susan slaakte een hele diepe zucht. Ze pakte de afstandsbediening en zette het geluid van de tv op stil . Ze draaide naar me toe en keek me aan met haar groene ogen.
‘Martijn, ik heb geen zin meer in dit gebekvecht. Ik word er zo ontzettend moe van.’
Ik keek haar aan en zag haar treurige gezicht. Een golf van medelijden en schuldgevoelens overspoelden me door wat ik zojuist in de keuken had gedaan.
‘Ik wil geen ruzie meer,’ zei Susan. Ze legde haar hand op mijn been en keek me diep in de ogen. Ze was zo mooi, zoveel knapper dan Daphne. En toch had de seks met Daphne duizendmaal meer indruk gemaakt dan alle keren met Susan bij elkaar opgeteld. Ik voelde een nieuwe steek van schuld in mijn buik.
‘Ik wil dat we er een fijne dag van maken. Lekker wandelen over de heide en picknicken in het gras. En dan vanavond lekker uit eten en na het eten lekker dronken worden en de hele nacht seksen.’
Susan knipoogde en legde glimlachend haar hand in mijn kruis. Ze kneep in mijn lid. Ik glimlachte nu ook. De stoot met de elleboog was ik al bijna vergeten.

Ik probeerde wanhopig de daad in de keuken voor mezelf goed te praten. Susan was de fout in gegaan door me een elleboog te geven, ik was in de fout gegaan door me aan Daphne over te geven. In zeker zin stonden we nu quitte.
Hoe mooi het ook klonk, ik wist dat mijn daad een stukje zwaarder woog dan wat Susan had gedaan. Een heel stuk zwaarder.
Toch voelde ik me wel iets beter. Ik zou niet opnieuw in de fout gaan en wilde er alles aan doen om het vanaf nu fijn te hebben met Susan.
‘Klinkt allemaal heel goed,’ zei ik en zette mijn glas op tafel. Ik boog me naar Susan en plantte mijn lippen op de hare. We zoenden heftig en ik voelde mijn penis opnieuw groeien in mijn broek. Mijn jongeheer had er wel zin in vandaag.
Susan begon zachtjes te hijgen terwijl we innig zoenden en voelde de bobbel in mijn broek. Ze maakte haar lippen los van de mijne. ‘Zal ik je alvast een voorproefje geven van wat we vanavond gaan doen?’

Een moment keek ik haar geschrokken aan. Ik moest denken aan waar mijn paal nog geen vijf minuten geleden in had gezeten. Maar voordat ik iets kon zeggen, zakte Susan met haar hoofd in mijn kruis en begon mijn korte kakibroek te openen. Ik kon niet anders dan haar laten begaan, want het zou verdacht zijn als ik haar tegen zou houden. Ik had tijdens onze relatie nog nooit nee gezegd tegen een heerlijke vrijpartij en als ik haar nu zou weigeren, zou dat waarschijnlijk opnieuw olie op het vuur gooien van de ruzie die net was getemperd.
Mijn broek was open en ik bracht mijn heupen van de bank zodat ze hem tezamen met mijn boxershort naar beneden kon schuiven. Mijn pik stond weer triomfantelijk overeind. Susan opende haar mond en liet hem naar binnen glijden. Haar hoofd ging op en neer in mijn schoot. Ik kon niets zien, want Susans’ donkerblonde haren belemmerden het zicht, maar het gevoel van mijn harde paal die in de natte warmte van haar mond sopte, deed me sidderen van genot.

Plotseling gleed mijn penis uit haar mond. Daphne hoestte en proestte en leek een moment zelfs te gaan kokhalzen.
Ik wist precies wat er aan de hand was. Ze proefde de reet van haar huisgenoot. Susan noemde mijn paal soms grappend ‘haar zuurstok’, omdat ze me weleens pijpte nadat ik in haar kutje was geweest. Onbewust had ze nu zitten sabbelen aan een ‘poepstok’. In uiterste spanning wachtte ik op wat er nu zou komen.
‘Uche! Uche uche… Je pik smaakt heel raar,’ hoestte Susan. Ze keek me aan en trok een vies gezicht. Ze liet mijn piemel los en deze viel op mijn buik.
Ik keek mijn vriendin met bonzend hart aan. ‘Hoe bedoel je?’ vroeg ik met gespeelde verbazing.
Susan keek walgend naar mijn lul. Die lag nu slap in mijn schoot.
‘Ik weet het niet. Hij smaakt vies en hij stinkt.’ Ze ging weer overeind zitten. ‘Mag ik een beetje van je jus d’ orange?’
‘Ja, tuurlijk.’
Ze dronk uit mijn glas en spoelde haar mond. Ik trok ondertussen gauw mijn broek omhoog. De geur van kak drong nu ook mijn neus binnen. ‘Ik heb me nog niet gewassen,’ zei ik. ‘Ik denk dat het daardoor komt.’

Susan dronk een laatste slok, huiverde even als om de vieze smaak van zich af te schudden. ‘Brrr, geen idee wat het is, maar het is superranzig.’
‘Ik spring nu wel even onder de douche,’ zei ik. ‘Ga je mee?’
Susan keek nog steeds bedenkelijk en met een vies gezicht naar mijn kruis. Toen stond ze op van de bank. ‘Ja, laten we dat maar doen,’ zei ze.
We liepen samen naar de badkamer om ons op te frissen en er hopelijk, als er verder geen gekke dingen gebeurden, er een fijne en onvergetelijke dag van te maken. Susan wist niet dat het voor mij om een heel andere reden al een onvergetelijke dag was geworden. Ik zwoor opnieuw aan mezelf dat, wat ik met Daphne had gedaan, nooit meer zou gebeuren.
Soms is het een zegen dat we niet weten wat de toekomst voor ons mensen in petto heeft. Als ik toen had geweten welke ellende er nog zou volgen, dan had ik vanaf dat moment geen stap meer in Susans’ appartement gezet.
De slang had het konijn gevangen en liet het niet meer los…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jasper

Hallo beste lezer en/of medeschrijver,

Ik ben een 35-jarige, vrij perverse amateurschrijver die al op jonge leeftijd is begonnen met het schrijven van seksverhalen.

Daarnaast word ik geil van het idee dat vrouwen - hoe mooi en sexy ze ook zijn - ook gewoon moeten poepen en scheten laten. Nog geiler vind ik het als ze dit moeten doen in situaties waarin het ongepast is of dat het totaal niet gelegen komt.

Herken je jezelf in het bovenstaande en zijn shitty anal, scat, piss en farting ook jouw ding, dan zul je hopelijk bij mijn verhalen aan je trekken komen. Ik hoop dat je evenveel plezier zult beleven aan het lezen van mijn verhalen als dat ik heb beleefd aan het schrijven ervan!

Jasper

Dit verhaal is 12704 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De huisgenoot”

Plaats een reactie