BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Liet me helemaal gaan

Het was eindelijk heerlijk weer. Ik besloten samen met mijn vriend lekker ergens te gaan zonnen en gezellig drankje drinken. Ik nu een 40 jarige meid die vroeger al jonger werd geschat wat ik toen niet leuk vond maar nu wel. Ben slank met ronde borsten en kleine tepels. Lange zwarte haren en altijd wel aandacht van de mannen.

Ben een echte spring in het veld en hou van gek doen. Stefan is een jaar ouder en is echt mijn soulmate. Na het werk reden we naar het Twiske niet ver van ons vandaan. Ik was de hele dag al geil en wilden dan ook een plek waar we ook stiekem konden klote. Hou daar wel van op spannende plekken. Ik had een hele kleine bikini aan onder mijn jurkje. Kutje was lekker kaal.

Na wat rond rijden vonden we een leuke plek beschut en toch zon. Flesje wijn open en ik ging in mijn te kleine bikini liggen. Stefan keek me verlekkerd aan en lachte naar me. Lekker geile bikini. Zo lagen we lekker en pesten ik hem soms wat. Zijn stijve lul was al aardig zichtbaar in zijn zwemshort. Ik zelf was ook al aardig geil en nat tussen de benen. Lag nu topless en mijn kleine tepels prikte al aardig vooruit. Ik haalde zijn stijve lul uit zijn zwemshort en trok eraan.

Wauw die was al aardig nat en lekte flink. Ik ging wijdbeens zitten en wreef door mijn natte kutje. Stefan keek verlekkerd en lachte. We worden begluurd wist je dat. Ik schrok en zei nee. Staat al een tijdje een man te kijken naar ons. Ik dorst me niet te draaien maar bleef wel mijn kutje strelen. Stefan lachte en zei, spannend hè. Tja eerlijk ik kreeg wel een spannend gevoel. Ik merkte ook dat ik natter en natter werd. Durf je op je knieën te zitten? Ik keek Stefan aan en die had echt een geile blik.

Beetje nerveus en onwennig deed ik het toch. Nu had die man zeker perfect uitzicht op mijn klets natte kale kutje. Ik begon Stefan te pijpen en voelde weer aan mijn kutje welke best wel lekte van geiligheid. Stefan genot en lachte en zei, die man staat zich af te trekken op jouw billen en kutje. Denk dat ie die graag zou willen aanraken. Ik lachte en zei alleen aanraken. Stefan lachte zijn harde lul in je steken dat wilt ie zeker.

Ik schrok van me zelf van dat ik zei, geil hoor. Weet niet waarom maar ergens vond ik het mega geil. Stefan lachte en hield mijn hoofd vast en neukte mijn mond. Ik schrok me rot voelde een paar handen over mijn kleine billen. Kreeg er kippenvel van maar dit voelde zo spannend en geil. Langzaam gleden die handen naar mijn mega natte lekkende kutje. Shit twee vingers gleden erin en ik kon alleen maar genieten wat geil en spannend een vreemde kerel die me zomaar betasten en vingerde.

Stefan vond het blijkbaar ook leuk want zijn eikel lekte als een gek. Ik keek hem aan en hij mij. Stefan keek me diep in de ogen en vroeg me, mag hij je neuken? Zonder dat ik er over na dacht knikte ik ja en zei, graag. Gelijk voelde ik een vreemde dikke eikel tegen mijn kleine kutje duwen welke soepel open ging en deze vreemde lul toe liet naar binnen. Mijn mond viel open want dit was een beste grote en dikke lul. Langzaam schoof hij heen en weer en ik had al snel mijn eerste geile hoogte punt te pakken. Dit sloegen alle remmen weg en draaide op mijn rug en zag een oudere man met buikje en flinke lul lachen. Hij kroop gelijk op me en ik zorgde dat zijn lul gelijk in me gleed.

Benen wijd en hoog liet ik me behoorlijk stevig naaien door deze vreemde oude kerel en merkte dat het vocht uit mijn kutje spoot. Damm wat kwam ik heftig met een gil klaar. Ik voelde een paar handen mijn borsten kneden en zag een lul voor mijn gezicht. Shit nog een kerel. Stefan zat te kijken en lachte. Ik liet me helemaal gaan en zoog deze vreemde lul terwijl ik mijn kutje hoorde soppen op een andere vreemde lul.

De heren wisselde en ik liet me in diverse standjes heerlijk neuken door deze twee oudere geile viezeriken. Ik zakte over een lul welke me lekker raakte binnen en zoog de ander terwijl ik hoog en laag hopte. Ik had me zo gedraaid dat Stefan perfect zag hoe die oude lul in me gleed en mijn kut sap er uit stroomde. Die andere man duwde me achter over en ik lag op de borst van de ander.

Hij wreef zijn lul langs mijn gevoelige clitje en duwde hem nu ook zachtjes in mijn kutje. Wauw dat dit past twee lullen in mijn kut. Stefan duwde zijn lul in mijn mond en zo werd ik naar de volgende geile hoogte punt gebracht en kwam heftig spuitend klaar.

Ik zat nu op mijn knieën en een lul diep in mijn kut en de ander zoog ik stevig. De heren bleven me maar neuken en er leek geen eind aan te komen. De eerste kwam klaar in mijn gezicht en mond. Lag weer op mijn rug en die eerste man lag weer op me en ramde zijn gevaarte er echt heerlijk in. Ik hijgde zwaar en dacht even dat ik ging flauw vallen zo stevig neukte hij mij. Nu gromde hij en voelde ik zijn zaad diep in mijn kut gespoten worden. Hij stapte af en gelijk weer een lul erin. Huh wie is dat nou weer. Een dikke kerel met baard en grijze haren begon me te neuken.

Ik lag daar als een slet en genot weer van een vreemde lul in me. Ik kreeg zaad over mijn borsten van weer een andere kerel en die oude kerel die me neukte spoot mijn kutje onder. Gelukkig was er verder niemand meer. Al was het wel zo had ik die zeker ook toegelaten. Stefan keek naar mijn kutje en wreef het zaad er door en zei, wauw wat een geil gezicht mijjnmeisje onder het zaad van andere. Ik lachte en duwde voor de grap zijn hoofd naar mijn borsten. Stefan likte mijn tepels en begon mijn zaad borsten schoon te likken. Tja ik had net ook vreemde zaad in mijn gezicht en mond gehad.

Langzaam likte hij omlaag en likte mijn volle zaad kut. Ik hield zijn hoofd vast en wreef mijn kut door zijn mond en riep ja ga door ik ga komen. Nou dat deed ik kwam weer licht spuitend klaar. Ik deed nu een handdoek voor er waren twee nieuwe kerels en had wel even genoeg gehad. We pakte onze spullen en zijn weg gegaan. Thuis heerlijke sex gehad met Stefan. We zijn er beide over eens dit mag best nog wel eens. Tja het idee dat een kerel zich weer vergrijpt een me heerlijk

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7276 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie